Juutalaiset murhasivat palestiinalaisnuoren ”kostoksi”

Palestiinalaisen nuoren kidnappaus ja murha Jerusalemissa ovat synnyttäneet rankkoja protesteja juutalaisvaltio Israelia vastaan.

Juutalaisvaltio on syyllistynyt lukuisiin murhiin, kidnappauksiin, pommituksiin ja häirintään sen jälkeen, kun palestiinalaisten puolueet Hamas ja Fatah tekivät sovinnon. Viime viikkoina väkivaltaa on perusteltu kolmen (sittemmin kuolleena löydetyn) laittomissa siirtokunnissa asuneen juutalaisopiskelijan katoamisella. Israel syyttää opiskelijoiden katoamisesta Hamas-puoluetta, mutta ei ole tarjonnut todisteita syytösten tueksi. Hamas on kiistänyt jyrkästi osallisuutensa.

18-vuotias palestiinalainen Yusuf Abu Zagher kidnapattiin juutalaisten miehittämässä Jerusalemissa. Myöhemmin hänet löydettiin raa’asti murhattuna. Muun muassa Fatah-puolue pitää Israelia syyllisenä veritekoon. Jopa Israelin media kutsui tapausta ”kostomurhaksi”.

Nuorukaisen murha vei palestiinalaiset osoittamaan mieltään kaduille. Mielenosoitukset muuttuivat aggressiivisiksi, kun juutalaiset sotilaat alkoivat ampua kyynelkaasua palestiinalaisten päälle. Toukokuussa juutalaiset teloittivat kaksi rauhanomaisesti mieltään Nakba-päivänä osoittanutta palestiinalaisnuorta Ramallahin kaupungin lähellä.

Viimeisen puolen vuoden aikana Israelin joukot ovat kidnapanneet lähes 2 500 palestiinalaista, joista 400 on lapsia. Kolmen israelilaisopiskelijan katoamisen jälkeen on kidnapattu jo 600 palestiinalaista. Kaappausten määrä on noin 27 prosenttia suurempi kuin vuosi sitten.

Press TV

4 kommenttia

 1. Hyvä kirjoitus.

  Juutalaisvaltiossa näemme, kuinka juutalaiset toimivat.

  Juutalaisvaltio on mainio esimerkki meille kaikille. Juutalainen juutalaisvaltiossa ei noudata normaaleja moraalisääntöjä. Epäilty on juutalaisvaltiossa syyllinen, tutkintaa ei tarvita, oikeudenkäyntiä ei tarvita. Syylliset tuodaan esiin bolshevistisissa huutoäänestyksissä.

  Tästä syystä bolshevikkiterrorin aikana kristittyä Venäjää tuhotessa NKVD:n johdossa oli vahva juutalaisedustus, sillä tuolloinkin syylliset tiedettiin ikään kuin kristallipallosta katsoen. Ja silloinkin juutalaiset olivat etulinjassa ”oikeutta jakamassa”.

  Juutalaisten oikeus on tällaista: Epäilty on syyllinen. Epäillyn koti tuhotaan. Kosto elää, vaikka syyllistä ei vielä tiedetä.

  Sanalla sanoen: Juutalaisvaltio, joka on juutalaisille, toimii näin.

  Pankaa visusti merkille, kuinka juutalaisvaltio toimii. Näin alamme tuntea juutalaisen. Juutalaisen juutalaisvaltiosta, joka on juutalaisille. Juutalainen, juutalainen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Kaikille Israelinvastaisille tiedoksi, ettei kannata uskoa kaikkea hölynpölyä mitä palestiinalaiset syöttää. Jokainen järkevä ihminen ottaa selvää asioista luotettavien tahojen kautta. Viimeisin murhattu arabi koki kunniamurhan, siis hänen oma perheensä tappoi tämän musliminuoren, koska hän oli homo. Tästäpä palestiinalaiset saivat jälleen kerran hyvän ruoskan Israelia vastaan – valheen voimalla. Onko tietoa, kuinka paljon raketteja ammutaan Gazan kaistalta (siis siltä alueelta jonka Israel antoi palestiinalaisille asuttavaksi omasta maastaan) joka päivä Israeliin?? Tässä heidän kiitoksensa Israelille. Palestiinalaiset eivät koskaan tule haluamaan todellista rauhaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kun viimeinenkin sionisti on lähtenyt Palestiinasta takaisin Amerikkaan, Eurooppaan tai Aasiaan, mistä he sitten ovat tulleetkin, ja kun palestiinalaiset saavat palata takaisin synnyinmaahansa ja isiensä ja äitiensä, isoisiensä ja isoäitiensä maahan, niin silloin saadaan rauha Lähi-itään.

   Palestiinalaiset haluavat rauhaa, se on varma asia, mutta kun vieras miehitysvalta on pakottanut osan kansasta maanpakoon ja toinen puoli kansaa elää ilman ihmisoikeuksia keskitysleirimäisissä olosuhteissa, niin heillä on kaikki oikeus taistella miehitysvaltaa vastaan.

   Sionistien terrorismia Palestiinassa on kestänyt lähes 68 vuoden ajan, kun otetaan sionistiterroristien isku Jerusalemin King David hotelliin 22.7.1946 sionistisen terrorismin lähtölaukaukseksi.

   Sionistiterrorismi kärjistyi 1948 kokonaisten kylien kaikkien asukkaiden murhaamiseksi, joka antoi esimakua siitä, millainen valtio Israel tulisi olemaan: http://en.wikipedia.org/wiki/Deir_Yassin_massacre

   Ruotsalaisen Folke Bernadotten murha Jerusalemissa 17.9.1948, jossa murhaaja oli Menaham Begin – osoitti – kuinka murhaajista tulee pääministereitä terrorismin avulla muodostetussa valtiossa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Miten näette, miten me suomalaiset ja maailman puhtoiset kansalaiset voisimme vaikuttaa laittoman loisen poistamiseen Palestiinasta?

  Tai edes 1967 rajoille pakottamisesta, sillä loisen täydellinen poistaminen lienee mahdollista vain III maailmansodalla? Hamashan suostuu 1967 rajoille, mutta sionistimediat ovat toki siitä hipihiljaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat