ISIS-huijaus: toimittaja James Foleyn teloitus lavastettu

Venäläishakkeriryhmä CyberBerkut julkaisi 10. heinäkuuta videon, jonka väitetään löytyneen Yhdysvaltain senaattori John McCainin työntekijän matkapuhelimesta.

Ryhmä ilmoitti:

“Me, CyberBerkut, saimme käsiimme tiedoston, jonka arvoa ei voi liioitella!

Hyvä senaattori McCain! Suosittelemme, ettet ota luottamuksellisia asiakirjoja mukaasi seuraavalle ulkomaanmatkalle, varsinkaan Ukrainan alueelle.

Löysimme yhdestä työtoverisi laitteesta monia mielenkiintoisia asioita. Olemme päättäneet julkaista yhden niistä: tämä video kuuluu kansainväliselle yleisölle!”

 

Juttu vaikutti lähes liian hyvältä ollakseen totta. Löysin animaation ja videon Leak Source –sivustolta. Studiossa kuvattu James Foleyn feikkiteloitus vastaa monella tapaa varsinaista videota, kuten animaatiosta nähdään.

Monet pienemmät yksityiskohdat vastaavat alkuperäistä videota. Tapa, jolla “Jihad John” on työntänyt housunsa maihinnousukenkiin, Foleyn hahmon asento sekä taustalla oleva maisema, joka muuttuu lavastetuissa teloitusvideoissa. Hakkeriryhmä Cyber Berkut väittää videon löytyneen John McCainin työntekijän puhelimesta. Hänellä on tunnetusti yhteyksiä jihadistitaistelijoihin ja terroristiryhmiin, kuten kuva osoittaa.

Senaattori John McCain tapaamassa takfiri-jihadistitaistelijoita Syyriassa vuonna 2012.
Senaattori John McCain tapaamassa takfiri-jihadistitaistelijoita Syyriassa vuonna 2012.

McCainin takana vasemmalla olevan miehen väitetään olevan IS-järjestön kalifi Abu Bakr al-Baghdadi, jonka väitetään olevan israelilaisagentti, oikealta nimeltään Simon Elliot. Väitetyn kalifin todellisesta henkilöllisyydestä on vaikea saada pitäviä todisteita suuntaan tai toiseen.

Kalifilla on kallis maku!
Kalifilla on kallis maku!

Valekalifi ei näyttänyt osaavan johtajan roolia. Hän on esiintynyt vain kerran julkisuudessa. Häntä pilkattiin silloin laajalti eikä häntä tarvita juuri mihinkään.

Väitetään, että kalifi haavoittui pahoin ilmaiskussa ja on saanut hoitoa israelilaissairaalassa. On myös esitetty, että hän on kuollut.

On tiedossa että Israel tarjoaa lääke- ja muuta apua sekä ISISille että Al-Nusran rintamalle. Yhteistyöstä on mainittu Yhdistyneiden kansakuntien raporteissa ja Jerusalem Post –lehdessä.

“Nyt, YK:n Disengagement Observer Force (UNDOF) paljastaa että Israel on tehnyt läheistä yhteistyötä Syyrian kapinallisten kanssa Golanin kukkuloilla sekä ollut tiiviissä yhteydessä [heidän kanssaan] viimeisen 18 kuukauden ajan. Raportti toimitettiin YK:n turvallisuusneuvostolle kuun alussa.”

”Asiakirjat paljastavat että Israel on tehnyt enemmän kuin vain hoitanut haavoittuneita syyrialaissiviilejä sairaaloissaan. Tämä ja muutamat aiemmat raportit ovat kuvailleet määrittelemättömien tarvikkeiden toimittamisesta Israelista Syyrian kapinallisille, ja näköhavaintoja IDF:n sotilaiden tapaamisesta Syyrian opposition kanssa vihreän vyöhykkeen itäpuolella. On myös ollut tapauksia, joissa israelilaissotilaat ovat avanneet aidan syyrialaisille, jotka eivät vaikuttaneet haavoittuneilta.”

“Raportissa mainitaan että UNDOF “havaitsi, että opposition aseistetut jäsenet siirsivät vähintään 10 haavoittunutta puskurivyöhykkeen yli.”

Väitteet siitä, että Baghdadi on haavoittuneena Israelissa tai kuollut, voivat olla totta, mutta asiasta ei ole varmoja todisteita mihinkään suuntaan.

Mestaukset, Jihad John –videot ovat toisaalta ilmeistä psyop-sodankäyntiä ja todistettuja väärennöksiä. Cyber Berkutin video on jälleen yksi todiste, joka osoittaa väärennöksen ja petoksen.

 

Lähde: Crimes of Empire

3 kommenttia

 1. Narsistinen kulttuuri on tällainen, sumeilematta vääristää todisteita ja valehtelee suoraan silmiin katsoen.

  911 torniin iskeytyneet lentokonevideot ovat sitten kaiken huippu, tai Apollo kuulennon kuvaukset.

  Narsisti on härskeistä härskein, mutta ahneella on paskanen loppu.

  Plusääni(21)Miinusääni(2)
  1. Voi olla, mutta kyllä siellä taustalla on juutalaiseksi uskonnoksi naamioitu poliittinen ideologia, jossa valehtelu on sallittua, ja jopa suotavaakin (jos se hyödyttää omia). Jostain syystä monen ison valheen takana tässä maailmassa on juutalainen. Esim. Einstein plagioi teoriansa ja sitten on tämä holokausti, jonka kriittistä tarkastelua joutuu suojelemaan jopa laeilla, jotta totuus asiasta ei paljastuisi.

   Kuinkahan kauan valehtelun varaan voi rakentaa ?

   Plusääni(24)Miinusääni(3)
 2. Miksi tämä juttu ja lavastusvideo ei ole laajemmin levinnyt? Niinkö vaikeaa on juutalaisomisteista valtamediaa ohittaa, että tämä ei leviä kansan tietoon. ISIS:n roolin ymmärtäminen olisi avain moneen asiaan, aivan kuin Al Quedan roolin ymmärtäminen avaisi 9/11 iskun selityksen ammolleen.

  Onko nämä videot valheita, kun ei etene vai onko homma näin pahasti menetetty???

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat