Havaintoja: Monikulttuurisuus on rikkaus; maahanmuuttajien vihapuhe

Jäljempänä olevalla videolla maahanmuuttajataustaiset nuorukaiset solvaavat törkeästi suomalaista naista bussissa. Näiden nuorten miesten kielenkäyttö on huonon kasvatuksen saaneiden alakoululaisten kielenkäytön tasoa. Tosin nainen ei jättäydy puolustamatta itseään ja videolla näkyy jopa fyysistä ahdistelua, jonka yksi nuorukaisista kohdistaa naishenkilöön.

Tämä on maahanmuuttajataustaisilta nuorilta todella törkeää käytöstä, mikäli video on aito.

Tosin videolta ei paljastu se, mistä riita oli saanut alkunsa, mutta kuitenkin yhden naisihmisen ”päälle” käytiin surutta joukolla.

https://www.youtube.com/watch?v=Z_arY7C3qrs

Huomion arvoista on, että yksi maahanmuuttajataustaisista sanoo filmillä, että ”meillä on aseet”.

 

Poliittinen mafia on päässyt päämääräänsä: monikulttuurisuus on rikkaus

Viime vuosina pakolaisten määrän kasvaessa Suomen rikollisuustilastot ovat maahanmuuttajien osalta kasvaneet rajusti. Erikoisesti maahanmuutto taustaisten henkilöiden tekemien raiskausten määrä on lisääntynyt valtavasti.1

Pakolaispolitiikkaan liittyvät toimet kuten kotouttaminen, koulutus, asunnot ja täydellinen ylläpitäminen suomalaisten veronmaksajien varoilla tulee hirvittävän kalliiksi. Maahanmuutto maksaa suomalaisille yli miljardi euroa vuodessa. Jopa ulkomaista velkaa joudutaan ottamaan immigraatiopolitiikan tähden.2 Tämän Suomen uutiset -lehden julkaisema tutkimus julkaistiin vuonna 2015, joten maahanmuuton kustannukset ovat lisääntyneet nykyisin, sillä myös ”pakolaisten” määrä on lisääntynyt.

Koska maahanmuuttajille kustannetaan Suomessa täydellinen ylläpito ja huolehtiminen, voisi kuvitella maahanmuuttajataustaisilta odottavan luontevan kohteliasta käytöstä, eikä röyhkeää ylimielistä suunsoittoa ja muuta inhottavaa pelleilyä kantaväestöä kohtaan. Luonnollisesti huonosti käyttäytyviä on pieni osa maailman muslimeista, mutta riittävän suuri määrä pilaamaan heidän maineensa ja vastakkain asettelun lisäämiseksi maahanmuuttajien ja kantaväestön välille.

Pekka Haavisto.
Pekka Haavisto.

Huvittavaa on kuinka kaikesta huolimatta vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto toivoo lainsäädäntöä tiukentamalla suitsimaan vihapuhetta.3

Jos sananvapautta käytetään aktiivisesti ihmisten hiljentämiseen tai vahingoittamiseen, niin minusta se on täysin moraalitonta ja sen tulisi olla rangaistavaa, toteaa Haavisto
– Joko niin, että yksittäiset vihapuhujat joutuvat edesvastuuseen, tai kanavat, Haavisto sanoo.

Haavisto, kuten muukaan Suomen poliittinen mafia ei näe ”metsää puilta”. Eikö tiettyjen maahanmuuttajien tai maahanmuuttajataustaisten harjoittama suomalaisten solvaaminen ole sitten viha puhetta? Lisäksi eikö tunkeutujien tekemät suomalaisnaisten ja alaikäisten tyttöjen raiskaukset sekä kaulojen katkaisemiset suomalaisilta ole suurempi rikos kuin satunnaisen tuohtumuksen osoitus sosiaalisessa mediassa, jouduttuaan kokemaan vääryyttä ja halveksuntaa, juuri poliittisen eliitin ja virkakoneiston taholta. On täysin terve ilmiö, että suomalaisten tunteet kuohahtavat, kun elintasopakolaisten taloudellista ja sosiaalista hyvinvointia nostetaan kantaväestön elintason ja elämisen laadun kustannuksella.

Politisoitunut poliisihan yrittää tehdä nykyisin kaikkensa, että monikulttuurisuutta ja pakolaispolitiikkaa kritisoivat henkilöt ja ryhmät saataisiin hiljaiseksi. Sekin on tänään vihapuhetta, että toteaa sen tosiasian, jonka mukaan lisääntyvä monikulttuurisuus tuhoaa suomalaisen etnisen ja kulttuurrellisen rakenteen saattaen yhteiskunnan eri instituutioineen katastrofaaliseen tilaan. Tästä on esimerkkejä paljon Ruotsista, joka ei kestä enää kauan hajoamatta. Tosin monikulttuurellisuus ja pakolaispolitiikka ovat vain tietyn eliitin ja heidän kätyreidensä instrumentteja päämääriensä saavuttamiseksi.

Maamme poliittisella eliitillä ts. mafialla näyttää olevan vakaana tarkoituksena järjestää Suomeen sisällissota, joka varmasti onnistuu tällaisella moraalittomuuden, laittomuuden ja häpeällisen isänmaan petturuuden aikakautena.

Suomalaisten tulee taistella itsenäisyytensä takaisin, kansainvälisestä pankkiirimafiasta ja globaaleista pääoman imperiumeista, perustaen näistä riippumattoman talouden, irtisanoutua Euroopan unionista, eurosta ja isäntämaasopimuksesta sekä turvattava kantaväestön elämä hyvinvointivaltiossa karkottamalla kaikki viimeisimpien vuosien aikana saapuneet ”pakolaiset” lähtö maihinsa.

Markku Juutinen

 

Viittaus & lähteet

https://pt-media.org/2017/09/19/illan-filmi-uussuomalaiset-huorittelevat-vanhaa-mummoa-bussissa/

 

 1. HS (15.5.2017). http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005206976.html?utm_campaign=tf- HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=1881e46aa96c7e12546729eaad8df3f1; Yle (17.6.2014). https://yle.fi/uutiset/3-7301683; https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/rikosoikeuden-professori-ylelle-ulkomaiset-yliedustettuina-raiskaustilastoissa/5576740#gs.Nq=K9Dc
 2. SU (10.4.2015). https://www.suomenuutiset.fi/maahanmuutto-maksaa-suomalaisille-yli-miljardin-vuodessa/

3. IL (23.9.2017). Haavisti tahtoisi vihapuheesta rangaistavaa. http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005380247.html

4 kommenttia

 1. Näinhän se on, miksi vitussa joku äänesti merkeliä??? Miksi mikä ihmisiä vaivaa, saatanan jutku horo pistää sakssn paskaksi. Mailman hienoimmat ihmiset ja älykkäimmät.

  Plusääni(19)Miinusääni(3)
 2. Saksalaiset ovat olleet massiivisen aivopesun kohteena ww2 jälkeen ja ovat edelleen. Ei ole mikään ihme ,että siellä kannatetaan täysin järjenvastaista politiikkaa. Mutta asiat ovat muuttumassa.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
  1. Saksalaisten huonon omatunnon lietsominen ja fanaattinen pyrkimys ehkäistä terveen kansallisen identiteetin paranemista siellä on ollut hyvin manipulatiivista ja se vuoksi taka-iskukin voi olla raju. Saksan asiat on hoidettu todella huonosti ja vaikka maan näennäinen menestys taloudessa on hyvä, niin henkisessä mielessä kansa sairastaa yhä sotasyyllisyyskompleksia, jota globalistitahot ovat innokkaasti levittäneet myös muualle Eurooppaan. Eurooppalaisten luontaista kansallistuntoa on ohjattu keinotekoiseen Eurooppa-projektiin, josta oikeasti hyötyy vain suurliike-elämä, tietyt poliittiset pyrkyrit sekä himobyrokraatit. Samoin kansallisten puolustusvoimien rakentaminen on lyöty laimin ja on sallittu USA:n globalistipiirien hoitaa Euroopan puolustusta tunnetuin seurauksin eli hintana on ollut avoin kansallisvaltioiden hävittämispyrkimys, joka ikävä kyllä leimaa Natoa, vaikka Nato on teknisesti ottaen ihan järkevä tapa jakaa puolustusmenojen taakkaa. Nato pitäisi oikeasti puhdistaa sinne päätyineistä ideologisista aineksista ja muuttaa järjestö sotilastekniseksi.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat