Rajuja rotumellakoita Yhdysvalloissa

Musta väestö on Yhdysvalloissa käyttänyt Michael Brown -nimisen jengiläisen kuolemaa tekosyynä ryöstelylle, kaupunkien tuhoamiselle ja pahoinpitelyille. Yhdysvalloissa juutalaismedia on asettunut mellakoitsijoiden puolelle ja syyttää valkoisia mustien rikollisuudesta.

Missourin osavaltiossa sijaitsevan Fergusonin kapungin mustat syyttävät poliisia Brownin ”teloittamisesta” viime viikonloppuna, ja jopa presidentti Barack Obama on lähtenyt mediasirkukseen mukaan. Valtamedia on niellyt paikallisten mustien tarinat ”teloituksesta” ilman kritiikkiä. ”Asiantuntijalähteenä” on käytetty esimerkiksi erittäin puolueellista juutalaisten perustamaa mustien NAACP-painostusjärjestöä. Poliisin mukaan Brown kävi kuitenkin virkamiehen kimppuun ja yritti riistää tältä aseen, minkä vuoksi kamppailu johti jengiläisen kuolemaan.

Mike Brown tekemässä jengimerkkejä.
Michael Brown tekemässä jengimerkkejä.

On vähintäänkin ironista, että valtamedia esittää mustat rauhaa rakastavina yhteiskunnan uhreina samalla, kun nämä ryöstelevät, pahoinpitelevät ja tuhoavat kaupunkeja edesmenneen Brownin kunniaksi. Mustat jopa tulittivat poliiseja kohti, kun nämä tutkivat paikkaa, jossa Brown kuoli. Mustat ovat myös kannustaneet toisiaan Twitterissä tuhoamaan ja ryöstelemään etenkin alueilla, joissa valtaosa väestöstä on valkoisia.

Mitä valtamedia sanoisi, jos valkoiset nuoret kehottaisivat toisiaan sosiaalisessa mediassa polttamaan ja hajottamaan mustien omaisuutta? Todennäköisesti mediat vaatisivat suojelupoliisin budjetin kymmenkertaistamista. Mustien ollessa kyseessä media sen sijaan vaatii poliisin toimintavaltuuksien rankkaa rajoittamista.

riot-in-white-neighborhoodsScreen-Shot-2014-08-11-at-9.23.09-AMScreen-Shot-2014-08-11-at-9.26.05-AMNegro-Looting-Liquor-Bottles
Fergusonin valkoisen väestön määrä on ollut jo vuosia laskussa. Kyse on niin sanotusta White flight -ilmiöstä, jossa valkoiset muuttavat monikulttuurisilta alueilta paikkoihin, joissa rikollisuus on matalampaa ja valtaosa väestöstä valkoista.

On mielenkiintoista, että silloin, kun mustat ovat syyllisiä väkivaltarikoksiin, valtamedia pyrkii viimeiseen asti piilottamaan heidän rotunsa suurelta yleisöltä. Kun Brownin kaltainen jengiläinen sen sijaan kuolee harvinaisissa olosuhteissa, on hänen rotunsa kaiken uutisoinnin polttopisteessä. Median poliittiset motiivit ovat selvät. Tapauksesta uutisointi muistuttaa puolueellisuudessaan George Zimmermanin ja Trayvon Martinin tapausta. NBC News -kanava esimerkiksi väärensi Zimmermanin puhelun hätäkeskukseen, jotta Trayvon Martinin kuolema saatiin vaikuttamaan ”rasistiselta” rikokselta. Lisäksi valtamedia valehteli yleisölle, että Zimmerman olisi ollut ”valkoinen”, vaikka todellisuudessa hän oli itsekin latinona etnisen vähemmistön edustaja.

Lue myös: Englannin poliisi valmistautuu maahanmuuttajamellakoihin, Rodun ja psykopatian yhteydestä, Valkoiset mustia älykkäämpiä?

7 kommenttia

 1. Onneksi sentään amerikkalaisilla on oikeus käyttää aseita itsepuolustukseksi.

  Se on täysin laillista ja oikeudenmukaista. Tällaiset ”raivotautiset” elukat onkin syytä ampua.

  Juutalaiset tosin haluaisivat tämänkin kieltää. Kun rikolliset ovat hampaisiin asti aseistautuneet, juutalaisten asevastustajien mielestä riittää kun kansalaisilla on turvana vesipyssyt

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Kaikkein älyttömintähän on riehua OMASSA lähiössä tuhoamassa ja ryöstämässä. Joillain vaikeuksia ymmärtää tätä?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Aika hyvä tiivistelmä asiasta. Juutalaismedia tapansa mukaan lietsomassa vastakkainasettelua mustien ja valkoisten välille.

  Paha sai palkkansa.

  Vaikka juutalaismedia yrittää vääntää asian näyttämään siltä että pahat, ilkeät valkoiset ovat syyllisiä mustien ongelmiin.

  Kyllä tämä musta, isokokoinen, väkivaltainen räppäri oli itse täynnä…paskaa.

  http://www.liveleak.com/view?i=287_1408429026

  (never apologize for being white)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Nuo kalsarit ja farkut ovat aika hauska yksityiskohta paikallisilla miehillä. Joko he ovat ostaneet niin tiukat farkut että ne pysähtyvät reisiin tai sitten heillä on niin iso p***se ettei se mene sen yli. Olen miettinyt miten tuollaisessa asusteessa esim. kaivetaan ojaa, hitsaillaan teräsrunkoja, vaihdetaan eutonrenkaita, asennetaan betoniraudoitusta tai eristetään välikattoja/putkistoja. Melko epäergonominen vaatetus. Eikä se varmaan ole sen parempi vapaa-ajallakaan.

  Saas nähdä koska Amerikan yhdysvaltoihin tulee muoti, jossa housut vedetään ylös asti ja jossa ne istuvat hyvin. Annetaan evoluutiolle kuitenkin mahdollisuus.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Juutalaisilla pitää olla oma valtio, Israel, joka on JUUTALAISVALTIO, joka on JUUTALAISIA VARTEN. He puolustavat tätä ryöstetylle maalle ja palestiinalaisten verelle perustettua maata maailmanlopun aseilla, mm. sadoilla ballistisilla ydinaseilla. He pitävät tätä itsestäänselvyytenä.

  Meidän on perustettava samalla tavalla oma, Valkoisten Ihmisten, maa. Juutalaiset ovat näyttäneet, että alkuperäisasukkaita ei tarvitse kunnioittaa, riittää, kun ajaa heidät pois maasta ja tarvittaessa surmaa joukkomurhissa. Vastaanpanevia alkuperäisasukkaita voi pommittaa mm. Hellfire-ohjuksilla. Vahvemman laki pätee, mikään muu ei merkitse.

  USA:n valkoisten pitää luoda esim. maan luoteiskulmaan vain valkoisille tarkoitettu valtio. Sitten nähdään, onko niitä rotueroja vai ei. Ei tarvitse jeesustella. Jos sitten mustat eivät pärjää multikultionnelassaan niin voi voi. Turha tulla kolkuttelemaan Valkoisen valtion porteille.

  Nythän siellä itketään ”valkoista poliisia”. Multikultionnelassa ei ole valkoisia poliiseja, on vain mustia ja meksikolaisia. Voi sitä onnea ja turvallisuuden tunnetta ja hyvää oloa, mikä työttömien ghetossa sitten vallitsee. 🙂

  Ja sitten ei tarvitse ikinä nähdä valkoista poliisia. Mustat lapset ja naiset voivat yömyöhällä kulkea turvallisilla kaduilla. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Kuunnelkaa Corbett Report: ”America Is Falling Apart”.

  USA on nopeasti muuttumassa NKVD-tyyppiseksi poliisivaltioksi. Ja johdossa on (taas) juutalainen, Dianne Feinstein. Fergusonin mellakoissa on selkeästi yksi nykyajan mellakoille yhteinen piirre: Surin osa mellakoitsijoista tulee alueen ulkopuolelta ja kyseessä on provokaatio, jolla suri yleisö saadaan anelemaan sotilaita/poliiseja puuttumaan asioihin. Kyseessä on vanha kunnon NKVD-kuvio.

  Siionisti haluaa varmistaa vahvan valtion, koska siionisti on vallassa. Provosoidaan mellakoita ja vastakkainasetteluja (kts. Ukraina/Venäjä Euroopassa) ja sitä kautta saadaan suuri yleisö myötämieliseksi poliisivaltiolle. Siihen sitten jos lisätään mm. Ruotsin juutalaisten propagoima ”paljasta rasisti”-ilmiantosysteemi niin hops! – ihan lyhyt matka siihen, että toisinajattelijoita haetaan aschbergmäisesti kotoaan hakattavaksi ja näytösoikeudenkäynteihin.

  Kauniin ulkokuoren alla rakennetaan hirmuvaltaa, joka näkyy paljaana mm. Israelin suhtautumisessa palestiinalaisiin. Kun näette Gazaa pommitettavan ja gazalaisten olevan ilman apua, näette oman siionïstisen tulevaisuutenne.

  Meillekin on jo saatu multikultin avulla ”jihadisti-alakulttuuri” ja se onkin tarkoitettu myöhemmin syyksi kansalaisoikeuksien rajoittamiselle (”yleinen hyvä”). Vakoilua, ilmiantoa, tarkistuksia, kontrollia. Hyvän asian takia, näes.

  Eli ensin tuodaan/luodaan uhka, joka on ihan turha, sillä on jo alkuaan idioottimaista suvaita tällaista. Nämä ihmisethän pitäisi heti karkottaa maasta ja voisimme säilyttää kansalaisoikeutemme. Mutta ei, me kävelemme miinaan ja kohta diannefeinsteinmaisesti rakastamme kontrollia ja kaduilla partioivia puolisotilaallisia raskaasti aseistettuja eliitin puolustusvoimia, jotka pitävät siitä huolta, että eliittiä ei kritisoida. Se on näet vihapuhetta ja siitä joutuu vankilaan. Tai, ihan lähitulevaisuudessa, siitä ammutaan, jollei ole kiltti ja tahdoton Idols-fani, joka zombin lailla hyväksyy kaiken.

  Israelhan elää tästä itseluodusta vastakkainasettelusta. Kuin ihmeen kaupalla juuri Israelin ympärillä sikiää koko ajan uhkia ja kuin ihmeen kaupalla ne ratkeavat vain USA:n massapommituksilla tai avoimella hyökkäyksellä. Se on ihme! Oh Lord! 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat