Hollywood-Zelenskyi kerjuureissulla Euroopassa juutalaismafian maailmanvallan hyväksi

Ukrainan juutalainen presidentti Volodymyr Zelenskyi on vierailut 8. helmikuuta (2023) Iso-Britanniassa ja muualla Euroopassa, uutisoi BBC.

Hollywood-presidentti kerjuureissulla Euroopassa 

BBC:n uutisoinnin mukaan Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Zelenskyi vieraili Britanniassa sen jälkeen, kun Ukrainan konflikti oli laajentunut.  

Pääministerin kanslian mukaan (Hollywood-presidentti toim. huom.) Zelenskyi tapasi Britannian pääministeri Rishi Sunakin ja piti puheen parlamentille. 

Iso-Britannian pääministeri Rishi Sunak ja Zelenskyi.

Kanslian mukaan Britannian tarjoamaa sotilaskoulutusta järjestetään ukrainalaisille laajentaen sitä hävittäjälentäjiin sekä merijalkaväen sotilaisiin. Ukrainalaisia lentäjiä koulutetaan tulevaisuudessa lentämään NATO-yhteensopivilla hävittäjillä. 

Britannian uskotaan ilmoittavan myöhemmin uusista Venäjän vastaisista pakotteista. 

Hartaan oloinen ja palvonnallinen hetki Britannian alahuoneen istuntosalissa. T-paita olio puhuu.

Zelenskyi piti puheen EU:n parlamentissa 

Näyttelijä Zelenskyi on tavannut sekä Ranskan että Saksan johtajia, ja hän piti puheen myös EU:n parlamentissa. 

Zelenskyi kerjää sekä Yhdysvalloilta että Euroopalta sangen laajaa ja voimakasta sotavarustelua sekä sotilaallista koulutusta. 

EU:n parlamentissa Zelenskyi muun muassa totesi, että: 

“Me puolustamme itseämme, me ukrainalaiset taistelukentällä, yhdessä teidän kanssanne.” 

Hänen mukaansa yhteiset arvot jakavia Ukrainaa ja Eurooppaa vastassa on Venäjä, missä kansalaisia ei enää nähdä muuna kuin ”ruumiina, jotka voivat kantaa asetta”. 

Juutalaisesta Zelenskyistä on muodostettu erään kaltainen kulttihahmo: 

Eurokansanedustajat osoittivat seisaaltaan suosiota Zelenskyille, jolle Metsola ojensi puheen päätteeksi EU:n lipun. Tilaisuus päättyi Ukrainan kansallislauluun ja Euroopan hymniin.1 

Ja myös, että: 

Brysselissä vieraillut Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi sai raikuvat aplodit ja eurooppalaisia arvoja puolustavan sotasankarin vastaanoton, raportoi MTV Uutisten Eurooppa-kirjeenvaihtaja Heikki Piuhola.2 

Juutalaisen Zelenskyin puheet Britanniassa kuin myös EU:n parlamentissa ovat täyttä roskaa, ja tyypillistä juutalaismafian valheellista propagandaa. Todellisuudessa niin ukrainalaiset kuin myös välillisesti eurooppalaiset käyvät Ukrainassa sijaissotaa Yhdysvaltojen maailmanvaltapoliittisten tavoitteiden puolesta Venäjää vastaan. 

Zelenskyillä on tässä narrin rooli, joka juoksentelee ympäri maailmaa Israelin, Yhdysvaltojen, EU:n ja myös Venäjän juutalaisjärjestöjen asialla. Päämääränä tässä on se, että Washingtonin johtama transatlanttinen liittouma yrittää heikentää Venäjää Ukrainan avulla ja lopulta syrjäyttääkseen presidentti Vladimir Putinin hallinnon sekä korvatakseen sen Yhdysvaltojen nukkehallinnolla. Tämän hankkeen edistymistä palvelee myös Yhdysvaltojen johtaman NATOn laajentumispolitiikka aina Venäjän rajoille saakka.  

Yhdysvaltojen liittouman saadessa Venäjän siinä määrin heikommaksi, että liittouma pystyisi esteettömästi osoittamaan poliittista, taloudellista ja sotilaallista aggressiotaan Itä-Aasian alueelle. Kysymyksessä on maailmanvalta pyrkimykset, mitä luovutettaisiin juutalaismafian totalitaarisen valtikan alaisuuteen. Ukrainasta muodostettaisiin täten toinen maailman pirullisista valtakeskuksista, Israelin lisäksi. Tämänkö tähden ukrainalaiset ja myöhemmin myös suomalaiset tapattaisivat itsensä? 

Muistettakoon, että pohjimmaisena syynä ei kuitenkaan ole Yhdysvallat, vaan sitä kontrolloiva juutalaismafia, joka hallitsee Eurooppaa ja muutakin maailmaa juuri Yhdysvaltojen välityksellä.   

Lopuksi 

Mainittakoon muutama sananen nykyisen Ukrainan konfliktin syistä. Venäjä aloitti erikoisoperaatioonsa Ukrainassa viime vuoden alussa. Venäjällä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin aloittaa erikoisoperaatio, sillä Ukraina suunnitteli sekä oli valmistautunut hyökkäämään Krimille, mutta Venäjä  ehti ensin. Mainittu Venäjän erikoisoperaatio Ukrainassa on edelleen käynnissä. Tämä Ukrainan hyökkäyksen suunnittelu Krimille paljastuu juutalaisen presidentin Volodymyr Zelenskin 24. maaliskuuta 2021 antamasta presidentillisestä määräyksestä (№117/2021). Vielä voidaan painottaa, että Ukrainan juutalaishallinto aiheutti itse Yhdysvaltojen ja EU:n  tukemana sen, että Venäjän täytyi  käynnistää erikoisoperaatio Ukrainassa. Huomionarvoista on, että tuhoisat sotaoperaatiot Ukrainassa olisi vältetty, jos Ukraina olisi lopettanut, murhaavan terrorin Donetskin ja Luganskin kansantasavaltoja vastaan, luopunut presidentillisestä määräyksestä Krimin suhteen sekä ilmoittanut kieltäytyvänsä mahdollisesta NATO-jäsenyydestä.  

Markku Juutinen 

Lähteet 

Volodymyr Zelenskyi vierailee tänään Britanniassa – MTVuutiset.fi 

President Zelensky in first UK visit since invasion of Ukraine – BBC News 

Sherwin Nuland – Surgeon – Why I had to change my name – Web of Stories 

What You Should Really Know About Ukraine – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization 

When Jews Rule The World – Radio Islam (islam-radio.net) 
 

Radio Islam – Svenska huvudsidan (islam-radio.net) 

—– 

 1. Presidentti Zelenskyi EU-parlamentissa: Ukraina on matkalla kotiin – MTVuutiset.fi 
 1. MTV Uutisten kirjeenvaihtaja: Ukrainan sai Brysselissä sotasankarin vastaanoton – MTVuutiset.fi 

14 kommenttia

 1. Taattua Juutista eli venäjämielistä, läpinäkyvää muunneltua totuutta. Ukrainalla ei ole mitään velvollisuutta alistua Venäjän tahdolle. Sillä on oikeus päättää itse mitä se tahtoo. Krimille ei oltu hyökkäämässä, mutta olipa tahi ei, on Ukrainalla täysi oikeus palauttaa haltuunsa omat alueensa, niin venäjän miehittämät Krim kuin Itä-Ukrainakin.

  Venäjän ”turvallisuushuolet” ovat vain sitä, että Venäjä ei pidä Natosta, koska naapurimaita, jotka ovat Natossa, ei voi niin helposti pompottaa Venäjän tahdon mukaan.

  Venäjä tietää, että Nato ei ole uhka sen turavllisuudella ja että naapurimaat hakautuvat Natoon, koska Venäjä on niille uhka.

  Plusääni(16)Miinusääni(24)
  1. Minälle:

   Mistä tiedät ettei Venäjä koe Natoa uhkaksi? Et mistään, esität vain poskettoman väitteen.

   Muutenkin kirjoituksesi on siinä määrin kirkasotsaisen naiivi, että suosittelen perehtymistä suurvaltasuhteisiin ja geopolitiikkaan, historiaa ja reaalipolitiikkaa unohtamatta.

   Jo Youtubestakin löytyy hyvää materiaalia noin alkajaisiksi. Esim. Ghicagon yliopiston proffa John Mearsheimer yrittää siellä avata ihmisten silmiä, samoin Columbian yliopiston Jeffrey Sachs. Ja päteviä, avarakatseisia sotilasasiantuntijoitakin löytyy (esim. Douglas McGregor).

   Plusääni(12)Miinusääni(6)
  2. Onko maailma ja sen mukana Suomi tulleet hulluiksi, entinen kauppa-apulainen Marin jakelee suomalaisten veronmaksajien rahoja miljardi euroa juutalaisen pellen ja huijarin Zelenskyin ja muiden oligarkkien persiisiin. Siellä ne Zelenski ja muut huijarit nauravat räkä poskella lännen tyhmyyttä.
   Tästäkin huolimatta, hyvää illanjatkoa oikein hyvää.

   Plusääni(19)Miinusääni(0)
 2. USA:N SIJAISSOTA UKRAINASSA
  Kuinka naurettavaa on EU:n politiikka, joka käy sotaa Venäjää vastaan muka Ukrainan puolesta. Eurooppalaiset päättäjät ovat naurettavaa roskasakkia, jotka uhraavat kansojen varallisuuden Ukrainan hyväksi. Kaiken huippuna on suomalainen Sanna Marin, joka kiihkeästi uskoo Ukrainan voittoon. Koko maailmalle paljastuu, kuka johtaa EU:ta eli Siionin Viisaat. Juutalainen Volodymyr Zelenskyi näyttelee isänmaallista johtajaa, vaikka todellisuudessa on Siionin Viisaiden marionetti. Juutalaisten johtama USA käy sotaa Venäjää vastaan Ukrainan avulla, vain tästä on kysymys. Suomalainen epäisänmaallinen poliittinen eliitti on tässä USA:n mukana. Mutta Venäjä voittaa sodan, siitä olen varma. Venäjä käy tällä hetkellä sotaa olemassaolostaan, vaikka tarkoitus oli vain Ukrainan natsiarmeijan kukistaminen. USA tulee häviämään sodan. Me suomalaiset olemme valinneet väärän puolen poliittisten pölkkypäiden johdolla. Sauli Niinistö ei ole muuta kuin USA:n perseennuolija ja samoin koko poliittinen johto. Suomi hakee turvaa USA:lta, vaikka meillä on naapuruussopimus Venäjän kanssa. Valtamedia syytää venäjävastaista propagandaa kaiket päivät. Nyt yritetään saada aikaan NATO-jäsenyys vielä tämän eduskunnan avulla. Roskaväellä on kiire, sillä uusi eduskunta ei ehkä olekaan enää yksimielinen NATO:n suhteen. Unkari on ainoa toivomme, sillä Turkki suostuu ratifioimaan NATO-sopimuksen. Elämme vallankumouksellisia aikoja. Paljastan todellisen salaisuuden: vapaamuurarit ovat kaikkien eurooppalaisten kansojen sisällä aiheuttaen kyvyttömien pölkkypäiden nousemisen Euroopan johtoon, poikkeuksena Unkari ja Valkovenäjä. Pölkkypäitä on helppo ohjata! LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.maunosaari.fi/blogi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(22)Miinusääni(6)
 3. Nordstream 1/2-putkien räjäytyksen yksityiskohdat on paljastettu tunnetun ja arvostetun Yhdysvaltain sotarikoksiin erikoistuneen tutkivan journalistin Seymour Hershin laajassa artikkelissa. Ukrainan sotaa kriittisesti tarkastelleelle raportissa ei ole varsinaisesti mitään uutta. Pääsyyllisiä mainitaan neljä eli USA:n presidentti Joe Biden, turvallisuusneuvonantajansa Jake Sullivan, ulkoministeri Anthony Blinken ja hänen alaisenaan työskentelevä Ukraina-spesialisti Victoria Nyland. Kauko-ohjauksella laukaistavat räjäytteet asettivat paikalleen USAn laivaston sukellusmiehet NATO:n Itämeren harjoituksen yhteydessä kesällä 2022 ja ne räjäytti 26. syyskuuta norjalainen tiedustelulentokone. Tieto ja vastuu operaatiosta hajautettiin monelle eri taholle, jotta lakiteknistä lupaa sotilasoperaatioon kongressilta ei olisi tarvittu. Kyseessä on 9/!!-iskujen ohella maailmanhistorian suurin terrori-isku siviili-infrastruktuuria vastaan. Teon vaikutukset ovat levinneet energian ja ruuan hintojen nousun kautta laajasti Eurooppaan sekä moniin maailman nälkää näkeviin maihin asti ja välillisten uhrien kokonaismäärä on valtava.

  Itse suhtaudun hyvin kyynisesti USA:han, Natoon ja niihin ihmisiin, jotka eivät ymmärrä näitä entiteettejä ja niiden toimintaa ohjaavia voimia ja periaatteita, jotka eivät poikkea rikollisuudesta lainkaan. Miksi asioista ei voi ottaa selvää ennen kuin liittoutuu kenenkään kanssa tai kannattaa sellaista?

  Plusääni(25)Miinusääni(2)
  1. On hyvä muistaa, että juutalaishaukat Nuland ja Sullivan olivat hääräämässä Ukrainassa jo ennen v. 2014 tapahtunutta vallankaappausta, ja röyhkeän avoimesti sitä tukivat. Edellinen tyrmäsi välittömästi ykköskenraalin, joka Euroopan vierailullaan oli huolissaan Ukrainan miestappioista ja hävityksestä, vihjauksen neuvottelujen aloittamisesta.

   Jos Yhdysvaltain neoliberaalit ja-konnat oikeasti välittäisivät ihmisestä, ei siellä asuisi ihmisiä kadulla yms. Miten sitten voidaan kuvitella, että ukrainalaisilla olisi jokin muu kuin välinearvo (tykinruoka Venäjän vastaisessa sodassa) näiden silmissä? Ihmiselämän (paitsi oman) halveksuntaa kaikki tyynni!

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
   1. Maidanin vallankaappauksen aikoihin Ukrainassa liikkuivat myös senaattorit John McCain ja Lindsey Graham, molemmat Venäjää katkerasti vihaavia haukkoja. Nämä lupailivat kapinallisille auliisti USA:n tukea. Ukrainalaiset ostivat nämä lupaukset ja ajattelivat, että pääsevät kokonaan eroon Venäjästä eikä heidän tarvitse enää lainkaan kuunnella tämän vaatimuksia tai toiveita. Samalla he tulivat uhmanneeksi geopolitiikan vahvoja lainalaisuuksia ja heidän projektinsa oli tuomittu tuhoon, mikä todentuu nyt karmealla tavalla Ukrainan sotakentillä. Suurvalta Venäjä on ollut pakotettu turvaamaan omat kansalliset etunsa ja kun neuvottelut ja Minskin sopimukset on heitetty roskakoriin lännen toimesta, niin Venäjä on ollut pakotettu aseelliseen kampanjaan. Itse en näe tässä mitään ihmeellistä.

    Sama prosessi on ollut myös käynnissä Suomessa. Suomella ei ole ollut mitään merkittäviä ongelmia Venäjän kanssa sen jälkeen, kun Valvontakomissio lopetti toimintansa Suomessa. Porkkalan luovutus oli enää muodollisuus, minkä jälkeen pienimuotoinen miehityskin loppui. Kekkonen torjui yhteiset sotaharjoitukset kanssa, joita Venäjän puolustusministeri ehdotti niinkin myöhään kuin 1978. Neuvostoliiton vaikutus koettiin kuitenkin niin painostavaksi, että Suomi alkoi liiankin innokkaasti hakea yhteyttä ja liittoutumista länteen päin.

    NATO-hakemuksen jättämisen yhteydessä ollaan saavuttamassa lännettymisen kulminaatiopiste. Enää vain USA:n varustamat oihjustukikohdat puuttuvat, joita Venäjä ei kuitenkaan saiii tänne asennettavan ja hyökkää ennaltaehkäisevästi. Suomi seuraa Ukrainan tietä, vaikka sillä ei ole ollut lainkaan sen vertaa aihetta vihamielisyyteen Venäjän kanssa. Kaikki perustu uhkakuvien maalailuun ja liioiteltuun traumaan sotien ja suomettumisen ajasta. Kommunismin jälkeinen Venäjä ei ole käsitykseni mukaan ole ollut halukas aiheuttamaan Suomelle ongelmia. Päinvastoin, suhtautuminen on olut myötämielistä ja Suomen olisi ollut helppo olla molempia osapuolia hyödyttävissä suhteissa Venäjän kanssa. Venäjän demonisointi on kuitenkin meillä otettu päälinjaksi ja tämän tehostamiseksi historiasta on nostettu esiin menneitä karmeuksia, jotka ovat yleensä olleet seurausta Ruotsin kuninkaan epäonnistuneista sotaretkistä. On vaikea poimia historiasta Venäjän valtiovallan aloitteellisia tuho- tai miehitysretkiä Suomeen. Talvisota on yksi harva poikkeus ja sekin olisi kenties neuvotellen voitu estää.

    Suomalaisilla on järkyttävä asennevamma kohti Venäjää, jota toisinajattelijan on vaikea ymmärtää ja ärsyttävää seurata. Touhulle ei vaikuta olevan minkäänlaisia objektiivista järkiperustetta ja kaikki perustuu subjektiivisen ja tunnepitoisen viholliskuvan muodostamiseen, eräänlaiseen joukkohypnoosiin. Russofobit ovat taipuvaisia toimimaan ryhmissä ja lietsomaan keskenään rajua Venäjä-vihaa ja -epäluuloa, joka nyt estää kaiken järkiperäisen idänpolitiikan. On vaikea arvostaa russofobeja, kun näkee, kuinka paljon hallaa he tekevät maallemme kuviteltujen uhkakuviensa ja menneiltä polvilta perityn katkeruutensa vuoksi. Yksi heistä on nimeltäänkin Halla-Aho, todellinen idänsuhteiden jäädyttäjä, joka omalta osaltaan turmeli 77 vuoden aikana kerääntyneen ulkopoliittisen pääoman.

    Plusääni(12)Miinusääni(1)
    1. Ei mitään todellisuuspohjaa väitteistä Venäjästä. Samoja lukee Ilta-Sanomien kommenteista ja muualta. Tiettävästi venäläisille Suomen ja Ruotsin mahdollinen jäsenyys NATO:ssa on evvk luonteinen asia (itsestäänselvyys joka on tiedetty jo 10 vuoden ajan suurin piirtein).

     Plusääni(3)Miinusääni(7)
 4. Nyt näemme livenä miten Zelensky heitetään bussin alle. Luuserin seuraa vältetään kuin ruttoa. Huomaa jo muutoksen median valeuutisoinnissa. enää ei sodan kulkua seurata yhtä intensiivisesti ja ”asiantuntijat” alkavat mennä hiljaisiksi.

  300 vuotta sitten Ruotsi-Suomi suurvalta tuli tiensä päähän.. täällä Ukrainan aroilla, joissa se yhdisti armeijansa Ukrainan Zaporizhian armeijaan. Kaarle XII johti tämän armeijansa Pultavaan, jossa joutuivat piiritetyiksi.. ja armeija tuhottiin

  Historia toistaa itseään.. Ruotsin ja Suomen on turha läheä tähän tulevaan Nato itsemurhaan Pultavan kentille.

  Plusääni(6)Miinusääni(3)
 5. Käsittääkseni juutalaisten maailmanvalta on jo valmis ja pystyssä. Nyt sitä pyöritetään sitten ja sillä leikitellään. Hajoita ja hallitse, sodat suuria sadonkorjuita etc. Nämähän ne sionistien motot ovat

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 6. Se rikollisporukka, mikä johtaa tällä hetkellä USAta on soluttautunut EUn johtoon. Lähes kaikkien Eu-maiden johtavat poliitikot on vaihdettu sopiviksi. Miettikääpä tämä kuvio tarkkaan.

  Media on miehitetty juuri samalla tavalla.

  Selensky on kuin uusi kristus Eu-parlamentissa. Kaikki kumaratavat häntä. Miksi? Haloo?
  Europpa on ollut sivistyksen kehto. Nyt Europpa leikkii pyssyjen kanssa kuin pahaiset Jenkit konsanaan!

  Kävikö niin, että Ursulan ampuma Euroopan ilmojen lämmityssatelliitti avasi samalla suihkuvirtauksen suoraan Kiinasta USAhan? Ja Kiinalta karkasi vahingossa pallo. Hups!

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 7. The average American is too stupid to understand that the US cannot survive without Chinese goods and Chinese loans. A healthy country in the position of the US could gradually wean itself off from its dependence on foreign imports, but the US is far from a healthy country. It no longer has a real education system but only (((indoctrination))), while women, faggots, and low-IQ diversomorphs get preference for any sort of desirable job, including the engineering jobs that would be vital for a rebuilding of American industry.

  When the founders decided to be “enlightened” and give Jews citizenship—despite the fact no other country at the time was foolish or perverse enough to do so—they gave their young nation the equivalent of the HIV virus. Now the virus has developed into full-blown AIDS with its accompanying opportunistic infections (feminism, mass Third World migration, faggotry, etc.) The condition is, alas, fatal and it certainly cannot be cured by a war with China

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat