Israelilainen rabbi: juutalaisilla siviileillä on oikeus ampua ei-juutalaisia!

Viime viikolla Israelissa riehui poikkeuksellisen kuivan ilmaston ruokkimia tulipaloja, jotka saivat monien sionistien tunteet pintaan. Johtava rabbi Shmuel Eliyahu esimerkiksi totesi, että palot tulisi kostaa tappamalla ei-juutalaisia!

Israelin kolmanneksi suurimassa kaupungissa Haifassa lukemattomia julkisia rakennuksia evakuoitiin ja kymmenettuhannet joutuivat pakenemaan nopeasti levinneitä metsäpaloja.

Äärisionistinen pääministeri Benjamin Netanjahu syytti tulipaloista välittömästi ”terroristeja” eli kaikkia, jotka vastustavat sionistien laitonta miehitysvaltaa Palestiinassa.

Netanjahun sydänystävä Vladimir Putin puolestaan lupasi lähettää kaksi jättiläismäistä erikoslentokonetta sammuttamaan juutalaisia piinanneita tulipaloja. The Jerusalem Postin mukaan Putin suostui välittömästi Netanjahun avunpyyntöön.

Kansainvälinen valtamedia on kirjoittanut laajasti juutalaisten ”ahdingosta” palavassa miehitetyssä Palestiinassa, mutta harva julkaisu on kirjoittanut rabbi Eliyahun murhakommenteista.

Eliyahu on Safedin kaupungin johtajarabbi. Hän kuuluu myös Israelin johtavaan rabbinaattineuvostoon, jossa hän edustaa sefardijuutalaisia. Eliyahu ei siis ole kiihkoileva hullu pienestä lahkosta, vaan yksi Israelin arvostetuimmista uskonnollisista johtajista.

Eliyahu antoi uskonnollisen määräyksen, jonka mukaan juutalaisilla oli ”oikeus ja jopa velvollisuus” poikkeuksellisesti rikkoa sapattia voidakseen jahdata ja ampua epäiltyjä ”tuhopolttajia”.

Toinen johtava juutalaisrabbi, Elyakim Levanon, puolestaan epäili, että tulipalot ovat Jumalan rangaistus siitä, ettei Israel ole valloittanut ei-juutalaisilta uusia maa-alueita tarpeeksi tehokkaasti voimakeinoin. Mikäli juutalaiset tahtovat säästyä uusilta maastopaloilta, on heidän ahdisteltava ei-juutalaisia rabbin mukaan entistä ankarammin.

 

Lue myös:

Järkyttävä totuus: juutalainen rasismi Israelissa
Juutalaiset ja rasismi, osa 3: Miksi kansallismielisten tulee vastustaa Israelia?

5 kommenttia

 1. ”Elyakim Levanon, puolestaan epäili, että tulipalot ovat Jumalan rangaistus siitä, ettei Israel ole valloittanut ei-juutalaisilta uusia maa-alueita tarpeeksi tehokkaasti voimakeinoin. Mikäli juutalaiset tahtovat säästyä uusilta maastopaloilta, on heidän ahdisteltava ei-juutalaisia rabbin mukaan entistä ankarammin.”

  Tällainen logiikka selittää hyvin miksi juutalaiset on karkoitettu yli sadasta maasta historian aikana.

  Plusääni(31)Miinusääni(1)
 2. Mielenkiintoinen itkupotkuraivari rabbilta, jonka jumala on jahve, joka vaatii 6milj.polttouhria, että saisivat israelin.No nyt heillä on israel, mutta se holokausti on vielä suorittamatta.Vihjaileekohan se jahve mikä on unohtunut?

  Plusääni(17)Miinusääni(1)
 3. Pitäisiköhän alkaa taas pohtimaan, että miksi juutalaisia on likvidoitu ja syrjitty iänkaiken. Olikohan Aatu porukkoineen aivan täysin väärässä 30-40 luvulla sittenkään.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
  1. Mä näin Aatusta pari unta kerran:1.unessa hän istui jossain upseerikerhon tapaisessa, ja näki minut ja vilkuili minua ruskeilla silmillään, kuin arvioiden, että mikähän mies se tuo on.Sitten siihen pöytään tuli joku toinen, hänelle entuudestaan tuttu, jolle hän alkoi perustelemaan harjoittamaansa politiikkaa.Toisessa unessa hän ilots,i hän nnauroi, hänen kasvonsa loistivat, kuin hän olisi iloinnut siitä, että Totuus oli tullut lopultain esiin.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat