Intiaanikylä Guatemalassa tahtoo juutalaisten poistuvan

Maya-intiaanivaltainen San Juan La Lagunan kylä tahtoo paikallisen juutalaisväestön poistuvan. Asukkaiden mukaan juutalaiset ovat ylimielisiä ja kylvävät eripuraa yhteisöön.

Pienessä kylässä asuu 10 juutalaista perhettä, joista suuri osa on muuttanut sinne melko hiljattain. Jo nyt juutalaisten vaikutus on paikallisten mukaan kasvanut liian suureksi. Kylä on ilmoittanut, että kaikkien juutalaisten täytyy ilmoittautua henkilörekisteriin ja häipyä San Juan La Lagunasta muutaman kuukauden sisällä. Juutalaiset ovat ainut maahanmuuttajaryhmä, jonka on määrätty ilmoittautumaan rekisteriin.

Pormestari Rodolfo Lópezin mukaan kaupunginjohdolla ei ole sinänsä mitään juutalaisia vastaan, vaan poistumisvaatimus syntyi tavallisten asukkaiden keskuudessa. López totesi The Times of Israelin haastattelussa, että maya-intiaaneilla on oikeus puolustaa omaa erityistä identiteettiään ja perinteitään, minkä vuoksi kaupunki asettui asukkaiden kannalle juutalaiskysymyksessä.

Juutalaiset ovat asukkaiden mukaan käyttäytyneet röyhkeästi ja puhuneet epäasiallisesti ei-juutalaisille sekä tehneet epähygieenisiä uskonnollisia rituaaleja julkisilla paikoilla. Juutalaiset ovat esimerkiksi suorittaneet uskonnollisia ”mikveh”-kylpyhetkiään sopimattomasti yleisissä vesilähteissä. Erityistä inhoa aiheutti pedofiliasta Kanadassa epäilty pariskunta, joka muutti kylään kuuden lapsensa kanssa.

Pormestari totesi juutalaisille suoraan, että San Juan La Lagunassa on asunut lähes kaikkien maailman uskontojen edustajia, mutta juutalaiset ovat ensimmäinen ryhmä, jonka käytös on aiheuttanut laajaa vihaa kyläläisissä.

Juutalaisyhteisö syyttää paikallisia valehtelijoiksi. Heidän mukaansa intiaanit käyttäytyvät antisemitistisesti, koska ortodoksijuutalaiset pukeutuvat mustiin vaatteisiin, mitä voidaan pitää pelottavana. Juutalaisten mukaan paikalliset ovat valinneet esikuvakseen Hitlerin ja uhkaavat työntää kaikki juutalaiset uuniin.

Ennen pormestarin päätöstä paikalliset ehtivät keräämään adressin juutalaisten häätämiseksi.

The Times of Israel

8 kommenttia

 1. Pedofiilit eivät ole suosittuja maahanmuuttajia missään kyläyhteisössä. Tässähän on kyseessä Kanadasta pedofiilituomiota paenneet juutalaiset. Kuka haluaisi pedofiilit asumaan naapuritaloonsa? En minä ainakaan. Ja kun lisätään vielä päälle kosher-teurastukset ja muut perverssit traditiot kuten veren imeminen poikalasten peniksisitä ympärileikkauksien jälkeen kunnes verenvuoto lakkaa.

  Lisäksi ortodoksiseen haredi-juutalaisten Lav Tahor-järjestöön kuuluvat pukeutuvat samoihin mustiin kaapuihin kuin inkvisition Jesuiitat, jotka syyllistyivät maya-intiaanejen kansanmurhaan Guatemalassa. Ja haredijuutalaisten rasistinen asennoituminen intiaaneihin ei eroa mitenkään jesuiitoista.

  Juutalaispedofiileille on jo perustettu oma valtio, menkööt sinne.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 2. hienoa Guatemala! tästä pitää ottaa koko euroopan mallia!

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. Onneksi magneettimedia ei ole juutalaisvastainen eli antisemitistinen vai siionismivastainen, joten se ei julkaise juutalaisia herjaavia uutisia vaan ainoastaan siionisteja vastustavia. Oikea otsikko olisi siis ”Guatemalalainen kylä haluaa siionistien poistuvan” ja on siis varmaa tietoa, että kyseiset juutalaiset ovat ”siionisteja”.

  Plusääni(1)Miinusääni(4)
  1. Mitä sinä sekoilet? Miten tämä uutinen liittyy muka Magneettimedian kantaan juutalaisiin tai sionismiin liittyen? Tämähän on vain referaatti juutalaisen omasta The Times of Israel -lehden jutusta.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Yleensä talmudistia raivostutta eniten juuri juutalaisten touhujen paljastaminen. Jo Göbbels totesi, että voit nimittää juutalaista ties miksi, mutta jos sanot häntä juutalaiseksi, hän suuttuu vai miten se oli. Hänet on paljastettu. Kuuntelin aikanaan Yeagerin ja Scottin jutustelua henry Fordin teoksesta ja kirjan lukemista ääneen. Scott kertoi kuunnelleensa haastattelun, jossa juutalaisvaikuttaja oli mukana keskustelussa, jossa joku sanoi Harvardin menneen alaspäin juutalaisjohdossa. Ennen Harvard-tutkinto takasi hyvän toimeentulon, mutta juutalaisten vaikutuksesta tutkintojen taso oli laskenut pahasti. Juutalainen haastateltu tuntui kokeneen lausuman erittäin vakavaksi ja oli alkanut papattaa ja suuttui koko ajan puhuessaan ja viimein haukkui kaikki valkoiset ja kristity natseiksi ym.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Vapaamuurari Joseph Smithin perustaman mormonien uskonnon mukaan alkuperäisiä amerikkalaisia ovat juutalaiset ja intiaanit ovat juutalaisten jälkeläisiä. Intiaanit ovat muuttuneet erilaisiksi kuin juutalaiset koska ovat luopuneet uskostaan:
  1. Nefi 12: 23
  Ja tapahtui, että minä näin, että heidän vaivuttuaan epäuskoon heistä tuli tumma ja inhottava ja saastainen kansa, täynnä joutilaisuutta ja kaikenlaisia iljetyksiä.

  2. Nefi 1: 17
  Murhe on painanut sydäntäni kerran toisensa jälkeen, sillä olen pelännyt, että teidän sydämenne paatumuksen tähden Herra, teidän Jumalanne, kävisi teidän kimppuunne vihansa täyteydessä, niin että teidät erotettaisiin pois ja hävitettäisiin iäksi;

  2. Nefi 5: 24
  Ja heidän päällään olevan kirouksen tähden heistä tuli joutilas kansa, täynnä ilkeyttä ja kataluutta, ja he metsästivät erämaassa petoeläimiä.

  Alma 22: 28
  Nyt, joutilaampi osa lamanilaisista eli erämaassa ja asui teltoissa; ja he olivat levinneet koko erämaahan Nefin maan länsiosassa, niin, ja myös Sarahemlan maan länsipuolelle merenrannikon rajamaille ja Nefin maan länsiosaan, isiensä ensimmäisen perintöosan sijaintipaikkaan, ja näin rajoittuen merenrannikkoon.

  Olisiko tällä jotakin tekemistä intiaanien juutalaisvastaisuuteen? Etelä-Amerikassa on paljonkin mormonien lähetyssaarnaajia jotka levittävät mormonien uskontoa aivan julkisesti, tuntematta mitään häpeää. Mormonien uskonnossa sanotaan myös näin:

  2. Nefi 30: 6
  Ja silloin he riemuitsevat, sillä he tietävät, että se on heille Jumalan kädestä tuleva siunaus; ja heidän pimeyden suomunsa alkavat pudota heidän silmistään; eikä montakaan sukupolvea kuole heidän keskuudessaan, ennen kuin he ovat puhdas ja ihastuttava kansa.

  3. Nefi 2:15
  ja heidän kirouksensa otettiin heistä pois, ja heidän ihonsa tuli valkoiseksi kuten Nefiläisten.

  3. Nefi 2:16
  ja heidän nuorista miehistään ja heidän tyttäristään tuli tavattoman kauniita, ja heidät luettiin nefiläisiin, ja heitä kutsuttiin nefiläisiksi. Ja näin päättyi kolmastoista vuosi.

  Liite: Mormoonit intiaanien tuhoko?
  http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=839513&page=29

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 5. Jos en nyt väärin muista, niin mikveh-kylpeminen on siis sitä että nainen puhdistautuu kuukautisten jälkeen nimenomaan luonnonlähteessä, jos sellainen vain on saatavilla. Tietenkin se on oksettavaa jos juomavedeksi tarkoitetussa lähteessä joku käy huljuttamassa veristä persettään:D Ylella näkyi joskus dokumentti juutalaisista, jossa kerrottiin tavasta. Heidän rituaalipuhtauskäsityksen takia kulkutaudit tappoivat vähemmän juutalaisia, kuin kantaväestöä Euroopassa keskiajalla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat