Israel murhasi kaksi palestiinalaista nuorta – rikos tallentui videolle

Valvontakameroiden tallentama video Israelin miehitysarmeijan suorittamista palestiinalaisnuorten murhista Länsirannalla leviää verkossa. Juutalaisvaltio yrittää jälleen peitellä rikoksiaan valehtelemalla.

Palestiinalaiset järjestivät niin sanottuna Nakba-päivänä (15.5) mielenosoituksia Israelin rikollista miehityshallitusta vastaan. Nakba on surun päivä, jolloin palestiinalaiset muistelevat sitä kuinka juuri perustetun Israelin asevoimat ajoivat yli 800 000 ei-juutalaista pois kodeistaan 1948. Juutalaisvaltio on yrittänyt usein kieltää Nakban viettämisen ja se on asettanut esimerkiksi pakotteita sääntöä rikkoville kunnille, yrityksille ja yhdistyksille. Alun perin Israel tahtoi tuomita Nakban viettäjät kolmeksi vuodeksi vankilaan. Sionistit ovat myös poistaneet Nakba-viittaukset lasten koulukirjoista. Samat sionistit, jotka lobbaavat holokaustirevisionistien vankeustuomioiden puolesta länsimaissa, kiistävät siis itse palestiinalaisten vainon ja joukkotuhon.

Musaab Nuwarah ja Mohammed Udeh ammuttiin mielenosoituksen yhteydessä Ramallahin kaupungin lähellä. Miehitetyn Palestiinan ihmisoikeustilannetta tarkkailevien asiantuntijoiden mukaan murhat ovat vain jäävuoren huippu. Juutalaisen miehitysarmeijan väkivalta palestiinalaisia lapsia ja nuoria kohtaan on alueella arkipäivää, mutta kansainvälisestä vaiettu ilmiö.

Valvontakameravideon murhista julkaisi riippumaton kansainvälisesti lasten oikeuksien puolesta toimiva järjestö Defense for Children International. Murhien tultua julki Israel yritti välittömästi kiistää tapahtuneen ja väitti armeijan käyttäneen vain vähäistä voimaa ”väkivaltaisia mellakoitsijoita” vastaan. Videolta kuitenkin selvisi, että juutalaisvaltio valehteli jälleen; mielenosoitus ei ollut väkivaltainen ja nuoret ammuttiin ilman mitään syytä.

Sionistit ovat miehittäneet Länsirantaa jo vuodesta 1967 lähtien. Liikkumista rajoittavat tarkastuspisteet, mielivaltainen väkivalta siviileitä kohtaan sekä kotietsinnät ja pidätykset tekevät palestiinalaisten elämästä erittäin vaikeaa.

Nyt Israel on ajamassa Länsirantaa kohti talouskriisiä. Israel aloitti Länsirannan painostamisen sen jälkeen, kun alueen valtapuolue Fatah ilmoitti sovinnosta radikaalin Hamas-puolueen kanssa. Israelin lisäksi myös sionistinen Yhdysvallat saattaa jäädyttää diplomaattisten suhteiden lisäksi avustuksensa Palestiinan valtiolle. Tämä tulee lisäämään turvattomuutta alueella ja vähentämään merkittävästi ulkomaisten investointien määrää. Eristämällä Palestiinan taloudellisesti Israel tulee muuttamaan Länsirannan Al-Monitor-julkaisun mukaan ”suureksi slummiksi”.

Israel on myös uhannut esimerkiksi sabotoida sähkönjakelua Länsirannan alueella, mitä se on tehnyt jo kauan Hamasin johtamassa Gazassa. Länsirannassa työttömyysprosentti on 20, Gazassa se on jo 38,5 ja nuorten keskuudessa 50. Keinotekoisen talouskriisin luominen on osa sionistien ”hajota ja hallitse” -strategiaa. Palestiinalaisia rangaistaan siitä, että he ovat tehneet viimein sovinnon keskenään. Israel haluaisi nähdä sisäisesti riitaisan ja keskenään taistelevan Palestiinan. Miehitetyn kansan yhtenäisyys muodostaa juutalaiselle rikollisvaltiolle suuren turvallisuusuhan tulevaisuudessa.

Press TV
Al-Monitor

2 kommenttia

  1. Jäädäänpä odottelemaan magneettimedian juutalaiskoplan selityksiä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat