Valokuvat paljastavat WTC-iskun valheet

Kun ABC News -uutiskanava julkaisi valokuvia World Trade Centerin iskusta FOIA-määräyksen nojalla, joutui Yhdysvaltojen hallitus vaikeaan tilanteeseen. Kun kuvia katsoo peräkkäin, ei virallinen kertomus tornien romahtamisesta vaikuta uskottavalta.

Hallituksen mukaan tornit romahtivat ”kuin pannukakku”. Todellisuudessa tornit eivät romahtaneet. Monta betonitonnia ja suurin osa teräsrakenteista muuttui iskun seurauksena miljooniksi kuutiojaardeiksi hyvin hienoa tomua. Todisteiden kätkemiseksi valokuvat iskuista julkaistiin satunnaisessa järjestyksessä. Professori James Fetzer Scholars for 9/11 Truth -järjestöstä (suom. Tiedemiehet 9/11 -totuuden puolesta) asetti kuvat oikeaan aikajärjestykseen.

vk911 1

Seuraavat kuvat otettiin poliisihelikopterista; poliisit olivat ainoita kuvaajia, joille sallittiin pääsy ilmatilaan WTC-tornien läheisyyteen syyskuun 11. päivä 2001.

Attacks World Trade Center

2010 julkaistut ilmasta otetut valokuvat kattavat terrori-iskun kaikki vaiheet ensimmäisen lentokoneen törmäyksestä aina synkkiin pölypilviin, jotka levisivät Manhattanin ylle. Kuvista huomaa jotain tärkeää – rakennukset eivät ”romahda”.

Attacks World Trade Center

Kuvat otettiin poliisihelikopterista; poliisit olivat ainoita kuvaajia, joille sallittiin pääsy ilmatilaan WTC-tornien läheisyyteen syyskuun 11. päivä 2001. Turvallisuusalan konsulttifirma Underwriters Laboratory oli todennut rakennuksessa käytettävän teräksen kestävän yli tuhannen asteen kuumuutta kolmesta neljään tunnin ajan. Kun kauppaministeriön alainen NIST-virasto (National Institute of Standards and Technology) otti näytteet 236:sta teräspalasta, selvisi, että 233 palasta ei ollut altistunut edes 260 asteen kuumuudelle. Lisäksi oli kolme testipalasta, jotka eivät olleet altistuneet 650 asteen kuumuudelle.

vk911 4

ABC News sai käyttäänsä yhteensä 2 779 kuvaa, jotka julkaistiin informaation vapaata saatavuutta korostavat FOIA-määräyksen nojalla. Poliisiviranomainen Greg Semendinger otti kolmen tunnin aikana satoja kuvia kahdella eri kameralla.

vk911 5

Kesti yli vuoden, ennen kuin NIST kykeni julkaisemaan vastineen ABC Newsin esittämille tiedoille. NIST olisi tuskin halunnut kuvia julkaistavan, sillä ne todistavat vääräksi teorian, jonka mukaan tulipalon kuumuus sai rakennukset romahtamaan. Koska palot syttyivät epätasaisesti ympäri rakennuksia, olisi ”romahduksenkin” täytynyt olla epäsymmetrinen. Rakennusten olisi täytynyt romahtaa hitaasti eri puolilta, ei heti ja täydellisesti.

Attacks World Trade Center

Semendinger antoi valokuvansa 9/11-komissiolle, joka perustettiin tutkimaan hyökkäyksiä. Komissiolta kuvat siirtyivät NIST-virastolle, joka tutki rakennusten tuhoutumista. Tässä kuvassa voi nähdä tornien alapuolella hauraan ”ammeen”, joka piti Hudsonjoen veden ulkopuolella. Rakennelma pysyi kasassa vain siksi, että tornit eivät romahtaneet, vaan ne murskaantuivat tomuksi.

Attacks World Trade Center

On huomionarvoista, että etelätorni on jo murskaantunut tomuksi, jota leijuu Manhattanin yllä. Pienet tulipalot paloivat vain noin tunnin ajan etelätornissa ja puolitoista tuntia pohjoistornissa. Molemmissa torneissa tulipalot olivat aivan liian lyhytaikaisia heikentääkseen (tai sulattaakseen!) teräksen.

Attacks World Trade Center

Kaksi 500 000 tonnin painoista tornia murskaantuu miljooniksi kuutiojaardeiksi hienoa tomua. Miten kukaan — NIST mukaanluettuna — voi pitää tätä ”romahduksena”?

Attacks World Trade Center

Huomaa pohjoistornin runkopylväiden jäänteet. Kuvamateriaali rakennuksen tuhosta todistaa jäänteiden muuttuvan tomuksi teräsrakenteita myöten. Jotain hyvin outoa tapahtui New Yorkissa. Katso omin silmin kuinka teräs ja betoni muuttuvat tomuksi!

Se mitä CNN News -uutiskanava kuvaili ”savuksi”, oli todellisuudessa pohjoistornin runkopylväistä jäljelle jäänyttä tomua. Koko rakennus koki saman kohtalon, ja kaupunkia jouduttiin siivoamaan miljoonista kuutiojaardeista tomua. Ei ihme, ettei NIST tahtonut julkaista näitä valokuvia.

vk911 91

vk911 92

Attacks World Trade Center

vk911 92

vk911 93

vk911 94

Attacks World Trade Center

Lue myös:

WTC-isku saattoi olla vakuutuspetos
9-11: Yhdysvaltain hallituksen epäuskottavuus
Alkuperäinen artikkeli osoitteessa Voltairenet.Org

23 kommenttia

 1. Hyvä julkaisu! Edelleen WTC7, johon ei osunut mitään ja hajotettiin samalla tavalla, kaipaa vastauksia. Kävisikö: ”Irakilla on öljyä ja me haluamme sen”. Kas näin se käy, tomppelit. Terroristit löytyivät saman tien ja kas, henkkaritkin tuolta pölyn seasta. Hitsi miten hyviä etsijöitä.

  Plusääni(8)Miinusääni(3)
  1. Joku trollaa täällä ja naksuttelee noita peukku alas -nappeja. 😀 No, huvinsa kullakin. Vai mahtaako se saada 5 senttiä per klikkaus? Kiinassakinhan on niitä wu mao -tyyppejä, eli saavat 5 maoa (mao = 1/100 yuania) jokaisesta puoluemyönteisestä kommentista. 🙂

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Öljystä ei ollut kysymys. Pikemminkin talmudistisesta uudesta järjestyksestä ja entisen tuhoamisesta. Irak oli kuin kansallissosialistine Saksa. Edistynyt ja hyvinvoiva. Sen resurssit ja toiminta pyörivät kansakunnan eduksi, kuten libyankin. Siksi nämä piti tuhota ensin ja oikein rangaistuksen omaisesti. Mutta lisää seuraa. Koko maailm muuttuu gulagiksi.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Tietysti arabimaiden öljykin on aina haluttu kontrolliin.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Anthony Lawsonilla on paljon muitakin paljasvavia videoita Yhdysvaltojen hallinnon tai oikeastaan sitä hallitsevan rikollisjoukkion petoksista. Suosittelen tilaamaan miehen kanavan.

  http://youtu.be/1uJEE3thwmk

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 5. On myöhässä, mutta asiaa on hyvä pitää esillä, kun vieläkin moni uskoo läpimätää virallista selitystä. Uskomatonta sinänsä miten helppoa ihmisiä on huijata.

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 6. Parempimuistiset muistavat nähneensä tornien romahtamisen suorana lähetyksenä:

  Ensimmäinen kone osuu keskelle Pohjoistornia (tässä vaiheessa WTC:ta ei toki vielä seurattu reaaliaikaisesti, vaan törmäys tallentui enemmän tai vähemmän vahingossa), ja toinen jonkun ajan kuluttua Etelätorniin, alemmas ja melkein nurkkaan. Sen jälkeen tornit palavat (törmäyskohdassa ja siitä ylöspäin) jonkun aikaa, kunnes Etelätorni sortuu, ja vähän myöhemmin Pohjoistorni. Etelätorni pettää selvästi nopeammin, koska osumakohta on alempana, eli tulipalon yläpuolella on enemmän massaa, ja lisäksi vaurio on epäsymmetrinen – Etelätornin yläosa ’putoaa’ selvästi vinossa asennossa, koska osuman saanut nurkka on pettänyt ensin.

  Törmäyskohtien pettämisen jälkeen kummankin tornin yläosa putoaa suoraan alaspäin murskaten alaosan kerros kerrokselta. Koska murskautuneet kerrokset lähtevät putoamaan yläpuolellaan olevan roinan mukana, putoava massa kasvaa nopeasti niin suureksi, ettei jäljellä olevien rakenteiden lujuus riitä merkittävästi hidastamaan putoamista, vaan sen nopeus kiihtyy lähes yhtä nopeasti kuin vapaassa pudotuksessa.

  Plusääni(7)Miinusääni(4)
 7. Vähän tornin nokka savuaa kuten kuvista näkyy. Heti tämä maksettu trolli on täällä haukkana paikalla selittelemässä.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 8. Ainahan näitä konspiraatioteorioita keksitään, kyten väitteet, että ei kukaan ole kävellyt kuun pinnalla. Tornit saivat sekä kunnon iskun että valtavan palokuorman polttoaineen syttyessä. Ei siinä muuta tarvita!

  Plusääni(5)Miinusääni(7)
  1. Miten ihmeessä väität tuollaista ?? Lukemattomat tornitalot ovat palaneet vuorokausia ja ei ne ole silti romahtaneet tuolla tavoin. WTC tapauksessa tornitalot paloivat vaivaisesti vain hiukan huipustaan. Ilmastohuijaus os yhtäsuuri kusetus kuin WTC !

   Plusääni(7)Miinusääni(4)
   1. ENERGIAn-niukkuus-huijaus on yhtä suuri kusetus kuin ilmastohuijaus ja WTC yhteensä – NWO-pääarkkitehti Henry Kissinger: “ Who controls the food supply controls the people; who controls the ENERGY can control the whole continents; who controls the money can control the world.“

    Tämän vuoksi ainakin näihin aikoihin asti kaikki yritykset tuoda yleiseen tietoon ja käyttöön erilaisia puhtaan ja ainakin lähes ilmaisen enegian keksintöjä on tavalla tai toisella torpedoitu (en tarkoita hankalasti hyödynnettäviä tuuli-, aalto-, aurinko- tai vastaavia energioita). Tässä pimityksessä kaikki keinot, mm. murhat ovat olleet sallittuja ja näillä kovimman luokan NWO-rikollisillahan on käytännössä rajattomasti rahaa käytettävissä – asiaan kuuluu tietysti mm. palkata suuri lauma raivokkaasti riehuvia trolleja leimaamaan huuhaaksi kaikki puheet (käytännössä) ilmaisen energian keksinnöistä.

    “The 9/11 Truth Movement, Free Energy Suppression and the Global Elite’s Agenda“, http://www.checktheevidence.co.uk/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=182&Itemid=60

    Tässä on vielä luettavaa niille, jotka ovat vapautuneet ’Matrixista’ ja jotka eivät anna raivokkaasti riehuvien trollien häiritä itseään: “ Practical Guide to Free-Energy Devices“, http://www.free-energy-info.tuks.nl/

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. Allekirjoitan tuon ilmastohuijauksen, mutta WTC tornien saama lentopetrolista johtuva palokuorma on todella raju ja lähes hetkellinen, joka kuitenkin riittää pehmentämään pilvenpiirtäjien teräsrunkoa myös hissikuiluja myöten. Liekkien vähyys selittyy mielestäni seinien täyttömateriaalin tukahduksella.

    Plusääni(5)Miinusääni(5)
 9. “ Practical Guide to Free-Energy Devices“ .. Joo, tuon tapaisia ikiliikkujia minäkin suunnittelin kansakoululaisena.

  Kuvausten kaava näyttää olevan se, että ensin kuvataan sekalaisia luonnonilomiöitä ihan oikein – tosin monisanaisesti ja moneen kertaan, ja sitten (kun oletetaan lukijan väsyneen tarpeeksi) hypätään ylimalkaiseen tyyliin sen kohdan yli, jossa uutta energiaa pitäisi syntyä. Epärelevantit rinnastukset kuuluvat toki asiaan – vaikka aurinkopaneeli muuttaa vastaanottamaansa sähkömagneettista säteilyä tasavirraksi ’pelkästään olla möllöttämällä’, ei moinen millään tavoin tue sitä, että toistensa ympäri pyörivät kestomagneetit, mu-metallikiekot ja vastaavat (joihin ei kohdistu sähkömagneettista säteilyä tai mitään muutakaan energiavirtaa ulkopuolelta) voisivat nyhjäistä (pyörimis- tai muuta) energiaa tyhjästä.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 10. Trollit (tai ainakin yksi) suoltaa tavanomaista trolli-potaskaansa!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. seuraava voi olla jo liikaa ikämiehelle mutta lentokerosiini ei voinut missään nimessä olla tornien romahduksen takana sillä torneihin ei törmännyt lentokoneita alkuunkaan.Vaan lentokoneet lisättiin kuviin etukäteen suunnitellun ohjelman mukaan,Kuten elokuvissa lisätään kuviin erikoistehosteina räjähdykset tässä tapauksessa räjähdykset ovat aidot mutta lentokoneet ovat erikoistehosteita.

  JOTEN ON PARASTA ETTÄ TUTUSTUTTE NO PLANES 911 teoriaan miten homma hoidettiin käytännössä ja mikä paljastaa että lentokoneet ovat erikoistehosteita.

  http://www.youtube.com/watch?v=vD_IgCKpNrY September clues Addendum |by Simon Shack

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 12. Minäkin olen no-planer ja myös sitä mieltä, että kyllä näistä eri vaihtoehdoista pitää voida keskustella ja pohtia sitä, miten kaikki oikein tehtiin. Turhaa kiivailua kylläkin tulisi välttää ainakin niiden keksken, joiden mielestä Israel ja juutalaiseliitti olivat kaiken takana. Tässä hyvä filmi siitä, kuka oli kaiken takana:

  http://topdocumentaryfilms.com/missing-links/

  Syyllisten ja syiden etsintä olisi tietenkin ykkössijalla ja vasta sitten se, kuinka asia hoidettiin. Vaikkakin heti kohta perään ihan tärkeä juttu sekin.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Kun ymmärtää ettei torneihin törmännyt lentokoneita silloin ainakin ymmärtää ettei ählämit voineet olla mitenkään kyseessä iskun tekijöiksi,Jokapuolella wtc hommassa pyörii ainoastaan juutalaisia,kuten 911 inside liikkeessä,Homman kuitenkin hoitivat juutalaiset,saadakseen usan taistelemaan muslimimaihin israelin puolesta.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 13. Hohhoijaa – ’juonenkehittelyn’ seuraava vaihe on varmaan se, että tornit vietiin sellaisenaan Kuuhun reptiliaanien asuinpaikaksi ja ruokavarastoksi, ja lentokoneiden törmäyksen lisäksi myös sortuminen, rauniokasa ja sen raivaaminen olivat pelkkiä erikoistehosteita ..

  PS. Pessimisti, montako toimivaa ’free energy device’a olet tähän mennessä rakentanut ?

  Plusääni(1)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat