Israel tappoi taas lapsia Gazassa – juutalaiset kieltävät kritiikin

Israelin merivoimat tappoi eilen neljä palestiinalaislasta. Juutalaisvaltio valitsi kranaatti-iskun kohteeksi rannalla leikkineiden 9-12-vuotiaiden joukkion.

Israelin sota Gazaa vastaan on vaatinut jo lähes 230 palestiinalaisen hengen. Lisäksi noin 1 600 saarretun Gazan asukasta on haavoittunut juutalaisten tekemissä iskuissa. Vaikka Israel väittää taistelevansa radikaalia Hamas-puoluetta vastaan, tulittaa juutalaisvaltio jatkuvasti myös siviileitä. Tuoreessa iskussa Khan Yunisin kaupungissa tapettiin kokonainen palestiinalaisperhe pienine lapsineen.

YK:n mukaan kolmannes juutalaisvaltion uhreista on naisia ja lapsia. Israelin armeija on ilmoittanut, että Hamasin ja muiden radikaalijärjestöjen jäsenten naapuritkin ovat ”oikeutettuja kohteita”.

Juutalaisvaltion Rautakupoli-ohjuspuolustusjärjestelmä ei ole toiminut toivotulla tavalla palestiinalaisten vapaustaistelijoiden raketteja vastaan. Kuten arvata saattoi, sionistien johtama Yhdysvallat on ilmoittanut rientävänsä kansanmurhaa suorittavan Israelin avuksi. USA:n senaatissa puitiin alkuviikosta Rautakupolin rahoitusta. Vastaisuudessa amerikkalaiset veronmaksajat voivatkin joutua maksamaan vielä huomattavasti enemmän sotatukia Israelille. Yhdysvaltojen kansalaiset maksavat jo nyt miljardeja dollareita juutalaisvaltiolle joka vuosi.

Gazan kansanmurha on herättänyt paljon keskustelua maailmalla, mikä ei ole ollut juutalaisten mieleen. Yhdysvaltalainen koripallotähti Dwight Howard julkaisi Twitter-palvelussa lyhyen kommentin: ”Free Palestine”. Juutalaiset hurjistuivat viestistä, ja Howard pakotettiin poistamaan se vain 15 minuuttia julkaisun jälkeen. Sen sijaan NBA:n ainut israelilaiskoripalloilija Omri Casspi on saanut rauhassa julkaista sionistisia palopuheitaan Gazan teurastuksen puolesta. Juutalaisten Zionist Organization of America (ZOA) -järjestö ilmoitti, ettei pelkkä palestiinalaismyönteisen ”twiitin” poistaminen riitä korjaamaan tuhoa, jonka Howard ehti kannanotollaan aiheuttaa. ZOA:n johtaja Morton Klein vaati, että Howard on ”tuomittava julkisesti”. Klein jatkoi: ”Kaikki, jotka vaativat ’vapaata Palestiinaa’ ovat joko typeriä tai Israelin ja juutalaisten vihaajia. Kyse on vihasta. Julkkiksilla on suurta valtaa kansalaisiin. Kun Howardin kaltainen julkisuuden henkilö möläyttää naurettavan vaatimuksen ’vapaasta Palestiinasta’, on se pelottavaa.”

howard1howard2howard3

Siinä missä Yhdysvaltojen juutalaiset ovat käyneet omaa sotaansa rahan ja painostuksen asein, on ”valittu kansa” Ranskassa lähtenyt rautaputket kourassa kaduille. Hiljattain terrorismista tuomittu Ranskan Jewish Defense League (JDL) iski Pariisissa raa’asti palestiinalaisten oikeuksia kannattaneita mielenosoittajia vastaan:

Äärijuutalainen ryhmittymä Jewish Defence League otti yhteen palestiinalaisten oikeuksia puolustaneiden mielenosoittajien kanssa tiistaina Pariisissa. 150 juutalaismiestä rymisteli pitkin Pariisin katuja aseinaan muun muassa tuoleja, metallisia pöytiä, keppejä, rautaputkia ja pippurisumutetta huutaen rasistisia iskulauseita. Mellakkapoliisi ei pidättänyt yhtäkään Jewish Defence Leaguen miestä, vaikka nämä olivat vakava uhka yleiselle turvallisuudelle rähinöidessään keskellä kirkasta päivää.

UK_JDL_riehui_Pariisissa_2UK_JDL_riehui_Pariisissa_3

Sen sijaan, että juutalaisten väkivalta Ranskassa ja Palestiinassa oltaisiin tuomittu, on presidentti Francois Hollande pyytänyt toimintaohjeita CRIF:n kaltaisten ranskalaisten sionististen lobbausryhmien johtajilta. Vaikka JDL käyttää yhä aktiivisemmin väkivaltaa Ranskassa, on esimerkiksi Suomen valtamedia päättänyt olla kirjoittamasta sen edesottamuksista. Valtamedian mukaan juutalaisen väkivallan ja rasismin tuominen julki voisi lisätä ”antisemitismiä”.

Press TV

4 kommenttia

 1. Lasten murhaaminen on näiden talmudististen saatananpalvojien mielestä erityisen nautinnollista. Etenkin myös se, kuinka muu maailma vain töllisetelee silmät pyöreinä ihmetyksestä eikä kukaan vastusta.

  Mielenkiintoista tosiaan, kuinka juutalaisterroristit voivat riehua länsimaissa eikä poliisi koskaan tee elettäkään heidän suitsemisekseen. Usein katselee vain vierestä. Juutalaisia ei voi laittaa syytteeseen länsimaissa tällaisista teoista. Juutalaisten käskyttämät ja alistamat orjavaltiot on määrätty sietämään näitä vielä enemmän kuin juutalaisten antifa-väen edesottamuksia.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Merkillinen asia tosiaan se, että asiaan ei puututa, vaikka jo pelkästään EU:lla on olemassa tehokkaita rauhanomaisia keinoja väkivallan lopettamiseksi. Osasyynä voi olla kristikuntaa syöpäkasvaimen lailla jäytävä harhaoppi, joka käskee palvomaan maallista Israelia kuin epäjumalaa.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. hyvin sanottu!täysin samaa mieltä asiasta!!
  muut on aivopestyjä idiootteja.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Juutalais vihako palestiinalaisten takiako,kyllä taitaa olla päinvastoin arabimaailma,palestiinalaiset tahtos jyrätä Israelin-juutalaiset pois maailman kartalta.Siunaan Israelia Raamatun tulee tapahtummaan kuin sanaan on kirjoitettu.Pikku pentuja käyttävät islamistit saadakseen oikeutusta tekosilleen,palestiinalaiset kävisivät reilua sotaa .tekevät iskun ja pötkivät naisten ,siviilien sekaan piiloon .

  Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat