”Holokaustivalokuva”: saksalaisten teloitus väärennettiin juutalaisten teloitukseksi!

Niin sanotusta holokaustista kiertää julkisuudessa suuri määrä väärennettyjä kuvia. Toisinaan valokuvia on käsitelty jälkeenpäin, toisinaan sinänsä aitoihin otoksiin on lisätty harhaanjohtavat kuvatekstit. Yksi härskeimmistä on kuitenkin juutalaisen ”natsimetsästäjä” Simon Wiesenthalin väärennös kolmen juutalaisen ”teloituksesta” Mauthausenissa.

1946 Wiesenthal julkaisi 85-sivuisen teoksen KZ Mauthausen, jossa hän valehteli kokemuksistaan Mauthausenin keskitysleirillä. Wiesenthal on piirtänyt kirjaan kuvia ”kauheuksista”, joiden hän väitti nähneensä ”omin silmin” vankeusaikanaan.

life
Life-lehden kuva teloitetuista saksalaisista.
wiesenthalteloitusvalhe
Wiesenthalin valheellinen kuvaus ”natsien murhaamista juutalaisista”.

Eräs tunnetuimmista kuvista on piirros kolmesta tolppiin sidotusta juutalaisesta, jotka ”natsit” Wiesenthalin mukaan murhasivat silkkaa pahuuttaan ja rasismiaan. Wiesenthalin ja koko holokaustiteollisuuden nolostukseksi myöhemmin kuitenkin selvisi, että teloituskuva oli kopioitu Life-aikakauslehden vuoden 1945 numerosta. Lifen eräässä artikkelissa oli valokuvat kolmesta saksalaisesta (!) sotilastiedustelijasta, jotka oltiin vangittu ja teloitettu Ardennien taistelun aikana.

Kun hyväuskoiset kansalaiset siis kauhistelevat ”silminnäkijä” Wiesenthalin kuvausta ”juutalaisia vihaavien natsien hirmuteoista”, kauhistelevat he siis todellisuudessa kolmen teloitetun saksalaisen ruumista. Wiesenthal käytti murhattujen saksalaisten ruumiita hyväksi sionistisessa propagandassaan jostain perverssistä syystä.

"Natsinmetsästäjä" Simon Wiesenthal esittelee myöhemmin huijaukseksi varmistettua pakokaasuautokuvaa.
”Natsinmetsästäjä” Simon Wiesenthal esittelee myöhemmin huijaukseksi varmistettua kaasutusautokuvaa.

 

Wiesenthal, kaasutusautot ja Isai Davidovich Berg

Olemme kirjoittaneet Wiesenthalin valheista aiemminkin Magneettimediassa. Hän pyrki todistamaan niin sanottujen kaasutusautojen olemassaolon varastamalla Punaisen Ristin auton kuvan puolalaisesta elokuvasta nimeltä Ambulans. Kansainvälinen lehdistö Der Spiegelin johdolla alkoi väittää valokuvaa todisteeksi ”juutalaisten holokaustista” vain siksi, että Wisenthal sanoi auton olevan Punaisen Ristin kulkuneuvoksi naamioitu murha-ase. Kukaan ei tietenkään vaatinut juutalaiselta teknisiä todisteita väitteen tueksi.

Kun totuus autokuvan taustasta selvisi, ei yksikään juutalaisjärjestö tai sanomalehti ole pyytänyt anteeksi levittämiään valheita. Kuten Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn on osoittanut, eivät saksalaiset olleet kaasutusautojen takana. Murhamenetelmän kehitti NKVD:n leivissä työskennellyt neuvostojuutalainen Isai Davidovich Berg.

AuschwNoSmoke
Wiesenthal-keskus on myös väärentänyt kuvan Auschwitzin ”krematoriosavusta”. Tässä alkuperäinen kuva.
AuschwSmoke
Simon Wiesenthal –keskuksen väärentämässä kuvassa tumma savupilvi kummittelee leirin yllä.

 

Holokaustiklassikko: ”juutalaissaippua”

Toinen klassikkoesimerkki Wiesenthalin valheista on niin sanottu juutalaissaippua. Wiesenthal väitti toistuvasti, että juutalaisista tehtiin sodan aikana saippuaa. Wiesenthal ei tarvinnut tieteellisiä todisteita saippuan alkuperästä – hänen mielestään juutalaiset ”silminnäkijät” olivat tarpeeksi luotettava lähde.

Wiesenthal alkoi tehdä saippualla rasistista ja epäinhimillistävää saksalaisvastaista propagandaa. Hänen mukaansa saksalaiset ”iloitsivat suunnattomasti”, kun he saivat hangata itseensä kuollutta juutalaista. Jopa valtavirtahistorioitsijat ovat kuitenkin myöntäneet, että saippuakertomukset olivat valheita.

Juutalaiset saippuahautajaiset. Valokuva Yad Vashem –"holokaustimuseosta".
Juutalaiset saippuahautajaiset. Valokuva Yad Vashem –”holokaustimuseosta”.

 

Jopa sionistit nolostuneita

Wiesenthalin valehtelu on hermostuttanut jopa monet sionistit. Esimerkiksi tunnettu vasemmistojuutalainen Mondoweiss-julkaisu uutisoi, ei Simon Wiesenthal –keskus ole neutraali ihmisoikeusjärjestö, vaan sillä on selkeä poliittinen agenda. Se on lobbausjärjestö siinä missä esimerkiksi AIPAC, American Jewish Committee ja Anti-Defamation League.

Englantilainen historioitsija ja toimittaja Guy Walters julkaisi 2009 kirjan Hunting Evil. Sen mukaan Simon Wiesenthal Center on toistuvasti valehdellut suurelle yleisölle saadakseen tukea toiminnalleen. Mondoweissin mukaan kirja esimerkiksi todistaa, että Simon Wiesenthal on valehdellut omasta elämästään sodan aikana, omasta roolistaan Adolf Eichmannin ja muiden ”natsirikollisten” löytämisessä (todellisuudessa Israelin tiedustelupalvelu Mossad löysi Eichmannin, ei Wiesenthal) sekä omasta akateemisesta ja ammatillisesta urastaan.

Walters vertasi Wiesenthalin muistelmia ja lausuntoja esimerkiksi julkisiin arkistotietoihin selvittäessään niiden todenperäisyyttä. The Jewish Chroniclessa julkaistussa artikkelissa juutalainen toimittaja ja poliitikko Daniel Finkelstein totesi, että Waltersin tutkimukset Wiesenthalin valheista pitivät paikkansa. Finkelsteinin lausunnolla on paljon painoarvoa, sillä hänen isoisänsä tohtori Alfred Wiener perusti maailman vanhimman holokaustimuseon, Wiener Libraryn.

Hitler oli kuolemasta nauttiva ihmishirviö... Vai oliko sittenkään?
Hitler oli kuolemasta nauttiva ihmishirviö… Vai oliko sittenkään?

 

Valheet eivät ole syöneet ”uskottavuutta”

Vaikka sekä holokaustirevisionistit että juutalaiset itse ovat osoittaneet Wiesenthalin olleen patologinen valehtelija, on hänen nimellään edelleen vahva poliittinen painoarvo. Magneettimedian saamaan julkisuuteen ja tätä kautta myös tuomioon vaikutti merkittävästi se, että Simon Wiesenthal –keskuksen Magneettimediaa koskenut avoin kirje Suomen presidentille sai paljon palstatilaa suomalaisessa mediassa. Esimerkiksi sanomalehti Kaleva piti aihetta niin tärkeänä, että kirjoitti siitä pääkirjoituksen ”Ilmaisjakelulehtikään ei voi julkaista mitä tahansa”.

Suomalaisten uutisten perusteella lukijoille jää mielikuva, että Simon Wiesenthal –keskus on vakavasti otettava ja rehellinen ihmisoikeusjärjestö, jonka kannanottoja jopa presidenttien on syytä kuunnella! Tämä kertonee siitä, ettei valtamedian ”holokaustia” ja ”antisemitismiä” koskevassa uutisessa ole edes tavoitteena pyrkiä totuudenmukaisuuteen. Kyse on tunteista ja ”holokaustin” asemasta uskonnollisena tabuna, jota yksinkertaisesti ei saa kyseenalaistaa.

 

Lue myös: Holokausti on maailmanpoliittinen ase

4 kommenttia

 1. Jaa-a. Tämä meidän monikyldyyrinen maamme havahtuu todellisuuteen aivan liian myöhään. Tai oikeammin ei tunnu havahtuvan ollenkaan. Israelin sotilaat hyökkäävät suomalaisia rauhanturvaajia vastaan. Ei uutisoida. Israelista käsin toimiva huijarilafka kaappaa tietokoneet omaa toimintaansa varten. Ei uutisoida. Ameriikan maan ykkösnigerialainen tukee (tiettyjen tyyppien käskytyksestä) hallitusta jossa suuri osa ministereistä on heimon jäseniä ja tuomittuja rikollisia. Ei uutisoida. Mutta mutta sen sijaan meillä on velvollisuus, tai ainakin pakko, osallistua kuviteltuun kärsimykseen tippa linssissä ja v.ttuilla sen ainoan maan, joka ei järjestä ”sateenkaari marsseja” ”homohoivaa” ”kotuttamista” ja ”terroristiterapiaa” presidentille. Hoikkapoika matkustaa valtion rahoilla bilderberg kokoukseen, ääliöt mölisee taloussanomien sivuilla, ja suomi hirtti ittensä talouspakotteisiin. Insinjörri on piirrustanut piirrustuksensa ja päin persettä menee. Suomen valtio, jonka pitäisi olla suomalaisten etuja ajava instanssi, jakaa rahaa Wiesenthalin perikunnalle, ja kaiken huippu on se että meidän pitäisi tuntea syyllisyyttä tästä holohöpöstä! Suomi on ihan dokumentoidusti maa jonka armeijassa palveli erillinen juutalaisyksikkö, sama maa joka takasi jo ennen itsenäisyyttä tasavertaisen kansalaisuuden näille pärstille jotka ajavat tätä maata suohon. Ja siitä ”ryssästä” sen verran että gruusialainen Džugašvili komensi nämä UKRAINALAISET tuonne rajan pintaan ennen mainittavia Mainilan laukauksia. Ja vaarini väitti että niitä tuli sieltä kun lipin pirua.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
    1. Tosin keksin jutun itse. En ole nähnyt homoväitteitä Putesta. Vain Ylikarjanmaa on syyttänyt valeopposition väestä häntä homopedoksi. Varsin suosittu juttu on väittää kaikkia maailman johtajia valtaan nostetuiksi homopedoiksi ja satanisteiksi. Yleensä valeopposition eri kategoriat kuitenkin pyrkivät ylistämään Puttea ja syyttelemään Lännen eliittiä vain ja ne sanovat Idän olevan eri maata. Tietysti tuossa satanistihomopedojohtajistossa on ydin ihan oikeaa asiaa.

     Mieti, kuinka Euroopan johtajat veljeilivät puten kanssa koko 2000-luvun. Ei voi olla kyse juutalaisvallasta vapautumisessa. Ei tietenkään ole, kun juutalaiset mafioso-oligarkit ovat edelleen kaikki kaikessa.

     Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat