Graviola-hedelmä tappaa syövän satoja kertoja tehokkaammin kuin kemoterapia

Graviola (Annona Muricata) on tropiikissa kukkiva ainavihanta kasvi, jonka pitkä piikikäs vihreä hedelmä sattumoisin tappaa syöpäsoluja jopa 10 000 kertaa tehokkaammin kuin kemoterapiassa käytetty lääke, vaurioittamatta terveitä soluja ja täysin ilman inhottavia sivuvaikutuksia.

Cancer Research UK:n mukaan graviola –hedelmä on aktiivinen komponentti kasvirohdossa, jota markkinoidaan tuotenimellä Triamazon. Tätä tuotetta ei ole hyväksytty lääkkeeksi Iso-Britanniassa, sillä se on aivan liian tehokas ja veisi suunnattomat tuotot lääkefirmoilta.

Kasvi on matala puu, jota kutsutaan englanniksi ”soursop”, portugaliksi ”graviola” ja espanjaksi ”guanabana”. Hedelmä on suuri ja sen happaman makeaa valkoista hedelmälihaa voi haukata suoraan, tai kuten tavallista, tehdä siitä hedelmäjuomia ja sorbettia. Tämä puu kasvaa luonnonvaraisena syvällä Amazonin sademetsissä ja voisi mullistaa perinteiset käsitykset syöpähoidoista ja selviytymismahdollisuuksista.

Sen lisäksi, että graviola on tehokas syöpälääke, se toimii myös tehokkaana vasta-aineena bakteeri- ja sienitulehduksiin, tuhoaa loiset ja madot, alentaa verenpainetta ja sitä käytetään myös masennuksen, stressin ja hermostollisten sairauksien hoitoon.

Tutkimusten mukaan hedelmäuutetta voidaan käyttää:

 • Syövän parantamiseen luonnonmukaisena täsmähoitona, joka ei aiheuta pahoinvointia, laihtumista tai hiusten lähtöä
 • Immuunijärjestelmän vahvistamiseen ja tappavien tulehdusten ennaltaehkäisemiseen
 • Elimistön vahvistamiseen ja terveyden parantamiseen hoitojen aikana
 • Lisäämään kehon energiaa ja vireystilaa paremman henkisen tasapainon saavuttamiseksi

Miksi tästä ihmehedelmästä ei ole aiemmin kuultu?

Nämä tutkimustiedot tulevat yhdeltä Yhdysvaltojen suurimmalta lääkeyhtiöltä, joka testasi hedelmää yli 20 laboratoriotestissä jo 1970-luvulta alkaen. He olivat uuden syöpälääkkeen etsinnässään päätyneet Amazonin sademetsiin ja löytäneet graviola –hedelmän mahtavat ominaisuudet. Heidän tarkoituksenaan oli eristää hedelmän lääkekomponentti ja tuottaa sitä synteettisesti maailman kasvaville syöpälääkemarkkinoille, mutta seitsemän vuotta jatkuneiden tutkimusten aikana he eivät kyenneet keinotekoisesti kopioimaan hedelmän lääkeominaisuuksia. Suurten tuottojen hitaasti haihtuessa saavuttamattomiin lääkeyhtiö päätti haudata koko projektin, eikä julkaissut mitään koko tutkimuksestaan. Viimein nuo tutkimustiedot on saatu kaivettua esille ja tulos on ällistyttävä!

Graviola puu-uutteen on todettu:

 • tehokkaasti paikantavan ja tappavan pahanlaatuisia syöpäsoluja kaikkiaan 12 erityyppisestä syövästä, kuten paksusuolen syöpä, rintasyöpä, eturauhassyöpä, keuhkosyöpä ja haimasyöpä.
 • hidastavan syöpäsolujen kasvua 10 000 kertaa tehokkaammin, kuin yleisesti kemoterapiassa käytetyn Adriamycinin.
 • mikä merkittävintä, se valikoi kohteekseen vain syöpäsoluja, eikä vahingoita terveitä soluja lainkaan!

Mistä sitä saa?

Hedelmiä voi ostaa hyvin varustetuista kaupoista, jotka myyvät eksoottisia hedelmiä. Markkinoilla on myös saatavilla graviola –hedelmän mehua useilta valmistajilta, mutta kannattaa selvittää tuottajan luotettavuus ja tuotantomenetelmät ennen tilaamista.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://preventdisease.com/news/12/022112_Sour-Sop-Fruit-100-Fold-Stronger-At-Killing-Cancer-Than-Chemotherapy.shtml

84 kommenttia

 1. Artikkelissa mainitaan tiedonlähteenä brittiläinen syöpätutkimusjärjestö Cancer Research UK. Järjestö ottaa sivuillaan selvästi kielteisen kannan graviola-hedelmän käyttöön syöpälääkkeenä: ”We do not support the use of graviola to treat cancer. Our advice is to be very cautious about believing information or paying for any type of alternative cancer therapy on the internet.” (http://cancerhelp.cancerresearchuk.org/about-cancer/cancer-questions/can-graviola-cure-cancer)

  Cancer Research UK ei siis kannata graviolan käyttöä syöpälääkkeenä ja neuvoo suhtautumaan hyvin varovaisesti internetistä saatavaan tietoon vaihtoehtoisista syöpähoidoista.

  Suomenkielistä, tieteelliseen tutkimukseen perustuvaa ja luotettavaa tietoa syövästä saa esimerkiksi Syöpäjärjestöjen sivuilta osoitteesta http://www.cancer.fi.

  Plusääni(13)Miinusääni(7)
 2. ”Jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se ei yleensä olekaan totta”

  Jos hedelmä olisi oikeasti noin hyvä, joku muu (kilpaileva lääkeyhtiö, kunnianhimoinen yliopistotutkija, jnpp.) olisi ihan varmasti julkaissut asian jonku uskottavan kanavan kautta.

  Plusääni(13)Miinusääni(8)
  1. JOKU KYSY MIKSEI TÄSTÄ HEDELMÄSTÄ EI OLE AIKAISEMMIN KUULTU….?? KYLLÄ ON USA:n ISOT LÄÄKETEHTAAT YRITTI 20Vuotta tehdä keinotekoisesti saman tehoista lääkettä.Siinä onnistumatta.
   Itse olen sairastanut syöpää toista vuotta.Heikon sydämmen takia leikkaus olis loppuni ja elämisen laatu.Vaikka sydän kestäisikin.
   NE joilla ei syöpää itsellä tai perheessä pitäkööt mölyt mahassaan
   Jos joku tietää mistä Tampereelta noita hedelmiä saisi ostaa./kun Maahantuoja satotukku Hervanta
   Kesä terveisin markku Kesknen Järvensivuntie 57 33100 Tampere Jos joku tietäisi kertoa mistä Tampereelta noita hedelmiä saisi ostaa.Kun Satotukku Hervanta ei suostu kertoon mihin liikeisiin he noita hedelmiä täällä välittää.Olisin kiitollinen.

   Plusääni(17)Miinusääni(7)
   1. Vaikka tiedänkin, että kohta kimpussani/kimpussasi on lauma trolleja, rikollisen Big Pharman palkkalistoilla olevia ja muita, niin suosittelen että tutustut Hulda Clarkin kirjaan ”HOITO KAIKKIIN SAIRAUKSIIN” (vaikka kirjan nimi onkin liioitteleva, ilmeisesti kustantajan vaatimuksesta). Clark on kirjoittanut myös nimenomaan syövän hoitoa koskevan kirjan ”Cures for all Cancers” mutta sitä ei ole taidettu kääntää suomeksi.
    Ensin mainittu kirja lienee lainattavissa ainakin suurimpien kaupunkien kirjastoista ja on ostettavissa monista nettikirjakaupoista ja tavallisistakin.

    Plusääni(7)Miinusääni(5)
 3. Katsokaa Youtubesta leffa THRIVE, kyllä meillä tosiaan saattaisi olla toimivia hoitoja syöpään jos isot lääkefirmat eivät niitä niin ponnekkaasti aina kitkisi pois.

  Tiedä sitten tästä hedelmästä, mutta minusta asiaa voisi ainakin tutkia enemmän.

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
 4. Syöpäjärjestöt ovat viimeinen paikka, joista saa luotettavaa tietoa syövästä. Virallinen syöpähoito on täysin korruptoitunut bisnes, joka tekee kaikkensa luonnonmukaisten ja tehokkaiden syöpähoitojen pitämiseksi piilossa julkisuudelta. Lääkeyhtiöt ovat kiinnostuneita vain lääkkeistä, joille on mahdollista saada patentti. Kun luonnonaineille ei patenttia voi saada, syöpälääkettä ei valmisteta olisi se kuinka tehokasta tahansa. Yhdysvalloissa syöpää luonnonmenetelmillä hoitavat lääkärit ovat jopa joutuneet FDA:n hyökkäyksen kohteiksi. Potilasvastaanottoja on suljettu, asiakirjoja tuhottu ja lääkäreitä on pidätetty. Sillä, että monet ovat parantuneet hoidolla, ei ole mitään merkitystä. Kyllä se on raha joka ratkaisee…

  Plusääni(24)Miinusääni(4)
  1. Sivustolla käviämäärän perusteella Graviola -hedelmästä syöpälääkkeenä artikkeli näyttää kiinnostavan kovastikkin. 59.655 x käyty katsomassa. Tällä määrällähän saisi jo asian eduskunnan käsittelyyn ja kansalaisten mielipiteen syöpähoitojen suhteen tiettäväksi ja kuulluksi, jos olen oikein muistanut luvut. Se on tosiasia että lääketiede lääketeollisuuden juoksupoikana ei todellakaan ole kiinnostunut millääntavalla sairaiden parantamisesta vaan ainoastaan omien bisnestensä maksimoimisesta. Ellei ihminen itse ymmärrä hakea apua luonnosta, terveistä elintavoista jne. niin ei sitä lääketieteen osaamattomilta osaajiltakaan missään nimessä tule saamaan, sen laitoskompleksiin jos luottaa niin huonosti käy. Ohjat pitää ottaa omiin käsiin ja tehdä niinkuin itelleen parhaaksi näkee, kumartamatta minkäänlaisia auktoriteetteja. Sillä jokaisen oikeus on elää terveenä kenenkään vahingoittamatta. Jos haluaa myrkyttää elämänsä se suotakoon halukkaille, mutta jos haluaa elää mahdollisimman myrkyttömästi siihen leinee myös oikeus. Elikä luonnonlääkeapteekin tuotteet kunniaan mikä niille kuuluukin. Luoja on antanut ihmiselle oikeuden parantaa rohdoillaan sairauksiaan, jonka lääkeyhtiöt pyrkivät kieltämään ja salaamaan. Totuus ei pala tulessakaan. Graviolan kerrotaan jossain (hukkasin artikkelin jossa oli tutkittua tietoa.) Perantavan myös 2 – tyypin diabetesta jne. No kokeilemallahan senkin tietää.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
   1. Itse olen Täältä tampereelta.Mersästänyt Grukolaa.Koska minulla on syöpä.Jota ei Sosiaalitoimen tarkoituksena ole autaa siihen leikkaukseen.Lähtivät lomalle jättivät heiteille.Asun 10 neliön asunossa ilman pesumahdolisuuta.olen asunut 10 vuotta tässä yksityisellä vuokralla.Sosiaali lupas asunon pesumahdollisuudella kun pääsen leikauksesta.Minut olis leikattu jo 2kk sitten mutta sosiaali ämmiä ei oo näkyny eikä asuntoa.
    M:K Keskinen
    Järvensivuntie 57 Tampere 33100

    Plusääni(9)Miinusääni(5)
    1. Markku kesinen tässä itse. Tarkoitin GRAVIOLA HEDELMÄÄ en grukola maustetta tuli ajatus virhe kirjoitaessa. Järvensivun tie 57 33100 Tampere. Sato tukku hervannasta tuo maahan kyseistä hedelmää muttei kerro mihin kaupoihin sitä toimitaavat. Lieksassa hetki sitten Sittarissa oli myynissä.En pien eläkelläisenä voinut matkustaa hakeen.Ei taloudellisia mahdollisuuksia.
     . Jos joku tietää kiitollisuudella markku keskinen

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. ONKOS KALA EEMELILLÄ HOITAMATON SYÖPÄ?? MINULLA ON SIIHEN EI OLE VARAA EI MAHDOLLISUUTA HOITAA ? JOTEN NE MUUTKIN KONSTIT OLIS IHAN JEES KULUIS AIKA ENNEN KUOLEMAA NOPEEMIN KUN MUUTA AJATELTAVAA: NIIN SE ON EEMELI. KIRJOITA KUN TIEDÄT. Markku Keskinen Tampere

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Kaikki maailman terveysviranomaiset liputtavat ainoastaan näiden satavuotta vanhojen hoitomenetelmien puolesta: leikkaus, sädehoito ja kemoterapia, joista muuten kaksi viimeistä aiheuttavat syöpää. Tästä aiheesta on tehty todella hyvä dokumenttikin: http://paranormaaliblogi.net/index.php/2011/09/01/dokumentti-miksi-syopaa-ei-saa-parantaa/ , eli lähdetään liikkeelle jo Rockefellerin ajasta ja hänen tekemistään sijoituksista.

  Kuten tuossa dokumentissa on mainittu, vaihtoehtoisia hoitoja ei suvaita, vaikka ne toimisivatkin. Siksi virallinen kanta on aina sama, syöpää hoidetaan vain leikkaamalla, sädehoidolla tai kemoterapialla. Essiac oli toimiva luonnon lääke syöpään. Henry Hoxleyllä oli omansa, perustui myös yrtteihin. Ja mm. hedelmiä käytti Max Gerson, yksi kaikkien aikojen älykkäimmistä miehistä. Kaikki nämä on leimattu kuitenkin viralliselta taholta puoskareiksi, vaikka he kaikki saivat hyviä hoitotuloksia aikaan.

  Niin ja kun oli nuista yrteistä puhetta: http://www.iltalehti.fi/syopa/2012042615504896_sy.shtml , eli pizzan maustamiseen käytetty oregano on myös todettu hyväksi.

  Näitä asioita on siis tutkittu. Miksi niitä ei olla saatu vielä virallisiksi lääkkeiksi johtuu lääketieteen kehittymättömyydestä ja lääkkeiden patentti-säännöistä. Joku luonnon kasvi tai mikä tahansa organismi joka todetaan terveyttä edistäväksi ei sinällään pääse lääkkeeksi, vaan siitä pitää aina eristää se tietty komponentti joka sitten voidaan patentoida. Tässä tulee yleensä se tenkkapoo, se yksi ainoa komponentti ei anna samaa vastetta kuin koko organismi monine komponentteineen antaa. Siksi sitä ei voida patentoida lääkkeeksi ja bisnes jää hyödyntämättä. Tämä on suurin puute. Ei lääketehtailla ole mitään intressiä parantaa ihmisiä, vaan suurin käyttövoima on tietenkin se mitä jää viivan alle, raha ratkaiseen.

  Veijo Saano, Ylilääkäri lääkelaitos 1998
  Markkinataloudessa käyttövoima on pyrkimys liiketaloudelliseen voittoon. Ja terveys bisneksessäkin, jos näin rumalla sanalla asiaa kutsutaan, pyritään aivan samaan liikevoittoon. Ja ilmeisesti on havaittu, että terveyskäsitettä voidaan tehokkaasti käyttää lisäämään liikevoittoja. Se on sen todellinen pyrkimys ei terveyden lisääminen.

  Plusääni(18)Miinusääni(2)
  1. Siksi sitä kysybkin mistä saa ostaa .Hervannassa toimivan maahantuoja SATO.TUKUN hedelmiä GRAVIOLA HEDELMÄÄ .Maahantuoja ei kerro missä kaupoissa on. Lieksan sittarissa on. Liian pitkä matka hakee.
   Jos joku pystyy elpaan tiedolla Nekalaan nykyinen osoiteeni on
   Kiitollisena odotan ,Markku Keskinen

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Edelleen vaietaan murhaajalahkosta, jolla on kaikki valta maailmssa jo lähes.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
  1. Alla suora lainaus linkittämästäsi lähteestä, joka kertoo mahdollisesta hermostollisesta vaikutuksesta siementen yhteydessä, ei hedelmän tai lehtien.

   ”The Memorial Sloan-Kettering Cancer Center cautions, ”alkaloids extracted from graviola may cause neuronal dysfunction”.[5] The compound annonacin, which is contained in the seeds of soursop, is a neurotoxin associated with neurodegenerative disease,[6] and research has suggested a connection between consumption of soursop and atypical forms of Parkinson’s disease due to high concentrations of annonacin.[7]”

   Erittäin vastuutonta, etten sanoisi. Ei näitä subjektiivisia nettikommentteja kannata ainakaan liikaa uskoa.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Siksi sitä kysybkin mistä saa ostaa .Hervannassa toimivan maahantuoja SATO.TUKUN hedelmiä GRAVIOLA HEDELMÄÄ .Maahantuoja ei kerro missä kaupoissa on. Lieksan sittarissa on. Liian pitkä matka hakee.
    Jos joku pystyy elpaan tiedolla Nekalaan nykyinen osoiteeni on
    Kiitollisena odotan ,Markku Keskinen
    Noi KOURAT YM NimetömätHuuteliat jätän omaan arvoonsa. Toivon jotta sairastuu itse syöpään. Mä elän vielä.
    Toi sydän vaan kun sillä on NS Elinikäinen takuu.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Siis ehdottomasti olen vaihtoehtohoitojen kannattaja, mutta arvostan koululääketiedettä myös. Kunpa ne joskus voisivat toimia yhdessä toisiaan täydentäen ja kunnioittaen ilman toistensa mollaamista, voisi ihmiset hyötyä. Jos tuo graviolan teho pitäisi paikkansa, vapautuisi koululääketieteelle kaivattuja resursseja keskittyä johonkin muuhun. Ihan vaan mutu perstuntumalla jäi sellainen maku, että joku on saanut ujutettua lehteen hieman puppua graviolan kaikkivoipaisuudesta. Voisi olla vaikka lääketehtaan pirullinen markkinointityöryhmä, tai vaikka apteekkarien tai skeptikkojen illanistujaisten vappujulkaisu. Konstit on monet.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 8. Muistakaa että olemme vain puhuvia apinoita jotka kiitävät universumin halki lentävällä kivellä.

  Lääkepatenttipuheet ovat ihan tosia. Meitä huijataan hyvin paljon. Ja vain määrä tekee myrkyn. Eikä wikipediankaan sisällöstä kaikki ole totta (huom. puhun hyvin pienestä määrästä), en silti väitä että tämä kuuluisi siihen ryhmään. Ehkä epäilen.

  Tuhansia vuosia vanhat tiedot vastaan nykytiedot eivät aina ole niin yksiselitteisiä kysymyksiä.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
  1. Totta. Ahneudella kun ei ole mitään rajaa, voitaisiin tämä 1% maailman väestöstä, joka omistaa 99% maapallon varallisuudesta, laivata suureen avaruusalukseen ja lähettää kohti Andromedan tähtisumua. Lupauksena myös, että saavat ikiomaksi kaikki vastaantulevat planeetat ja auringot rikkauksineen.
   Maailmassa on reilua ja tasapuolista kaikille ainoastaan kuolema. Siitä ei luikertele ohi pirullisinkaan sutki ja toisten kustannuksella elävä hyväksikäyttäjä. Eläköön kuolema : )

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
 9. Toisaalla netissä on samasta asiasta runsaasti tekstejä monin samoin sitaatein, joissa kerrotaan asiasta tarkemmin esim http://www.canceractive.com/cancer-active-page-link.aspx?n=850 eli kyseessä ovat olleet kyseisen puun lehdet, joita tutkimalla on saatu lupaavia tuloksia laboratorioissa.

  Magneettimedian kääntämästä lähdeviitteettömästä artikkelista ja sen yhteyteen liitetyistä hedelmäkuvista ja mehutilausohjeista saa helposti käsityksen, että kysymys olisi lähinnä puun hedelmästä, joilla on se parantava vaikutus. Mehuja saa toki juoda ja sorbetteja valmistella, mutta niillä ei välttämättä ole niitä parantavia vaikutuksia. Tutkimuksissa kun olivat puun lehdet, eivätkä puun hedelmämehut. Nämä saattavat olla kaksi kovin eri asiaa, joten siinä mielessä tämä artikkeli saattaa olla aika harhaanjohtavakin.

  Netistä on toki tilattavissa puun lehtiä sieltä sun täältä ulkomailta, mutta sellaisessa voi olla riski tulla tavalla tai toisella huijatuksi tai myrkytetyksi. Viisaampaa olisi kääntyä ammattitaitoisen yrttilääkärin puoleen, joka tietää oikeat annostukset ja joka on hankkinut lehtensä luotettavista lähteistä.

  Mistäköhän lienee johtuu, että rohdosvalmisteen valmistajan sivusto http://www.triamazon.com näyttää kadonneen netistä? Toki muitakin valmistajia guanabanan lehdistä tehdyille kapseleille löytyy. Saa niitä tilattua ihan Suomestakin esim http://www.vitamarket.net/fi/anti-ikaantyminen-92/antioksidantit-154/graviola-500-mg-100-kapselia-662.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Cancer Research UK:n sivuilta: ”Overall, there is no evidence to show that graviola works as a cure for cancer. Many sites on the internet advertise and promote graviola capsules as a cancer cure, but none of them are supported by any reputable scientific cancer organisations.”

  Plusääni(4)Miinusääni(2)
  1. Niin kuin kirjoitat, Cancer Research UK ei millään tavalla tue artikkelin väitteitä. Epämääräisten uskomushoitojen markkinointi syövän kaltaisen tappavan sairauden hoitoon on kyllä niin härskiä touhua, ettei siihen moni pystyisi yöuniaan menettämättä. Terminaalivaiheessa oleviltakin otetaan rahat pois katteettomilla lupauksilla.

   Toisaalta tyhmyydestä sakotetaan. Jos on riittävän herkkäuskoinen syytääkseen rahaa puoskareille ja huijareille, niin ehkä on ihmiskunnan kehityksen kannalta lopulta parempi, että luonnonvalinta karsii pois tällaiset yksilöt.

   Plusääni(4)Miinusääni(7)
   1. Ja toisaalta myös päinvastoin. Taannoinen jättimäinen sikapiikkihuijaus kuppasi satoja miljardeja täysin tietoisesti ja suunnitellusti tehdyllä kuprulla, mutta asialla oli lääketehtailijat ja valjastettu media. Tyhmyydestä sakotetaan myös viisaaksi itseään luulevia. Ja evoluutio kyllä nekin karsii…
    Kun maapallon väkilukua pienennetään parilla miljardilla, on todennäköisempää, että se on auktoriteettiuskovainen rahvas, joka ensimmäisenä lakoaa.

    Plusääni(9)Miinusääni(1)
 11. Ei se lakoa. Jenkkilässä on juuri uskottomille ne leirit jo valmiina. Poliittiset vangit eivät sieltä kai elävänä pääse. Massalahtaukset alkavat pian myös Euroneukkulassa. Talmudistit jo nuoleskelevat huuliaan.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Niin se varmaan on, mutta kun pari miljardia pitäisi väkilukua pienentää, ei mahda meitä kyseenalaistajia niin paljoa löytyä. No eliitti tarvitsee orjansa ja suomalaiset ovat synnynnäistä orjakansaa. Herran pelko on viisauden alku, on opittu jo äidinmaidossa. Saattaa siis olla että suomella onkin tulevaisuus… Stubbista tulee hyvä riksakuski, vaikka omat kuvitelmat saattavatkin olla jotain muuta.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
  2. Repen mukaan ’uskottomien leirit’ oli USAssa valmiina ja valmiudet ’massalahtaukseen myös Euroneukkulassa’ olemassa jo 9 kuukautta sitten. Ei ole vaan kauheasti merkkejä näkynyt toiminnan alkamisesta ..

   Turhaan Repe & co. vaatii ’skepojen’ ja ’goijimien’ viestien sensurointia – hyötyisivät paljon enemmän siitä, että omat toteutumatta jääneet ennustukset poistettaisiin täältä hilpeyttä herättämästä.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Toiminta voi alkaa sitten kun aika on otollinen. Hilpeys on hyvä asia. Mutta totuutta kannattaa aina vaalia! Sen löytäminen vain on joskus tosi vaikeaa, kun kaikkea pyritään vääristelemään. Sitäpaitsi onko omasi näkökanta ainoa totuus?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Kysäisin emännältä asiasta.. Asun nykyisin Filippiineillä ja täälläkin kasvaa kyseistä marjaa.. Miksi kaikki aina löytyy amatzoneilta tutkimattomasta paikasta? Kait se on jotenkin seksikästä sanoa jokin eksoottinen paikka!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Näkyy kaupassa oleva Graviola Vietnamilaista alkuperää. Näiden hedelmien ja kahvin tuotannossa saamme nyt takaisin ne myrkyt mitä USA kylvi Vietnamin maaperälle Vietnamin sodan aikana. Vietnam on nyt maailman toiseksi suurin kahvintuottaja, ja niinpä ryystämme iloisesti DDT:t ja muut myrkyt kehoomme, myrkyt, joiden takia tänäkin päivänä Vietnamissa syntyy epämuodostuneita lapsia.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Graviolaa myydään koko Brasiliassa yleisesti. Itse olen juonut graviolamehua ja syönyt jääjogurttina. Ei se ole mikään eksoottinen löytö, vaikka se Filippiineillä voi sitä olla, ainakin siitä päätellen, että kutsut jenkkifutiksen kokoista hedelmää marjaksi.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
 13. On typerää, että Cancer Research UK on mainittu jutussa, koska he eivät suosittele hedelmän käyttöä, vaan päinvastoin. Lisäksi olisi kiinnostavaa tietää jutussa mainitun USAlaisen lääkeyhtiön nimi. Ainahan voi kirjoitella tyyliin ”eräs” tutkimus, mainitsematta kuitenkaan lähdettä tai muuta vastaavaa. Haluaisin vähän paremman perustelun kasvin vaikuttavan ainesosan vaikutuksesta syöpäsoluja vastaan, mutta sitä tuskin on tutkittu. Sanotaan vaan, että puu-uute tuhoaa, tai ehkäisee syöpää. Missään ei kuitenkaan kerrota, miten se esimerkiksi kemiallisesti tapahtuu. Lisäksi jo yksittäinen hedelmä on tosi kallis ja epäilen, että tämä on joku rahastuskeino.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 14. Nimim. Koura on maininnut tässä viestiketjussa aikaisemmin graviolan haittavaikutuksista. Löysin netin syövereistä haittavaikutukset vahvistavan artikkelin: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/mds.1246/abstract;jsessionid=2F966137C6AF0D6D6A83334D0C269DE2.d03t01?

  On kyllä ihme, etteivät graviolaa hehkuttavat tahot kerro asiasta. On myös käsittämätöntä, että jos hedelmästä on tehty tällainen perustellun oloinen tutkimus, niin miksei sen positiivisista vaikutuksista ole tehty yhtä kattavaa infopläjäystä.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. On myös käsittämätöntä, että jos hedelmästä on tehty tällainen perustellun oloinen tutkimus, niin miksi sitä yleisesti nautitaan maissa joissa se kasvaa luonnonvaraisesti.

   Luitko haittavaikutukset vahvistavan artikkelin?

   Käsittääkseni kasvin siemenet ovat myrkyllisiä, ei hedelmäliha eikä lehdet.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 15. Oli taas pakko tulla kertomaan, että meillä ainakaan graviola ei ole auttanut kasvaimen hoidossa. Itse en graviolaa syö, kun en ole sairas, mutta en halunnut vastustaa tyttöystäväni valintaa syödä graviolaa syövän hoitoon yhdessä sytostaattien kanssa. Kasvaimen kasvuvauhti on leikkauksen jälkeen ollut nopea hoidoista huolimatta. Noh jutun pointti oli se, että alunperinkin ajattelin koko hedelmän olevan silkkaa huuhaata, ja ainakaan meidän tapauksessa siitä ei ollut yhtään apua. Rahastuksen makua, kun saadaan heikkouskoiset laittamaan rahansa tämmösiin ”viimeisiin toivoihin”.

  Plusääni(4)Miinusääni(3)
 16. no aika paljon halvempaa toi graviola on kuin kuin joku sytostaatti hoito ja syöpälääkkeet.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 17. Eturauhassyöpään ei mitään vaikutusta, mutta jatkuvaan päänsärkyyn auttaa. nyt kokeilin toisen viikon kuurin. (ostin tuolta halvemmasta kaupasta, siellä sitä aina ajoittain on saatavilla)

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 18. Hei jojo,oletko jatkanut graviolan syöntiä.Olen tänään menossa hakemaan niitä.Onko päänsärkysi pysynytpoissa?Itselläni myös päänsärkyä aamusta iltaan joka päivä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 19. Syön graviolaa kuureittain. En hedelmiä vaan puun lehdistä tehtyjä kapseleita. Mikäli olen oikein ymmärtänyt niin parantavat ominaisuudet ovat nimenomaan lehdissä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 20. Alueilla, jossa graviolaa kasvaa käytetään sitä runsaasti päivittäisessä ruokavaliossa, mutta syöpäkuolleisuus siellä on yhtä yleistä kuin pohjoismaissa.

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 21. Minua aina hairitsee tapa jolla vaihtoehtomediassa suhtaudutaan kasveihin joista on apua syopaan. Jokainen tuntemani syopapotilas paatyi allopatiaan koska kokivat vaihtoehtomedian tavan puhua liian epauskottavaksi. Jos laakefirmat liiottelee tai vahentelee, niin ollaan raivoissaan. Jos joku huomauttaa samantyylisista virheista vaihtoehtohoidoista, niin klikataan peukkua alas.
  Graviolasta oli tutkimuksia seitkyt luvulta, tutkimusta on myos 80 luvulta, 90 luvulta, ja siita eteenpain. Ei tassa nyt niin kaynyt et joku vanha graalin malja loytyi, vaan tuota tietoa alkaa vahitellen kasaantumaan useasta suunnasta, useammalta ajanjaksolta.
  Graviola hedelma ei ole niin turvallinen kuin artikkeli antaa uskoa, hiirissa toksisuus extractin kanssa alkoi 300mg/kg annoksella, jolloin hiiri lopetti kiinnostuksen ymparistoonsa. Siemenista ja juurista on loydetty neurotoksisia aineita, ja antibakteeristen ominaisuuksien uskotaan myos iskevan suoliston hyvia bakteereja vastaan. Suositellaan probiottejen ja entsyymeiden nauttimista jos aikoo syoda paivittain yli 30 paivaa.
  Kiinnostavin tutkimus johon tormasin, ilmoitti, etta graviola vahentaa solujen ATP energiaa, joka estaa syopaa toleranssin kehittamisesta muita anti-syopa aineita kohtaan. Normaalisti 2% syovasta saattaa kehittaa pumppu mekanismin jolla syopasolut voi pumpata ulos aineet jotka on niille vaarallisia. Tama MDR muotoinen syopa voi sit levita ja olla tosi sitkea.

  Pharmaa ei kiinosta monet hoidot, paljon tiedetta kuitenkin tapahtuu pharman ulkopuolellakin. Jos puhutaan mistaan kasvista syopalaakkeena, meidan pitaisi olla pharmaa vastuullisempia, ja yrittaa quantifoida kaikki, ja valttaa kaikenmuotoista sensaationalismia. Esim, miten syopahoitoa etsiva voi quantifoida 10000x tehokkaampi kuin joku laake josta ei ole ikina kuullutkaan… millaisessa tutkimuksessa, mita syopaa vastaan? Onko se oikeesti syovan tappaja, vai leviamisen estaja vai mita?

  Pubmedista loytyy muutama tutkimus jotka osoittaa graviolan hyodyn syopaa vastaan, sielta loytyy myos 748 artikkelia turmeriikin vaikutuksesta syopaan… 16 artikkelia pakurista ja syovasta, 101 artikkelia cordycepsista ja syovasta ja 35778 artikkelia vitamiineista ja syovasta. Tottakai pitaa olla tavanomaista varovaisempi jos haluaa julkaista tutkimusta luonnollisista hoidoista, mutta esim turmeriikki osoittaa, et ei graviolan suhteen ole siita kysymys. Siita ei vaan olla oltu niin kiinnostuneita.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 22. Ja miten taalla ollaan vihaisia ihmisille jotka ilmoittavat kokeilleensa ilman hyotya? Ja ihmisille jotka kysyy aiheellisia kysymyksia, kuten miksi maissa joissa syodaan graviolaa on normaalit syopatasot.. mulla viira yli. Minakin vihaan laakeyhtioita, mutta kuten sanoin, syopaa sairastaneet tuttuni kieltaytyivat vaihtoehtohoidoista juuri tallaisen kaytoksen takia. Artikkelin kirjoittaja ja kommenttien ’haters’, tekee laakefirmoille duunia sita tajuamattaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. Pakurikäävästä kertoi jo Sozhenitsyn Söpäosastossaan. Se ainakin taitaa tehota ja olla superia. Eiväthän viranomaisemme olisi muuten sitä yrittäneet kieltää väkittömästi, kun siitä kuulivat.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 24. Viittaan nimimerkin Koura ja Pasi Arasolan kommentteihin tuossa yllä. Jos kukaan lukija viitsii kaivaa esille graviolasta tehtyjä tutkimusraportteja, hän löytää nopeasti seuraavaa: graviolan aktiivisten ainesosien (asetogeniinialkaloidien) teho perustuu elimistön tarvitsemien energiamolekyylien eli ATP-molekyylien tuotannon estoon. Spesifisemmin kyse on mitokondrioiden soluhengitysketjun ensimmäisen entsyymin (“kompleksi 1″) estosta. Syöpäsoluissa ATP:n tuottoa tapahtuu vähemmän mitokondrioissa ja enemmän mitokondrioiden ulkopuolisen glykolyysin kautta (tämän te kaikki varmaan tiedättekin, koska syövän happi- ja pH-hoitoteorioiden yhteydessä puhutaan aina glykolyysistä). Mitokondriosairauksista taas tiedetään, että täydellinen kompleksi 1:n puute aiheuttaa monenlaisia neuromuskulaarisia (hermo-lihas-) sairauksia. Graviolan on havaittu aiheuttavan ihmisillä parkinsonismioireita, ja hiirikokeessakin hiiret “menettivät kiinnostuksensa ympäristöön” tietyn annoksen jälkeen. On siis täysin hatusta vedettu ajatus, että graviola vaikuttaisi pelkästään syöpäsoluihin. Itse asiassa sen pitäisi vaikutusmekanisminsa perusteella vaikuttaa enemmän normaaleihin soluihin kuin syöpäsoluihin (tai ainakin normaaleihin kudoksiin enemmän kuin syöpäkudokseen – syöpäkudoksessahan nähdään sekä glykolyysiä että mitokondrioiden kautta tapahtuvaa soluhengitystä sekaisin sekä syöpäkudoksen terveissä että syöpäisissä soluissa). Graviolan markkinointi syöpäspesifinä, terveille soluille turvallisena lääkkeenä pitäisi tällä perusteella kriminalisoida.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 25. Hyvä, pasi ja koura ja vekke! On tärkeää, että luontaisvalmisteiden väitettyjä vaikutusmekanismeja todella tutkitaan ja mahdolliset haitat uskalletaan tuoda esille. Miksi esim graviolan kohdalla väitetään magneettimedian artikkelissa, että graviolan teho kohdistuu vain syöpäsoluihin?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Miksi magneettimedia väittää? No miksi Hymy-lehti on 40 vuotta uskotellut kansalle kaikki syöpälääkkeet koivuntuhkasta alkaen? Siksi että toivo myy eikä kiinni jää. Ihmisiä, jotka haluavat innokkaasti uskoa, riittää aina, eilen, tänään, huomenna.

   Enemmistö ihmisistä ei tajua, että kun tällainen julkaisu kertoo että tutkimukset todistavat, kertomatta tarkoin mistä tutkimuksen voi lukea, kysymys on ilman muuta vedätyksestä. Ja löytyy meitä sellaisiakin, jotka eivät voi elää ilman salaliittoteorioita. Se että salaliitoista ei ole mitään todisteita on todiste salaliitoista – jokuhan on siis tuhonnut todisteet tai estää voikukan syöpää parantavan vaikutuksen tulon julkisuuteen.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 26. Tieteelliset tutkimukset ja lehtiartikkelit – Graviola paransi haimasyövän

  Graviola: A Novel Promising Natural-Derived Drug That Inhibits Tumorigenicity and Metastasis of Pancreatic Cancer Cells In Vitro and In Vivo Through Altering Cell Metabolism
  Published online 2012 April 1. doi: 10.1016/j.canlet.2012.03.031
  Traditionally, the leaves from the tropical tree Annona Muricata, also known as Graviola or Soursop, have been used for a wide range of human diseases including inflammatory conditions, rheumatism, neuralgia, diabetes, hypertension, insomnia, cystitis, parasitic infections, and cancer.
  3. Results (linkissä alla)

  3.1 Graviola extract induces cytotoxicity of pancreatic cancer cells

  3.2 Pancreatic cancer cell metabolism is inhibited by Graviola extract

  3.3 Graviola extract induces necrosis of pancreatic cancer cells

  3.4 Motility of pancreatic cancer cells decreases after treatment with Graviola extract

  3.5 Graviola extract inhibits tumor growth and metastasis of pancreatic cancer cells
  _
  http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=639330&page=35

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 27. INFO – Graviolan vaikutusteho

  Hyvät Ystävät !

  Kun suunnittelette Graviola -tilausta perheenjäsenelle, tuttavallenne tai ystävällenne, joka ei enää itse kykene tilaamaan:

  Huomioikaa laboratoriotutkimuksissa (in Vitro) todettu Graviolan vaatima aika. Perinteisille sytostaateille vastustuskykyisiksi muuntuneiden, (MDR) syöpäsolujen hävittämiseen menee tutkimusten mukaan 5 viikkoa:
  Tutkimuksessa:
  (200 mg/kg diet significantly reduced the protein expression of EGFR; 56%, 54%, and 32.5%)
  Selective Growth Inhibition of Human Breast Cancer Cells by Graviola Fruit Extract

  Käytännössä:
  In Vivo, epikriisit ja TT -kuvat osoittavat:
  Normaalipainoisella ihmisellä, esim. metastoituneen rintasyöpä -kasvaimien hävittäminen ohjeen mukaisella annoksella, vaatii aikaa noin kolme viikkoa (3 vkoa).
  Normiannos: (6 kapselia / pv / 3 viikon ajan).
  Tulos: Syöpämarkkeri, CA15-3 putosi: ”138” -> ”42”.
  _

  Graviola -tuotteen toimitusaika.
  2. luokan kirjepaketti postiennakkona vaatii Suomessa noin 4-5 arkipäivää. Kts. Itella: Lähetysten seurantalinkki

  Huomioikaa siis toimitukseen vaadittu aika, ennenkuin Graviola on käytettävissänne.

  Vaikka Graviola alkaa vaikuttaa heti, vähentäen kipuja jo seuraavana päivänä nauttimisesta, niin syöpäkasvainten hävittämiseen vaadittu aika, riippuu yksilöllisesti niiden koosta, eli massasta, (painosta).
  __

  On etuoikeus saada palvella Teitä ja vähentää perheiden ja lasten tarpeetonta ahdistusta, pelkoa ja kärsimystä. Pelastaa syöpään sairastuneiden ja siitä parantumiseen halukkaiden elämä, näin vähällä vaivalla!
  __

  On helppo todeta, että tällä sivustolla esitellään Graviolasta vain tieteelliset faktat, USDA -Mission for EU ja EU Direktiivin mukaisesti: Nutrition & Health Claims

  ”On 14/12/2012, a new European law has been introduced concerning health claims.
  This law prohibits manufacturers of food and nutritional supplements to mention health claims which aren’t scientifically proven on the packaging of their products.
  All the products that don’t meet the new claim-legislation must be taken off the market. Websites and information sheets for consumers must also meet the new legislation.”

  Yt: Graviola.fi

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 28. Vastaus lääketeollisuuden väitteisiin, ettei Graviola tehoaisi syöpään

  Väitteet:
  1) ”Graviola ei tehoa syöpään” ja
  2) ”Näillä Graviola.fi sivuilla esitetään uskomattomia väitteitä graviolasta.
  3) Ja se mikä on uskomatonta ei tietenkään ole totta.”

  __

  Vastauksia väittäjille:

  1) Jo 59 USA patenttia Graviolan vaikutuksista, valitettavasti ovat totta!
  http://graviola.fi/usa-patentit/

  2) Myös Memorial Sloan-Kettering Cancer Center väitteet ovat totta
  http://graviola.fi/tutkimukset-syopa/mskcc/

  3) Myös NCI: in väitteet ovat totta:
  The National Cancer Institute (NCI) is one of the National Institutes of Health (NIH)
  Over 20 laboratory tests conducted since the 1970`s
  http://graviola.fi/tutkimukset-syopa/nci/

  4) Sitävastoin väitteet tutkimuksesta Guadeloupella, jossa olisi todettu Graviolan aiheuttavan ”epätyypillistä Parkinsonin tautia”, eivät pidä paikkaansa:

  – Ranskan terveysviranomaiset (Anses – Agence nationale de sécurité sanitaire de l’alimentation, de l’environnement et du travail) ovat nimittäin osoittaneet, että tuo neurotoksisuus-/Parkinsonin tauti -väite, toisinsanoen lääketeollisuuden masinoitu hyökkäys, toteutettiiin hätäisesti Guadeloupella;
  – ihmisiä haastateltiin opiskelijoiden toimesta ja rotillle painettiin laboratoriopumpuilla Graviola -extractia suoraan suoneen (reisivaltimoon) 28 päivän ajan, niin paljon että ne menivät shokkiin.
  – Tämä hätäinen operaatio julkaistiin Virallisena Tutkimuksena.

  Ranskan viranomaiset (Anses) ovat myöhemmin, ”Avis signé le 28/04/2010”, tarkastaneet tämän ”tutkimuksen” jossa todettiin tietyllä ihmisryhmällä Guadeloupella etätyypilisen Parkinsonin taudin oireita.

  Ranskalaisten tarkastuksessa todetaan, että: ” – ei voida katsoa, että Parkinsonin taudin ja hedelmän syönnin välillä olisi osoitettu yhteys!”

  Tuon Ranskan viranomaisten julkistama, lääketeollissuden masinoiman tutkimushuijauksen paljastava,
  Ranskan Elintarviketurvallisuusviraston perusdokumentti:
  http://www.anses.fr/fr/search/site/2008-SA-0171%202008-SA-0171%20?iso1=fr&iso2=en

  Latausosoite:
  http://www.anses.fr/sites/default/files/documents/NUT2008sa0171.pdf

  Graviola -puun aineosat (tuotteet) vaikuttavat ensisijaisesti solujen mitokondrioissa, estäen epäterveiden solujen hengitysketjun toiminnan (Complex I).

  Näin epäterve solu mene apoptoosiin, kuolee ja kehon puolustussolut, makrofaagit ja valkosolut, pääsevät tekemään kehossa tarkoitetun jätehuolto -tehtävänsä.

  Graviola estää elimistössä epäterveiden solujen glykoosin (eli rypälesokerin) ja hapen saannin.

  – Suomeksi, Graviola etsii epäterveet solut ja katkaisee niiden hapen- ja ravinnonsaannin.
  – Tällöin elimistön oma immuniteetti alkaa toimia ja poistaa jätteiksi muuntuneet syöpäsolut.
  – Graviola ei aiheuta sivuvaikutuksia.

  Todella yksinkertaista!

  Lue lisää immuniteetista: http://graviola.fi/candidiasis/candida-albicans/
  __

  Lääketeollisuden kannalta Graviola on iso ongelma, koska siitä ei kyetä valmistamaan synteettistä,
  eli keinotekoista lääkettä, joka voitaisin sitten patentoida huippukalliiksi, maailman tehokkaimmaksi ja toki maailman kalleimaksi, eli parhaan voiton tuottavaksi lääkkeeksi.
  USA patenttilakien mukaan luonnollisia aineita, kuten kasveja, kultaa, eikä myöskään kuuta, voida patentoida.

  Upjohn Co. ja Pfizer käyttivät 7 vuoden aikana paljon dollareita tutkimuksiin ja yrityksiin valmistaa Graviolasta lääke.
  – Kankkulan kaivoon.
  – Ei onnistunut, vaikuttavat aineosat ovat liian monimutkaisia jopa lääketehtaiden laboratorioille.
  __

  Graviola Historiaa
  http://graviola-se.123kotisivu.fi/362259686

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Miten tuo Krebsin sykli liittyy millään lailla Graviolaan ja sen syöpävaikutuksiin? Onnea kaikille graviola- ja oreganohoitoa suunnitteleville. Siihen ei tarvi lääkärin reseptiä ja ennuste on varmasti lumevaikutuksen luokkaa. Hoitoihin ei ole pakko suostua. Liitin perään kuvan ureasyklistä tuttuun tapaan!

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. No liittyypä se niin, että normaaleissa eli terveissä soluissa energia-aineenvaihdunta kulkee pääasiassa Krebsin syklin kautta ja Krebsin syklistä se etenee ns. oksidatiiviseen fosforylaatioon, jonka avainentsyymi tuo mainittu Kompleksi I on. Kun taas syöpäsoluissa energia-aineenvaihdunta tapahtuu vain osittain sitä kautta ja hyvin aktiivisesti myös glykolyysin kautta (joka tuottaa vain vähän ATP:tä), nimittäin kun syöpäsoluissa Krebsin sykliin johtava entsyymi on usein viallinen eli siitä eteenpäinkään ei homma toimi. Näin ollen syöpäsoluissa tuo Kompleksi I ei ole niin tähdellinen mekanismi kuin terveissä soluissa. Turha väittää, ettei haittoja terveille soluille tulisi!

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. MITÄS SITTEN MAKSAA LÄÄKETIETEELINEN HOITO. ?? MINÄ SAIN HERVANNAN SATOTUKULTA SÄHKÖPOSTI VASTAUKSEN .ETTEIVÄT MYY YKSITYISILLE. EIVÄTKÄ KERTONEET MIHIN TAMPEREEN KAUPPOIHIN TOIMITAA.TUOVAT MAAHAN. ITSE EN OLE LÖYTÄNY i

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 29. Tosiasiaa syöpää parantavasta eräästä monista luonnonmukaisista hoitokeinoista joista lääketieteen suut on suutari ommellut tiukasti kiini. Lääketeollisuushan voi panna kapseliin kuulema vaikka hevosen kus. ja myydä sitä ties mihin tautiin parhaana vaikuttavana myrkkynään. Eihän se nyt sovi lääkemyrkkyteollisuudelle, että paljastetaan oikeita , toimivia ja parantavia luonnonmukaisia hoitoja. On päivänselvää että ne kieroilijalierot haluavat vain lypsää ihmiset kuiviin parantamattomilla myrkkyjä täynnä olevilla rautaoksidipäälysteisillä yms. pillereillään. Tarkoitus ei olekkaan parantaa sairauksia vaan luoda niillä pillereillään lisäsairauksia ja lisätä näin lääkkeiden käyttöä. Lääketeollisuushan on pelkkää liiketoimintaa ja kaukana hyvistä käytöstavoista joista se ei oleikinä kuullutkaan mitään. Kaatopaikalle koko lössi.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. KUINKAHAN TOI pikkuinen KIINAN kansa .pieni on kun vertaa teolisuus lääkeiden kulutusta muiden maiden väkilukuun ja kulutukseen.OLIHAN AKUPUNktiokin HETKI sitten Suomessa huuhaata.
   Mutta näytöt oli liian vahvat.SEN puolesta.Eihän lääketiede osaa edes tehdä itävää VEHNÄN JYVÄÄ,vaikka tietää tarkaleen sen koostumuksen.Ja noi Raviola uuteet taas on sitä ns rahastusta.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 30. Länsimainen lääketiede ei pysty enää salaamaa Graviolan syöpää parantavia ominaisuuksia.
  Mm. New Yorkissa sijaitsevassa maailmankuulussa syöpätutkimuskeskuksessa Memorial Sloan-Kettering Centerissä tehdyissä tutkimuksissa on havainnut graviolalla olevan vaikutusta viruksiin, parasiitteihin sekä reumaan.

  Clinical Summary
  Graviola, a tree prevalent in the rain forests of Africa, South America, and Southeast Asia, has been used in traditional medicine in many countries.
  Extracts of graviola show antiviral (1), antiparasitic, antirheumatic, astringent, emetic (2), antileishmanial and cytotoxic (3) (4), antinociceptive, anti-inflammatory (9), antihyperglycemic (10) and anticancer effects (5)(12) (13) in vitro and in vivo.

  Purported Uses
  Cancer treatment
  Herpes
  Infections
  Parasitic infections
  Sedation

  Constituents
  Acetogenins
  Quinolines and isoquinolines
  Annopentocins
  Annomuricins
  Coreximine and reticuline
  (6) (7)

  Mechanism of Action
  Annonaceous acetogenins, phytochemicals isolated from the leaves, bark and twigs of graviola, are thought to be the active ingredients.

  The ethanolic extract of Annona muricata was found to inhibit the Herpes simplex virus (1) and effective against Leishmania braziliensis, L. panamensis promastigotes, and the cancer cell line U 937 (3) and hepatoma cell lines (8) in vitro.
  Graviola extracts were shown to be lethal to the fresh-water mollusk Biomphalaria glabrata, which acts as a host for the parasitic worm, Schistosoma mansoni (2).

  Alkaloids from graviola are detrimental to the survival of dopaminergic nerve cells in vitro. This may result in neuronal dysfunction and degeneration.
  Graviola-induced cell death was inhibited by glucose supplementation suggesting that cell death may have been caused by energy depletion (6).
  Graviola has also been shown to stimulate serotonine receptors (7).

  Graviola extracts were effective against the growth of Adriamycin-resistant human mammary adenocarcinoma (MCF-7/Adr) by blocking access of cancer cells to ATP and by inhibiting the actions of plasma membrane glycoprotein (5).

  They also inhibited expression of HIF-1α, NF-κB, glucose transporters, and glycolytic enzymes resulting in decreased glucose uptake and ATP production in pancreatic cancer cells (12); and downregulated EGFR expression in another study (13).
  _
  http://graviola.fi/tutkimukset-syopa/mskcc/
  _
  Memorial Hospital

  As a worldwide leader in the treatment of cancer, Memorial Sloan Kettering Cancer Center’s inpatient hospital – known as Memorial Hospital – maintains a comprehensive, patient-focused approach to delivering care.
  Address: Memorial Hospital 1275 York Avenue, (Between 67th and 68th Streets) New York, NY 10065, United States
  See: Map, Directions, Parking

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 31. http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2408
  Kemoterapia voi edistää syövän kasvua ja leviämistä
  Päivitetty 26.10.2012
  Maallikot ja useimmat lääkäritkin kuvittelevat liian optimistisesti, että syöpäsolut voidaan tappaa solumyrkyillä (solusalpaajilla, kemoterapialla) ja siten parantaa potilas syövästä. Joissakin tapauksissa näin käykin. Valitettavan usein hoito ei tehoakaan jatkossa, vaan syöpä kasvaa ja tunkeutuu laajemmalle elimistöön. Kemoterapia tekeekin syövästä hoidolle vastustuskykyisen, osoittaa uusi tutkimus. Se oli täydellinen yllätys.

  Fred Hutchinsonin syöväntutkimuskeskuksen tutkijat (Seattle, USA) osoittivat laatulehti Nature Medicinessä julkaisemassaan artikkelissa, että – täysin vastoin kaikkia odotuksia – kemoterapia voi vahingoittaa terveitä soluja tavalla, joka saa ne erittämään WTN-perheeseen kuuluvaa valkuaisainetta, proteiinia WNT16B. Lähellä olevat syöpäsolut nappaavat proteiinia itseensä. Proteiini suojaa syöpäsoluja ja tekee niistä jatkossa resistenttejä kemoterapialle ja sädehoidolle. Tutkijat testasivat kemoterapian vaikutusta kudoksiin, jota oli kerätty eturauhassyöpää sairastavista miehistä. Solusalpaajat aiheuttivat terveiden solujen DNA:ssa vaurioita.

  Solusalpaajahoito voi siis tehdä syövästä hoitoresistentin. Havainto yllätti syöpätutkijat täysin. Tieto selittää, miksi syöpäsolut voidaan tappaa solumyrkyillä laboratorio-oloissa, mutta elimistössä syöpä voikin jäädä elämään hoidosta huolimatta tai juuri sen vuoksi. Nämä tiedot osoitettiin myös rintasyöpä- ja munasarjasyöpäkasvaimissa.

  Syöpätutkija Peter Nelson (Fred Hutchinson Cancer Research Center), joka osallistui tutkimukseen, sanoi 5.8.2012 uutistoimisto AFP:n haastattelussa: ”WNT16B vuorovaikuttaa lähellä sijaitsevissa syöpäsoluissa ja saa ne lisääntymään ja tunkeutumaan lähikudoksiin ja – mikä tärkeintä – muuttumaan hoitoresistenteiksi.” Yhtenä keinona nähdään pienempien sytostaattiannosten käyttö, jolloin terveet solut eivät vahingoittuisi. Potilailla on aivan liian optimistinen käsitys kemoterapiasta, kirjoittavat syöpälääkärit New England Journal of Medicinessa 25.10.2012 (Weeks ym. 2012).

  Itse suosittelen syöpää estävien ravintolisien käyttöä syövän tukihoitona. Valitettavasti monet syöpä-ja muut lääkärit kieltävät potilailtaan ravintolisät ja aiheuttavat heille siten korvaamatonta vahinkoa. Lisäksi on huomattava, että ravintolisät ehkäisevät solusalpaajien ja sädehoidon haittavaikutuksia. Esimerkiksi berberiini ehkäisee solumyrkkyjen haittavaikutuksia sydämessä.
  Sun Y, Campisi J, Higano C, Beer TM, Porter P, Coleman I, True L, Nelson PS. Treatment-induced damage to the tumor microenvironment promotes prostate cancer therapy resistance through WNT16B. Nature Medicine. 2012 Aug 5. doi: 10.1038/nm.2890.

  AFP 5.8.2012: Chemotherapy can backfire and boost cancer growth: study
  Weeks JC, Catalano PJ, Cronin A, et al. Patients’ Expectations about Effects of Chemotherapy for Advanced Cancer. N Engl J Med 2012; 367:1616-1625 DOI: 10.1056/NEJMoa1204410

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 32. Amazonilla syödään ko. hedelmää ja – kuollaan syöpiin siinä missä muuallakin. Samoin intialaisten keski-ikä on alle 30 vuotta, harva yltää 70 ikävuoteen ja väestö sairasta, vaikka kuinka syövät kurkumaa ja harrastavat ayurvedaa, joita humpuukiin luottavat hölmöt meikäläisissä osissa maailmaa pitävät nykyään ihmelääkkeinä kaikkeen. Ihmisten tyhmyys ottaa pattiin.

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
  1. Eikö tyhmyys ota yhtään pattiin kun lääketeollisuus valmistaa monia esim. sydänlääkettä nimeltä Carvedilol jota määrätään sydämen vajaatoimintaan lääkkeeksi ja joka itseasiassa saattaa aiheuttaa sydämen vajaatoimintaa ja monia muita haittavaikutuksia!!! Tämä jatkuvasti toistuva sama mantra ”saattaa aiheuttaa” toistuu lääkkeen kuin lääkkeiden pakkausselosteissa. Ja itseasiassahan lääkkeet juuri aiheuttavat lisäsairauksia ja se on niiden perimmäinen tarkoituskin. Lääketeollisuuden tarkoitus on tuottaa voittoa. Ihmisten parantaminen ei toimi koska silloin lääketeollisuuden voitot kutistuvat minimiin ja se ei sovi kuvioon.Vierestä seuranneena ja näkemääni perusteella voin kertoa että esim. Prednisolon ( voi olla väärin jollakin tavoin kirjoitettu, käytöstä useita vuosia aikaa) On kuitenkin kortisonilääke ja sen yhtenä haittavaikutuksena on esim. että saattaa aiheuttaa diabetesta jos on taipumusta!!! Ja sitä taipumusta on varmaan monillakin. Esim. Läheiseni sairastui sen pillerin myötä rajulla tavalla ilmentyneeseen 2 tyypin diabetekseen. Ja Lääkärit eivät ymmärtäneet tätä asiaa vaikka useita kertoja käytiin TK:ssa. Mitään vikaa ei löytynyt vaikka selviä oireita oli kyllä. Että se niistä pätevistä tohtoreista myöskin. Henki meinasi lähteä mutta onneksi saatiin ambulanssi apuun ja ukko sairaalaan jossa selvisi koko homma ja lisätauteja tehtailtiin reissulla. En ole enkä tule ikinä lääkemyönteiseksi enkä auktoriteettiuskovaiseksi. Luonnosta löydän omat ja läheiseni lääkkeet jos niitä tarvitaan. Läääkärit saattavat joitakin asioita hoitaa mutta yleensä se on melko pientä. Paitsi jossakin akuutissa tapauksessa, kiitos siitä heille mutta lääketeollisuus saisi parantaa tapaansa ja paljon, mutta taitaa ollakin niin etteivät pysty parempaan rahanahneuksissaan. No jaa.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 33. betulinic acid parantaa tutkitusti hyvin laaja alaisesti eri syopa lajja ennen kaikkea melanoomaa.. ja sita saa koivun valkea pinta, pakuri kaapa ( innoitus obliqus) niittyhumala (brunella vulgaris)
  betuliini happo imeytyy 60-90% alkoholiin kolmen viikon imeytyksella, mutta ei imeydy veteen eikä seerumin muuta kuin alkoholiin liotettuna..
  eika veturin acid akan tapa kaikkia syopa lajela.. Wikipediasta betilinic acid ja treatments of tumors..tells part.. which cancer its healt and which not….and different medvin factorys tells rest?? because its lot exams..who have a time..

  koivun tuohen valkea hilseilevä kerros on betuliinia, jos sota jaksaa kaapia ja liottaa viinassa.. koko tuohen liottaminen tuo hikoamiesen ja muita parkkiaineita ja hiki haisee..
  niittyhumala on vahva alkaloidi ( kuten kaikki syöpalaakkeet) ja se voi ja on myos munuaismyrkky..vahvan emaksen takia..joten ei suositeltava.. tsin tappaa viruksia ja myös HIV ta.. ohessa..
  niittyhumala on takapihan kasvi ja löytyy vain kukinta aikana.. ruhon seasta sita ei muulloin erota..
  Niittyhumala on eristetty laaketeollisuuden tutkimus kayttoon, Eila siat saa nain ollen myydä luontaistuote kaupassa.. mutta sota voi varovasti itse kayttaa.. mut pintaa muistaa siinä oleva betuliini happo (laake) ei imeydy veteen..vaan vahvaan viinaaan.

  pakuri kaapa on helppo liottaa ( karkea jauhe) viinaan ja silla ei ole niin pahoja sivuoireita kuin edelliseilla..
  ja jos koivun valkeaa kuori hilsetta jaksaa kaapia ja liottaa viinaan.. kummassakaan ei ole sivuvaikutuksia..
  jokainen joka lukee treatments of cancer..with betulinic acid.. eri Lahtista tulee vakuuttuneeksi se on todellinen syopalaake, mutta ei tehoa kaikkiin syöpäsolu tyyppeihin..

  mutta se on vesitiivis ja vettä hylkiva ja nainollen se liukenee hyvin vahan jos sita laittaa pitkaan, mutta 60-90 % viinaan hyvin 3 viikossa..
  Alakurtti metla lla on myös tutkinut Suomessa betuliini happoa syopalaakkeeksi ja tutkimukset osoittavat kaikkialla Etta se on ihme aine syöpä ja viruslaake..
  mutta alakerta siita ei tule ..kun kiinalaiset myy kosmetiikka teollisuudelle ihon pehmikkeeksi ja hilse laakkeeksi betulinic Acid, ia 5 kilon paketeissa halvalla.. mutta se ei ole luultavasti riittavn puhdasta elintarvikkeeksi..

  ja koska siat ei voi patentoida.. siita ei koskaan tule apteekki laaketta.. muuta sita on takapihoillamme riittavsti..
  ja erityinen melanooman parantaja..joten levitimme tietoa, Etta kansaasisaremme eivät kuolisi..kun lääke on takapihalla..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 34. Jos uskoisin jumaliin olisin mennyt kirkkoon rukoilemaan syövästä paranista.
  Jos uskoisin vaihtoehtoiseen yrtti-hevonpaskaan olisin keskiverto ihmistä tyhmenpi.
  Uskon tieteelliseen tutkimukseen ja siihen, että lääkäreillä on paras osaaminen syöpien hoidossa ja pidän itseäni rationaalisena keskiverto ihmisenä.

  Plusääni(0)Miinusääni(6)
  1. Syöpäteollisuus, epäonnistuminen, valeet ja SUURET VOITOT:

   ”The Cancer Industry: Failure, Lies and Big Profits”,
   https://alignlife.com/articles/bonecancer/the-cancer-industry-failure-lies-and-big-profits

   Artikkelin mukaan esim.:

   ”Cancer researcher and founder of the University of Michigan’s Comprehensive Cancer Center, Max Wicha, was interviewed by the Pittsburgh-Post Gazette health section not long ago and delivered this bombshell, “Standard cancer treatments not only often fail to eradicate cancer, but make is worse.””
   eli tavanomaiset syövän hoidot usein eivät vain epäonnistu poistamaan syöpää vaan pahentavat sitä.

   ”Conversely, any health practitioner or MD who uses truly effective alternative methods that are inexpensive and without serious side effects is hounded out of practice or worse. And that’s one reason why you don’t know much about these alternatives.” eli kuka tahansa syöpää hoitava joko vaihtoehto-hoitoja antava tai lääkäri, joka käyttää todella tehokkaita parantamismismenetelmiä pakotetaan lopettamaan toimintansa.

   Ks. myös ”THE MEDICAL MAFIA”, http://www.whale.to/a/medical_mafia.html

   Suosittelen ”Syöpäläiselle” myös seuraavan artikkelin lukemista:
   ”Professori vertaa lääketeollisuutta järjestäytyneeseen rikollisuuteen”, http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090718638829_ul.shtml

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Tämmöinen ketju ja kukaan ei tiedä mihin kaupaan TAMPEREELLA HERVANASSA TOIMIVA SATOTUKKU TOIMITTAA GRAVIOLA HEDELMÄÄ-.
    Markku Keskinen Multialan tie Tampere
    kivikarhu@gmail,com
    Kaikkia paskan jauhajia kyllä piisaa. Lieksan Sittarissa oli ollut hedelmiä Graviola Liian pitkä matka rahatoman hakee.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat