Israel oli WTC-iskujen takana

”[Israelin tiedustelupalvelu Mossad] on säälimätön ja suunnitelmallinen. Sillä on täysi valmius toteuttaa isku USA:n joukkoja vastaan ja lavastaa se palestiinalaisten arabien hyökkäykseksi.”

– Yhdysvaltojen sotaopintojen korkeakoulun raportti syyskuulta 2001

 

Kuka vuokrasi World Trade Centerin vain seitsemän viikkoa ennen 9/11-iskuja?

Larry Silverstein, joka selitti tornien hankkimisen syyksi ”pakottavan halun omistaa tornit”. Silversteinilla oli tapana syödä aamiaista WTC:n ”Windows on the World” –ravintolassa, joka ikinen aamu, mutta syyskuun yhdeksännen päivän aamuna hän ei ilmestynyt paikalle, kuten ei hänen tyttärensäkään, joka työskenteli WTC:n rakennuksessa 7.

Silversteinin hyviä ystäviä ovat sionistinen mediamoguli Rupert Murdoch, Israelin entinen presidentti ja sotarikollinen Ariel Sharon sekä Israelin nykyinen pääministeri Benjamin Netanjahu. Israelilaisen päivälehden Haaretzin mukaan Silverstein oli Netanjahun kanssa niin lämpimissä väleissä, että he soittelivat toisilleen joka sunnuntai.

Frank Lowy.
Frank Lowy.

Silversteinin ystäviin kuuluu myös Frank Lowy, Westfield American omistaja. Toukokuussa 2001 Westfield maksoi 127 miljoonaa dollaria 99 vuoden vuokraoikeudesta WTC:n alla oleviin myymälätiloihin. Lowy on aiemmin ollut Israelin Golani-prikaatissa ja hän taisteli Israelin niin kutsutussa itsenäisyyssodassa, jossa satoja tuhansia palestiinalaisia pakotettiin väkivaltaisesti lähtemään esi-isiensä mailta pakosalle. Myös Frank Lowy pysyi poissa WTC:stä 9.11.2001.

 

Kuka hyväksyi WTC-kompleksin vuokraamisen Silversteinille?

Lewis Eisenberg, New Yorkin satamalaitoksen johtaja. Kaikki kolme miestä (Silverstein, Lowy ja Eisenberg) ovat juutalaisia ja lisäksi juutalaisten ”antisemitisminvastaisen” kansalaisjärjestön (Anti-Defamation League, ADL) näkyvimpiä jäseniä. He kuuluivat myös nyt jo lakkautettuun United Jewish Appeal –järjestöön.

 

Kuka ajoi WTC:n yksityistämistä?

Ronald S. Lauder, New Yorkin yksityistämiskomitean hallituksen jäsen.

Sen lisäksi, että Lauder oli merkittävin hahmo WTC:n yksityistämiskampanjassa, hän myös vastasi Stewartin lentokentän yksityistämisestä New Yorkin Windsorissa. On tärkeä huomata, että lentojen 175 ja 11 lentoreitit kävivät suoraan tämän lentokentän yllä syyskuun 11. päivän aamuna.

Ronald S. Lauder.
Ronald S. Lauder.

Lauder on myös aktiivisesti mukana seuraavissa järjestöissä:

 • Suurten amerikkalaisten juutalaisjärjestöjen johtajien kokous (CoP)
 • Juutalaisten kansallisrahasto (JNF tai KKL)
 • Juutalaisten maailmankongressi (WJC)
 • Amerikan juutalainen avustusjärjestö (JDC)
 • Anti Defamation League (ADL)
 • Juutalaisten teologinen seminaari (JTS)

Lauder on myös perustanut koulun Israelin vakoilujärjestö Mossadin upseerien koulutukseen Herzliyaan Israelissa.

 

Mikä yritys hoiti turvajärjestelyt kaikilla kolmella lentokentällä väitetyissä 9/11-lentokonekaappauksissa?

ICTS International Huntleigh USA, jonka omistavat Ezra Harel ja Menachem Atzmon, molemmat Israelin juutalaisia. Menachem Atzmon oli jopa sekaantunut poliittiseen skandaaliin Israelissa entisen pääministerin Ehud Olmertin ja muiden politiikan suurnimien kanssa. ICTS Internationalin nettisivujen mukaan yhtiön perusti ”valikoitu ryhmä turvallisuusalan asiantuntijoita, entisiä armeijan johtavia upseereja ja hallituksen vakoilu- ja turvallisuusalan veteraaniagentteja”. ICTS International hoiti turvajärjestelyt Dullesin, Loganin ja Newarkin lentoasemilla syyskuun 9. päivä. Huomattavaa on myös se, että ICTS oli vastuussa turvallisuudesta, kun ”kenkäpommittaja” Richard Reid nousi koneeseen joulukuussa 2001.

Vain muutamaa tuntia ennen kuin Patriot Act –laki runnottiin läpi vuonna 2001, sitä muutettiin sallien ulkomaisille turvallisuusyrityksille koskemattomuus oikeuskanteita silmällä pitäen. Tämä esti tehokkaasti Yhdysvaltojen oikeusistuimia vaatimasta ICTS-yritystä todistamaan oikeudessa tai toimittamaan puuttuvia valvontavideoita.

 

Kuka oli mukana lennolla 11?

Israelinjuutalainen Daniel Lewin, joka todistetusti oli palkkatappoihin ja lentokonekaappauksien estämiseen erikoistuneen iskuryhmä Sayeret Matkalin jäsen. Alun perin Betty Ong sanoi paikalla 9B istuneen miehen aloittaneen kaappauksen laukaisemalla pistoolinsa. Myöhemmin tarinaa muutettiin niin, että Lewiniä itseään ammuttiin ja myöhemmin vielä niin, että Lewiniä puukotettiin.

 

Millä yrityksellä oli sopimus WTC:n turvajärjestelyistä?

Kroll Associatesilla, jonka omistaa juutalainen Jules Kroll. Kroll Associatesia johti Jerome Hauer. Hauer nimettiin myös pormestari Rudy Giulianin kriisinhallintaryhmän johtoon vuosiksi 1996–2000. Hauer on juutalainen ja hänen äitinsä Muscatine Hauer on New Yorkin juutalaisen Hadassah-seurakunnan kunniapuheenjohtaja. Hadassah on merkittävä sionistiorganisaatio, joka on omistautunut Israelin rikollisvaltion kannattamiselle.

Puhelinkeskustelussa Jerome Hauer kertoi toimittaja Sander Hicksille Larry Silversteinin palkanneen oman yksityisen turvajoukon WTC-kompleksiinsa. Keitä turvajoukoissa oli ja kuuluiko heidän tehtäväänsä räjähteiden asentaminen torneihin?

 

Miten Israel pystyi ohittamaan Yhdysvaltojen NORAD-ilmapuolustusjärjestelmän?

Ptech Sofwaren järjestelmät tarjosivat tietokoneohjatun takaoven. Valtakunnallinen tietokoneistettu turvallisuusjärjestelmä toimi Ptech Softwaren järjestelmillä ja sen olisi pitänyt salata lentokoneiden liikenne automaattisesti WTC-iskujen kaltaisen kansallisen hätätilanteen jälkeen. Ptechin juutalainen markkinointijohtaja Michael S. Goff työskenteli myös israelilaiselle tietokantayhtiölle Guardiumille, jota johtaa Israelin juutalainen Amit Goran. Guardium täyttää kaikki Mossadin julkisivuyrityksen merkit.

Myös MITRE Corporation toimii ohjelmistoalalla ja on merkittävä puolustusalan organisaatio, jota johtaa juutalainen James Schlesinger, CIA:n entinen johtaja. Ptech Software ja MITRE Corporation jakoivat toimiston Yhdysvaltojen ilmailuhallinnon kellarissa pari vuotta ennen WTC-iskuja työskennellen ilmailuhallinnon, ilmavalvonnan ja ilmavoimien järjestelmien ”yhteisten toiminnallisuusongelmien” parissa. Ptechin ja MITREn ohjelmisto oli asennettu lähes jokaiseen hallituksen virastojen tietokoneeseen, mukaan lukien puolustusvoimat.

Pohjoistorniin ensimmäisenä osunut kone osui juutalaisomisteisen Kroll Associatesin tietokonehuoneeseen. Sama yritys oli vastuussa rakennusten turvallisuusjärjestelyistä vuoden 1993 pommi-iskun jälkeen. Oliko toimistoon asennettu maaliinohjausjärjestelmä?

 

Kuka pystyisi kauko-ohjaamaan lentokoneita torneihin?

Dov Zakheim, jonka yritys System Planning Corporation (SPC) on erikoistunut lentokoneiden kauko-ohjaustekniikkaan. SPC tarjoaa järjestelmiä, joilla voidaan ottaa lentokone haltuun ja lentää kauko-ohjatusti esimerkiksi tilanteissa, joissa lentäjät ovat toimintakyvyttömiä tai kone kaapattu.

Dov Zakheim.
Dov Zakheim.

 

Kuka siirsi kaiken WTC-iskuista syntyneen metalliromun meren yli?

Alan D. Ratnerin Metals Management ja SIMS-ryhmä. Ratner myi yli 50 miljoonaa kiloa terästä – rikospaikan todisteita – kiinalaiselle yritykselle hintaan 120 dollaria tonnilta, kun Ratner itse oli hankkinut ne hintaan 70 dollaria tonnilta. Ratnerkin on juutalainen.

Itse asiassa koko 9/11-tutkinta oli juutalaisten käsissä alusta alkaen. Tutkinnan ylimmiksi tuomareiksi nimitettiin juutalaisia. Alvin K. Hellerstein, New Yorkin eteläisen piirin käräjäoikeuden tuomari. Hellerstein on ollut mukana useissa tärkeissä 9/11-oikeudenkäynneissä muun muassa kolmea lentoyhtiötä, ICTS Internationalia, Pinkertonin lentokentän turvayhtiötä, WTC:n omistajia sekä Boeingia vastaan. Michael B. Mukasey, juutalainen tuomari, joka hoiti Larry Silversteinin ja vakuutusyhtiöiden välisen sovittelun 9/11 jälkeen. Mukasey varmisti, että hänen juutalaistoverinsa Silverstein sai miljardeja dollareita.

Michael Chertoff, juutalainen.
Michael Chertoff, juutalainen.

Kenneth Feinberg perusti seitsemän miljardin dollarin rahaston uhrien korvauksille. Uhrien omaisista 97:ää prosenttia kiristettiin ottamaan korvaus vastineeksi siitä, että he luopuisivat oikeuksista vaatia puolueetonta tutkimusta 9/11-tapahtumista. Loput 3 % omaisista joutui asioimaan juutalaisen ”erikoissovittelija” Sheila Birnbaumin kanssa.

Benjamin Chertoff, Michael Chertoffin serkku, kirjoitti Popular Mechanics-lehteen artikkelin, jossa tyrmättiin ”9/11-salaliittoteoriat”.

Stephen Cauffman, NIST:n johtomies WTC:n rakennus 7:n räjäytyksen salausoperaatiossa. National Institute of Standards and Technology väittää edelleen, että tulipalo yksistään riitti romahduttamaan WTC-7:n.

 

Kuka kirjoitti ilmiselvästi valheellisen 9/11-loppuraportin?

Philip Zelikow (USA:n ja Israelin kaksoiskansalaisuus)

zelikow_shenon2_080130_mn

 

Juutalaisia korkeissa viroissa

Rabbi Dov Zakheim oli mukana PNAC:ssä kirjoittamassa raporttia ”Amerikan puolustusta jälleenrakentamassa”, jossa peräänkuulutettiin ”Pearl Harborin kaltaista tapahtumaa”, joka oikeuttaisi ”amerikkalaisten” (lue: sionistien) imperialistiset tavoitteet. Zakheim työskenteli Pentagonin tilintarkastajana vuoden 2001 toukokuusta vuoden 2004 maaliskuuhun, jolloin Pentagonista hävisi kaksi suurta rahasummaa. Donald Rumsfeld ilmoitti syyskuun 10. päivä 2001 noin 2,3 miljardia dollaria hävinneeksi ja myöhemmin Zakheim ei pystynyt selittämään miljardin dollarin katoamista. Zakheim myös myi Israelille joukoittain F-15 ja F-16 taisteluhävittäjiä vain murto-osalla niiden todellisesta arvosta.

Michael Chertoff on entinen oikeusministeriön rikosoikeuden osaston johtaja, sittemmin kotimaan turvallisuusjaoston johtaja. Chertoffilla on myös Israelin ja USA:n kaksoiskansalaisuus.

Richard Perle oli Pentagonin puolustusneuvoston johtaja 9/11 aikoihin. 1970-luvulla Perle erotettiin senaattori Henry Jacksonin palveluksesta, kun hän jäi kiinni salaisten tietojen luovuttamisesta Israelille.

Paul Wolfowitz oli apulaispuolustusministeri ja puolustusneuvoston jäsen 9/11 aikoihin.

Paul Wolfowitz.
Paul Wolfowitz.

Douglas Feith johti Irakin jälleenrakentamista. Hän oli mukana johtamassa Wolfowitzin kanssa WTC-iskujen jälkeen terrorisminvastaista sotaa apulaissotaministerinä. Hänet erotettiin kansallisesta turvallisuusneuvostosta vuonna 1976 epäiltynä salaisten tietojen luovuttamisesta Israelille. Myös hänellä on kaksoiskansalaisuus.

Hän keräsi ”erikoissuunnitelmien toimiston” pian 9/11 jälkeen. Toimistosta olivat peräisin kaikki valheelliset ”tiedustelutiedot” aina Irakin joukkotuhoaseista lähtien ja esimerkiksi Saddamin suhteista Al-Qaedaan.

Eliot Abrams on kansallisen turvallisuusneuvoston tärkein neuvonantaja ja hänellä on yhteyksiä rikollisiin sionistisiin ja Israelia kannattaviin ajatushautomoihin AEI, PNAC, CSP ja JINSA. Hänellä on myös tiiviit yhteydet muihin juutalaisrikollisiin, kuten Perleen, Feithiin, Wolfowitziin ja Bill Kristoliin. Hänet tuomittiin valehtelusta kongressin tutkimuksissa Iran–Contra-jupakassa, mutta hän sai myöhemmin armahduksen Bushilta.

Marc Grossman toimi 9/11 aikoihin ulkoministeriön poliittisten asioiden kolmanneksi korkeimpana virkamiehenä. Hän tapasi WTC-iskuja rahoittaneen Pakistanin päätiedustelupalvelun ISI:n johtajan kenraali Mahmoud Ahmadin heti 9.11. tai pian sen jälkeen. Grossmanilla on Yhdysvaltojen ja Israelin kaksoiskansalaisuus.

Ari Fleischer toimi Bushin kaudella valkoisen talon tiedottajana 9/11-asioissa ja syötti lehdistölle valheet Irakin joukkotuhoaseista. Hänellä on Yhdysvaltojen ja Israelin kaksoiskansalaisuus sekä yhteyksiä juutalaisten ääriryhmään nimeltä Chabad Lubavitch.

 

Varoitettiinko juutalaisia tai israelilaisia ennen 9/11-iskuja?

Kyllä! Israelilainen pikaviestinyritys Odigo myönsi kahden heidän työntekijänsä saaneen varoituksen hyökkäyksestä pikaviestillä kaksi tuntia ennen ensimmäisen koneen iskeytymistä pohjoistorniin. ”Jostain syystä” viestiä ei koskaan toimitettu viranomaisille.

Odigon pikaviestipalvelussa on ominaisuus, jolla voidaan lähettää viestejä vastaanottajan kansallisuuden mukaan. On huomionarvoista, että WTC:ssä työskenteleviksi oletetuista 4000 israelinjuutalaisesta vain yksi kuoli 9/11-iskuissa.

Odigolla on toimistoja New Yorkin lisäksi Israelin Herzliyassa, jossa on myös Mossadin päämaja. Odigon osti myöhemmin toinen israelilainen teleyritys Comverse, jonka entisellä toimitusjohtajalla Kobi Alexanderilla on USA:n ja Israelin kaksoiskansalaisuus sekä pitkäaikaiset suhteet Israelin tiedustelujärjestöön. Häntä on myös usein syytetty petoksista.

 

Goldman Sachsia ja israelilaista rahtivarustamoa varoitettiin

Syyskuun 10. päivä 2001 juutalaisten omistaman sijoituspankki Goldman Sachsin Tokion konttori varoitti amerikkalaisia työntekijöitään pysymään loitolla amerikkalaisista rakennuksista.

Myös Israelin suurin rahtivarustamo ZIM Integrated Shipping Services sai ennakkovaroituksen. ZIM Integrated Shipping Services tyhjensi tuhannen neliön toimistonsa pohjoistornissa vain päiviä ennen syyskuun terrori-iskuja joutuen maksamaan 50 000 dollarin sopimussakon vuokrasopimuksen ennenaikaisesta päättämisestä. Israelin valtio omistaa yrityksestä 49 %.

Myöhemmin epäilyttävää muuttoa tutkinut FBI-agentti Michael Dick vapautettiin tehtävistään juutalaisen Michael Chertoffin käskystä. Tuolloin Chertoff toimi oikeusministeriön rikosasioiden osaston johtajana.

 

Israelilaisten vakoilu 9/11 aikoihin

mossad-sealVähän ennen syyskuun iskuja pidätettiin yli 140 israelilaista vakoilusta epäiltynä. Monet heistä esiintyivät taideopiskelijoina. Epäillyt olivat tarkkailleet tai päässeet käsiksi tietoihin armeijan tukikohdissa, FBI:ssä, salaisessa palvelussa, tullissa, huumepoliisissa, alkoholi-, ase- ja räjähdejaostossa, verovirastossa, maahanmuuttovirastossa, ympäristönsuojeluvirastossa, sisäministeriössä, liittovaltion sheriffien toimistossa, useissa asianajotoimistoissa, hallituksen salaisissa virastoissa sekä jopa yksittäisten virkamiesten ja tiedusteluväen kodeissa. Suurin osa epäillyistä työskenteli sotilastiedustelun, elektronisen valvonnan ja/tai räjähteiden parissa.

Kymmenet pidätetyt israelilaiset myivät amerikkalaisten ostoskeskusten kioskeissa leluja peiteoperaationa vakoilulle. Kiinniotetuista epäillyistä kuusi työskenteli israelilaiselle Amdocs-yritykselle, joka toimittaa suurimman osan numerotiedustelupalveluista ja lähes kaikki tele- ja laskutustiedot Yhdysvalloissa siksi, että sillä on sopimukset Yhdysvaltojen 25 suurimman puhelinyhtiön kanssa. Amerikan puhelinkuuntelulaitteistoista ja –ohjelmistoista suurimman osan toimittaa israelilainen Comverse. Jo ennen syyskuun iskuja vuonna 1997 suuri huumeidenvastainen isku meni mönkään, kun epäilty israelilainen rikollisjoukko pystyi väistämään viranomaisia. Heillä oli tarkat puhelutiedot kaikista tutkintaan osallistuneista viranomaisista.

Fox News on julkaissut Israelin vakoilutoiminnasta neliosaisen sarjan:
Mossadin agentit asuivat epäiltyjen lentokonekaappaajien naapurissa Floridan Hollywoodissa. Syyskuun iskujen jälkeen pidätettiin lisää israelilaisia (kaikkiaan 60) epäiltynä vakoilusta tai maahanmuuttolakien rikkomisesta. Osa heistä toimi aktiivisesti Israelin maanpuolustuksen ja tiedustelun palveluksessa. Useat epäillyistä jäivät kiinni valheenpaljastuskokeessa kysyttäessä vakoilutoimista Yhdysvaltain maaperällä.

Eräs viiden ”tanssivan israelilaisen” ryhmä nähtiin kuvaamassa torneja. Silminnäkijöiden mukaan heidän kameransa oli laitettu valmiiksi jo ennen iskuja ja he näyttivät hyppivän riemusta iskun jälkeen. Heidän nimensä olivat Paul ja Sivan Kurzberg, Yaron Schmuel sekä Oded Ellner. Heidät otettiin kiinni kuulusteltavaksi. Paul Kurzberg oli palvellut Israelin armeijassa terrorisminvastaisessa yksikössä ja kieltäytyi valheenpaljastuskokeesta 10 viikon ajan. He esiintyivät myöhemmin israelilaisessa keskusteluohjelmassa ja sanoivat ”olleensa dokumentoimassa tapahtumaa”.

Kolme viidestä "tanssivasta israelilaisesta".
Kolme viidestä ”tanssivasta israelilaisesta”.

galloway_article

Toinen israelilaisryhmä pysäytettiin George Washington –sillalla pakettiautossa, josta löytyi räjähteitä. Kaksi Israelin juutalaista pysäytettiin King Streetillä pakettiautossa, jonka kylkeen oli maalattu kuva lentokoneesta syöksymässä räjähtäen New Yorkiin. Henkilöt saatiin kiinni, mutta auto räjähti kuudennen ja seitsemännen kadun välissä King Streetillä. Pakettiautojen omistaja oli Mossadin peiteyritys Urban Moving Systems, jonka johtaja Dominic Suter pakeni Israeliin heti iskujen jälkeen, eikä hän ole tullut takaisin kuultavaksi. Huolimatta raskaista todisteista epäiltyjen yhteyksistä 9/11-iskuihin, heidät kaikki lähetettiin Israeliin turvaan Michael Chertoffin käskystä.

 

Harhaanjohtavia Al-Qaeda-videoita toimitettiin Israelista

Ariel Sharon yritti markkinoida propagandaa, jonka mukaan Palestiinassa suojellaan Al-Qaedan jäseniä, jotta Israel saisi oikeutuksen hyökätä Palestiinaa vastaan. Sharon sanoi BBC:n uutisissa toukokuussa 2002 Al-Qaedan toimivan Gazassa ja Libanonissa läheisessä yhteistyössä Hizbollahin kanssa. Kolme kuukautta myöhemmin palestiinalaiset viranomaiset pidättivät Al-Qaeda-soluna esiintyneitä Mossadin agentteja Gazassa. Yasser Arafat tuomitsi avoimesti Israelin yrityksen lietsoa sotaa valeterroristien välityksellä.

Adam Gadahn on niin kutsuttu Al-Qaedan tiedottaja, joka on julkaissut useita videoita saarnaten Al-Qaedan tavoitteista ja ideologiasta. FBI laittoi miehen jopa etsityimpien terroristien listalleen. Kävi ilmi, että hänen oikea nimensä on Adam Pearlman ja hän on Kalifornian juutalainen. Hänen isoisänsä Carl Pearlman oli lupaava kirurgi ja juutalaisen kansalaisjärjestö ADL:n johtokunnassa. Valheelliset Al-Qaeda-videot olivat juutalaisten tekemiä.

 

Alkuperäinen artikkeli julkaistu englanniksi runsaine viitteineen ja lähdemateriaaleineen Jewish Crime Network –sivuilla.

41 kommenttia

 1. https://www.youtube.com/watch?v=tQBia1Mw9Vw KATSOKAA

  Jim Rickards
  Financial Threat and Asymmetric Warfare Advisor
  CIA & The Director of National Intelligence

  http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?74969-James-Rickards-Project-Prophecy–Slick-advertisement-but…-

  For now, the dollar and the international monetary system are synonymous. If the dollar collapses, the international monetary system will collapse as well; it cannot be otherwise. Everyday citizens, savers, and pensioners will be the main victims in the chaos that follows a collapse, although such a collapse does not mean the end of trade, finance, or banking. The major financial players, whether they be nations, banks, or multilateral institutions, will muddle through, while finance ministers, central bankers, and heads of state meet nonstop to patch together new rules of the game. If social unrest emerges before financial elites restore the system, nations are prepared with militarized police, armies, drones, surveillance, and executive orders to suppress discontent.
  The future international monetary system will not be based on dollars because China, Russia, oil-producing countries, and other emerging nations will collectively insist on an end to U.S. monetary hegemony and the creation of a new monetary standard. Whether the new monetary standard will be based on gold, SDRs, or a network of regional reserve currencies remains to be seen. Still, the choices are few, and close study of the leading possibilities can give investors an edge and a reasonable prospect for preserving wealth in this new world.
  The system has spun out of control; the altered state of the economic world, with new players, shifting allegiances, political ineptitude, and technological change has left investors confused. In The Death of Money you will glimpse the dollar’s final days and the resultant collapse of the international monetary system, as well as take a prospective look at a new system that will rise from the ashes of the old.

  Plusääni(8)Miinusääni(4)
  1. vihaan sionismia joo mutta älkää syyttäkö vaan juutalaisia. syyttäkää kapitalisteja jotka hyökkäävät ja kolonisoivat joka maan mistä voi repiä rahaa. myös al qaeda oli Reaganin ja FBI: n suunnitelma tuhota kommunismi al qaedasta.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
 2. tämähän on jo kaikkien tietämää tietoa ja varmaan 200. artikkeli aiheesta… vähän ajankohtaisempaa kiitos

  Plusääni(5)Miinusääni(16)
 3. Taustalla soi Sleipnir ja ”Opa, ich vermisse Dich” ja mietin sitä, kuinka valtavan, valtavan miellyttävän näköisiä nuo sionistit ovat. 🙂

  Eikö pistäkin silmään empaattisuus ja kaikenlainen hyvä tahto ?

  Oletteko huomanneet, kuinka aina ja joka paikassa juutalaiset ovat etulinjassa, jos maailma tarvitsee apua? Ebola? Juutalaislääkärit heti joukolla uhrautumassa. Syyriassa hätä ja paljon pakolaisia? Israel avaa rajansa ja ottaa kymmeniätuhansia lämpimään syliinsä.

  Afrikkalaispakolaisia veneissään. Israel syleilee heitä.

  Tasa-arvo. Oletteko huomanneet, kuinka juutalaiset luopuvat yliopistopaikoistaan, huippuviroistaan ja esim. FED:in johtopaikoilta, jotta tasa-arvo toteutuisi.

  Ja vielä kerran: Kuinka kertakaikkisen mussukan näköinen on Wolfowitz, Bankfein, Feinstein.

  Kyllä juutalaiset ovat ihania ja niin kertakaikkisen epäitsekkäitä.

  Tämän kunniaksi kuuntelen nyt toisenkin Sleipnirin kappaleen ”Bomber uber Dresden” ja puran hirvikiväärini osiin ja kylmäharjoittelen kiikaritähtäimellä. 🙂

  Kyllä on hyvä olla sionistien johtamassa maailmassa. On niin ihanan tasa-arvoista ja REILUA. Tämä on juutalaisuuden ydintä: He ovat niin REILUJA. Ja VILPITTÖMIÄ. Voi että, ihan kyynel tule silmään….

  Plusääni(60)Miinusääni(5)
 4. Kun Lauder sanoo, niin eurooppalaiset poliitikot tottelevat. He ravaavat usein juutalaisissa käskynjaolla. Sitten kieletään puolueita tai tiukennetaan oikeuksia pois tai annetaan juutalaisiolle lisäää hyvää.

  Vaikka siis on kaikenlaista muutakin johtoportaan ylimmillä askelmilla tullut tehtyä.

  Mikäs on rellestäessä, kun on kommunistimaiden resurssit yksityistetty omiin taskuihin ja kohta kaikki muut resurssit myös.

  Muutes aika harvat 11/9/2001-sivut ja jutut mainitsevat noita kaikkia pidätyksiä ja yhteyksiä. Vaikka siis on jauhettu 13 vuotta jo lukuisien artikkeleiden voimalla. Sen vuoksi juuri erittäin tarpeellinen artikkeli.

  Plusääni(27)Miinusääni(6)
 5. USA on mielestäni maanmainio esimerkki siitä, kuinka juutalaiset tuovat aina mukanaan inhimillisiä ja empaattisia arvoja.

  USA:han on käyttänyt empaattisessa tarkoituksessa ainoana maana maailmassa ydinaseita siviilejä vastaan, vieläpä kahdesti, ikään kuin ”kerta kiellon päälle”-periaatteella. Tämä on parasta juutalaisuutta, sillä juutalaisethan ajattelevat aina kokonaisuutta. Kokonaisuuden kannalta japanilaisten siviilien joukkomurhaaminen oli välttämätöntä aivan samoin kuin saksalaisten siviilien massaraiskaamiset ja -tappamiset sodan jälkeen. Perusjuutalainen Ilja Ehrenburg oli tässä suhteessa varsin sanavalmis. Hänhän vain puki sanoiksi sen, mikä piti tehdä: ”Saksalaiset pitää tappaa”. Tämä oli tietenkin välttämätöntä, sillä juutalaisethan tietävät, mikä on ”kaikille parasta”. Ja kaikille parasta oli tappaa miljoonia saksalaisia.

  USA on juutalaisten johdossa myös alkanut kiduttamaan ihmisiä. Tämä on, tietenkin, vain siksi, että se on välttämätöntä. Ns. pahoja ihmisiä on kidutettava. Paha ihminen on ihminen, joka ei ole kaikessa samaa mieltä juutalaisten kanssa. Tämän jokainen ymmärtää, sillä juutalainen on hyvä ihminen ja jos ei ole hänen kanssaan samaa mieltä niin ihminen on ns. by definition, paha. Kiduttaminen onkin nykyään ihan OK. Meidän pitää kaikkien ymmärtää se, että jos olemme pahoja (eli olemme eri mieltä kuin juutalainen) niin meitä saa, ja suorastaan pitää, kiduttaa.

  USA vakoilee nykyään kaikkia, sillä tämä on tarpeellista, jotta juutalaiset tietävät, kuka on paha ihminen (pahan ihmisen määritelmä löytyy ylhäältä). Juutalaisten johtamassa maailmassa ei voida sietää sitä, että joku kirjoittaa rumasti juutalaisista, sillä hehän ovat aina hyviä. Tämä on päivänselvää. Meidän kaikkien pitää ymmärtää tämä. Me emme saa ajatella toisin. Vain yksi on oikeassa. Vain yksi on hyvä. Tämä on mantra.

  USA tappaa pahoja ihmisiä lennokeilla ja se on, tietenkin, oikein, sillä pahat ihmiset saakin tappaa ilman oikeudenkäyntiä. Israelissa tappamisen peruste on, luonnollisesti, epäily siitä, että tapettava on paha. Siis hänet saa tappaa tavattaessa. Loogista. Jos juutalainen epäilee niin epäilty on paha – ja hänet saa tappaa. Meidän pitää ymmärtää tämä.

  Kyllä, juutalaiset ovat parantaneet maailmaa.

  Plusääni(39)Miinusääni(4)
  1. Mitä mieltä olet siitä, että Pentagon ja koko USA:n sionistieliitti levittivät valheita Irakin ”massatuhoaseista” ja tämä valhe johti siihen, että Irakiin hyökättiin ja sittemmin miljoonia irakilaisia on kuollut tämän valheen seurauksena?

   Tai hei, älä sittenkään vastaa, sillä kyllä Juha Kärkkäinen on suurempi vaara ihmiskunnalle. Kuka nyt noista suoarabeista muutenkaan välittäisi?

   Kyllä yhden juutalaisen paha mieli on vakavampi ongelma kuin miljoonien irakilaisten henki. Tämähän on ihan selvää.

   Plusääni(16)Miinusääni(4)
   1. Mitä merkitystä tällä asialla on. United states on israel levittää ja leveilee humpuukillaan. Tämmösii n ketjuihin (toki kunnioitan vaivan näköäsi) on turha levittää yhtään mitään todellista tietoa. Mehän olemme alikoulutettuja (historian lisenssiaatti) ali palkattuja (tämä on totta) ja älyttömän aliaykkäitä ( mensan paskatestissä 131) Me nyt olemme goyim mutta jotakin mekin voimme tehdä. Kultainen aamun koitto järjestää ruoka ja muuta apua kreikkalaisille; Casa Pound tekee samaa italian italialaisille. Me emme ole me jos me emme tee muutakuin rupattelemme. Ja odottelemme vain vakavaraisia jäseniä. Koko KS ajattelu on ymmärretty päin per..ttä jos ensimmäiseksi lähdetään siitä että kannattajakunnan pitää olla jotain hyvin sijoittuneita rantahurreja. Vain sellaiselta kansalta on lupa odottaa moraalia jolla on toiveita ja jos joku luulee elitistisen paukapääajattelun tuottavan niitä toiveita massoille menköön kuvauttamaan aivonsa. Eihän se pultsahtanut paljon miltään näytä, mutta hän, ei mikään jiimies tai hänen hännystelevät saarnaajakaverinsa, on SINUN kansan toverisi. Ja niinkauan kuin sinä et vastusta tätä juu ja juu laista asunto politiikkaa, yhä suuremman väestön köyhdyttämistä, yhä kasvavaa laittomuuden kierrettä et ole etkä voi olla muuta kuin leukojaan repivä mies. Muuten olet hyvin argumentoinut juttusi ja epäilemättä sinun älyäsi tarvitaa tulevassa taistelussa.

    Plusääni(0)Miinusääni(7)
    1. Rupatellaan, rupatellaan.

     Henkilökohtaisesti maailmani on mullistunut juuri tämänlaisten ketjujen ja sivujen ansiosta.

     En ole ollut juutalaiskriittinen kuin vasta vajaat kymmenen vuotta ja valaistunut ehkäpä n. viisi vuotta. Olin tyylipuhdas aivopesty ääliö siihen asti: kävin katsomassa Hollywood-sontaa (maksoin siitä), uskoin pääosin kaikki, minkä HS kirjoitti, katsoin kuin zombie läntisiä TV-sarjoja. Israel oli minusta hyvä ja arabit pahoja.

     Itsekään en enää muista, mistä se tietoisuus sionismista ja juutalaisista nousi, mutta The Ocicidental Observer-sivusto räjäytti tajunnan, kun jäin siihen koukkuun.

     Haluan tällä sanoa, että Magneettimedia on äärettömän tärkeä kanava. Tällaiset sivustot ovat juuri nyt ainoa henkireikä siinä vankilassa ja pimeydessä, jonka sionistieliitti on meille rakentanut. En voi käsitää, kuinka olen ollut niin sokea. Ja en voi käsittää, kuinka sokeita muut ihmiset ovat, vaikka kaikki totuus tarjotaan lautasella, jos viitsii vain ajatella.

     Hyökkäys sananvapautta vastaan on raju. Juuri tästä syystä. Sionistieliitti haluaa nimenomaan Gulagin takaisin. Se on aivan kirjaimellisesti tavoitteena. He todellakin haluavat hakea meidät kodeistamme ja vangita meidät. Englannissa langetettiin juuri kuukauden vankeustuomio yhdestä Twitter-viestistä 20-vuotiaalle nuorelle.

     Tämä ei totisesti ole leikkiä, vaikka, kuten aina, enemmistö astelee hyräillen teuraaksi. Kyseessä on meidän, valkoisten ihmisten, tuho. Ei enempää eikä vähempää.

     Helkkari, tottakai olet oikeassa. Tottakai uskottava liike muutokseen vaatii tukea muiltakin kuin harvoilta ajattelevilta ihmisiltä. Tottakai meidän pitää luoda visio paremmasta, emme voi vain maalata tuhoa. Meidän on saatava ihmiset uskomaan, että on toivoa paremmasta.

     Kulttuurimarxistit ovat vuosikymmenien saatossa onnistuneet tuhoamaan melkein koko maailmamme. Perhe on jo lähes tuhottu, on vain joukkio erilaisissa liitoissa olleita yksilöitä, jotka tuskin tietävät, kuka on heidän isänsä, kuka äitinsä.

     Media on täynnä mielipuolista sontaa. Ruotsissa sensuroitiin Astrid Lindgrenin Peppi Pitkätossu-kirjoja oletetun rasismin takia ja samaan aikaan Hollywood näyttää sensuroimatonta kidutussontaa. Maailma on seonnut, mielipuolet ovat vallassa ja tavalliset ihmiset on suljettu koppeihin. Ilveillään sillä, kuka on uskovaisin, kuka tekee ääliömäisimmin.

     Ei siis mitään uutta. Kunnon ihmisten, hyvien ihmisten on siis taas kerran tartuttava toimeen. On karistettava sonta ja herättävä. Näin se on. Se on tehtävä nyt.

     Voin vakuuttaa, että se ei jääleukojen repimiseksi. Ei todellakaan.

     Plusääni(41)Miinusääni(2)
    2. Vielä lisää.

     Tutustu Nordfront-sivustoon (Ruotsi, Tanska, Norja) ja Kansallinen Vastarinta-sivusto Suomessa.

     Vastarinta elää !

     Erittäin täysipäistä porukkaa ja jos joukossa on jokunen kuumakalle niin heitä tarvitaan. Mutta kaikessa näky mukana olevien ihmisten selkäranka ja silmissä näkyy tietoisuus ja päättäväisyys. On tultu kauaksi skinhead-ajoista.

     Vastarinta elää ja voi hyvin ja se vahvistuu joka päivä. Jokainen isku yhteiskuntamme perusteisiin kasvattaa nyt ihan uudenlaista vastarintaa. Nyt ei luoteta demareihin eikä kokoomukseen eikä keskustaan, mitä sieltä on luvassa? Ei mitään, ilveilyä, teatteria, sontaa. Kaikki käyvät vuorollaan kumartamassa Gideonia ja Pojua. Nenä maassa, käsi ojossa, almua pyydellen.

     Kaikki tämä ilveily vahvistaa meitä, me näemme jo, että keisarilla on vieraat vaatteet, vieraat aatteet. Keisari ei puhu meidän kieltämme, keisari ei enää edes tunne meitä. Keisari ei ole enää meidän joukostamme.

     Plusääni(20)Miinusääni(2)
 6. Minusta juutalaisilla on paljon mukavia ominaisuuksia.

  Ensinnäkin, he oleilevat mieluiten muiden juutalaisten kanssa ja sopivat siellä maailman asioista ja koska he ovat aina kaikki hyviä niin he tietävät, kuinka asioiden oikeasti kuuluu olla. Tämä on meille muille helppoa, meidän ei tarvitse vaivata päätämme.

  Toiseksi, he ovat aina joka asiassa oikeassa. Ajatelkaa! He eivät ole koskaan olleet väärässä! Minusta tämä on, erään sionistipoliitikon sanoin, fantastista. Juutalaiset ovat fantastisen älykkäitä ja viisaita.

  Kolmanneksi, juutalaiset ovat rikkaita. Tämä on hienoa. Me muuthan emme yleensä ole ja se on sillälailla selvää nyt, että rahojen kuuluu ollakin juutalaisilla ja he sitten miettivät omassa porukassaan, että kuinka paljon meille tyhmemmille ylipäätänsä tohtii antaa rahaa, työtä ja muuta mukavaa. Ja rahaahan ei, tietenkään, voi suoda pahoille ihmisille, jotka rohkenevat olla eri mieltä juutalaisten kanssa.

  Neljänneksi, vain juutalaiset osaavat tehdä elokuvia. Tai ainakin heidän täytyy saada päättää siitä, millaisia elokuvia me muut, tavalliset ihmiset, saamme katsoa. Elokuvissa ei tietenkään saa olla pahoja, epämiellyttäviä juutalaisia hahmoja, koska sellaisia ei ole olemassa. Ja elokuvissahan, siis juutalaisten tekemissä elokuvissa, asiat näytetään niin kuin ne ovat. Näissä elokuvissa on aina paljon natseja, koska maailma on edelleenkin täynnä pahoja natseja. Siksi meidän täytyy katsoa elokuvia, joissa on paljon pahoja natseja. Elokuvissa ei saa oikeastaan olla ns. kunnollisia valkoisia perheitä, koska me kaikki tiedämme, että sellaisia ei ole oikeasti olemassa. Valkoisethan ovat, oikeastaan, kaikki natseja.

  Ja lopuksi, juutalaiset ovat verrattoman epäitsekkäitä. He asettavat aina muut ihmiset etusijalle ja varauksetta luopuvat omista eduistaan, jos se parantaa maailmaa. Sellaisia juutalaiset ovat: epäitsekkäitä, vaatimattomia, reiluja ja vilpittömiä.

  Kiitos, juutalaiset!

  Plusääni(21)Miinusääni(2)
 7. Putin at Valdai – World Order: New Rules or a Game without Rules (FULL VIDEO)

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 8. Ei mikään ihme että tälläista tapahtuu, saahan ympäri Eurooppaa ja Suomessakin harjoittaa vapaasti huumerahaoilla bisnestä. Suomalaiset ovat jopa turvaamassa ooppiumintuotantoa Afganistanissa.

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
 9. WTC-hyökkäys on aivan selvä ”False flag-operaatio”.

  Se järjestettiin, koska USA:n sionistit ja heidän lakeijansa tarvitsivat syyn hyökätä Lähi-Idässä ja tämän operaation jälkeen Lähi-Itä onkin palanut, sionistien lyödessä tahtia ja amerikkalaiset pojat sotivat amerikkalaisten laskuun. Tämä on klassista sionismia.

  Nyt kaikki ilkkuvat WTC-operaatiota epäileville, että nämä ovat ”salaliittohourailijoita”, mutta kuinka oli Irakin joukkotuhoaseiden laita? Kuka oli salaliittohourailija?

  Minäpä kerron: Wolfowitz et al. Koko Pentagonin ja USA:n sionistieliitti ja sionistimedia kuolasivat aamusta iltaan massajoukkotuhoaseiden perään niin kauan kunnes verikoirat saatiin irti.

  Seuraus: Miljoonia irakilaisia tapettu. Ainoat joukkotuhoaseet ovat Israelissa. Kukaan ei halua kuitenkaan niitä tuhota. Miksei?

  Turha selittää minulle ettei WTC-isku ollut sionistien provokaatio. Se oli. Ja piste. Siltä porukalta voi odottaa ihan mitä vain. Maailman vaarallisin ryhmä.

  Plusääni(32)Miinusääni(4)
  1. Lähi-Itä onpalanut niin kauan kuin minä muistan, ja historian kirjojen mukaan jo sitä ennen – ainakin siitä lähtien kun sumerilaisen Umman miehet hyökkäsi Lagasiin (vai oliko se toisinpäin ..) pronssikaudella.

   WTC-iskun jälkeen USA-johtoinen koalitio meni Afganistaniin poistamaan Taleban-hallinnon vallasta. Jos joku kaipaa kyseistä hirmuhallintoa, niin ei voi mitään ..

   Cheney (ja nuorempi Bush) miehitti Irakin vasta muutama vuosi myöhemmin – sekä tyhmyyttään että sen takia, kun Saddam pullikoi liikaa asetarkastuksia vastaan.

   Irakilaisia ovat tappaneet lähinnä toiset irakilaiset (sunnit shiioja ja toisin päin – kurdit ovat saaneet pidettyä omalla kulmallaan jotenkin tolkullisen menon).

   Myös taistelukaasut luokitellaan joukkotuhoaseiksi, ja Syyriasta on löytynyt sitä lajia melkoiset määrät.

   Se, että USA:n hallinto on valehdellut jossain asiassa, ei riitä sellaisenaan todistamaan sen kaikkia muitakin väitteitä valheeksi. Eikä omatekoinen aerodynamiikka tai termodynamiikka.

   Plusääni(3)Miinusääni(32)
   1. Israel, juutalaisvaltio juutalaisille, luotiin palestiinalaisten verelle. Piste.

    Israel on äärimmäisen rasistinen, miltaristinen ja äärimmäisen väkivaltainen valtio, joka tappaa TIETOISESTI lapsia ja naisia kouluissa ja sairaaloissa. Fakta.

    Israel rakentaa muureja ja aitoja eristääkseen oman herrakansansa niistä ihmisistä, joiden maat ja asunnot tämä samainen vastenmielinen ja ylimielinen herrakansa valtasi joukkomurhien keskeltä.

    Israel on valtio, jonka pitäisi olla koko muun maailman sylkykuppi. Kukaan itseään kunnioittava ihminen ei voi millään lailla tukea tai ymmärtää Israelia. Pthyi!

    Irakin ”joukkotuhoaseet” ovat se syy, jonka varjolla Irakiin hyökättiin. Seuraukset on nähty, turha jeesustella siitä, kuka eniten tappaa ja ketä – syy on sionistien. Piste.

    Syyrian kemialliset aseet? Salli minun nauraa.

    Israel on varustettu koko maailman tuhoavilla aseilla.

    Kerro minulle, miksi Israel tarvitsee kolmesataa ballistista ydinohjusta ja kuusi ydinsukellusvenettä?

    Jos joku on tämän maailman hullu koira, joka tarvitsee koko muun maailman puuttumista siihen niin se on Israel. Koko maailma on vaarassa näiden mielipuolien takia.

    Joidenkin pölhöjen islamistien toilailut ovat kuin lasten leikkiä näiden mielipuolien rinnalla.

    Plusääni(33)Miinusääni(4)
 10. Yhdysvallat ja Israel. Mazel tov. Vastoin yk:n yleistä kantaa USA ja israel ovat äänestänet vastaan joka ainoasta asiasta joka koskee palestiinalaisten oikeuksia omassa maassaan. Vastoin niinkutsuttuja ”länsimaisia arvoja” yhdysvaltain hallitus pitää yllä, kasvattaa ja kehittää oppilaitoksia joiden tarkoituksena on tuottaa lisää kidutuksen, poliisiterrorin ja mediakaappareiden ryhmiä ettei mikään, ei kukaan, ei missään voi vastustaa sitä voimaa joka tahtoo olla kaiken takana. Laurio jossain aikaisemmassa ketjussa hämmästeli ja haistatteli kun toimintaa ei synny. Ei synny ei jos emme ota oppia kultaisesta aamunkoitosta ja Casa poundista. Ne kansantoverit jotka ovat kurjimmilla ansaitsevat ruoka-, lääkintä-, ja asunto apua. Systeemi joka hylkää ja hylkiö oman kansansa ei ole mistään kotoisin. Tuolla jonottaa jotain armeliaisuus pullaa monta tuhatta ihmistä mutta taistelu alkaa kansan sydämistä, eikä se sydän jaksa kuunnella jos se makaa nälissään, tenttukännissä pitkin pusikoita.
  Juudentum tämän kieltää koska meillä on ”sosiaalivaltio” mutta totuus on se että soteuudistelijat ja muut nuoleskelijat ovat jättäneet oman kansansa heitteille. Lähteekö Laurio tai kuka muu tahansa hankkimaan Suomen suomalaisille leipää ja kortteeria ensihätään minun kanssani, vai jäädäänkö ratkuttamaan siitä kuinka lorveja ovat ihmiset kun saavat monoa työpaikoiltaan? P.rkele. Se ei auta mitään jos mie vedän jotakuta kuonoon ja kuuntelen rasistimusiikkia pirtissäni; mutta siitä on jotain apua että ihmiset saavat todellista apua todelliseen hätäänsä. Juiijengistä on turhe ruikuttaa; ovat mitä ovat, mutta vastarinta syntyy vasta sitten kun asia ymmärretään laajemmin. Ketju on niin vahva kuin sen heikoin lenkki ja sen tukeminen on tässävaiheessa ketjun tukemista.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 11. Kerran vielä tänään. 🙂

  Olin juuri iltakävelyllä hyvässä seurassa, parhaassa mahdollisessa, ihmisen paras ystävä mukana.

  Merenrannalla, rauhallisessa valkoisessa kaupungissa, jossa on turvallista ja hyvä olla.

  Kun katsoin merelle niin tajusin, että me voitamme tämän.

  Vihollinen on niin ylimielinen, niin kertakaikkisen ulkona meidän elämästämme, että heillä ei ole mitään mahdollisuuksia, ei minkäänlaisia. Meidän ja heidän maailmamme ei voi koskaan kohdata. He eivät edes osaa, saatikka yrittäisivät, olla meidän kanssamme.

  He nyhräävät, juonivat, kähmivät. Sen he osaavat. Mutta he eivät ole oikeita ihmisiä.

  He eivät anna mitään, he vain ottavat. Ovatko he koskaan rakentaneet muuta kuin aitoja ja muureja? Osaavatko he edes luoda mitään kaunista? Viulua vingutetaan, kun vuosikymmen papan ja mamman rahoilla treenataan…

  Sensuroidaan Astrid Lindgreniä… He ovat sairaita, sanalla sanoen. He eivät ole kaltaisiamme, heillä viiraa. 🙂

  Ja yksi asia: Kun tulee tosipaikka, heistä ei ole paljon mihinkään. Heikompia tallataan ja rahalla ostetaan, mutta sielua ei ole. Raha, raha, raha, siinä koko sielu. Ja se ei riitä, se ei sittenkään riitä.

  Kuten Saksassa 1920- ja 1930-luvulla niin nytkin pelataan peliä, jossa muille ollaan jättämässä luu käteen. Rahalla toki ostetaan sieluttomia ihmisiä ilveilemään politiikassa, mediassa ja kaikkialla, muta kukaan ei rakasta heitä, kukaan ei todellisuudessa välitä. Rahalla ostetaan luopioita.

  Antifa-liikekin on vain joukko roskasakkia, joka muistuttaa Yagodan tappajia. Sieluttomia raakalaisia, jotka juoksevat ensimmäisen tosipaikan tullen loukkoihinsa.

  Meidän pitää nostaa päämme pystyyn ja tunnustaa väriä.

  Heillä ei ole mitään näyttöä.

  Hollywood? Sontaa.

  Media? Sallikaa minun nauraa.

  Työpaikkoja, hyvinvointia? Korkeintaan loputonta homo/lesbo/transuilveilyä loputtomissa sontaohjelmissa.

  Näköala parempaan? Ei mitään.

  Israel? Loputon maanpäällinen hel…tti. Lasten pommittamista. Armeija jahtaa ja tappaa ihmisiä mielivaltaisesti. Aitoja, muureja.

  Ei, heillä ei ole mitään muta kuin raha ja sillä pelaaminen on kohta ohi, meidän rahamme on jo viety.

  He häviävät, heidän ylitseen se tuuli käy, ei meidän.

  Ja me emme sitä pyytäneet, me olemme siihen viattomia.

  Plusääni(28)Miinusääni(2)
 12. Ompas virkistävää lukea tästä aiheesta suomalaisessakin mediassa. Itse olen paljon katseelut aheesta videoita ja tässä haluan tuoda erityisesti esille ne sadat eri maalaiset arkkitehdit ja räjahde ekspertit jotka ovat todistaneet että kaksoistornin sortuminen siksi että lentokone osuu torniin ja siitä syttyy tulipalo, on fysiikan lakien vastaista! No, on siis fysiikan laitkin osattu unohtaa ja kumota tässä vuosisadan suurimmasa huijauksessa. Mutta , kiitos Magneettimedialle, hienoa että tutkivaa journalismia on Suomessakin,.

  Plusääni(31)Miinusääni(2)
 13. Esimerkiksi tässä MMn kirjoituksessa esiintyy juutalaisten nimiä. Ensimmäisessä linkissä aika hyvää matskua sukunimistä ja niiden merkityksistä, toisessa linkissä etunimistä ja niiden merkityksistä ja kolmannessa linkissä sukunimien haku ja niiden johdannaisia.

  Here’s The Fascinating Origin Of Almost Every Jewish Last Name:
  http://worldobserveronline.com/2014/01/13/heres-fascinating-origin-almost-every-jewish-last-name/?utm_source=taboola&utm_medium=referral
  Jewish names:
  http://www.behindthename.com/names/usage/jewish
  Jewish surnames:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Jewish_surnames

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 14. Arvoisa magneettimedian toimitus. Ennenkuin puhutaan mahd. lentokonekaappauksista yms. tässä WTC -iskujen tapauksessa, kannattaisi tutustua asiaan nimeltä CGI – Computer Generated Imagenary. https://en.wikipedia.org/wiki/Computer-generated_imagery

  kts. linkki http://septemberclues.info/power_of_imagery.shtml

  On nimittäin mahdollista, ettei näihin Wtc:n kaksoistorneihin törmännyt yhtään ainoata lentokonetta yms.,”live” uutiskuvat olivat selvästi lavastusta – tietokonetrikkiä, eli periaatteessa vain elokuvaa.

  Tornit kylläkin hävisivät rakennusten purkuun erikoistuneitten ammattilaisten toimesta savuverhon takana. Tämäntyyppisten pilvenpiirtäjien purkuhomma on toki vaatinut melko paljon esivalmisteluja ja osaamista, mutta kuten tiedätte, jos tähän lavastukseen saadaan valtamedia mukaan, asiat voidaan saada näyttämään lähes miltä tahansa.

  kts.

  http://septemberclues.info/index.shtml

  ”It is fair to say the September Clues research has established these 4 main points:

  1- The 9/11 imagery was nothing but a Hollywood-style film production, complete with actors in the role of ’eye-witnesses’ or ’firefighters’, staged ’running crowds’, 3D-compositing and special cinematic effects. The ’9/11 movie’ was split into a number of short clips and sold to the TV audience as ’newscasts’. The few clips featuring ’airplanes’ (or dull silhouettes thereof) were computer-generated images – all of which in stark conflict with each other, as now comprehensively demonstrated in every imaginable manner, angle and method.

  2- No commercial airliners were hijacked or – much less – crashed into the WTC towers, the Pentagon or the Shanksville field. No valid/verifiable records exist for : their airport logs/schedules, their numbered parts, their alleged passengers. Their reported speeds at near sea-level as well as the absurd visuals of their total, effortless disappearance into the WTC façades defy the laws of mechanics and physics – and the absence of visible wake vortexes in the WTC impact imagery also defies the laws of aerodynamics.

  3- The World Trade Center Complex (9 buildings in all) were demolished with powerful explosives. No image-analyses of the tower collapses can help determine just what type of explosives were employed – since the videos are 3D animations and do not represent the real-life events. In reality, as they collapsed, the WTC complex was most likely enveloped by military-grade smoke obscurants. No real/private imagery exists of the morning’s events – ’thanks’ to electromagnetic countermeasures.

  4- No ”3000” people were trapped in the top floors/nor perished in the WTC towers. Only one thing was more important to the perps than avoiding a mass murder of 3000 US citizens : to sell the notion that ”bogeyman Bin Laden” killed 3000 US citizens. We have renamed the ’victims’ of these psy-operations ”VICSIMS” (SIMulated VICtims). In fact, our research has seen the same pattern emerge in all the so-called ”Al-Quaeda Terror Attacks” around the world (LONDON 7/7, MADRID 11, BALI, MUMBAI, etc…). In all logic, the very last aggravation the plotters behind these false-flag operations wish to have, are scores of real families hounding them forever with real questions and real class actions. Hence: NO real terror victims = Logical PsyOp rationale.”

  lähde : http://www.cluesforum.info/viewtopic.php?f=17&t=477

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
  1. Entinen lentokonepilotti John Learn:sta tehdystä videossa hän selittää tästä cgi ja hologrammeista. Hän jopa väittää, että koneet ja tämän mediatrikki tehtiin doomsday plane e4B koneesta joka nähtiin varmasti ainakin Washingtonissa n. 20min Pentagon-iskun jälkeen. Youtubesta löytyy muutama todella harvinainen otos toisen WTC-iskun ajalta jossa kuvassa näkyy selkesti iso valkoinen lentokone New yorkin taivaalla(mahd. se Doomsday plane) siellä myös lisäksi pyöri ilmassa iskujen aikaan muutama erittäin omituinen lentokone. John Learn mukaa virallinen tarina ei voi olla totta, koska kone ei kykene edes lentämään 500mailia tunnissa merikorkeudessa. Hänen mukaansa koneet olivat joko hologrammeja ja tai CGI-kuvatrikkiä jotka tämä kaikki oli ohjattuna US-armeijan tulenjohtokoneesta, ilmasta. He kykenivät totetutamaan kaikkien medioiden kuvamanipulaatiot, väitetyt puhelinkeskustelut yms…

   Plusääni(3)Miinusääni(4)
  2. Dimitri Khalezov on taas sitä mieltä, että WTC:t räjäyettiin ydinaseella alta. Jopa OTS, secret service agentti nähtiin WTC7 sisällä ennen sen purkamista. Anti-radioaktiivssa suoja-asussa.
   Mistä nanotermiitti sitten ilmestyi pölyyn. Sitä saatettiin käyttää avustajana puruissa tai jopa niissä kohdissa mitkä tehtiin näyttämään lentokoneen aukolle. Torneissa varmasti oli myös asetettu pommeja jotta uhrimäärät saatiin isommiksi. ja aikaan enemmän hysteeriaa.

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
 15. Korkea arvoiset vapaamuurarit ja poliittiset päättäjät tajuavat, että käy huonosti kun/jos kansa herää mitä he ovat menneet tekemään!! Mutta hehän ovat jo ulkona maasta siinä vaiheessa :)!

  MIksihän valtamedia ei ole hetkeen kertonu mailman vähiten korruptuneita maita! Aina välillähän niitä tulee:)

  Orjuutta ole ikinä ollut näitä määriä maapallon historiassa mitä nyt on! Kyllä suurta vikaa saa aivotoimintaan kun kuulee kuinka gaddafia, husseinia, hitleriä ym muita syytetään! Mikähän kumma kun kansoilla meni niin hyvin noissa valtioissa! On se kumma ku saatanaa ei saa kukistettua!!

  http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1998/19980214

  Julkisen rahoituksen kielto

  Suomen Pankki ei saa antaa luottoa Euroopan unionin toimielimille tai laitoksille, Euroopan unionin jäsenvaltiolle, sen alueelliselle, paikalliselle tai muulle viranomaiselle taikka muulle julkisyhteisölle.

  Suomen Pankki ei myöskään saa merkitä 1 momentissa tarkoitettujen yhteisöjen liikkeeseen laskemia velkasitoumuksia.

  Mitä 1 ja 2 momentissa säädetään, koskee luottolaitoksia lukuun ottamatta myös yrityksiä, joissa 1 momentissa tarkoitetulla julkisyhteisöllä on määräysvalta. Suomen Pankin on keskuspankkirahoituksessa kohdeltava julkisessa omistuksessa olevia luottolaitoksia samalla tavalla kuin yksityisiä luottolaitoksia.

  http://paavotajukangas.com/2015/05/17/sodertaljen-syyrialaismafiasta/comment-page-1/#comment-1516

  Suomen rikollisjärjestöt luulisi olevan myös huolissaan! Sieltä Tulossa hieman brutaalimpaa porukkaa tilalle!

  Myöhäistä jo pian paskaa lentää joka suuntaan!

  T:Lusifer 33 asteen albert pike kyrpänaama!

  Plusääni(12)Miinusääni(2)
 16. Täällä ei vakioporukalla ole niin sanotusti kaikki muumit laaksossa, sen kyllä erittäin selvästi huomaa näistä kommenteista.

  Plusääni(7)Miinusääni(32)
  1. ”Täällä ei vakioporukalla ole niin sanotusti kaikki muumit laaksossa, sen kyllä erittäin selvästi huomaa näistä kommenteista.”

   Mutta, silti sinun pitää käydä näitä joka päivä täällä lukemassa? 🙂

   Plusääni(31)Miinusääni(5)
 17. Minunkin isäni aseveljinä taisteli juutalaisia jatkosodassa. Kuinka julkeatte suoltaa tällaista antisemitististä paskaa?! Hävetkää, kiljunatsit!

  Plusääni(2)Miinusääni(23)
 18. Venäjällä taitaa olla mitta täysi Lännen häiriköinnille. Jotain tällaista sieltä saattoi odottaakin. Hehän uhkailivat jo jokin aika sitten tuoda esille suurelta yleisöltä kätkettyjä 9/11 seikkoja.

  Yhdysvaltain hallitus + Israelin salaiset palvelut + Saudi-arabian rahoitus = 9/11.

  Tässä lyhyessä artikkelissa viitataan myös muihin maailmaa ravisuttaneisiin terrori-iskuihin, joissa niin ikään käytettiin samaa tuhovoimaa kuin 9/11ssä. Tuhovoimaa on myyty ja markkinoitu kuin piirakoita torilla. Nythän siellä on mitä suurimmilla ihmiskunnan hulluilla miniydinaseita.

  Russia Presents Evidence Against US, UK and Israel As Being the Actual 9/11 Terrorist:
  http://beforeitsnews.com/alternative/2015/09/russia-presents-evidence-against-us-uk-and-israel-as-being-the-actual-911-terrorist-3213234.html

  Plusääni(1)Miinusääni(3)
  1. Tuskimpa Venäjä mitään tuostakaan paljastaa, siellä on vallassa sama Talmud-leiri, kuin toisellakin puolella. Ja näiden valta perustuu hirveään valehteluun lähes kaikesta. Venäjällä eivät älähtäneetkään esim. apollo lennoista, vaikka selvä huijaus oli kyseessä.

   9/11 Wtc torneihin ei iskeytynyt yhtäkään oikeata lentokonetta, vaan oli kyse ammattimaisesta televisioon keinotekoisesti tuotetusta ”live”-kuva ja video -materiaalista ostettuine ”silminäkijä todistajineen”, ja tälläistä kuvamateriaalia osattiin tehdä jo tuolloin 1990-luvulla esim. 3D-mallinnusohjelmistoilla.
   kts.

   Israel oli WTC-iskujen takana

   Myöhemmin esim. 2010 nämä samat ilveilijät julkaisivat vielä uutta ennennäkemätöntä HD-kuvamateriaalia ikäänkuin todisteena näistä Wtc-iskuista,
   http://www.cluesforum.info/viewtopic.php?f=17&t=410
   http://www.cluesforum.info/viewtopic.php?f=17&t=1667
   http://www.cluesforum.info/viewtopic.php?f=17&t=812

   ja tietääkseni Apollo-lennoistakin on taas löydetty ”uusia” kuvia. Yhtä-äkkiä siis vain ”löytyy” parempilaatuista kuvanauhaa jota ei aikaisemmin ole pystytty julkaisemaan. (Eli on saatu uusi tehokkaampi versio 3D-mallinusohjelmasta) https://malluaisentoinen.wordpress.com/2015/04/25/apollo-lennot/

   Näiden kuvamanipulaatioiden sisältämien tapahtumien totuudenmukaisuutta on siis turha enää pähkäillä, koska ne olivat todellakin vain elokuvaa/filmitrikkiä !!!

   Lisäksi kannattaa muistaa, Lopunajan eksyttäjät tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, lue 2 Tess. 2

   Toki erinäiset ”totuussivustot” vievät mukaansa kenet vain (minutkin aina välillä), että talmudistien unelmaa ei särjettäisi paljasteluilla, vaan aika menisi muuhun pähkäilyyn. Uusimpana villityksenä näillä on nyt Flat-earth kiistely, eli olisko maa sittenkin litteä 🙂 Siinäpä taas ei-juutalaisille uutta pohdittavaa.

   Juuri tälläinen kuvio on selitetty mm. täällä :
   http://www.patriootti.com/neuvostoliiton-juutalaisten-katekismus-osa-1/

   ”Puhukaa ja toimikaa itsevarmasti, tarmokkaasti ja aggressiivisesti, hämmästyttäen ja yllättäen. Enemmän melua ja sanallista helinää, enemmän epäselvää ja pseudotieteellistä. Luokaa teorioita, hypoteeseja, suuntauksia, koulukuntia, realistisia ja epärealistisia menetelmiä – mitä poikkeavampia, sen parempi! Älkää antako sen häiritä, ettei näitä ideoita kukaan tarvitse; älkää välittäkö siitä, että ne unohdetaan huomenna. Uusi päivä tulee ja samoin tulevat uudet ideat. Tässä esiintyy henkemme voima, itsemääräämisemme, ja siinä on ylemmyytemme. Antakaa gojimin maksaa laskumme. Raapikoot he päitään etsiessään kehittämiemme ideologioiden logiikkaa; etsikööt ja löytäkööt niistä jotain, jota niissä ei ole. Huomenna annamme uutta pähkäiltävää heidän primitiivisille aivoilleen.”

   Kannattaa lukea tuo koko linkin teksti. Ajatuksella.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 19. Olen kolme kuukautta tutkinut ja hakenut yhteyksia miksi koko maailma tuntuu menneen hulluksi ja paatynyt tulokseen etta juutalaisilla on 500 kilotonnin – 1 megatonnin paikut valmiina ympari maailmaa konsulaateissaan ja diplomaati lahetystoissaan. Tuntuuko mielettomalta?. Kylla, mutta pohjustan:
  9/11 oli paivan selvasti mossad operaatio. Sen tietaa jokainen taysi jarkinen, mutta sita ei ole virallisesti myonnetty, ”joten sen teki bin laden”.

  Minulla on ollut vaikeuksia ymmartaa bushin osanotto ja hyvaksynta ja tama senkin selvittaa:
  Bushille ilmoitettiin, etta joko olet meidan kanssa tai sitten meita vastaan. Jos olet vastaan saat viela lisa toivomuksen, valita mika kaupunki lahtee ensimmaisena.

  Videoista bush koulussa Tampassa nakee kun on kurat housussa ”olikohan niilla Tampassa lahetystoa?, onnistuukohan talojen termiitti/rajaytys niin hyvin, etta viela voidaan vaittaa sortuneen tulipaloista”? vai meneeko pain p..tta ja sitten on piru merrassa.

  Bushin lahtiessa Tampasta Air Force One lentaa ”jonnekin” ilman paamaaraa. Edes seuraavat ilmavoimien havittajat eivat tieda minne ollaan menossa. Havittajille ilmoitetaan vain etta seuraa.

  Talla hetkellahan Bushan ei tieda ”onnistuvatko”
  romahdukset tyydyttavasti, joten lentaa ja laskeutuu Montanaan, mahdollisimman kauas mistaan Israel lahetystosta.
  Jalki seurauksena Bush ja lahi sakki pitaa kynsin hampain kiinni virallisesta tutkimuksesta (joka on lapsellisen naurettava) ja pitaa YK’ssakin puheen, etta on epaisanmaallista epailla/vaittaa home job’a,
  pitaakseen netanjahun rauhallisena pommeineen.

  Obama on pidetty tietamattomana koko tempusta varsinkin, ettei virallinen tietopiiri laajene ja han onkin
  pistanyt hankaan Netanjahulle yhtenaan. Jopa ei mennyt Netanjahun vipuun saada USA Iranin kimppuun.

  Nyt kun 2015 on alkanut nousta kovasti metelia ja vaatimuksia uuteen selvitykseen talojen romahduksiin. Netanjahullakin tullut kiire saada muslimi invaasio (= ajan kanssa, jo 150 vuoden unelma, saada Euroopan kansat sekaristiamaan, jotta yleinen alykkyysosamaara saadaan juutalaisten helpommin hallitsevalle tasolla ja ensihataan saada muita ongelmia kuin 9/11 ihmisten mietittavaksi.

  Jos 9/11 todellisuus virallisesti tulee(isi) julki, niin Israel ja juutalaiset yleensakin olisivat toasted, joten siina tapauksessa mennaan sitten kaikki kerralla on suunnitelma Kovat on panokset.

  Nainollen tuo tarkoittaa ns. nuclear winter, usean vuoden jaakautta koska jatepilvet sulkevat auringon valon ja sateet, joka tarkoittaa etta joitain toratoita lukuunottamatta elama planeetalla loppuu.

  Nainollen, parasta kai vain lopettaa 911 tutkimukset, taistella paikallisesti hyodyllisten idioottien euroopan valtausta vastaan ja odottaa ja toivoa, etta joskus (piakkoin, ehka toive unta) Netanjahun sakki vaihtuu ja jarkevampia tulee israelin hallitukseen. Tamahan edellyttaa etta koko 911 ja holohoaxit jne puheet ja tutkimukset unohdetaan ja yritetaan vain jarruttaa valitun Kansan maailman johto puuhastelua.

  Mahtaisikohan Suomenkin eliitti ymmartaa mista on kyse joka selittaisi kayttaytymista ja ruskean tyton
  sakin p..n nuolemista.

  Me havisimme, mutta viela kuitenkin hengissa, vaan kuinka kauan….

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 20. ” Puhelinkeskustelussa Jerome Hauer kertoi toimittaja Sander Hicksille Larry Silversteinin palkanneen oman yksityisen turvajoukon WTC-kompleksiinsa. Keitä turvajoukoissa oli ja kuuluiko heidän tehtäväänsä räjähteiden asentaminen torneihin? ”

  ” Benjamin Chertoff, Michael Chertoffin serkku, kirjoitti Popular Mechanics-lehteen artikkelin, jossa tyrmättiin ”9/11-salaliittoteoriat”.

  Stephen Cauffman, NIST:n johtomies WTC:n rakennus 7:n räjäytyksen salausoperaatiossa. National Institute of Standards and Technology väittää edelleen, että tulipalo yksistään riitti romahduttamaan WTC-7:n.

  Kuka kirjoitti ilmiselvästi valheellisen 9/11-loppuraportin?

  Philip Zelikow (USA:n ja Israelin kaksoiskansalaisuus) ”

  WTC-TORNEJA EI RÄJÄYTETTY

  Ne oli pin vastoin suunniteltu sorumaan, jos ovat sortuakseen, kaatamatta puolta Manhattania!

  http://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/09/wtc-torneja-ei-rajaytetty

  http://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/09/wtc-tower-were-not-demolished-with-explosives

  Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat