ISIL-terroristijärjestöllä yhteyksiä Israeliin

Syyrian, Irakin ja Libanonin kansalaisia terrorisoiva ääri-islamistinen ISIL-järjestö jatkaa leviämistään. Beirutilainen politiikan tutkija Redwan Rizk kertoo, että on todisteita Israelin avusta terroristiryhmälle.

Yhä useampia ISIL-terroristeja on siirtynyt Syyriasta Libanoniin tekemään iskuja siviilejä vastaan. Beirutissa poliisi on onnistunut estämään lukuisia iskuja esimerkiksi poliittisiin ja uskonnollisiin kohteisiin. Pidätetyt terroristit ovat kertoneet, että pommi-iskuilla yritetään aktiivisesti lietsoa epäluuloja ja väkivaltaisuuksia sunni- ja shiiamuslimien välille.

Irakin tilannetta seurannut David Duke muistuttaa tuoreessa artikkelissaan, että Israel hyötyy arabien välisistä väkivaltaisuuksista. ISIL:n kaltaisten järjestöjen rahoittaminen on osa sionistista hajottamisen ja hallinnan strategiaa. Duke vertaa ISIL:n terrorikampanjaa ja Israelin reaktiota WTC-iskuun. Kun NY Times kysyi juutalaisvaltion pääministeri Benjamin Netanjahulta mitä mieltä hän oli WTC-iskusta, hän vastasi: ”Se oli erittäin hyvä! Tai ei nyt erittäin hyvä, mutta se tulee lisäämään sympatiaa [Israelia kohtaan].”

net-divide

Irakin nykyinen hallitus on Yhdysvaltojen rakentama. NBC-kanavalle 22.6. antamassaan haastattelussa Netanjahu kuitenkin väitti Irakia Iranin liittolaiseksi. Netanjahu totesi suoraan, että Israelin sylikoira Yhdysvallat ei saa antaa kummankaan osapuolen – ISIL:n tai sen vastustajien, kuten Iranin – voimistua liikaa. Väkivaltaisuuksien on jatkuttava eikä selvää voittajaa saa olla, sillä tämä palvelee Israelin etua.

Eniten Netanjahu myönsi pelkäävänsä Iranin voimistumista. Juutalaisjohtaja antoi Yhdysvalloille määräyksen: Amerikka ei saa luovuttaa koko Irakia ISIL:lle. Toisaalta amerikkalaissotilaiden on myös varmistettava, ettei Iranin vaikutusvalta Irakissa kasva. ”On taisteltava kahdella rintamalla ja heikennettävä molempia osapuolia,” Netanjahu neuvoi. Samalla hän todisti itse, että rauha Lähi-idässä on mahdotonta saavuttaa niin kauan kuin Israel on olemassa.

Press TV
DavidDuke.com

7 kommenttia

 1. Media kutsuu ISIL-järjestön porukkaa ”taistelijoiksi” ja Ukrainan vallankaapannutta hallintoa vastustavia ”terroristeiksi”!!
  Suorastaan oksettaa tämä touhu.. pitäis jo hitaammankin herätä..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. YK:n suunnitelman mukaisesti ja kaikkien YK:n päätösten mukaan Jerusalem on jaettu kaupunki, eikä sitä tulla koskaan tunnustamaan Israelin pääkaupungiksi. Siksi Jerusalemissa ei sijaitse minkään maan suurlålähetystöä, vaan ne kaikki sijaitsevat Tel Avivissa, joka on Israelin pääkaupunki.

  Itä-Jerusalemin miehitys on jatkunut jo vuodesta 1967 ja se on laiton. Kaikki miehitetyille alueille rakennetut uudisasutukset ovat laittomia.

  Israel ja sen politiikot, johtajat, upseerit, sotilaat, poliiisit ja terrorismiin syyllistyneet kolonialistit pitäisi tuomita Nürnbergin kaltaisessa tuomioistuimessa, jossa yksikään tuomareista ei olisi juutalainen. Sionistirikolliset pitäisi tuomita Voiton Päivän jälkeen kansainvälisen oikeuden tai islamilaisen Sharia-oikeuden mukaisesti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Irakissa ei sodi vain Isil, vaan siellä Libyan tapaan on suuri ja suosittu vastarintaliike, koska vallassa ovat juutalaisten valtaan nostamat massamurhaajat ja mafiosot. Isil saa kaiken huomion ja juuri sitä ilmeisesti juutalaiset tukevat. Mitä ilmeisimmin se rettelöitsee ja hajottaa rovejä. Kapina on kuitenkin koko kansan.

  http://endzog.wordpress.com/2014/07/05/who-is-abu-bakr-al-bagdadi-first-modern-photo-just-released/

  http://endzog.wordpress.com/2014/06/30/isis-amazing-stand-against-zionist-forces-in-tikrit/

  http://endzog.wordpress.com/2014/06/28/the-real-world-cup-isis-v-jew-world-order/

  Tässä siis Isis on katsottu koko kapinan edustajaksi. Ilmeisesti vain osa porukoista on sionistien ohjauksessa. En osaa sanoa. Joka tapauksessa tietenkin suosiota tulee. Olisiko kyseessä solutus tais itten on osapuolet hallussa ja sotaa pidetään yllä. Joka tapauksessa en ole niin vakuuttunut Iranin suhteen. Siellä voi olla myös edelleen vahva solutus. Tietenkin kyseessä on myös vanha viha sunnien ja shiiojen välillä ja Iranin yrkimys napata Irakin shiiat.

  Libyassa ja Malissa Usrael tuki juuri islamisteja, jotka saavat siellä’ huseerata ja niin ne kuin muut osapuolet (Malissa) taistelivat Gaddafia kannattaneita tuaregeja vastaan. Kyse oli alueella imperialistien otteen tiukentumisesta. Valta kaapattiin Mossadin miehelle, jotta Libyasta tulevat tuaregit ja paikalliset eivät olisi muodsdtaneet uutta valtakeskusta.

  Yleensä juutalaisten aseistamat feikki-islamistit on kauhukabinettgi, joka sitten kerää koko maailman vihan kaikkea paikallista kapinaa kohtaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Erittäin hyviä ja osuvia kommentteja ylhäällä.

  Juutalaisten (lue: juutalaisvaltion, joka on juutalaisia varten) taktiikka on aina riidankylvö ja anarkian luominen vahvoihin valtioihin, jotka voivat uhata, tavalla tai toisella, siionistien ylivaltaa.

  Tämä ei ole edes aina ”virallisesti” suunniteltua, vaan se tulee kaikkine juutalaisten ”selkärangasta”.

  Annan esimerkkejä:

  Hollywoodissa juutalaiset aivan kuin luonnostaan pitävät huolta siitä, että muslimit maalataan pahoiksi ihmisiksi. Tätä ei tarvitse suunnitella ja ohjeistaa, koska juutalainen ajattelee aina vain sitä, ”mikä on hyväksi juutalaisille”. Tämä sama toteutuu luonnollisesti kaikessa mediassa, kirjallisuudessa ja taiteessa. Aina taustalla on juutalaisten luontainen taipumus ajatella vain itseään. ”Mikä on hyväksi minulle ja meille, juutalaisille”.

  Tämä on pähkinänkuoressa tilanne.

  Kaikki nämä isilit ja alqaidat ovat vain käsikassaroita ja korvattavissa. Niillä ei ole mitään muuta kuin välinearvo. Juutalaiset tekevät yhteistyötä muslimiterroristin kanssa, jos se on ”hyväksi juutalaiselle” ja tappavat samoja muslimeja pommittamalla, jos se on ”hyväksi juutalaisille”.

  Ihmisten pitää nyt kertakaikkiaan tajuta, että juutalaisten ”moraali” on ihan jotain muuta kuin meidän viattomien valkoisten ihmisten moraali. Me emme ymmärrä tätä ja siksi meitä juoksutetaan kuin pässiä narussa.

  Meidän pitää oppia ajattelemaan kuin siionisti: Mikä hyväksi meille, Valkoisille? Ja vain meille. Viis juutalaisista, viis mustista, viis kiinalaisista. Kuka heistä välittää? Sotikoon sotansa.

  Mikä on hyväksi meille?

  Vain se merkitsee. Kaikki muu on potaskaa.

  MIKÄ ON HYVÄKSI MEILLE?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. http://info.kopp-verlag.de//hintergruende/enthuellungen/gerhard-wisnewski/wenn-boko-haram-zweimal-klingelt-luegengeschichten-ueber-den-islamistischen-terror.html;jsessionid=31E96A758A0525DA9A031DFDC6C12538

  Wisnewski on sitä mieltä, että Boko Haran ampuman miehen tytärtä esitti liikenainen maskeerattuna ja siis kyse olisi 1990 Kuwaitin keskoskaappihuijauksen tapaisesta vedätyksestä, kun tunnetusti USA:n suurlähettilään tytär esitti sairaanhoitajaa ja valehteli irakilaisten sotilaiden olemattomista julmuuksista. Usraelin imperialismin työrukkanen Amnesty meni lankaan ja oli näin mukana mahdollistamassa miljoonien ihmisten teurastuksen aloittamista. Tämä teirastus jatkuu yhä ja ilmeisesti samanlainen terastus aloitetaan juutalaisten toimesta pian globaalisti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat