Hälyttäviä todisteita Wall Streetin ja keskuspankkien valmistautumisesta johonkin suureen

Jos haluaa selvittää itselleen, mitä talousmarkkinoilla on seuraavaksi tapahtumassa, kannattaa katsoa tarkkaan, mitä sisäpiirissä tehdään. Sisäpiirin informaatio on paljon tarkempaa ja ajantasaisempaa kuin meillä muilla, joten heidän kuullessa suurista mullistuksista he usein reagoivat rahojensa kanssa melko näkyvästi valmistautuessaan tulevaan. Juuri nyt näyttää siltä, että Wall Streetin sisäpiiriläiset ja keskuspankit ovat tekemässä erittäin epätavallisia siirtoja, aivan kuin ne valmistautuisivat nopeasti johonkin suureen.

Aiemmin todettiin, että ne saattavat valmistautua suureen taloudelliseen romahdukseen, sillä viimeisen 12 kuukauden aikana yli 600 johtajaa pankkien ylemmistä johtoportaista on irtisanoutunut ja merkittävä määrä Wall Streetin pankkimaailman työntekijöistä on tänä kesänä etsinyt itselleen syrjäistä maatilkkua ”pakopaikaksi.” Nyt on ilmaantunut lisää todisteita siitä, että hiljaiset valmistelut pikaisen talousromahduksen varalta ovat lisääntyneet. Tämä ei tietenkään takaa sitä, että jotain suuren mittakaavan romahdusta olisi tapahtumassa, eikä liioin sulje sitä pois. Kuin salapoliisit keräämme todisteita ja seuraamme johtolankoja yrittäessämme päätellä, mitä sisäpiirin mielestä on tapahtumassa.

Miksi George Soros vaihtaa niin paljon osakeomistuksiaan kultaan?

Moni ei pidä Soroksesta. Hän on kanavoinut miljoonia dollareita järjestöihin, jotka ovat viemässä Yhdysvaltoja tasan väärään suuntaan. Kaikesta huolimatta hänellä on erittäin hyviä yhteyksiä talousmaailmassa ja hän jos kuka tietää, mitä taloudessa on tapahtumassa, luultavasti hyvissä ajoin ennen muita. Siksi on hälyttävää, että hän on myynyt kaikki osakkeensa ja rohmuaa nyt kultaa. Seuraava ote on shtfplan.com-sivuilta:

Ennusmerkkinä tulevasta syksystä miljardööri-sijoittaja George Soros on myynyt kaikki osakesijoituksensa toisen vuosineljänneksen raporttien mukaan. Useiden Yhdysvaltojen ja Cayman-saarten tilien kautta sijoituksiaan hallinnoiva Soros on keventänyt osakesijoituksiaan yli miljoonalla rahoitusyhtiön ja pankkien osakkeella, joihin kuuluvat mm. Citigroup (420 000 osaketta), JP Morgan (701 400 osaketta) ja Goldman Sachs (120 000 osaketta). Osakekauppojen yhteisarvo on liki 50 miljoonaa dollaria (40 milj. euroa).

Yhtä mielenkiintoista kuin hänen myymänsä osakkeet on myös se, mihin hän rahansa laittoi. Samaan aikaan kun hän myi pankkien osakkeita, hän osti 884 000 kpl (n 130 milj. dollaria, 100 milj. euroa) kultaosuuksia SPDR Gold Trust –indeksiosuusrahastosta.

Miksi kukaan haluaisi dumpata yli miljoona pankkien osaketta ja ostaa kultaa 100 miljoonalla eurolla? Järkeenkäypää se on ainakin silloin, jos odottaa talousjärjestelmän romahdusta. Aiemmin tänä vuonna George Soros sanoi Newsweekille:

”En ole täällä ilahduttamassa teitä. Tilanne on koko urani vakavin ja vaikein. Edessä ovat erittäin vaikeat ajat, verrattavissa monin tavoin 1930-luvun Suureen Lamaan. Maailmaa kohtaa yleinen menojen leikkaaminen, joka uhkaa meitä vuosikymmenen kestävällä pysähtyneisyydellä, tai jopa pahemmalla. Paras ennuste on pelkkä kulutuksen lasku ja deflaatio, mutta huonoin ennuste on talousjärjestelmän romahdus.

Mahdollisen romahduksen jälkeen tunteet nousevat pintaan ja vääjäämättä Yhdysvalloissakin tullaan näkemään katumellakoita ja mielenosoituksia. Hallituksen reaktio levottomuuksiin voi olla itse väkivaltaa pahempaa. Järjestyksen ylläpitämistä voidaan käyttää tekosyynä voimakeinojen käyttämiseen ja ihmisten yleiseen painostukseen ja yksilönvapauden rajoittamiseen, mikä olisi Yhdysvalloissa totuttujen perinteiden vastaista.”

Ei kuulosta hyvältä. George Soros on kertonut meille, mitä saattaa tapahtua ja nyt hän toimii niin kuin uskoisi sen todella olevan jo tapahtumaisillaan. Eikä hän ole ainoa kultaa haalinut. Miljardööri John Paulson (joka kääri 20 miljardia dollaria kiinteistökuplasta) on ostanut kultaa hullun lailla ja hänen yhtiöllään ”on tällä hetkellä 44 prosenttia 24 miljardin dollarin rahastoistaan sijoitettuina arvometalleihin.”

Keskuspankit hamstraavat myös kultaa

Maailman kultaneuvoston (World Gold Council) mukaan keskuspankkien ostaman kullan määrä kasvoi räjähdysmäisesti tämän vuoden toisella neljänneksellä. Keskuspankkien ostama 150 tonnia kultaa merkitsi 63 % kasvua vuoden ensimmäiseen neljännekseen ja 138 % kasvua vuoden takaiseen. Ennen vuotta 2009 keskuspankit mieluummin myivät kultaansa kahdenkymmenen vuoden ajan. Nyt trendi on muuttunut, mutta tänä vuonna keskuspankit ovat ostaneet kultaa enemmän kuin koskaan aiemmin.

Sisäpiiriläiset ovat myyneet kuumeisesti

Wall Streetillä on dumpattu osakkeita vauhdilla tänä vuonna, kuten CNN:n artikkelissa huhtikuulta todetaan:

Ensimmäisen neljänneksen tulos on ollut tyydyttävä, ei mitenkään huikea. Useat johtajat ennustavat maltillista kasvua loppuvuodelle. Vaikka he puhuvat yhtä, tekevät he toisin. Sisäpiiriläisten myynti S&P 500 –listan yhtiöissä on ollut suurimmillaan 10 vuoteen. Se ei povaa hyvää.

Monet sisäpiiriläiset näyttävät irrottautuvan markkinoiden ollessa vielä voimissaan. Toiset vaikuttavat pelastautuvan ennen kuin pohja putoaa kokonaan alta pois. Hyvänä esimerkkinä käy Facebookin kurssi, joka putosi taas uuteen historiallisen alhaiseen lukemaan sisäpiirin dumpatessa osakkeitaan. FB on kadottanut puolet arvostaan sitten listautumisannin. Päätyykö Facebook esimerkiksi järjettömästä osakekuplasta, jota olemme todistaneet parina viime vuonna? Kokonaisuudessaan yksityissijoittajat ovat viime viikkoina kiireellä vetäneet rahojaan pois osakesijoituksistaan. Yhdysvaltojen kansallinen sijoitusyhtiöiden liitto ICI listasi heinä- ja elokuun amerikkalaisten rahastojen nettorahavirrat:

Vko 28 (11.07.2012): – 537 milj. dollaria

Vko 29 (18.07.2012): + 637 milj. dollaria

Vko 30 (25.07.2012): – 2,99 mrd. dollaria

Vko 31 (01.08.2012): – 6,87 mrd. dollaria

Vko 32 (08.08.2012): -3,68 mrd. dollaria

Vko 33 (15.08.2012): -3,27 mrd. dollaria

Yhden kuukauden aikana rahastoista on vedetty varoja pois yli 16 miljardilla dollarilla. Mitä tämä tarkoittaa? Jotain. Tai ehkä ei… Erittäin mielenkiintoista se joka tapauksessa on.

Miksi Yhdysvaltain hallitus tarvitsee paljon ammuksia?

Aiemmin uutisoitiin hallituksen varautuvan johonkin. Yhdysvaltain sosiaaliturvahallinto SSA aikoo ostaa 174 000 reikäpääluotia ja jakaa ne 41:een eri paikkaan Yhdysvalloissa. Maaliskuussa Yhdysvaltain kotimaan turvallisuusvirasto DHS osti 450 miljoonaa reikäpääluotia kaliiperissa .40 ja 750 miljoonaa erilaista ammusta, mm. kaliiperissa .357 magnum. Mihin valtio tarvitsee yli miljardi ammusta, jotka on tarkoitettu tekemään maksimaalista tuhoa ihmiskehossa tai jopa seinien läpi ampumiseen? Jos kyseessä olisi armeija, voisi ymmärtää jatkuvan harjoittelun ja sotimisen, mutta kyseessä on kotimaan turvallisuusvirasto! Ehkä he odottavat suuria vaikeuksia lähitulevaisuudessa.

Valmistautuminen saattaa kannattaa, sillä Yhdysvaltojen talous jatkaa hajoamistaan ja joka puolella on nähtävissä yhteiskunnan rappeutumista. Amerikkalaiset ovat turhautuneempia ja vihaisempia kuin koskaan aiemmin Yhdysvaltojen historiassa. Tulevat vaalit aiheuttavat vielä enemmän hajaannusta ja vihanpurkauksia. Yhdysvallat on nyt kuin ruutitynnyri, joka saattaa räjähtää siitä yhdestä oikeasta kipinästä. Se voi olla vaalit, se voi olla talousjärjestelmän romahdus tai se voi olla jokin muu asia.

Olosuhteet ovat otolliset räjähdykseen, mutta kukaan ei varoita tulevasta kriisistä. Kukaan ei ilmesty televisioon antamaan yleistä tiedoksiantoa kriisin syttymisestä. Kansassa ei haluta ”lietsoa paniikkia”, joka saattaisi pahentaa tilannetta. Tavalliset kansalaiset saavat tietää vasta viimeisenä ja se on niin väärin.

Älkää odottako, että joku tulee kertomaan katastrofin iskemisestä. Silloin saattaa olla jo myöhäistä. Avatkaa silmänne ja ajatelkaa itsenäisesti. Kaikkien täytyy yhdessä varautua ja valmistautua tulevaan kriisiin, kun vielä on aikaa. Kuten todisteet kertovat, Wall Street, keskuspankit ja hallitus ovat kaikki valmistautumassa johonkin suureen ja ikävään yllätykseen. Aika loppuu.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://theeconomiccollapseblog.com/archives/startling-evidence-that-central-banks-and-wall-street-insiders-are-rapidly-preparing-for-something-big

11 kommenttia

  1. Juu, tuo Laurio ainakin vaikuttaisi olevan ihan tervejärkinen veikko. Häntä lainaten:

   ”os minut valitaan maan diktaattoriksi (linkki), suljen armotta (joko suoraan tai suorittamani tutkimuksen jälkeen) vankilaan juutalaiset (joiden rikollinen rahajärjestelmämme on), maan nykyisen johdon ja kaikki puolueet, rikollisen raha- ja pankkijärjestelmämme pystyssä pitäjät ja toimijat, rikolliset, hintit ja kaikki muutkin miljoonien seksuaaliperversioiden edustajat, Lipposen, Koiviston, Ahtisaaren, seksuaali-ihminen T. Halosen, kaikki nykyiset oikeussviranomaiset, suurimman osan yliopistoväestä, kaikki luopumuksen papit, kaikki maanpetturit ja kaikki julkiset suunsoittajat ja turmeluksen levittäjät. Heitän armotta tyrmään, enkä tunne vähäisintäkään armoa.

   Suomalainen mies on soturin vastakohta, vailla kunniaa, vailla ryhtiä, vailla toimintaa ja voimaa.

   Mutta minä olen vastakohta: soturi, kunnian mies, isänmaan mies, Jumalan mies, kykenevä toimintaan, voimakas, armoton mies, jolla on selkäranka.

   Laurio valtaan – Laurio maan diktaattoriksi!

   Isänmaa kunniaan!

   Eläköön, isien maa!”

   Kyllähän tuo huumorista käy, ainakin jos valitsee itkun sijaan naurun.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Laurio on hieno mies. Olisipa muissakin suomalaisissa miehissä kanttia puhua asioista suoraan. Tosiasia on, että Suomi tuhoutuu karmealla tavalla ja jumalaton kansa sen mukana. Hurmos ja himot ovat kansalle tärkeämpiä asioita kuin isänmaa ja tulevat sukupolvet.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Tuo on kuin Hitlerin puhe 1930-luvulla. Selvää kiihotusta kansanryhmää vastaan. Leimataan koko kansanryhmä yksilöimättä ollenkaan ketkä omistavat pankkisektorin. Jos juutalaisissa on pankkien omistajia ei sillä perusteella voi leimata koko uskontoa ja sen edustajia. Tuo kannattaisi korjata. Haukutaan helposti väärää puuta ja koko asetelma vinoutuu. Kannattaisi mieluummin kritisoida rahajärjestelmää ja vaatia siihen muutosta kuin uskontokuntaa.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. No onpas nyt kaikki keinot käytössä, jotta ei luettaisi Laurion loistavia kirjoituksia. Onko tuo muu liian poikkeavaa muka? Eiköhän asioita olisi syytä lukea avoimin mielin. Onhan juutalaiseliitti yrikttänyt tehdä kaikista hyvin rajoittuneita ja yhdenmukaisia (kusipäitä).

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 1. “Thanks to the terrible power of our International Banks, we have forced the Christians into wars without number. Wars have a special value for Jews, since Christians massacre each other and make more room for us Jews. Wars are the Jews’ Harvest: The Jew banks grow fat on Christian wars. Over 100-million Christians have been swept off the face of the earth by wars, and the end is not yet.” (Rabbi Reichorn, speaking at the funeral of Grand Rabbi Simeon Ben-Judah, 1869, Henry Ford also noted that: ‘It was a Jew who said, ‘Wars are the Jews’ harvest’; but no harvest is so rich as civil wars.’ The International Jew: The World’s Foremost Problem, Vol. III, p. 180)

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Sinä Repe et selvästikään ole järkevä ihminen. Kaiken maailman juutalaisvastaiset valheet menevät sinulle täydestä kuin häkä. Henry Fordkin joutui aikoinaan myöntämään tehneensä virheen julkaistessaan tuon kirjan.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 2. Ei myöntänyt. Kyse oli siitä, että juutalaiset kostivat hänelle raskaasti. Sstaa heidän vaikutusvaltaansa osaltaan. Eihän se ole mikään salaisuus edes, jota tarvitsisi todistella. Siten on erittäin röyhkeää yrittää tukkia suut ja valehdella kuin sinä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. M Hoffmanin blogista:

  http://revisionistreview.blogspot.fi/2012/09/top-rabbi-calls-for-extermination-of.html

  “The American media have amnesia about the horrific hate speech of this extermination advocate. His latest genocidal declaration has, likewise, been given almost no publicity in the U.S. Now, if Yosef had been a Christian leader and called for the extermination of…well…you know the degree to which the ‘fit would have hit the shan’ in that case. But rabbinic hate speech is protected speech. Goyim are not supposed to know about it, discuss it or study its connection to Orthodox Talmudic theology…
  (Rabbi:)
  “pray that our enemies be obliterated, we should focus specifically on Iran, the wicked nation which is threatening the State of Israel. “May the good Lord obliterate them, destroy them…”
  “May it be Your will, our God and the God of our fathers, that all our enemies and haters and all who plots against us be terminated.”
  “we should appeal to God that our enemies and haters along with anyone who plots against us be destroyed, the Rav clarified that we should focus on the Hizbullah and Iran. “May God destroy them and wipe them off the face of the earth”
  “There are evil people, the Iranians, waiting to destroy us . . .”
  Blogissa viittaus tänne talmudistisen teologiasn kohdalla:

  http://talmudical.blogspot.fi/2010/09/truth-about-talmud.html

  ”that all our enemies and haters and all who plots against us be terminated”

  Suoraan ei uskalal enää juuri kukaan puhua juutalaisista, vaikka onhan tämäkin rabbi juutalainen. Koska ”vihapuhe”.

  Kuten tästäkin uhosta voimme päätellä, kyseessä on juutalainen ylivalta, jokapystyy estämään suomalaisia nettikeskustelijoita tai suomalaista mediaa puhumasta juutalaisista tai yleensä sanomasta kohta mitään, mikä ei juutalisia miellytä. Ensin alkavat sakko- ja vankeustuomiot tippua, jos puhutaan toisin kuin juutalaiset ovat määränneet. Mutta ei siinä kaiki, vaan nämä ”vihaajiksi” leimatut tullaan seuraavassa juutalaisdiktatuurin asteessa murhaamaan. Niinhän tämä hirviuö tässä sanoo ja niin sanoo muuten Talmud ja johtavat juutalaiset.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Vaikkei tämän ollutkaan keskustelun aihe varsinaisesti, niin sivuaa sitä kuitenkin: Sen verran ymmärrän Raamatusta, että jos joku julistaa olevansa ”Jumalan mies” (kuten Laurio ilmeisesti tekee) ja tuomitsee lukemattoman joukon ihmisiä, joita kohtaan hänellä itsellään on jotain fobioita, ei ole Raamattua avannutkaan tai on lukenut sitä erittäin kieroutuneen filtterin läpi..hmm vähän niin kuin ”piru Raamattua”,hah! Portto Raahabista tuli Jeesuksen esiäiti ja Jeesus itse osoitti rakastavansa kaikenlaisia ihmisiä etniseentaustaan katsomasta mm.samarilainen nainen kaivolla, joka hänkin eli synnissä..
  Nekin, jotka olivat olleet syntisiä pelastuivat, kun lopettivat väärät tekonsa, katuivat ja kääntyivät. Yksikään ihminen ei saa tuomita toista. Vain Jeesukselle on varattu oikeus tähän taivaallisen kuninkaallisen asemansa välityksellä.
  Luuk.10:27-28:ssä Jeesus sanoo: ”Sinun on rakastettava – Jumalaasi, koko sydämestäsi ja koko sielullasi ja koko voimallasi ja koko mielelläsi ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi — tee näin jatkuvasti niin saat elämän”. Jos Lauria on Jumalan mies niin hän on selvästi ”tämän maailman jumalan”-mies, ei siis kovin mairittelevaa, hah! (Joh.12:31)

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat