Holokaustivalhe paljastui Yhdysvalloissa

Eräs sitkeistä ”holokaustiin” liittyvistä myyteistä on niin kutsutut kaasutusautot, joissa väitettiin tapettaneen juutalaisia toisen maailmansodan aikana. Kuuluisat kuvat murha-autoista ovat kuitenkin paljastuneet väärennöksiksi.

Mielenkiintoista on, että ratkaisevan löydön teki Yhdysvalloissa asuva juutalainen David Cole. Cole on revisionisti, eli ihminen, joka tahtoo työssään kyseenalaistaa valtavirtaisen historiankirjoituksen. Revisionistit muistuttavat usein yleisöä siitä, että voittajat kirjoittavat historian. Näin kävi myös toisen maailmansodan jälkeen.

kaasuautovale

Cole tutki tunnettua valokuvaa väitetystä kaasutusautosta, jonka takaosassa on suurikokoinen Punaisen ristin symboli. Kuva on julkaistu vähintään viisi kertaa kansainvälisesti tunnetussa saksalaislehti Der Spiegelissä sekä monissa muissa yhteyksissä, kun eurooppalaisia on syytetty ”holokaustista”. Kuvan lähdetietoja ei kuitenkaan koskaan ole julkaistu, mikä on jo aiemmin herättänyt revisionistien mielenkiinnon.

Cole kertoi tuoreessa Youtube-videossaan, että kansainvälinen sionistinen painostusjärjestö Simon Wiesenthal Center (SWC) esitti losangelesilaisessa ”suvaitsevaisuusmuseossaan” videota kaasutusautoista. SWC väitti, että lasten kaasutuksia erikoisissa autoissa käsitellyt video oli autenttista materiaalia toisen maailmansodan ajalta. Colelle kuitenkin selvisi, että sionistijärjestö oli valehdellut kansalaisille, ja museossa esitetty video oli osa 1961 valmistunutta puolalaiselokuvaa Ambulans. Elokuvan on ohjannut puolanjuutalainen Janusz Morgenstern. Morgensternin avulla Cole onnistui painostamaan SWC:iä poistamaan videon esityslistaltaan.


Video: Cole kertoo, kuinka hän pani lopun sionistijärjestön kaasutusautovalheille.


Video: Ambulans-elokuva. Lehdissä aidoksi väitetty ”kaasutusauto” nähtävissä kohdassa 8:45.

Väärennetyt valokuvat ovat olennainen osa nykyaikaista sodankäyntiä ja propagandaa. Kenestäkään ei ole poliittisesti epäkorrektia esimerkiksi myöntää, että Syyrian sisällissodan aikana on levitetty ehkä jopa tuhansittain tekaistuja valokuvia sotapropagandana. Monissa Euroopan maissa on kuitenkin vankeusrangaistuksen uhalla kiellettyä kyseenalaistaa ”holokaustiin” liittyvän historialliseksi väitetyn aineiston autenttisuus.

Committee for Open Debate on the Holocaust

9 kommenttia

 1. Valitettavasti Cole uskoo, että ns. Reinhardt-leireillä olisi saatettu murhata juutalaisia ja jopa kaasukammioissa. Reinhardt-leirejä oli myös Kulmhof/Chelmno, josta tätä kaasuautosatua on kerrottu.

  Todellisuudessa ei olllut kaasutuksia eikä kaasukammiotakaan siis. Juutalaisia ei murhattu, vaan yritettin pitää hengissä kaikin keinoin. Heitä siirrettiin pois Euroopasta. Sodan jälkeen heidät olisi siirretty joko Neuvostoliitolta vallatuille alueille tai Madagaskarille tms. kontrolloituun uuteen kotimaahan.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Päpy kerroppa nyt sitten mistä saan lukea tämän tosiasian näistä juutalaisten ”kaasutus” jutuista. En ole ollut kovinkaan kiinnostunut penkomaan näitä juttuja, koska olen todellakin luullut että nämä ovat olleet tosiasioita mitä on tullut katsottua esim. TV:tä jne. Olisiko jotain kirjaa josta voisi tarkentaa asioita.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 2. Onko maailmassa mitään muuta, jota on lailla kielletty epäilemästä? Onko koskaan ollut? Inkvisitio?

  Holokausti on ilmiö, joka puhtaimmillaan paljastaa juutalaisten ylivallan valkoisen ihmisen yli. Laki, joka kieltää epäilyn? Jos tuosta ei huomaa, kuinka sairaassa maailmassa elämme, on yksinkertaisesti täysi tomppeli.

  Jos asia on niin selvä kuin meille opetetaan niin miksi sitä ei saa epäillä? Mitä väliä sillä on, jos joku epäilee maailman olevan pannukakku? So what?

  Tämä epäilyn kieltäminen lailla kannustaa uskomaan, että epäily on aivan oikein. Mitä enemmän asiaan perehtyy, sitä kummallisemmalta kaikki tuntuu.

  Ja hei, muuan mielenkiintoinen ilmiö:

  Miksi juutalaiset vaihtavat nimeään? Miksi he häpeävät isänsä nimeä?

  Otan esimerkin: Arvostettu lumppukauppiassuvun edustaja Gutkind Hirschelkin muutti isänsä arvokkaan nimen Bonnieriksi. Kummallista? Hän siis häpesi lumppukauppiassukunsa nimeä.

  Emme me tee noin. Minä en häpeä nimeäni. En vaihtaisi sitä Bonnieriksi, vaikka maksettaisiin. 🙂

  Kai muuten tiedätte, että tämä lumppukauppiassuku omistaa nykyään lähes koko Suomen kaupallisen median.Melkein. Ja tietenkin Ruotsin median. Melkein.

  Hekin kannattavat monikulttuurisuutta. Ruotsissa. Mutta ei Israelissa. Israel on yhden kansan maa. Ruotsi on kaikkien kansojen maa. Näin se menee Gutkindin suvussa. Lumppukauppias par excellence.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat