HOLOKAUSTI – VALLANKAAPPAUKSEN VÄLINE

Holokausti on lukuisilla revisionistien kirjoituksilla ja tutkimuksilla todistettu huijaukseksi. Miten on mahdollista, että siihen uskoo yli 90 prosenttia ihmisistä. Selitys on siinä, että juutalaismafialla on hallussaan niin paljon tiedotusvälineitä, he johtavat maailman vapaamuurarijärjestöä, heillä on varaa lahjoa historioitsijoita ja tiedottajia ja heillä on voimakkaat kansalliset ja kansainväliset painostusjärjestöt. Julkaisemme Benjamin Kivilohkareen artikkelin, jossa pohditaan muiden muassa sitä kuinka ”holokaustilla” kiristäminen liittyy maailmanvallan tavoitteluun, yms. tähän liittyvää.

Tohtori Max Mandelstam kiteyttää sionismin ja samalla koko juutalaisuuden ydintehtävän avajaispuheessaan Baselin sionistikonferenssissa 29.8.1897 (Le Temps, 3.9.1897): ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.” Tästä maailmanvaltauksesta kirjoittavat myös juutalaiset rabbiinit, ja se on juutalaisen eliitin eli Siionin Viisaiden ylin ohjenuora. Juutalaismafian maailmanvaltaus perustuu siten juutalaisten uskontoon, ja se on siksi niin syvään juurtunut. Kaiken pohjana on se, että juutalaiset surmasivat Jeesuksen ja valitsivat Barabbaan eli perkeleen palvonnan: ”Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: ’Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua.’” (Matt. 4: 8-9). Tätä perkelettä myös nykyjuutalaisten johtajisto palvoo, ja lisäksi nykyjuutalaiset eivät kuitenkaan ole uskonlahko, vaan kansa. Suomessa asuva juutalainen ei ole vain uskonnoltaan juutalainen, vaan hän kuuluu juutalaiseen kansaan, jonka todellinen kotimaa on nykyisin Israel. Perkeleen palvonnasta on koitunut tietyille juutalaistoimijoille maallinen ja rahallinen menestys, sillä perkele himoitsee vain valtaa ja omaisuutta. Siionin Viisaiden omaisuus ylittää kaikkien muiden kansojen omaisuuden rahallisesti mitattuna.

Jopa Suomen suurin sanomalehti myöntää, että ”holokausti” on uuden Euroopan syntytarina. Uudella Euroopalla ei ole identiteettiä, sillä ”holokausti” on kieltänyt meiltä kansallisen ylpeyden.

Vuonna 740 tapahtui yllättävä käänne juutalaisten historiassa. Silloin mahtava aasialainen kasaarikansa käännytettiin juutalaisuuteen, ja tästä syntyi Etelä-Venäjän ja Itä-Euroopan jiddisiä puhuva juutalaisväestö, joita oli 1900-luvun alussa noin 11 miljoonaa. Nykyään noin 90 % juutalaisista on perimältään kasaareja, esim. USA:n juutalaisväestö. Kasaarien kääntyminen juutalaisuuteen oli suuri onnettomuus ihmiskunnalle. Nyt kasaarien perintötekijät, joita olivat vallanhimon kostonhimo, julmuus ja aistillisuus, yhdistyivät sefardijuutalaisten maailmanvalloituspyrkimyksiin. Juutalainen uskonto perustuu Talmudiin, joka on kokoelma rabbiinien kirjoituksia. Talmudin mukaan vain juutalaiset ovat ihmisiä ja muut kansat eläimiä, joita juutalainen voi tappaa mielin määrin, kuten he ovat tehneet järjestelemällä sotia ja vallankumouksia. Juutalaisten aistillisuus perustuu kasaareiden muinaiseen uskoon, joka oli phallos-kultti eli siittimen palvonta. Tällaisen aistillisuuden suuri kuuluisuus oli kasaarijuutalainen Sigmund Freud. Juutalaisten perkeleen palvonnan näemme Venäjän vallankumouksessa ja USA:n valtaamisessa. On järkyttävää, että sotaisilla ja vallanhimoisilla kasaarijuutalaismafialla on hallussaan kaksi ydinasevaltiota, USA ja Israel.

Ensimmäinen ja toinen maailmansota olivat viime kädessä Rothschildien aikaansaannoksia vapaamuurariliikkeen avulla. Saksa oli kehittymässä liian voimakkaaksi Britannian maailmanvallalle, jota juutalaismafia eli -eliitti hallitsi, joten Saksa täytyi tuhota sodalla, joka oli ensimmäinen maailmansota. Kun Saksa sodan jälkeen vielä nousi nerokkaan Hitlerin ansiosta, täytyi se uudestaan kukistaa, ja tämä oli toinen maailmansota. Saksalaiset olivat liian voimakas valtakunta ja este juutalaismafian maailmanvallalle. Britannian sionistipääministeri Winston Churchill päätti Saksan tuhosta, ja hänen takanaan seisoivat Rothschildit. Nykyään Saksa ei ole enää itsenäinen valtio, vaan tiukasti juutalaismafian ja vapaamuurarien kontrollissa. Hitlerin Saksa vastusti juutalaismafian valtapyrkimyksiä, koska juutalaismafia pettivät saksalaiset ja vetivät USA:n toiseen maailmansotaan. Hitler yritti karkottaa kaikki juutalaiset Saksasta. Mitään juutalaisten tuhoamisohjelmaa Hitlerillä ei ollut. Sodan jälkeen juutalaiset keksivät syyttää kansallissosialisteja kuuden miljoonan juutalaisen surmasta keskitysleireillä. Tämä oli naurettava valhe, joka on osoitettu pätevästi ns. revisionistien avulla toisen maailmansodan jälkeen. Mutta nyt astui kuvaan juutalaistoimijoiden valta lehdistössä ja muissa tiedotusvälineissä sekä vapaamuurarijärjestössä. Valheesta ”kuusi miljoonaa” tehtiin mahtavalla propagandalla uusi uskonto, jota länsimaalaisen ihmisen tuli kumartaa. Vallitseva länsimainen media pitää tänään holokaustia todistettuna, vaikka se on ilmiselvä valhe.

Miksi juutalaistoimijat joka maassa pyrkivät omistamaan tiedotusvälineitä. Syy on yksinkertainen: he haluavat levittää omaa informaatiotaan, johon kuuluu myös valhe ”kuudesta miljoonasta”. Nykyään muut uudet tiedotusvälineet kuten esim. some, Google ja yleensä Internet alkavat olla juutalaistoimijoiden kontrollissa. Juutalaisten valta mediassa on häkellyttävä.

Uusi maailmanjärjestys (NWO) ei ole mitään muuta kuin juutalaisten maailmanvaltausyritys, vaikka siinä ovatkin apuna monet muut tekijät. Toteutuessaan Israelin tiedustelupalvelu murhaa globaalista eliitistä ei-juutalaiset ja näin juutalaismafian suuri tavoite toteutuu. Karl Marx oli juutalaisrabbin poika, joka kirjoitti oppinsa juutalaisten maailmanvaltausta varten. Karl Marxin esi-isät olivat olleet yli 300 vuotta rabbeja, joten Talmudin perkeleellinen henki oli hänessä syntymästä asti. Marx ei koskaan maininnut mitään Rothschildeista, vaikka tiesikin heidän valtansa. Tänään Marxia vastaava kasaarijuutalainen on valtiotieteilijä Zbigniew Brzezinski (1928-2017), joka on luonut uudentyyppisen diktatuurimallin, joka on vielä kammottavampi kuin marxismi. Tässä mallissa koko maailmaa johtaa ”eliitti, jota ei rajoita tavanomaiset arvot ja joka ei epäröi käyttää poliittisiin tarkoituksiinsa uusinta mielipiteenmuokkaustekniikkaa kontrolloida ja valvoa ihmisiä” (Z. Brzezenski: Between Two Ages, kirja on bildenbergiläisten ”raamattu”). Näitä uusia mielipiteenmuokkausmenetelmiä eli tieteellistä valehtelua on käytetty mm. holokaustivalheen levittämisessä, suhteellisuusteorioiden hyväksymisessä, ilmastovouhotuksessa ja tällä hetkellä koronahuijauksessa. Tämän maailmanvallan yksi keskeinen tekijä on Maailman Talousfoorumi (WEF), jota johtaa korkean asteen vapaamuurari Klaus Schwab, mutta koko foorumi on Siionin Viisaiden ohjauksessa. Tämä foorumi yhdessä EU:n ja vapaamuurariliikkeen kanssa ohjaavat maailmaa mm. uuteen holokaustiuskontoon, joka tulisi kuulua jokaisen kansan tärkeimmäksi uskonnolliseksi dogmiksi. Holokaustin tärkein merkitys on siinä, että se estää tutkimasta juutalaismafian maailmanvalloitussuunnitelmia: pelko sellaisia tutkimuksia kohtaan on suuri.

Nykyään Internetissä on paljon informaatiota juutalaisista ja holokaustista, vaikka juutalaistoimijat ovat sitä pystyneet rajoittamaankin. Minä jouduin aikoinani opiskelemaan juutalaisuutta kirjoista, joita tilasin USA:sta, sillä kirjastoista löytyi vain juutalaismyönteistä propagandaa. Nykyään on kuitenkin Internetissä hyviä sivustoja, joista suosittelen opiskeltavaksi sivua Islam Radio jossa on tekstiä myös suomen kielellä. Kuinka kauan sekin vielä pysyy vielä avoinna, saa nähdä. Holokaustin historiasta on hyvä sivu suomeksi J. Bezmenov Nyt Suomessa on Euroopan Komission antama suositus viime helmikuulta, että holokaustin kiistäminen on otettava Suomen rikoslakiin. Siksi aiheesta on tärkeää keskustella juuri nyt. Lainaan seuraavassa vähän tekstejä sivulta Islam Radio:

Kuinka ”holokaustilla” kiristetään

Holokausti” on maailman vaarallisimman terroristivaltion eli Israelin tekosyy etniselle puhdistukselle miehitetyssä Palestiinassa. ”Holokaustilla” kiristetään rahaa eurooppalaisilta veronmaksajilta ja vastineeksi kansa saa tiukkoja sananvapauslakeja sekä vankeutta vääristä mielipiteistä.

Israelia ja poliittista juutalaisuutta jo vuosikymmenten ajan tutkinut Norman Finkelstein kutsuu ilmiötä holokaustiteollisuudeksi. Hän on kirjoittanut aiheesta myös kirjan The Holocaust Industry. Finkelstein on itsekin juutalainen, mutta hän vastustaa jyrkästi sionismia ja esimerkiksi juutalaisverkostojen laitonta toimintaa kansainvälisillä rahoitusmarkkinoilla. Finkelsteinin molemmat vanhemmat olivat Puolassa toisen maailmansodan aikaan. Sotavuodet olivat rankkoja, eivätkä eurooppalaiset juuri pitäneet juutalaisista. Finkelstein menetti omien sanojensa mukaan kaikki sukulaisensa vanhempiaan lukuun ottamatta. Moneen vuoteen ketään ei kuitenkaan kiinnostanut hänen sukulaistensa kohtalo. Yleinen asenne oli, että historiaa ei tulisi jäädä suremaan. Laaja kiinnostus ”holokaustia” kohtaan heräsi vasta, kun ilmiön taloudellinen ja poliittinen potentiaali selvisi. Yhtäkkiä kaikki aikakauslehdet, radio-ohjelmat, kirjat ja elokuvat olivat täynnä juutalaisten kärsimyksiä.

Holokaustiteollisuus on holokaustin käyttämistä hyväksi esimerkiksi taloudellisen, poliittisen (sionismi) ja kulttuurillisen hyödyn tavoittamiseksi. Kaupallinen ja tuotteistettu holokausti on historiallista kuvastoa jäljittelevää fiktiota. Se on myös väkivaltapornoa, jossa ”jalo” päämäärä oikeuttaa tökeröimmätkin valheet toisen maailmansodan aikaisista tapahtumista. Klassisena esimerkkinä tästä mainittakoon ihmisen nahasta tehdyt lampunvarjostimet. Koska holokaustioppiin liittyy ajatus siitä, että juutalaisten kärsimys on ainutlaatuinen luku historiassa, ei järjettömimpiäkään kauhutarinoita ole korrektia epäillä. Kun esimerkiksi Jerzy Kosinskin ultraväkivaltainen teos Kirjava lintu (”maailman vanhin holokaustihuijaus”) paljastui väärennökseksi, sionistit eivät suostuneet lopettamaan kirjan markkinointia. ”Kaikki kirjassa väitetyt asiat olisivat voineet tapahtua, kärsimystarinamme on ainutlaatuinen!”

Palataan Sveitsiin. Maan hallitus ja pankit survottiin holokaustiteollisuuden koneistoon, jossa paine oli poliittista, taloudellista ja kulttuurillista. Apuvälineinään nöyryytys, uhkailu ja taivuttelu juutalaisjärjestöt vaativat Sveitsiltä 7–20 miljardia dollaria, joiden väitettiin jääneen nostamatta ”holokaustin uhrien” henkilökohtaisilta tileiltä. Tähtitieteelliseen summaan oli päädytty jonkinlaisessa rinnakkaistodellisuudessa kehitetyllä holokaustimatematiikalla, sillä arviolle ei ollut mitään perusteita. Sveitsi ilmoitti, että maan pankeilla on yhteensä 775 uinuvaa tiliä ja niissä on yhteensä noin 32 miljoonaa dollaria rahaa. Tietenkään kaikki uinuvat tilit eivät kuuluneet juutalaisille, ja vielä harvemmat niistä kuuluivat toisen maailmansodan aikoihin talletuksia tehneille Euroopan juutalaisille. Sveitsin kokema paine oli kuitenkin niin kovaa, että se lupasi lahjoittaa koko 32 miljoonan dollarin potin juutalaisjärjestöille! Olisiko mikään muu etninen ryhmä voinut marssia Sveitsin valtiojohdon puheille ja pakottaa valtion lahjoittamaan pankkien ylimääräiset varat itselleen? Koko tapahtuma oli täysin absurdi!

32 miljoonaa dollaria ei kuitenkaan riittänyt juutalaisille. Itse asiassa he raivostuivat ja pitivät Sveitsin “mitätöntä” tarjousta loukkaavana. Juutalaiset kutsuvat asennettaan chutzpahiksi, joka tarkoittaa ei-juutalaisten ylimielistä ja röyhkeää kohtelua. Typerys ei ole se, joka vaatii, vaan se, joka antaa. Kiristäessään pankkeja juutalaisilla oli kaksi identiteettiä. Julkisuudessa he esiintyivät vainottuna uhrikansana, joka ”holokaustin” jälkeen joutui kärsimään arabien ja kitsaiden sveitsiläispankkien ”antisemitismistä”. Poliitikkoja ja pankkeja uhkaillessaan juutalaiset sen sijaan sovelsivat chutzpahia ja esiintyivät piinkovina, kylmäverisinä sekä kansainvälisesti verkostoituneina pelureina, jotka voisivat murskata Sveitsin, mikäli se ei taipuisi. Kiristystä johti kansainvälinen sionistinen lobbausryhmä World Jewish Congress (WJC). WJC käytti hyväkseen suhteitaan erittäin rikkaaseen US Holocaust Memorial Museum -museoon sekä pahamaineiseen Simon Wiesenthal Centeriin. Kolmikolla on Yhdysvalloissa niin paljon vaikutusvaltaa, että ne pystyvät patistamaan myös maan kongressin ja edustajainhuoneen pankkikomiteat liikekannalle. Tämä ei ole ”antisemitistinen salaliittoteoria”, vaan tapausta tutkineen juutalaisen Norman Finkelsteinin objektiivinen kuvaus siitä, kuinka sionistinen talous ja maailmanpolitiikka toimivat yhteistyössä juutalaisten etujen ajamiseksi.

On kummallista, että ”antisemitismistä” ja ”rasismista” alituiseen valittavat juutalaistoimijat käynnistivät myös äärimmäisen rasistisen mustamaalauskampanjan Sveitsiä vastaan, kun maa ei suostunutkaan maksamaan 20 miljardia dollaria WJC:lle. Simon Wiesenthal Centerin palkkaamana englantilainen toimittaja Tom Bower esimerkiksi kutsui sveitsiläisiä julkisuudessa ”verirahoja rohmunneiksi varkaiksi”, ”maailman ahneimmaksi kansaksi”, ”kansanmurhankauppiaiksi”, ”yksinkertaisiksi mutta kaksinaamaisiksi” sekä ”harvinaisen vastenmieliseksi kansaksi, joka ei ole tuottanut suuria taiteilijoita, sankareita tai valtiomiehiä”. Mitä tapahtuisi, jos tunnettu toimittaja sanoisi samaa juutalaisista?

Juutalaistoimijoiden poliittinen ja julkinen paine Sveitsiä vastaan jatkui vuosia. Sveitsin asema kävi yhä tukalammaksi, joten 32 miljoonan dollarin tarjousta nostettiin ensin 500 miljoonaan ja sitten 600 miljoonaan. Juutalaisryhmittymät olivat hurjistuneita, ja he protestoivat näyttävästi sveitsiläisten ”saituutta” vastaan. Oli aika nostaa panoksia. 1998 Juutalaistoimijat onnistuivat pakottamaan Yhdysvaltojen hallituksen uhkaamaan Sveitsin valtiota talouspakotteilla, mikäli valitun kansan tahtoon ei välittömästi alistuttaisi. Sveitsi myöntyi lahjoittamaan juutalaisille 1,25 miljardia dollaria vastineeksi vuosien uhkailusta ja mustamaalauksesta. Tapauksen rohkaisemina tietyt juutalaiseturyhmät ovat aloittaneet samanlaisia hankkeita myös muissa Euroopan maissa (luonnollisesti Saksassa, mutta lisäksi esimerkiksi Kreikassa ja Unkarissa) sekä Yhdysvalloissa. Mikään muu etninen ryhmä ei pysty tähän.

Israelin vakiinnutettua asemansa ”holokausti” jäi elämään länsimaiseen kulttuuriin. Tänä päivänä se on tärkeimpiä juutalaisen identiteetin rakennuspalikoita. Se on kanonisoitu maailmanhistorian virallisesti hirveimmäksi hetkeksi. Sillä perustellaan rasistista vaatimusta siitä, etteivät juutalaiset saa lisääntyä ei-juutalaisten kanssa. Toisaalta sen varjolla Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin vaaditaan monikulttuurisuutta ja valkoisten sekoittumista muiden rotujen kanssa. ”Holokaustilla” kiristetään miljardeja dollareita rahaa eri valtioilta ja pankeilta, kuten Sveitsin pankin tapaus osoitti. Juutalaiset lobbausjärjestöt oikeuttavat ”holokaustilla” röyhkeää ja usein rikollista toimintaansa. Lisäksi ”holokaustilla” rajoitetaan eurooppalaisten ihmisten sananvapautta ja pyritään estämään kansallismielisten poliittisten aatteiden valtavirtaistuminen. Vaikutusvaltaisen juutalaisen painostusjärjestö Anti-Defamation Leaguen johtaja Abraham Foxman on jopa käyttänyt ”holokaustia” hyväkseen vertaamalla juutalaista rotua suoraan Jumalaan: ”Holokausti ei ole vain yksi kansanmurha muiden joukossa, vaan lähes onnistunut yritys tappaa Jumalan valittu kansa ja siten itse Jumala.”

Koska ”holokausti” on pinttynyt tiukasti länsimaisen kulttuurin rakenteisiin, ei siitä puhuminen ole juutalaisten yksinoikeus. ”Holokaustin” erityisyyden tunnustaminen on ennakkoehto sille, että pääsee osaksi länsimaiden kulttuurieliittiä. Esimerkiksi Helsingin Sanomat julkaisi joulukuussa 2012 Saska Saarikosken kolumnin, jossa holokausti nostettiin uskonnon asemaan, eikä kyse ollut satiirista. Saarikoski moitti Pertti Salolaista ja Erkki Tuomiojaa ”harkitsemattomista juutalaislausunnoista”. Salolainen oli Saarikosken mielestä tehnyt syntiä todetessaan tosiasian, että Yhdysvalloissa on vaikutusvaltainen juutalaisväestö, jolla on rahat ja media käytössään. Erkki Tuomioja oli verrannut Israelin palestiinalaisvainoja 1930-luvun tapahtumiin. Saarikosken mielestä lausunnot olivat kohtuuttomia, sillä ”holokaustin” vuoksi tietyistä asioista pitäisi olla vain hiljaa. Juutalaisia ei saa kritisoida. Saarikosken visioissa koko uusi eurooppalainen järjestys tullaan rakentamaan holokaustimyytille: ”Holokaustilla on Euroopassa erityinen symbolinen asema. Jos Euroopasta kehittyy Yhdysvaltain kaltainen valtio, holokaustista ja sen katumisesta saattaa tulla sille samanlainen syntymyytti kuin Yhdysvalloille ovat Mayflower-laivan puritaanisiirtolaiset.” Kun tällaisia lausuntoja kirjoitetaan Suomen suurimmassa sanomalehdessä, olisi outoa väittää, ettei juutalaisilla olisi hyvin erityinen asema länsimaissa.

Koska ”holokaustista” on tullut Hollywoodin, riistokapitalismin, Israelin sotarikosten, amerikkalaisen imperialismin ja pakotetun monikulttuurisuuden symboli, synnyttää holokaustikulttuuri myös vastareaktioita. Etenkin suurista maahanmuuttajamääristä kärsivissä eurooppalaisvaltioissa kansallismielisyys ja holokaustikulttuurin kritisointi liittyvät vahvasti toisiinsa. Ruotsin ja Ranskan kaltaisissa maissa myös maahanmuuttajat ovat kyllästyneitä jatkuvaan holokaustipuheeseen. Israelin toteuttama joukkomurha Lähi-idässä on synnyttänyt pakolaistulvia Eurooppaan. Täällä sukulaisensa menettäneet köyhät siirtolaiset kohtaavat ökyrikkaan juutalaisen eliitin, joka ”holokaustin” nimissä lypsää lisää rahaa Israelin rikolliselle miehitysarmeijalle.

”Holokaustista” kiinnostuneet revisionistit tutkivat toisen maailmansodan julmuuspropagandaa, jolla oikeutettiin Saksan ja muiden akselivaltojen alistaminen. Holokausti ei siis ole vain historiallinen ilmiö, vaan se on tärkeä osa aikamme maailmanpolitiikkaa, jota johtavat Yhdysvallat ja Israel. Koska holokausti on eliitin poliittinen ase oppositiota vastaan, on revisionisteja kohdeltu julmasti Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Tunnettuja revisionisteja ovat esimerkiksi Arthur Butz, Ernst Zündel, Pedro Varela, Robert Faurisson, Richard Verrall, David Irving, Bernhard Schaub, Germar Rudolf, Mark Weber, Gerald Fredrick Töben, Wilhelm Stäglich ja Horst Mahler. Sionistit ovat pahoinpidelleet ja jopa murhanneet revisionisteja. Euroopassa revisionistit joutuvat monissa maissa vankilaan tekemänsä historiallisen tutkimuksen vuoksi.

Yhdysvalloissa revisionisteja on vainonnut muun muassa aseellisen väkivallan ja sionismin nimiin vannova Jewish Defence League (JDL). Hollywood syöttää meille tänäkin päivänä elokuvia ja televisiosarjoja, joissa jo vuosikymmeniä sitten käytännössä kuollut Ku Klux Klan esitetään amerikkalaisen terrorismin kiistattomana kuninkaana. Juutalaiset eivät sen sijaan muistuta sohvaperunoita 60-luvulla syntyneistä mustien ja vasemmistolaisten terrorijärjestöistä. Kaikista syvin hiljaisuus kuitenkin ympäröi ”valitun kansan” omia terroristijärjestöjä. JDL ehti tappaa, tuhota ja pahoinpidellä kohteitaan yli 30 vuotta, ennen kuin sionistisen Yhdysvaltojen keskusrikospoliisi FBI viimein luokitteli sen terroristijärjestöksi. JDL perustelee verenhimoaan ”holokaustilla”. Vaikka oli yleistä tietoa, että järjestön perustaja Meir Kahane oli terroristi, pääsi hän Israelissa asuessaan parlamenttiin. Kahane pelkäsi omien sanojensa mukaan ”toista holokaustia”, minkä vuoksi hän murhautti Yhdysvalloissa niin venäläisiä kommunisteja, separatistisia mustia kuin valkoisia kansallismielisiäkin.

”Holokaustin” epäily on siis vankeuden uhalla kielletty useissa Euroopan maissa. Joidenkin valtioiden lakien mukaan holokausti on ”kiihottamista kansanryhmää vastaan”. Useissa maissa revisionismikielto liittyy lainsäädäntöön, joka rankaisee ”kansallissosialismin uudelleen elävöittävästä” toiminnasta. Kiellettyä ei ole ainoastaan kansanmurhan kiistäminen, vaan myös korkean uhriluvun epäily ja aiheeseen liittyvä huumori. Vitsien kertominen on todellakin kiellettyä monissa maissa. Revisionismi on kiellettyä tällä hetkellä Itävallassa, Belgiassa, Kanadassa, Tšekissä, Ranskassa, Saksassa, Unkarissa, Israelissa, Liechtensteinissa, Liettuassa, Luxemburgissa, Hollannissa, Puolassa, Portugalissa, Slovakiassa, Sveitsissä ja Romaniassa. Saksan ja Itävallan kaltaisissa maissa holokaustilait ovat osa suurempaa toisen maailmansodan jälkeistä ”uudelleenkoulutusohjelmaa” (eli aivopesuohjelmaa). Näissä maissa monet muinaiset riimut ja kansallissosialismiin yhdistettävät laulut, numerosarjat, symbolit ja jopa käsimerkit ovat kiellettyjä. Niskoittelu vie helposti vankilaan. Sen sijaan Neuvostoliittoon ja kommunismiin liittyvät symbolit ovat Euroopan eliitin mukaan täysin hyväksyttäviä.

Maailmassa on tietysti tärkeämpiäkin kysymyksiä kuin holokaustitarinaan liittyvät historialliset yksityiskohdat. Toisaalta ”holokausti” on maailman vaarallisimman terroristivaltion tekosyy etniselle puhdistukselle miehitetyssä Palestiinassa. ”Holokaustilla” kiristetään rahaa eurooppalaisilta veronmaksajilta ja vastineeksi kansa saa tiukkoja sananvapauslakeja sekä vankeutta vääristä mielipiteistä. Jopa Suomen suurin sanomalehti myöntää, että ”holokausti” on uuden Euroopan syntytarina. Uudella Euroopalla ei ole identiteettiä, sillä ”holokausti” on kieltänyt meiltä kansallisen ylpeyden. ”Holokaustissa” on siis kyse rahasta, arvoista, kulttuurista, sananvapaudesta ja politiikasta. Se ei ole yhdentekevä kysymys. Onneksi Suomessa saa edelleen puhua aiheesta kriittisesti. Aikaa ei välttämättä ole enää paljoa, joten käytetään se tehokkaasti!

Maailmanvaltaus liittyy holokaustiin

Holokausti on lukuisilla revisionistien kirjoituksilla ja tutkimuksilla todistettu huijaukseksi. Miten on mahdollista, että siihen uskoo yli 90 % ihmisistä. Selitys on siinä, että juutalaismafialla on hallussaan niin paljon tiedotusvälineitä, he johtavat maailman vapaamuurarijärjestöä, heillä on varaa lahjoa historioitsijoita ja tiedottajia ja heillä on voimakkaat kansalliset ja kansainväliset painostusjärjestöt. Natsi-Saksasta on tehty ihmiskunnan historian pahin roisto, vaikka se todellisuudessa oli aivan terve yhteiskunnallinen kokeilu päästä irti juutalaisten pankkien orjuuttamasta vallasta. Saksalaiset ovat lahjakas kansa, joka oli vaarallinen juutalaiselle maailmanvallalle, siksi se piti nujertaa ja siksi sitä on pidettävä ojennuksessa myös tänä päivänä. Uskon vielä, että sionismin vastainen vallankumous alkaa Saksasta.

Erikoisen iljettävää on havaita Suomen luterilaisen kirkon sekä helluntalaisten juutalaismyönteisyys, johon sisältyy myös vahva holokaustiusko. Luterilainen teologi Mikko Ketola kirjoittaa: ”Holokaustin tapahtuminen on historiallinen tosiasia, joka on dokumentoitu perusteellisella ja luotettavalla historiantutkimuksella. Oman todistuksensa ovat antaneet lukuisat tuhoamisleireiltä hengissä selvinneet. On osoitettu myös, että juutalaisten joukkomurha oli olennainen osa Hitlerin ja natsien vainoharhaista juutalaisvastaista politiikkaa, jonka toteuttamiseen he panostivat vielä siinäkin vaiheessa, kun resursseja olisi tarvittu kipeämmin oikeiden vihollisten torjumisessa.”

Tällä tavalla ajattelevat ei ainoastaan luterilaiset, vaan myös koko virallinen Suomi. Opetushallituksen kotisivu: ”Holokaustin kieltäjien (revisionistit, negationistit) propaganda oli pitkään vain kuriositeetti kouluopetuksen kannalta, mutta internet on tuonut aiheen jokaisen opiskelijan ulottuville. Myös suomenkielistä holokaustin historiallisuuden kieltävää materiaalia nousee esille internethakujen yhteydessä. Vaikka kyseessä onkin puhtaasti pseudohistoriallinen ja antisemitismistä inspiraationsa ammentava lähestymistapa lähihistoriaamme, asettaa se vakavan haasteen myös kouluopetukselle.” Suomessa ollaan menossa samaan kuin USA:ssa, jossa holokaustiopetus on pakollista kouluissa ja holokausti on nostettu uskonnon asemaan. Luterilainen maailmanliitto hylkäsi Martti Lutherin arvokkaan teoksen ”Juutalaisista ja heidän valheistaan”, joka sisältää pätevää faktaa Saksan juutalaisista. Kuinka kauan luterilainern kirkko saa sylkeä valheita holokaustista, jota ei koskaan tapahtunut.

Nyt kun Suomi valmistautuu ottamaan rikoslakiinsa holokaustin kiistämisen rangaistavana tekona, tulisi kaikkien totuutta rakastavien kansalaisten nousta barrikadeille. Jos holokaustia ei saa edes tieteellisesti tutkia, niin kyseessä on silloin uskonto. Holokausti liittyy olennaisesti juutalaismafian maailmanvaltaukseen. Ajankohtainen koronahuijaus on osa tätä maailmanvaltausta, jossa vapaamuurarien johtama Maailman Talousfoorumi (WEF) yrittää romahduttaa kansojen taloudet, saattaa pakollisen rokottamisen voimaan koko planeetalle ja tuhota yksilön vapaudet ja siten mahdollistaa ihmiskunnan genomin muuttamisen rokotuksen avulla syötetyillä partikkeleilla tähtäimenä juutalaismafian rodullinen ylivalta maan päällä. Tämä ei ole salaliittoteoriaa, vaan siitä voi lukea WEF:n johtajan vapaamuurari Klaus Schwabin uudesta kirjasta. Mutta Klaus Schwab ja muut vapaamuurarit palvelevat todellisuudessa Siionin Viisaita, jota voidaan kutsua myös juutalaismafiaksi.

Luin tänään uutisen, että erinomainen koronahuijauksen paljastava sivu ”koronarealistit.com” on poistettu netistä sillä perusteella, että se kritisoi Suomen hallituksen virallista koronalinjaa. Suomi on menossa kohti poliisivaltiota, ja hallituksemme on tiukasti WEF:n ohjauksessa. Juutalaismafian todella voimakas ase on kansainvälinen sensuuri, jonka heidän tiedotusmafiansa pystyy aikaansaamaan mistä vain aiheesta. Holokaustin vastustaminen on tiukasti sensuroitua useissa maissa ja holokaustin vähättelystä voi seurata vankeusrangaistus. Toivottavasti näin ei käy Suomessa. Toivottavasti koronahuijauksen paljastuminen saa ihmiset huomaamaan myös holokaustihuijauksen, sillä tekijät ovat samat.

Benjamin Kivilohkare, hum.kand.

Lähteet

Rami, Ahmed, Islam Radio. Saatavina: http://islam-radio.net/

Juri Bezmenovin haastattelu mietteitä / Putin Venäjä III. Saatavina: http://uppochnersehr.wordpress.com/

Weber, Mark (1993). The Zionist Terror Network Background and Operation of the Jewish Defense League and other Criminal Zionist Groups. Saatavina: The Zionist Terror Network Background and Operation of the Jewish Defense League and other Criminal Zionist Groups (whale.to)

37 kommenttia

 1. Kun tällä sivulla puhutaan, niin olen huomaavinani seuraavat epäloogisuudet:

  Olette tietoisia juutalaisten juonista, keppihevosista ja maailmanhallinta-pyrkimyksistä, mutta ette suostu tai pysty luopumaan niistä kaikkein olennaisimmista.

  ”Kristinuskosta” -Se mitä kutsutte ”todelliseksi kristillisyydeksi” on muinaista tietoa ja viisautta maailmankaikkeuden toiminnasta/luonnonlaiesta ja jonka avulla ”vanha maailma”/atlantis/Tartaria oli rakennettu. Tästä vanhasta maailmanjärjestyksestä ja viisaudesta jäljellä ovat kirkot, moskeijat, temppelit, pyramidit. Nämä kaikki ovat luultavasti jonkinlaisia voima- ja reinkarnaatiolaitoksia.

  ”Sionismista” – Jokin ihmiskunnan ulkopuolinen entiteetti tuhosi tämän vanhan maailmanjärjestyksen ja meillä on hyvä epäily. Ei ole ”sionismia” vain ulkopuolinen tuhoava entiteetti ja kaikki ”heimon” jäsenet ovat osa tätä entiteettiä.

  ”Kansallissosialismista” – Kansallissosialismi immortalisoi juutalaisten ikuisen uhristatuksen. Se oli siis keppihevonen juuri tähän tarkoitukseen.

  ”Putinista” – Putin on ”krypto” ja valittu näyttelemään viimeistä antikristusta. Hänet kruunatan pian messiaaksi ja juutalaisten kuninkaaksi, mitä meinaatte tosi ”kristityt” siinä tilanteessa? Kummarratteko?

  Plusääni(4)Miinusääni(10)
 2. Hyvä että joku jaksaa pitää tätä aihetta yllä.
  Lutherin kirja on mielenkiintoinen ja silmiä avaava kuvaus juutalaisuudesta ja heidän tavoistaan. Mitähän hän sanoisi kirkon muslimi myönteisyydestä ja ala-ikäisen kruunaamisesta mr. gay finlandiksi?

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
  1. Luther totesi kirjassaan eli jo ennen 1500-luvun puoliväliä, että juutalaiset kontrolloivat Saksan valtakunnan taloutta.Heillä oli jo dominoiva rooli taloudessa ja siten ote päättäjistä. Ei ihme, että voitiin aloittaa lujempi konspiraatio ja maailmanvallan lujittaminen. 1800-luvun lopussa oli jo tilanne se, että tarvittiin enää loppukiri New World Orderin saavuttamiseksi. Ilmeisesti olemme nyt päämaalissa

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. Bill Finckin ja Carolyn Yeagerin keskustelu (VOR/Heretic’s hour) virkisti muistiani. Todellakin vuonna 1945 Neuvostoliiton parlamentin puhemies rehvasteli tosiasialla, että Neuvostoliitossa antisemitismi oli täysin kiellettyä ja että siitä seurasi kuolemanrangaistus. Jo Lenin oli säätänyt ensi töikseen, että antisemiitit, siis juutalaisten kritisoijat olivat lainsuojattomia, jotka kuka tahansa sai tappaa ja heidän tulikin tappaa. Puhemies julisti, että antisemitismi oli kitkettävä koko maailmasta eikä NL lepäisi, ennen kuin vastaavat lait olisivat voimassa koko maailmassa. Tämä oli ollut N-liiton yksi tärkeä sodanpäämäärä. Finck totesi, että selvästikin juutalaisjärjestöt ajavat yhä joka puolella asioita tätä päämäärää kohti. Selvästikin on tarkoitus estää yhteiskuntien väkivaltakoneistojen turvin kaikki juutalaisten kritisointi. Tämän jälkeen kukaan ei voi estää juutalaiseliittiä ja se voi tehdä mitä hyvänsä. Lopuksi tietysti kaikesta juutalaiskritiikistä seuraa kuolemanrangaistus Talmudin oppien mukaisesti. Muistamme esim. EU:n antisemitismin määritelmät, jotka ilmeisesti ovat jo voimassa. Suomessa on tehty tutkintapyyntö kirjoituksesta, jossa todettiin juutalaisten määräävän USA:ssa ja omistavan poliitikot, pankit, median ym. (Kirjoitus on vuodelta 2012) Kaikki puhe, joka ei miellytä juutalaisia, voidaan nykyisin estää tai sanoja ainakin joutuu tutkintaan ja melkoisen varmasti syytteeseen ja yhtä varmasti saa juutalaistahojen toivoman rangaistuksen. Kv. juutalaisjärjestöjen luona, Bilderbergissä tms. sekä looseissa on käsketty poliitikkoja ja viranomaisia toimimaan halutulla tavalla.

  Tämä kielletty kritisointi siis voi merkitä jopa yksittäisenkin juutalaisen kritisointia. Kysymys on alastomasta tyranniasta. Muutenkaan ei taida olla olemassa eikä juurikaan ole milloinkaan esiintynyt mitään kielteisenä ilmiönä pidettävää antisemitismiä. Lähes kaikki antisemitismiksi syytetty toiminta on ollut vain juutalaisista ilmiöistä tiedottamista, niistä varoittamista tai niiden vastustamista laillisin keinoin. Varmasti väärämielistä antisemitismiäkin on, mutta tosiasiassa tämä ei ole uhka eliitille, vaan aivan päinvastoin. Siksi kyse on yleensä eliitin falseflag-ilmiöistä.

  Samassa ohjelmassa kerrattiin, kuinka juutalaiset tahot yrittävät YK:n ja muiden instanssien kautta saada holokaustin virallisen version epäilemisen kielletyksi ja pois sanavapauden suojan parista kaikkialla. Tämä on kauhistuttavaa ja rikollista toimintaa. Kun koko maailmassa alkaa olla monella taholla kiellettyä tutkia holohoaxia vapaasti ja esittää siitä tosiasioita, merkitsee tämä sitä, että yhteiskuntien väkivaltakoneistot estävät totuutta tulemasta esitetyksi ja ne pakottavat ihmiset valehtelemaan mielipuolisia valheita, aivan karseita roskapuheita. Juutalaiseliitin vallasta ja heidän herättämästä pelosta kertoo se, että koko huijaukseen lähdettiin (ja maailmansota sodittiin Saksan tuhoamiseksi) ja että tällainen valehtelu nauttii niin korkeaa arvonantoa ja että ihmiset alistuvat valehtelemaan, vaikka suuri osa heistä tajuaa kaiken olevan kauhistuttavaa valhetta.

  Finck muisti, kuinka esim. Norja oli pyytänyt anteeksi osallisuuttaan juutalaisten kohteluun saksalaismiehityksen aikana pääministeri Stoltenbergin suulla. Tämä oli käsittämätöntä matelua ja alistumista. Eihän norjalaisilla ollut edes valtaa tuolloin. Seuraavana vuonna Norja lahjoitti Israelille (vai oliko juutalaisjärjestöille?) huomattavan summan rahaa, koska ”oli osaltaan vastuussa”. Aivan hirvittävää. Silti Norja oli saanut monta varoitusta palestiinalaisten puolesta esiintymisestä. Mitä lopulta olikaan Breivik-iskujen takana.

  Keskustelijat totesivat juutalaisten päässeen ihan kaiken toiminnan johtoon USA:ssa. Todettiin, että kyse ei tietenkään ole siitä, että he olivat kyvykkäämpiä, kuten mallikelpoisten tulee tällaisiin havaintoihin todeta vstaukseksi. Kyse on tietenkin kv. juutalaisuuden tunnetusta tavasta pyrkiä valtaan ja alistaa kantaväestön kulttuuri ja muut kulttuurit. Tämä ei onnistu kuin salakavalasti ja osaksi petoksen kautta. Kyse on puolijulkisesta toiminnasta, joka tietenkin kiistetään aina, kun joku asiaan kiinnittää huomiota. Juutalaisvähemmistö ajaa koko ajan kaikenlaisia etuoikeuksia itselleen ja on aina ajanut. Samoin aina sen jäsenet tuntuvat vaativan monella suulla, että juutalaisten tulisi määrätä kaikesta USA:ssa eli kaikkien muidenkin elämän kaikista osa-alueista ja heidän toiminnastaan. Keskustelijoiden mukaan USA:n valtaväestö on suuressa vaarassa, sillä mitä ilmeisimmin siltä ei viedä vain kaikkia oikeuksia, vaan mitä ilmeisimmin pian koittaa bolshevismin aika murhineen ym. Kulttuurin mädättäminen ja immigraation avulla roturisteyttäminen ja vallan kaventaminen eivät ehkä riitä. Kun kaikki vallankäyttäjät alkavat olla ei-eurooppalaisia tai vapaamuurareita tai heidän kätyreitään, on mitä ilmeisimmin edessä suuri väkivallan aikakausi. On epäselvää, yritetäänkö ”pahoilta valkoisilta kristityiltä” kerätä aseet ennen bolshevikkivaltaa, vai kerätäänkö aseet suurella väkivaltaoperaatiolla hirmuvallan alettua.

  Mielenkiintoista oli myös kuulla, kuinka juutalaistahot ajoivat vahvasti Itävallassa sodanaikaisten rintamakarkureiden ja asepalvelusta kieltäytyneiden / sitä paenneiden kunniaksi pystytettävien muistomerkkien ja muistojuhlien ym. perustamista. Yeager ihmetteli, kuinka sitten tällaista ei tehdä muiden maiden aseistakieltäytyjien kohdalla (Suomessa vasemmisto on ajanut kyllä vastaavaa). Finck oivalsi, mistä oli kysymys. Hän vastasi Saksan ja Itävallan armeijoiden ”pahan armeijoiksi” julistamisessa olevan kysymys siitä, että muut armeijat olivat itse asiassa juutalaisarmeijoita, joita juutalaisten johtamat maat ylläpitivät ja jotka sotivat juutalaisten sotia täysin juutalaisten määräysten mukaan ja juutalaisten tavoitteiden vuoksi. Se, että lehdistö paheksui itävaltalaisten laajasti yhä suhtautuvan halveksuen rintamakarkureihin, on vain peitelty vihjaus siitä, että siellä väki oli yhä ”pahaa valkoista eurooppalaista” eli se ei ollut sisäistänyt ehdotonta kuuliaisuutta juutalaisille ja heidän opeilleen. Myös muiden maiden asukkailla on tässä paljon oppimista. Hekään eivät tajua, mistä on kysymys. Jotkut uskovat sadut oikeutetuista sodista. Toiset luulevat kyseessä olleen oman maan eliitin valtataistelu tai ”imperialistien” eturistiriidat ym. Heillekään asiaa ei saa vielä paljastaa, sillä juutalaisvalta pyrkii salakavalasti täydellistymään. Se ei ehkä onnistuisi, jos suoraan puhuttaisiin siitä, mistä on kysymys (tai vallankäyttö on toistaiseksi tällaista tyyliltään ja näin siis prosessi etenee ja psyyy koossa. Ylivallan merkki ovat kirjoittamattomat ja ääneen lausumattomat määräykset siitä, mitä saa puhua). Mutta suuri osa varmasti jo käsittää asian. Täytyyhän kaiken järjettömyyden takaa pyrkiä selvittämään, mistä on kysymys. Siis juutalaismarionetit eli europoliitikot esittävät näitä järjettömyyksiä ja ajavat juutalaiseliitin tahtoa asiassa siksi, että ei-juutalaisten hallitsemien riippumattomien maiden armeijat julistettaisiin pahuuden armeijoiksi ja laittomiksi ja näiden maiden johto saatanallisiksi ja kansakunnat epäilyttäviksi saatanallisen basillin tartuttamiksi. Kaikki eivät tajua, että tämä merkitsee sitä, että muut armeijat olivat käytännössä kaikki Puna-armeijan kaltaisia ja yhdessä ne muodostivat kansainvälisen äärijuutalaisten johtaman kommunistiarmeijan.

  Itävallassa kommunistinen roskaväki oli värvätty kadulle estämään oikeiston tanssitilaisuus. Joka vuosi tanssiaisia estetään ja oikeistolaiset julistetaan mediassa ”natseiksi” tai ”äärioikeistolaisiksi”. Nyt mellakat olivat aiempaa suurempia ja tanssitahot poisluettuina muun kommunistisen yhteiskunnan älämölö entistä äänekkäämpää, kun oikeiston tanssiaisset osuivat holohoaxin juhlapäiväksi 27.1.. Yeager taivastelee sitä, kuinka kaikki muu yhteiskunta on siis kommunistista ja vihaa julkisesti kaikkea kansallista ajattelua ja perinteistä oikeistolaisuutta tms.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 4. Artikkelissa vaietaan jälleen täysin juutalaisuuden alkuperästä. Mistä se tulee johon muka ”kasaarit” kääntyivät? Kasaarit olivat hyvinkin kanaanilaisia edomiitteja jotka sinne tulivat eli on tapahtunut lähinnä uudelleen nimeäminen. Jos teoria kasaareista ylipäätään pitää paikkansa. Samaa linjaa ovat siis sefarditkin, mutta vähän eri reittiä.

  https://christiansfortruth.com/who-are-jews/

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 5. Yksi suurimpia huijauksia on ollut ja yhä on holokausti.
  Ron Unz on kirjoittanut perusteellisen selvityksen holokaustista ja sitä on kommentoitu tähän mennessä yli 2300 kertaa. Hän päättää pitkän artikkelinsa toteamalla että standardi holokausti-tarina on suurella todennäköisyydellä väärä ja toteaa sen lopussa, että vielä 30 vuotta sitten NL:n kommunistihallinto tuntui täysin pysyvältä ja horjumattomalta, vaikka tämän uskomuksen juuret olivat täysin mätänemässä, eikä niissä ollut muuta kuin ontto julkisivu. Sitten eräänä päivänä tuli tuulenpuuska, ja koko jättimäinen rakenne romahti. En olisi yllättynyt, jos nykyinen holokaustikertomuksemme kokee lopulta saman kohtalon, ja sillä voi olla valitettavia seurauksia niille, jotka ovat liian vahvasti sitoneet itsensä sen ylläpitämiseen.
  https://www.unz.com/runz/american-pravda-holocaust-denial/
  Virallinen holokausti tarina ei todellakaan kestä kriittistä tutkimusta.

  UK: Political Judge Sentences Woman to Jail for Calling Holocaust A “Cash Cow”
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=231086
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=231088

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
  1. Erilainen näkemys kansallissosialismista ja Hitleristä

   Saint Hitler Was a Man of God Doing God’s Work
   https://nationalvanguard.org/2021/04/saint-hitler-was-a-man-of-god-doing-gods-work/

   ’My Patient, Hitler’ — A Memoir of Hitler’s Jewish Physician
   http://www.ihr.org/jhr/v14/v14n3p27_bloch.html
   Eduard Bloch

   Holokaustin tehtävä on suojella sionisteja ja taata heille oikeus tehdä mitä he haluavat ilman kenenkään kritiikkiä joka leimataan antisemitismiksi.
   ”Hitler nousee vielä ulos siitä vihasta, joka nyt ympäröi häntä yhtenä merkittävimmistä hahmoista, joka on koskaan elänyt. Hänellä oli sisällä ainesta, josta legendoja tehdään. ” — John F Kennedy
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=229923

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
 6. Vincent Reynouardin ja Carolyn Yeagerin vanha keskustelu. Lainaus netistä: Heidän mukaansa entisten uskontojen (poislukien juutalaisuus) tilalle ollaan perustamassa uutta uskontoa eli holohoaxista ollaan tekemässä hartiavoimin koko maailman uutta uskontoa. Se on sitä jo, mutta ilmeisesti ”emme ole nähneet vielä mitään”. Tämä on viheliäistä, sillä kuten todettua, holohoax on maailmanhistorian röyhkein valhe, todellakin kuin ”sikojen oksennus päällemme”. Tällaista saastaa ollaan siis jokainen velvoittamassa palvomaan ja etenkin tekemään rahallisia uhrauksia valheiden verukkeella. Tästä voimme päätellä osaltaan, millaiset tyypit maailmaa johtavat. Myös huomaamme, kuinka paljon meitä vihataan ja muita maailman kansoja. Tällainen valehtelemaan pakottaminen ja ryöstäminen ovat taas yksi esimerkki ja todiste. Poliitikot länsimaissa ja Venäjällä, Kiinassa, Intiassa ym. ovat juutalaiseliitin vasalleja tai siis lakeijoita, jotka ovat viime aikoina alkaneet rajusti tiukentaa suhtautumistaan holokaustin virallisen version epäilemiseen ym. Kun holohoaxia aletaan hypettämään oikein kunnolla, pian ehkä kaikki esim. 6 miljoonan luvun epäilijät viedään ensin Saksaan ja pian suoraan Israeliin. Israelissa on jo kauan ajettu lakeja ja ilmeisesti säädettykin ainakin salaa lait, joiden nojalla Israel voisi vaatia kenet hyvänsä mistä päin maailmaa tahansa tuomiolle Israeliin. Siellä on perustettu Sanhedrin uudelleen mm. tätä tarkoitusta varten jo vuonna 2004. Tuomiota joudutaan tietysti jakamaan paljon, kun tuomiolle joutuvat lisäksi kaikki nooalaislakien rikkojat ym. Ehkäpä jotain delegoidaan paikallisille teloittajille tai lähes kaikki suuren määrän vuoksi. Tämä kaikki saa tietysti hyväuskoisen ja tietämättömän kansalaisen hymyilemään epäuskoisena. Tällaisia lakeja on Isrelissa ajettu ja vastaavia ajatuksia esitetty. Kaikki vastaa Raamatun, Talmudin ja Kabbalan oppeja uudesta maailmanjärjestyksestä, kuten muukin vastaava toiminta / visiointi.

  Holohoax liittyy osaltaan ”rasismin vastaisuuteen” ja ”rauhanliikkeeseen” ja muuhun vasurien lässynläähän. Näin se on helpompi omaksua ”hyvän asian puolesta”. Ilmeisesti globaali uusi uskonto on osaltaan kaikkea tätä tuttua kommunismia. Kv. juutalaisuus saa aina kommunismin aatteensa läpi. Niin monet ovat myytyjä, kun vain sanotaan jotain kaunista, kuten ”maailmanrauha” ja ”kansojen välinen veljeys” ja ”vihan ja rasismin vastustaminen” ym. Kun he edes vähän katsoisivat historiaan, niin he huomaisivat, että Talmud-juutalaiset kaikkein viimeisimmäksi ovat sellainen ryhmä, joka yleensä haluaisi tarjota ihmisille jotain tällaista. He eivät ikimaailmassa halua sotimisen loppuvan tai konfliktien. Niiden luomiseen he tarvitsevat vihaa. Joko rasististyyppistä eli etnistä tai sitten jotain muuta ryhmäajattelua. Kommunismi ei ole ”epäonnistunut”, sillä se nimenomaan onnistui. Se oli juuri sellaista kuin oli haluttu. Sen läpivieminen perustui tietysti pitkälle huijaamiseen. Nyt halutaan tuhota kansakunnat ja kansallisvaltiot sekä vanhat kulttuurit nopeasti. Tämän jälkeen globaalilla juutalaiseliitillä ei ole mitään uhkaa, sillä sen valtaa uhkaavat vain ja ainoastaan kansallismieliset ryhmät ja siis että valtiot joutuvat tällaisen ryhmän valtaan osittainkin. Juuri siksi kansat tuhotaan ja kaikkea kansallista vastaan uhotaan mediassa ja poliitikkojen suulla. Kaikki kansallinen on julistettu ”natsismiksi” ja se aiotaan juuria pois. Tietysti myös juutalaisista puhuminen ”antisemitisminä” ja antisemitismiksi lasketaan tietysti myös totuuden puhuminen eri asioista, koska kaikki poliittisesti korrekti puhe ja virallinen totuus alkaa olla jo niin valheellista joka alan asioista että totuuden puhuminen johtaisi pian valehtelun syyn etsimiseen ja kaikki paljastuisi muutenkin, kun totuuden etsiminen olisi kunniassa. Jos juutalaisvallasta saisi puhua, kaikki heti huomaisivat, että on sallittua toimia hyvän asian puolesta ja seuraisi vallan loppuminen.

  Siksi totaalisessa määrin juutalaiskontrollissa olevat (lakeijojen määrä ja vaikutusvalta on valtava, on ihmeellistä, kuinka ihmiset alistuvat näiden lakeijoiden toimille. Heidän avullaan juutalaiseliitti pysty hallitsemaan) yhteiskunnat ovat yhteiskunnat ovat kasvattaneet alamaisensa kommunismiin (useat eivät tajua, että kyse on kommunismista). Siihen nyt turvaudutaan, koska ”uutta holokaustia” tai ”rasismia” ei haluta. Tämä taas on aina muka seuraus ei-juutalaisesta nationalismista. Juutalaiset ovat kuitenkin nostaneet valtaan keskuudessaan voiman, joka on paljon pahempaa, kuin se kuva kansallissosialismista, joka on pakkosyötetty ja aivopesty ihmisille. Juostessaan karkuun nationalismia ja kansallista ajattelua, he juurikin joutuvat ”natsismin” uhreiksi. Juuri tästähän on kyse kommunismista ja New World Orderista. Vasemmisto ei käsitä, että kaikki nationalismi ei ole rasistista tms. Rasismiin kuuluu ylivalta-ajattelu, ajatus paremmuudesta toiseen kulttuuriin ja ryhmään nähden tai ajatus toisten alempiarvoisuudesta. Äärijuutalaisuuteen sisältyy juuri tällainen ylivalta-ajattelu vahvasti. Talmud on äärirasistinen teos. Vihaamalla omaa kulttuuria ja kansallisia ajatuksia ja ajatusta hitaasta ja normaalista väestösuhteiden kehittymisestä ja monikulttuurisuusopin kritiikistä he itse asiassa toimivat väkivaltaisten äärirasistien pussiin. Uskomalla minkä hyvänsä ajattelun ja kenen hyvänsä ihmisen ”antisemitismin” edustajaksi vastustajien väitteiden perusteella erinäiset ihmiset osoittavat olevansa jo melkoisen alas vajonneita. Kansallinen ajattelu tai nationalismi tai niiden sietäminen ei merkitse välttämättä minkäänlaista rotusortoa. Pikemminkin rotujen säilyttämistä ja erilaisuuden arvostamista. Sen sijaan tämän hylkiminen on loukku, joka nimenomaan merkitsee kommunismia eli kaikkein kauheimpia mahdollisia asioita. Kommunistisena laumana kaikki kuitenkin jo valehtelevat ja seuraavat johtajaa. En viitsi näitä valheita toistaa. Luulisi olevan selvää, että tuollainen voi johtaa vain väkivaltaan ja tuhoon eikä parjattu oikea ihmisyys.

  Uusi uskonto holohoax-antifasismi-antirasismi vetoaa siis hyvillä tavoitteilla, joita väitetään valheiden ajavan. Keskustelijat miettivät syitä siihen, miksi revisionismi ei menesty, vaikka se ilmiselvästi on oikeassa. Osa taipuu valheiden kannalle useasta muustakin syystä. Vaikka he eivät uskoisi valehtelun edistävän ihmisten välistä veljeyttä, he valitsevat valheet, koska he pelkäävät menettävänsä ihmissuhteita tai työpaikkansa ja elintasonsa. Korkea elintaso on suuri houkutus ajatella, että asiat olisivat kuitenkin suhteellisen hyvin. Lisäksi maailmankuva ja / tai elämä ja aatemaailma on rakennettu sillä tavalla, että luopuminen valehtelusta johtaisi pakkoon sopeutua uuteen monessa asiassa. Esim. totuuden kohtaaminen tai julkinen hyväksyminen merkitsisi yleensä sitä, että olisi ajateltava uudelleen politiikasta. Ehkä koko poliittinen vakaumus olisi laitettava uusiksi. Edelleen ajatellaan, että valehteleva osapuoli ajaisi oikeita asioita parhaiten ja että rehellisenä ihmisenä leimautuisi ”natsiksi. Politiikassa joutuisi etsimään uutta kotia jne.

  Kaikesta tästä seuraa, että ihmiset valitsevat valehtelun. Valheista kiinni pitäjät eivät ymmärrä, että valheelle ei voi rakentaa ja että se ei voi olla hyväksi oikein millekään asialle lopulta eikä heti paikallakaan. Lisäksi materialistisesti ajattelevat eivät ymmärrä, että eurokriisi merkitsee jo sitä, että elintaso lopetetaan, se ajetaan alas maailmassa. Keskiluokka tuhotaan, sillä bolshevismi odottaa jo nurkan takana. Joka tapauksessa romahdus olisi tulossa ennemmin tai myöhemmin, sillä ”länsimainen demokratia” on ollut vain välivaihe sellaisena kuin se on opittu tuntemaan. Itse asiassa se, jolla on silmät, on huomannut, että yksityistämispolitiikka ja rahaeliitin suosiminen ovat merkinneet sitä, että juutalaiset tahot kahmivat yhä enemmän omaisuutta. Pikku hiljaa kaikki omaisuus ja bisnes liukuvat niiille. Toisaalta tuloerot ovat koko ajan kasvaneet ja yhä useampi elää köyhyydessä. Köyhien määrä kasvaa koko ajan ja ”hyvinvoivien valehtelijoiden” määrä kutistuu. Tuhon ja romahduksen merkit ovat ilmassa ja jokaisen tulisi tajuta kriisin olevan taas jälleen kerran tahallaan tehty. Se on suureksi osaksi keinotekoinen. Euroopan maat ajetaan alas ja kansakunnat ryöstetään. Niin kansallinen kuin yksityinen omaisuus ja varallisuus. Tähän on tähdätty demokratialla, jonka avulla siis myös on mädätetty kulttuuria ja muutettu sitä. Silti koska kaikki on edennyt asteittain ja koska asioista ei puhuta ja puhuminen estetään, ihmiset elävät edelleen kuin ennen, kuin ”sammakot kattilassa”.

  Demokratia sellaisena kuin se käsitetään länsimaissa ei enää merkitse oikeasti sananvapautta . Vapaus on kuitenkin se valttikortti, jolla ihmiset propagoidaan sietämään nykyisen järjestelmän taholta mitä hyvänsä. Kansallismieliset puolueet on kuitenkin monessa ”demokraattisessa” maassa kielletty ja jos sellainen menestyy, se lakkautetaan. Näin ainakin suunnitellaan parasta aikaa EU:ssa esim. Unkarin ja Kreikan nationalististen puolueiden suhteen. Suomessakin on lakiin tullut ”kansanmurhien” kieltämisen kriminalisoiva pykälä ja monessa Euroopan maassa on kiellettyä kiistää virallisia valheita. Yleensäkin länsimaisissa demokratioissa on aina joutunut vaikeuksiin, jos on sanonut jotain, mistä juutalaiset eivät pidä. Reynouard kertoi ,kuinka hänet usein asetetaan syytteeseen ja tutkintaan, vaikka haastanut taho häviäisi juttunsa. Poliisi kuulemma ryöstää tietokoneen ja tutkinnan aikana sisältö tuhotaan. Kotietsinnöissä takavarikoituja aineistoja ei myöskään palauteta. Tämä kaikki on sikamaista terroria. Hänen tietokoneensa on viety neljästi. Näin hänen työtään pyritään vaikeuttamaan. Oikeusjutuissa hän menettää joka tapauksessa aina rahaa. Viranomaiset ovat kieltäneet häntä jo oikeuden päätöksellä kiistämästä virallista versiota Oradour-sur-Glanen tapahtumista, joten hänen pitää esittää löytöjään melko varovasti. Silti oikeusjuttuja riittää ja terroritoimia. Emme todellakaan edes elä missään oikeassa demokratiassa. Nämä terroritoimet ja tietenkin uudet vihapuhelait ovat tehokas pelote, joilla ihmiset saadaan alistumaan valehtelemisen jatkamiseen. Yksi tärkeimmistä syistä valheista kiinni pitämiseen, vaikka totuus olisikin tiedossa.

  Mielenkiintoinen oli Reynoaurdin tieto Lyonin hiljattaisesta kirjastopalosta. Opiskelijat kertoivat, että heitä oli hämmentänyt monien kirjojen sisältö. Niissä oli paljon poliittisesti epäkorrektia tietoa juutalaiskysymykseen liittyen.”

  Näin vanha tuohtunut ajatustulva. Totta kai mielestäni demokratia on vain solutus- ja ryöstöväline ja tie kommunismiin. KAikkeen alistuminen johtuu juuri demkratialoukusta. Demokratia on kuin uskonto ja tämän kanssa on opittu elämään. Demokratia kuitenkin on uudella ajalla merkinnyt vain rahapiirien ja siis juutalaiseliitin valtaa. Kaikki puolueet ovat huijausta ja korruptoitunut puolueoligarkia hallitsee kansan etujen vastaisesti ja nimittää ehdokkaat. Kansa ei ymmärrä, että demokratia ei ole paras mahdollinen systeemi, jos siihen ei lisätä korjaustekijöitä. Ylipäänsä siis yhteisön moraali ja aatemaailma ja arvot ovat tärkeimmät ja on sen jhälkeen ihan sama, onko systeemi diktatuuri vai demokratia vai siltä väliltä.

  Kukaan ei oikeasti halua matutulvaa tai valkaunionia ym. Silti ihmiset alistuvat kaikkeen, koska demokratia. Vaalit vaalien jälkeen kaikki lupaukset petetään, koska päättäjät ovat pankkieliitin taskusssa eivätkä aja kansan etuja. Kansa taas luulee vaikuttavasa, kun äänestää sitten jotain muuta puoluetta. Kaikkia puolueita ja kuppikuntia kuitenkin ohjaa näkymätön käsi kuin satakäsisen Vishnun taholta ja kaikki yhteiskunnassa alka aolla harhautusta ja orjuutta. Kaikki informaatio netin sensuroimisen jälkeen taas vihollisen käsissä

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 7. Juutalaisten vainoaminen Hitlerin aikakaudella oli uskoakseni totta. On totta, että juutalaiset ja muut epätoivotut ryhmät eristettiin pois yhteiskunnasta ja heidän normaali elämisensä siellä tehtiin mahdottomaksi. Laajamittaiseen teolliseen joukkotuhontaan en täysin usko, mutta paljon ihmisoikeusrikkomuksia tapahtui sodan kaikkien osapuolten taholta. Natsien maine on haluttu perusteellisesti tuhota, koska heidän kokeilunsa uuden talousjärjestelmän kanssa ei sopinut maailmaa otteessaan pitävälle globaalille pankkimafialle.

  Itse uskon siihen teoriaan, että kansainvälinen illuminaatti onnistui masinoimaan Saksan liian rajut juutalaisvainot, jotta se saisi perustelun modernin Israelin valtion perustamiselle sekä sysäisi vainonalaiset Euroopan juutalaiset muuttoliikkeeseen kohti Palestiinaa. Rajut ja liioitellut vainotarinat tietenkin lisäävät juutalaisvaltion legitimiteettiä ja paljon niissä on tottakin.

  Keskustelussa on jäänyt huomiotta se, että moderni Israel on globalistisen illuminaatin ja jatkossa myös Anti-Kristuksen johtaman Pedon valtakunnan päämaja. Se vainoaa myös omiaan. Israel on näyttänyt nyt maailmalle mallia äärimmäisen rajun rokotepakon vaatimisessa. Keinona on rokotepassin vaatiminen kaikessa yhteiskuntaelämässä. Rokottamattomat suljetaan yhteiskunnan ulkopuolelle aivan samaan tapaan kuin juutalaiset Natsi-Saksassa. Lopulta rokottamattomat on pakko siirtää ghettoihin tai jopa eritys- tai tuhomisleireille.

  On järkyttävä, että suomalaiset kristityt tai muutkaan eivät tunnusta modernin Israelin antikristillistä petoluonnetta ja palvovat tätä valtioluomusta sekä sitä johtavia globalistijuutalaisia, jotka nyt käyttäytyvät kuin natsit ja sulkevat ison joukon omia kansalaisiaan pois yhteiskunnan ulkopuolelle. Sama järjestelmä on nyt tulossa miltei kaikkiin maailman maihin. EU ajaa voimakkaasti Natsi-Saksasta tuttua järjestelmää, jossa rokottamattomia kohdellaan kuin juutalaisia. Järjestelmä on jo teknisesti ottaen valmis ja enää puuttuvat vain muutamat poliittiset ja juridiikkaa ohjaavat päätökset sekä suurten yritysten kampanja QR-koodilukijoiden installoimiseksi joka paikkaan, missä tehdään kauppaa. Lopulta järjestelmä tulee myös pankkitoimintaan ja kaikkeen viranomaistoimintaan. Ilman ajantasaista lääkintää mikään ei enää onnistu. Pedon Merkki-järjestelmä on siis jo täällä ja se pyritään käynnistämään hyvissä ajoin ennen kuin mRNA-rokotteiden depopulaatio-, väestökontrolli- ja rodunjalostusluonne tulee kaikille ilmeiseksi. Jokainen tervejärkinen tietää jo nyt, ettei niillä ole terveydenhoidon kanssa mitään tekemistä. Sellaisen vastaanottaminen on suoraa antautumista Sielunviholliselle.

  Plusääni(6)Miinusääni(3)
  1. “Juutalaisten vainoaminen Hitlerin aikakaudella oli uskoakseni totta.” Ei ollut mitään juutalaisten vainoamista etniskulttuuristen perusteiden pohjalta, mutta sitä vastoin oli Saksan taistelu juutalaismafiaa ja siihen liittyvää sionistista eliittiä vastaan. Saksan oli pakko nousta puolustautumaan juutalaismafian sisäistä ja solutettua “taisteluverkostoa” vastaan; oli kysymys vallasta ja hallinnasta; joko saksalaiset tai juutalaismafia. Uutisoidut rettelöt, kuten esim. Kristalliyö olivat taatusti sionistien aikaansaamia false flag -iskuja, jota Hitler ei olisi kuunaan lähtenyt toteuttamaan.

   Eikä muutenkaan ole uskottavaa, että kansallissosialistinen Saksa olisi harjoittanut eristyspolitiikkaa marginaaliryhmiä kohtaan sellaisin perustein, mitä valtavirtahistoria antaa ymmärtää.

   Hitlerin Saksan keskitysleirit eivät olleet ihmisten tuhoamista varten, vaan siirtoleirejä. (Tämä osuus ei ole alla olevassa lähteessä).

   Pariisin rauhankonferenssi kokoontui vuonna 1919. Kokoukseen osallistui 117 juutalaista edustajaa Bernard Baruchin johtamana. Myös Benjamin Freedman oli siellä. Rauhankonferenssissa paljastui saksalaisille kokonaisuudessaan se, kuinka sionistinen eliitti oli pettänyt Saksan tuomalla Yhdysvallat sotaan heitä vastaan, mikä korvattiin Balfourin julistuksella. Tämä oli hirvittävä kavallus Saksaa kohtaan! Kun ensimmäinen kommunistinen vallankumousyritys Venäjällä epäonnistui, lähes kaikkien ”juutalaisten” oli paettava Venäjältä. Näistä lähes kaikki pakenivat Saksaan. Maa otti ”juutalaiset” pakolaisiksi ja heitä kohdeltiin siellä hyvin. Tästä kaikesta armeliaisuudesta palkkioksi sionistit myivät Saksan vain saadakseen itselleen Palestiinan, jonne he sittemmin perustivat Israelin, josta kehittyi ydinasevaltio, joka uhkaa koko maailmanrauhaa olemassaolollaan.

   “Juutalaisvastaisuutena” se alkoi ilmetä, kun tiedettiin kansainvälisten sionistien julistaneen boikottisodan Saksaa vastaan vuonna 1933. Sodan tarkoituksena oli saada Saksa nääntymään taloussaarron avulla. Mutta tästä sodan aloituksesta kerrottakoon enemmän tuonnempana.

   Lähde

   Benjamin Freedman – Juutalaisten ylivallan kannattajista pois loikannut – Radio Islam (islam-radio.net). Saatavuus: https://www.islam-radio.net/finish/power/freedman.htm

   Plusääni(9)Miinusääni(1)
   1. Sama käsitys minulla. Kaikki juutalaiset jotka assimiloituivat ja olivat valmiit rakentamaan kansallissosialistista Saksaa saivat olla rauhassa. Sen puolesta puhuu myös se tosiasia että maan armeijassa oli yli 100 tuhatta juutalaista.
    Se mikä unohdetaan aina on fakta että muiden maiden sionistit halusivat juutalaisten muuttavan Palestiinaan eivätkä ottaneet heitä muualle. Vain pienen määrän ’eliittiä’. He myös tekivät yhteistyötä Saksan kanssa joka halusi heidän poistuvan maasta juuri siksi ja vain siksi että heistä oli vahinkoa maalle.
    Juutalaisten ongelmana on uskonto joka estää heitä sopeutumasta muihin kansoihin. He jäävät parasiiteiksi jotka muodostavat valtion valtiossa ja siksi kerjäävät itse muiden vihaa. Siksi jokainen maa kärsii heistä ja haluaa heidät pois mutta he eivät lähde vaan rakentavat omaa globaalia ’imperiumia’. Erikoinen kansa joka on hajallaan eikä halua asettua aloilleen yhteen paikkaan.

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
   2. ” Ei ollut mitään juutalaisten vainoamista etniskulttuuristen perusteiden pohjalta, mutta sitä vastoin oli Saksan taistelu juutalaismafiaa ja siihen liittyvää sionistista eliittiä vastaan.”

    Juuri näin. Hitler nimenomaan halusi heidät vain pois maasta koska he olivat itsekkäitä parasiitteja eivätkä sopeutuneet kansallissosialismiin. Heille vain oma agenda oli tärkein vaikka pitivät majaa Saksassa. Hitle mm. yritti järjestää heille omaa maata jonne muuttaa.
    Kun puhutaan holokaustista joka tarkoittaa tuhoa niin ensisijaisesti on mainittava se valtava tuho josta sekä Saksa että sionistien miehittämä Venäjä saivat ww2 aikana kärsiä. Sen rinnalla ’juutalaisten’ kärsimys ei kestä vertailua mutta silti he tekevät siitä ison numeron.

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
   3. Globalismin vastaisessa taistelussa näyttäisi olevan kaksi päävirtausta. Amerikkalainen koulukunta tuntuisi torjuvan kaiken ”natsismilta” haiskahtavan. Osa amerikkalaisista globalismikriitikoista näkee NWO-hankkeessa jopa natsismin uuden nousun. Väitetään, että operaatio ’Paperclip’, jossa suuri määrä Natsi-Saksan tiedemiehiä siirrettiin sodan jälkeen USA:han, vahvisti sikäläistä Deep Statea, joka pyrkii tuhoamaan perinteisen USA:n ja kumoamaan sikäläiset kansalaisoikeudet ja -vapaudet. USA:lainen globalismikritiikki ei näe holokaustin kiistämistä olennaisena kysymyksenä.

    Sitten on eurooppalainen antiglobalismi, jossa Hitlerin perintö nähdään positiivisessa valossa ja holokausti-tarinaa ja muita juutalaisvainoja pidetään sionistisen propagandan luomuksena. Eurooppalainen antiglobalismi on tällä hetkellä suurissa vaikeuksissa, koska suuri yleisö uskoo kaikki väitetyt natsien hirmuteot. Toisaalta myös USA:lainen patriotismi on huonossa maineessa, koska suomalainen propagandamedia yhdistää sen valkoiseen ylivaltaan ja sen sellaiseen. Media mustamaalaa kaikki globalismia vastustavat liikkeet. Natsien suhteen kampanja on ollut pitkäaikaisempi.

    Itse tunnen amerikkalaisen koulukunnan näkemykset läheisemmiksi. Holokaustin kiistäminen ja saksalaisten maineen täydellinen puhdistaminen ei ole tässä tulkinnassa niin olennaista. Juutalaisia kohtaan ei tunneta rodullista kielteisyyttä, vaikka tunnistetaankin modernin juutalaisuuden vahvat anti-kristilliset tendenssit. Amerikkalainen nationalismi tai patriotismi näkee vihollisensa sekulaarissa kommunismissa eikä tunne suurta vetoa autoritääriseen ja kollektivismia korostavaan kansallissosialismiin. Marssiminen kansallissosialistisessa rivistössä ei paljoakaan poikkeaisi kommunismin kollektivismista. Hierarkian ylimpänä keikkuva ”koohottaja” tai ydinryhmä kahmisi itselleen kaiken vallan ja vie kansakunnan kohti ”stalingradeja”. Mutta kansallissosialismissa sentään tunnustetaan yksilön arvo ja etevyys, joka kommunismissa täysin unohdetaan. Nykymuotoisessa kommunismissa yksilön etevyys ja taitavuus on aina ”valkoista ylivaltaa”. Kansallissosialismi arvostaa taidetta ja estetiikkaa, kun taas kommunismi on ihastunut asumiskuutioihin, karuun teolliseen funktionalismiin ja rumaan käsitetaiteeseen. Kansallissosialismin ytimessä on moraalisen terveyden ja perhearvojen vaaliminen toisin kuin rappiota rakastavassa ja elämää vihaavassa kommunismissa.

    Elämää ja tervehenkisyyttä tuhoava maailmankommunismi vie ihmisiä nyt väkipakolla kohti teknologian ja biokemiallisen terveysfasismin ylivaltaa ja kohti sielutonta mekaanista ihmisyyttä. Suuret yritykset johtavat kehitystä ja maailmankommunismi muistuttaa sikäli fasismia, että siinä suuret korporaatiot ja valtiovalta toimivat yhdessä ja pakottavat kansalaiset suoranaiseen orjuuteen ja oman käskyvaltansa alaisuuteen. Tärkeintä juuri nyt on globalismin ja EU:n edustaman hirmuvallan vastustaminen. Kiistely eurooppalaisen kansallissosialismin tai amerikkalaisen vapausaatteen kesken ei ole juuri nyt tärkeää, mutta on hyvä muistaa, että globalismia ja sen pakkovaltaa vastustavat ryhmät eivät ole samanlaisia.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Amerikassa on myös paljon ihmisiä, joille totuus hstoriasta on valjennut. Sinä taas haluat uskoa globalistien valheisiin ja aivopesuun.

     Luulisi nyt olevan selvää, että on aivan olennainen asia se, kerrotaanko Hitleristä ja historoasta totuus vaiko ei. Samoin kuin totuus juutalaisten historiasta ja opeista ja pyrkimyksistä. Tuntuu kuin haluaisit salata tietoa niistäkin.

     Holokaustivalheella ja kansallissosialismin demonisoimisella pyritään tietenkin oikeuttamaan kansallismielisyyden ja nationalismin alasajo muiden kansojen parissa kuin juutalaisten ja siis kansakuntien tuhoaminen. Kulttuurien tuhoaminen.

     Mitä sössötät marssirivistöistä? Kaikilla mailla on armeijat. Ei ole mitenkään kansallissosialistista Saksaa vapaampaa jokin ”demokratia”, jossa ei voi olla kansallismielinen. Kuitenkin kaikki ajaisivat nimenomaan kansallismielisyyttä ja kansallissosialismia, jos ne olisivat sallittuja. Jos ttuutta saisi levittää, se voittaisi tietenkin valheet. Selviäsiis, millainen huijaus ”vapautesi” on. Vihollisen taskussa olevat puolueoligarkit nimittävät ehdokkaat ja lakkauttavat sananvapauden ja muut vapaudet. Ja siis ”demokratiassa” kaiken terveen ja totuudenmukaisen puheen. Vaikka kansa oikeasti haluaisi nimenomaan tietoa ja oikeuden puhua oikeista asioista ym.

     Ei Saksassa aikoinaan niin kauheaa totalitarismia ollut. Ja voihan sitä olla erilaisia yhteiskuntia. Riippuen tietenkin ulkoisista uhkatekijöistä ja sisäisistä. Se maa oli oikeasti vapaa, koska se oli riippumaton taloudellisesti muista maista. Se oli autarkia, joka ei ollut kv suurfinanssin vallassa eikä siis riiston kohde. Siellä maata johti oman maan ja kansakunnan etua ajava mies, joka vastasi päällään toimistaan. Pätevät voimat valittiin asiantuntevista ihmisistä virkakuntaan. Koronkiskojat eivät orjuuttaneet maata eikä välikäsiä ollut kuppaamassa.

     Kansallissosialismin ja kommunismin ero on suurin mahdollinen ja kyseessä ovat vastakohdat. Lännen kapitalismi on lähellä kommunismia ja itä on lähentynyt myös kohti uudenlaista kommunismia ja todella rajua totalitarismia.

     Mitä vapautta on joka tuutista tuleva holohoax ja homopropaganda gauparaateineen? Täällähän on meno jo muutenkin kuin Pohjois-Koreassa. Kaikki aivan mielipuolista ja nim,enomaan kaikki pyörii meidän tuhoamiseksi.

     Paperclip merkitsi sitä, että voittaja varasti patenttien ja teollisuuslaitosten lisäksi myös tiedemiehet palvelukseensa. Saman teki Stalin. Nämä tiedemiehet tekivät siis työtä juutalaisvaltioille. Juutalaiset voittajat heittivät heidät pois kuin rukkaset, kun eivät tarvinneet. Jotkut saivat jopa syytteet näytösoikeudenkäynneissä. Siis Lännessä.

     Sinä täällä koko ajan puolustat juutalaisia ja juutalaisuutta. Panettelet Hitleriä ja kansallisssosialismia naurettavilla valheilla. Voiko kukaan näiden sivujen vakituinen lukija ylipäänsä olla noin tietämätön? Olet täällä vain eliitin valheita kylvämässä ja aivopesemässä yleisöä.

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
     1. Inho kommunismia, globalismia ja kulttuurin mädännäisyyttä kohtaan yhdistää lähes kaikkia nationalisteja. Kansallissosialismi on vain yksi nationalismin muoto ja jalostettuna varmastikin erinomainen perusta vapaalle ja itsenäiselle kansallisvaltiolle. Hitleriläinen Saksa saavutti monia kansallissosialismin hyviä piirteitä vuosina 1933-39. En sitten tiedä kuinka paljon perää on Natsi-Saksan eugeniikka- ja rodunjalostusaohjelmissa, kuinka pitkälle juutalaisten tai ei-arjalaisryhmien vainot etenivät ja millaisia olivat Thule-seurojen salaiset rituaalit, joissa palvotaan Wotania, Odinia ym. pakanajumaluuksia. Valta-asema houkutti myös kansallissosialistisiin ryhmiin epämääräistä väkeä ja puolue alkoi kärsiä kaikista niistä ilmiöistä, joita vallan keskittäminen tuottaa. Saksalainen kollektivismi vaali vain yhtä totuutta, joka kuitenkin oli monelta osin terveesti globalismin vastaista ja kuulostaa hyvältä kenen hyvänsä nationalistin korvissa. Eurooppalainen ei pääse irti kollektivismistaan ja vain yhden totuuden julistamisesta, jolla korostetaan ryhmään kuulumista. Johtaja päättää aina sen, mitä mieltä asioista saa olla.

      Amerikkalaisuudessa on teoriassa korostettu yksiläönoikeuksia ja sanan- ja uskonnon harjoittamisen vapautta ja on pyritty vaalimaan itsenäisten siviilien roolia yhteiskuntajärjestyksen ylläpitämisessä. Siksi amerikkalaisille myönnettiin laaja aseenkanto- ja militiaksi järjestäytymisen oikeus ja heidät velvoitettiin käymään jokaista tyranniksi pyrkivää entiteettiä vastaan. Amerikkalaisen patriotismin ytimessä on yhä riippumattoman uudisraivaajan tai pienen kylä- tai kaupunkiyhteisön asutusideaali eli eräänlainen kveekari-ihanne. Amerikkalainen nationalismi on hajaannutettua nationalismia, jossa keskusvaltaan suhtaudutaan epäilevästi.

      Yksi näitä eroja selittävä tekijä on maantiede ja väestötiheys. Pohjois-Amerikka on laaja ja suhteellisen asumaton manner, jonka asuttamisesta uudisraivaajahenki on ollut tärkeää. Eurooppa on puolestaan ahtaasti asuttu ja maanomistusolot ovat olleet kiinteät. Eurooppalaiselle ajatus uuden maan raivaamisesta ja oman itsensä herrana olosta on täysin vieras. Eurooppalaisen on kyettävä asettautumaan sosiaaliseen hierarkiaan. Eurooppalainen on perusluonteeltaan aina kollektivisti. Suomi on harvaan asuttuna maana poikkeus eurooppalaisesta mentaliteetista ja maassa tunnetaan usein vetoa amerikkalaiseen ajatustapaan.

      Kansallissosialismi voi hyvinkin olla paras tapa järjestää ahtaasti asuttujen rintamaiden yhteiskunnat siten, että kansa voi nauttia moraalisesti terveistä oloista. Kommunismi on puolestaan juutalainen kollektivismin vääristymä, jossa väestö pakotetaan yhteiseen utopistiseen valheeseen samalla kun vain pieni ydinjoukko eli puolue-eliitti nauttii yhteisen työn hedelmistä. Kommunismissa ja suuryhtiökapitalismissa on hyvin paljon samaa. Pahin mahdollinen kommunismin muoto on kulttuurimarxistinen arvokumoukseen pyrkivä kommunismi, joka tällä hetkellä riehuu vapaasti Suomessa.

      Harvasti asuttuun maahan tai maan osiin kansallissosialismi sopii tiheitä rintamaita huonommin, koska siinäkin on pakottavia ja valtaa keskittäviä aineksia. Globaali kommunismi inhoaa kuitenkin kakkia vapaita ja riippumattomia ihmisiä ja jopa vapaita ja riippumattomia kollektiiveja ja pyrkii raivokkaasti keskittämään vallan mahdollisimman suuriin yksikköihin. EU on malliesimerkki kommunistien projektista, jossa yksi keskusvalta pyrkii kontrolloimaan kaikkea omalla alueella. EU on puolestaan trans-atlanttisen globalismin luomus, joka on jo nitistänyt tai nitistämässä vapaus-aatteet ja kansalaisten itsenäisyyttä korostavan perustuslain USA:ssa. Tällä hetkellä sikäläiset patriootit käyvät kovaa taistelua aseenkanto-oikeuksiensa säilyttämiseksi.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Miksi kirjoitat Hitleristä ja Kolmannesta valtakunnasta, jos myönnät kuitenkin koko ajan, että et tiedä mitään? He totesivat, että juutalaisten oli lähdettävä Saksasta. Tietenkin juutalaisuudesta luopuneet varttijuutalaiset yms. saivat jäädä.

      Suosittelen vasemmistolaisten salaliittosivustojen lukemisesta luopumista. Ainakaan ei kannata ottaa sieltä oppia historiasta tai ei ainakaan Saksan historiasta.

      Thule-seura ei liity kansallissosialismiin millään tavalla. Koko seura merkitykseltään olematon.

      https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/27/thule-seura-hermannrauschning-ym/

      Siinä tietoa aiheesta. Seura on päässyt eliitin salaliittoteoriatehtaan tärkeäksi teemaksi ja siitö liikkuu tie mitä hörhöjuttua. Myös Vril-seurasta, jonka olemassaoloa ei ole koskaan näytetty toteen. Mitään todisteita ei lukuisten mielikuvituksellisten juttujen perusteeksi ole. Sinäkin väität jopa tietäväsi heillä olleen jotain riittejä ja sitten väität, että kansallissosialistit olisivat osallistuneet niihin.

      Lue Mein Kampf. Siinä Hitler pilkkaa Wandervogeleiden toimintaa ja muinaisuskon virittelyä (””Läkkilevymiekka ja karhunnahkatalja”)

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
    2. Siis sinulle on samantekevää, murhasivatko juutalaiset 20 miljoonaa saksalaista ja saksalaiset nolla juutalaista vaiko saksalaiset 6 miljoonaa juutalaista ja kaikki valkoiset avustajat ja siihen historiassa monet miljoonien holohoaxit päälle? Voinko uskoa tämän?

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Ei Saksassa mitään vainoja ollut. Juutalaisten vahingoittaminen oli kiellettyä ja siitä rangaistiin ankarasti. 1933 vastavetona boikotille oli puolen päivän boikotti juutalaisliikkeisiin, mutta siis sapattina. Kristalliyö oli juutalaisjärjestöjen itse tekemä falseflag, jonka natsijohto keskeytti heti, kun sai sitä vihiä. Tähän saakka juutalaiset saivat esim. harjoittaa lääkärinammattia ym. Kantaa asetta jne. Vain avioituminen saksalaisten kanssa oli kiellettyä, mikä oli sionisteille vain riemun aihe. Kristalliyön jälkeen 32 maan kongressissa sovittiin juutalaisten siirtäminen pois Puolasta ja Saksasta. Tätä ei ollut saatu toteutettua ennen sodan syttymistä. Sodan aikana sitten karkotukset pantiin toimeen. Mutta ei raa’asti, kuten Neuvostoliitossa toimittiin.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 8. Spingolan ja Rodney Martinin keskustelussa v. 2013 päiviteltiin USA:n holohoax-museoita ja veronmaksajien niille vuosittain maksamaa 50 miljoonaa dollaria. Samoin kauhisteltiin sitä, että USA:n liittovaltio on mukana Auschwitzin museon entisöinti- ja laajennustöissä suurilla summilla. Uusi törkeä valhekampanja juutalaisten kokoamispisteiden ja keskitysleirien / ghettojen määrästä ja holokaustin ”ennen tiedossa ollutta paljon laajemmasta uhrimäärästä” viittaa selvästi uuteen korvausvaatimusten kierrokseen, maksajina Saksa ja ehkä muutkin maat. Martin oli perehtynyt valehteluun ja selvittänyt, että esim. Puolassa jo ennen sotaa olleet ghetot, joissa juutalaiset asuivat, oli laskettu mukaan ”keskitysleirien ja kidutuskeskusten” määrään. Suuri lukumäärä oli ilmeisesti suureksi osaksi laskettu eikä vedetty hatusta, mutta se oli petosta, sillä suuri osa luvusta koostui yksittäisten juutalaisten asunnoista ympäri Eurooppaa. Väitettyjenkin uhrimäärien mukaan heitä olisi ollut vain muutama per ”tuhoamiskeskus”. Lopuksi esitettiin oikea tieto keskitysleirien määrästä ennen sotaa ja sen jälkeen. Myös juutalaisten kohtelusta ja esim. Dachaun todellisesta luonteesta (edistyksellinen mallivankila, jota käytiin ihailemassa ulkomailta asti).

  Holohoax on aivan hirveä petos, jonka tarkoituksena on alistaa koko muu maailma ja ryövätä siltä kiristämällä kaikki omaisuus. Tähän on monia muitakin väyliä.

  Koska eliittijuutalaiset ovat ottaneet Länsimaat, Venäjän ja Kiinan (muistamme Kiinan ja Mossadin yhteistyön esim. Kennedyn aikana ydinaseasioissa) jne. haltuunsa, he ovat soluttaneet tiedustelupalvelut omalla väellään. Kaikki tiedustelupalvelut on valjastettu Mossadin alaisuuteen ja eliittijuutalaiset saavat kaikkien maiden kaikki salaisuudet selville. Aiemmin oli puhe vakoilusta. Tämä rahojen panostaminen vakoiluun oli esim. The Ugly Truth -sivuston taivastelun aiheena. Teollisuusvakoilussa ja patenttirosvouksessa ovat Israel ja Kiina kuulemma kovat tekijät. Varmaankin kaikkea ei tarvitse edes kärrätä Israeliin, jos se kerran on vain symbolinen komentopaikka ja muutkin maat hyppysissä.

  Rahaeliitti ryöstää maailmaa rahajärjestelmällä, joka perustuu siis pyramidihuijaukseen. Järjestäytynyt rikollisuus pyörii eliitille ja tiedustelupalveluille kaikialla maailmassa ym.

  http://grizzom.blogspot.fi/2013/03/spingola-speaks-20130315.html
  Tässä ohjelmassa Spingola haastattelee Douglas Valentinea, joka on kirjoittanut kirjan The Phoenix Program . Phoenix oli CIA:n johtajan Colbyn toimesta aloitettu laaja kidutus- ja murhaohjelma, jolla yritettiin estää kommunistien toimintaa, esim. yhteydenpitoa kylien ja kaupunkien välillä tms. Ohjelma tarkoitti summittaisia pidätyksiä ja kidutuksia massoittain ja kidutettujen murhaamista. Tuloksena 40 000 murhaa. Ei siis tarvittu kuin kevyt epäily tai mahdollisuus ja eliminointi seurasi. Tämä menetelmä on tyypillistä kommunismia. Vastaavaa touhua harrastetaan kaikkialla, jonne USA on hyökännyt. Irakissa, Libyassa ja pian myös Syyriassa kidutus ja murhat jatkuvat. Maat tullaan pitämään loputtomiin kaaoksen tilassa, jotta niitä voidaan kontrolloida. Tuhoa seurasivat muutenkin massiiviset kuolonuhrit, koska kaikki tuhottiin. Murhat ja kidutus kuuluvat siis tähän kommunismiin ja kuuluvat siis ideologiaan, kun maat pidetään kontrollissa. Luonnonvarat ja talouselämä ryöstetään ja keskuspankit perustetaan Rothschildien ym. alaisuuteen. Ehkäpä lopulta olot järjestyvät, mutta nukkehallitukset jäävät ja toisinajattelijoiden eliminointi. Tätä eliminointia on koko ajan laajemmin myös muualla. Vastaava tuho odottaa Syyriaa ja Irania. Tietysti myös kaikkia muita maita. Soros ym. ovat hekumoineet myös USA:n ja Euroopan suistuvan kriisiin ja muuttuvan taistelutantereeksi ja yhdeksi suureksi gulagiksi, jossa järjestetään joukkomurhia ja tuhoa sekä jossa eliitti vetelee naruista kaikkien osapuolten ollessa heidän marionettejaan ja riidellessä keskenään. Kaikkialla seuraavat kriisit ja katastrofit toisiaan. Välissä saattaa olla hieman vähemmän rauhattomia kausia, mutta loputtomiin tietysti talmudistinen hirmuvalta ja tyrannia.

  Tämä vallan ja omaisuuden lisääminen koskettaa tietysti myös Suomea. Suomen päättäjät ovat juutalaiseliitin taskussa ja omaisuutta. He toimivat juutalaiseliitin ohjeiden mukaan. Siten ei ole mikään ihme, että yhteiskunta on perin vihamielinen esim. kotimaisia pienyrittäjiä kohtaan. Kaikki valtion omaisuus ja yritykset taas yksityistetään siten, että kaikki lahjoitetaan ilmaiseksi tai puoli-ilmaiseksi ulkomaisille sijoittajille, joilla usein on oma salainen mahdollisuutensa ostaa valtaosa osakkeista ennen yleistä kaupankäyntiä tms. Suuret ketjut voittavat tietysti tarjouskilpailut ym. Mutta kaikkein mielenkiintoisinta on yritysten tuhoaminen veromätkyjen ym. avulla. Liisa Mariapori kertoo meille, että 3000 – 5000 tervettä pienyritystä vuodessa tuhotaan rikollisesti väittämällä ilman todisteita niiden kiertäneen veroja tai muista syistä määrätään lisämätkyt. Kyllä tässä vaikuttaa selvästi olevan ulkomaisia motiiveja tällaisten prosessien takana. Ei vain hyvävelifirmojen suosimista (tässäkin rapparien ym. kautta suora kytkös globalismiin) tai valtion rahantarvetta. Yhtä selvää törkeilyä on esim. elintarvikeviranomaisten loputtomat vaatimukset yrityksille. Pienet kalansavustamot savustetaan suurten tieltä vaatimalla kaikenlaista. Ravintolakeittiökään ei riitä, vaan kahvila ei saa leipoa puliaan itse. Sen tulee ostaa esim. Fazerin pullia. Kaiken takana väitetään suurten yritysten muka toimivan vastuullisemmin ja hygieenisemmin. Kaikki on muka meidän kaikkien parhaaksi. Tietysti suuret pääomat mahdollistavat yritysostot, mutta omistusten keskittymistä vauhditetaan erinäisten tahojen avulla lainsäädännöllä ja kaikin laittomin ja laillisin keinoin

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 9. Esim. kahden passin osavaltiojohtaja voi ostaa Israelin bondeja ja päättää muutenkin läheisistä suhteista. Muistamme 11/9/2001 iskujen yhteydessä suuren rikossarjan, jolla kahden passin miehet ryöstivät USA:lta Israelille/juutalaiseliitille mielipuolisen suuret summat. Ennen iskuja spekuloitiin osakkeilla, Pentagonista kavallettiin jättisummia ja iskuilla peiteltiin jäljet. WTC-torneissa oli ollut kultavarantoja(?) ja ensi iskujen jälkeen siellä suoritettiin jättimäinen talousrikos, mikä paljastui yllättäen CONVAR-yhtymän onnistuttua palauttamaan tietoja vaurioituneita kovalevyiltä. Tornit oli vakuutettu miljardien edestä ym. Iskujen seurauksena aloitettiin kauhistuttavat ryöstö- ja tuhoamissodat. Vastaavaa ryöstämistä ja kavallusta / kiristämistä juutalaisvalta merkitsee koko ajan ja kaikkialla. Tuossa oli vain pieni otos jatkuvista ryöstämisistä ja talousrikoksista / talousjärjestelmien ja yhteiskuntien valjastamisesta luovuttamaan kaikki mahdollinen (”velkatalkoot”, velkaunioni, koronatuet ym.) ym.

  https://911missinglinks.com/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 10. Yksi sodan suurimpia huijauksia on ollut ja yhä on holokausti. Toinen on WW2 ja kansallissosialismi. Siitäkin olisi jo korkea aika saada oikeaa tietoa, myös valtamedian taholta.
  Saksan pitäisi yrittää työstää ww2 trauma ja kääntää se voitoksi. Eihän sillä ole mitään häpeämistä kun verrataan asioita sionistien, brittien ja USAn sotapuuhiin NL:n kommunisteja unohtamatta. Kyse on saksalaisille vaikeasta asiasta koska kansallissosialistinen Saksa on leimattu sodan voittajien toimesta yhdeksi historian suurimmista fasisteista määrätietoisen valheellisen natsi-propagandan avulla jota läntinen media ja Hollywood ovat pian sadan vuoden ajan systemaattisesti tehneet ja luoneet holokaustimyytin jolla sionistit ovat tehneet valtavan määrän rahaa. Saksa yhä vieläkin maksaa sotakorvauksia heille asioista joihin sen syyllisyys on kyseenalaistettu. Lopulta ww2:n suurin kärsijä oli Saksa joka oli tarkoitus totaalisesti tuhota sodassa.
  Jos ajattelee Hitleriä ja saksalaisia kansallissosialisteja vain politiikan tai sodan pohjalta, teet suuren virheen. Ja valkoisten viholliset haluavat sinun jatkavan ajattelua tällä väärällä tavalla.
  Ei liene sattuma että yksi kuuluisimpia filosofeja, Martin Heidegger, kannatti kansallissosialismia ja myös sionistien ’itseään vihaavaksi juutalaiseksi’ leimaama Gilad Atzmon siteeraa paljon juuri Heideggeria kirjoissaan. Ehkä siis kannattaa kysyä miksi ja etsiä vastausta myös tähän?

  Historian Harry Elmer Barnes summarized President Roosevelt’s efforts to involve the United States in World War II:
  Roosevelt “lied the United States into war.”
  http://inconvenienthistory.com/12/4/7534

  The devastation of Germany by total warfare during World War II cast serious doubt on Germany’s postwar ability to survive. Never before in history had a nation’s life-sustaining resources been so thoroughly demolished. Returning from victory in Europe, Gen. Omar Bradley stated, “I can tell you that Germany has been destroyed utterly and completely.”
  Despite soothing words from Allied leaders at the Yalta and Potsdam Conferences, it soon became evident to the Germans that the Allies did not arrive as liberators. Instead, the Allies arrived as conquerors as vengeful, greedy and ruthless as any who had ever won a war. This article documents the plundering and destruction of Germany that continued after the end of World War II.
  Speaking without notes, Truman told the American soldiers: “We are not fighting for conquest. There is not one piece of territory or one thing of a monetary nature that we want out of this war.”
  http://inconvenienthistory.com/12/4/7549

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Zionism and the Third Reich
   Conclusion

   In spite of the basic hostility between the Hitler regime and international Jewry, for several years Jewish Zionist and German National Socialist interests coincided. In collaborating with the Zionists for a mutually desirable and humane solution to a complex problem, the Third Reich was willing to make foreign exchange sacrifices, impair relations with Britain and anger the Arabs. Indeed, during the 1930s no nation did more to substantively further Jewish-Zionist goals than Hitler’s Germany.

   http://www.ihr.org/jhr/v13/v13n4p29_Weber.html

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Keskellä tuhoisaa saartoa sionistit tarjosivat saarron rikkomista ja samalla ratkaisua juutalaiskysymykseen. Saksan oli syytä taipua Haavara-sopimukseen juutalaisten muutosta pois maasta, vaikka samalla jouduttiin hieman maksamaan ja sallimaan omaisuuden siirto myös. Tässä ei ole mitään ihmeellistä. Juutalainen maailma vei ja Saksa vikisi. Tuon varaan ei ole mitään perustetta alkaa rakentamaan typeriä salaliittoteoiroita. En ymmärrä, miksi nostat tämän heiton tähän. Muuta kuin herättämäl nepäluuloja ja tukemaan Alex Jonesin ym. suoltamia kukkujuttuja

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. Kiinalaiset samanlaisia mukavaa esittäviä rottia kuin juutalaiset! Siksi heitä kutsutaan idän juutalaisiksi!

  https://www.tabletmag.com/sections/arts-letters/articles/indonesians-hate-the-chinese-because-they-are-jewish

  Ei ymmärrä mikä täällä sivustolla mättää ymmärtää että putin on näyttelijä jota venäjän juutalaiset kontrolloi täysin! Kaikki on teatteria! Tarkoitus on keino tekoisesti täyttää juutalaisten profetioita joissa putin on 100% mukana! Herätys! holokaustin kritisointi on kielletty venäjällä ja oikeasti isänmaallisia ryhmiä vainotaan juutalaisen kgb toimesta! Venäjän keskuspankki on myös rothchildien omistuksessa ja moskovan kiinteistöt ovat kaikki juutalaisten omistuksessa ja saati sitten venäjän biljönääreistä yli 50% on juutalaisia jos ei isompi prosentti!

  http://redefininggod.com/

  Putin näyttelijä ei muuta! Myös avaruus valehtelu venäjän johtajista ovat täysin mukana niinkuin muiden maiden 33 tason rapparit! Jos täällä vielä joku luulee että kuussa on käyty tai avaruusasemiin ym muuhun vapaamuurari valheisiin niin vähän on tehtävissä tälläisten ihmisten kanssa! NASA heapreaksi petos/huijaus käärmeen kieli!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 12. Nettilainaus vuodelta 2013:

  http://grizzom.blogspot.fi/2013/05/the-piper-report-20130519.html

  Mainio esiintyminen ”Unkarin Georgelta” ajasta 1:15 eteenpäin. Bela Kun, juutalainen kommunistipäällikkö muodosti raa’an bolshevikkihallinnon 1919. Hallitus koostui vain juutalaisista. Sadat tuhannet unkarilaiset murhattiin. Koko älymystö. Kristityt eivät saaneet mennä kirkkoon. Kyseessä oli kauhea vihan ilmaus. Sittemmin Unkariin kuskattiin samat tyypit pitämään valtaa 2. maailmansodan jälkeen. Vastarinta 1956 murskattiin N-liiton tuella.

  Nyt juutalainen viha uhkaa jälleen unkarilaisia. Rauhanomaista mielenosoitusta vastaan hyökkäsi satoja poliiseja täydessä aseistuksessa. Johtajana juutalainen. Unkarin pääministeri ja hänen hallintonsa koostuu juutalaiseliitin lakeijoista ja vihalakeja ollaan säätämässä. Mustalaiset ja mamut on nostatettu unkarilaisia vastaan eivätkä he saa rangaistusta murhista ja pahoinpitelyistä. Kuulostaako tutulta? WJC piti röyhkeästi kokouksen Unkarissa ja kokouksen osanottajien liikkumisen vuoksi koko Budapest oli sotatilassa Bostonin tapaan. Unkarilaiset aiotaan panna matalaksi ja estää heidän mahdollisuutensa puolustautua ja yleensä vaikuttaa. Israel määrää maassa ja komentaa muuallakin. WJC vaatii tietenkin nationalismin kieltämistä, vihalakeja ym. Holokaustin epäilyhän juuri kiellettiin maassa ja annettiin ensimmäinen tuomio. Oikeistohallitus siellä on juutalaiseliitin orja. Jos se joutuu myönnytyksiin EU:n suuntaan, juutalaisille tehdään myönnytyksiä. Pian juutalaisista ei saa puhua missään Euroopassa.

  Unkarilaiset eivät ole mitään antisemiittejä. Antisemiittejä ovat kasaarikommunistut, jotka ovat murhanneet massoitatin arabeja ja ajaneet 2 miljoonaa keskitysleireihin, joissa he elävät kuin eläimet. Unkarilaiset eivät tehneet sitä. Maailman media on juutalainen eikä se puhu siitä, kuinka Israel sulki 60 000 afrikkalaista keskitysleiriin ja aikoo laivata heidät pois maasta. Eikä sitä, miten heistä puhutaan.

  Juutalaisella medialla on otsaa valittaa unkarilaisesta 1920-luvun lainsäädännöstä unohtaen kaiken sen, mitä juutalaiset vasemmistolaiset olivat juri tehneet.”

  Orbanin hallinto kielsi holohoaxin epäilemisen ensi töikseen. Olen kuullut, että Orban olisi juutalaista syntyperää. Mene ja tiedä. Joka tapauksessa kosher

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Nää totalitaristiset lait vaan kertoo, että asiassa on jotain salattavaa. Totuus ei tarvitse turvakseen mitään totalitaristisia lakeja, valheet ainoastaan. Juutalainen ylivalta on syöpä, joka turmelee ihmiset. Juutalais omisteinen valtamedia on puhdas valemedia, jonka tarkoitus on puolustaa ja salata juutalaiseliitin rikokset ja hyökätä niitä vastaan jotka uskaltavat nämä paljastaa. Sokea aukroriteettiusko ja titteleiden palvomisen aika saisi tulla jo tiensä päähään. Totuus asioissa kuin asioissa pitää olla se ajava voima, totuuden itsensä tähden, koska se on totta, ei minkään oman edun tavoittelun takia jne. Ihmisethän voivat rakastaa hyvyyttä tai pahuutta ja tämä juutalaismafia rakastaa pahuutta, heidän mielensä on niin kiero, että hyvän tekemisestä heille tulee paha olo, kun taas pahan tekemisestä ja toisten alistamisesta hyvä olo. Tämä psykopaatti porukka on se joka on kaikkien kansojen vihollinen, he saavat kansat tappelemaan keskenään hajota ja hallitse taktiikalla. Tätä ylivaltaa vastaan taistelu on jokaisen kansalaisen velvollisuus.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 14. Holokaustiuskonto ja sen tarkoitus

  Vesa I. Laurio on poiminut osuvia puheenvuoroja eräästä holokaustikeskustelusta CODOH-foorumilla. Juttu ansaitsee tulla suomennetuksi tänne:

  Ninim. Truth: Tiedän, että jotkut historioitsijat sanovat, että koskaan ei ole tapahtunut mitään vastaavaa, mutta se ei ole sitä, mitä minä… Tiedän, että Israel tarvitsee sitä, koska muuten he vain vaikuttavat lähinnä maanryöstäjiltä ja tunteettomilta maahantunkeutuneilta tappajilta. Tämän lisäksi ihmettelen todellakin:

  1. Mikä merkitys Holokaustilla on uskonnollisena välineenä vaikuttaa historiaan saksalaisten kustannuksella – forever? Tällä ei ole loppua, joten olen alkanut epäilemään heidän agendaansa.

  2. Uskovatko jotkut näistä uskovaisista fanaatikoista todellakin, että tuhat vuotta eteenpäin saksalaisten on edelleen maksettava tai muuten heidät tuhotaan ydinsodalla?

  3. Onko heillä ehkä suunnitelmia jopa luoda uusi Purim-juhla Holokaustista ja tehdä siitä kultti?

  4. Mikä on todellinen kätketty agenda Holokaustin taustalla ja kuinka sitä käytetään ja mihin tarkoitukseen?

  5. Siis, mistä Holokaustissa on kysymys?

  6. Miksi siitä tehdään isompi ja isompi – vuodesta toiseen? Kuulin, että he haluavat opettaa kiinalaisille ja venäläisille virallisen version Holokaustista haluamallaan tavalla.

  7. Miksi revisionistit eivät voi opettaa omaa versiotaan, joka perustuu oikeaan todistusaineistoon? Heidän tulisi mennä Kiinaan ja Venäjälle opettamaan heidän versiotaan, jotta historiallisessa tietämyksessä säilyisi demokraattinen tasapaino.

  8 Uskotteko, että tämä syyllisyyskultti oikeasti lisää sympatiaa muissa (luulen, että vahva sydämellisyys / hartaus lisää empatiaa muissa)?

  9. Kuinka voimme olla todella empaattisia ihmisiä, jos kaikki perustuu johonkin kulttiin pakottamiseen ja onko tämä parasta mahdollista saksalaisten uudelleen kasvattamista?

  Pelkään, että negatiiviset tunteet johtavat jonain päivänä vahvaan vastavaikutukseen…ihmiset saattavat niputtaa Israelin ja Holokaustin yhteen, koska he eivät yksinkertaisesti enää jaksa välittää enempää.

  Steven Willow: Truth: ”7. Miksi revisionistit eivät voi..” Idea revisionismin viemisestä Kiinaan ja Venäjälle on loistava, mutta juutalaiset tekevät alhaisia temppujaan saadakseen viranomaiset estämään sen. Olisiko enemmän järkeä ottaa opiksi menneiden aikojen katolisilta lähetyssaarnaajilta, jotka saattoivat vallata laajoja imperiumeja voittamalla puolelleen ihmisiä maailman eri puolilta. Voisimme kuvitella revisionististen ”lähetyssaarnaajien” rämpivän halki Amazonin kantaen Rudolfinja Mattognon teoksia. Kuvitelkaa yhä historiallisen totuuden edustajat perustamassa opetuspajoja Kenian vuorille tai Haitin satamakaupunkeihin. Köyhistä köyhin käsittää aina juutalaisen riistäjän luonteen ja käsittää siten myös Holohoaxin laajemman kontekstin. Käsittääkseni Truth on törmännyt ideaan, joka lyö viimeisen naulan Holokaustin arkkuun.

  Nimim. Lohengrin: Tässä ketjussa nimim. Truth esitti muutamia perustavalla tavalla tärkeitä kysymyksiä, joihin voi helposti vastata muutaman faktan kera. Yritän tässä antaa muutaman vastauksen käyttäen Truthin numerointia:

  1. Tärkein ja pääasiallinen tarkoitus Holokaustilla (Juutalaisella Holokaustin Versiolla = JHV tuonnempana lyhennettynä, kuten meidän tulisi sitä nimittää) on tuhota Kristinusko täydellisesti. Niin kauan kuin kristinusko on ollut olemassa, juutalaiset ovat yrittäneet häväistä ja tuhot sen. Tämä on kaksi tuhatta vuotta vanha tosiasia, jota ei tässä tarvitse enempää todistella. Fariseukset olivat Kristuksen mukaan joukko väärämielisiä, halveksittavia ja egoisteja. Kristuksen ilmestyminen ei ollut sattumaa, vaan hänen oman ilmoituksensa mukaan ”välttämätöntä ja vallankumouksellista”. Hänen oli tultava maailmaan, koska maailman johtavat luokat olivat niin moraalittomia, ahneita ja itsekkäitä. Johanneksen evankeliumin mukaan Kristus sanoi fariseuksille: ”Jumala lähetti minut, joten miksi sanomani on niin epäselvä teidän mielestänne? Ette pysty ymmärtämään, koska te kuulutte isällenne eli Paholaiselle ja haluatte toteuttaa hänen mielihalujaan. Hän oli murhaaja alusta asti ja valehtelija, koska totuutta ei hänessä ole. Kun hän valehtelee, hän puhuu omaa kieltään, koska hän on valehtelija ja valheiden isä.” (Joh. 8: 42-44). Lyhyesti sanottuna, Kristus ei vain kuvaa juutalaista eliittiä, vaan kertoo maailmalle, että heillä on eri jumala, Saatana. Kristus ilmeisesti jätti mahdollisuuden juutalaisille pelastukseen kääntymyksen kautta, kun taas ei-juutalaisesta ei koskaan voi tulla juutalaisten mielestä ”Jumalan valittua”. (Suomentaja M: Ehkäpä juutalaisuuden viha kristinuskoa kohtaan on peräisin ajattelusta, jonka mukaan Kristus ei voi olla oikea Messias. Koska tämä kanta on valittu, on hän tietysti johtajien mielestä suuri uhka oikealle uskolle ja lisäksi väärä messias ja harhaanjohtaja ja siten hänet tuomitaan paholaisen lähettämäksi viholliseksi. Kuten muut uskontokunnat, koko uskon kanssa ristiriidassa olevat lahkot ovat uhka ja tässähän uhmattiin fariseuksia ja heidän valta-asemaansa ja oppejaan. Ilmeisesti lähes koko juutalaisuutta uhattiin. Ja onhan se oppikin tietysti todellakin ristiriidassa juutalaisuuden kanssa todella paljon. No kaikkiahan nuo vihaavat.)

  En lähde enempää esittelemään toisiaan vastustavien uskontojen yksityiskohtia, mutta koska juutalaiset ovat mielestään valittu kansa ja oikeutettuja ylivaltaan ei-juutalaisiin nähden, tästä seuraa luonnostaan se, että pahin kilpailija Kristinusko on tuhottava (M: ilmeisesti siis koska oppikin on niin erilainen. Ja tietenkin siksi, että oppi vaatii muiden uskontojen tuhoa.) Juutalaisuudessa Jumala ei ole niin keskeinen kuin Juutalainen kansa itse ja sen vuoksi Juutalaisen kansan kärsimys on uskonnossa keskeistä. Siksi Holokaustin on oltava ainutkertainen, sillä sen on oltava paljon pahempaa kuin Kristuksen kärsimykset. Samalla kristityt normit ja opetukset menettävät moraalisen arvon ja ne korvataan juutalaisella kärsimyksellä ja juutalaiset käsitykset asetetaan niiden yläpuolelle. Ei vain saksalaiset ole määrä alistaa juutalaiselle kärsimykselle, vaan kaikki ei-juutalaiset kansat myös! (M: Todellakin vain juutalaisilla uhreilla ja juutalaisella kärsimyksellä tuntuu olevan merkitystä nykyisin. Muuthan ovat vähemmän arvokkaita ja Talmudin mukaan arvottomia.)

  Siksi Kristityt kirkot, paavi, Liittoutuneet, Punainen risti, YK ja koko muu maailma on pakotettava tiedostamaan ”6 miljoonan” ”Holokaustissa” ”murhatun” juutalaisen kärsimys ja muistelemaan sitä ikuisesti ja siten myöntämään alempiarvoisuutensa ”Valittuun kansaan” nähden ja verovelvollisuutensa sille. Toinen tärkeä tehtävä ”korkeampiarvoisella” Juutalaisella kärsimystarinalla on estää kaikia muita kansakuntia asettamasta omaa yhteisöään keskeiseen asemaan (M: siis se riistetään heiltä ja kaikista tehdään judeosentrisiä ”Israel first” -lakeijoita, kuten USA:n kongressin jäsenistä).

  Ensin he väärensivät historian. Sitten väärennetystä versiosta fantasioitiin JHV-myytti ja Holokausti-doktriini. Nyt myyttistä ollaan tekemässä uskontoa, sillä: Uskonto on immuuni tosiasioille (he olivat häviämässä taistelun tosiasioista); Uskonto ei ole riippuvainen totuudesta (”järjestelmällisessä tuhoamisessa”, ”kaasukammioissa” tai ”6 miljoonassa murhatussa juutalaisessa” ei ole lainkaan totuutta); Uskonto ei ole haavoittuvainen kritiikin suhteen (revisionismi on kuolinisku JHV:lle); Uskontoa ei saa kritisoida miltään olennaiselta osin (se voidaan sujuvasti ja ilman mitään uhkaa sovittaa yhteen juutalaisuuden kanssa); Uskontoa ei koskaan saa ”kiistää” (”Denialisti” ei ole enää ”hullu”, vaan ”kerettiläinen”, joka pitää polttaa roviolla ja poltetaan); ”Denialisti” on paha ja hänet on tuhottava (hän on paholaisen avustaja). Holokausti -papisto ja heidän sanansa on pyhä ja erehtymätön (meidän kaikkien on alistuttava heidän tahtoonsa); Holokausti -papisto päättää, mitä ja ketä suvaitaan (He ovat ”valittuja” ja päättävät, mikä on hyvää ja mikä pahaa).

  Holokaustissa ei ole kysymys totuudesta, vaan se on uskonto, mikä on osa maailmanherruutta, sionistista Uutta Maailmanjärjestystä (New World Order) ja orjuutta niille, jotka eivät ole ”valittuja”. Kyse ei ole enemmästä tai vähemmästä.

  Siitä, että Holokausti on todellakin uskonto, selviää monista ilmiöistä: Totuutta ei saa selvittää, vaan sellainen on ”anti-semitismiä”, ei-uskovaiset ovat ”denialisteja” (kerettiläisiä), jotka on hiljennettävä ja tuhottava. Holokausilla on uskovaisensa, pappinsa ja ylipappinsa, ihmeensä, marttyyrinsä, syntiset, paholainen, katekismus, pyhät kirjoitukset, inkvisitio, katedraalit jne. kaikki 100 % uskonnollista.

  2. JHV ei ole ensisijaisesti Saksan nukettamista tai rahastusta. Kyse on maailmanherruudesta. Tämä on näiden sosiopaattien ryhmän 3000 vuotta vanha tavoite ja nyt he ovat menestyksen kynnyksellä.

  3. Purim liittyy petokseen, kostoon, vihaan, murhaan, tuhoon, ei-juutalaisten orjuuteen, tribaaliseen itsekkyyteen ja sitä juutalaiset juhlivat vain itse. Tyypillinen Vanhan testamentin herjaus ja absoluuttinen vastakohta Uudelle testamentille ja Jeesuksen opetuksille (yksikään kansa tai ihminen ei ole parempi Jumalan edessä, rakasta lähimmäistäsi jne.)

  Juutalaisessa uskossa ei ole kysymys ensisijaisesti Jumalasta tai profeetoista (Talmud itse asettaa Jumalan toissijaiseen asemaan Talmudiin nähden), vaan ensi sijassa Juutalaisen kansan kärsimykset on nostettu keskeiselle sijalle. Myös tästä on kysymys holokaustin mahdottomassa liioittelussa. Maailmanherruus tarkoittaa talmudistien ja juutalaisten silmissä kaikkien ei-juutalaisten alistamista orjuuteen ali-ihmisinä.

  4. Kätketty agenda on sionistien maailmanherruus. Kaikki muu tähtäsi sen saavuttamiseen. Esim. sotien aikaansaaminen, sillä monopolikapitalismin gangsterit saavat kolmea kautta voittoa sodista. 1. Sodan valmistelum aikana painetaan rahaa ja myönnetään lainoja sotateollisuudelle, 2. Sotien aikana ja 3. Niiden jälkeen (lainoja jällenrakennukseen) (M: Myös se teollisuus ja rakennusfirmat ovat heidän). Sionistijohtaja Weizmann tapasi sanoa, että ”Katastrofi on valtaa” (M: sota tms. mahdollistaa poikkeustilan ja erinäiset palatsivallankaappaukset ja hämärämiesten temput kulisseissa, omien miesten diktatuurivaltuudet ja kätyrien avulla demokraattisenkontrollin ohittamisen, konfliktin osapuoliin soluttautumisen ja tihutyöt heidän nimissään ym. Ihmiset ovat usein helposti täysin alistettavissa, koska on puutetta ja turvattomuutta, he ovat täysin riippuvaisia jostakin tai saadaan helposti tekemään mitä vain). Siispä luodaan epävarmuutta, uhkaa, hämmennystä, epäjärjestystä, kaaosta, vastakkainasetteluja, pulaa etc. Heidän onnistui saada valta maailman voimakkaimmassa maassa USA:ssa ja se toteuttaa nyt heidän tahtoaan: sotaa, sotaa ja taas sotaa. Sionisti ja Kanadan B’nai B’rithin loosin ja hallituksen välisten suhteiden hoitaja I. J. Kadegan sanoi: ”Juutalainen holokaustidogmi on Uuden maailmanjärjestyksen peruskivi….Tavoitteemme perustaa Uusi maailmanjärjestys riippuu siitä, mitä opimme Holokaustista:”

  Truth sanoi: ”Luulen, että kaiken takana on muutakin kuin suru ja empatia, jota haluaisin jakaa jokaiselle ja kaikille sodan uhreille – ilman ehtoja.” Holokaustin tarkoitus on palvella poliittisen sionismin etuja. Ei mikään muu. Muista se, Truth. He tulevat hysteerisiksi, jos joku ehdottaa minkä tahansa muun uhrijoukon muistamista, saksalaisten sotilaiden tai murhattujen siviilien tai minkä tahansa murhattujen viattomien uhrien joukon maailmassa. EU-puheenjohtaja Jerzy Buzak koki tämän viime vuona, kun hän ehdotti 23.8. julistamista päiväksi, jolloin muistettaisiin miljoonia itäeurooppalaisia kommunismin uhreja. He huusivat, että kyseessä olisi holokaustin halventaminen yms hevonpaskaa. Voit arvata, mitä tapahtui: Jerzy Buzak julistettiin antisemitistiksi eikä ehdotuksesta ole kultu mitään sen jälkeen. (M: Kommunismin uhrithan olivat juutalaiseliittien uhreja, mikä varmasti on antanut pontta hysterialle. Se, että kommunismin uhrien muistaminen on antisemitismiä, on tietysti loogista, kun kerran uhrit olivat siis talmudistien uhreja.)

  5. Holokaustissa on kysymys psykopolitiikkasta, aivopesusta ja sionistieliitin maailmanherruudesta Uuden maailmanjärjestyksen kätkettyjen voimien kautta. Mikään muu ei ole niin tärkeää eliitin ja sionistien agendalla kuin holokausti. Australialainen sionisti prof. Rubinstein sanoi, että jos osoitetaan, että holokausti on myytti, Israelin vahvin ase on tuhottu. Kyllä ja myös vahvin tämän rosvovaltion suoja.

  6. Miksi siitä tehdään isompi ja isompi..? Yläpuolella kerrotaan, miksi. Kuinka se tapahtuu? Indoktrinaatiolla, moraalisella kiristyksellä ja laillisella vainoamisella. Ei kulu edes yhtä ainoaa päivää ilman ”uutista” natsien ”pahuudesta” ja ”viattomista murhatuista juutalaisista”. Tämä sen vuoksi, että aivopesun perusta on jokapäiväinen toisto. Orwellin ”2 vihan minuuttia” on naurettavaa leikkimistä tähän verrattuna. Lisäksi puhdas kiristys edesauttaa sen, että kukaan ei uskalla sanoa vastaan. Uran tuhoaminen on varmaa, mutta pahempaakin voi seurata. Lakisääteiset vainot nykyisessä Euroopassa merkitsevät paluuta keskiajalle ja varjoissa vaanivaa inkvisitiota.

  7. Revisionisteilla ei ole mitään mahdollisuuksia opettaa kiinalaisia tai mitään muitakaan kansakuntia. Sitäpaitsi, Kiinan, Venäjän ym. hallitukset tietävät ketkä ovat Lännen todelliset vallanpitäjät ja heidän on tehtävä paljon bisnestä näiden roistojen kanssa. Siksi heidän suunsa sanoo asioita, joilla rahaa tulee. (M:Ja samat juutalaiset johtavat näitäkin maita)

  8. JHV:n ”ei enää koskaan” -argumentti oli ja on täydellinen ja moraaliton petos. Se on täysin konkurssissa. Vuoden 1946 jälkeen ei yksikään kansakunta ole tehnyt enempää julmuuksia, viattomien ihmisten ja lasten murhia, väkivaltaa, raajojen murskaamisia., asuntojen hävityksiä, ryöstöjä, aloittanut laittomia sotia, käyttänyt laittomia aseita taistelijoita ja viattomia siviilejä vastaan, valmistanut kiellettyjä joukkotuhoaseita, rikkonut 70 YK:n päätöslauselmaa vastan, harjoittanut diskriminointia rodun ja uskonnon perusteella kuin sionistit Israelissa ja vastaavat USA:ssa. JHV:n kaikki moraaliset funktiot on tuhottu tällä. Ainoa opetus, jonka maailma voi oppia ”Holokaustista”, että nuo eliittijuutalaiset eivät välitä kenestäkään muusta kuin itsestään.

  9. Holokaustiopetuksella on tärkeä tehtävä holokaustiuskonnon perustamisessa. Huomatkaa, että uskonnon ja historian opetukseen panostetaan yhä vähemmän samaan aikaan, kun kouluissa siirrytään pakolliseen ja kaikkialle leviävään holokaustikasvatukseen. Monessa länsimassa holokaustikasvatus alkaa jo kuusivuotiaana. Koska kyseessä ei ole oikea ”koulutus” tai ”kasvatus”, vaan valheen indoktrinaatio, voimme puhua hallitusten harjoittamasta on lasten hyväksikäytöstä ja väkivallasta heitä kohtaan. Kyynisesti nuo lapset pannaan vankilaan, jos he aikuistuttuaan uskaltavat kritisoida tätä tai vain kyseenalaistaa tämän kasvatuksen. (M: Talmudistieliitti on maailmansodissa aiheuttanut ja muissa sodissa sekä kommunismin uhreina yli 300 miljoonaa uhria ja enemmänkin. Suoraan murhattuja siis lähes 200 miljoonaa kommunismin uhreina. Ja nämä samat roistot pakottavat yhteiskunnat valehtelemaan 6-vuotiasta saakka yhteskunnan varoilla lapsille olemattomista joukkomurhista. ja jotkut pallopäät eivät edes tajua, mistä on kysymys eli talmudistien rasismista ja orjuutuksesta ja aggressiosta. Ei, vaan vasemistovoimat jopa ajattelevat kaiken olevan ok. Ei huomata täydellistä tiedotusvaltaa ja aivopesua. (Vai onko tällaista aivottomuutta siis, vaiko vain moraalitonta alistumista?) Tässä ollaan kai lähellä sivistyksen nollapistettä.)

  Truth, ehkä paras reaktio tähän kohtaan on se, mitä Adolf Hitler sanoi sodan loppupuolella: ”Jos voitan tämän sodan, lopetan juutalaisten maailmanherruuden ja annan sille kuoliniskun. Jos häviän sodan, he eivät tule nauttimaan siitä, sillä he menettävät järkensä ja vievät pyrkimyksensä niin pitkälle, että he itse provosoivat vastareaktion”.

  Nimim. Heimwehr: Lohengrin, tuo oli yksi palstan parhaista postauksista. Israelilainen sotahistorioitsija van Creveld esitti, että ”meillä on useita satoja ydinkärkiä ja voimme suunnata ne mihin hyvänsä maailmassa, ehkäpä jopa Roomaan. (M: asiantuntevat tyypit varmaankin ovat sitä mieltä, että tietysti juuri sinne ja ensin) Useimmat Euroopan pääkaupungit ovat ilmavoimiemme maaleja….meillä on välineet viedä koko maailma mukanamme. Ja voin vakuuttaa se, että näin tulee käymään ennen kuin Israel tuhoutuu.” Holokaustimyytti loi suurimman koskaan esiintyneen vaaran ihmiskunnalle, kun se loi Israelin. Ja syyllisyyden repimät ja sionisteille alistuneet saksalaiset lahjoittavat sukellusveneitä Israelille. Niistä voidaan laukaista ydinaseita. Kaikki tapahtuu veronmaksajien rahoilla. Järjetöntä.

  Nimim. Mincuo: Oikein hyvä kommentti, Lohengrin. Jos minun sallitaan, lisään sen verran, että bolshevismin kautta saimme maistaa heidän metodeitaan. Bolshevismin suunnitteli, rahoitti osaksi, pani toimeen ja johti juutalainen eliitti. Näit saman useissa maissa. Kommunistieliitti oli juutalainen Puolassa, Unkarissa, Romaniassa. Samojn 20- ja 30-luvuilla Itävallassa, Saksassa, Kreikassa ym. Myös USA:ssa, Englannissa, Ranskassa ja Italiassa.

  Kommunismi on kuollut, mutta bolshevismi ei kuole koskaan. Trotskyismi ei koskaan. Monista trotskiiteista tuli US-neokonnia. Mrxismi, freudilaisuus, Boasin antropologia, maahanmuutto, sosiaalinen, seksuaaliset oikeudet jne ..yhdessä liian niukan kriittisen ajattelun, niukan kasvatuksen kanssa, ajattelu mielikuvien, tunteiden kautta jne…toteutettiin useimmiten saman eliitin toimesta. Ylivalta haluaa luoda yhteiskunnasta lähinnä tasapäisen ja järjestäytymättömän, kulttuurisesti ala-arvoisemman. Se käyttää kuten ennenkin (hyödyllisten idioottien avulla) teorioita ja periaatteita, jotka ovat sinänsä valideja, mutta jotka vain panevat alkuun asioita ilman täsmällistä tarkoituksenmukaisuutta Tasa.arvo, eettiset kysymykset, maahanmuutto, multi-etnisyys, maallistuminen, seksuaalisuuskasvatus, homojen oikeudet, eutanasiaa, pasifismia, syntymättömien oikeudet jne.

  Yksi todellinen tarkoitus on tuhota uskonto siksi, että sen on osa kulttuurista identiteettiä. Sen vuoksi kristinusko on ensisijainen kohde ja fokus on juuri nyt siihen liittyvien symbolien, traditioiden, juhlallisuuksien ja pukujen poistaminen: ”Vuodesta 1975, jokainen elokuva, jolla oli suorat tai epäsuorat kytkennät kristinuskoon tai aihe siitä, toi esiin vain kielteisiä näkökohtia. Ei koskaan mitään positiivista.” Tämä on juutalaisen intellektuellin puhetta. Ei papin. Vuodesta 1900 Hollywoodia kontrolloivat 100 % juutalaiset. Trendit, muoti, siis lyhytaikaiset käyttäytymisen mallit, sanomalehdissä, kirjoissa, mutta erityisesti TV-sarjoissa ja elokuvissa on suunniteltu poikkeuksetta tietyn kaavan mukaan. Koskaan ne eivät esitä paikallista traditiota positiivisesti ja kulttuurisesti merkittävänä tai erityisenä, vaan tämä perintö on aina esitetty , jopa inserttejä ja hahmoja myöten, sivistymättömänä ja ala-arvoisena, jopa typeränä tai raakana.

  Sillä aikaa tämä ryhmä vahvistaa omaa etnistä, uskonnollista tietoisuuttaan fanaattisuuteen asti, sosiaalista ja etnistä koheesiota, joka lajin ominaispiirteitään, täydellistää rituaalit, tavat, kielen, erityistavat, jopa ruoan ja askel askeleelta se luo lainsäädännöllä eroavuuksia muiden suhteen. (toisaalta tuo omaa vaikutustaan muiden ryhmien kulttuuriin).

  (Suokaa anteeksi huono englantini, sanoi viimeinen nimimerkki ja siksi oli pirun vaikea kääntää ja viimeisen lauseen sisältö meni vähän arpomiseksi osin. Siis:

  Trends, fashions, behaviors also ephemeral, in newspapers, books, but especially in the series TV and movies are only designed and invariably in a certain key, never appearing a local traditional positive legacy culturally specific and distinctive, which is indeed always shown, even by means of inserts and figures ideographic how the legacy of low-acculturated, if not ignorant and crude.

  In the meantime that group strengthens and fanaticize their own awareness of ethnic, religious, social cohesion and blood, traditions, peculiarities of each type, complete with rituals, customs, language, peculiar habits, even the food, and step by step is fixing by law distinctions and differences with the others.)

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 15. http://moranen.blogspot.fi/2008/10/juutalaisuuden-opetuksia-osa-6.html

  “Chabad Lubavitch -sivustolla kerrotaan “Rebben” sanoneen että:
  “Pääasiallinen avodah [tehtävä] tälle sukupolvelle on mennä lopulliseen goluksen sotaan, valloittaa ja puhdistaa kaikki ei-juutalaisten maat” — Shabbos Parshas VaYelech, 5746.

  Sekä:
  “[Liittyen] Seitsemään Mitzvotiin: Aika on koittanut valmistella maailma Messiaalle. Tähän siältyy sen tekeminen “sopeutetuksi paikaksi” levittäen Seitsemää Mitzvotia.4” — Purim, 5747, Sichos in English, vol. 25, s. 7.

  Ja että:
  “Vaikuttaminen ei-juutalaisiin, jotta he pitävät heidän mitzvottinsa, Seitsemän Noahide Lakia […] tulee avustamaan meidän tehtäväämme, maailman tekemistä Jumalan vaelluspaikaksi, ja auttamaan Messiaan saapumista.” — Purim, 5747, Sichos in English, vol. 35, s. 3.

  Kuten myös:
  “Jotta koko maailma tulisi pysymään järjestyksessä, on välttämätöntä että joka ikiseen “seitsemästä kymmenestä kansakunnasta” tultaisiin vaikuttamaan niin että ne tulisivat työskentelemään maailman sopeuttamiseksi. On riittämätöntä että vain yksi kansakunta toimisi oikein.” — Hisvaduyos 5750 1:395; viitattu “The Deed is the Main Thing,” Kol Boi Ha’olam, s. 388. (noahide.com, ‘The Hasidic Gentile Campaign: Rebbe Speaks’.)”

  …Israelin pääministeri David Ben-Gurion totesi Time Magazinen haastattelussa v. 1948 ihmisrodusta ja yhdistyneistä kansakunnista että:
  “Meidän politiikkamme täytyy olla ihmisrodun yhtenäisyys. Maailma on jakaantunut kahteen ryhmittymään. Me pidämme yhdistyneitä kansakuntia juutalaisena ihanteena.”9 (Time Magazine, 16.8.1948, s. 25.)

  Ben-Gurion teki v. 1962, Look Magazinen haastattelussa erittäin tärkeän ja kiehtovan profetian omasta maailmankuvastaan tulevaisuudessa v. 1987: “Kuva maailmasta v. 1987, kuten se on mielikuvituksessani hahmoteltuna: kylmä sota tulee olemaan menneisyyden asia. Sisäiset paineet ja jatkuvasti kasvava älymystö Venäjällä enempään vapauteen sekä massojen paineet elinolojen nostamiseksi, voivat johtaa vähittäiseen Neuvostoliiton demokratisoitumiseen. Toisaalta työläisten ja maanviljelijöiden kasvava vaikutusvalta sekä tiedemiesten kasvava poliittinen tärkeys, voivat muuttaa Yhdysvallat täysin hyvinvointivaltioksi suunnitellulla taloudella. Läntinen ja itäinen Eurooppa tulevat autonomisten valtioiden liittovaltioksi sosialistisilla ja demokraattisilla hallintojärjestelmillä. Neuvostoliiton poikkeuksella, yhdistyneenä euraasialaisena valtiona, kaikki muut maanosat tulevat yhdistyneiksi maailman liitossa, jonka käytössä tulee olemaan kansainvälinen poliisivoima. Kaikki armeijat tullaan lakkauttamaan, eikä enää tule olemaan sotia. Jerusalemissa Yhdistyneet Kansakunnat, (todellisesti Yhdistyneet Kansakunnat) tulee rakentamaan profeettojen alttarin palvelemaan yhdistyneitä mantereita; tämä tulee olemaan ihmiskunnan korkeimman oikeuden näyttämö yhdistyneiden mannerten kaikkien kiistojen selvittämiseksi, kuten Isaiah profetoi. Korkeampi koulutus tulee olemaan kaikkien henkilöiden oikeus maailmassa. Pilleri raskauden ehkäisemiseksi tulee hidastamaan Kiinan ja Intian räjähdysmaista luonnollista väestökasvua. Ja vuoteen 1987 mennessä, keskimääräinen elinikä tulee yltämään 100 vuoteen.”10 (Look Magazine, 16.1.1962.)”

  Tästä profetiasta on tärkeää huomata juuri se kuinka Ben-Gurion viittaa “Isaiahin profetiaan”, eli siis juutalaisuuden messiaanisiin opetuksiin. Tämä on selvä käytännön osoitus arvovaltaisen juutalaisen suusta (Israelin pääministerin!) siitä, että juutalaisten joukossa tosiaan on vaikutusvaltaisia juutalaisia, jotka ottavat uskontonsa hyvin vakavasti ja haluaisivat nähdä jopa sen messiaanisten profetioiden toteutuvan. Ja erittäin oleellista on myös ymmärtää, että juutalaisuuden messiaaniset profetiat eivät ole mitään taivaallisia tai tuonpuoleisia epämääräisiä unelmia, päinvastoin: Juutalaisuuden messiaaninen tavoite juutalaisten hallitsemasta maailman yliherruudesta perustuu nimenomaan todelliseen maailmaan, maallisten juutalaishallitsijoiden johtamaan maailmanvaltaan. Tuskin juutalaisjohtajat jättäisivät tämän messiaanisen tavoitettaan minkään epämääräisen Jumalan varaan, vaan todennäköisemmin juuri itse pyrkisivät tämän saamaan aikaan. Tästä on kyse: Juutalaisuuden maailmanherruus maan päällä, jota jotkin juutalaisjohtajat mahdollisesti suunnittelevat. ”

  Todellakin tämä taitaa olla todellinen uskonto, sillä Gurion oli ateistinen sosialisti, kuten monet sionisit. Silti näitä juttuja tunnutaan toteuttavan selvästi uskonnollisena missiona. Muut osat tästä Morasen lyhyemmästä tutkielmasta on syytä lukea. Mutta selkeäähän herruuspyrkimys on, joten miksi ”mahdollisesti”?

  Kansalliset armeijat lakkautetaan siis näissä visioissa ja on YK:n eli juutalaiseliitin johtamat kv. armeija ja poliisivoimat. Kuten nyt EU:lla on Europol ja YK:lla oli aluski mandaatti ja rauhanturvaajat ja sitten Nato ja liittoumat ym. Golden Dawnin kohtalosta huomaamme, että juutalaisjohtajan Ronald Lauderin julistus ja ohjeistus hänen luonaan juosseille poliitikoille riitti puoluee toiminnan estämiseen. Samalla julistettiin tuomio tällaisille nationalistipuolueille (ei vielä ns. kosher-nationalisteille). Tuevaisuudessa ei varmaan suvaita muodostuvankaan mitään nationalistipuolueita, mutta siis jos esiintyy jokin ikävä ilmiö, on olemassa kv. poliisivoimat, jotka voidaanlähettää paikallise poliisin tueksi. Kun kansakunnat on tuhottu perusteellisemmin, sukupolven sisällä paikalliset polisitkin ovat kauttaaltaan bolsuja kai eli luottorottia. Nyt ei voi esim. Kreikassa kaikkiin poliiseihin NWO-taholta luottaa. Kaiken kaikkiaan tietenkin kansakunnat tuhotaan ja rajat on avattu, jotta ihmiset olisivat helpommin hallittavaa massaa. Sikäli kun on kuppikuntia ja aina tulee olemaan sen verran, että ne saadaan nahistelemaan keskenään. Hajoita ja hallitse. Kun oli yhtenäiset kansallisvaltiot tai homogeniset, sellaiset saattoivat aina herätä ja kansalaiset yhdistää voimansa, koska heillä oli kulttuurinsa ja omaisuuttakin eli jotain, joka oli puolustamisen arvoista. Yhtenäisyys mahdollistaa puolustautumiskyvyn. Kunkaikki on tuhottu ja kaikki masennettu ja väännetty bolshevistiseksi roskaväeksi, ei ole puolustuskykyä homogeenisenakaan. Mutta homogeenisuutta ei suvaita, koska kaikki mahdolisuudet viedään ja rajat avaamalla päästään tuhoamaan nopeammin traditioita ym. Näin juutalainen valta ei voi koskaan olla vaarassa kumoutua. Tietenkin kyseessä on tämän syyn lisäksi siis kyse talmudistisesta missiosta tuhota muut ja alistaa heidät. Mutta silti siis vaaditaan tietenkin ylikansallinen poliisivoima tuhottujen ja muutettujen alueiden mahdollisen kielteisen ilmiön kuriin laittamiseen. Tämä on helppoa, koska kohteella ei ole juurikaan puolustusmahdollisuuksia. Varsinkin, jos ja kun kansalaiislta on kerätty aseet. Lisäksi JWO/NWO haluaa jatkuvia levottomuuksia, joita sitten voi kukistella verisesti. Kuten nyt Irakissa, Syyriassa, Libyassa ja vähän joka puolella. Veri lentää ja poikkeusolot jatkuvat. Epästabiilius on itse tarkoitus ja maailma yksi suuri sota-alue ja gulagi lopulta. Vallitsee jatkuva poikkeus- ja hätätila.

  Yeager taannoin ihmetteli, miten amerikalaiset nielevät sen, että keskusteluohjelmissa on alkanut teeveessä siellä esiintyä juutalaisia (useat eivät tajua kaikkien heistä olevan juutalaisia), jotka sanovat, että “amerikkalaiset, valkoisetkin, varmaan pian tajuavat, miten hyvä juttu se on, kun valkoiset eivät enää ole enemmistönä eivätkä he ole yksinomaan johtoasemissa, vaan päinvastoin”. Eihän tuossa ole mitään järkeä! Miksi ihmeessä heidät pitää syrjäyttää? Samat janoavat kiihkeästi myös koko rodun risteytymistä ja tuhoa. Mielenkiintoista todella, kuinka juuri eurooppalaiste kansakunnat ja etenkin germaanispohjaiset ovat olleet ykköskohde juutalaiseliitin vihalle jo satoja vuosia. Onko tässä määrä tuhota jokin poikkeuksellinen kyvykkyys? Em. käytäntö siis ei selitä kaikkea aggressiota teoissa ja puheissa.

  Treason to whiteness is loyalty to humanity. The goal of abolishing the white race is on its face so desirable that some may find it hard to believe that it could incur any opposition other than from committed white supremacists. ~ Noel Ignatiev, Harvard Magazine, Sep-Oct 2002

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 16. Deanna Spingola(Ruling Elite 3): Sionistien kutsumana journalisti Donald Day osallistui 18. sionistikokoukseen Prahassa 4.9.1933. Täällä rabbi Stephen Wise syytti Chaim Wizemannia liian lepsusta politiikasta palestiinalaisia kohtaan ja vaati juutalaisvaltion muodostamista nopeuttavia toimenpiteitä. Meer Grossman (Jewish State Party) kritisoi Haavara-sopimusta ja sitä, että juutalaisen pääoman siirto Palestiinaan saksalaisina tuotteina osaltaan vesitti kansainvälistä boikottia. Berl Locker selvitti, että sionistit eivät olleet neuvotelleet tai kehottaneet solmimaan sen. (Day: Onward Christian Soldiers/1984, 2002, s. 96-99) Day, joka istui puhujapöntön vieressä, kuunteli puheita viikon ja sai selville, että oli olemassa 8 eri sionistipuoluetta, mukana Revisionistipuolue, jonka ruskeapaitaiset jäsenet kohtelivat arabeja Palestiinassa siten, kuinka juutalaiset väittivät kansallissosialistien kohtelevan juutalaisia Saksassa. Konferenssin loputtua ryhmä juutalaisia kysyi Dayltä, aikoiko hän laatia positiivisen artikkelin kongressista. Day vastasi, että puheet olivat antaneet sellaisen vaikutelman, että yleisesti eri puolilla ihmiset eivät pitäneet juutalaisista. Ne indikoivat lisääntyvästä vihamielisyydestä heitä kohtaan ja ehdotti, että jokin oli hyvin pahasti vinossa tässä asiassa (something was “radically wrong somewhere”). Hän sanoi, että “jos joku todella vaikutusvaltainen juutalaisjohtaja nousisi ja pyytäisi juutalaisia tutkimaan itseään, voitaisiinko löytää syy tälle epämieluisuudelle, tämä voisi olla tärkeä tapahtuma, jonka voisin raportoida.” He sanoivat Daylle, että yksikään juutalainen ei koskaan saattaisi itseään tällaiseen asemaan. Day päätteli, että “jos juutalaiset eivät kyenneet kohtaamaan suoraan syytä epäsuosiolleen, niin oli koittamassa aika, jolloin juutalaiset joutuisivat huonompaan asemaan Euroopassa kuin mustaihoiset olivat USA:ssa.” (Day s. 102-111)

  Robert Edmonson huomasi juutalaisten harjoittaman Amerikan talouden, pankkitoiminnan, ja median manipuloinnin ja kontrollin ja muodosti Edmonson Economic Servicen. Hän uskoi Rooseveltin olevan juutalainen ja julkaisi lentolehtisen “Roosevelt’s Jewish Ancestry”. Hän kritisoi Rooseveltia vuoden 1936 vaalikampanjan aikana ja oli sitä meiltä, että B. Baruch, Louis D. Brandeis ja F. Frankfurter kontrolloivat häntä. 11.6.1936 Grand Jury New Yorkissa syytti häntä “kaikkien juutalaisuskoisten solvaamisesta”. Valmistellessaan puolustustaan hän kutsui Baruchin, Henry Morgenthaun, rabbi Wisen, Samuel Untermeyrein, Fiorello LaGuardian, James P. Warburgin, Walter Lippmannin ja Samuel Rosenmanin todistamaan. AJC ohjeisti oikeutta luopumaan syytteestä, mikä suureksi osaksi todisti Edmonsonin näkemykset oikeiksi.

  Tammikuussa 1938 Donald Day kirjoitti kirjeen John Czechille, The Polish Daily News of Chicagon urheilutoimittajalle, jossa hän määritteli juutalaisten maailmanlaajuisen kampanjan tavoitteina olleen aloittaa uusi maailmansota ja samaan aikaan kerätä sympatiaa ja suosiota kansakunnalleen. Day sähkötti kopion kirjeestä toiselle ystävälleen, joka jakoi sen Edmonsonille, joka julkaisi sen lehdessä The American Vigilante. Seuraavassa muutamia otteita siitä: “Juutalaisten eettinen koodi on itämainen ja he vaativat, että heidän tulisi sallia elää tämän itämaisen moraalikäsityksensä kanssa kristillisessä sivilisaatiossa….Juutalaiset ovat lakimiesten kansakunta ja hyvin terävien sellaisten. Uusien lakien ja säännösten sekasorrossa koskien kaikkien maiden liiketoimintaa he ovat paremmassa asemassa kilpailijoihinsa, kristittyihin kauppiaisiin nähden. Etu on perustavaa laatua, koska kristitty on kasvatettu kunnioittamaan lakia, kun taas Cheder opettaa juutalaisia, kuinka kristittyjen lait kierretään. Monta vuosisataa jo juutalaisen pääasiallinen valta on ollut seurausta siitä, että juutalainen on pystynyt kontrolloimaan ja omistamaan suuria summia rahaa. Hän pystyy saamaan lainoja ja rahallista avustusta ja luottoa, kun kristityt ovat surullisesti köyhtyneet. Kansainvälisten juutalaispankkiirien suunnaton valta on pienen juutalaisen tukena ja on tähän asti suojannut tätä “vainoamiselta”. Vainoaminen on mielestäni väärä sana. Useimmissa tapauksissa kyse on ollut pöyristyneiden kristittyjen vastatoimista.” (Day s. 102-111)

  “Juutalaisella…ei ole mitään estoa inhimillisen heikkouden ja epäonnistumisen hyödyntämisen suhteen missä ja milloin vain kykenee. Kaikilla amerikkalaisilla konsuleilla on pieni salainen kirja (olen nähnyt ne), joka sisältää valokuvat ja tiedot tunnetuista valkoisten orjien kauppiaista (M: lapsityövoima ja prostituutio ym?) ja huumediilereistä. Enemmän kuin 98% heistä on juutalaisia, enimmäkseen Puolasta, Liettuasta ja Italiasta. Mikään hanke ei ole liian rikollinen tai alhainen heille ryhtyä siihen. Poliisireportterina Chicagossa ja New Yorkissa paljastin “punaisten lyhtyjen alueita” ja huomasin, että Paheet ovat juutalainen teollisuudenala. Kaikki on aivan samoin kuin Pariisissa ja Wienissä nykyisin ja ennen he tekivät kaikkea tätä Berliinissä ja muissa Saksan kaupungeissa juuri samalla tavalla kuin he toimivat Puolassa. (Sama)

  “Heidän taipumuksensa pornografiaan, kieroutunut vakaumus siitä, että he muodostavat luokan, joka on lain yläpuolella, ja heidän yrityksensä salailla ja suojella/puolustaa muita rikollisiin toimiin syyllistyneitä juutalaisia on nykyisin johtanut antisemitismin suosion rajuun kasvuun ja tästä antisemitismistä kansallissosialistinen Saksa on vain yksi pieni osa-alue. Tänään suuri osa Eurooppaa pitää juutalaista lainsuojattomana ja juutalaiset itse ovat tehneet paljon tämän leiman ansaitakseen… Kun juutalaiset moittivat Hitleriä ja kansallissosialistien hallitusta juutalaisten vainoamisesta, se kuulostaa naurettavalta. Sitä paitsi kyse ei ole vainoamisesta; se on pöyristyneen kristillisen kansakunnan puolustautumista.”..Antisemitismi on ikuinen sairaus ja yleisesti tästä kärsivien parantumattomuus johtuu jatkuvasta kontaktista itse juutalaisiin. Dayn mukaan juutalaiset olivat itse syypäitä siihen, millainen kuva ihmisillä heistä oli. Jos he eivät kunnioittaneet lakia, vaan halusivat käyttää sitä hyväkseen, ei heillä ollut oikeutta vaatia oikeudenmukaisuutta. Jos ihmiset diskriminoivat heitä, siihen täytyi olla jokin syy. Juutalaisten historia paljastaa, että he ovat aina tulleet epäsuosituiksi siellä, missä heidän lukumääränsä on kasvanut ja he ovat saavuttaneet yhteiskunnassa merkittäviä valta-asemia. Yli 100 maata on karkottanut heidät ja nyt he ovat sitä mieltä ja valittavat, että “maailma on liian pieni siihen, että heillä kaikilla olisi mukavaa” (Sama)

  18.11.1938 The London Times julkaisi artikkelin juutalaispakolaisten vaikeuksista löytää kohdemaa. Englanti janosi heidän pääomaansa, mutta ei ollut kiinnostunut immigranteista. (Day 96-99) Ei ollut mitään väliä sillä, missä juutalaiset asuivat bolshevikkiterrorin aikana, sillä aina he Dayn mukaan tukivat näitä terroristeja. Kun bolshevikit kiduttivat, näännyttivät nälkään ja joukkotuhosivat venäläisiä, maailman juutalaiset ja heidän poliittiset nukkensa, kuten Woodrow Wilson, Herbert Hoover ja FDR, ylistivät ja rahoittivat heitä. Näin tapahtui, koska bolshevikkihallitus oli ja oli aina ollut juutalaishuijaus/ -verkosto (“Jewish Racket”) (Day s. 102-111). “Bolshevismissa oli paljon samaa kuin New Dealissa ja useimmissa sen jälkeisissä hallinnoissa, kaikki valheellisesti verukkeena demokratia. Stalinilla oli näytösoikeudenkäyntinsä ja hän teloitti muutaman juutalaisen täkynä, samaan tapaan kuin Rosenbergit vuonna 1951 Irving Kaufmanin toimiessa teloitustuomion antajana. Kymmenet tuhannet juutalaiset assimiloituivat tai muuttivat Israeliin tai Yhdysvaltoihin neuvostovallan kaatumisen varalta. Jo I maailmansodan aikana juutalaiset aloittivat toimimaan holohoax-taktiikan mukaan, jotta maailman mielipide heistä olisi muuttunut. “(Spingola s. 579)

  Donald Day oli myrkkyä juutalaisten mielestä aikoinaan ja on kai vieläkin. Kuuntelin hiljattain Paul Hickamin podcastin Arnold Leesestä, joka joutui Churchillin laittomien pidätysten uhriksi sodan aikana. Tunnettu tiedemies sai pitää vielä tuolloin henkensä. Mielenkiintoista oli, että kuulustelijat selvittivät hänen yhteyksiään Donald Dayhyn ja hänen kirjaansa Onwards Christian Soldiers, joka ilmestyi ensimmäisen kerran sodan aikana. Yteyksiä kirjaan ja toimittajaan ei tosin ollut.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 17. Revisionist Reportin arkistoista kuuntelin tänään Carolyn Yeagerin kaksi ohjelmaa, jossa hän haastatteli saksalaista, joka oli ollut vuosia keskitysleirillä USA:ssa saksalaisuutensa vuoksi. Japanilaiset, saksalaiset ja italialaiset vietiin keskitysleireille 1941 eli jo ennen kuin Saksa internoi juutalaisia. Virallinen määrä oli italialaisia 15600 ja saksalaisia 11 000. Japanilaisia oli enemmän ja heidän joukossaan suuria määriä japanilaisia, jotka olivat olleet jo kauan USA:n kansalaisia. Myös saksalaisten myönnettyjä kansallisuuksia vietiin. Kansallisuudeltaan saksalaiset olivat kyllä aivan lojaaleja ihmisiä ja useimmilla oli vain jäänyt kansallisuus hakematta ym. Esim. haastatellun perheen vanhemmat olivat monarkisteja eivätkä kannattaneet Hitleriä. Heitä paneteltiin ja syyteltiin väitetyistä juonista. Haastateltu oli katsonut papereista myöhemmin, että hänen pidättämisensä syy oli jonkin juutalaisjärjestön tekemä vaatimus J. E. Hooverille. JDL:n edeltäjän. Saksalaiset ja saksalaistaustaiset vangittiin leireille sangen kattavasti. Esim. haastateltu eli ensin yksin ilman vanhempia, mutta nuorena opiskelijana joutui 1943 leireille, 6 viikkoa ennen valmistumistaan. Hän oli urheilua harrastava ja täysin ”kotoutunut”.

  Saksalaisia, japanilaisia ja italialaisia pidettiin vankina lähes kansallissosialistien keskitysleirejä vastaavissa leireissä. Näiden leirien olista ei vain ole valehdeltu kuten saksalaisten, joten kansa ei ole pitänyt asiaa niin merkityksellisenä. Näiltä ihmisiltä kuitenkin vietiin kaikki omaisuus ja he eivät saaneet siitä mitään korvauksia kuten ei mistään vankeuden aiheuttamista menetyksistä. Lisäksi saksalaisia natsiteltiin ja uhkailtiin. Kaiken huippu oli se, että koko saksalaisväestö yritettiin karkottaa sodan jälkeen Saksaan, mutta tämä ei mennyt läpi. Ilmeisesti Rooseveltin kuolema ja sodan loppuminen olivat muuttaneet oloja ja aivan mitä tahansa ei voinut tehdä. Kun pojan vanhemmat palasivat kotiin, oli heiltä viety talosta kaikki omaisuus eli se oli ryöstetty melko kattavasti ja joutunut vandalismin kohteeksi. Arvotavaran lisäksi olivat tuhoutuneet valokuvat ym. tunnearvoa omaava omaisuus. Kiinteä omaisuus menetettiin, koska se oli ollut kiinnitetty. Internointi oli estänyt velkojen maksun ilman näiden ihmisten syytä. Viranomaiset tekivät mahdottomaksi kaikenlaisen hyvityksen hakemisen. Vaadittiin ihmeellisiä maksuja ym. Saksalaisia kiusattiin monin tavoin ennen sotaa ja sodan jälkeen viranomaisten toimesta ennen ja jälkeen leirityksen. Kun japanilaisiin ja Japaniin suhtautuminen muuttui hieman sodan jälkeen, niin Saksaan ei ja saksalaisiin, joita siis vainottiin myös sodan jälkeen ja joita maailman media vihaa syvästi. Japani sai oman hallituksen ja rauhansopimuksen, mutta Saksa ei.

  1988 Ronald Reaganin hallitus taipui Japanin hallituksen ja kansalaisten vaatimuksiin ja pyysi anteeksi heidän leirittämistään. Asiasta nostettiin iso kohu ja jokainen japanilainen tai japanilaisperäinen vangittu sai 20 000 dollaria. Japanilaisten leireistä tehtiin Auschwitz-tyylisiä museoita. Perustettiin säätiö ja japanilaiset saivat siis korvauksia. Joissain museoissa mainitaan myös saksalaiset pidätetyt ja muut kansallisuudet, mikäli on ollut kyse yhteisistä tiloista. Säätiössä ja museotoiminnassa ja muistamisessa japanilaiset ovat kuitenkin kaikki kaikessa.

  Saksalla ei ole rauhansopimusta ja sen hallitukset koostuvat vihollisen agenteista. Saksan johtajat eivät ole vaatineet mitään hyvitystä vainotuille saksalaisille japanilaisten tapaan. Yeager sanoo, että asia ei menestyisi, sillä juutalaiset USA:n todelliset johtajat eivät hyväksyisi mitään sellaista. Ja hehän Saksan maanpetturijohtajia käskyttävät. Saksassa on voimassa voittajien oikeus eli voittajilla on rajaton valta saksalaisten ja Saksan valtion ylitse. Saksa on miehitetty maa ja sillä on miehityshallinto. Piperin kirjasta muistamme, että saksalaisten koko omaisuus on ryöstetty juutalaisen järjestäytyneen rikollisuuden toimesta. Takavarikoitu omaisuus meni siis mafialle.

  Koska NWO-agendaan kuuluvat saksalaisviha ja holohoax uusina uskontoina, kv. juutalaisuus ei hyväksy mitään anteeksipyyntöjä saksalaisilta. Pikemminkin Yeager näkee japanilaisten suuntaan harjoitetun katumuksen osana vastaavaa aivopesua eli kaikki on käännetty omaksi tai siis kv. juutalaisuuden eduksi. Muistan tuon mediakohun itsekin ja silloin oli puhe ”amerikkalaisten rasismista” japanilaisia kohtaan. Kaikki sopii hyvin marxilaiseen ideologiaan ”pahasta valkoisesta rodusta” ja ei-valkoisista uhreista. Kyse on sodasta valkoisen rodun tuhoamiseksi. Siksi lietsotaan syyllisyyttä valkoisille ja kaunaa ei-valkoisille. Tämän vuoksi japanilaisten leireistä on tehty Auschwitz-tyyliset museot. Äärivasemmiston maailmankuva mustavalkoistuu, vaikka koko jutusta suorastaan paistaa se, että USA:n todellinen johto vihasi jo tuolloin eniten juuri saksalaisia. Se oli kommunistinen ja kommunistisen Neuvostoliiton puolella. Japanilaisia kohtaan lietsottiin rasismia amerikkalaisiin, mutta lietsojia olivat juutalaiset, jotka siis myös vihasivat valkoisia kansakuntia. Edelleen saksalaiset ovat vihollinen n:o 1, kuten tuolloin heidän kimppuunsa hyökättiin Japanin avulla. Sen vuoksi heille ei hyvitetä mitään, vaan heidät pyritään tuhoamaan ja heidän perässään pian muut valkoiset kansanryhmät.

  Ei-valkoisiin on lietsottu vihaa ja kaunaa ja piittaamattomuutta valkoisia kohtaan niin, että voisi puhua ei-valkoisten käyttämisestä ammuksina valkoisia vastaan. Maailman suurimat rasistit ja vihaajat eli kv. juutalaisuus vihaa siis enemmän valkoisia kuin ei-valkoisia. Tämä rasismi on maailman suurin ongelma nyt ja sitä se oli myös 2. maailmansodan aikana.

  Kuuntelin myös kolmatta ohjelmaa. Tasan 80 vuotta sitten saksalaiset opiskelijat polttivat seremoniallisesti kirjoja 21 yliopiston edessä. Kyse ei ollut natsipuolueen tempauksesta. Tässä paljon puhuttu kirjojen polttaminen. Saksalaisilla oli sitä paitsi suurempi oikeus päättää kirjoistaan kuin liittoutuneilla, jotka tuhosivat suurin piirtein kaikki jäljellä olevat kirjastot kirjoineen. He polttivat oppikirjat ja kaiken, joka oli ristiriidassa heidän naurettavien valheidensa kanssa. Siten tuho oli hyvin kattava. Paljon suoranaisia aarteita katosi. Tästä lähtien nykyisyyteen enenevässä määrin kaikki kustannustoiminta länsimaissa on valunut juutalaisille tahoille ja Saksassa heti. Siis juutalaiset päättävät melko kattavasti siitä, mitä ihmiset saavat lukea vauvasta hautaan.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 18. http://grizzom.blogspot.fi/2013/05/world-view-conversations-with-rodney_31.html
  (linkki hävinnyt Martinin vaihdettua puolta)
  Kreikkalainen puhuu huonon yhteyden kautta ja nukahdinkin välillä. Mutta kiinnostavaa on. Juutalainen päärabbi on Martinin mukaan Jerusalemissa iloinnut avoimesti, kuinka maahanmuuton avulla pian juutalaisten vanhin vihollinen eli Euroopan kansakunnat ovat poissa. Siis avoimesti myönnetään tarkoituksena olevan tuhota Euroopan kansat ja siis valkoinen rotu. Siten jotain varmaan tarvitaan myös lisää. Veikkaan sopivia onnettomuuksia ja sotia/konflikteja, joiden kautta vähemmistöön jäänyt valkoinen väestö kokee rajuja menetyksiä. Ehkäpä niiden avulla vähemmistöön joutumista vauhditetaan eli joukkotuhoilla. Talouskatastrofilla suistetaan kaikki kurjuuteen ja ryöstetään kaikki omaisuus. Ihmiset eivät tajua, että tästä on kyse ja oli kysymys Weimarin tasavallan mamuvirroissa, sotakorvauksissa ja pankkitukemisessa. Saksaa tuhottiin vain eri keinoin kuin avoimella sodalla. Muistamme englantilaisten ja Rathenaun visiot, kuinka kurjuus olisi tappanut ja näännyttänyt koko Saksan 20 vuodessa niin, että vain rippeet kansasta olisivat jäljellä ja lisäksi Rathenau visioi, että jos hän olisi Ranska, hän tapattaisi saksalaiset ja asuttaisi maan muilla kansoilla. Juuri tätä ollaan tekemässä Euroopan muille kansoille ja kaikille valkoisille. Valkoinen rotu on selkeästi päävihollinen. Ilmeisesti Hitler keskeytti bolshevismin riemukulun ja siis Saksan tuhon. Siksi Espanjakaan ei vajonnut kurjuuteen. Sodalla saatiin aikaan uusi tilanne ja koko länsimaailmaa mädätettiin kommunistiseksi kylmän sodan aikana. Israelista saatiin suuri mahti. Nyt voidaan kerralla siis tappaa kaikki eikä ensin saksalaisia.

  Nationalististen puolueiden ja kirjoitusten kieltminen etenee kovaa vauhtia ja suurta muutosta valmistellaan. Tähän taitaa liittyä myös kehitys Suomessa. Nationalismi on tietenkin kova sana aina ja se johtaa aidoimmillaan kansallissosialismiin. Kun ihmiset tajuavat kansallissosialismin siunauksen ja että oikeastaan etenkin nyt muu vaihtoehto on plutokratian koronkiskonta ja pankkimafian valta ja verenimentä kuiviin, kansallissosialismi ei enää vaikuta ”hullulta”. Pikemminki ihmiset huomaavat olleensa käveleviä valhekasoja ja aivan jymäytettyjä. Pian seiraa uusjako ja takaisinperintä. Myös vallan vaihto. Tätä pelätään nyt, kun on oikeastaan armoniskun aika. Siispä seuraa ilmeisesti suuri puhdistus koko Euroopassa.

  On turha luulla, että suun sulkeminen riittää turvaamaan hengen ja elinkeinon. Kun nationalistinen puhe ja puoluetoiminta ja järjestötoiminta on kielletty, alkavat poliittiset vainot kieltojen perusteella. Seuraavaksi kitketään ajatuksetkin. Ryöstetään kirjat kodeista ym. Neuvostoliitto on täällä ja kaikkialla. Etenkin valkoiset siis tuhotaan kommunisteja myöten. Mutta ei omavaraisuuta / kansallissosialismia / aitoa nationalismia sallita missään muuallakaan. Kun nationalismia ja kansallissosialismia ei saa kannattaa, ainoa vaihtoehto on juutalaisvalta. Tämänhän se luulisi olevan hullua, mutta tätä ei esim. vasemmisto ymmärrä.

  20 vuotta Kreikassa on ollut valtavan maahanmuuton sallinut politiikka. Samalla maa on ajettu velkakonkurssiin. (Vaikka velat voisi kai maksaa erinäisillä rikkauksilla, ne taitavat mennähalvalla velkojen maksuiksi). Spingolan ohjelmasta kuulin, että juutalaissyntyiset ovat olleet maassa vallassa 20 vuotta. Sen vihollisagentiksi osoittautuneen kreikkalaisbloggaajan Usarissa blogista sain tietää, että papandreun äiti on siirtynyt Israeliin ja vahingossa hänen yhdeltä tililtään paljastui kymmenien miljoonien omaisuus. Niin Kreikan kuin muiden maiden talouskriisi on tehty tahallaan.

  Kuulin tässä Martinin ja Spingolan podcastistä (rotu ja NSDAP, Bross ym.) , että USA:n hallinnon tutkimusraportin mukaan (julkinen) Israeliin kärrätään paljon nuoria naisia (alle 40 tai alle 45 -vuotiaita lähinnä). Osalle sanotaan, että he pääsevät lapsenvahdeiksi ym. Tosiasiassa heistä tehdään seksiorjia. Pääpoliisiaseman vieressä toimii avoimesti yksi tällainen bordelli. USA:lla ei ole asiaan mitään sanomista. Raportin mukaan haetaan yleisimin vaaleatukkaisia ja sinisilmäisiä naisia. Tässä on tietenikin kyse tutusta rasismista ja vihasta. Mutta mielenkintoista on tuo vaaleatukkaisuus. Olisiko niin, että kyse ei ole vain siitä, että nämä ovat haluttuja? Onko tarkoitus hyökätä juuri tässäkin juuri vaalean ”pohjoisen rodun” kimppuun? Mehän tiedämme, että valkoinen rotu on nyt tulilinjalla ja on ollut jo kauan.

  Itse asiassa toistaiseksi vain perinteisesti valkoisia kansoja ja kulttuureita on tuhottu monikulttuurisuudella. USA:ssa on värillisten ja latinoiden järjestöjä, jotka vaalivaat kulttuuriaan ja pitävät sen perustana rotua. Musten järjestöt ovat arvostelleet mustan lapsen adoptoineita, sillä heidän mukaansa ”nämä eivät osaa opettaa lapselle sitä, millainen mustan kuuluu olla”. Martin laski yksin Los Angelesista oliko se nyt liki 200 vai 300 juutalaista julkaisua (nettisivustoa tai lehteä ym.), jotka olivat omistautuneet juutalaisen kulttuuriperinnän vaalimiseen ja vastustivat ei-juutalaisten kanssa avioitumista. Kuitenkin jos olisi olemassa kantakulttuurien (valkoisten) tällaisia järjestöjä, kaikki puhuisivat heti ”vihaajista”. Miksi valkoisen tai kantakulttuurin vaaliminen väännetään nykyisin länsimaissa ”vihaksi”? Miksi tämä ristiriita ei herätä mitään hämmennystä? Eikö asia tunneta? Eikö tästä jo huomaa, että on käynnissä sota valkoisia kansoja ja kulttuureita vastaan? Kaikissa länsimaissa syntyvyys on saatu alenemaan rajusti perhepoliittisilla tietoisilla päätöksillä. Raju maahanmuutto johtaa siihen, että valkoisetkansat häviävät varmasti tai ainakin ovat pieni vähemmistö muutamassa kymmenessä vuodessa. 20 vuodessa selästi vähemmistö, mamutuksen jatkuessa paljon nopeammin. Asiasta puhuminen on kaikkein suurin rikos ja johtaa vainoon ja ostrakismokseen tai jopa hengen menetykseen. Kaikki kantakulttuurin puolesta puhujat länsimaissa ovat vallanpitäjien ja median mukaan vihaajia ja rasisteja. Todellisuudessa Hitlerin rotupolitiikka ei ollut vihaamista, vaan muita kunnioittavaa perinnön vaalimista ja opman kulttuurin ja kansan puolustamista.

  Israelin apartheid-käytännöt, aggressio ja väkivalta sekä vihaopit kuvastavat oikeaa vihaa ja sairasta väkivaltaoppia. Mielenkiintoista, että juuri mokuttajat pitävät Israelin rasisteja herroinaan ja ottavat heiltä ohjeensa. Siten kyse tuntuu olevan jostain ihan muusta kuin ideologiasta. Ainakin johtavissa piireissä ja korkealla yhteiskunnassa, arvostetuissa asemissa. Suuret massat on voitu aivopestä oikeasti kommunistisiksi (vassarit ja liberaalit) ja uskomaan kaikkki kultturimarxilaisten hyödyllisinä idiootteina. Kyse on opportunismista ja orjuudesta. Vapaamuurariudesta ja rapparin kaltaisesta ihmistyypistä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 19. Tosta Jeesus hommasta sen sanon, että tykkään sen, tai tarkemmin kristinuskon olevan lähinnä vallanpitäjien väline pitää meidät aisoissa. Nehän lampaisti nimenomaan viikingitkin sillä, eikö?
  Enin osa Jeesuksen opetuksista tuntuu olevan tätä että anna keisarille mikä on keisarin, autuaita ovat lapsenmieliset tai jotain.. eli mitä tuollaiset opetukset muka auttaa?
  Sitten on ne vapaamuurari symbolit kirkoissa, jotka mun mielestä aika selvästi näyttää niiden olevan samassa joukkueessa.
  Vatikaanilla oli porukkaa Saksan keskitysleireillä joten näkivät mikä oli todellisuus, mutta ovat olleet suut supussa asian suhteen. Toisaalta kun oli se Vatikaanin pappi joka alkoi puhua holokusetusta vastaan niin eikös ne kehittäneet sitä vastaan pedarisyytöksiä..

  Ylipäätään että kirkolla on ollut, ja edelleen on paljon valtaa EIVÄTKÄ tee yhtikäs mitään holokusetusta tai muutakaan pelleilyä vastaan asettaa koko jeesustelun outoon valoon. Musta tää ei ole Jeesus vastaan Perkele kysymys vaan faktat vastaan uskomukset. Totuus vastaan valheet. Kauhean loppuun vietyjä päätelmiä toispuoleisista todellisuuksista pyrkisin välttään. Raamattuun luottaminen on yhtä idioottimaista kuin hesariin luottaminen. Raamattuhan on niinkuin vallanpitäjät sen haluavat olevan, tai ainakin kuten se heille sopii.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tuo kerta julkaistiin niin jatkan vähän lisää.
   Sanoin että raamattuun luottaminen on idioottimaista. Se ei tarkoita etteikö siellä voisi olla jotain syvempää totuuttakin. Vedenpaisumus josta siellä puhutaan ilman muuta tapahtui edellisen jääkauden loppuvaiheissa. Tuosta Plato puhui kun puhui Atlantiksesta, ja ajoitti sen lähelle tuota ajankohtaa.
   Oli siis korkea sivilisaatio joka hukkui mereen josta tiedetään lähinnä vain se että se oli. Paras teoria on, että meteoriitti iski Pohjois-Amerikan jääpeitteeseen lähettäen massiivisen tsunamin sulanutta jäätikköä tuhoamaan silloista maailmaa joka, kuten nykyisinkin oli paljolti merten rannikoilla. Meren pintahan oli tuolloin satakunta metriä nykyistä alempana joten iso osa jäi kokonaan veden alle, ja lisäksi tsunami aallot pyyhkivät pitkälle sisämaahan aiheuttaen kirjaimellisesti raamatullisen luokan katastrofin.
   Tästä sivilisaatiosta näkyy jäänteitä jos vain katsoo asioita siltä kantilta että viralliseen historian kirjoitukseen muinaisten aikojen osalta ei ole sen enempää luottaminen kuin 2. maailmansodan aikuiseenkaan historiaan.

   Egyptin Sakkaran Serapeumin satatonniset tarkkuuskaiverretut graniittilaatikot ovat vastaansanomattomin esimerkki siitä että kaukaisessa menneisyydessä on ollut teknologiaa ja osaamista joka kilpailee nykyosaamisen kanssa. Pelkästään niiden valmistus olisi ollut täysin mahdotonta dynastisille egyptiläisille. Materiaalihan niissä on monta astetta kovempaa työstää kuin materiaalit joita dynastisten egyptiläisten tiedetään käyttäneen (savea, alabasteria) esim. ruukkujen valmistuksessa.
   Tuo Sakkaran tunnelisto josta ne löytyvät on selvästi ollut niiden valmistuspaikka, koska ne ovat eri asteisesti keskeneräisiä. Ne joiden sisäpinta on valmis, pinta on käytännössä täydellisen tasainen. Teknologiaa jolla sellaisen pystyisi tänä päivänä valmistamaan ei ole, vaan se pitäisi kehittää.
   Sitten tulee kysymys niiden liikuttelusta. Satatonnisten järkäleiden liikuttelu luolastossa josta ne löytyvät ei ole tapahtunut ainakaan käsipelillä koskei siellä yksinkertaisesti ole tilaa sille määrälle miehiä taikka kuormajuhtia jotka ne olisi saaneet liikkumaan.

   Hyvä video aiheesta: https://youtu.be/6KUDu40BC5o

   Kun noiden laatikoiden tarkastelun jälkeen on vakuuttunut etteivät dynastiset egyptiläiset ainakaan niitä valmistaneet, ajatus siirtyy Pyramideihin. Isoinhan niistä koostuu kahdesta ja puolesta miljoonasta muutaman tonnin painoisesta kalkkikivilohkareesta. Egyptologia väittää Khufun rakentaneen sen parissakymmenssä vuodessa.. Jos jaetaan 25 vuotta 2,5 miljoonalla, tulee tulokseksi noin viisi minuuttia..
   Eli virallisen historiankirjoituksen mukaan primitiiviset egyptiläiset olisivat 25 vuoden ajan latoneet ison henkilöauton painoisia kivenlohkareita äärimmäisellä tarkkuudella tahtiin yksi joka viides minuutti niin että ne vuosituhansienkin päästä ovat (kulunutta ulkopintaa lukuunottamatta) täydellisesti koossa. Tämän lisäksi olisi perustuksen teko, lohkareiden valmistus ja kuljetus jne.
   Sisäpuoliset lohkareet ovat edelleen kiinni toisissaan täydellisesti ilman minkäänlaisia rakoja, vaikka alueella on ollut maanjäristyksiä ajan saatossa. Vertaa vaikka nykyrakentamiseen..

   Egyptin ihmeiden lisäksi meristä löytyy jäänteitä muinaisesta rakentamisesta mm Aleksandrian edustalla, Bahamasaarilla, Intian rannoilla jne.

   Vatikaaniin on kerätty, ja siellä on näytteillä paljon Egyptin muinaista esineistöä (sellaista joka paljolti vaikuttaa dynastisten egyptiläisten töiltä).. Siellä on myös kirjasto jossa on nimenomaan vanhoja kirjoituksia, ja sinne on hyvin rajoitettu pääsy ulkopuolisilla. Kirjastossa löytyvää materiaalia saa lähinnä arvailla, mutta ajatuksiin tulee että osa siitä kaiketi käsittelee tätä muinaista historiaa jonka viralliset tahot haluavat pitää piilossa. Lisäksi vuoden 1939 jäkeen kertyneeseen materiaaliin ei ”jostain syystä” ole pääsyä kenelläkään ulkopuolisella (eli materiaaliin joka on kirjattu 2. maailmansodan aikaan).

   Vatikaanin, virallisen kirkon osuutta asioiden peittelyssä ei juuri koskaan näe tuotavan esille, vaikka jäljet mielestäni vastaansanomattomasti johtavat sinne(kin).

   Käytännön esimerkkinä kirkon toiminnasta Englannin kirkko vastusti aikoinaan muistomerkin rakentamista Lontooseen joka olisi kunnioittanut neuvostoliittolaisten uhreja Puolassa 2. maailmansodan aikaan joukkosurmassa joka tunnetaan nimellä Katyn. Tämähän oli pitkään virallisesti saksalaisten suorittama joukkosurma jonka Neuvostoliitto tunnusti vasta lähempänä hajoamistaan. Holokausti-muistomerkkejä kirkko ei liene vastustanut.

   Jokaiselle tietenkin oma totuus on se johon luottaa, vaikka ajan mittaan se tapaakin muuttua. Tykkään että edellä mainittu kokonaisuus kestää tarkastelun, eli kirkko on todellisen historiankirjoituksen vastustaja ja tavan kansalaisten orjuuttaja siinä missä muukin establishmentti.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat