Holokausti, vainojen uhrien muistopäivä ja maailman kansanmurhat

27. tammikuuta vietettiin jälleen vainojen uhrien muistopäivää. Varsinaisesti kyseistä muistopäivää vietetään kansainvälistä holokaustin muistopäivänä. Joskin Suomessa päivä on nimetty vainojen uhrien muistopäiväksi.

Muistopäiväksi on vakiintunut 27.1, jolloin valtavirtahistorian mukaan keskitys- ja tuhoamisleireistä suurimman, Auschwitzin, vangit vapautuivat vuonna 1945.

Auschwitzin orkesteri.

Suomen ortodoksisen kirkon tiedotteen mukaan Suomessa Vainojen uhrien muistopäivän valtakunnallinen muistotilaisuus järjestettiin torstaina 24.1. Säätytalolla Helsingissä. Juhlapuheen piti turvallisuudesta vastaava sisäministeri Kai Mykkänen. Tilaisuudessa sytytettiin muistokynttilät vainojen uhreille. Sytyttäjinä toimivat keskitysleireistä selviytyneet Nena Kafka ja Lilly Millner, romanien edustaja Miranda Vuolasranta sekä kansanedustaja Ben Zyskowicz, jonka isä selviytyi keskitysleiriltä.

Historiasta löytyy toinen toistaan hirvittävämpiä kansanvainoja ja todellisia infernoja. Jostakin syystä vain ”juutalaisen” kansan väitetty holokausti saa kansainvälistä huomiota osakseen, ja samalla unohtuvat maailman nyt tapahtuvat kansanmurhat.

Miksi vain ”juutalaisten” myyttinen holokausti saa huomiota?

Pirkko Turpeinen-Saari (T-S) ihmettelee artikkelissaan sitä, Miksi holokaustin muistopäivänä puhutaan vain juutalaisista?

Hänen mukaansa syyt ovat geopoliittiset: 

Yhdysvallat lähti presidentti George H.W. Bushin johdolla 1980- luvun lopulla saalistamaan sosialististen maiden kansallisvarallisuutta ja tavoittelemaan Euroopan, erityisesti Balkanin sotilaallista miehitystä ja taloudellista valtaa alueella. 

Propaganda, korruptio ja taloudelliset kiristystoimet olivat vallankaappauksissa keskeisiä välineitä. Yhdistynyt Saksa, jonka ulkopolitiikka jo Yhdysvaltojen sotilaallisen läsnäolonkin ansiosta oli tiiviisti Yhdysvaltojen politiikkaan integroitunutta, lähti saalistukseen mukaan, kirjoittaa Turpeinen-Saari.

Geopoliittiset tekijät liittyen Yhdysvaltoihin, ovat tässä mukana. Saatiinhan Saksa osittain holokaustin syyttävällä kollektiivisella painostuksella nöyräksi, ja integroitumaan Yhdysvaltojen globaaliin valtapolitiikkaan. Joskin edellä mainitut syyt muodostavat vain ulkoisen formaatin siihen kysymykseen, miksi muistopäivänä puhutaan vain juutalaisista? Ennen muuta Yhdysvallat on tässä konstruktiossa täysin instrumentaalinen tekijä.

Nämä holokaustiin liittyvät tekijät ovat alkaneet jo paljon aikaisemmin. Ne alkoivat jo toisen maailmansodan päättymisen jälkeen, ja niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, ne alkoivat jo ennen oletetun holokaustin tapahtumista.

Syy siihen miksi maailmalla kuohutaan vain juutalaisiin kohdistuneesta ”joukkotuhosta”, löytyy ”juutalaisen” eliitin eli sionistien ja heidän kätyriensä kansainvälisestä mediavaikutuksesta 1, taloudellisesta ja poliittisesta vaikutusvallasta. Nykyisin tämä valta havaitaan selvimmin Yhdysvalloissa toimivasta jättiläismäisestä huiputuksesta, josta käytetään nimitystä  Federal Reserve System2; 3 eli USA:n yksityinen keskuspankkijärjestelmä, joka on täysin tarpeeton sekä ravisuttava amerikkalaisten, ja kiertoteitse muun maailman köyhdyttäjä.

Niin ikään sionistien kansainvälinen valta ilmenee Yhdysvaltojen ja terroristivaltio Israelin suhteesta: Israel jatkaa armotonta palestiinalaisten kansanmurhaa Yhdysvaltojen taloudellisella ja aseellisella tuella. Israel eli juutalaisvaltion ihmisoikeusrikkomukset ovat kaikkien kansainvälisten oikeuksien yläpuolella. ”Juutalaisen” eliitin ylivoimaista läsnäoloa ei voi olla huomaamatta Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikassa.4 Todellinen Mefistofeles siis riehuu vapaana.

Sionistit levittivät myyttiä kuudesta miljoonasta ”juutalaisesta” uhrista kauan ennen Hitlerin valtaannousua, kuten luvussa ”Juutalaisten” holokaustia ei tapahtunut, esitetään.

Alaluvussa jäljempänä esitetään ensimmäisen maailmansodan taustaa siinä tarkoituksessa, että sillä valaistaan käsitystä siitä, mitkä taustatekijät ovat vaikuttaneet juutalaisvaltion eli Israelin syntyyn. Tällöin holokausti myyttinä on vahvistanut Israelin valtion kansainvälistä poliittista asemaa. Näyttää siltä, että sionistit suunnittelivat myytin holokaustista, jo silloin kun etsittiin mahdollisuuksia juutalaisvaltion saavuttamiselle, siis ennen Hitlerin valtakautta.

Sionistit elvyttivät ensimmäisen maailmansodan ja pohjustivat juutalaisvaltion synnyn

Aškenasijuutalainen Benjamin Freedman paljastaa sionistieturyhmän olevan sotien laajentamisen taustalla ensimmäiseksi ja toiseksi maailmansodaksi: ”Juutalaiseturyhmä” sopi Englannin kanssa Yhdysvaltojen liittymisestä tulevaan ensimmäiseen maailmansotaan Saksaa vastaan. Näin pettämällä Saksan sionistien eliitti sai palkkioksi Balfourin sopimuksen, joka tarkoitti lupaa perustaa juutalainen valtio Palestiinaan, keskelle arabien asuinalueita.5  Freedman kuului itse aikaisemmin mainittuun eliitin sisäpiiriin, tai pikemminkin mafiaan, joten hän kyllä tiesi, mistä puhui.

Balfourin julistus.

Sen sijaan, että puhutaan juutalaisista seemiläisenä kansana, voi ainakin historiallisen aineiston perusteella olla parempi puhua kasaareista, mistä syystä ”juutalainen” esiintyy tässä lainausmerkeissä (Sand 2009; Koestler 1976; myös jewishencyclopedia; Dunlop 1954; Ostrer 2012).

Kasaarit ovat 700-luvulla juutalaisuuteen kääntynyt turkkilais-mongolidinen kansa, joista nykyiset aškenasijuutalaiset polveutuvat. Nämä eivät ole periytyneet Palestiinan juutalaisista, joita tuskin on enää edes olemassa.

Sivu juonteena on mielenkiintoista huomata, että jo ensimmäisessä maailmansodassa saksalaisia syytettiin siviilien murhaamisesta kaasukammioissa, tosin ”juutalaisten” tilalla olivat silloin serbit.

Tämän luvun lopuksi on syytä täsmentää sitä, miksi holokaustin muistopäivänä puhutaan vain juutalaisista?

Siksi, että ”juutalaisten” eturyhmään kuuluvat ovat vallanneet likipitäen kaikki läntiset tiedotusvälineet pääomillaan, jotka he ovat huiputtaneet kansainvälisen rahoitusjärjestelmänsä avulla. Myös läntinen viihdeteollisuus kokonaisuudessaan on ”juutalaiseliitin” omistamia tai kontrolloimia, ja lähes kaikki kansainväliset uutistoimistot ovat tämän eturyhmän valvonnassa. Länsimainen mediavalta tai mafia mahdollistaa vastustajien armottoman vainon, puolustajien ylistyksen ja omien rikostensa sekä kasaarialkuperänsä salaamisen. Tässä tuli esille siis kolme hegemonian pylvästä eli media, rahatalous ja politiikka. Juuri näiden syiden takia puhutaan vain ”juutalaisten” vainoista, koska vallanpitäjät eivät halua muusta puhuttavan.

Lisäksi muistopäivän halutaan keskittyvän vain ”juutalaisiin” siksi, että sionistit ovat kehittäneet holokaustista kansainvälisen poliittisen aseen: Holokaustilla on keinoteltu merkittäviä summia rahaa, poliittista valtaa ja sympatiaa. Sen avulla on perustettu Israelin valtio, joka toteutui ryöstämällä palestiinalaisilta heidän kotimaansa.

”Juutalaisten” holokaustia ei tapahtunut

Mytologia holokaustista syntyi jo ennen II maailmansotaa. Don Heddesheimerin teoksen ”The First Holocaust:..” mukaan ”juutalaiset” toistivat 6 000 000 uhrin uskonnon tunnustustaan kyllästymiseen saakka jo kauan ennen Adolf Hitlerin valtakautta.6 Jo vuonna 1900 rabbi Stephen S. Wise otti esille käsitteen  ”kuudesta miljoonasta elävästä, verta vuotavasta ja kärsivästä argumentista sionismin puolesta”.LIITE 1

”Juutalaisia” suojeleva lainsäädäntö

Saksassa kansallissosialistisen hallinnon aikana ”juutalaisia” ei saanut kohdella kaltoin. Tämä oli ankarasti kiellettyä myös Saksan sodan aikana miehittämillä alueilla. Hallitus oli julistanut kiellon juutalaisvastaiselle väkivallalle hyvin ankarien rangaistuksien uhalla. Kenttäoikeus saattoi langettaa kuolemantuomion ampumalla saksalaissotilaalle, joka oli syyllistynyt ”juutalaisen” surmaamiseen.

Koska kansallissosialistinen lainsäädäntö antoi suojan lainkuuliaisille ”juutalaisille”, ei ole johdonmukaista olettaa tämän saman hallinnon harjoittavan raakuuksia näitä suojeltavia vastaan.

Viihde

Keskitysleireillä olleiden ”juutalaisten” mukaan esimerkiksi Auschwitzin vangeille järjestettiin elävää musiikkia, teatteria, töitä (kuten teen valmistamista muille vangeille), kirjasto- ja sanomalehtipalveluita, elokuvia, kirjeitä ja postimerkkejä yhteydenpitoon, kanttiini, olutta, urheilua, lastenvahtiapua sekä maalaamista. Tämän mukaan keskitysleireillä huolehdittiin viihtymisestä ja kulttuurista.

Auschwitzin uima-allas.

Kaasukammiot

Toisen maailmansodan aikana Auschwitzin työleirille oli sijoitettuna moderneja syanidikaasukammioita, jota ei kiistä kukaan. Kaasua ei käytetty ihmisten murhaamiseen vaan vaatteiden desinfiointiin ja kulkutautien torjumiseen. Kaasukammioiden käyttötarkoituksena oli siis pelastaa juutalaisten ja muiden vankien henkiä.

Ihmishenkiä pelastavia desinfiointikaasukammioita oli siis käytössä, mutta murhakaasukammioita ei ollut olemassa eikä käytössä.

Aidot valokuvat puuttuvat

Amerikkalaisten ottamista ilmakuvista vuonna 1944, jotka julkaistiin vasta 1978, ei ollut näkyvissä ruumiskasojen polttohautauksia tai jonotuksia kaasukammioihin. Kaikki näyttivät normaalilta:

Auschwitz-Birkenausta joulukuun 1943 ja helmikuun 1945 välillä otetuista ilmakuvista ei löydetty ylimääräisiä polttoainevarastoja, tupruttavia savupiippuja tai niin sanottuja polttokuoppia. Joitain kuvia yritettiin muokata: primitiivisellä kuvankäsittelytekniikalla lisättiin esimerkiksi Zyklon-B-aukkoja rakennusten kattoihin sekä suuria vankijoukkoja parveilemaan teille. Myös krematorioiden seiniä yritettiin muokata jälkikäteen. […]

Toistaiseksi julkisuudessa ei kuitenkaan ole esitetty ainuttakaan ilmakuvaa, joka tukisi teoriaa juutalaisten joukkotuhonnasta toisessa maailmansodassa. Lännen kannalta oli erityisen noloa, että Yhdysvaltojen tiedustelupalvelun yritys muokata valokuvia tuli julki.

Murhakaasukammioiksi väitetyissä tiloissa ei ollut tiiviitä erikoisovia, joita olisi vaadittu, käyttääkseen rakennuksia todellisuudessa ”kaasukammioina”. Miksi saksalaiset eivät olisi asentaneet helposti laitettavia erikoisovia rakennuksiin, mikäli he olisivat toteuttaneet infernoaan siellä.

Tiivistelmä revisionistien tutkimuksista

Revisionistien tutkimukset osoittavat, että:

 • Juutalaisten joukkotuhonnasta ei ole kirjattu käskyjä, suunnitelmia tai edes budjettia.
 • Valtavirtainen kertomus ”Wannaseen konferenssista” on täynnä perustelemattomia väitteitä.
 • Yksikään asiantuntija ei ole tehnyt kokonaisvaltaista tutkimusta, jolla olisi todistettu, että yhdessäkään keskitysleirirakennuksessa olisi ollut sodan aikana toimivia murhaamiseen tarkoitettuja kaasukammioita.
 • Ei ole tehty ensimmäistäkään ruumiinavausta, jonka perusteella oltaisiin todettu, että tietty leirivanki olisi tapettu myrkkykaasulla.
 • Rudolf Hößin ”tunnustuksella” ei ole arvoa, sillä hänen tarinansa olivat keskenään ristiriitaisia.
 • Väitetyt ”silminnäkijätkään” eivät vaikuta nähneen varsinaisia kaasukammioita tai kaasuttamisia. Esimerkiksi tunnettu Auschwitz-vanki Rudolf Vrba joutui 1985 myöntämään Kanadan tuomioistuimen edessä, että hänen holokaustimuistelmissaan oli mukana aimo annos fiktiota (”licentia poetarum”).
 • ”Juutalaissaippua” oli valhe.
 • Väite, että Auschwitzissa olisi kuollut neljä miljoonaa, oli valhe. Liittoutuneetkin ovat myöhemmin myöntäneet tämän.
 • Valtavirtahistorioitsijoiden lähteet kaasukammioiden rakenteesta ovat hajanaisia ja epäluotettavia. 1942–1945 valtaosa juutalaisista niin Auschwitzissa kuin muuallakin kuoli luonnollisista syistä, kuten nälän, sairauksien ja ylirasituksen vuoksi.

Koska holokausti on osa valheellista voittajien historiankirjoitusta, tulisi saksalaiset ja muukin länsi vapauttaa moraalisesta syyllisyydentaakasta, sillä ilman päteviä todisteita holokaustia ei voida pitää muuna kuin myyttisenä ja lähes uskonnollisena tabuna.

Revisionistien keskuudessa arvostetuimpiin holokaustitutkijoihin lukeutuvan Carlo Mattogno esittää tuoreimmassa kirjassaan Auschwitz-museon valehtelevan yleisölle toisen maailmansodan tapahtumista.

Mattognon teoksen nimi on Curated Lies: The Auschwitz Museum’s Misrepresentations, Distortions and Deceptions ja sen voi ostaa Codoh.com-kirjakaupasta. Teoksen ydinviesti on, että historioitsijat eivät ole vieläkään löytäneet ainuttakaan uskottavaa todistetta, joka vahvistaisi väitteen, että juutalaisia olisi murhattu saksalaisten keskitysleireillä kaasukammioissa.7

1990-luvulla väitettyjä kaasukammioita laajasti tutkinut kemisti Germar Rudolf  on tuottanut Mattognon kirjan pohjalta videoesitelmän, jossa käsitellään muutamia teoksen pääargumentteja.

Rudolfin esitelmä on lähes 1,5 tuntia pitkä ja se koostuu kahdesta osasta:

 1. Kuinka Auschwitzin rakennuksia muunneltiin sodan jälkeen, jotta ne vastaisivat paremmin liittoutuneiden propagandaa ”natsien murhakoneistosta”.
 2. Kuinka Auschwitz-museo valehtelee säilyneiden asiakirjojen sisällöstä. Todellisuudessa asiakirjat eivät kerro mitään juutalaisten joukkotuhonnasta tai murhakaasukammioista.

Valtavirtaisen tarinan mukaan ”tuhoamisleirien” likaisen työn tekivät niin sanotut Sonderkommandot, jotka johdattivat uhrit kaasukammioihin ja hävittivät sen jälkeen ruumiit. Virallisen historian mukaan saksalaisten vartijoiden ei siis tarvinnut pelätä tappavaa Zyklon B –kaasua, koska vankien joukosta värvätyt Sonderkommandot pakotettiin ottamaan kaikki riskit.

Keskitysleirien asiakirjoja tutkineen Mattogonin mukaan ei ole havaittavissa ensinkään todisteita siihen, Sonderkommandojen toiminta olisi liittynyt tappamiseen. Näitä värvättyjä kyllä oli, mutta heidän toimenkuvansa käsitti muiden muassa:

 • Tautien torjuminen
 • Vaatteiden lajittelu
 • Varastotyöt
 • Tehdastyöt
 • Vaatturityöt
 • Hammaslääkärin avustaja
 • Uusien vankien omaisuuden puhdistaminen (kulkutautien torjumiseksi)

Nykyisin todella tarvitaan holokaustirevisionismia, sillä poliittinen eliitti eli mafia pyrkii oikeuttamaan ”holokaustilla” muun muassa avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan, itsenäisyytemme tuhonneen EU-liittovaltioprojektin, jatkuvasti kiristyvät  ajatusrikoslait, kansallismielisyyden sekä terroristivaltio Israelin olemassa olon.

Maailman holokaustit eli kansanmurhat

Hyödynnämme jäljempänä olevassa kirjoituksessa aikaisempia kuvauksia, jotka olemme julkaisseet maailman holokausteista eli kansanmurhista.

Maailman kansanmurhat

Sionistien vallankaappaus tsaarilta (1917) ja Venäjän sisällissota

Tsaariperhe oli juutalaisen eliitin salaliiton uhri.

Ennen kansanmurhien esittelyä on syytä viitata vallankaappaukseen Venäjällä vuonna 1917. Robert Wilton toimi 17 vuotta Lontoon Times-lehden Venäjän kirjeenvaihtajana. Hän näki vuoden 1917 bolsevikkikumouksen myllerrykset tapahtumapaikalta.

Wilton julkaisi bolsevikkien ylimpien hallintoelinten jäsentenluettelot, joissa hän kirjoittaa jäsenten nimet ja kansallisuuden. Luettelon hän oli kerännyt virallisista neuvostolähteistä. Listauksesta paljastuu hämmästyttävä tosiasia: korkeimmissa hallintoelimissä ei ollut juuri lainkaan venäläisiä!

Ylivoimainen enemmistö muodostui juutalaisista, joista useat olivat muuttaneet nimensä venäläisiksi. Siten historiankirjoissa väitetty “venäläisten kansannousu tsaaria vastaan” ei pidä paikkaansa, vaan kyseessä oli ollut sionistisen organisaation suorittama vallankaappaus Venäjällä (Wilton 2000).

Valtaosin juutalaisista koostuneen eliitin johtamat bolsevikit murhasivat Venäjän vallankumouksen ensimmäisinä vuosina virallisten lähteiden mukaan 2 003 285 ihmistä. Käytännöllisesti katsoen siinä oli koko Venäjän sivistyneistö: tsaarinperhe, piispat, papit, opettajat, lääkärit, upseerit ja älymystön edustajat. Lisäksi surmatuissa oli työläisiä ja talonpoikia.

Neuvostoliiton työleirien uhrit (1918–1956)

Vapaamuurareiden ujuttaminen neuvostohallintoon ei riittänyt, koska vuosisatojen aikana olivat Venäjän kansan kollektiiviseen sieluun juurtuneet tsaarinvallan autoritääriset rakenteet. Niinpä koko valtio piti muuttaa ”sosialistiseksi” yhteiskunnaksi (Steinhauser 1994). Siten tarvittiin myös työleirit.

Juutalaisen eliitin vaikutus Neuvostoliiton hallinnossa oli voimakasta aina vuoteen 1939 saakka. Tämän oligarkian vaikutus säilyi tietyllä tasolla aina Neuvostoliiton romahtamiseen saakka, ja jopa nykyisen Venäjän kaudelle. Myös Wiltonin teos Romanovien viimeiset päivät antaa viitteitä sionistivaikutuksesta Neuvostoliitossa. Tätä tukee myös sionistien välineinä operoineiden vapaamuurareiden läsnäolo Neuvostoliiton hallintoelimissä, kuten tuonnempana esitetään.

Kirjailija Alexandr Solženitsyn Neuvostoliiton työleireillä.

Kirjailija Alexandr Solženitsyn mainitsee kymmenittäin juutalaisia Neuvostoliiton talouden merkittävissä asemissa: ”Neuvostovaltio pyrki järjestelmällisesti ensin hyödyntämään ja sitten tuhoamaan kaikki, joita vainoharhaisesti kuviteltiin Neuvostoliiton hallinnon vastaiseksi voimaksi.” Hän päätyi siihen tulokseen, että ”Neuvostojuutalaiset hankkivat itselleen huomattavan osuuden valtion, teollisuuden ja talouden vallasta kaikilla Neuvostoliiton hallituksen tasoilla.” (MacDonald 2010).

Solženitsyn kirjoittama jättiläismäinen teos Gulag – vankileirien saaristo, pohjautuu kirjailijan omiin kokemuksiin ja yli kahdensadan muun ihmisen selontekoon. Kirjassa kuvaillaan laajasti järkyttäviä tapahtumia leirien ja vankikuljetusten oloista, nälkään ja työhön näännyttämisestä, mielivallasta sekä selviytymisen keinoista. Nämä pakkotyöleirit olivat sionistisen Neuvostoliiton mustia aukkoja, joista visusti vaiettiin ja virallisesti niitä ei edes ollut olemassa.

Usein Neuvostoliiton vankileireille kyyditettiin täysin tekaistuilla syillä. Aleksandr Solženitsynin Vankileirien saariston osan III mukaan (s. 60) Gulagin yhtenä alkuperäisenä kehittäjänä pidetään turkinjuutalaista Naftali Frenkeliä. Vankileirit suunnattiin ainakin poliittiseen ja taloudelliseen tarkoitukseen: pyrittiin eliminoimaan kaikki sellaiset voimat, jotka edustivat vanhaa tsaarin aikaista järjestelmää, johon sisältyi myös kristillisyys. Mahdolliset ”vastavallankumoukselliset” voimat haluttiin murskata. Tuhovimma kosketti kymmeniä miljoonia yksilöitä, usein kokonaisia väestönryhmiä.

Turkin ”juutalainen” Naftali Frenkel.

Taloudelliseen pyrkimykseen viittaa se, että jo vuonna 1928 aloitettiin Neuvostoliiton teollistaminen ja sitä seuraavana vuonna maatalouden kollektivisointi. Nämä molemmat ohjautuivat pakonprinsiipillä, sillä ensimmäisen viisivuotissuunnitelman rakennushankkeita toteutettiin vankityövoimalla, jonka määrän kollektivisointia seuranneet karkotukset moninkertaistivat. Miljoonia talonpoikia – heidän joukossaan tuhansia inkeriläisiä – kyyditettiin kotiseuduiltaan sosialismia rakentamaan ”erikoissiirtolaisina”, käytännöllisesti katsottuna vankeina (Gulag 2002).

Sionistisen eliitin hengenheimolaisten hegemoniaa on pintapuolisella tarkkailulla vaikea erottaa edesmenneestä Neuvostoliiton hallinnosta, sillä se verhoutui kommunistisen puolueen valtaan ja sen oletettujen vihollisten hävittämiseen.

Kysymyksessä ei tietenkään ollut juhlapuheissa lupailtu ”tasa-arvoon” tähtäävä ”sosialismi”, vaan aatteita käytettiin vallankaappauksen työkaluna. Useat Neuvostoliiton Gulag-leirit toimivat käytännössä myös tuhoamis- ja kuolemanleireinä. Vankileirien saariston toisessa osassa tulee esille juutalaisen mafian rooli. Nimittäin kunkin vankileirin komentajana hääräsi Gulag-järjestelmässä yhden ja saman ryhmän edustaja.

Neuvostoliitto oli todellakin hirmuvaltio, joka Nobel-kirjailija Solženitsyn arvion mukaan on murhannut ainakin 30 miljoonaa ihmistä (Solženitsyn 1974).

Neuvostoliiton hirmutyöt ovat yleisesti tunnustettuja, mutta tämäkään kärsimyshistoria, suoranainen kansojenmurha, ei ole saanut kansainvälistä muistopäivää. Miksi? Ehkäpä siksi, että sen yhtenä pääarkkitehtina toimi sionistinen eliitti.

Holodomor (1932–1933)

Holodomor eli ukrainalaisiin suuntautunut kansanmurha keinotekoisen nälänhädän välityksellä surmasi jopa 14 miljoonaa ihmistä. Tästä kansanmurhasta voidaan syyttää silloista sionistista eliittiä8 joka oli luonut Neuvostoliiton ja vaikutti siihen voimakkaasti.

Ukrainan kansaa näännytetiin nälkään juutalaisen neuvostohallinnon toimesta.

Holodomor oli todellinen holokausti.

Jo neuvostovaltion alkuaikoina hallintoelimet muodostuivat juutalaisesta eliitistä. Juutalaisten eliitin asema johtavissa asemissa väheni sittemmin, mutta on vaikutusvalta säilyi vapaamuurarijärjestön kautta. Edesmennyt tohtori Karl Steinhauser osoittaa teoksessaan EU huomisenpäivän super-neuvostoliitto sen, kuinka mainitusta vallankumouksesta aina Neuvostoliiton myöhempään vaikutukseen saakka hallintoelimissä kuhisi vapaamuurareita ja heidän toimihenkilöitään (Steinhauser 1994). Nämä vapaamuurarit ja niiden toimihenkilöt olivat sionistisen eliitin poliittisia instrumentteja.

Ukrainan kansanmurha tapahtui juutalaistaustaisen Lazar Kaganovitsin johdolla. Myös Neuvostoliiton johdossa ollut Josif Stalinin suku oli ilmeisesti juutalainen.9 Tähän viittaa osaltaan juutalaisjärjestö B’nai Brith’n Messengerin lausunto (3.3.1950), jonka mukaan entinen neuvostoliittolainen kenraali sanoi, että ”Stalinin suku on juutalaissuku”. Joka tapauksessa Stalin oli sionistien hyödyllinen pelinappula. Kuinka helposti he olisivat voineet raivata ”Isä aurinkoisen” pimentoon, mutta heidän ei tarvinnut.

Steinhauser kirjoittaa, että Josef Stalin ei mahdollisesti kuulunut mihinkään loosiin. Hän oli siis ehkä ”vapaamuurari ilman kilttiä”. Mutta tästä huolimatta hän oli vapaamuurareiden salapuolueen keskuksessa ahkera ja luotettava, de facto –toimihenkilö.

Dokumentoitu kansanmurha oli todellinen historiallinen tapahtuma.

Kansalaisten nälkään näännyttämisestä huolimatta kommunistinen puolue pakkolunasti yli kolmanneksen viljasta ”työläisille”, ja pakko-otettua vehnää vietiin ulkomaille 1 800 000 tonnia, vaikka kommunistisen puolueen aluekomitea oli takavarikoinut jopa siemenviljan. Puolue kidutti viljaa piilottelevia kolhoosilaisia ja tuomitsi kymmeniätuhansia kuolemaan tai vankileirille muutaman viljantähkän ottamisesta pellolta.8 Sionistinen Neuvostoliiton johto ei sietänyt kansallismielistä Ukrainaa. Tässä ilmeisesti oli syy ukrainalaisten joukkosurmaan.

Harjoitamme tässä tutkivaa journalismia. Oletetaan, että holodomoriin viittaava lähdettä (8) ei pidettäisi yleisesti luotettavana. Tästä huolimatta Ukrainan kansan nälällä tappamisesta on muutakin luotettavaa tietoa esimerkiksi täällä Internet encyclopedia of Ukraina sekä mainitun sivuston lopussa olevassa kirjallisuusluettelossa, josta julkaisemme osan tämän artikkelin lopussa. Ukrainan tragediasta on virallinen tiedote tässä.

Myös Euroopan parlamentti on todennut, että holodomor oli Stalinin kyynisesti ja julmasti suunnittelema rikos ukrainalaisia ja ihmisyyttä vastaan.

Lisäksi luodessamme katseemme Wiltonin ja Steinhauserin tuotantoon varmistumme sionistivaikutteisen Neuvostoliiton osuudesta kansanmurhiin niin Ukrainassa kuin myös neuvostovaltion työleireillä.

Dresdenin 14 tunnin helvetti (1945)10

Helmikuun 13. päivänä 1945 puolustuskyvytön saksalainen kaupunki ja yksi Pohjois-Euroopan huomionarvoisimmista kulttuurikeskuksista joutui liittoutuneiden kansanmurhan sekä järjettömän väkivalta-aallon raunioittamaksi. Noin kolmannes eli mahdollisesti puoli miljoonaa Dresdenin asukkaista tuhoutui 14 tunnin sisällä kaikkien aikojen hirvittävämmässä verilöylyssä.

Liittoutuneiden julmat pommitukset polttivat uhreja elävältä Frankfurtissa, Hampurissa, Münchenissä, Kasselissa, Würtzburgissä, Darmstadtissa, Pforzheimissä ja etenkin Dresdenissä. Tämä oli kaikkien aikojen kansanmurha, jonka demonisuutta on vaikeaa aukottomasti ihmiskielellä kuvata. Tässä voimme havaita aidon holokaustin sen pirullisimmassa merkityksessään.

Pommituksessa kuolleiden ruumiita kerättiin hävitettäväksi Dresdenissä.

Dresden jätettiin aluksi rauhaan

Liittoutuneiden pommikoneet moukaroivat Saksaa kylväen kuolemaa toisen maailmansodan lopulla, mutta Dresdenin saksilainen kaupunki kulttuurikeskuksena sekä ilman sotilaallista merkitystä jätettiin terrorin ulkopuolelle.

Dresden oli taiteilijoiden ja käsityöläisten kaupunki, kuitenkin siellä oli hiukan satsattu ilmatorjuntaan ja kaupungista oli siirretty pois tärkeämpiin kohteisiin siellä hetken aikaa toiminut Luftwaffen ilmalaivue. Oli siis olemassa herrasmiessopimus, jonka mukaan Dresden oli avoin kaupunki.

Pakolaisia kertyi kaupunkiin turvallisin mielin

Laskiaistiistaina helmikuun 13. päivänä 1945 pakeni saksalaisten pakolaisvirta puna-armeijaa noin sadan kilometrin päästä Dresdeniin kasvattaen sen väestön yli miljoonaan. Jokainen uusi pakolainen toi pelottavia uutisia Neuvostoliiton hirmuteoista. Punaista terroria pakenevat eivät osanneet kuvitella, että he tulisivat kuolemaan pahemmassa verilöylyssä, jollaista edes Stalin ei voisi suunnitella.

Laskiaistiistai oli Dresdenissä yleensä täynnä karnevaalihenkeä. Vuonna 1945 tunnelmat olivat kuitenkin synkät. Talot olivat täynnä pakolaisia ja tuhannet joutuivat asumaan kaduilla kylmyyden keskellä. Ihmiset tunsivat olonsa kuitenkin melko turvalliseksi; vaikka tunnelma oli synkkä, houkutteli sirkusesitys tuona iltana paljon katsojia, jotka toivoivat unohtavansa hetkeksi sodan kauhut.

Karnevaaliasuihin pukeutuneet pikkutytöt koettivat kohottaa yleisön mielialaa. Vaikka vaisut hymyt tervehtivät nauravia tyttöjä, parani tunnelma illan aikana.

Kukaan ei osannut kuvitella, että 24 tunnin kuluessa nämä samat viattomat lapset kuolisivat Churchillin tulimyrskyssä. Kukapa tätä tiesi silloin, sillä venäläisiä pidettiin raakalaisina ja sen sijaan luultiin amerikkalaisten sekä brittien olevan “kunniallisia”.

Ensimmäisten hälytyksien varoittaessa 14 tunnin infernosta, Dresdenin asukkaat suuntasivat tottelevaisesti suojiinsa. He eivät kuitenkaan olleet toimissaan kovinkaan ripeitä, sillä hälytysten ajateltiin olevan vääriä – eihän kaupunkia ollut koskaan uhattu ilmasta. Monet eivät koskaan astuneet ulos elävinä, sillä tuo ”suuri ja demokraattinen valtiomies”, Winston Churchill, ja toinen ”suuri ja demokraattinen valtiomies”, Franklin Delano Roosevelt, olivat päättäneet, että Dresden tulisi hävittää maan tasalle mattopommituksessa.

Dresdenin tulimyrsky

Tulimyrsky syntyy, kun tuhannet pienemmät tulet muodostavat yhden suurpalon. Suuri määrä ilmaa pääsee ruokkimaan tulta, jolloin syntyy keinotekoinen tornado. Tuulen tielle joutuneet ihmiset sinkosivat katujen mitalla liekkeihin.

Liittoutuneiden julmat pommitukset kärvensivät uhreja elävältä Saksan kaupungeissa, etenkin Dresdenissä.

Maan alta suojaa etsineet taas tukehtuivat useasti ilman imaistaessa kaiken hapen kasvattamaan tulta. He saattoivat myös kuolla valkohehkuun, joka on niin kuumaa, että se voi sulattaa ihmislihan.

Churchil hirviönä

Churchillin motiivit Dresdenin holokaustiin näyttävät olleen enemmänkin poliittisia kuin sotilaallisia. Historioitsijat ovat yhtä mieltä siitä, ettei Dresdenillä ollut sotilaallista arvoa. Siellä oli keskitytty lähinnä savukkeiden ja posliiniastioiden tuotantoon.

Tulossa oli kuitenkin Jaltan-konferenssi, jossa neuvostoliittolaiset ja heidän länsimaiset liittolaisensa neuvottelisivat Euroopan jäännösten jakamisesta. Churchill halusi valttikortin – murskaavan angloamerikkalaisen tuhoamisen – jolla tehdä “vaikutus” Staliniin.

Palestiinalaisten kansanmurha (alkaen 1945)

Israelin valtion perustamisessa keskeisimpänä tavoitteena on ollut voimakkaan sotilasvaltion luominen Lähi-itään. Tämä pyrkimys on toteutunut ja tästä johtuen saamme miltei päivittäin kuulla uutisia terroristivaltio Israelin barbaarimaisesta julmuudesta palestiinalaisia kohtaan. Juutalaisvaltio luotiin sionistisen eliitin hegemoniaa varten. Sionistinen valtio perustettiin Palestiinaan siksi, että se on poliittisesti keskeisessä suhteessa Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan nähden. Siten Israel muodostaa myös sotilasstrategisen polttopisteen maailman valta-asemaa ajatellen (Rami 1988). Israel on USA:n tuella hampaisiin saakka aseistettu vaarallinen ydinasevaltio, jonka vaikutus Israel-lobbyn välityksellä Yhdysvaltoihin ja Natoon, tekevät siitä voimakkaan sotilaallisen vaikuttajan.

Israelin harjoittama valtioterrorismin sato on laaja, raaka ja verinen. Nostamme siitä esille muutamia esimerkkejä.

Jo manan maille menneen Ariel Sharonin tekemät rikokset ihmisyyttä vastaan sotilasuransa eri vaiheissa ovat karmaisevat. Tästä esimerkkinä olkoon muun muassa Sabran ja Shatilan verilöyly eli joukkomurha (Alakhbar 2002 ja YK 1982). Verilöylyä edelsi Ariel Sharonin ilmoitus pakolaisleirillä piileskelevistä 2 000 ”terroristista”, joista kunkin nimet Israelin armeijalla muka oli olemassa. Mutta todisteita ”terroristeista” ei ole koskaan saatu.

Israel hyökkäsi Gazaan 27. joulukuuta vuonna 2008, kun palestiinalaistaistelijat olivat ampuneet itsepuolustukseksi raketteja Israelin kaupunkeihin. Sodassa kuoli ainakin 1300 palestiinalaista ja 13 israelilaista (The Guardian 2009 ja HS 2009). Huomautettakoon, että Israelin armeija ampui 400 palestiinalaista lasta. Israel on ollut sotaisa naapureitaan kohtaan. Se hyökkäsi esimerkiksi Libanoniin vuonna 2006 (BBC 2006).

Israel teki ilma- ja maahyökkäyksen toisen kerran Gazaan vuonna 2014. Tekosyyksi ”operaatio suojaava reuna” –nimetylle joukkomurhalle ilmoitettiin palestiinalaistaistelijoiden hyökkäystunneleiden ja sotilasrakettien tuhoaminen. Israelin armeija murhasi ainakin 1700 palestiinalaista, joista valtaosa oli siviilejä (Yle 2014), esimerkiksi lapsia ja vanhuksia.

Molemmat Israelin Gazaan hyökkäykset olivat silkkaa teurastusta ja etnistä puhdistusta.

Vietnamin sota vuosina 1964–1975

Emme tässä tarkastele Vietnamin sodan synnyn historiaa, vaan keskitymme tässä sodassa tapahtuneisiin ihmisoikeusrikkomuksiin. Sanottakoon kuitenkin, että Vietnaminsota oli rajoitettu konventionaalinen sota, jossa amerikkalaiset tukivat antikommunistista maata sotatoimissa kahden suurvallan tukemaa kommunistista maata vastaan. Sionistien kontrolloima USA halusi lisätä Pohjois-Vietnamiin suunnatulla valtionterrorismillaan globaalia hegemoniaansa Kaakkois-Aasiassa

Israelin ja Israel-lobbyn kontrolloima Amerikan Yhdysvallat, ja sen tietyt liittolaiset ovat tuottaneet häkellyttävästi rikoksia ihmisyyttä vastaan sekä niiden edistämistä: Vietnamin sota käytiin vuosina 1964–1975. Tuolloin USA pommitti salaa Kambodžaa, josta päätöksen tekivät etupäässä Yhdysvaltain silloinen presidentti Richard Nixon ja ulkoministeri, sionistiseen eliittiin kuuluva Henry Kissinger, jonka vaikutus oli ratkaiseva kyseisessä teurastuksessa. Lopulta se johti sitten katastrofiin, jonka seuraukset hyvin tunnemme – Pommituksien ja sen jälkiseurauksien ansiosta lähes puolet Kambodžean väestöstä tuhoutui. Israelin myönteiseen eliittiin kuuluva Kissinger palkittiin myöhemmin näistä murhatöistään huolimatta Nobelin rauhanpalkinnolla.

Vietnamin riippumaton myönteinen kehittyminen oli eliminoitu sukupolvien ajaksi, sillä maan talous, maaperä, vesistö ja väestön siedettävät elinolosuhteet tuhottiin primitiivisellä sodankäynnin vimmalla (William Blum 2002).

Vuosina 1961- 1971 Yhdysvaltain sotavoimat levittivät noin 540 miljoonaa litraa Agent Orange  nimistä kasvismyrkkyjä eteläiseen Vietnamiin tavoitteenaan näännyttää sitä vastaan sotineita vietnamilaisia sissejä.

Vietnamin sodan uhri.

Vietnamissa perustettiin vuonna 1975 päättyneen sodan jälkeen Agent Orange myrkyn uhrien yhdistys VAVA. Yhdistyksen mukaan Agent Orangelle on altistunut sodassa ja sen jälkeen 4,8 miljoonaa ihmistä, joista 3 miljoonaa on kärsinyt kuolettavista sairauksista. Kysymyksessä on näännyttävä hitaasti tappava kansanmurha.

Irakin sota 2003

Yhdysvallat käytti köyhdytettyä uraania Irakissa, jonne se hyökkäsi vuonna 2003. Ainakin osa Irakin maaperästä on muuttunut myrkylliseksi joutomaaksi. Tämän pirullisen aineen ansiosta inhimillinen tuska ja kärsimys olivat ja on edelleen köyhdytettyyn uraniin altistuneilla sanoin kuvaamatonta. Esimerkiksi Basran kaupungin asuinalueille uraania on levinnyt yli 300 000 kg ja alueella on myöhemmin todettu 5-kertainen määrä syöpäsairauksia sotaa edeltävään aikaan verrattuna. Vastasyntyneillä on saastuneella alueella paljon epämuodostumia ja kasvaimia. Edellä mainittua informaatiota on sensuroitu, mutta esimerkiksi tohtori JawadAl-Alin piti 12.9.2009 eduskunnassa esitelmän tähän aiheeseen liittyen.11

Kaikki Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen liittolaisten, kuten esimerkiksi Israelin, Britannian ja Ranskan, globaalit sotatoimet ovat vahvistaneet määrätietoisesti sionistien hallitseman Yhdysvaltojen ja Israelin kohoamista maailman valtiaaksi. Samalla se on antanut elinvoimaa kaiken köyhdyttävälle monikansallisille suurpääomille ja rahoitusmarkkinoille. Tosin ”Yhdysvaltojen” johtama läntinen poliittinen ja taloudellinen blokki on hiljalleen murenemassa Aasian noustessa sen rinnalle.

Saamme nähdä vähenevätkö kansojen kärsimykset tulevaisuudessa?

Markku Juutinen

Lähteet

 1. The time of Israel (1.12.2012). Jews DO control the media. Saatavina: https://web.archive.org/web/20120708130529/http://blogs.timesofisrael.com/jews-do-control-the-media/
 2. Steinhauser, Karl (1994).EU- huomispäivän super-Neuvostoliitto. Karprint; Muut kirjailijan vapaamuurari aiheiset teokset: Laillinen mafia; Paholaisen toimihenkilöt; Kuka kukin on ilman naamioita.
 3. Dylan Matthews (13.2.2014). Stanley Fischer saved Israel from the Great Recession. Now Janet Yellen wants him to help save the U.S.. Saatavilla: https://www.washingtonpost.com/news/wonk/wp/2014/01/13/stanley-fischer-saved-israel-from-the-great-recession-now-janet-yellen-wants-him-to-help-save-the-u-s/?utm_term=.fa44d9152931; https://www.federalreserve.gov/aboutthefed/bios/board/fischer.htm; https://www.ft.com/content/06444c1c-f35d-11e6-95ee-f14e55513608; http://mondoweiss.net/2013/12/citizen-federal-reserve/; USA:n keskuspankin hallinto.
 4. Dulles, John Fpster (1953-1959). USA:n ulkoministeri; D. Neff 1995/2002, Fallen Pillars: U.S. Policy Towards Palestine and Israel Since 1945, s. 99
 5. Freedman, Benjamin (1961). Juutalainen loikkari varoittaa Amerikkaa. Saatavina: http://100777.com/jewry/freedman_fi
 6. Don Heddesheimer The First Holocaust: Jewish Fundraising Campaigns With Holocaust Claims During and After World War One
 7. Mattogno, Carlo (). Curated Lies: The Auschwitz Museum’s Misrepresentations, Distortions and Deceptions

Viittaukset

https://www.kotimaa24.fi/artikkeli/vainojen-uhrien-muistopaivaa-vietetaan-sunnuntaina-74-vuotta-auschwitzin-vankien-vapauttamisesta/

https://ort.fi/uutishuone/2019-01-23/vainojen-uhrien-muistopaiva-271

https://areena.yle.fi/1-50049884

http://www.taloudenperusteet.com/kirjoja/opas/keskuspankki/

https://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/ulkomaat/yhdysvallat-vaatii-rauhaa-ja-samalla-aseistaa-israelia/

https://codoh.com/library/document/684/

http://www.vho.org/GB/Books/dth/fndvalue.html

http://www.vho.org/GB/Books/dth/fndfaurpref.html

http://www.khazaria.com/khazar-diaspora.html

http://gbe.oxfordjournals.org/content/5/1/61.abstract?sid=7944ddb8-2781-470b-a120-deba8fa50729

https://robertfaurisson.blogspot.fi/2002/06/punishment-of-germans-by-third-reich.html

https://www.youtube.com/watch?v=PSYJBVvyP08

Lähteet Maailman kansanmurha lukuun

Blum, William (2002). Roistovaltio. Sammakko 2002

MacDonald, Kevin (2010). In the 1930s: Chapter 19 of Alexandr Solzhenitsyn’s “200 Years Together”: Saatavilla.

Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag

Solsjenitsyn, Alexander (1974). Gulag-arkipelagen Fängelseindustrin. Del 1 och 2. Wahlström & Widsrand Stockholm.

Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.

Wilton, Robert (2000). ROMANOVIEN VIIMEISET PÄIVÄT Kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin. Tabernaculum Dei ry.

Viittaukset

Alakhbar 2002: Saatavilla.

 1. joulukuuta 1982 YK:n yleiskokous tuomitsi verilöylyn ja julisti sen olleen kansanmurha.

The guardian 2009: Saatavilla.

HS 2009: Saatavilla.

BBC 2006: Saatavilla.

Yle-uutiset 2014. Saatavilla.

Tiedostot:

http://www.ihr.org/books/rassinier/debunking.shtml

http://www.ihr.org/jhr/v01/v01p103_Faurisson.html

http://vho.org/GB/Books/thottc/

http://vho.org/D/dam/

http://vho.org/GB/Books/trr/index.html

http://www.vho.org/GB/Books/al/

http://vho.org/GB/Books/dth/found.html

http://www.vho.org/GB/Books/loth/

https://www.verkkouutiset.fi/vietnam-vaatii-amerikkalaisyhtiolta-korvausta-sotamyrkyn-uhreille/

 1. The Six Million Reconsidered (1979). Noontide Press.
 2. George T. Parker NS Bulletin, 1985
 3. http://www.rauhanpuolustajat.fi/RaPu-lehti/lehdet/2006/306/koyhdytetty_uraani.html http://www.europarl.europa.eu/sides/. Viite11. ei aukea. Siksi esitämme seyraavan viitteen: https://www.rauhanpuolustajat.org/tag/koyhdytetty-uraani/?v=f003c44deab6

Holodomoriin viittaavaa kirjallisuutta:

Chamberlin, William H. Russia’s Iron Age (Boston 1934)
United Ukrainian Organizations of the USA. Famine in Ukraine (New York 1934)
Ammende, Ewald. Human Life in Russia (London 1936; Cleveland 1984)
Sova, H. Holod na Ukraïni 1933 r. (Munich nd)
Pidhainyi, S. (ed). The Black Deeds of the Kremlin: A White Book, 2 vols (Toronto 1953; Detroit 1955)
Pigido-Pravoberezhny, Fedir. The Stalin’s Famine: Ukraine in the Year 1933 (London 1953)

Liite 1.

Liite 1.

63 kommenttia

 1. Even the jews and the allied admit that out of all the internation camps — which are present at every war — only six (6) were so-called ”extermination camps”. Let’s play along with that and carry on to make a hypothesis that there were, say, 10 furnaces on each alleged ”extermination camp”. We know that it takes eight hours to incenerate a human body. That means that one incenerator can burn three bodies per day; therefore ten incenerators burn 30 bodies per day. Total of six ”extermination camps” had been thusly capable of burning 180 bodies per day. This way it would’ve taken 55 556 days to incenerate 10 000 000 bodies. That’s 152 years.

  If there had been 100(!) furnaces on each camp, it would’ve still taken over 15 years to burn those 10 000 000 bodies!

  Had there been 1000(‼) furnaces on each alleged ”extermination camp”, it would’ve taken almost two years of *NON-STOP* body-burning 24/7, 365 days a year. Europe would’ve just been one big cloud of putrid smoke.

  Germans documented everything meticulously, yet nothing is found on the ”extermination”: no plans, blueprints, orders or reports on how the project was advancing. Hearsay and ”eyewitness testimonials” do not weigh anything _de jure,_ for they are vulnerable to exaggeration and downright lies in order to gain monetary profit or to wreak defamation on another party. Massive ash-graves are still to be found till date. People always die on internation aka concentration camps by definition. That’s a reality of a war. The jews were already suffering of a typhus epidemic and the allied went on to bomb the (rail)roads, so no food, water or medicine could be delivered to the camps.

  And remember: the very core of the European moral is spun around the rancid, corrupt spine that is the alleged ”holocaust”. That’s why they want to make it criminal to even criticize this vile system.

  Plusääni(27)Miinusääni(0)
  1. Holokausti sionistien vääristämässä muodossa on iljettävää hölynpölyä aivan kuten on 9-11 tarinakin. Valheen takana on psykopaattinen ihmisryhmä jonka moraalinen omatunto sallii kaiken valheen.
   Joka tuohon hälynpölyyn uskoo paljastaa oman surkastuneen älykkyytensä ja kyvyttömyytensä käyttää omia aivojaan.
   On liian paljon vahvaa ja kiistatonta faktaa joka sotii tarinaa vastaan.
   On myös faktaa joka kertoo, että tuo 6 miljoonaa juontaa juurensa juutalaisen raamatun ennusteesta.

   Holokausti-uskonnon luominen ja ylläpito dogmina, jota ei saisi vapaasti tutkia ja kyseenalaistaa, on ollut sionisteille varsin tärkeä taloudellinen ase Israelin valtion luomisessa ja sitä rakennettaessa ja ylläpidettäessä kuten tämä linkki paljastaa:
   http://www.ihr.org/jhr/v08/v08p243_Weber.html

   The Intellectual Death of “Anti-Semitism”—Interview with Jewish Writer and Novelist Gerard Menuhin (Part I)
   It is vital urgently to analyze and to dismiss [anti-Semitism] as so much hot air. All it would take would be for enough ordinary citizens to stand up and say ‘Stop it, it’s nonsense, you know it’s nonsense, and what’s more, it’s boring nonsense!’
   Menuhin:
   ‘Anti-Semitism’ as an expression is not only a misnomer, it’s gibberish. …. Ashkenazi Jews (90% of modern Jewry) are commonly agreed to descend from 8th century Khazars. Anti-Semitism would be an impotent pseudo-expression, were it not coupled with ‘The Holocaust’.
   The further the world distances itself in time from the alleged event, the easier it is to assert that ‘The Holocaust’ occurred. … it becomes less likely that anyone will pose the fundamental question: If we are eternally to honour 6 million allegedly murdered Jews, to create organizations and build memorials to aggrandize their passing, shouldn’t we at least have irrefutable proof that they were actually killed; that the crime really occurred?
   http://www.veteranstoday.com/2016/04/14/the-intellectual-death-of-anti-semitism-interview-with-jewish-writer-and-novelist-gerard-menuhim-part-i/

   Plusääni(21)Miinusääni(1)
   1. Voi hyvä Jumala tuota röyhkeyttä! Sionistit ovat tehneet hyvää bisnestä ’holon’ avulla ja yhä tekevät.
    Aikamoinen häpeä on että siihen on suostuttu eikä asian tiimoilta ole saatu käynnistettyä kunnon kapinaa.
    Yleensä jos joku rotu tai ihmisryhmä on kyvytön elämään yhteisestä hyvästä välittämättä vain omia etuja ajaen enemmistö asettaa sille rajat tai puolustautuu sen riistoa vastaan.
    Näin on aina ennen tehty historian saatossa ja siinä syy miksi juutalaiset ovat olleet vihan kohteena. He ovat itse tuon vihan luojia kun eivät ole kunnioittaneet muita ihmisiä vaan ottaneet psykopaattisen oikeuden riistää ja sortaa muita.
    Alla olevan linkin kirjoitus kuvaa nykyistä tilannetta ja juutalaisten ahnetta ja muista piittaamatonta luonnetta sekä heidän keskeistä rooliaan yhteiskuntien tuholaisina ja parasiitteina.
    Silti he oikeuttavat itsensä syyttämään muita antisemitisteiksi ja heitä katteettomasti vihaaviksi. — Oh my God! Voi hyvä Jumala tuota röyhkeyttä!

    — And then the larger questions: What, if anything, can be done about this? Simply on the face of it, it seems grossly unjust for, say, 60,000 Jewish Americans to own around $18 trillion in assets. Especially when the bottom half of Americans—about 160 million people—own a combined total of about $0.3 trillion. And when the bottom 25% of Americans—around 80 million people—have a negative net worth, i.e., more debt than assets. This is not an accident, and it’s not just bad luck. The wealth distribution system in America is designed to achieve this outcome, and Jews earn a hugely disproportionate benefit from it.

    What could be done to ensure a more just allocation of national wealth? In the old days, circa 100 AD, Roman authorities instituted a fiscus Judaicus, a ‘Jew tax,’ precisely to offset the extra cost burden placed on society by Jews. Dare we suggest reinstating such a thing? A few trillion dollars could go a long way to right the wrongs of modern society.

    Unrealistic, you say. Perhaps. But it has to start somewhere. Someone needs to raise these possibilities in print, in public, in order to begin the conversation. Stranger things have happened in the past. Stranger things will surely happen in the future.

    Thomas Dalton, PhD, is author of Debating the Holocaust (2015) and The Holocaust: An Introduction (2016).
    A Brief Look at Jewish Wealth
    https://www.theoccidentalobserver.net/2019/02/07/a-brief-look-at-jewish-wealth/
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=183428

    https://www.darkmoon.me/2018/why-people-hate-the-jews/#more-105974

    Plusääni(15)Miinusääni(0)
    1. Below is a long list of facts refuting the Greatest Lie Ever Told:
     Holocaust Deprogramming Course
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=183899

     – Dr. Nicholas Kollerstrom Breaking the Spell — The Holocaust, Myth & Reality

     – John Weir, The Holocaust as Myth: Betraying the Public Trust

     “If the Holocaust were unimportant, we wouldn’t have around 20 countries on this planet outlawing its critical investigation. In fact, this is the only historical topic that is regulated by penal law. This is proof for the fact that the powers that be consider this topic to be the most important issue to keep under their strict control. Those censoring, suppressing powers are the real criminals—not the historical dissidents they send to prison.”

     – Germar Rudolf, Logic and Reason Can and Will Destroy the Holocaust Establishment

     “The rising flood, particularly on the Internet, that is bringing to the world’s knowledge the spectacular achievements of historical revisionism is not suddenly going to halt its advance or return towards its source.”

     – Robert Faurisson, The revisionists’ total victory on the historical and scientific level

     Plusääni(13)Miinusääni(0)
 2. Holokaustin tarina ”pääosin, jos ei täysin, väärä” – Yhdysvaltain konservatiivisen sivuston (Ron Unz) toimittaja
  Kirjoittaja viettää muutaman viikon, kun hän kertoo tämän 18 000 sanan artikkelissa esitetystä kirjallisuudesta, ja päättelee, että juutalaisten omistaman Hollywoodin ja median yleiseen tietoisuuteen iskostama holokaustin tarina on roskaa. Hän epäilee, että kun valhe kaatuu, syntyy poliittinen maanjäristys.
  ”En olisi yllättynyt, jos nykyinen holokaustikertomus kärsii lopulta saman kohtalon (täydellinen romahdus), ehkä onnettomilla seurauksilla niille, jotka ovat liian läheisesti sidoksissa sen säilyttämiseen.”
  ”Kun tajusin, etten voinut ilman mielipahaa uskoa sanaakaan siitä, mitä tiedotusvälineemme ja poliittiset johtajamme kertoivat tässä ja nyt tapahtuvista suurista tapahtumista, niiden uskottavuus kiistanalaisissa tapahtumissa kaukana kauan sitten on kokonaan kadonnut.”
  Hollywood, jota juutalaiset hallitsevat, on ollut erittäin voimakkaasti myymässä erittäin suurta valhetta – kohtaus Schindlerin luettelosta (artikkelikuva)
  Selvää, että hänen (Elie Wiesel) koko elämänsä oli petos ja valhe
  https://russia-insider.com/en/mainstream-holocaust-narrative-substantially-if-not-entirely-false-editor-top-us-conservative-site
  http://www.unz.com/publication/jhr/issues/

  Miksi on viisasta mainita, kun julkinen kuva on juutalainen
  Friedrich Forste
  Paljastamalla joitakin tiettyjen juutalaisten eliittien strategioita voimme luoda turvallisemman ja totuudenmukaisemman maailman.
  https://russia-insider.com/en/why-it-polite-mention-when-public-figure-jewish/ri26129

  Mainstream Holocaust Narrative ’Substantially, if not Entirely, False’ – Editor of Top US Conservative Site (Ron Unz)
  The author spends a few weeks perusing the literature, which he summarizes in this 18,000 word article, and concludes that the Holocaust story relentlessly hammered into the public consciousness by Jewish-owned Hollywood and media is a load of baloney. He suspects that when the lie comes crashing down, a political earthquake will ensue.
  ”I wouldn’t be surprised if our current Holocaust narrative eventually suffers that same fate (total collapse), perhaps with unfortunate consequences for those too closely associated with having maintained it.”
  ”Once I realized to my dismay that I couldn’t believe a word of what our media and political leaders said about major events in the here and now, their credibility on controversial happenings so long ago and far away entirely disappeared.”
  Hollywood, controlled by Jews, has been very energetically selling a very big lie – a scene from ’Schindler’s List’ (article picture)
  It turns out that his (Elie Wiesel) whole life was a fraud and a lie
  https://russia-insider.com/en/mainstream-holocaust-narrative-substantially-if-not-entirely-false-editor-top-us-conservative-site
  http://www.unz.com/publication/jhr/issues/

  Why It Is Polite to Mention When a Public Figure Is Jewish
  Friedrich Forste
  By unmasking some strategies of certain Jewish elites, we can create a safer and more truthful world.
  https://russia-insider.com/en/why-it-polite-mention-when-public-figure-jewish/ri26129

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 3. Poliittis-uskonnollis-etnisesti tärkeä kansanmurha eli armenialaisten kristittyjen joukkotuho puuttuu listasta. Puuttuminen ei ole ihme, sillä tuosta tapahtumasta on vain heikosti tietoja saatavilla. Tuo kansanmurha on erityisen tulenarka sen vuoksi, että Osmanien valtakunnassa kryptojuutalaisilla sabbatealaisilla on ollut suuri vaikutusvalta ja heidän huhutaan olleen tuon kansanmurhan alullepanossa ja toteutuksessa tärkeä tekijä. Näin koko syytösketju kääntyisikin päälaelleen.

  Jo nyt on selvää, että siomasonistit (luciferistiset sionistit ja heitä tukevat järjestöt, kuten vapaamuurarit) ovat toteuttamassa länsimaissa kansanmurhaa monellakin eri tavoin. Onhan Suomessakin jo konkreettisia esimerkkejä tästä. Kulttuurimarxismin viljelyllä, kurjistamis- ja maahanmuuttopolitiikalla sekä vanhuksien ja muun puolustuskyvyttömään asemaan syrjäytetyn väen suoranaisella vainoamisella on suomalaisen kantaväestön osuus saatu nopeasti putoamaan alaspäin.

  Holokaustin fyysisten tapahtumien vähättely on ehkä turhaa, sillä on selvittämättä, kuinka suuri osuus siomasonisteilla on ollut Natsi-Saksan ihmisoikeusloukkauksien alullepanijana. Ei olisi ihme, että sodan kauheissa oloissa keskitysleireihin ajettua väkeä olisi alettu joukkotuhota teollisessa mittakaavassa. Tavallisten saksalaisten tai laajemmin kristittyjen syyllistäminen tästä on tietenkin kohtuutonta ja erittäin haitallista, kuten artikkelissa on kuvattu. Suomikin on aivan turhaan nyt ajettu USA:n neokonservatiivien vaikutuspiiriin, kun ei ymmärretä sionistien kohtuutonta vaikutusvaltaa USA:n ulkopolitiikkaan eikä ymmärretä sitä, ettei tämän politiikan tarkoituksena ole ajaa itsenäisten pienten valtioden etua.

  Plusääni(8)Miinusääni(17)
  1. On se selvitetty ja teikäläisten naurettavat salaliittoteoriat paljastettu. Väestötutkimus osoittaa, ettei mitään joukkotuhoa ole ollut. Leireillä vankeja hoidettiin hyvin eikä evakuoiduilla idässäkään ollut mitään tuhoa. Holokaustin fyysinen tapahtuma on karkotus itään ja työleireille, mikä tapahtui humaanisti, toisin kuin idässä muille kansoille kommunistien toimesta.

   Plusääni(25)Miinusääni(3)
   1. Protestoin tätä kommenttia vastaan, koska on kohtuutonta, että asiat ja ongelmat ratkaistaan kääntämällä ne 180 astetta toisinpäin. Yht’äkkiä onkin vääräuskoista epäillä minkäänlaista holokaustia tapahtuneen.

    Tämä onkin mielenkiintoista sillä, jos epäilet holokaustin laajuutta ja paheksut sen käyttöä sionistien rötöstelyjen valkopesuun, niin viralliset vihapuheen kyttääjät ovat valmiita heittämään sinut jopa vankilaan.

    Toisaalta, jos olet sitä mieltä, että Natsi-Saksa on suurella varmuudella sortunut vakaviin ihmisoikeusrikkomuksiin, joista on saatu siemenet 6 miljoonan kaasutetun holokausti-myytille, niin pääsy johonkin toiseen yhteisöön suljetaan sitten myös, kun ollaan rikottu tuon yhteisön ajatuspinttymää Natsi-Saksan pulmus-puhtoisuudesta.

    Peruspointti on ohjata Natsi-Saksaa osoittava syyttävä sormi jonnekin muualle, kuin mihin se nyt on laitettu osoittamaan. Se, että pyritään kiistämään syytöksen aiheet kokonaan, ei vain ole uskottavaa. On tietenkin ymmärrettävä se, että syytöksen vakavuutta on liioiteltu ja paisuteltu sen merkittävyyttä muiden kansanmurhien rinnalla.

    Plusääni(6)Miinusääni(12)
    1. Olet koko ajan levitellyt täällä vihollisen valheita. Jopa holohoaxia.

     Et voi olla oikeasti tuota mieltä, koska kaikki saatavilla oleva fakta paljastaa, että ”Natsi-Saksa” ei ole syyllistynyt minkäänlaisiin vakaviin ihmisoikeusrikkomuksiin. Kaikki muu on holokaustivalehtelua. Holokausti ja kansallissosialistien pahis-rooli perustuu ns. ison valheen taktiikkaan. Sen avulla saadaan mielipuolinen valhe läpi sillä periaatteela, että valehdellaan niin härskisti ja suurella volyymillä ja toistoilla, että lähes jokainen uskoo ainakin osan siitä. Kaikkea ei ole tarkoituskaan saada uskottavaksi.

     Kansallissosialistinen Saksa oli tosiaankin pulmus-puhtoinen eikä ihme. Olihan se kristillinen ja töysin saksalaisten itsensä hallitsema. Toisin kuin kaikki muut, jotka olivat sionistien orjia.

     Kannatan totisesti sinunkaltaistesi vihollisagenttien sulkemista pois kaikilta sivustoilta ja kaikista yhteisöistä.

     Plusääni(14)Miinusääni(4)
    2. Mielestäni kannattaa muistaa myös se, että Eva Braun ja Hitler menivät kahdella sukellusveneellä joko Espanjaan tai Argentiinaan.

     Eli on hyvä pitää mielessä että oli olemassa maita, jotka olivat valmiita maailmanhistorian suurimman johtajan vastaan ottamaan. Tämä monilta USA-, Israel- ja ”holokausti”-kiimaisilta ynnä muuten vain yksinkertaisemmilta jää tajuamatta. En minä ainakaan häpeä Suomen ja Saksan yhteistyötä, vaan olen kiitollinen ja ylpeä siitä! Hitler pelasti Suomen.

     Tarinalla on yleensä kaksi puolta vähintäänkin. Totuus on aina totuus ja se tullee julki ennemmin tai myöhemmin; sitten kuin valheen paino romahduttaa kulissit tai sillä valheella ei eliitti saa enää lypsettyä hyötyä itselleen, kokien sen täten turhaksi ja loppuunkalutuksi.

     Plusääni(9)Miinusääni(3)
     1. Hitler ampui itsensä ja Eva myrkytti. Tämän todistivat kourallinen ihmisiä, jotka menivät sisään huoneeseen. Hitler oli niin sairas, että hänellä ei olisi ollut kovin kauaa elonaikaa jäljellä muutenkaan. Sairaus esti myös taistelemisen. Taisteluun sisältyi myös riski elävänä vihollisne käsiin jäämisestä (haavoittuminen vaikeasti, kaappaus tms. Petturin toimesta tai vihollisen. ) Hän ei myöskään halunnut vihollise häpäisevän hänen ruumistaan. Luotettavat todistajat Linge ja Kempka valelivat Hitlerin ja Eva Braunin ruiumiit ja polttivat ne bensiinillä hiileksi. Mitään ruumiinosia ei löytynyt ikinä, koska alue joutui toistuvasti koviin kranaattikeskityksiin. Siten kommunistilausunnot Hitlerin ruumiista ja sen puutteista ovat satua. Samoin sionistisen FBI:n ja CIA:n Alex Jones -tason vedätykset. Myös Goebbelsin ruumis paloi niin pahasti, että sitä oli vaikea tunnistaa. Kommunistit käyttävät tässkin yhteydessä väärennettyjä kuvia

      Plusääni(2)Miinusääni(34)
     2. Itse en usko Hitlerin ja Eva Braunin kuolleen bunkkerissa. Se on taas yksi näitä Hollywoodin kynäilemiä eksytystarinoita vailla järjen tai logiikan hiventäkään. Venäläiset toivat bunkkerista leukaluun, joka oletettavasti kuului Hitlerille, joten hänen oli pakko olla kuollut. Paitsi että leukaluu oikeasti kuuluikin naiselle, jonka DNA-testi pystyi myöhemmin osoittamaan. Tällaisten testien mahdollisuutta tulevaisuudessa ei voinut kansainvälinen juutalainen eliitti rikollisine lakeijoineen kuvitellakaan.

      Jälleen paljastui valheiden verkostoksi kaikki totuutena toitotetut asiat. Nürnbergin ”natsioikeudenkäynnitkin” olivat pelkkää teatteria, jossa piti saada äkkiä (anheita ja moraalittomia kun aina ovat olleet) SYNTIPUKKI koko maailmalle – ei siis todellista syyllistä.

      En usko että maailman suurin johtaja vain tappoi itsensä jonnekin bunkkerinmurjuun.

      Plusääni(25)Miinusääni(4)
     3. No sinä vaikutatkin erittäin vähämieliseltä ja ehkäpä palkatulta sonnanlevittäjältä. Tuo leukaluuhan olikin kommunistien viimeisin valhe. He janosivat ruumiinhäpäisyä ja tällä elvistelyä. Barbaareitahan he ovat. Korostan vieläkin, että puna-armeija ei löytänyt yhtään mitään. Lääkärintarkastuksessa 1944 muuten Hitlerin alapää oli aivan terve. Lingen mukaan Hitler ja Braun harrastivat usein seksiä. Hänen päätelmänsä on tehty läheltä ja mielipide kerrottu siis sodan jälkeen. Hän oli lähipalvelijoiden päällikkö ja lähin luottopalvelija, joika mm. auttoi pukemisessa ym.

      Plusääni(2)Miinusääni(37)
     4. Sanoinkin, että kommunistit eivät löytäneet mitään. Jos et ymmärrä, miksi Hitler piti tuhota, niin et ymmärrä maailmasta juurikaan. Holokaustivalheella mustattiin nationalismi ja etenkin kansallissosialismi, koska huomio haluttiin pois Hitlerin talousuudestuksesta ja kuinka hän uhkasi pankkieliitin valtaa

      Plusääni(6)Miinusääni(37)
 4. Juuri näin: ”Historiasta löytyy toinen toistaan hirvittävämpiä kansanvainoja ja todellisia infernoja. Jostakin syystä vain ”juutalaisen” kansan väitetty holokausti saa kansainvälistä huomiota osakseen, ja samalla unohtuvat maailman nyt tapahtuvat kansanmurhat.”

  Outoa että muu maailma on valtamedian koukuttamana mennyt mukaan juutalaisten ruikutukseen omasta kohtalostaan. He ovat ottaneet marttyyrin roolin olematta todellisia marttyyreita. Se on tyypillistä narsisteille jotka ruikuttavat omaa kovaa kohtaloaan unohtaen kokonaan muut.
  Kyllähän surra voi ja hyvä niin mutta että paisutetaan oma ja omien kohtalo tällaisiin mittasuhteisiin kertoo kiistatta kyvyttömyydestä empatiaan ja narsistisesta oman asian korostamisesta.

  Häpeälliseksi asian tekee vielä se että palestiinalaisten kansanmurha ei tunnu liikuttavan surevia lainkaan vaikka sen julmuus on moninkertainen juutalaisten liioiteltuun ja vääristeltyyn holokaustiin josta he lisäksi olivat itse vastuussa omalla käytöksellään, toisin kuin palestiinalaiset jotka häädettiin omista kodeistaan ja mailtaan sionistien verisen terrorin alla ja joista monilla on vielä oman entisen sionistien varastaman kotinsa avaimet tallessa.
  Senior Israeli Lawmaker Calls for Killing All Palestinians
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=180794

  Kristittyjen holokausti ei liioin herätä heissä sympatiaa vaikka farisealaiset sionistit ovat rabbeineen pitäneet huolen siitä että kristittyjä vainotaan ja heidät halutaan kokonaan poistaa maailmasta.
  Turhaan ei Dostojeski todennut:
  ”Maailmassa ei ole toista kansaa, joka valittaisi yhtä kovaan ääneen kohtalostaan [kuin juutalaiset]. Ei ole toista kansaa, joka jatkuvasti puhuisi kärsimyksestään, nöyryyttämisestään ja marttyyriasemastaan. Onkin kummallista, että sama ryhmä hallitsee Eurooppaa. Pörssin kautta he vaikuttavat suoraan Euroopan valtioiden politiikkaan, kulttuuriin ja arvomaailmaan.”
  – Fjodor Dostojevski

  The Jewish Hand in the World Wars, Part 1
  ”In 2006, an inebriated Mel Gibson allegedly said this: “The Jews are responsible for all the wars in the world.” There followed the predicable storm of anti-anti-Semitism, ad hominem attacks, and various other slanders against Gibson’s character. But virtually no one asked the question: Is he right? Or rather this: To what degree could he be right?
  http://www.unz.com/article/the-jewish-hand-in-the-world-wars-part-1/
  Paljastava artikkeli sionistien ja natsien yhteistyöstä WW2:ssa … The Holocaust as Trauma Brainwashing
  https://www.henrymakow.com/270103.html

  ’My Patient, Hitler’
  A Memoir of Hitler’s Jewish Physician
  http://www.ihr.org/jhr/v14/v14n3p27_bloch.html
  Eduard Bloch
  ”My Patient, Hitler,” by Dr. Eduard Bloch ”as told to J. D. Ratcliff,” originally appeared in two parts in the March 15 and March 22, 1941, issues of Collier’s magazine. In those pre-television days, Collier’s was one of the most influential and widely-read periodicals in the United States. Regarded by serious historians as an important primary historical source about Hitler’s youth, this essay is cited, for example, in the bibliography and reference notes of John Toland’s acclaimed biography, Adolf Hitler (Doubleday, 1976). It is also cited as a source in Robert Payne’s study, The Life and Death of Adolf Hitler (Praeger, 1973) and in Louis Snyder’s Encyclopedia of the Third Reich (McGraw Hill, 1976). While frankly describing the devastating impact of Hitler’s anti-Jewish measures on his own life and career, Dr. Bloch also writes about the teenage Hitler with an honesty and sensitivity that would be almost unthinkable in any large-circulation American magazine today. The complete text of the original two-part essay, including original subtitles, is reprinted here, with only a few minor additions in brackets.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
  1. Dostoevsky Knew: Jews’ Seizure for World Power Predicted by Literary Giant
   Brother Nathanael
   FEODOR DOSTOEVSKY LEFT US A “PROPHECY” of the threat to Christian civilization by emancipated Jewry.
   In his book, Diary Of A Writer, published in 1877, Dostoevsky penned a journal entry, entitled, The Jewish Question. With alarming and frightening foresight, (by which he penetrated into today’s events), Dostoevsky predicted a growing domination over social and political affairs by the Jews with their newly acquired rights:
   “The Jews look forward to world domination. This requires them to maintain their own close-knit identity. If the Jews are given equal legal rights in Russia, but are allowed to keep their ‘State within a State,’ they would be more privileged than the Russians. The consequences of this situation are already clear in Europe.” View Entire Article Here (Scroll Down).
   ”Juutalaiset haluavat maailmanvaltaa. Tämä edellyttää, että he säilyttävät oman juutalaisen identiteetin. Jos juutalaisille annetaan yhtäläiset lailliset oikeudet Venäjällä, mutta he saavat pitää valtionsa valtiossa, he olisivat etuoikeutettuja ennen venäläisiä.Tämän tilanteen seuraukset ovat jo selvät Euroopassa.” Näytä koko artikkeli tästä (Scroll Down).

   https://russia-insider.com/en/dostoevsky-knew-jews-seizure-world-power-predicted-literary-giant/ri26163

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
  2. Äidinmaidon merkitys … Olla ”ikuinen uhri” on uskoa siihen mihin juutalaiset on ehdollistettu lapsuudesta alkaen… Israelissa opetetaan, että ei-juutalaiset ovat syntyneet ”imemään , kuten entinen pääministeri Yitzhak Shamir sanoi, ”antisemitismin jo äidinmaidossa.”

   Juutalais-amerikkalainen anti-sionistinen toimittaja kertoo ADL: n ja Israelin lobbyn toimintahistoriaa
   JEFFREY BLANKFORT
   ”En voi sanoa, että se on tosiasia, mutta uskon, että useimmat juutalaiset ovat arabi vastaisia tasolla tai toisella ja suojelevat omiaan samanaikaisesti … että heidät on ’satuloitu’ antisemitismin pakettiin.
   He uskovat, että kaksituhatta vuotta juutalaiset ovat kärsineet, tarina, jota on liioiteltu. Ennen holokaustia, maailmanlaajuisesti, se ei edes toimisi.
   Kongon kansa on kärsinyt enemmän kuin juutalaiset ovat kärsineet, holokausti mukaanlukien. He kärsivät edelleen. Kukaan täällä ei puhu Kongosta. … olen tavannut ihmisiä, jotka selviytyivät El Salvadorista ja muista paikoista, jotka eivät vaadi samanlaista myötätuntoa kuin ”ikuinen uhri”.
   Olla ”ikuinen uhri” on uskoa siihen mihin juutalaiset on ehdollistettu lapsuudesta alkaen… ja tietenkin Israelissa opetetaan, että ei-juutalaiset ovat syntyneet ”imemään , kuten entinen pääministeri Yitzhak Shamir sanoi, ”antisemitismin jo äidinmaidossa.”
   Jewish-American anti-Zionist journalist
   JEFFREY BLANKFORT
   http://www.unz.com/article/sf-imc-interview-jeffrey-blankfort-jewish-american-anti-zionist-journalist/

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
   1. Elleivät sionistit tunnusta rikostaan palestiinalaisia kohtaan ja tee sovintoa he eivät koskaan voi vapautua antisemitismin syytteistä.
    Ote Oikeamedia-linkistä alla
    ”italialais-israelilainen toimittaja, kirjailija ja poliitikko Fiamma Nirensteinin julkaisemasta artikkelista ”Holokaustin kieltäminen, dementia ja Israel”.
    … Fiamma Nirensteinin mukaan analysoimalla tämän tutkimuksen muita tietoja, päädymme siihen johtopäätökseen, että antisemitismiä vastaan ei pidä pelkästään taistella holokaustimuistojuhlilla tai järjestämällä koulujen kursseja ja pyhiinvaelluksia;
    vaan ennen kaikkea vaatimalla Euroopan unionin sisällä Israelia koskevien hirvittävien valherakennelmien lopettamista.
    —mitähän nämä valherakennelmat ovat tämän eksyttäjä-toimittajan mielestä? no, helppo arvata: varmaan kaikki faktat sionistien puuhista ? … Tietenkin jos sionistien julmuudet hyväksytään niin todennäköisyys antisemitismin heikkenemiselle on suuri mutta voiko ihmiskunta sellaiseen moraaliseen vääryyteen suostua mitä N tässä ehdottelee ?

    Nirenstein muistuttaa lisäksi useimpien eurooppalaisten koulujen ja yliopistojen opettavan edelleen Israelin historiaa ”eurooppalaisen kolonialismin jatkumona”, jossa palestiinalaiset ovat ”pahojen” juutalaisten miehittämiä ja riistämiä, jotka harjoittavat apartheidia tai jopa kansanmurhaa. — no, sehän on fakta, eikä kukaan hyvä ja moraalinen ihmisen sellaiseen kansanmurhaan sorru. Elleivät sionistit tunnusta rikostaan palestiinalaisia kohtaan ja tee sovintoa he eivät koskaan voi vapautua antisemitismin syytteistä.

    N:n mielestä perinteiset antisemitismin-vastaiset keinot eivät tehoa, kun kulttuurifoorumit yhtyvät väitteisiin, joiden mukaan palestiinalaiset ovat juutalaisten uhreja, ”aivan kuten juutalaiset olivat natsien uhreja”. — Mm. Gilad Atzmon toteaa että juutalaiset sionistit toimivat kuten natsit ja hän on asian itse nähnyt ollessaan Israelin armeijassa.

    ”Tällaisista perättömistä tiedoista pitää tehdä loppu kouluissa ja lehdissä, joissa on vuosien ajan levitetty tällaisia vääristeltyjä tietoja”, N vaatii. — heh heh, vai perättömistä ja vääristellyistä. Kukahan nyt yrittää vääristellä?
    Nirenstein pitää tällaista sivistymättömyyttä ja tietämättömyyttä Israelista erityisen pilkallisena kansainvälisen holokaustin muistopäivänä, kun muistamme kuusi miljoonaa murhattua juutalaista. — heh, vai 6milj. —oliko muita naurettavia juttuja?
    ”Auschwitzissa tapahtuneen muistamisen lisäksi on tärkeää kertoa totuus Israelista kouluissa ja televisiossa”, hän painottaa.
    — Siis kertoa se ’dogmaattinen 6mil. totuusko’ jota sionistit haluavat kerrottavan ja joka on vain heidän totuutensa mutta ei kestä puolueetonta tutkimista eikä valheen paljastusta ? … Vai olenko ymmärtänyt väärin … että kirjoittaja on holokaustiuskonnon puolesta puhuja ?
    Kirjoittajan olisi kannattanut lukea mm. Atzmonin kirjoja, Makowin, Unzin ja monen muun antisionistin sekä Magneettimedian artikkeleita.
    https://beta.oikeamedia.com/o1-98118
    On pakko ihmetellä miksi Oikeamedia tällaista meille tiedottaa? Onko se sionistien Judas-pukki meillä?— siis Väärämedia joka on nimennyt itsensä oikeaksi
    https://www.henrymakow.com/2019/01/christian-zionists-serve-the-antichrist.html
    https://www.darkmoon.me/2019/bishop-williamson-on-the-new-religion-of-holocaustanity/

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. by His Excellency Bishop Williamson: On the New Religion of ‘Holocaustianity’
  Patience, dear friends, the Truth can take its time
  To refute a hollow cause, a real thought-crime.
  “Holocaustianity”

  Monet katoliset näyttävät ajattelevan, että ”holokaustilla” ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa. He ovat täysin väärässä.
  Professori Faurisson ei ainoastaan ​​tutkinut … toisen maailmansodan maailmanjärjestyksen ideologista perustaa, vaan hän myös kyseenalaisti ”holokaustisen” uskonnon tai uskonnon vastauskonnon.
  … Kuitenkin ”holokausti-uskonto” apinoi kristinuskoa mutta kääntää sen ylösalaisin: rakkauden tilalle vihan; totuuden sijasta valheita; anteeksiannon sijaan Talmudin kosto; vanhempien kunnioittamisen sijaan ikääntyneiden hyljeskely; köyhyyden hengen sijaan hyvitysten maksamista; nöyryyden sijasta halua hallita; jakamisen sijasta henkilökohtaisen hyödyn tavoittelua, hyväntekeväisyyden sijasta kiristystä: sen sijaan, että kunnioitat toisia, lynkkaustta: hiljaisuuden ja harkinnan sijaan julkisuutta ja meluista syytöstä mediassa; Jumalan rajattoman oikeudenmukaisuuden sijasta valloittajien karkeaa epäoikeudenmukaisuutta ja asettautumista valloitettujen tuomariski ja niin edelleen ja niin edelleen.

  Many Catholics seem to think that what is called the “Holocaust” has nothing to do with religion. They are very mistaken.
  Not only did Professor Faurisson by his research and famous phrase of 60 words threaten the ideological foundations of the world order issuing from World War II, but he also called in question the religion, or counter-religion, of “Holocaustianity.”
  … However, not only does “Holocaustianity” ape Christianity, it also turns it inside out: instead of love, hate; instead of truth, lies; instead of forgiveness, Talmudic vengeance; instead of respect for elders, the hunting down of aged camp-guards; instead of the spirit of poverty, the pursuit of reparation payments; instead of humility, the drive to dominate; instead of sharing, the pursuit of personal gain, instead of charity, blackmail: instead of respect for others, lynching: instead of quiet and discretion, publicity and noisy accusations in the media; instead of the boundless justice of God, the brazen injustice of conquerors setting themselves up as judges of the conquered, and so on and so on.
  So here is a sonnet to honour what Prof. Faurisson did to get this monkey off of mankind’s back:—
  “The Truth is mighty, and will prevail,” they said.
  “Oh no!” one race replied, “the Truth we make –
  “We are the Master Race, of all men head,
  Our truth is what inferiors have to take!”
  And thus a whole mythology arose
  From how this race remoulded two World Wars.
  On weak minds horror chambers they impose
  To fake a god that everyone adores.
  Yet one frail Frenchman braved the racist lies –
  “Picture us one such genuine chamber – one!”
  But pictures there were none to show. With cries
  Of rage, the racists knew that Truth had won.
  In God, Professor, you did not believe,
  But you He used, all races to relieve.
  Kyrie eleison.
  https://stmarcelinitiative.com/eleison-comments/?lang=en
  https://www.darkmoon.me/2019/bishop-williamson-on-the-new-religion-of-holocaustanity/

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 6. Näin Brysselin diktaatteja noudattavat maanpetturit edistävät kantasuomalaisten valkoista kansanmurhaa:

  ”Oikeusministeriö käynnistää vihapuheen vastaisen Against Hate -kampanjan”,
  https://www.kansalainen.fi/oikeusministerio-kaynnistaa-vihapuheen-vastaisen-against-hate-kampanjan/

  ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ”New Norm””,
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
   1. Oikeus olla eri mieltä ’tieteen’ kanssa ollaan sekin leimaamassa kielletyksi ellei jopa vihapuheeksi mikä on huolestuttava asia. Siitä Israel Shamir on kirjoittanut loistavan artikkelin:
    Talking About the Weather
    ISRAEL SHAMIR
    http://www.unz.com/ishamir/talking-about-the-weather/

    … But what about Global Warming? This phenomenon exists, but it has little to do with humans. We should be modest, as we have every reason to be: humans are still unable to influence climate to a great extent.
    One volcano produces more output than all mankind in century.
    Climate changes, true, but those changes, cyclical or not, are induced by factors of different order: by sun activity, first of all, and the sun is not susceptible to school strikes. We may fart all we can, and still it will have a very little influence on climate.

    The Masters of Discourse want to have just one opinion; it is their way or highway. This is what upsets me.
    My logic, and my conversations with scientists convinced me that we do not know with any degree of certainty whether humanity is able to influence planetary climate, but I wouldn’t ban a scientist who thinks differently. I just ask not to ban any scientist, but that is probably too much.

    In 17th century, the advanced scientists believed that the Moon was populated. Johannes Hevelius, an astronomer and a Mayor of a German Baltic city of Danzig (now repopulated by Poles and re-Polonised into Gdansk) gave the Moon-dwellers a name: Selenites.
    A scientist who doubted (or worse, denied) existence of Selenites would be rejected by his peers as a retrograde exceptionalist, i.e. a believer in exceptionality of Man and Earth (when every scientist worthy of this name knows that Moon, Sun and stars are populated as much as Earth!..)

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Tällainen ääntenkeruu esitys ja nwo-eliitin agendan tukeminen.

     Iltalehti: Presidentti Sauli Niinistö osallistui Helsingissä pipolätkäturnaukseen, jonka tarkoituksena on kerätä varoja ilmastonmuutoksen torjumiseksi.
     Muistakaa nyt että olette huolissanne ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta … heh heh — onhan se tärkeä osa eliitin agendaa

     Plusääni(5)Miinusääni(0)
     1. Ilmaston lämpenemisen ja ympäristönsuojelun kieli on suunnitelma varallisuuden uudelleen jakamisesta valkoisilta ei-valkoisille. Tietenkään eliitti ei jaa mitään.
      The Green New Deal: Take White People’s Money and Give It to Minorities
      Couched in the language of global warming and environmentalism is a plan for mass wealth redistribution from Whites to nonwhites. The GND is essentially a national version of the Paris Climate Accord, which dictated that wealthy White countries (especially the U.S.) pay for the development of nonwhite countries as reparations for allegedly ruining the climate through industrialization. The GND would use the pretense of global warming to redistribute wealth from Whites to nonwhites within America.
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=183728

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Orban on pikemminkin Trumpin kaltainen sionistien vaalistartegien valtaan nostama Judas Goat, jonka tehtävä oli estää Jobbikien (kun se vielä oli terve) ja muiden vastaavien valtaan pääsy. Tuolla ei vain voida tehdä samaa kuin Lännessä. Mutta holohoaxin epäily säädettiin rikokseksi tämän possun toimesta heti. Historiakäsitys näillä roistoilla on väittää, että Unkari olisi ollut myös Saksan uhri 2. Msodassa ym.

    Plusääni(5)Miinusääni(20)
    1. Tässä olet ’Tättärää’ aivan oikeassa. Oli itsellekin pettymys kuulla, että Orban kuuluu Netanjahun kaveriporukoihin.

     Trumpismi on outo ilmiö. Tervettä siinä on siirtolaisliikkeiden ja islamisaation vastustaminen ja siksi sitä ei pidä täysin torjua. Kuitenkin Trumpin ja erityisesti hänen ulko- ja turvallisuuspoliittisen hallintotiiminsä työ on perinteistä USA:n neokonservatiivista ulkopolitiikkaa puhtaimmillaan. Kytkökset sionistiseen pankkimaailmaan ovat myös vahvat. Asiasta oli puhetta MM:n Venezuela-artikkelissa.

     Oma teoriani on se, että sionistiklikki arveli, että demokraattien valtaannousun myötä USA sortuu liian nopeasti eivätkä maan kristilliset sionistit (nk. hyödylliset idiootit) pysty enää tukemaan neokonservatiiveja, kun laittomat siirtolaiset sysäävät maan kaaokseen ja demokraatit alkavat konfiskoida kristittyjen omaisuutta ja aseistusta. Niinpä heidän oli pakko jarruttaa suunnitelmansa yhtä kohtaa, joka oli länsimaiden nujertaminen kehitysmaista lähetettävillä siirtolaisarmeijoilla. Myönnytyksenä kristityille sionisteille myös arvokysymyksissä oli otettava pari astetta taaksepäin konservatiivisempaan suuntaan. Ainakin armeijan demoralisointi haluttiin lopettaa. Oli myös torjuttava USA:n hallintoon pesiytynyt Muslimiveljeskunnan vaikutus (CIA:n ex-päällikkö John Brennan ja presidentti Obama olivat varsin muslimimyönteisiä elleivät peräti muslimeja itsekin).

     Plusääni(3)Miinusääni(15)
 7. Seuraavasta käy ilmi tuon 6 miljoonan holokaustihuijauksen naurettavuus, vai pitäiskö sanoa itkettävyys siitä että lukemattomat hyödylliset idiootit on valeen lukemattomilla toistoilla saatu uskomaan siihen:

  ”140 Occurrences Of The Word Holocaust &
  The Number 6,000,000 Before The Nuremberg Trials Began”,
  http://balder.org/judea/Six-Million-140-Occurrences-Of-The-Word-Holocaust-And-The-Number-6,000,000-Before-The-Nuremberg-Trials-Began.php

  ”Six Million Open Gates”,
  ”https://ia600808.us.archive.org/7/items/SIXMILLIONOPENGATESByS.A.R.Lynch271/SIX%20MILLION%20OPEN%20GATES%20By%20S.A.R.%20Lynch-271.pdf

  ”Britain’s Rumour FactoryOrigins of the Gas Chamber StoryAn essay published in tribute to Prof. Robert Faurisson on his 88th birthday25th January 2017”,
  http://www.heritageanddestiny.com/wp-content/uploads/2017/03/Britains-Rumour-Factory.pdf

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 8. Six Million Jews 1915-1938 — heh, video ei ole käytettävissä ! Miksei ole ?
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=66463
  History & Scriptural Origin of the Six Million Number
  ”I do not believe that telling the truth about Jews — even the ugly truths — is something that ’promotes hatred’ of Jews — at least not among intelligent people.
  If, for example, we point out that most Jews believe in and promote the Orthodox Jewish Version of the Holocaust, we are not claiming that they are evil any more than the many non-Jews who believe and promote the same story — we are only saying that they are misguided and need to be properly informed.
  This, of course, does not keep believers in the Orthodox Jewish Version — whether Jews or gentiles — from hating US when we point out its falsity, and indeed, this is what they often do; but that only means that the worst we could be accused of is that, in telling the truth, we promote hatred of OURSELVES.” –JBR Yant
  But this is still only half the story, because the Holocaust is not merely a religious dogma intended to weld the Jewish community together in much the same way that the old-time Judaic religion once did, but it is also a fabulous cash cow which has placed billions upon billions of guilt-money into the hands of both the Jewish Establishment and individual Jews.
  (”There’s no business like Shoah [Holocaust] business” is a common saying among the Jewish set.)

  In particular, even 60 years after the end of WW2, the German government is still paying ’reparations’ to Jews — this for a calamity that never happened to a state that did not exist at the time — and the United States, whose entry into WW2 sealed Germany’s defeat, and whose highest legislative body has often been referred to as ’Israeli-occupied territory’ — has been equally generous to the Jewish state, if not moreso.
  In short, therefore, the Holocaust lie has been both the spiritual and financial wellspring of modern Jewish power, and for this reason it is clear why the Jewish Establishment holds onto this lie with a tenacity bordering on insanity.

  Our proof that the Holocaust is a deliberate lie consists of two parts:
  First, an explanation of how the Six Million number originated in Jewish scripture, and second, a citation of the two places prior to WW2 where the Jewish Establishment claimed that there were ’six million’ Jewish victims.
  To these points will be added observations about several related matters, including (a) the many holocausts for which Jews themselves have been responsible, (b) how Jews themselves were responsible for the Holocaust, and (c) how various historical accounts of attacks on Jews have been wildly exaggerated by Jewish writers — in fact, exaggerated to the point of ludicrousness — all of which serve to establish that the leitmotif of ’Jews as Eternal Victims’ is really a sort of bizarre comic opera of Wagnerian proportions that has gone on thruout Jewish history.

  [Quote 1] Jewish prophecies in the Torah require that 6 million Jews must ”vanish” before the state of Israel can be formed. ”You shall return minus 6 million.” That’s why Tom Segev, an Israeli historian, declared that the ”6 million” is an attempt to transform the Holocaust story into state religion.
  Those six million, according to prophecy, had to disappear in ”burning ovens”, which the judicial version of the Holocaust now authenticates.
  As a matter of fact, Robert B. Goldmann writes: ”. . . without the Holocaust, there would be no Jewish State.” A simple consequence: Given six million Jews gassed at Auschwitz who ended up in the ”burning ovens” (the Greek word holocaust means burned offerings), therefore, the prophecies have now been ”fulfilled” and Israel can become a ”legitimate state”. –Unknown

  [Quote 2] … The prophesy then reads: You will return, but with 6 million less. See Ben Weintraub: ”The Holocaust Dogma of Judaism”, Cosmo Publishing, Washington 1995, page 3.
  The missing 6 million must be so before the Jews can return to the Promised Land. Jahweh sees this as a cleaning of the souls of the sinful people. The Jews must, on the return to the Promised Land, be clean — the cleaning shall be done in burning stokes. –A Correspondent
  http://www.thebirdman.org/Index/Jews/Jews-History&ScripturalOriginOfThe6MillionNumber.html

  Many commentators have noted that antisemitism does not exist in a vacuum, but instead is a result of the behavior of Jews themselves. This is reinforced by the fact that, at one time or another, Jews have been expelled from virtually every western city, country, state and principality.
  This, then, suggests strongly — without consideration of any other historical facts — that Jews themselves were responsible for the Holocaust.
  This theme has been elaborated upon by Canadian Jewish Professor Henry Makow, who has argued that the Zionists — that great cheerleading squad for the promotion of Israel — were themselves responsible for the Holocaust. Makow’s article is HERE (to make the type visible, do an Edit/Select All in Internet Explorer).
  7. CONCLUSION
  From the above considerations, the conclusion is obvious: While the Jewish Establishment spends millions and billions of dollars promoting the Orthodox Jewish Version of the Holocaust,

  the ugly fact is that the Holocaust story is a lie used to promote Jewish interests and pick gentile pockets, and to cover up the fact that — far from being Eternal Victims — the Jews are actually ETERNAL VICTIMIZERS.
  … ruma tosiasia on, että holokaustin tarina on valhe, jota käytetään juutalaisten etujen edistämiseen ja gentile-GOIMIEN -taskujen tyhjentämiseen, ja peittämään se tosiasia, että juutalaiset ovat kaukana IKUISISTA UHREISTA.

  ”” Sionismi oli valmis uhraamaan koko eurooppalaisen juutalaisuuden saadakseen oman valtion. Kaikki oli tehty Israelin valtion luomiseksi ja se oli mahdollista vain maailmansodan kautta. Wall Street ja juutalaisten mahtavat pankkiirit auttoivat sotia kummallakin puolella. Sionistit ovat myös syyllistyneet provosoimaan kasvavaa vihaa juutalaisia kohtaan vuonna 1988. ”(Joseph Burg, Toronto Star, 31. maaliskuuta 1988).”
  https://www.henrymakow.com/001936.html

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. 140 Occurrences Of The Word Holocaust & The Number 6,000,000 Before The Nuremberg Trials Began

   http://balder.org/judea/Six-Million-140-Occurrences-Of-The-Word-Holocaust-And-The-Number-6,000,000-Before-The-Nuremberg-Trials-Began.php

   https://youtu.be/-hkHPkZH-YE

   Siinä totuus mustaa valkoisella. Holokausti on valhepropagandaa jota käytettiin JO ennen toista maailmansotaa. Nykyään on sivistystä olla tietämättä tätä !?!

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 9. 19v israelilainen kävi kusella Auschwitzin monumentilla.
  Totuuden esiin kaivaminen H:sta on yksi tärkeimpiä asioita tulevaisuutta ajatellen. Ellei totuus ohjaa tulevaa kehitystä niin ihmiskunta ajaa itsensä sionistien valheen syviin kiemuroihin ja niitä levittävien vallan alle.
  Holy Minority Day: Holocaustianity, Hysteria and the Hotel of Hate
  TOBIAS LANGDON
  It’s Holocaust Memorial Day (HMD) as I write, so here’s an interesting question: Did you hear about the hate-criminal who was caught urinating on a monument at Auschwitz? Probably you didn’t, because the story wasn’t suitable for anti-White, anti-European, anti-Christian propaganda. Quite the opposite.

  The hate-criminal in question was Jewish, a “19-year-old Israeli” called “Zeev K” (Ze’ev is a common Ashkenazi name in Israel). According to the Jewish Telegraph Agency (JTA), he was “detained” and “questioned for several hours” in March 2018 after he was “caught urinating on … a monument located near the ruins of the crematoria” at the infamous “Nazi death camp.”

  Why did he do it?
  The JTA subsequently reported that the teenager was found guilty of “desecrating a monument” and fined “5,000 zloty ($1,350)” by “a regional court in the town of Oswiecim, where Auschwitz is located.” He wasn’t present for the hearing, so maybe he was back in Israel, the nation founded after the Holocaust to protect Jews from the irrational hate of gentiles. But I wonder whether he would be safe there …
  The Holocaust is used as an enormous stick to beat an appropriate sense of guilt, humility and obedience into thick goyish skulls. “Look what you evil goyim did to innocent Jews. Now shut up and do as you’re told.” But that only increases the interest of the story about the Jewrinator at Auschwitz, as he might be called. Why did he do it?
  … I can think of several possible motives, none of which cast a good light on Jewish psychology and Israeli culture. … But what would have happened if the desecrator had been a White Christian teenager? I think his life would have been destroyed to set an example to other goyim. It would have been both a Teaching Moment and a Screeching Moment, a chance for Jews to emphasize their power and express their hatred of Whites.
  … After all, Jewish hysteria and hyperbole have worked very well since the Second War World. They’re at the centre of the Holocaust cult that has long flourished in the United States and begun to slide its tentacles into the public life of all other Western nations.
  … I don’t think the Holocaust cult is a good thing and I’m sure my heresy is shared by a lot of people in government and the media. But they keep quiet, because they’ve got too much to lose.
  It would take rare intellectual and moral courage for any important Westerners to stand up in public and raise doubts about any aspect of the Holocaust. They would immediately be accused of hate and “Holocaust denial.” But one doesn’t have to reject the historical reality of the Holocaust to criticize the ideology that has been built around it. The Jewish scholar Norman Finkelstein doesn’t reject the Holocaust, but he does reject Holocaustianity. So, in fact, do large numbers of the Muslims and other non-Whites now living in Western nations. The paradox is that their presence is, in part, a result of Holocaustianity. Whites who criticize Third-World immigration have always been condemned by Jewish groups as Nazis and wannabe genocidalists. If Whites resist mass immigration, they must be itching to build another Auschwitz. So Jewish propaganda has long argued.
  … Jewish pseudo-scientists like Stephen Jay Gould have told us that race does not exist and that we can’t rank different groups by their average intelligence. It follows, then, that Iraqis are the same as Italians, Somalis are the same as Swedes, and anyone at all can become American.
  Meanwhile, Israel has rejected Third-World enrichment by building high-tech fences and strengthening its already exclusionary laws of citizenship and national identity.
  It’s another paradox of Jewish ideology.

  But these Jewish paradoxes are not going to survive. Scientific research will soon explode the notion of racial and sexual equality. And mass immigration into Western nations is provoking a populist backlash, not rendering Whites docile and ready to accept the rainbow future promised by the lying liberal elite. Dogmas of human equality and strength-thru-diversity lie at the heart of Holocaustianity, but the dogmas are doomed to die. I don’t agree with what the teenaged Israeli urinator did at Auschwitz, but he created a powerful symbol of defiance all the same.
  In the most literal sense, he told the Holocaust cult to piss off. I can applaud the sentiment while deploring the deed.
  http://www.unz.com/article/holy-minority-day-holocaustianity-hysteria-and-the-hotel-of-hate/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 10. »natsi»: herjaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
  »anti-semiitti»: herjaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider
  »rasisti»: herjaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Lev Davidovich Bronstein (Leon Trotsky)
  »seksismi»: herjaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman

  Tosin NSDAP jäsenet joskus käyttivät sanaa ”natsi” itsestään semi-formaalisti kuten Joseph Goebbelsin ”Nazi-Sozi”-kirjasta näkee. https://archive.org/search.php?query=nazi+sozi

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
 11. Magneettimedia Wikipedian hampaissa. Miksi? — Osa I
  Tarkistaako ns. ’DeepState’ (’sionisti-rapparit’), jolla on laaja korruption voimin toimiva salainen propaganda koneisto, Wikipedian artikkelit ?
  The Truth about The Deep State: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=176533

  Se Magneettimediaa koskeva wikin linkki-tieto https://fi.wikipedia.org/wiki/Magneettimedia mitä tuosta linkistä paljastuu on uskomatonta ’skeidaa’, ei voi muuta sanoa.
  Tässä oman koneeni antama muutama Wiki-tieto ko. mediaan liittyen#.
  Ne on helppo kumota valheellisina saatavissa olevan faktatiedon pohjalta. Alla muutama selvennys näihin eksyttäjä-wikin näkemyksiin ja sen jälkeen itsekukin voi päätellä mistä on kyse: wikin valheista vai totuudesta ?
  Wikin kohta: Kiihotus kansanryhmää vastaan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  #Wiki: Ylen uutisten mukaan Magneettimedia-lehti on julkaissut juutalaisia leimaavia antisemitistisiä kirjoituksia. Vuonna 2012 sekä yksityishenkilö että juutalaisseurakunnat jättivät aiheesta tutkintapyynnön. Juutalaisseurakuntien keskusneuvosto on pitänyt lehden kannanottoja rasistisina.[13]
  — Ainakaan itse en ole löytänyt artikkeleista mitään katteetonta antisemitismiä/rasismia. Faktojen esiin tuominen – siitä huolimatta vaikka ne ovat jonkin tahon kokemina epämieluisia – ei ole rasismia. Päinvastoin on tärkeää että totuus tuodaan aina esiin riippumatta sen laadusta.
  Makow: Tässä rasismi-väitteessä sivusta valittava taho tuo esiin pikemminkin oman rasisminsa: “We will destroy every collective force but our own,” say the Protocols of Zion. 16.4 This is the reason Jews are the only Europeans allowed to have a racist ethnostate.
  https://www.henrymakow.com/2019/02/is-racism-a-good-thing.html

  #Wiki: Magneettimedia on julkaissut artikkelin, jossa kielletään holokaustin kuusi miljoonaa uhria. Perusteluna viitataan Don Heddesheimerin kirjaan The First Holocaust: Jewish Fundraising Campaigns With Holocaust Claims During and After World War One. Magneettimedian mukaan kirja todistaisi, että holokaustin uhrien määrä on myytti.[14]
  — No kai jokainen täyspäinen ja asioihin perehtynyt nykyisin tietää totuuden holokausti-huijauksesta kun siitä on valtava määrä tietoa saatavilla, aivan kuten 9-11:stakin:
  Editor of Top US Conservative Site (Ron Unz): Mainstream Holocaust Narrative ’Substantially, if not Entirely, False’
  The author spends a few weeks perusing the literature, which he summarizes in this 18,000 word article, and concludes that the Holocaust story relentlessly hammered into the public consciousness by Jewish-owned Hollywood and media is a load of baloney. He suspects that when the lie comes crashing down, a political earthquake will ensue.
  ”I wouldn’t be surprised if our current Holocaust narrative eventually suffers that same fate (total collapse), perhaps with unfortunate consequences for those too closely associated with having maintained it.”
  ”Once I realized to my dismay that I couldn’t believe a word of what our media and political leaders said about major events in the here and now, their credibility on controversial happenings so long ago and far away entirely disappeared.”
  Hollywood, controlled by Jews, has been very energetically selling a very big lie – a scene from ’Schindler’s List’ (article picture)
  It turns out that his (Elie Wiesel) whole life was a fraud and a lie
  https://russia-insider.com/en/mainstream-holocaust-narrative-substantially-if-not-entirely-false-editor-top-us-conservative-site
  http://www.unz.com/publication/jhr/issues/

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
  1. Juutalaiset tekevät pilaa ihmiskunnan kustannuksella. Se on yksi keino tavoitella ylivaltaa.
   Blackface History Is Jewish History
   NOI RESEARCH GROUP
   Ikävä tosiasia on että mitä enemmän historiaa ja tapahtumia tutkii sitä likaisemmat kädet juutalaiset saavat. Heidän sionistinsa turmelevat koko kansan maineen vaikka tavallinen kansa on syytön heidän likaisiin juoniinsa.
   http://www.unz.com/article/blackface-history-is-jewish-history/

   Ron Unz – antissmtismin syyt pidetään piilossa juutalaisilta
   Juutalaiset eivät halua ymmärtää, että juutalaisuus asettaa heidät koko ihmiskuntaa vastaan
   Juutalaiset eivät ole selvilä anti-semitismin syiden suhteen. Juutalaisuuden määrittelee kabbalismi, joka on satanismia ja kommunismia.
   Juutalaisten on tarkasteltava uudelleen suhteitaan juutalaisuuteen. En voi liioitella Kristuksen hylkäämisen merkitystä, toteaa Makow.
   Kristus edusti universaalia Jumalaa ja yleistä moraalia. Hänen opetuksensa edusti luonnollista seuraavaa vaihetta, joka juutalaisten olisi pitänyt omaksua. …Kun he hylkäsivät Kristuksen opetuksen, fariseukset asettivat juutalaisen kansan ikuiseen vastarintaan ihmiskunnan kanssa ja etusijalle ihmisen hengellisen evoluution lopullisen ja väistämättömän kehityksen kanssa, sanoo Henry Makow, kristitty juutalainen.
   – See more at: http://www.savethemales.ca/000612.html#sthash.Wk92e1DX.dpuf

   Plusääni(7)Miinusääni(2)
   1. ”Heidän sionistinsa turmelevat koko kansan maineen vaikka tavallinen kansa on syytön heidän likaisiin juoniinsa.”

    Ai syytön ? Rikollisten suojelu on rikollista. Miksi se tavallinen juutalainen kansa ei paljasta ja tuomitse rikollista eliittiiään – vaan tarjoaa heille turvapaikan ja erityiskohtelun?

    Juutalaiset eivät ole seemiläinen kansa – joten ei voi olla heihin kohdistuvaa antisemitismiäkään.

    Kristus ei ollut mikään ”universaali moraali”, ”ihmiskunnan seuraava vaihe”, tai ”väistämätön kehitys”. Tuo juutalainen-kristitty puhuu läpiä päähänsä tai omiaan.

    Kaikki mikä on ihmisestä, ihmiskunnasta ja maailmasta on syntiä. Kristus ja Kristinusko ei ole tästä maailmasta.

    Eikä kukaan voi edes olla rehellisesti juutalainen ja kristitty yhtäaikaa.

    Hylkää tuollaiset juutalaiset klovnit – ne tuntuu johtavan sua pahemman kerran harhaan.

    Plusääni(23)Miinusääni(1)
 12. Magneettimedia Wikipedian hampaissa. Miksi? — Osa II
  Osa I löytyy ylempää
  #Wiki: Lehden (MM) mukaan toisessa maailmansodassa ”valheellisen propagandan avulla Saksa leimattiin sotaan syylliseksi, vaikka Saksa pyrki ratkaisemaan tilanteen rauhanomaisesti”. Sen esittämien väitteiden mukaan Hitler oli ajettu nurkkaan, ja Englanti ja Ranska torpedoivat orastavan rauhan mahdollisuuden ja valitsivat suursodan.[15]
  — Tuo on monien asiaa tutkineiden historioitsijoiden ja jopa juutalaisten kanta:
  Professor Faurisson and the controversy around his work illuminates the distinction between real history and religion. While history is a vibrant dynamic matter subject to constant ‘revision,’ the religious approach to the past is limited to the production of a rigid unchanging chronicle of events.
  In 2014 I met Robert Faurisson and discussed with him different questions about the meaning of history and what the past meant to him.
  https://www.gilad.co.uk/writings/2018/10/23/robert-faurisson-and-the-study-of-the-past
  Not only did Professor Faurisson by his research and famous phrase of 60 words threaten the ideological foundations of the world order issuing from World War II, but he also called in question the religion, or counter-religion, of “Holocaustianity.”
  https://stmarcelinitiative.com/eleison-comments/?lang=en 
  The Jewish Hand in the World Wars, Part 1
  http://www.unz.com/article/the-jewish-hand-in-the-world-wars-part-1/
  ’My Patient, Hitler’
  A Memoir of Hitler’s Jewish Physician
  http://www.ihr.org/jhr/v14/v14n3p27_bloch.html

  #Wiki: Heinäkuussa 2013 Magneettimediasta tehtiin uusi rikosilmoitus, syynä yhdysvaltalaisen Ted Piken kirjoitus, jonka Magneettimedia suomensi ja julkaisi ja jonka mukaan juutalaisten kirjoituskokoelma Talmudin jotkut kohdat yllyttävät pedofiliaan.[16] Simon Wiesenthal -keskus vetosi tasavallan presidentti Sauli Niinistöön Magneettimedian kirjoitusten takia. Järjestön mukaan Magneettimedian kirjoittelu yllyttää suomalaisia etniseen vihaan ja elvyttää juutalaisvastaisuutta.[17]
  — Talmud ja Tanakh eivät kestä päivänvaloa (moraalista arviota) tässä asiassa:
  Ron Unz — Epärehellisyys, tekopyhyys, muiden viha ja juonittelu Juutalaisten uskonnossa
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/
  How I Came to See That Many ’Anti-Semitic Canards’ Are Actually True
  Unz is Jewish, raised in a Yiddish speaking household, and writes frequently on the Jewish Question. He is the founder and editor of The Unz Review, a leading conservative American political website.
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-anti-semitism-a-century-ago/
  https://russia-insider.com/en/how-i-came-see-many-anti-semitic-canards-are-actually-true/ri24367
  Juutalaisvastaisuus taas on asia joka on juutalaisten omissa käsissä. Yleensä on niin että sitä saa mitä tilaa.
  https://www.darkmoon.me/2018/why-people-hate-the-jews/#more-105974

  #Wiki: Magneettimediassa ilmestyi jälleen 24. lokakuuta 2013 juutalaisiin liittyvä kirjoitus, joka oli suomennos alun perin vuonna 2009 verkkojulkaisussa ilmestyneestä tekstistä. Sen mukaan juutalaisyhteisö pitäisi sananvapautta ongelmana, koska se mahdollistaa Israelin ja juutalaisten arvostelemisen. Juha Kärkkäisen mielestä kyseinen kirjoitus ei ollut antisemitistinen.[18]
  —Juutalaiset sionistit ovat sananvapauden suuri jarru, sanoo juutalaiset geenit omaava Ron Unz eikä hän ole ainoa juutalaiset geenit omaava joka on tätä mieltä. He myös kätkeytyvät valheiden taakse. Miksi?, kysyy Unz.
  Has the ADL Gone Into Hiding?
  RON UNZ
  http://www.unz.com/announcement/has-the-adl-gone-into-hiding/

  Vielä tämä: Ron Unz ja moni muu juutalainen anti-sionisti varmaan nauraisi makeasti luettuaan nämä asiat Wikistä joka tekee propagandaa sionistien puolesta.
  Tämä holokausti jos mikä osoittaa kuinka rajusti propagandaa valtamedia meille syöttää. Huolimatta siitä että ihan juutalaiset tutkijat itsekin toteavat sionistien esittämän holokaustin valheellisuuden niin sionistit tyrkyttävät sitä kuin uskontoa johon pitäisi kääntyä ja ellei käänny niin saa varautua joutuvansa vainon kohteeksi.
  Totuus holokaustista murtautuu kuitenkin esiin sionistien propagandasta huolimatta
  Ron Unz concludes that the Holocaust story relentlessly hammered into the public consciousness by Jewish-owned Hollywood and media is a load of baloney. He suspects that when the lie comes crashing down, a political earthquake will ensue.
  ”I wouldn’t be surprised if our current Holocaust narrative eventually suffers that same fate (total collapse), perhaps with unfortunate consequences for those too closely associated with having maintained it.”
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-holocaust-denial/
  https://russia-insider.com/en/mainstream-holocaust-narrative-substantially-if-not-entirely-false-editor-top-us-conservative-site
  https://russia-insider.com/en/jewish-question
  https://russia-insider.com/en/ron-unz-discusses-his-recent-game-changing-taboo-busting-articles-about-jewish-power-and-history

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. The Broken Presidential Destiny of JFK, Jr.
   Israel’s ”Kennedy Curse”?
   Was JFK Jr., in fact, assassinated? Was he killed by the same cabal that had killed his father 36 years earlier, and for the same motive as his uncle Bobby 5 years later: his plans to conquer the White House and bring his father’s murderers to justice? (On JFK’s and RFK’s assassinations, read my article “Did Israel kill the Kennedys?” on unz.com). I will examine the evidence of foul play and cover-up in JFK Jr.’s death in the second part of this two-part article. In this first part, let’s see if we can establish the following two things:
   http://www.unz.com/article/the-broken-presidential-destiny-of-jfk-jr/
   http://www.unz.com/article/911-was-an-israeli-job/
   American Pravda: 9/11 Conspiracy Theories – (Russia Insider reprint: The Case That 9/11 Was an Israeli Attack on the US Is ’Overwhelmingly Strong’ – Ron Unz)
   https://russia-insider.com/en/ron-unz-discusses-his-recent-game-changing-taboo-busting-articles-about-jewish-power-and-history

   Plusääni(11)Miinusääni(0)
  2. Tanakh ei kestä päivänvaloa? Ymmärräthän, että Tanakh on Vanha Testamentti, kristittyjen pyhä kirja? Se kestää päivänvaloa erittäinkin hyvin ja on perusteellisesti tunnettu teksti, ei mikään pahamaineinen okkultistinen tekele. Samaa ei voi sanoa juuri Talmudista, Zoharista ja muista valejuutalaisten mielenvikaisista raapustuksista.

   Jatkuvasti levittelet disinformaatiota ja linkkailet valejuutalaisten (esim. Ron Unz ja Gilad Atzmon) ja muiden harhauttajien sivuille.

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
    1. Miten tiedät, että heillä on muinaisten juutalaisten geenejä? Mutta ehkä onkin, jossain määrin. Se on mahdollista, jopa odotettavissa. Entä sitten? Onko 1/4 suomalainen, 3/4 somali, esimerkiksi, suomalainen? En sanoisi. Toisekseen, nykyisiä valejuutalaisia kutsutaan valheellisiksi eritoten heidän uskomustensa vuoksi, ei verenperimän. He eivät kollektiivina enää noudata Jumalan Lakia, vaan seuraavat itse kehittämiään saatanallisia opinkappaleita, kuten Talmudia ja siitä kehitettyä Kabbalaa.

     Mikä on tämä ”totuus”, mistä niin korkealentoisesti puhut? Että valejuutalaisilla lienee jokin määrä muinaisten israelilaisten geenejä? No olipa nyt yllättävä totuus! Hui!

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
 13. Jos noin ihan asiallisesti ja rauhallisesti tutkitaan juutalaisten historiaa, niin juutalaisia on vainottu niin kauan kuin maailma on ollut. Raamattu todistaa sen, mutta totta on että massamurhia myös muille väestöille on tehty kautta ihmishistorian. Juutalaiset nyt vaan on kansa, jonka Jumala päätti ottaa erikoiskohtelun alaiseksi ja Jeesuskin sattuu olemaan juutalainen, eikä suinkaan häpeä sitä. Häpeän saa ne, jotka eivät itse tutki asiaa tarkoin, koska meidät on opetettu lukemaan, niin kannattaa itse lukea raamattua, eikä uskoa suut silmät täyteen, mitä muut sanoo.

  Plusääni(0)Miinusääni(18)
  1. No viimeksihän homot karkotti heidät pride-kulkueesta,siis siionistit.Se oli jo 360. kerta kun ne on karkotettu.Monastikkohan suomalaesia on karkoteltu? Ja mitä israelin perustamiseen tulee,niin sehän perustuu puhtaasti Sanan kirjaimellisen merkityksen mukaiseen tulukintaan.Siis Eevan asenteeseen.Eevahan otti sen hedelmän sieltä koska se oli kaunis katsella.Ja mitä katseleminen on?Se on aistillista toimintaa,ja mihin se johti?-Pois paratiisista!Siis Israelin perustaminen ei ole Kristuksen keksintöä,vaan Antikristuksen! Perustuu Sanan häikäilemättömään väärin käyttöön, jolla on lukuisia tapakristittyjä kirkkouskovaisia puijattu luulemaan,että se olisi”valittu kansa luvatussa maassa!Ensinnäkään Jumala ei ole rasisti,jolla olisi suosikki rotu. Toisekseen Luvattumaa ei tarkoita maantieteellistä aluetta!Vaan siunattujen tilaa Paratiisissa!Siis israelin perustaminen on ihmisoikeusrikkomuksista kaikkein suurin.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Patistat ihmisiä lukemaan Raamattua, muttet itse onnistunut käsittämään, että Jeesus varoittaa valejuutalaisista, jotka jo kutsuivat ja tulevat vastedeskin kutsumaan itseään juutalaisiksi, vaikka ovat kaikkea muuta, eli Jumalan ja ihmiskunnan vihollisia. Oletko kuullut farisealaisista? Nykyiset ”juutalaiset” polveutuvat heistä, ja tämän he avoimesti myöntävätkin. Eivät he edes Vanhaa Testamenttia noudata tai kunnioita vaan Talmudia ja muuta pakanallista roskaa.

   Mitä tulee ”juutalaisten” vainoihin, onhan heihin toki aika ajoin kohdistunut aggressiota, joka tosin on lähes aina vastareaktion heidän omiin tihutöihin. Esimerkiksi kristitty keskiaikainen Eurooppa ei katsonut hyvällä ”juutalaisten” jatkuvaa Jeesuksen halveksintaa. Talmud on täynnä Jeesukseen kohdistuvia väkivaltafantasioita. Esimerkiksi Gittin 56b ja 57a väittävät, että Jeesus makaa tuonpuoleisessa kiehuvassa ulosteessa. Helena, oletko kristitty? Jos olet, ymmärräthän, miten vakavasta jumalanpilkasta on kyse? Toisaalla valejuutalaiset kutsuvat Mariaa huoraksi. Jne. jne.

   Mitä tulee viime aikaisiin valejuutalaisten ”sortoihin”, ne ovat enimmäkseen humpuukia. Valejuutalaiset itse ovat maailman suurimpia massamurhaajia. Yksin 1900-luvulla he aiheuttivat satojen miljoonien kuoleman, etenkin heidän hallinnoimassaan Neuvostoliitossa, mutta myös aiheuttamiensa sotien kautta. Projisointi on yksi psykopatian tunnusmerkeistä. Syytetään muita siitä, mitä itse on tehty. Juuri näin valejuutalaiset toimivat. Siitä siis ikuiset nyyhkytarinat. Koska he itse ovat julmia murhaajia.

   Joten Helena, suosittelen sinua palaamaan jälleen Raamatun parin ja lukemaan tarkemmin varoitukset valejuutalaisista. Suosittelen myös tutustumaan valejuutalaisten mietteisiin Jeesuksesta, Isästä ja ihmiskunnasta. Ei kannata avustaa vihollista.

   Plusääni(24)Miinusääni(0)
   1. Tuo on vähän ’vaarallista’ tekstiä sillä sefardit eivät ole kasaareja (sinun ’valejuutalaisiasi’, oletan?) ja sefardi-fariseukset ovat olleet ja ovat keskeisessä asemassa maailman valtaamisessa.
    He ovat olleet merkittäviä takapiruja brittiläisen imperiumin ’likaisissa’ siirtomaapuuhissa, ryöstökapitalismin luomisessa, myös Amerikan valtaamisessa ja maan presidentteinä, maailmansodissa sekä orjakaupassa.
    Keitä sitten ovat mielestäsi ’oikeat juutalaiset’? Kristinuskoon kääntyneetkö?

    Jos Raamattua lukee niin kannattaa lukea vain Uutta Testamentttia joka on yhteen sopimaton Vanhan ’jahvelaisen’ kanssa, sanoo Makow. Jeesus ja Paavali katkaisivat välinsä fariseuksiin ja loivat kristinuskon.

    Plusääni(0)Miinusääni(2)
    1. Oletat liikaa. Sefardit ovat toki aivan samaa kastia kuin askenasitkin. Ajatus kasaarijuutalaisista taas on lähinnä olkinukke. Joskus Keskiajalla oli joitakin kasaaritaustaisia ”juutalaisia”, ei enää. Askenasit ovat geneettisesti samankaltaisia kuin sefarditkin. Jonkinlainen kasaarivaikutus on mahdollinen, mutta minimaalinen. Valejuutalaisuuden juuret ulottuvat jonnekin 200- tai 100-luvulle eKr. Sieltä kaikki lähti.

     Todelliset juutalaiset? Historiallisesti katsoen todellisia juutalaisia olivat varhaiset Juudan heimoon kuuluneet kristityt. He olivat vereltään juutalaisia, mutta mikä tärkeintä, he olivat uskollisia Jumalan sanalle ja laille. Tuosta on kauan aikaa. Ei ole enää olemassa puhdasverisiä israelilaisia. On tosin olemassa ihmisiä, jotka yhä noudattavat Jumalan sanaa. Nämä ihmiset ovat kristittyjä. Näin ollen heitä voisi kutsua ”juutalaisiksi”, sillä he ovat henkisesti muinaisten israelilaisten perillisiä (vrt: Roomalaiskirje 2:28-9). Samoin nykyajan Israel on kristittyjen yhteisö. Kyse on henkisestä ilmiöstä, ei fyysisestä valtiosta tai kansakunnasta.

     Olet todella liukas otus. Aina kirjoittelet eri nimimerkillä hämmentääksesi pakkaa. Mutta samat mantrat aina toistuvat. Siitä sinut on helppo tunnistaa, eksyttäjä. Aina sama jumalanpilkka Luojaa Isää ja hänen pyhää kirjaansa (Vanha Testamentti) kohtaan. Aina sama kierous hylätessäsi Vanhan Testamentin (mihin luulet Uuden perustuneen?). JA AINA sama vetoaminen samoihin ”auktoriteetteihin”, VALEJUUTALAISIIN HERROIHISI, joista suosikkisi näyttää olevan Makow, vuodesta toiseen. Ja sinä puhut farisealaisista!

     Plusääni(3)Miinusääni(1)
     1. ”Samoin nykyajan Israel on kristittyjen yhteisö”, sanoo ihminen joka uskoo enemmän kuin tietää.
      Et taida olla lainkaan perillä Israelin asioista. Jos Talmud, joka on maan ainoa oikea virallinen ’raamattu’, on sinulle todiste siitä niin liikut samoissa seuroissa kuin Netanyahu.
      Rukoiletteko oikein polvillanne siellä pyhän muurin edessä? ja pommitatte siinä sivussa palestiinalaiset sukupuuttoon.

      “The number [of peaceful Palestinian protesters] killed does not mean anything because they are just Nazis anyhow.”
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=180794

      80% of Palestinians are genetically Jews and why it’s important. English Subtitles
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=181592

      Israelin johtajat vetoavat äänestäjiin ylpeänä palestiinalaisia vastaan tehdyistä rikoksista
      The message seems to be that if he (former General Gantz) could send Gaza “back to the Stone Age” as chief of staff, he will be able to send all Palestinians there as Prime Minister.
      Israeli activist Miko Peled called Gantz’s murderous claims a “Big deal” on twitter, given that his “terrorist” Israel Defence Forces (IDF) was ranged against “a nation that doesn’t have an army”.
      https://www.middleeastmonitor.com/20190124-israeli-leaders-appeal-to-voters-with-pride-in-their-crimes-against-palestinians/

      No, se siitä kristittyjen yhteisöstäsi.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     2. Maahan muutto jonka seurauksena syntyi nykyajan Israel, maa, jota nim. Fidus kuvaa ’kristittyjen yhteisöksi’

      Britain Brutally Crushed Palestinian Revolt (1936-1939)
      The Palestine Arab Revolt (1936-1939) against Jewish migration has been flushed down the memory hole.

      The British did the Jews’ dirty work.

      Only the arrival of massive British reinforcements–which brought troop strength to over 20,000 by 1938–and the intensive use of air power was able to break the back of the revolt. 10 per cent of adult male Palestinians were killed, wounded, or detained by the end of the revolt.
      Nonetheless, Neville Chamberlain did agree to limit Jewish immigration, one reason he was later poisoned.
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=184267

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Vigilent W kysyy keitä sitten olivat ne oikeat juutalaiset. Oikeita juutalaisia nykymääritelmän mukaan ovat juurikin nämä nykyjuutalaiset. Mutta Vanhan Testamentin heprealaiset eivät sanan tuossa merkityksessä olleet ”juutalaisia” vaan juudealainen arjalaisheimo tai kansa/kansat. Osa sieltä lähti Eurooppaan ja Intiaan(jo Mesopotamiasta elleivät sitten tulleet Intiasta) ja jäljelle sinne jäänyt aito aines häivisi tai sekoittui ja vääristynyttä Talmudistista traditiota jäivät jatkamaan edomilaiskäännynnäiset jota nyt esiintyvät juutalaisina.

     http://esau.today/a-compilation-of-the-racial-character-of-the-hebrews/

     Kun tuon ymmärtää niin selittyy se miksi kanaanilaiset joihin edomilaisetkin kuuluivat tuli Raamatun mukaan hävittää. Siis arjalaisten israelilaisten tuli hävttää juutalaisten esi-isät jotta nämä eivät pääsisi nykyasemiinsa. Mutta kun niin ei huolella tehty ja annettiin heidän kääntyä israelilaisten uskoon ja traditioon ja vääristää se niin he vievät nyt maailmaa kohti ilmestyskirjan näkyjä.

     Plusääni(2)Miinusääni(2)
 14. Kuten aina, se, mitä länsimaalainen ajattelee olevan totta, ei ole muuta kuin niiden valhetta, jotka etsivät tai oikeuttavat itsensä valtaan. Lähes mikään Amerikan yliopistojen luentosaleissa näistä aiheista opetetusta ei ole totta. … alan asiantuntija tietää, ettei se ole.

  As always, what the western man thinks is real is nothing but the delusions of those seeking or justifying power. Almost nothing taught in the lecture halls of America’s universities on these subjects is true. The problem is that those expert in this field know that it is not.
  The notion of a “news media” was born in the liberal west and became the field of utter Jewish dominance. It was ignorant, controlling, muckraking and unethical. Its concern was to promote the destruction of Christian monarchies and replace them with republics dominated by money. The power of the Jewish elite is still seen today. It is bad enough that this garbage flooded the western press without criticism, but 100 years later it remains misunderstood, and deliberately so.
  ”Uutismedian” käsite syntyi liberaalisessa lännessä ja siitä tuli täydellisen juutalaisen dominoinnin ala. Se oli tietämätön, hallitseva, pöyhivä ja epäeettinen. Sen huolenaiheena oli edistää kristillisten monarkioiden tuhoutumista ja korvata ne valtioilla, joita raha dominoi. Juutalaisen eliitin voima nähdään yhä tänään. On valitettavaa, että tämä roska tulvi länsimaiseen mediaan ilman kritiikkiä, ja 100 vuotta myöhemmin se ymmärretään väärin ja tarkoituksella.

  Yet Another Six Million: The Fable of Pogroms against Jews in Tsarist Russia
  Noch sechs Millionen: Die Fabel der Pogrome gegen Juden im zaristischen Russland — satu pogromeista juutalaisia vastaan Tsaarin Venäjällä
  ”Overwhelmingly Jewish and liberal, the Russian press did little more than concoct stories about the “corrupt, Prussian Tsar” and the “immanent collapse” of Russia. So much of the nonsense from the Russian press – then as now – was immediately taken as true by the western media.

  ”The crown had yet to grasp the importance of propaganda as journalism was seen as a vulgar form of muckraking. It had no real propaganda of its own, a problem perpetuated by the White armies shortly thereafter.”

  Dr. Matthew Raphael Johnson
  https://russia-insider.com/en/history/yet-another-six-million-fable-pogroms-against-jews-tsarist-russia/ri25143

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 15. Elkee viittikö, säästäkää mustetta tai no näin digi aikana aikaanne. Koska oli 6 miljoonaa kuolletta Juutalaista uhria feikki tai ei, niin samaan aikaan Saksan oma puhtoinen päätösvalta halusi toteuttaa oman sisäisen puhdistuksen omista Saksan kansalaisista , vammaisista & henkisesti häiriintyneistä , tämä myös toteutettin pelottavan Saksallisen täsmällisesti valitettavasti. ja magneettimedia on liittänyt itsensä omasta halusta kansallissosialismiin nimenomaan eikö?

  Täällä Magneettimediassa näkyy valitettavasti ei-totuudenmukainen halu kirjoittaa historia kuin se parhaiten palvelee omaa ideologiaa.

  Historia ON kirjoitettu väärin, mutta se tuskin antaa kellekään oikeutta käyttäytyä samoin ?Ei edes Juutisen.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
  1. Advard on niellyt kaiken voittaja historian kyseenalaistamatta. T4 ohjelma oli suht lyhyt kestoinen ja tuli lähinnä omaisten ja hoitohenkilökunnan toiveista. Se lopetettiin kun papisto valitti Hitlerille siitä. Kestikö se kahdeksan kuukautta, pari vuotta vai miten, en muista. Se koski vaikeimmin epämuodostuneita ja seinähulluja jne. Blogi jossa asiaa käsiteltiin on suljettu. Ja sodan loppuvaiheissa oli yksittäisiä vammaisten eutanasia tapauksia resursseja allokoidessa esim. väestösuojissa tms.

   Täällä on vielä jotain juttuja. Ei tuota T4 juttua tosin taida olla: https://archive.is/lrOnc

   Ei yhteiskunta voi selvitä ellei sen ylläpitävään osaan kiinnitetä huomiota. Jos kyvyttömimmät lisääntyvät kuin kanit niin romahdus siitä tulee. Näin ollen jonkun sortin eugeniikka on välttämätöntä. Suomessakin steriloitiin tiettyjä yksilöitä vielä 60/70 luvun vaihteeseen kunnes vasemmisto sai tarpeeksi ääniä. Eurooppa on lannistettu moraalisesti, kun taas esim. Kiinassa ei ole mitään moraalisia estoja. Siellä tullaan jyräämään länsimaat nykymenolla. Siellä voi vanhemmat jo teettää parhaat geenikombinaatiot siköistä joista voi valita haluamansa ja muuta vastaavaa.

   Tässä videossa sivutaan myös Saksan käytäntöjä silloin ja todetaan oikein, ettei ne olleet mitään ainutlaatuista kun monissa Euroopan maissa oli jo omat eugeniikka ohjelmansa ennen sitä.

   https://www.youtube.com/watch?v=h5WG5y-kb3k

   Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat