Halla-ahosta PS:n puheenjohtaja; pelastuuko Suomi, vai syveneekö perikato?

Perussuomalaisten uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Juha Halla-aho, joka sanoo kannattavansa kansallismielisiä arvoja. Poliittinen eliitti ja media näyttäisivät olevan hysteriassa. Onko vihdoinkin Suomella toivoa paremmasta, vai kolkutteleeko pettymys jälleen ovella?

 

Uusi perussuomalaisten puheenjohtaja on valittu

Jussi Halla-aho valittiin 10. kesäkuuta perussuomalaisten uudeksi puheenjohtajaksi. Valtavirtaisen median välityksellä olemme kuulleet Sipilän hallituksen ja suvaitsevaisen vasemmiston aidolta näyttävän järkytyksen vaalituloksen johdosta. Jopa on ounasteltu hallituksen kaatamista, sillä on annettu ymmärtää, että nykyisen hallituksen kokoonpano ei mahtuisi samaan hallitukseen ”kansallismielisen” ja ”pakolaisvastaisen” Halla-ahon joukon kanssa.

Kansanedustaja Laura Huhtasaari valittiin ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi, kansanedustaja Teuvo Hakkarainen toiseksi varapuheenjohtajaksi ja kansanedustaja Juho Eerola kolmanneksi varapuheenjohtajaksi.
Kansanedustaja Laura Huhtasaari valittiin ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi, kansanedustaja Teuvo Hakkarainen toiseksi varapuheenjohtajaksi ja kansanedustaja Juho Eerola kolmanneksi varapuheenjohtajaksi.

 

MTV3:n poliittinen toimittaja oli paniikissa!

MTV3-televisiokanavan politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala  ajautui täydelliseen paniikkiin perussuomalaisten vaalituloksen siivittämänä. Ilmeisesti Haapala ei tunne Halla-ahon poliittista luonnetta tai toimittaja eläytyi roolinsa mukaiseen farisealaisuuteen.  Kaikkihan tietävät, että MTV3:n politiikan toimittajan tulee edustaa antaumuksellisesti sitä arvomaailmaa, johon kiteytyy isänmaan petturuutena kansallisvarallisuuden kippaus kansainvälisille sijoittajille ja monikansallisille rahanlainaajille, maan luovuttaminen USA:n johtoisen sotaharjoitusten toimialueeksi sekä Euroopan unionin pohjoiseksi reservaatiksi. Lisäksi se sallii ilmeen värähtämättä maansa miehityksen tunkeutujilla, joita kutsutaan myös pakolaisiksi.

Timo Haapala.
Timo Haapala.

Haapala hysteerisesti kirjoittaa:

Perussuomalaiset koki sellaisen maanjäristyksen, että se ei ole enää sama puolue kuin hallitusta tehtäessä. Jussi Halla-ahon johdolla maahanmuuttokriitikot kaappasivat koko puolueen. Pääministeri Juha Sipilällä (kesk) on vain yksi vaihtoehto: Kaada hallituksesi heti eikä myöhemmin – edessä on vain kasvavia ongelmia.

 Siinä ei kauan nokka tuhissut, kun Timo Soinin perintö pantiin haisemaan, uikutti Haapala.

Timo Soini luovuttaa Jussi Halla-aholle poliittisen perinnön.
Timo Soini luovuttamassa Jussi Halla-aholle poliittisen perinnön.

Poliittisessa perinnössään ”peruspomo” Soinin sanottiin innostaneen mukaan kansaa, jotka hakivat politiikalle haluamaansa muutosta. Samaistuivatko nämä ihmiset hänen teeseihinsä? Olivatko he kansanmielisessä suomalaisuutta korostavassa hurmoksessa? Ehkä olivatkin, mutta kyllä Timo Soinin ajanmukaistettu poliittinen perintö oli globaalin EU:n ja pääoman imperiumien suosiminen. Soinihan samaistui USA:n sionistiseen poliittiseen oikeistoon. Tästä viimeisimmästä Soinin perinnöstä ei valitettavasti taida Jussi Halla-aho kovinkaan suuresti poiketa.

Kannattaako poliittisen mafian olla huolissaan?

Vaikka Halla-aho muotoili linjapuheessaan vakuuttavasti kansallismielinen ajattelun olevan ainoa kestävä ratkaisu, syytä on epäillä Halla-ahon kansalaismielistä aitoutta.

Hallitusohjelmaan ei Sipilän mukaan tule muutoksia perussuomalaisten puheenjohtajan vaihdoksen myötä.
Hallitusohjelmaan ei Sipilän mukaan tule muutoksia perussuomalaisten puheenjohtajan vaihdoksen myötä.

Jussi Halla-aho ja hänen puoluetoverinsa Pirkko Ruohonen-Lerner äänestivät 25.2. EU-parlamentissa, että Saudi-Arabian aseistaminen olisi edelleen jatkuttava. Nämä mepit äänestivät kielteisesti Amendment ykkösen käsittelyssä. Siinä ehdotettiin Saudi-Arabian asevientikiellon liittämistä päätöslauselmaan. Itse päätöslauselmasta he äänestivät tyhjää.

Lisäksi Halla-aho kannattaa elitististä ja monikansallisia sijoittajia suosivaa transatlanttista kauppa- ja investointisopimista (TTIP), joka hänen mielestään myös eurooppalaisen kuluttajan etujen mukainen.

Halla-ahon on TTIP:n kannattaja, huolimatta asiantuntijoiden varoittavasta kritiikistä tätäkin vapaakauppasopimusta vastaan. Tämä sopimus on suora hyökkäys kansanvaltaa ja meitä suojelevaa säätelyä vastaan.1 Lisäksi TTIP-sopimus sisältäisi välimiesoikeuden, jonka mukaan kansallisen oikeusjärjestelmän rinnalle perustetaisiin  kansainvälinen oikeusjärjestelmä, jossa ongelmat ratkaistaisiin vain jälkimmäisen oikeusjärjestelmän päätöksillä.²

Mutta onneksi TTIP-sopimuksen eteneminen on ainakin toistaiseksi jäissä.

halla-aho ja ttip

Lisäksi uunituore perussuomalaisten puheenjohtaja tahtoo EU:n päättävän Suomen maahanmuuttopolitiikasta eikä ehdota Suomen taloudellisen omavaraisuuden ja vaurastumisen avaimiksi itsenäistä talouspolitiikkaa, jota muiden muassa talousdemokratia parhaimmillaan edustaisi.

Toimittaja Haapalan ja Suomen poliittisen mafian sekä muun kirjavan liberaalien joukon ei kannattaisi olla huolissaan Halla-ahon poliittisesta agendasta, sillä mies näyttää olevan pohjimmiltaan ylikansallisen talous- ja pankkiirieliitin kannattaja, ja kansallismieliseen viittaan sonnustautunut pakolaisinvaasion suosija. Kuitenkin allekirjoittanut toivoo hartaasti olevansa väärässä.

 

Kaatuuko hallitus?

Haapala peräänkuuluttaa Sipilältä ja Orpolta poliittista selkärankaa ja kaatamaan hallituksen saman tien!

Aikooko Sipilä ja Orpo todellakin kaataa hallituksen?

Mikäli Halla-aho olisi aidosti isänmaan ystävä ja kansallismielinen, joka tahtoisi kaikin voimin taistella Suomen poliittisen ja taloudellisen itsenäisyyden saavuttamiseksi ja täten oikeudenmukaisen hyvinvointi valtion rakentamiseksi, mitkä edellyttäisivät ensimmäiseksi Euroopan unionista ja eurosta eroamista, pakolaispolitiikan järkiperäistämisestä puhumattakaan jne., olisi hallituksen kaataminen mainitussa poliittisessa tilanteessa katastrofi; kansa kirmaisi barrikadeilla ja kapina olisi valmis.

Toivotaan tosiaan kuten Haapala sanoi, että meillä on mainiot satavuotisjuhlat ja että toivottavasti ympyrä ei sulkeudu.

Mutta, jos sulkeutuu, niin sulkeutukoon oikealla tavalla.

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. Koskenniemi, Martti (23.10.2014). Investointisuoja loukkaa demokratiaa.
  http://www.uutistamo.fi/investointisuoja-loukkaa-demokratiaa/; Corporate Europe Observatory: TTIP – Hyökkäys demokratiaa ja sääntelyä vastaan valepuvussa.
  http://corporateeurope.org/sites/default/files/ttip_fl.pdf
 2. Spotlight | Yle (1.12.2014): Valtio käräjillä?
  http://areena.yle.fi/1-2205433

16 kommenttia

 1. Eliitin parkuminen on teatteria. Sen lakeijoiden on käsketty sättiä Halla-ahoa, kuten persuja taannoin. Kuitenkin he kelpasivat hallitukseen. Halla-ahoa muka vainottiin silloin joskus ennen. Kuitenkin, jos Halla-aho ei olisi oikeasti eliitin mieleen, hänen poliittinen toimintansa olisi oikeasti estetty. Nyt Illmanin toimet vaikuttivat mainokselta hänelle ja nimenomaan persuille.

  Suomalaiset tarttuivat syöttiin ja äänestivät jytkyn. Omituista kyllä, myös toisenkin jytkyn. Ikään kuin he eivät katsoisi itse, mitä äänestämänsä henkilöt puuhaavat. Nyt persujen kannatus on lopahtanut ja pelätään todellisen oppositionnousua. Siispä Halla-ahon puheenjohtajuus on tarkoin laskelmoitu juttu ja varmasti Soini on saanut ohjeet jopa Amerikasta asti. Halla-ahon avulla persuille puuhataan kolmatta jytkyä ja siten suomalaisten oppositiohengen kanavoimista huijarille ja sionistille.

  Koska Hallis on sionisti ja kannattaa kv. pankkimafiaa, ei hän voi oikeasti olla nationalisti/kansallismielinen. Linjapuheessaan pienestä ihmisestä puhunut on kuitenkin tosiasiassa sanonut pienen ihmisen asialla olevaa ajattelua vihervasemmistolaisuudeksi. Hän ei ole tavallisen duunarin asiala eikä pienyrittäjänkään. Hän on globalisti eli kommunisti. Häön haluaa suomalaisten tuhoautumista kommunismissa siinä missä muukin eliitti.

  Hän on valeoppositiomies. Suuri huijari ja näyttelijä.

  Plusääni(63)Miinusääni(2)
 2. Olen Jussin ”kaverilistalla”; koska siloin voin kysyä; koska Suomen ”perustuslain2 118 §:n VALTIOPETOS otetaan käsittelyyn … yhtään vastausta en koskaan ole saanut !

  Julkiset faktat archive.is / kimmoleaks.fi MV-lehti / keskustelufoorumi / paljastetaan totuus / ihmisoikeuksien ja rahan varkaus !

  Yhtään ”politikkoa” en ole löytänyt; joka tämän ”kissan” ( PL 118 §:n valtiopetos) uskaltaisi nostaa julkiseen keskusteluun !

  Eliitti OSTI tällä lisäaikaa ennen joutumistaan Valtakunnanoikeuteen PL 118 §:n VALTIOPETOKSESTA !

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 3. Ainakin Kokoomus-vaikuttajien panikointi on vaikuttanut falskilta ja ehkä ajatuksena on tyynnytellä puolueen toimitsija- ja äänestäjäkuntaan houkuteltua kulttuurimarxistista väkeä, joka ei monimutkaiseen ajatteluun kykene. Sipilä järjestää nyt pikaiset minihallitusneuvottelut, joissa mahdollisesti tehdään kaupat. Nuiville persuile tarjotaan maahanmuuttoon ja pakolaiskiintiöihin jonkin verran kiristyksiä, mutta vastineeksi Kokoomus ja Sipilä vaativat Halla-Aholta sitoutumista nk. rakenteellisiin uudistuksiin, joita EU tosiasiallisesta ajaa, esimerkiksi kohta Ranskassa ja myös EKP:n suulla. Tähtäin on asetetaan kuitenkin vuoteen 2019, jotta ei peloteltaisi liikaa SOS-hallituksen riepottelemaa kansaa eikä riskeerattaisi markkina-soten läpimenoa.

  Halla-Ahossa saattaisi olla sen verran periaatteellisuuden rippeitä, että hän haistaa ja torjuu EU-globalistien hänelle asettaman ”ansan”, mutta tähän asti Suomessa on jo säännönmukaisesti totuttu pettymään meille lupauksia ja toiveita tarjonneisiin poliitikkoihin.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 4. Katsokaa ja verratkaa halla-ahoa ja mark suckerbergiä sivuprofiilissa pojat ovat kuin veljeksiä keskenään.

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
 5. Jewtkun ketkuhan se on! Näkyy jo naamataulusta kilometrin päähän tyypilliset ”rottakansan” piirteet!
  Eliitiksi itseään nimittävää psykopaattisakkia pelottaa todellisen kansallismielisyyden nousu. Siksi valeshowta puheenjohtajuudesta ja hallituksen kaatumisesta nyt rummutetaan mediassa! Tyypillinen zionistinen juoni ja harhautus, jonka jewtkujen omistaman valhemedian kuuntelijat,katsojat ja lukijat uskovat valitettavasti totuutena!
  Tullaan näkemään piakkoin, että kantasuomalaisia vastaan tämä zionisti toimii, kuten aiemminkin mm.suosimalla bubjettiylijäämää eli pankkiylivaltaa=riistokapitalisteja=globalisteja=kommunisteja, TTIP-sopimusta=globalistien kauppa-ja talousylivaltaa, sananvapauden rinnastamista terrorismiin ja sen rajoittamista, aseiden vientiä Saudi-Arabiaan yms. Tutkikaa taustat oikeista lähteistä, niin huomaatte, ettei tähän tyyppiin kannata laskea toivoaan!

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 6. Kiinnittäkää ihmeessä huomiota myös persujen yleiseen petollisuuteen. Sovittiin hallitusohjelma ja että sitä ei yritetäkään noudattaa. Mamutukseen ei hyväksytä mitään rajoituksia. Soini petti äänestäjänsä tässäkin. Kuten kaikessa muussakin. Persut jaSMP petkuttavat isältä pojalle.

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
   1. Mutta..miksi Halla-aho ei perustanut omaa puoluetta 2010, vaan liittyi persuihin? Ja hän on ollut aina vain siellä, vaikka puolue on mitä on ja häntäkin on ojennettu puolueessa ”vihapuheista”. Kyllä tämä Halla-aho ihan Soinin veroinen konna on,

    Plusääni(7)Miinusääni(3)
 7. Tilanne ratkesi nopeasti eikä Persujen kanssa varsinaisia hallitusneuvotteluja sitten käytykään. Kokoomus ja Kepun Sipilä-siipi laskeekin sen varaan, että se saa haluamansa ”rakenteelliset uudistukset” ajetuksi läpi suoraan EU:n kautta eikä Persujen pienyrittäjien kanssa tarvitse viilata pilkkuja tai taistella Suomen ”AY-mafian” kanssa. Insinööriteknisesti tämä on fiksusti ajateltu, mutta Suomen kansalle tämä merkitsee sen perinteisten elintapojen ja arvojen loppua monessa suhteessa. Taustalla on paljon YK:n Agenda 2030-tyyppistä ajattelua, jossa fyysinen maailmanjärjestys perustetaan toinen toisiinsa verkottuviin suurkaupunkeihin, joihin väestöt pakotetaan tavalla tai toisella muuttamaan.
  Myös kulttuurisessa mielessä maailma yhdentyy ja tylsistyy ja sen ’hengelliseksi’ keskipisteeksi muodostunee Israel ja siellä erityisesti Jerusalemin rakennettava juutalaisten 3. temppeli, joka on sionistisen ja vapaamuurarillisen maailmanjärjestyksen maantieteellinen kulminaatiopiste. Sitä ennen illuminaatit järjestävät meille vielä monta yllätystä. EU:n liitto- ja poliisivaltioprojektin runnominen väkisin läpi kuuluu ehdottomasti heille keskeisiin välietappeihin. Klassinen demokratiakäsitys ja kansallisvaltiopohjainen ajattelu ollaan nyt väkivaltaisesti syrjäyttämässä ja niiden kulisseja ollaan jo heittämässä kaatopaikalle vähän siellä ja täällä.

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
 8. Sivari ja homo. Olisikohan vielä vapaamuurari paskainen nenä syvällä jutikoiden perseessä. Ne jotka ajaa aitoa muutosta murhataan tai ainakin yritetään.

  Paska äijä harmi että kansakin on täyttä paskaa lammaslaumaa pääosin. Jokainen nekru ja arabi ulos ja mallia israelista jossa nekrujen ja muiden olot tehdään niin tukaliksi että suostuvat itse muuttamaan muualle. Jokainen voi videoilta itse katsoa kuinka juutalaiset kohtelevat kadulla nekruja ym paskasakkia. Videoita löytyy pilvin pimein!!!

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 9. Joka ei vieläkään ymmärrä, että koko järjestelmämme on kansan päälle ulostamista, niin on toivoton tapaus. Luulisi nyt olevanselvää, että puoluekoneisto on vihollisen kone. Tietenkin loikkarit vaikuttavat nyt selviltä rikollisilta, mutta ei siellä kukaan ole puhtaat jauhot pussissa.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 10. Hulluksi meni lopulta tämä Persu-gate. Ei Halla-Aho roistona ja petturina pysty mitenkään nousemaan Sipilän, Orvon ja Soinin tasolle. Siitä tulikin mieleen, että Poliisihallituksen taannoin nostamaa kannetta Pohjoismaista Vastarintaliikettä vastaan perusteltiin sillä, että sen toiminnan voi katsoa olevan ”olennaisesti vastoin lakia ja hyviä tapoja”.
  Milloinkahan PH puuttuu Sipilän et kumppaneiden aina vain hämäräperäisimmiksi muuttuviin touhuihin?

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 11. »Simon Jacob Benjamin Elo on Espoon juutalaisin poliitikko, koska Halla-aho asuu Helsingissä, Pirkko Ruohonen-Lerner Hyvinkäällä ja Riikka Slunga-Poutsalo Lohjalla. Puolueen nimen pitäisi olla oikeasti Peruskasaarit. Donner ja Enbuskekin voisivat liittyä siihen. Ei mulla muuta.»

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat