Hizbollah kannustaa solidaarisuuteen palestiinalaisia kohtaan

Juutalaisvaltio Israel on jatkanut palestiinalaisten murhaamista rangaistukseksi Hamasin ja Fatahin sovinnosta. Libanonilainen sionisminvastainen vastarintaliike Hizbollah kannustaa arabivaltioita tukemaan Palestiinaa.

18-vuotiaan palestiinalaisen Yusuf Abu Zagher sadistisen teloituksen jälkeen juutalaiset ovat murhanneet ainakin yhdeksän palestiinalaista. Osa murhatuista kuuluu radikaaliin Hamas-puolueeseen. Israelin ilmavoimat ovat pommittaneet myös palestiinalaissiviilejä haavoittaen useita. Hamas on vastannut väkivaltaisuuksiin ampumalla raketteja.

Palestiinan informaatioministeriön mukaan juutalaiset ovat tappaneet keskimäärin yhden palestiinalaislapsen aina kolmen päivän välein viimeisen 13 vuoden ajan. Aihetta ei kuitenkaan juuri käsitellä länsimaisessa sionistien omistamassa valtamediassa. Sen sijaan kolmen israelilaisen opiskelijan katoamisesta uutisoitiin näyttävästi myös Suomessa, vaikka tapaus ei ole mitään verrattuna siihen, kuinka juutalaisvaltio terrorisoi ja murhaa arabisiviilejä.

Palestinian-children-dead-in-Operation-Cast-Lead3Palestinian-children-dead-in-Operation-Cast-Lead4

Libanonilaisjärjestö Hizbollah julkaisi eilen lausunnon, jossa kaikkia arabikansoja pyydetään tukemaan palestiinalaisten kamppailua juutalaisvaltion väkivaltaa vastaan: ”Meidän on seistävä palestiinalaisen kansan rinnalla ja tarjottava heille kaikki tuki taistelussa, jossa he suojelevat [meitä] sionistiselta uhalta.” Hizbollahin mukaan sekä arabiyhteisö että länsimaat ovat katsoneet sionistivaltion rikoksia tähän asti sormien läpi. Hizbollahin lausunto oli samalla vastaus Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun sekä ulkoministeri Avigdor Liebermanin aikeille aloittaa täysimittainen sota Gazassa.

Electronic Resistance

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat