Juutalaiset ja rasismi, osa 3: Miksi kansallismielisten tulee vastustaa Israelia?

Lokakuun alusta lähtien Länsirannalla ja Gazassa on kiehunut. Paikalliset ovat osoittaneet mieltään sionistisia miehittäjiä vastaan, ja juutalaisvaltio on surmannut kahdessa viikossa noin 30 palestiinalaista. ”Juutalaiset ja rasismi” –sarjan kolmas osa selvittää, miksi kaikkien isänmaallisten eurooppalaisten tulisi vastustaa Israelia. Lue myös osat 1 ja 2!

Miehitetyn Palestiinan väkivaltaisuuksia on alettu kutsua jo kolmanneksi intifadaksi eli arabien kansannousuksi juutalaista väkivaltaa vastaan. Intifadan ovat julistaneet muun muassa vastarintaliikkeet Hamas ja Palestiinan Islamilainen Jihad (PIJ).

Palestiinalaiset ovat vaatineet yleislakkoa ja juutalaiset ovat vastanneet ampumalla arabiprotestoijia kovilla sekä kumipäällysteisillä teräsluodeilla. Kuten aina miehitetyssä Palestiinassa, suurin osa sionistien* uhreista ovat täysin sivullisia lapsia ja nuoria. Juutalaisten ilmaisku on tappanut jopa raskaana olleen äidin.

Sosiaalisessa mediassa leviävällä videolla kuoleva palestiinalaispoika makaa verilammikossa. Häntä ympäröivät juutalaiset huutavat: ”Kuole, huoranpenikka!” ja ”Ammu sitä päähän!” Vaikutusvaltainen israelilaispoliitikko Yair Lapid on puolestaan kannustanut laittomissa siirtokunnissa asuvia juutalaisaktivisteja ”ampumaan rohkeasti” uhkaavanoloiset palestiinalaiset.

Palestiina on uskonnollisen ja kulttuurillisen historiansa vuoksi aluetta, johon harva osaa suhtautua objektiivisesti. Monet kokevat uskonnolliseksi velvollisuudekseen puolustella juutalaisia terroristeja silloinkin, kun nämä teurastavat kotiaan puolustavia arabinuoria tai polttavat kristittyjä kirkkoja.

Poliittinen vasemmisto vertaa Israelia mielellään Hitlerin Saksaan, joka heille symboloi pahuuden ruumiillistumaa. Konservatiivit ja oikeisto sen sijaan mielellään väittävät, että Israel on ”kansallismielinen” valtio, joka käyttää oikeutettua voimaa ”muslimiterroristeja” vastaan.

Tulemme artikkelissa osoittamaan, ettei kummallekaan näkemykselle ole pitäviä perusteita. Sionismi ei ole kansallinen vaan kansainvälinen liike, jonka pääkaupunkina miehitetty Palestiina toimii. Saksan vertaaminen Israeliin on puolestaan poliittisesti umpimähkäistä ja ennen kaikkea loukkaavaa saksalaisten kannalta.

On myös väärin väittää, että väkivaltaisuudet Lähi-idässä johtuisivat islamin uskosta tai arabien ja iranilaisten pahantahtoisuudesta. Al-Qaidan, ISIS:n ja Talebanin kaltaiset pahamaineisimmat islamistiliikkeet olisivat jääneet mitättömiksi lahkoiksi ilman Yhdysvaltojen ja Israelin viime vuosikymmeninä Lähi-idässä sytyttämiä sotia. Syyriaa vastaan taistelevat islamistiterroristit saavat hoitoa israelilaisissa sairaaloissa, ja sionistien liittolaisvaltio Saudi-Arabia on äärivanhoillisten islamistiliikkeiden merkittävin rahoittaja.

 

Israel ja ääri-islam: rakkautta ensisilmäyksellä

Vaikka ääri-islamistit ovat pyrkineet kartuttamaan suosiotaan väittämällä kannattavansa palestiinalaisten itsenäisyyttä, ovat puheet ja teot täydellisessä ristiriidassa. ISIS ei koskaan hyökkää Israelia vastaan vaan murhaa ainoastaan muslimeita ja kristittyjä!

Oman ryhmänsä muodostavat islamilaisen maailmankatsomuksen omaksuneet vastarintajärjestöt, kuten Hamas, Hizbollah, PIJ, Palestiinan Kansan Vastarintakomiteat ja niin edelleen. Toisin kuin Israelin tukema ääri-islamistinen ISIS, vastarintajärjestöt eivät murhaa ”vääräuskoisia” vaan Hizbollahin tavoin monet niistä ovat liittoutuneet kristittyjen tai täysin maallisten ryhmien (kuten Baath-puolueen ja Syyrian sosiaalisen kansanpuolueen, SSNP:n) kanssa.


Video: Monet Israelin ankarimmista arabivihollisista eivät ole muslimeja.

Oikeistokonservatiivit ovat kärppänä paikalla leimaamassa arabivastarinnan kannattajat ”islamisteiksi” ja ”terroristeiksi”. Oikeistokonservatiivit eivät joko osaa tai tahdo tunnustaa, että Lähi-idässä Israelia vihaa monenkirjava joukko opiskelijoista yrittäjiin ja eläkeläisiin sekä maltillisista muslimeista kristittyihin ja agnostikoihin.

Maalliseen esivaltaan tottuneista suomalaisista voi olla epämukavaa ajatella millaista elämä Hamasin kaltaisen voimakkaasti islamilaisen puolueen hallitsemassa maassa olisi. Ensiksi on paikallaan muistuttaa, että uskonnon merkitys ja koko valtakulttuuri arabimaissa eroavat voimakkaasti länsimaalaisesta kulttuuristamme. Jos totean kannattavani Hamasin vastarintaa Israelia vastaan, se ei tarkoita, että haluaisin Suomesta islamilaisen teokratian.

Mikä tärkeintä, Israelin vastustaminen ei Lähi-idässä ole millään tavalla kytköksissä ääri-islamismiin. Historiallisesti juutalaisvaltion suurimmat alueelliset haastajat ovat olleet maallisia nationalistihallituksia, kuten Baath-puolueiden johtamat Irak ja Syyria, Gaddafin Libya, Nasserin Egypti sekä islamistista vallankumousta edeltänyt Iran.

Israelin voimakkaimmat vastustajat ovat olleet nationalistihallituksia, jotka ovat taistelleet sionismin ja länsimaalaisten suuryhtiöiden lisäksi ääri-islamistista oppositiota vastaan.

Israel onkin aina pitänyt nationalistihallituksia vakavampana uhkana itselleen kuin pieniä ääri-islamistisia terroristiryhmiä. Siksi se on lobannut Yhdysvallat tuhoamaan arabinationalistiset hallitukset yksi toisensa jälkeen, mikä on johtanut veriseen lopputulokseen: väkivaltainen ääri-islamismi ja uskonnolliset jännitteet ovat kasvaneet Lähi-idässä aina Israelin perustamisesta lähtien.


Video: Kristitty laulaja Julia Boutros on omistanut kappaleitaan Hizbollahille. Vastaako video sionistien luomia uhkakuvia naisia alistavista kivikautisista fundamentalisteista?

Palestiinan lähihistoria heijastelee arabimaailman yleistä kehitystä. Jyrkistä kannanotoistaan tunnettu Hamas on Israelin luomus. Islamistinen Hamas syntyi 1980-luvun lopulla, ja Israel päätti tukea sitä, koska tuolloin pieni ääriuskonnollinen ryhmä vaikutti sionistien kannalta edullisemmalta vaihtoehdolta kuin suosittu PLO-johtaja Jasser Arafat. (Saman hajota ja hallitse –periaatteen mukaisesti Israel tukee nyt Hizbollahia vastaan taistelevia ISIS-terroristeja.)

Lopulta Hamas kasvoi kuitenkin PLO:n Fatah-puoluettakin vaarallisemmaksi ryhmäksi, joten nyt se on Israelin ja Yhdysvaltojen suosikki-inhokki. Israelin ystävät maailmalla väittävät, että Israel käy ”oikeutettua” olemassaolokamppailua pahoja palestiinalaisia ääri-islamisteja vastaan, vaikka todellisuudessa juutalaisvaltio vain niittää mitä se on kylvänyt.

Arabien ja iranilaisten vastarinta sionistimiehittäjää vastaan on oikeutettua käytiinpä taistelua sitten nationalismin tai islamin nimissä, kuten seuraavaksi tulemme osoittamaan. Lopulta ainut tapa kitkeä ääri-islamismi Lähi-idästä on lakkauttaa Israelin valtio, jonka koko olemassaolo on perustunut arabien keskinäisen vihanpidon ruokkimiseen.

 

Miksei juutalaisille riittänyt yksi kotimaa?

Israelin olemassaoloa oikeutetaan erilaisilla myyteillä ja typerryttävän mustavalkoisilla iskulauseilla: ”Kansaton maa valtiottomalle kansalle”, ”Juutalaiset saavat aavikon kukkimaan”, ”Israel on Lähi-idän ainut demokratia”, ”Vain oma valtio voi estää ’uuden holokaustin’” ja niin edelleen.

Irvileuat voivat tähän väliin kysyä, mikä saa juutalaiset pelkäämään joutuvansa välittömästi kansanmurhan uhriksi ilman omaa etnisesti puhdasta valtiota. Pitävätkö sionistit juutalaista kansaa niin inhottavana, että nämä luonnonvoiman tavoin pakottavat ympäröivät kansat suorittamaan uusia pogromeja? Miten kaikki muut maailman kansat ovatkaan säilyneet hengissä ilman Yhdysvaltojen ja Euroopan jatkuvaa sotilaallista ja taloudellista tukea? Mikä juutalaisten synnynnäinen ominaisuus ajaa heidät uudelleen ja uudellen kansanmurhan partaalle?

Israel on rakennettu valheiden perustalle. Juutalaisille perustettiin oma valtio jo kauan ennen Israelia – ja ensimmäinen juutalaisvaltio on edelleen olemassa! Maan virallinen nimi on Juutalaisten autonominen alue, mutta usein sitä kutsutaan pääkaupungin mukaan Birobidžaniksi.

Birobidžanin lippu ja sijainti.
Birobidžanin lippu ja sijainti.
Kuva Birobidžanista.
Kuva Birobidžanista.

Israel perustettiin 1948 vuosia jatkuneen britteihin ja arabeihin kohdistetun säälimättömän terrorismikampanjan päätteeksi. Miljoonat palestiinalaiset ajettiin pois kotoaan eivätkä he saa palata vieläkään, sillä etnisesti puhdistetut alueet ovat vain juutalaisia varten. Silmitöntä väkivaltaa ja rasismia on kautta Israelin historian perusteltu sillä, ettei juutalaisilla ollut muutakaan paikkaa minne mennä, mikä on yksi historian traagisimmista ja röyhkeimmistä valheista.

Birobidžan perustettiin jo vuonna 1934 eli lähes 15 vuotta ennen Israelia Venäjän kaukoidän eteläosaan Kiinan rajalle. Sveitsin kokoinen juutalaisalue on tunnettu rauhallisuudestaan ja luonnonresursseistaan. Sionistit ovat perustelleet Palestiinan valloittamista sillä, että juutalaiset ovat vuosituhansien ajan kärsineet väkivaltaisesta vainosta. Mikäli väkivallan pelko olisi ollut todellinen motiivi juutalaisvaltion perustamiselle, eivät juutalaiset olisi suinkaan menneet Lähi-itään murhaamaan arabeja vaan asettuneet rauhalliseen Birobidžaniin. Juutalaisten autonomisella alueella ei ole koskaan koettu antisemitististä väkivaltaa.

Logistiikankaan ei pitäisi olla ongelma, sillä juutalaisia matkustaa jatkuvasti entisen Neuvostoliiton alueilta Israeliin. Mikäli juutalaiset eivät halua elää Palestiinassa tasavertaisesti arabien kanssa, ei muuton Birobidžaniin pitäisi siis tuottaa lainkaan käytännön ongelmia.

 

Turvallisuutta ja vakautta vai mainetta ja mammonaa?

Miksei alkuperäinen kotimaa Birobidžan ole houkutellut turvallisuudestaan huolimatta? Toisin kuin Palestiina se ei sijaitse maailmanpolitiikan sekä öljy- ja kaasuesiintymien keskiössä. Se ei hivele niiden itsetuntoa, jotka ovat rakentaneet identiteettinsä Talmudin rasististen opetusten varaan. Birobidžan tarjoaa turvallisuutta, tasaista elämää ja ruumiillista työtä. Palestiinan väkivaltainen miehittäminen puolestaan tarjoaa vaaraa, mainetta ja mammonaa.

Sionistisen liikkeen todelliset motiivit paljastuvat sen kiistattoman gurun Theodor Herzl’in teksteistä. 1895 sionismin perustaja kirjoitti päiväkirjassaan:

”Meidän täytyy hienovaraisesti pakkolunastaa kaikki yksityinen omaisuus meille kuuluvan valtion alueella. On houkuteltava maamme köyhät vähemmistöt häipymään hankkimalla heille töitä ulkomailta – samalla estäen heidän työllistymisensä täällä. […]

Sekä omaisuuden pakkolunastus että köyhien häätäminen on suoritettava varovaisesti ja vaivihkaa. Annetaan kiinteistöjen ja maiden omistajien uskoa, että he kykenevät naruttamaan meitä ja myymään omaisuuttaan paljon niiden arvoa kalliimmalla. Me nimittäin emme tule myymään heille mitään takaisin.”

Ben-Gurion Look-lehdessä. Klikkaa suuremmaksi.
Ben-Gurion Look-lehdessä. Klikkaa suuremmaksi.

Israelin ensimmäisen pääministeri David Ben-Gurionin neuvonantaja Uri Lubrani puolestaan totesi, että ”palestiinalaiset on alistettava metsureiksi ja tarjoilijoiksi”. Muun muassa Jewish Agency –järjestössä ja Jewish National Fundissa työskennellyt Israelin etnisen puhdistuksen pioneeri Yosef Weitz kirjoitti 1940:

”Meidän kesken on painotettava, että tässä maassa ei ole tilaa kahdelle kansalle. Emme tule saavuttamaan tavoitettamme, mikäli pienessä maassamme asuu arabeja. Ei ole muuta keinoa kuin siirtää kaikki arabit naapurimaihin. Jäljelle ei saa jäädä yhtään kylää tai heimoa.”

Ben-Gurion itse on antanut ehkäpä paljastavimman lausunnon juutalaisvaltion todellisista motiiveista. Look-lehdessä 1962 hän totesi:

”Jerusalemissa Yhdistyneet kansakunnat (todellinen Yhdistyneet kansakunnat) tulevat rakentamaan profeettojen pyhäkön.

Pyhäkössä palvellaan kaikkien mantereiden yhdistämishanketta. [Jerusalemin pyhäkön] valtaistuin kuuluu ihmiskunnan korkeimmalle oikeudelle, joka tulee hallitsemaan kaikkia mantereita, kuten [juutalainen profeetta] Jesaja on ennustanut…”

Mikäli sionismin kehittäjään ja Israelin ensimmäiseen pääministeriin on siis uskominen, ei juutalaisvaltion perustamisessa ollut koskaan kyse rauhallisesta yhteiselosta tai nationalismista. Sen sijaan sionismin isät puhuivat etnisestä puhdistuksesta, arabien orjuuttamisesta ja kansainvälisestä liittovaltiosta, jota sionistit hallitsevat Israelista käsin.

Koko aate kuulostaisi liian megalomaaniselta ja sairaalta ollakseen totta, elleivät sionismin nimekkäimmät oppi-isät olisi itse kertoneet tavoitteistaan avoimesti. Ikävä kyllä Ben-Gurionin ja Herzl’n rasistisella ja ääriuskonnollisella aatteella on laaja kannatus, sillä juutalainen valtavirta maailmalla on tehnyt selkeän valinnan Israelin ja Birobidžanin välillä.

 

Juutalaiset eivät saaneet aavikkoa kukkimaan

Sionistien yleinen argumentti Palestiinan miehittämisen puolesta on se, että arabit ovat ”sivistymättömiä” ja ”alikehittyneitä”. Väitetään, että kun juutalaiset saapuivat arabien asuttamille karuille tunkioille, aavikko alkoi kukkia.

Tänä keväänä Helsingin juutalainen seurakunta järjesti sionistisen tilaisuuden, jossa puhui palestiinalaissotilaiden omaisten raiskaamista ehdottanut Mordechai Kedar sekä Israelin suurlähettiläs Dan Ashbel, jotka molemmat syyllistyivät tyypilliseen palestiinalaisvastaiseen vihapuheeseen. Kedar vertasi palestiinalaisia Italian mafiaperheisiin ja totesi, etteivät nämä edes kykenisi ylläpitämään kansallisvaltiota.


Video: Palestiinassa kukoisti ylpeä yhteiskunta ennen sionistista miehitystä.

Ashbel puolestaan imarteli juutalaista yleisöä, kehui Israelia juutalaisen työmoraalin taidonnäytteeksi ja panetteli palestiinalaisia: ”Vastaavia ’national-building’-ponnisteluja ei palestiinalaisten ja heidän johtajiensa kohdalla ole tähän päivään mennessä ollut nähtävissä.”

Mitä Ashbelin rehvastelema ”national-building” tarkalleen ottaen on? Kenen rahoilla Israel perustettiin? Kenen aseilla sitä puolustetaan?

Entä kuka sai aavikon kukkimaan? Eivät juutalaiset vaan saksalaiset. 1860-luvulla Saksassa perustettiin Temppeliyhdistys, jota johti pietistitaustainen teologi Christoph Hoffmann. Hoffmann oli osallistunut politiikkaan kotimaassaan muttei ollut saavuttanut tahtomaansa muutosta Saksassa. Hän päättikin perustaa Temppeliyhdistyksen kohdistaakseen energiansa pyhään maahan. Muutamassa vuodessa sanoista siirryttiin tekoihin ja temppeliaktiivit olivat jo rakentamassa siirtokuntia Palestiinaan.

Temppeliyhdistys oli Palestiinan todellinen uudisraivaaja. Siirtokuntaponnisteluita jatkettiin malariasta ja erittäin vaikeasta soisesta maastosta piittaamatta. Saksalaiset kuivattivat soita, kylvivät peltoja ja toivat modernit maanviljelytekniikat Palestiinaan. He perustivat ensimmäiset hotellit ja apteekit.

Toisin sanoen he tekivät kaiken sen työn, josta sionistinen liike on myöhemmin yrittänyt omia kunnian itselleen. Jopa Jaffa-appelsiinit olivat Temppeliyhdistyksen aikaansaannos! BBC:n haastattelema stuttgartilainen historioitsija Jakob Eisler totesikin:

”Kun juutalaiset saapuivat, saksalaiset olivat jo tuoneet maanviljelyn ja modernin teollisuuden teknologian Palestiinaan. Ilman temppeliliikkeen apua juutalaisen siirtokuntaliikkeen olisi ollut paljon vaikeampi asettua maahan.

Jos vertaa 1880–90-lukujen juutalaisia siirtokuntia saksalaisten siirtokuntiin, saksalaiset olivat selvässä johtavassa asemassa.”

Nolointa sionistien kannalta on kuitenkin se, että Temppeliyhdistyksen jäsenet perustivat ennen toista maailmansotaa kansallissosialistisen puolueen Palestiinaan! Sionistinen liike juurtui Palestiinaan saksalaisten siivellä. (Maailmalla levinneet kuvat vehreistä juutalaisalueista olivat sitä paitsi Jewish National Fund –nimisen sionistijärjestön propagandaa, jolla ”viherpestiin” palestiinalaisten etninen puhdistus metsitetyillä alueilla.)

Temppeliyhdistyksen jäseniä.
Temppeliyhdistyksen jäseniä.

 

Israel elää lahjoituksilla

Saksalaisten hyväksikäyttö ei suinkaan loppunut toiseen maailmansotaan. Varsinainen rahankiristys itse asiassa alkoi vasta sodan jälkeen, kun liittoutuneiden alistamat saksalaiset veronmaksajat pakotettiin kustantamaan juuri perustetun Israelin rakentaminen. World Jewish Congressin pitkäaikainen johtaja Nahum Goldman myönsi 1976:

”Ilman saksalaisia korvausrahoja Israelissa olisi vain murto-osa sen nykyisestä infrastruktuurista. Kaikki Israelin junat ovat saksalaisia. Laivat ovat saksalaisia. Sähköverkko on saksalainen ja niin on myös suuri osa koko maamme teollisuudesta […] puhumattakaan rahoista, joita saksalaiset maksavat yksittäisille [toisen maailmansodan juutalaisille] selviytyjille.”

Kuten olemme uutisoineet, saksalaiset tulonsiirrot juutalaisille ovat vain kasvaneet viime vuosina eikä kiristykselle näy loppua. Kansainvälisen juutalaisjärjestö Claims Conferencen mukaan juutalaiset saivat viime vuonna 760 000 000 dollaria ilmaista rahaa Saksan ja Itävallan veronmaksajilta. Tänä vuonna summa nousee CC:n arvioiden mukaan 900 000 000 dollariin!

Israelin todellinen henkivakuutus on kuitenkin Yhdysvallat, joka hyökkää tunnollisesti sionistien vihaamia hallituksia vastaan ja lahjoittaa joka päivä 8 miljoonaa dollaria veronmaksajien rahaa juutalaisvaltiolle. Merkittävä osa lahjoituksista ohjataan suoraan sionistiselle sotakoneistolle. Israelin olemassaolo perustuu kokonaan valkoisista länsimaista saatuihin lahjoituksiin. Mikäli rahavirrat katkaistaisiin, joutuisi Israel viimeinkin vastaamaan vuosikymmeniä jatkuneista sotarikoksista arabeille ja Iranille.

Sionistiliike ei siis saanut aavikkoa kukkimaan vaan saapui saksalaisten valmiiksi rakentamaan maahan. Lopulta toisen maailmansodan voittajien kanssa liittoutuneet sionistit riistivät koko maan itselleen ja alkoivat kutsua sitä Israeliksi. He eivät kuitenkaan kyenneet rakentamaan ja puolustamaan ”maataan” itsenäisesti, joten kaikki tehtiin ja tehdään edelleen länsimaisten veronmaksajien piikkiin.

Israel ei siis suinkaan ole ylpeä nationalistivaltio vaan kansainvälinen hyväksikäyttäjä, joka imee elinvoimansa muista valtioista. Siksi Israelia on verrattu jopa ISIS-terroristijärjestön perustamaan kalifaattiin; ovathan molemmat lännen tukemia ja uskontoa tekosyynä käyttäviä rikollisesti perustettuja ”valtioita”. Israelissa toisen luokan kansalaisia ovat ei-juutalaiset, kalifaatissa sen sijaan sorretaan ei-muslimeja.

israel on isis

 

Holokaustikiristys

Israelin kutsuminen nationalistivaltioksi olisi siis väärin, koska juutalaiset eivät itse rakentaneet sitä. He eivät myöskään taistelleet saadakseen sitä. Kuten valtavirtainen historiakin nykyään myöntää, juutalaiset saivat Palestiinan käymällä kauppaa liittoutuneiden kanssa. ThiemeMeulenhoff-kustantamon Lähi-idän yhteiskuntia käsittelevä lukiokirja kertoo juutalaisvaltion perustamisesta:

”Brittihallitus tarvitsi kipeästi rahaa ensimmäisen maailmansodan aikana. […] Juutalaiset pankkiirit ottivat hallitukseen yhteyttä ja kertoivat voivansa myöntää huomattavan lainan, mikäli britit olisivat valmiit antamaan juutalaiselle kansalle vastapalveluksen.”

Kauppojen taustalla olivat muun muassa World Zionist Organization, lordi Rothschild ja Alfred Mond. Diili tehtiin, minkä jälkeen 1917 Britannian ulkoministeri Arthur Balfour ilmoitti, että englantilaiset tukivat sionistien hanketta perustaa juutalaisvaltio Palestiinaan. Juutalaiset pankkiirit olivat lobanneet maan itselleen vuodattamatta tippaakaan omaa verta tai hikeä.

Toisen maailmansodan jälkeen ”holokaustista” on tullut Israelin tärkein tekosyy olemassaolonsa oikeutukseksi. Kuten olemme useissa artikkeleissa kirjoittaneet, ei juutalaisten joukkotuhonnalle ole lainkaan historiallisia todisteita. Hyvän johdannon aiheeseen tarjoavat artikkelit ”Auschwitzin kaasukammioissa ei murhattu ketään” osat 1 ja 2, ”Kriittistä holokaustitutkimusta” sekä ”Kiista ’holokaustin’ todenperäisyydestä”.

Palestiinan juutalaisille luovuttaneet liittoutuneet antoivat saksalaisille mielivaltaisia tuomioita ”rikoksista”, joista ei ollut lainkaan todisteita. Leimaamalla saksalaiset epäinhimillisiksi hirviöiksi liittoutuneet lakaisivat kätevästi omat sotarikoksensa maton alle. (Toisen maailmansodan aikana Ukrainan juutalaisreservaattiin siirretty rabbi Josef Burg todisti 1988 Kanadassa Zündel-oikeudenkäynnissä, että ”holokausti” oli sionistisen liikkeen kehittämä valhe, jolla pönkitettiin Palestiinan kaappausprojektia.)

Yhdysvaltojen korkeimman oikeuden tuomari Harlan Fiske Stone on kuvannut Nürnbergiä saksalaisten ”lynkkaustapahtumaksi”. Kansainvälisen sotarikostuomioistuimen perustamiskirjan artiklassa 19 todetaan: ”Tuomioistuin ei tarvitse teknisiä todisteita tuomioidensa perusteiksi.” Artiklassa 21 puolestaan sanotaan: ”Tuomioistuin ei tarvitse todisteita asioista, jotka ovat yleisesti tiedossa langettaakseen näiden perusteella tuomioita.” Syyttäjänä toimineen Thomas J. Doddin mukaan peräti 75 % Nürnbergin henkilöstöstä oli juutalaisia, minkä hän pelkäsi syövän uskottavuutta tuomioilta.

Kansallissosialistit eivät kiistäneet etteivätkö he olisi pyrkineet siirtämään juutalaisia pois Saksan alueelta. Syitä tähän oli muun muassa juutalaisten osuus Saksan turvallisuutta uhanneessa vallankumouksellisessa kommunistiliikkeessä, rappiollisena pidetyssä kulttuurimarxismissa sekä järjestäytyneessä rikollisuudessa. Kun Hitler nousi valtaan 1933, kansainvälinen juutalaisyhteisö julisti jopa sodan Saksaa vastaan.

Jopa liittoutuneet myönsivät, että kulkutaudit tappoivat leireillä muun muassa siksi, että monet juutalaiset kieltäytyivät noudattamasta hygieniasääntöjä.
Jopa liittoutuneet myönsivät, että kulkutaudit tappoivat leireillä muun muassa siksi, että monet juutalaiset kieltäytyivät noudattamasta hygieniasääntöjä.

Juutalaisia pidettiin sisäisenä turvallisuusuhkana, josta haluttiin eroon. Tämä ei kuitenkaan merkinnyt kansanmurhaa vaan väestönsiirtoa pois Euroopasta. Tämän vahvistavat esimerkiksi Hitlerin päämajassaan 23.1.1942 (kolme päivää pahamaineisen ”Wannseen konferenssin” jälkeen!) antamat lausunnot: ”Kolmen tai neljänsadan vuoden päästä juutalaiset uskaltavat jälleen palata Eurooppaan. Heistä ensimmäiset ovat kaupparatsuja, ja lopulta muut seuraavat perässä.”

Onkin ironista, että monet juutalaiset kuolivat väestönsiirto- ja työleireillä omaa jääräpäisyyttään. ”Holokaustia” vuosikymmenten ajan tutkinut insinööri Friedrich Berg on todennut, että merkittävin juutalaisia tappanut tekijä olivat pilkkukuumeen kaltaiset vaaralliset kulkutaudit.

Saksalaisten ylläpitämillä leireillä hygieniavaatimukset olivat tiukat, mutta monet juutalaiset vastustelivat Bergin mukaan peseytymistä niin ankarasti, että sillä oli tappavia seurauksia. Berg toteaa, että tämän vahvistivat saksalaisten lisäksi puolalaiset, amerikkalaiset ja englantilaiset lääkärit. Jopa Varsovan gheton juutalainen johtaja Adam Czerniaków kirosi päiväkirjassaan 29.5.1942:

”Ghettoa ei voida pitää siistinä, sillä yhteisö ei ole tarpeeksi sivistynyt. Ikävä kyllä kaikki täällä käyttäytyvät kuin siat. Vuosisatojen saastainen elämäntapa kantaa hedelmää.”

Kylpyjä, vaatteidenpesua, käymälöihin ulostamista ja siivoamista vastustaneet puolanjuutalaiset olivat niin saksalaisten kuin liittoutuneiden mukaan välitön uhka kaikille, sillä taudti levisivät sota-aikana nopeasti. Tämä oli toisen maailmansodan todellinen ”holokausti”.

 

Uhrimyytti politiikan työkaluna

Kansainvälinen sionistiyhteisö oli jo ennen ”holokaustia” levittänyt maailmalla joko paisuteltuja tai täysin väärennettyjä tarinoita juutalaisvainoista kartuttaakseen varallisuuttaan ja diplomaattista valtaansa. Nobel-palkittu Aleksandr Solženitsyn on kirjoittanut erittäin kriittisesti siitä kuinka juutalaisjärjestöt yrittivät käyttää Venäjän pogromeja poliittisena aseena tsaaria vastaan.

Huhtikuussa 1903 Chișinăun kaupungissa syntyi väkivaltaisuuksia juutalaisten ja ei-juutalaisten välillä. Yhteenottoja tutkinut Solženitsyn totesi, että hallitus ei millään tavalla osallistunut väkivaltaisuuksien aloittamiseen. Maailmalla useat juutalaisjärjestöt kuitenkin syyttivät tsaaria, mitä Solženitsyn piti todisteena siitä, että juutalaisjärjestöt yrittivät uhria esittämällä saada vaikutusvaltaa ja kaataa poliittisen vihollisensa – Venäjän ”antisemitistisenä” pidetyn hallitsijan.

Chișinău-propagandaa on jopa kutsuttu toisen maailmansodan holokaustivalheiden kenraaliharjoitukseksi.

Sama kaava toistuu edelleen: hampaisiin asti aseistettu Israel puolustelee hyökkäyksiään palestiinalaiskouluja vastaan sillä, että pienet militanttijärjestöt ampuvat toisinaan juutalaisalueille umpimähkäisiä raketteja, jotka eivät vahingoita edes rakennuksia. Murhatut palestiinalaislapset painuvat unholaan siinä missä juutalaisten pahoinpitelemät ja murhaamat venäläiskristityt 1900-luvun alussa. (Kyllä, kuten Solženitsyn kirjoittaa, myös juutalaiset aloittivat pogromeja – niistä vain ei näytetä Ylellä koskaan dokumentteja!)

Juutalainen propaganda esitti venäläiset alikehittyneinä raakalaisina.
Juutalaisjärjestöjen levittämä pogromipropaganda esitti venäläiset alikehittyneinä raakalaisina.

 

Myytti ”holokaustin” tuhkista nousseesta ”demokratiasta”

Israelin oikeuttamispropagandaan kuuluu vahvasti ajatus ”Lähi-idän ainoasta demokratiasta”, joka nousi Feenix-linnun tavoin barbaarisen Euroopan murhaamien juutalaisten tuhkasta. Israelin korkein johto ulko- ja pääministeriä myöten syyttelevät jatkuvasti eurooppalais- ja arabivaltioita ”fasistisiksi” ja ”antisemitistisiksi”.

Implisiittinen viesti on, että ilman Israel-majakan näyttämää valoa ihmiskunta vajoaisi loputtomien holokaustien kierteeseen.

Mutta onko Israel demokratia? Ei. Se on etnokratia. Demokraattiset oikeudet on taattu ainoastaan Israelin juutalaiselle väestölle. Juutalaisuutta ei määrittele israelilaisten uskonnollisuus (yhä useammat kansalaisista ovat ateisteja) vaan heidän geeniperimänsä.

Pääministeri Benjamin Netanjahun kanslia vahvisti 2013, että Israel voi tehdä DNA-testejä juutalaisiksi itseään väittäville itäeurooppalaisille, jotka haluavat muuttaa Israeliin. Samana vuonna maailmalle vuosi tieto, että Israelin hallitus oli steriloinut mustia etiopianjuutalaisia maahanmuuttajia näiden ”epäpuhtaan” syntyperän vuoksi. Olivatpa etiopianjuutalaiset kuinka uskonnollisia tahansa, on heidän rodullinen perimänsä Israelin hallituksen mukaan väärä.

Israel on demokratia vain juutalaisille.
Israel on demokratia vain juutalaisille.

Geneettisesti juutalainen voi saada Israelin kansalaisuuden vaikka hän olisi hepreaa osaamaton ateisti. Sen sijaan miljoonilla juutalaisten kotoaan häätämillä arabeilla ei edelleenkään ole oikeutta muuttaa takaisin Palestiinaan.

2003 julkisuuteen vuosi The Luntz Research Companies- ja The Israel Project –nimisten pr-firmojen laatima mediastrategia Israelin julkisuuskuvan parantamiseksi. Dokumentti paljasti millä tavoin sionistit järjestelmällisesti pyrkivät julkisuudessa peittelemään Israelin epädemokraattista politiikkaa, laittomia siirtokuntia sekä sotarikoksia. Mediastrategian mukaan yksi Israelin tehokkaimmista viesteistä on ollut se, että maa on ”Lähi-idän ainut demokratia”. Strategia kehottaa sionisteja toistamaan lyhyitä iskulauseita uudelleen ja uudelleen julkisuudessa yleisen ilmapiirin muuttamiseksi.

”Lähi-idän ainut demokratia” on kuitenkin ontto ja valheellinen iskulause. Vaikka Israelissa elävillä arabeilla on muodollinen oikeus äänestää vaaleissa, luokittelee yhteiskunta heidät virallisesti Ö-luokan kansalaisiksi. Adalah-ihmisoikeusjärjestö onkin todennut:

”Israel ei koskaan edes pyrkinyt integroimaan palestiinalaisväestöä. Sen sijaan heitä on kohdeltu kakkosluokan kansalaisina ja heidät on pyritty eristämään yhteiskunnan näkyvistä asemista. Israel syrjii palestiinalaisia järjestelmällisesti: palestiinalaisten omistamia maa-alueita pakkolunastetaan juutalaisille […]

Palestiinalaisia ei virallisesti luokitella vähemmistökansaksi, vaikka YK:n päätöslauselma 181 tätä vaatii. Palestiinalaiset eivät ole virallinen vähemmistö vaan ’israelinarabeja’, ’ei-juutalaisia’, ’muslimeja’ tai ’kristittyjä’.”

Israel ei ole siis demokratia, vaikka palestiinalaisille on kirjoitettu sivurooli parlamentaaristen vaalien teatterissa. Israel on etnokratia, jossa hallitseva etninen ryhmä – juutalaiset – nauttii vapaudesta samalla, kun ei-juutalaiset kärsivät pakotetusta köyhyydestä ja rasistisesta väkivallasta. Äänestysoikeuskin on miljoonille palestiinalaisille vain symbolinen. Kevään vaaleissa juutalaissotilaat estivät arvioiden mukaan noin 4,5 miljoonan palestiinalaisen pääsyn vaaliuurnille!

Elämä väkivaltaisten siirtokunta-aktivistien ja mielivaltaisesti voimaa käyttävien sotilaiden ikeessä ei ole demokraattista. Demokraattinen yhteiskunta ei ylläpitäisi rotuerottelujärjestelmää, jonka nojalla palestiinalaiset on asetettu ankaran sotilastuomioistuimen alaisiksi ja juutalaiset lempeän siviililainsäädännön alaisiksi. Demokraattinen yhteiskunta ei pakkolunastaisi palestiinalaisalueiden kaasua, vettä ja muita luonnonvaroja juutalaisväestön käyttöön. Se ei myöskään saartaisi palestiinalaisalueita ja kontrolloisi ”Ö-luokan kansalaisten” päivittäistä kalorimäärää.


Video: Rotuerottelu vallitsee myös Israelin kiinteistömarkkinoilla.

 

Kolmannen valtakunnan vastakohta

Kumosimme siis oikeistokonservatiivien hellimän myytin ”Lähi-idän ainoasta demokratiasta”. On aika siirtyä vasemmalle: Onko Israel ”natsivaltio”?

2013 julkaistussa The Gatekeepers –kohudokumentissa Israelin tiedustelupalvelu Shin Betin johtajat arvostelivat hallituksen väestöpolitiikkaa ja vertasivat maataan kansallissosialistiseen Saksaan. 1981–1986 tiedustelupalvelun johtajana työskennellyt Aavraham Shalom esimerkiksi totesi, että ”olemme raakoja miehittäjiä – kuten saksalaiset toisessa maailmansodassa”. (Tästä huolimatta esimerkiksi Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvosto syytti Yleisradiota ”antisemitismistä”, kun Varsovan ghettoa verrattiin radiossa juutalaisten Libanonissa ja Palestiinassa miehittämiin alueisiin.)

Shalomilla ja hänen kollegoillaan on toki syytäkin hävetä. Shalom itse joutui eroamaan sen jälkeen, kun häntä syytettiin palestiinalaisvankien murhista ja murhatodisteiden hävittämisestä. Artikkelissa ”Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta” olemme käsitelleet tarkemmin juutalaisvaltion väkivaltaa paitsi palestiinalaisia niin myös amerikkalaisten kaltaisia liittolaisia vastaan.

Israelilaissotilaat ja ”-poliisit” alistavat palestiinalaisia muun muassa kidnappaamalla näitä. Pieniä lapsiakin voidaan kaapata keskellä yötä kotoaan ilman perusteltuja rikosepäilyjä. Pelkästään tämän vuoden syyskuun aikana juutalaiset kidnappasivat yhteensä 562 palestiinalaista.

kids

Palestiinan ihmisoikeustilannetta seuraavan International Middle East Media Centerin (IMEMC) mukaan seksuaalinen väkivalta ja jopa pedofilia ovat arkea juutalaisvaltion pidätysselleissä. 2014 Gazan kansanmurhan aikana ja sen jälkeisenä syksynä juutalaiset kidnappasivat IMEMC:n mukaan jopa 600 palestiinalaislasta. 40 % kaapatuista kärsi sukupuolisesta väkivallasta pidätysaikana.

2013 YK julkaisi ihmisoikeusraportin palestiinalaisten vainosta. Raportti sai juutalaisjärjestöt suunniltaan, sillä sen sisältö oli karua luettavaa. Se esimerkiksi paljasti, että juutalaissotilaat käyttävät palestiinalaislapsia ihmiskilpinä, vaikka Israelin propagandan mukaan ihmiskilvet ovat Hamasin heiniä. YK:n mukaan juutalaispoliisit syyllistyvät järjestelmällisesti muun muassa seuraaviin rikoksiin kaappaamiaan palestiinalaislapsia vastaan:

”[Pidätetyt palestiinalaislapset] kärsivät järjestelmällisestä fyysisestä ja verbaalisesta väkivallasta, nöyryyttämisestä, kivuliaisiin asentoihin pakottamisesta ja pään huputtamisesta.

Heille kerrotaan, että heidän perheenjäsenensä tullaan murhaamaan, pahoinpitelemään tai raiskaamaan. Syömistä, juomista ja ulostamista kontrolloidaan epäinhimillisesti.”

 

Totuus Saksasta

YK:n raportit tuovat totisesti mieleen Hollywood-elokuvat ”natsi-Saksasta” ja etenkin pahamaineisesta Gestaposta, ”Hitlerin oikeasta kädestä”. Kun otamme Hollywood-lasit pois silmiltä ja tutustumme Gestapon todellisiin menetelmiin, huomaamme, että Israel-rinnastus on äärimmäisen halventava saksalaispoliisia kohtaan.

Historiantutkija Vincent Reynouard on selvittänyt Gestapon toimintatapoja paneutumalla alkuperäisiin asiakirjoihin, kuten Nürnbergin sotarikostuomioistuimen sekä Ranskassa 1944–47 Gestapon avustajia vastaan käytyjen oikeudenkäyntien pöytäkirjoihin. Niistä selviää, että toisin kuin Israelissa, saksalaisten miehittämillä alueilla kansalaiset eivät menettäneet perusoikeuksiaan, jos salainen poliisi otti heidät kiinni.

Ranskan oikeudenkäyntipyötäkirjat kertovat lukuisista tapauksista, joissa kansalaiset haukkuivat julkisesti Gestapon johtoa, tekivät valituksia poliisin kotietsinnöistä ja kieltäytyivät noudattamasta viranomaisten käskyjä. Nämä rikkovat täydellisesti median luoman kauhukuvan poliittisesta poliisista, joka murskasi opposition säälimättömästi ja jota kukaan ei uskaltanut kritisoida.

Toisin kuin palestiinalaisia vainoava Israelin väkivaltakoneisto, Gestapo ei ollut ideologinen tai ”rasistinen”: Ranskan Gestapon johdossa työskenteli esimerkiksi Henri Oberschmuckler, joka oli… juutalainen!

Kulttuurimarxistinen viihdeteollisuus ruokkii edelleen myyttiä "sadistisesta" Gestaposta. Kuva juutalaisen David F. Friedmanin perverssistä propagandaelokuvasta.
Kulttuurimarxistinen viihdeteollisuus ruokkii edelleen myyttiä ”sadistisesta” Gestaposta. Kuva juutalaisen David F. Friedmanin perverssistä propagandaelokuvasta.

Gestapon erotti Israelin ”poliisista” myös se, etteivät saksalaiset raiskanneet pidätettyjä. Voimakeinoja käytettiin muutenkin sotaolosuhteisiin nähden erittäin kitsaasti. Edes saksalaisia terrorisoineen vastarintaliikkeen jäseniä ei pahoinpidelty, mikäli nämä suostuivat puhumaan kuulustelijoille. Gestapo-oikeudenkäyntien pöytäkirjat siis osoittavat, että kansallissosialistisen Saksan ja Israelin salaiset poliisit erosivat toisistaan kuin yö ja päivä: saksalaiset eivät käyttäneet poliisia kollektiivisen etnisen terrorin välikappaleena.

Israelin erottaa Saksasta myös se, että saksalaiset puolustivat itse itseään eikä heillä ollut Yhdysvaltojen kaltaista isoveljeä, jonka selän taakse juosta. Saksalaiset puolustivat omaa kotimaataan Neuvostoliiton tukemaa kansainvälistä vallankumouksellista kommunismia vastaan. Israel sen sijaan alistaa palestiinalaisia, jotka vain tahtovat palata kotiinsa.

Israelin johtajat puhuvat mielellään juutalaisista ”valittuna kansana”, jolla on yliluonnollinen oikeutus alistaa arabeja. Retoriikkaa on usein verrattu saksalaisten kansallissosialistien harvakseltaan käyttämään Herrenvolk-käsitteeseen. Nürnbergin näytösoikeudenkäynnissä harvinainen Herrenvolk-käsite nostettiin arvoon arvaamattomaan ja käännettiin ”hallitsijaroduksi” vaikka tarkka käännös on ”isäntäkansa”. Saksassa kansalaiset tahtoivat olla oman maansa isäntiä, sillä ensimmäisen maailmansodan myötä heidät oli alistettu kansainvälisten pankkien sotakorvausorjiksi.

Sen sijaan Israel perustettiin, kun sionistinen liike tunkeutui vieraaseen maahan, ajoi alkuperäiskansan kodeistaan ja perusteli tätä vetoamalla asemaansa ”valittuna kansana”!

 

Israel – kristillisten arvojen linnake?

Olemme nyt kumonneet myytin siitä, että Israel olisi ”nationalistinen” valtio, jolla olisi oikeutus puolustautua palestiinalaisia vastaan. Voi kuitenkin olla, ettemme vieläkään ole onnistuneet vakuuttamaan kristillisiä sionisteja, joille Israel edustaa uskonnollisia hyveitä ja vastavoimaa ”pahoille natseille ja arabeille, jotka yrittävät hävittää kristillisen perinnön”.

Mitään todisteita kristittyjen sionistien maalaamille kauhukuville ei tietenkään ole. Esimerkiksi kansallissosialisteille uskonnonvapaus oli niin tärkeä arvo, että se kirjattiin puolueohjelmaan. Kuten laina-artikkelissamme ”Kansallissosialistinen Saksa oli kristitty valtio” puolestaan todettiin, ei Hitlerin puolue koskaan käynyt taistelua kirkkoa vastaan. Poikkeuksen tietysti muodostivat liberaalit ja sionistiset papit, jotka yrittivät verhota politiikkaansa uskon kaapuun.

Juutalaisten polttaman kirkon raunioilla Israelissa.
Juutalaisten polttaman kirkon raunioilla Israelissa.

Israelissa tilanne on täysin toinen. Juutalaisryhmät ovat vain koventaneet väkivaltaansa palestiinalaiskristittyjä vastaan viime vuosina. Kirkkoja poltetaan, pappeja pahoinpidellään, kristittyjen asuntoihin ja autoihin maalataan herjoja ja uhkauksia. Äärijuutalaiset johtajat saavat julkisesti vaatia kristittyjen murhaamista ja kirkkojen tuhoamista – heillä on tuomioistuimen lupa. Kuten kirjailija Craig Nielsen on todennut, ”Israel vastustaa kristinuskon julistamista rajojensa sisällä voimakkaammin kuin kommunistinen Kuuba koskaan on tehnyt”!

Pääministeri Benjamin Netanjahu on ilmoittanut tahtovansa, että Talmudista tehtäisiin Israelin perustuslaki. Talmudin kanta kristinuskoon on yksiselitteinen, alla muutama esimerkki:

 • Sanhedrin 45a, 52a-b, 106a: Kuvaa kolmea niistä neljästä menetelmästä, joilla Jeesus [‘Balaam’] tapettiin (kivittäminen, polttaminen, kaulan katkaiseminen, kuristaminen). Kivitettäessä raskas kivi pudotettiin Jeesuksen rinnan päälle niin että se murskaantui. Poltettaessa Jeesus laskettiin lantaan kainaloita myöten, sitten hänen kaulansa ympärille kiedottiin kangas, jonka päitä vedettiin sen jälkeen vastakkaisiin suuntiin, niin että suu aukesi. Sulaa lyijyä kaadettiin suusta sisään, niin että sisälmykset paloivat (näin tahdottiin polttaa sielu). Kuristaminen samalla systeemillä, kiristämällä lujasti kankaan päitä. Kaula katkaistiin miekalla.
 • Shabbath 116a: Kristillisiä kirjoja [mm. Uusi testamentti] ei tule pelastaa tulelta, kuten ei myöskään rakennuksen romahdukselta, vedeltä tai miltään muulta joka ne tuhoaisi; kristittyjen kirjoja tulee polttaa; Uusi testamentti on kuin tyhjä paperi. – – Missään olosuhteissa ei saa mennä kristityn taloon.
 • Gittin 57a: Jeesus [‘Balaam’] lähetettiin rabbien moittimisen vuoksi helvettiin, jossa häntä rangaistaan keittämällä häntä kiehuvassa ulosteessa. Jeesus luettiin yhdeksi niistä kolmesta suurimmasta “Israelin synnintekijästä” (Jeesus, Bileam, Tiitus), jotka Israel on koskaan tuntenut.

2009 lehdistössä kuohui, kun rabbi Yitzhak Shapiron kirja The King’s Torah nousi bestselleriksi Israelissa. Kirjassa todettiin, että on oikein murhata ei-juutalaisia (olivatpa nämä sitten vauvoja tai aikuisia) vaikka nämä eivät aiheuttaisi suoraa fyysistä vaaraa juutalaisille. Kirja järkytti maailmalla paitsi sisältönsä vuoksi niin myös siksi, että sen julkaiseminen ylipäätään sallittiin.

Tämä on jälleen yksi tekijä, joka erottaa Israelin kansallissosialistisesta Saksasta. Kansallissosialistit esimerkiksi kielsivät kirjailijalegenda Louis-Ferdinand Célinen juutalaisvastaisen pamflettisarjan, koska sen sisältö oli liian vihamielistä. Sen sijaan Israelissa äärijuutalaiset saavat rauhassa julistaa rasististen murhien ilosanomaa!

Israelilaispoliisit palestiinalaisen kimpussa.
Israelilaispoliisit palestiinalaisen kimpussa.

 

Arabinationalismia vai väkivaltaista ääri-islamismia?

Kansallissosialisteja, alkuperäisiä kristittyjä ja muslimeja on aina yhdistänyt yksi erityisen voimakas yhteiskunnallinen arvo: koronkiskonnan vastustaminen. Yhteinen arvopohja tuli esiin mielenkiintoisella tavalla, kun kansallissosialistit pohtivat, minne juutalaiset tulisi siirtää Euroopasta.

Yksi mahdollisista kohteista oli Palestiina. Palestiina-vaihtoehdosta kuitenkin luovuttiin pian. Juutalaisasioista vastannut ulkoministeriön virkamies Eberhard von Thadden kirjoitti syyn tälle muistioonsa: ”Saksan hallitus ei voi sallia toimia, jotka antavat juutalaisille mahdollisuuden ajaa Palestiinan ylväät ja hyveelliset kansalaiset pois isänmaastaan.” Samaa mieltä oli SS-johtaja Heinrich Himmler:

”Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää […] siirtää juutalaisia Palestiinaan. Tiedämme, että arabit eivät pidä juutalaisista lainkaan enemmän kuin me saksalaiset. Emme tule sallimaan, että Palestiinaan lähetetään enää ollenkaan lisää juutalaisia…”

Sionistisessa propagandassa Israelia kiivaasti vastustaneet arabinationalistit leimattiin välittömästi kristinuskon ja uskonnonvapauden vihollisiksi – aivan samoin kuin Hitlerkin oltiin leimattu. Kuten artikkelin alkukappaleissa jo kuitenkin muistutimme, Israelin voimakkaimmat viholliset ovat aina olleet arabimaailman uskonnollisesti suvaitsevaisimmat valtiot.

syyriahez1

Ennen Yhdysvaltojen ja Israelin synnyttämiä sotia Baath-puolueiden hallitsemien Irakin ja Syyrian suurkaupungeissa naiset saivat liikkua ulkona ilman huntuja, uskontoryhmien väliset avioliitot olivat yleisiä ja kristityt eivät pelänneet mennä kirkkoon. Nyt pelkäävät. Nationalismi Lähi-idässä on kuolemaisillaan Syyrian myötä. Kansallisaatteen paikan ovat ottaneet sitä vastustavat aatteet – sionismi ja ääri-islamismi.

Hizbollah, Syyrian sosiaalinen kansanpuolue ja muut Israelia vastustavat aseelliset ryhmät ovat arabikristittyjen viimeinen toivo. Mutta milloin kristityt sionistit ymmärtävät tämän?

 

Sionismi on kansainvälinen liike siinä missä kommunismi

”Juutalaiset ja rasismi” –sarjan kolmannessa osassa tahdoimme osoittaa, että juutalaisvaltio Israel on a) rasistinen valtio, jonka kansalaisuutta hakevien on varauduttava DNA-testeihin ja toisaalta b) antinationalistinen valtio, jonka olemassaolo perustuu kokonaan kansainväliseen rahoitusjärjestelmään ja ulkomaalaiseen apuun.

Samalla todistimme, että eurooppalaisten turvallisuuden kannalta olisi paljon edullisempaa, että Israel lakkautettaisiin ja uskonnollisesti maltillinen arabinationalismi elvytettäisiin taistelemaan al-Qaidan kaltaisia terroristijärjestöjä vastaan. Erityisen tärkeää tämä on Lähi-idän kristittyjen vähemmistöjen turvallisuuden kannalta.

zionism bolshevism

Israelin ensimmäinen presidentti Chaim Weizmann luonnehti New Yorkissa 3.12.1942 pitämässään puheessa sionistista liikettä ”troijalaiseksi hevokseksi vihollislinnakkeessa” ja jatkoi: ”Tuhannet Euroopassa elävät juutalaiset takaavat, että vihollisemme tulee tuhoutumaan.” Weizmannin lausunnot tukevat lainaamiamme Ben-Gurionin suunnitelmia kansainvälisestä liittovaltiosta, jonka keskus Israel olisi. Israelin ensimmäinen pääministeri ja ensimmäinen presidentti olivat yhtä mieltä siitä, että sionismi on bolševismin tavoin kansainvälisyysaate – ei kansallismielinen.

Ei olekaan ihme, että Israelin perustamisen jälkeen diasporaan on jäänyt elämään merkittävä määrä juutalaisia, jotka tukevat Israelia Euroopasta ja Yhdysvalloista käsin. World Jewish Congressin ja sen jäsenjärjestö Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvoston kaltaiset ryhmät vaativat Israelin säilymistä juutalaisvaltiona mutta monikulttuurisuutta Eurooppaan (1, 2).

Miksi kansallismielisten tulisi siis Suomessakin vastustaa Israelia? Koska Israel on monikulttuurista Eurooppaa vaativan World Jewish Congressin kaltaisten järjestöjen taloudellisen ja poliittisen vallan keskus. Sen sijaan Muammar Gaddafin kaltaiset rehelliset arabinationalistit tiedostivat varsin hyvin, ettei Eurooppa tahdo hukuttautua pakolaistulvaan.

Mutta Gaddafi on kuollut. Libyan tuho oli voitto Israelille, mutta kohtalokas Euroopalle, joka kohtaa nyt historian tuhoisimman siirtolaistulvan.

*”Sionisti” ei ole kiertoilmaus sanalle ”juutalainen”. Tämä artikkeli ei väitä, että tekstissä nimetyt juutalaiset edustaisivat koko juutalaista kansaa tai toimisivat tietyllä tavalla siksi, että he ovat juutalaisia. Sellaisen väittäminen olisi Suomessa rikollista.

 

Arvi Pihkala

79 kommenttia

 1. Kansallissosialismin sijaan tulee puhua kommunismista. Vasemmistolaisuus ja kommunismi ovat välineitä, jotka kapitalismin tapaan on keksitty koko maailman omaisuuden saamiseksi kv. juutalaisuudelle. Niillä myös valjastetaan kansaa alamaisiksi talmudistiseen uuteen maailmanjärjestykseen aivopesemällä ja kieroon kasvattamalla. Kommunismi levisi pääasiassa juutalaisten kautta ja he johtivat ja johtavat vasemmistolaisia liikkeitä. Juuri kommunistiset väkivaltajärjestöt ja armeijat ovat raiskaaja-armeijoita ja niiden jäsenet tekevät mitä pöyrstyttävimpiäö rikoksia koko ajan.

  Israelin pääministeri David Ben-Gurion, joka myönsi, että sionismi on perustettu rasistiselle periaatteelle, toi esiin v. 1962 profetiansa tai utopiansa maailmasta v. 1987: “Kuva maailmasta v. 1987, kuten se on mielikuvituksessani hahmoteltuna: […] Läntinen ja itäinen Eurooppa tulevat autonomisten valtioiden liittovaltioksi sosialistisilla ja demokraattisilla hallinto-järjestelmillä. Neuvostoliiton poikkeuksella, yhdistyneenä euraasialaisena valtiona, kaikki muut maanosat tulevat yhdistyneiksi maailman liitossa, jonka käytössä tulee olemaan kansainvälinen poliisivoima. (USA-Israel-Nato?) Kaikki armeijat tullaan lakkauttamaan, eikä enää tule olemaan sotia (vain ’sotia rauhan ja suojelun puolesta’?). Jerusalemissa Yhdistyneet Kansakunnat, todellisesti Yhdistyneet Kansakunnat, tulee rakentamaan profeettojen alttarin palvelemaan yhdistyneitä mantereita; Tämä tulee olemaan ihmiskunnan korkeimman oikeuden näyttämö yhdistyneiden mannerten kaikkien kiistojen selvittämiseksi, kuten Isaiah profetoi.”1 (Look Magazine, 16.1.1962.) Ja ihmiskunnan Korkeimman oikeuden periaate, ylin laki, on tietysti nyt käytössä oleva Orwellin ’peace is war’- tai quantanamo-oppi.

  Grigori Zinovjevilta:

  http://winstonsmithministryoftruth.blogspot.fi/2012/03/yet-another-zinoviev-genocidal-rant.html?zx=6303605272d91b2f

  http://winstonsmithministryoftruth.blogspot.fi/2011/12/another-zionviev-genocidal-rant.html

  1. ”Olemme tuhonneet nyt Venäjän kapitalistit ja omistavan luokan. Seuraavaksi aiomme tehdä saman USA:n ja Euroopan älymystölle.” 2. ”Voittaaksemme vihollisemme tarvitsemme sosialistisen militarismin. Tarvitsemme puolellemme Puna-armeijaan 90 miljoonaa 100 miljoonasta N-liiton vallan alaisesta venäläisestä. Lopuille meillä ei ole mitään käyttöä, joten murhaamme heidät.” 3. ”Kapitalistisissa maissa surmataan yksittäisiä ihmisiä. Me tapamme kokonaisia kansanluokkia”

  Juutalaisen Zinovjevin (Apfelbaumin/Aronorin) lauseet tuovat mieleen Talmudin, jonka mukaan goyim saa olla olemassa vain sen vuoksi, että hän palvelee 24 h juutalaisia. Muut tapetaan. Tätä mieltä oli hiljattain julkisesti entinen Jerusalemin päärabbi Ovadia Yosef

  Harhauskoisten lasten tappamiseen kehottava kirja bestselleriksi Israelissa

  Kuten kirjoituksesta voi päätellä, Michael Collins Piper on oikeassa, kun hän radio-ohjelmassaan totesi, että Talmudin mukaan juutalainen saa tappaa ei-juutalaisen milloin sattuu huvittamaan. Oppaasta voimme lukea, että ”(Juutalaiset saavat) tappaa ne, jotka puheillaan heikentävät suvereniteettiamme”. Myös Nooan lakeja vastaan rikkonut on tapettava, jotta lait pysyisivät kunniassa.

  Israelin tavoite on säätää koko maailmassa pakolliseksi Nooan lait, joiden mukaan rabbituomioistuin määrää koko maailmassa kaikesta ja ei-juutalaisten on elettävä noiden lukuisten lakien mukaan.

  http://moranen.blogspot.fi/

  Morasen blogista voimme viime kirjoituksista (Ei-juutalaiset juutalaisuudessa) lukea, että tällainen tappaminen voidaan katsoa ihan vain jumalan pyhittämiseksi erinäisten mielipiteiden mukaan (oppaan kirjoittajat ovat Chabad-Lubavich -rabbeja eli myös melko kovan linjan edustajia).

  Plusääni(31)Miinusääni(7)
 2. Ben Gurionista myös toinen lainaus, mukana myös muuta:

  http://moranen.blogspot.fi/2008/10/juutalaisuuden-opetuksia-osa-6.html

  “Chabad Lubavitch -sivustolla kerrotaan “Rebben” sanoneen että:
  “Pääasiallinen avodah [tehtävä] tälle sukupolvelle on mennä lopulliseen goluksen sotaan, valloittaa ja puhdistaa kaikki ei-juutalaisten maat” — Shabbos Parshas VaYelech, 5746.

  Sekä:
  “[Liittyen] Seitsemään Mitzvotiin: Aika on koittanut valmistella maailma Messiaalle. Tähän siältyy sen tekeminen “sopeutetuksi paikaksi” levittäen Seitsemää Mitzvotia.4” — Purim, 5747, Sichos in English, vol. 25, s. 7.

  Ja että:
  “Vaikuttaminen ei-juutalaisiin, jotta he pitävät heidän mitzvottinsa, Seitsemän Noahide Lakia […] tulee avustamaan meidän tehtäväämme, maailman tekemistä Jumalan vaelluspaikaksi, ja auttamaan Messiaan saapumista.” — Purim, 5747, Sichos in English, vol. 35, s. 3.

  Kuten myös:
  “Jotta koko maailma tulisi pysymään järjestyksessä, on välttämätöntä että joka ikiseen “seitsemästä kymmenestä kansakunnasta” tultaisiin vaikuttamaan niin että ne tulisivat työskentelemään maailman sopeuttamiseksi. On riittämätöntä että vain yksi kansakunta toimisi oikein.” — Hisvaduyos 5750 1:395; viitattu “The Deed is the Main Thing,” Kol Boi Ha’olam, s. 388. (noahide.com, ‘The Hasidic Gentile Campaign: Rebbe Speaks’.)”

  …Israelin pääministeri David Ben-Gurion totesi Time Magazinen haastattelussa v. 1948 ihmisrodusta ja yhdistyneistä kansakunnista että:
  “Meidän politiikkamme täytyy olla ihmisrodun yhtenäisyys. Maailma on jakaantunut kahteen ryhmittymään. Me pidämme yhdistyneitä kansakuntia juutalaisena ihanteena.”9 (Time Magazine, 16.8.1948, s. 25.)

  Ben-Gurion teki v. 1962, Look Magazinen haastattelussa erittäin tärkeän ja kiehtovan profetian omasta maailmankuvastaan tulevaisuudessa v. 1987: “Kuva maailmasta v. 1987, kuten se on mielikuvituksessani hahmoteltuna: kylmä sota tulee olemaan menneisyyden asia. Sisäiset paineet ja jatkuvasti kasvava älymystö Venäjällä enempään vapauteen sekä massojen paineet elinolojen nostamiseksi, voivat johtaa vähittäiseen Neuvostoliiton demokratisoitumiseen. Toisaalta työläisten ja maanviljelijöiden kasvava vaikutusvalta sekä tiedemiesten kasvava poliittinen tärkeys, voivat muuttaa Yhdysvallat täysin hyvinvointivaltioksi suunnitellulla taloudella. Läntinen ja itäinen Eurooppa tulevat autonomisten valtioiden liittovaltioksi sosialistisilla ja demokraattisilla hallintojärjestelmillä. Neuvostoliiton poikkeuksella, yhdistyneenä euraasialaisena valtiona, kaikki muut maanosat tulevat yhdistyneiksimaailman liitossa, jonka käytössä tulee olemaan kansainvälinen poliisivoima. Kaikki armeijat tullaan lakkauttamaan, eikä enää tule olemaan sotia. Jerusalemissa Yhdistyneet Kansakunnat, (todellisesti Yhdistyneet Kansakunnat) tulee rakentamaan profeettojen alttarin palvelemaan yhdistyneitä mantereita; tämä tulee olemaan ihmiskunnan korkeimman oikeuden näyttämö yhdistyneiden mannerten kaikkien kiistojen selvittämiseksi, kuten Isaiah profetoi. Korkeampi koulutus tulee olemaan kaikkien henkilöiden oikeus maailmassa. Pilleri raskauden ehkäisemiseksi tulee hidastamaan Kiinan ja Intian räjähdysmaista luonnollista väestökasvua. Ja vuoteen 1987 mennessä, keskimääräinen elinikä tulee yltämään 100 vuoteen.”10 (Look Magazine, 16.1.1962.)”

  Tästä profetiasta on tärkeää huomata juuri se kuinka Ben-Gurion viittaa “Isaiahin profetiaan”, eli siis juutalaisuuden messiaanisiin opetuksiin. Tämä on selvä käytännön osoitus arvovaltaisen juutalaisen suusta (Israelin pääministerin!) siitä, että juutalaisten joukossa tosiaan on vaikutusvaltaisia juutalaisia, jotka ottavat uskontonsa hyvin vakavasti ja haluaisivat nähdä jopa sen messiaanisten profetioiden toteutuvan. Ja erittäin oleellista on myös ymmärtää, että juutalaisuuden messiaaniset profetiat eivät ole mitään taivaallisia tai tuonpuoleisia epämääräisiä unelmia, päinvastoin: Juutalaisuuden messiaaninen tavoite juutalaisten hallitsemasta maailman yliherruudesta perustuu nimenomaan todelliseen maailmaan, maallisten juutalaishallitsijoiden johtamaan maailmanvaltaan. Tuskin juutalaisjohtajat jättäisivät tämän messiaanisen tavoitettaan minkään epämääräisen Jumalan varaan, vaan todennäköisemmin juuri itse pyrkisivät tämän saamaan aikaan. Tästä on kyse: Juutalaisuuden maailmanherruus maan päällä, jota jotkin juutalaisjohtajat mahdollisesti suunnittelevat. ”

  Todellakin tämä taitaa olla todellinen uskonto, sillä Gurion oli ateistinen sosialisti, kuten monet sionisit. Silti näitä juttuja tunnutaan toteuttavan selvästi uskonnollisena missiona. Muut osat tästä Morasen lyhyemmästä tutkielmasta on syytä lukea:

  http://moranen.blogspot.fi/2008/10/juutalaisuuden-opetuksia-osa-5.html

  http://moranen.blogspot.fi/2008/10/juutalaisuuden-opetuksia-osa-4.html

  http://moranen.blogspot.fi/2008/10/juutalaisuuden-opetuksia-osa-3.html

  http://moranen.blogspot.fi/2008/10/juutalaisuuden-opetuksia-osa-2.html

  Kansalliset armeijat lakkautetaan siis näissä visioissa ja on YK:n eli juutalaiseliitin johtamat kv. armeija ja poliisivoimat. Kuten nyt EU:lla on Europol ja YK:lla oli aluski mandaatti ja rauhanturvaajat ja sitten Nato ja liittoumat ym. Golden Dawnin kohtalosta huomaamme, että juutalaisjohtajan Ronald Lauderin julistus ja ohjeistus hänen luonaan juosseille poliitikoille riitti puoluee toiminnan estämiseen. Samalla julistettiin tuomio tällaisille nationalistipuolueille (ei vielä ns. kosher-nationalisteille). Tuevaisuudessa ei varmaan suvaita muodostuvankaan mitään nationalistipuolueita, mutta siis jos esiintyy jokin ikävä ilmiö, on olemassa kv. poliisivoimat, jotka voidaanlähettää paikallise poliisin tueksi. Kun kansakunnat on tuhottu perusteellisemmin, sukupolven sisällä paikalliset polisitkin ovat kauttaaltaan bolsuja kai eli luottorottia. Nyt ei voi esim. Kreikassa kaikkiin poliiseihin NWO-taholta luottaa. Kaiken kaikkiaan tietenkin kansakunnat tuhotaan ja rajat on avattu, jotta ihmiset olisivat helpommin hallittavaa massaa. Sikäli kun on kuppikuntia ja aina tulee olemaan sen verran, että ne saadaan nahistelemaan keskenään. Hajoita ja hallitse. Kun oli yhtenäiset kansallisvaltiot tai homogeniset, sellaiset saattoivat aina herätä ja kansalaiset yhdistää voimansa, koska heillä oli kulttuurinsa ja omaisuuttakin eli jotain, joka oli puolustamisen arvoista. Yhtenäisyys mahdollistaa puolustautumiskyvyn. Kunkaikki on tuhottu ja kaikki masennettu ja väännetty bolshevistiseksi roskaväeksi, ei ole puolustuskykyä homogeenisenakaan. Mutta homogeenisuutta ei suvaita, koska kaikki mahdolisuudet viedään ja rajat avaamalla päästään tuhoamaan nopeammin traditioita ym. Näin juutalainen valta ei voi koskaan olla vaarassa kumoutua. Tietenkin kyseessä on tämän syyn lisäksi siis kyse talmudistisesta missiosta tuhota muut ja alistaa heidät. Mutta silti siis vaaditaan tietenkin ylikansallinen poliisivoima tuhottujen ja muutettujen alueiden mahdollisen kielteisen ilmiön kuriin laittamiseen. Tämä on helppoa, koska kohteella ei ole juurikaan puolustusmahdollisuuksia. Varsinkin, jos ja kun kansalaiislta on kerätty aseet. Lisäksi JWO/NWO haluaa jatkuvia levottomuuksia, joita sitten voi kukistella verisesti. Kuten nyt Irakissa, Syyriassa, Libyassa ja vähän joka puolella. Veri lentää ja poikkeusolot jatkuvat. Epästabiilisu on itse tarkoitus ja maailma yksi suuri sota-alue ja gulagi lopulta. Vallitsee jatkuva poikkeus- ja hätätila.

  Yeager taannoin ihmetteli, miten amerikalaiset nielevät sen, että keskusteluohjelmissa on alkanut teeveessä siellä esiintyä juutalaisia (useat eivät tajua kaikkien heistä olevan juutalaisia), jotka sanovat, että “amerikkalaiset, valkoisetkin, varmaan pian tajuavat, miten hyvä juttu se on, kun valkoiset eivät enää ole enemmistönä eivätkä he ole yksinomaan johtoasemissa, vaan päinvastoin”. Eihän tuossa ole mitään järkeä! Miksi ihmeessä heidät pitää syrjäyttää? Samat janoavat kiihkeästi myös koko rodun risteytymistä ja tuhoa. Mielenkiintoista todella, kuinka juuri eurooppalaiste kansakunnat ja etenkin germaanispohjaiset ovat olleet ykköskohde juutalaiseliitin vihalle jo satoja vuosia. Onko tässä määrä tuhota jokin poikkeuksellinen kyvykkyys? Em. käytäntö siis ei selitä kaikkea aggressiota teoissa ja puheissa.

  Plusääni(24)Miinusääni(5)
 3. Laivaraiskaus: Somalit jälleen asialla?

  http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1180245

  17-vuotiaan lenkkeilijän surmatapauksen oikeuskäsittely alkoi

  http://www.patriootti.com/17-vuotiaan-lenkkeilijan-surmatapauksen-oikeuskasittely-alkoi/

  No nyt on veteraanitkin saatu ihan sekaisin!!

  Sotaveteraanit ja lotat vetoavat: ”Pidetään Suomi rauhallisena”

  Ilmeesi kun ”isäm maan” perustajat eivät ole samalla linjalla ”isäm maan” ”puollustajien” kanssa. Huutista rasistivässyköille. Miltäs nyt tuntuu, hommahomot?
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443410196679.html

  Tai sitten iltapaska tekee saatanan työtä!!

  Mies kävi 16-vuotiaan tytön kimppuun helsinkiläisessä julkisen liikenteen bussissa 16. tammikuuta vuonna 2012.

  Miehen tuominneen Helsingin hovioikeuden mukaan hän väkivaltaa hyväksikäyttäen raiskasi tytön, joka oli tuolloin kykenemätön puolustamaan itseään tai edes ilmaisemaan tahtoaan. Oikeuden mukaan teko oli tehty erittäin nöyryyttävällä tavalla ja sillä oli aiheutettu erityisen tuntuvaa kärsimystä.

  Abdikadir Nure Elmil tuomittiin törkeästä raiskauksesta kahden vuoden ja seitsemän kuukauden vankeuteen helmikuun alussa Helsingin käräjäoikeudessa”

  Lähteenä Iltalehti

  Plusääni(11)Miinusääni(3)
 4. Tiesin jo etukäteen, että suuri osa tuomiosta on salaisia. Silti jouduin yllättymään siitä, kuinka vähän tietoa tuomiolauselmissa on. Yksinkertaisimmillaan tuomiossa lueteltiin vain tekijä, syyksi luetut rikokset, tuomio sekä vahingonkorvausten määrät.

  Vain noin kolmasosassa tapauksista oli julkisia osia, joissa oli mukana teonkuvauksia. Niistä kävi ilmi, että tuomioon päätyneet raiskaukset ovat vakavia väkivaltarikoksia. Siitä MOT-jakson nimi: Raiskaus ja rangaistus.

  Vain muutamista tuomioista oli kirjoitettu julkinen seloste joko käräjäoikeudessa tai hovioikeudessa. Sen perusteella saattoi saada jonkinlaisen käsityksen raiskauksen tekotavasta sekä tuomion perusteista. Jotkut julkiset selosteet olivat niin lyhyitä ja ylimalkaisia, että niissä toistettiin käytännössä pelkkä tuomiolauselma.

  Salassapidon vuoksi edes tuomioistuimilla ja syyttäjillä ei ole kattavaa tietoa siitä, millaisia raiskausjutut oikeastaan ovat. Järjestelmässä kenelläkään ei ole kokonaiskäsitystä siitä, mitä raiskauksissa oikein tapahtuu. Siihen voi päästä perehtymään vain kokenut tutkija, kuten MOT:n haastattelema professori Terttu Utriainen.

  Näin laajaa aineistoa käsiteltäessä huomio kiinnittyy väistämättä yksityiskohtiin ja ääritapauksiin. Mieleen jäävät tapaukset, joissa tuomio on poikkeuksellisen kova tai hovioikeus on muuttanut käräjäoikeuden tuomiota poikkeuksellisen paljon.

  Esimerkiksi Lohjan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 2003 miehen kahdesta raiskauksesta ja kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä puolentoista vuoden ehdottomaan vankeuteen. Toinen mies sai raiskauksesta ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä niin ikään puolentoista vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen.

  Hovioikeuden käsittelyssä rikossyytteet säilyivät ennallaan, mutta rangaistus aleni. Molemmat saivat vuoden ja kahden kuukauden ehdollisen tuomion. Vankilatuomion sijaan he pääsivät vapaalle jalalle. Herää kysymys, millainen tapaus on ollut. Miten kaksi eri oikeusastetta on voinut antaa samoista rikoksista niin erilaiset tuomiot? Emme pysty vastaamaan.

  Vain joka kymmenes käräjäoikeuden tuomio on kiristynyt hovioikeudessa. Otetaan esimerkki:

  Mustasaaren käräjäoikeudessa miestä syytettiin alun perin pahoinpitelystä ja raiskauksesta. Käräjillä raiskaussyyte putosi pois ja mies sai pahoinpitelystä kolmen kuukauden ja 15 päivän ehdollisen tuomion. Syyttäjä valitti tuomiosta hovioikeuteen. Hovioikeus katsoi, että tekijä oli syyllistynyt sekä raiskaukseen että pahoinpitelyyn. Tuomio koveni hovissa vuodeksi ja kuudeksi kuukaudeksi ehdotonta vankeutta. Millä perusteilla? Emme pysty vastaamaan, koska tuomiolauselma vaikenee.

  suomalainen kyseessä 🙂 🙂 Kyllä ne muurarit vihaa suomalaisia!!

  Plusääni(14)Miinusääni(2)
 5. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/201617#.Vh_mAiuBglo

  “The abuse we had to endure was despicable, with a number of protesters screaming ‘Jewish Tory scum, get back to Auschwitz,’” Woods told The Chronicle.

  “I have never heard such vile language. The whole incident left us all shaken up,” hre recalled.

  Hundreds of people gathered outside the Conservative party conference over three days to protest against austerity.

  A spokesperson for Greater Manchester Police said it had “not received any reports in relation to this matter.”

  “GMP will not stand for any incidents of anti-Semitism and officers policing the conference were given clear direction to take action against any individual who goes beyond peaceful protest into unlawful actions,” the spokesman added.

  “As a result, officers are arresting and charging those we believe to be responsible for any offenses committed against either delegates or protesters,” he said.

  “If anyone has been a victim of any such incident, they are encouraged to please report this to the police and we will investigate.”

  The incident is just the latest in a series of anti-Semitic incidents in Britain. The European Jewish Congress recently released a damning report revealing a spike in anti-Semitism throughout Europe, with the UK leading the way for the most anti-Semitic countries.

  In one incident in July, a Holocaust survivor who set up a pro-Israel stall at a trade union festival was hounded from the event by pro-Palestinian campaigners who called him a “Nazi”.

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
 6. ”Eurooppalaisten turvallisuuden kannalta olisi paljon edullisempaa, että Israel lakkautettaisiin”
  Kuinka tuo käytännössä toteutettaisiin? Mitä tehtäisiin nykyiselle juutalaisväestölle?

  Plusääni(9)Miinusääni(6)
  1. Rikollisvaltiolla on ydinasearsenaali ja lisäksi ote kaikista länsimaista eli poliitikot ovat jo käsinukeosastoa. Siten ei voida toistaiseksi.

   Juutalaiset tietenkin joutuisivat opettelemaan oikeasti demokraattista tasa-arvoa muun väestön kanssa.

   Plusääni(13)Miinusääni(7)
   1. Nimimerkki Jepulisjepsis on muistaakseni esittänyt, ettei atomi- ja ydinaseita ole olemassakaan (eivät toimi aseina). Kyse olisi siis vain pelottelusta ja pelolla hallitsemisesta (samaan tapaan kuin lavastetussa ”kylmässä sodassa”). Itse en ole perehtynyt asiaan, joten voisiko joku (esim. Jepulisjepsis itse) valaista asiaa? Luin myös, että Hiroshiman ja Nagasakin pommitukset toisen maailmansodan päätteeksi olivat tavallisia napalmpommituksia, eivät atomiasepommituksia (kaupunkeihin jäivät puunrungot pystyyn [!] ja jotkut rakennuksetkin jäivät pystyyn, jälki oli kuin napalmpommituksen jäljiltä).

    Jos atomiaseita ja ydinaseita ei ole, Israelilla ei ole pelotetta.

    Ja tässä asiassa minut voi haukkua miten vain; en tunne asiaa ja siksi vain kysyn, koska asialla on suuri poliittinen merkitys. Löysin nämä linkit:

    https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2013/12/06/atomipommiuskonto/

    http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm

    http://heiwaco.tripod.com/bomb1.htm

    http://www.big-lies.org/NUKE-LIES/www.nukelies.com/forum/can-nuclear-bombs-ever-work-Leahy-1-of-2.html

    Plusääni(8)Miinusääni(6)
    1. Uusiseelantilainen tiedemies Bruce Cathie on aikoinaan todistanut, että atomipommi on monimutkainen geometrinen laite, jonka voi räjäyttää vain, kun se on oikeassa suhteessa maanpintaan ja aurinkoon nähden. Räjäyttäminen on mahdollista täten vain kaksi kertaa vuodessa, jolloin aurinko on samassa asennossa.
     Näkemystä puoltaa myös lukuisat ydinaseita koskevat onnettomuudet, joissa yhdessäkään ydinase ei ole räjähtänyt.

     Plusääni(2)Miinusääni(11)
     1. No, nettiä selaamalla löytyy tarkempaa tietoa Bruce Cathiestä (kuoli pari vuotta sitten). Hän ei ollut tiedemies vaan liikennelentäjä, joka eläkkeelle siirryttyään kirjoitti 7 kirjaa fantasia-aiheista.

      Cathie oli UFO-miehiä, näki kuulemma lukuisia UFOJA ja ryhtyi omin päin tutkimaan asiaa. Hän jakoi omalla matematiikallaan maailman energialinjojen verkoksi ja oli sitä mieltä, että UFOT tulevat näille energialinjoille tankkaamaan energiaa (siksi UFO-esiintymiä on kuulemma tietyissä paikoissa ja siksi ne liikkuvat tietyillä tavoilla).

      Cathie myös väitti, että ydinpommi voi räjähtää vain tiettynä aikana tietyssä paikassa suhteessa solaarisen systeemin geometriaan (suhteessa aurinkoon). Pommin on oltava myös geometrisesti rakennettu. Ydinsotia ei kuulemma synny sen vuoksi, että pommin räjähtäminen on sidottu kulloinkin tiettyyn paikkaan ja aikaan ja vihollinen pystyy aina laskemaan nuo paikat ja ajat. Räjäytyksiä ei siis voi suunnitella loogisesti (aika ja paikka määräävät räjäyttämisen mahdollisuuden). Koska ydinpommit eivät sovellu sodankäyntiin, tavanomaisten aseiden kehittelyä jatketaan kaikkialla.

      Kaikki tuo on puhdasta fantasiaa, ja siksi Cathien kirjatkin ovat fantasiakirjoja. Hän yritti saada USA:n viranomaisten kiinnostumaan hänen kyhäelmistään, mutta häntä ei otettu todesta (hänen esityksiään otettiin vastaan, mutta ne todettiin huuhaaksi, ja nykyisin Cathien paperit on julkistettu eräiden antigravitaatiopapereiden mukana).

      No, tulihan tällaistakin asiaa selattua. Ei kiinnosta.

      Plusääni(10)Miinusääni(2)
    2. No, tässä jotain Herra Ohjeelle:
     https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2013/12/06/atomipommiuskonto/comment-page-1/#comment-188

     Pitäisi myös selvittää mitä ihan exastisti on radioaktiivinen säteily, ja mitä se ei ole. Alkuaineet eivät ihan noin vain ala itsekseen säteilemään radioaktiivisesti (ja mikä tahansa aine ei johda/kanna tätä radioaktiivista säteilyä), vaan tapahtuman käynnistämiseen ja ylläpitämiseen tarvitaan aina ulkopuolinen energialähde. Siksi esim. pelätty säteilyonnettomuus on hyvin lyhytaikainen ja epämääräinen tapahtuma.

     Muistan esim. yhden ydinfysiikan kurssin, missä korostettiin, että ydinvoimalan reaktorin polttoainesauvojen uraanin atomien halkeamisen reaktio ei toimi ilman ulkopuolista energialähdettä.

     Samaa tuolla toistaa myös Heiwako:

     http://heiwaco.tripod.com/bomb1.htm

     Tuo asia jo pelkästään vesittää ydinpommin toiminnan.

     Voin toki erehtyäkin, mutta atomipommi (hallitsematon ketjureaktio/ydinräjähdys) on mielestäni vain satutarinaa. Juutalainen huijaus.

     Tämä ulkopuolisen energialähteen (tai neutronilähteen?) tarve tekee hallitsemattoman ketjureaktion (ydinpommi) toteuttamisen mahdottomaksi. Koko kriittisen uraanimassan atomien halkeamisen ketjureaktio on siis tapahtumana kyseenalainen. Myös kriittinen massa käsitteenä on kyseenalainen. Googlaa Chigago pile no.1 https://www.google.fi/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRxqFQoTCMnq9drox8gCFYaVLAod8QQFJg&url=https%3A%2F%2Fsites.google.com%2Fa%2Fncsu.edu%2Fnuclear-energy%2Fhistory&psig=AFQjCNEcdbAD3lrjcesJQFA3JJE4IyVJUg&ust=1445113287998659

     Siinä Chigago pile:ssä siis pinottiin uraania sisältäviä harkkoja ikäänkuin halkopinoon ja yritettiin niin saada aikaan ”kriittinen massa”. Tätä ”ydintiedettä” tehtiin siis amatöörimäisesti kokeilemalla, josko ”kriittinen massa” löytyisi kunhan vain pinotaan uraaniharkkoja tarpeeksi samaan kasaan. Vähän samaan tapaan kuin Marie Curie ”löysi/eristi” mm. polonium hiukkasen muutaman tonnin malmikasasta. Todella onnekas löytö…
     http://www2.hs.fi/extrat/teemasivut/tiedeluonto/alkuaineet/84.html

     Lähes kaikki transuraaniset alkuaineet ovat vähän samalla tavalla epämääräisissä oloissa keksittyjä ja käytettyjä ja näitä transuraanisia alkuaineita voi syntyä enimäkseen vain ydinreaktoreissa, ja arkielämässä näihin alkuaineisiin ei juuri törmää. Täytyy olla ns. huipputiedemies (eli täysin aivopesty ja tieteelle kritiikitön ja riippuvainen virka-asemastaan), että pääsee edes tutkimaan näitä transuraanisia alkuaineita.

     Sivuhuomiona sanottakoon, että lähes kaikki atomi(pommi)fyysikan keksintöjen parissa puuhastelleet ovat olleet juutalaisia. Aina Dmitri Mendelejevin alkuainetaulukko unesta lähtien.

     Mendelejevhän siis kertoi nähneensä unessa taulukon, jossa alkuaineet asettuivat paikoilleen niin kuin pitikin. Herättyään hän kirjoitti sen paperinpalalle.

     Toisaalta koko aineen atomimalli on vain teoriaa. Juutalainen huijaus?

     The atomic THEORY:

     https://youtu.be/lPi6FU-9O5I

     Plusääni(8)Miinusääni(2)
     1. Laitan tähän vielä ed. kommenttejani täydentämään linkin artikkeliin, jossa kerrotaan miten epävarmalla tolalla tiede voi joskus olla.

      http://www.areiopagi.fi/2016/06/tieteen-taantumus/

      Monet laulavat ylistystä tieteellisen menetelmän itseään korjaavalle luonteelle, mutta käytännössä se ei sitä aina ole.

      Jopa tahallinen petkutus on aivan yleinen ilmiö myös tieteessä.

      Tieteen tekijöillä ei ole aina halua, eikä motivaatiota, eikä taloudellisia resurssejakaan arvioida toistensa tutkimustuloksia. Mutta vallitsevia paradigmoja (kuten evoluutioteoriaa) kritisoivat tulokset vertaisarvioidaan hyvinkin tarkasti.

      Tieteen ongelma on, että suuri osa siitä ei yksinkertaisesti ole tiedettä.

      Plusääni(4)Miinusääni(0)
 7. ”Lähi-idässä Israelia vihaa monenkirjava joukko opiskelijoista yrittäjiin ja eläkeläisiin sekä maltillisista muslimeista kristittyihin ja agnostikoihin”

  Kun kerran tyyli on tämä, Magneettimedia käytännössä julistaa olevansa kelvoton lähde. Sitä ei voi käyttää osoittamaan miten asiat oikeasti ovat valta- ja rahapelissä, koska Magneettimedia näyttäytyy vihasivustona niille, joille tässä jotakin pitäisi todistaa. Siten viesti ei mene perille.

  Tuskinpa Magneettimedia mikään valeopposition äänitorvi on, mutta tavantorveilullaan pilaa asiansa. Sääli.

  ”Magneettimedia on uusnatsistisen Pohjoinen Perinne ry:n julkaisema verkko- ja ilmaisjakelulehti.[1]”

  Tuo on siis Wikipediasta. Kannattaa miettiä millaisia mielikuvia se vahvistaa, koska arvatenkaan moiset mielikuvat eivät edistä mitään hyvää.

  Plusääni(12)Miinusääni(23)
 8. Miksi kansallismieliset eivät yhtä hyvin voisi vastustaa Palestiinalaisia islamisteja? Israel sijaitsee vihamielisten ählämivaltioiden ympäröimänä. Ja on puolustajan roolissa, kun vihamieliset muhamettilaiset tahtoisivat hävittää koko Israelin.

  Plusääni(9)Miinusääni(17)
  1. Koska Israel ajaa mamutusta ja kommunismia ja kieltää kansallismielisyyden. Vain Israel-henkiset persut saavat näytellä mamukritiikkiä. Talmud-juutalaiset haluavat hävittää meidät ja kulttuurimme. He mieltävät toimintansa sodaksi etenkin eurooppalaisia vastaan. Siis he haluavat tuhota meidät. Kuten persuista ja muista kosherpopulisteista huomaamme, mamutuskritiikki ja juutalaismielisyys eivät sovi yhteen. Halla-ahon täytyi siis olla huijjaus ja PS-puolueen. Ja katso: PS-puolueen äöänestäminen oli täydellistä mielettömyyttä, sillä se petti täydellisesti. Israelia nuoleba kansallismielinen on siis mahdottomuus. Sellaiset ovat huijjauksia. Tuhoajansa käskyläisiä ja siis kaikki toiminta toimii 100 % kansamme tuhoamiseksi ja kulttuurimme. Samoin onli mielettömyyttä luulla, että banksterien valeoppositio olisi jokin vastalause velkatalkoille millään tavalla.

   Miksi juuri Israelin hävittäminen yleensä liikuttaisi suomalaisia? Varsinkin, jos sielllä vain hommataan oikeudenmukaisempi meno ja varastettua maata palautettaisiin ja pakolaiste saisivat palata? Juuri Israelin kuuluisi olla monikulttuurinen. Kuitenkaan suomalaiste kosher-nationalistit eivät esim. taistelleet tai edes piitanneet Tshetshenian tuhoamisesta ja jopa kansanmurhasta.

   Palestiinan asia on Suomen asia paljon enemmän, koska Israel uhkaa ihan yhtä paljon myös suomalaisia. Pian kai vain juutalaiset savat kantaa asetta ja Europol tekee Suomesta Länsirannan/Gazan väkivallan ja tuhon kanssa. Koko Suomi on kohta gulagi ja koko Eurooppa. Juutalaiset sitten saavat kantaa aseita ja ampua kenet hyvänsä ”uhkaavalta näyttävän”. Tarkastuspisteet kiusaavat ja ihmisiä vangitaan kiristystä varten ja ihmiskokeisiin. Kauheaa väkivaltaa ja tietenkin poliitikkojen suosimilla rikollisilla on aseet jne.

   Plusääni(22)Miinusääni(8)
   1. ”Palestiinan asia on Suomen asia paljon enemmän, koska Israel uhkaa ihan yhtä paljon myös suomalaisia”
    Ai Israelinko joukkoja tänne on tulossa majottautumaan vok keskuksiin? Ei vaan muslimeja. Älkää nyt jaksako mitään sellaisia naurettavuuksia kuin että Israel kontrolloi Isistä. Jos täällä ottais kantaa jokaiseen huuhaa-väitteeseen muuhun ei sitten jäisi aikaa.

    Plusääni(5)Miinusääni(7)
    1. ”Kansallismielisten” profeetta Adolf Hitler kirjoitti oman Koraaniin verrattavan aapisen Mein Kampf opiksi ja ohjeeksi tuleville sukupolville miten tuhotaan isänmaa. Tämä Kansallissosialistisen Saksan murskaaminen malliksi maailmalle päättyi Hitlerin itsemurhaan 1945 ja Saksan jako Liittoutuneiden toimesta Itä- ja Länsi Saksaan.

     Olen patriootti, vastustan vasemmiston ja ”Kansallis mielisten” myyräntyötä hävittää Suomi ja suomalaiset ja korvata Isänmaamme Shariaan perustuvalle islamilaisella verisellä sortovallalla.

     Isänmaallisena tuen Israelia ja sen sopeutumista erittäin vihamieliseen ympäristöön. Selvitäkseen tulevasta islamilaisesta terrorismista Suomen olisi syytä ottaa mallia Israelilta kuinka tullaan toimeen fanaattisten, veren- ja murhanhimoisten muslimien kanssa.

     Vasemmiston ja Kansallissosialistien soluttautuminen ja mädättäminen yhteiskunnalliisiin organisaatioihin on jatkunut jo liian kauan, Kodit ovat menetetyt, kristillinen usko on menetetty, puolustusvoimat on menetetty maanpetoksillisille ideologioille, vasemmistolle sekä Kansallissosialismille ja näiden käsien kautta islamille.

     Kansallissosialistien ja vasemmiston yhteistyöllä Suomen kansaa on harhautettu perinteisellä syntipukilla, juutalaisilla, luulemaan juutalaisten olevan uhka. Tänäpäivänä Suomea uhkaa totalitääriset ideologiat Kansallissosialistit ja vasemmisto sekä primitiivinen uskonnollispoliittinen systeemi Islam, joka perustuu ”kunniaan”, kostoon, häpeään, valehteluun, petoksiin ja murhiin.

     Jumala maatammme armahtakoon ja varjelkoon.

     Plusääni(1)Miinusääni(3)
  1. Juutalaiset ja kantikset ovat joutuneet pakenemaan monista Euroopan kaupungeista kun muslimit ovat niihin änkeytyneet ja aloittaneet juutalaisten ja kantisten vainoamisen, riehumiset ja tuhopolttamiset. Muslimit ovat jo monista Eu.n kaupungeista vallanneet omiksi palestiinoiksi, NoGo alueita.

   Jonain päivänä Suomen kaupungit ovat samanlaisen islamilaisen terrorin kohteena.

   Plusääni(2)Miinusääni(2)
 9. Olemme hirvittävän tuhon kynnyksellä. Juutalaiset ovat ottaneet kaiken haltuunsa ja poliitikot ovat heidän nöyriä käskyläisiään. EU-maat ovat velkaantuneet korviaan myöten. Konkurssi uhkaa, mutta joka tapauksessa kaikki menee pian korkoihin. Kreikan tie on Suomen tie. Kreikassa itsemurhien määrä on räjähtänyt tässä syöksykierteessä ja ihan turhaan turhalla velkaantumisella ja veroalella juutalaisille ym. Vastaavasti Saksassa Weimarin aikana itsemurhia tehtiin määrättömästi, etenkin kun tuhokehitystä oli jatkunut. Nyt siis määrät Kreikassa ovat yhtä mielettömiä kuin juutalaisessa kurimuksessa olleessa Saksassa. Hitler muutti kaiken nopeasti hyvinvoinniksi ja kukoistukseksi. Muutoin juutalaiset olisivat vieneet pikku hiljaa kaikki. Paljon 20-luvulla vietyjä omaisuusmassoja palautettiinkin lopulta.

  Euroopan rajat on avattu ja kaikki suistetaan kaaokseen hirvittävällä mamutuksella. Perussuomalaiset ovat suurimpia roistoja ja täysi huijjaus. Etenkin mamutuskriitikko-osastoltaan. Jo ennen kriisi on jo lähes kaikki oikeudet viety. Mamutuskriitikot hyppäsivät PS-puolueeseen, joka on Israel-lahhkolaisten puolue. He ovat myös Israelin ystäviä eli eivät todellisia mamutuskriitikkoja. Kuten eivät voi olla nationalistejakaan. Kuinka ihmeessä he kannattavat juutalaismafiaa, joka Neuvostoliitossakin syyllistyi kauhistuttavaan hallintoon ja massamurhiin kymmeninemiljoonine uhreineen? PS-puolue on selvästi Suomi-syöjien puolue. Seuraavilla vaaleilla ei ole mitään merkitystä, koska jos ei mitään kansan vaatimuksesta tapahtuvaa hallituskriisiä tai ryhtiliikettä ilmaannu, Suomi on tuhon oma jo ensi vuonna.

  http://mk.christogenea.org/podcasts?sort_by=title&sort_order=DESC&page=8

  Myös Espanjassa kommunistit etenivät kohti vallankumousta. Tasavaltalaisista puhuminen on petollista, sillä kommunistit johtivat tätä osapuolta ja olisivat edenneet kommunistiseen vallankumoukseen illman Francon puuttumista asioihin. Jo 1932 tapahtui ”Kristalliyö”, kun 100 paikkakunnalla poltettiin 300 kirkkoa tai pyhäkköä. Tällaiset tempaukset kuuluvat juuri juutalaisbolshevismiin, eivät kansallissosialismiin. Globaali eliitti oli tosiasiassa Kristalliyönkin takana. Se oli falseflag. Myös falseflagit ovat nimenomaan tyypillisesti juutalainen tavaramerkki, jota muut ovat historiassa harrastaneet murto-osan siitä, miten paljon Mossad tai Siionin viisaat jne. ovat toimineet.

  Vastaavaa levottomuutta ja tuhotöitä oli myös muutenkin. Tuosta eteenpäin 100 kirkkohyökäystä, tuhoiskuja puolueiden tiloihin ym. Neuvostoliitossa oli kauan laskettu, että Espanjasta tehtäisiin kommunistinen. Espanjan juutalaisilla oli iso rooli kehityksessä.

  Koska kommunismi ja NL olivat Lännen luomuksia, koska ote ei irronnut koskaan, kaikki kauheudet ovat siis tehneet samat tahot, jotka johtavat EU:ta ja USAa eli se korkein ja todellinen vallankäyttäjä. Selkeästi koko maailmaa ollaankin suistamassa nyt kommunismiin ja globaaliksi sota-alueeksi ja gulagiksi. Nyt myös Eurooppa suistetaan helvetiksi.

  Plusääni(24)Miinusääni(6)
  1. Koko maailmanjuutalaisuudella oli iso osa Espanjan bolshevisoimisyrityksessä. Ei ihme, että mediassa mollataan Francoa ja valehdellaan hänestä kaikennäköistä. ”Tasavaltalaisia” ihannoidaan, vaikka kyse oli kommunismin rinnalla taistelemisesta (itse asiassa ulkomailta taiustelemaan tulleet olivat komukoita järjestään). Kommunistit kuitenkin murhasivat massoittain ihmisiä, kiduttivat munkkeja ja nunnia ja tappoivat intelligentsijaa jne. Franco teloitutti rikollisia, mutta vasta sitten, kun heidät oli tuomittu sotaoikeudessa laillisessa järjestyksessä. He olivat rikollisia murhaajia, jotka oikeutetusti teloitettin.

   Franco ei pyrkinyt väkisin diktaattoriksi ja ryhtyi sotaan vasta sitten, kun oli aivan pakko. Monet sosialistipomot kuolivat vanhuuteen vasta 60-luvulla. Franco olisi kai tappanut heidät, jos olisi ollut juutalaispropagandan mukainen verinen diktaattori.

   Plusääni(14)Miinusääni(3)
 10. Juutalaisten asuinalueena Israel on aivan kiistaton. Pitää itse asua maassa niin tulee ymmärtämään sen arvon mikä tuolla kansalla on. He ovat taistelleet islamia vastaa liki yksin ja pitäneet maansa pystyssä tilanteessa jossa monet kansakunnat olisivat jo luovuttaneet. Israel ei ole meille uhka vaan rajoistaan huolehtiva kansa ja demokratia – jossa matkaajasta huolehditaan. Islam on sen sijaan syöpä joka pitää kitkeä Suomesta mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

  Plusääni(7)Miinusääni(28)
 11. Vanha sitaatti: ”2 kk Hitlerin valtaannousun jälkeen juutalaisjärjestöt julistivat sodan Saksalle. The Daily Express of London esim. kirjoittaa 24.3.1933: “Kaikki juutalaiset ympäri maailman julistavat sodan Kolmannelle valtakunnalle. Israelin ihmiset ympäri maailmaa julistavat taloudellisen ja finanssisodan Saksaa vastaan. 14 miljoonaa juutalaista seisoo yhdessä yhtenä miehenä julistaakseen sodan Saksaa vastaan. Liikemies luopuu yrityksestään, pankkiiri osakekaupoistaan, tukkukauppias liiketoimistaan ja kerjäläinen mökistään liittyäkseen pyhään sotaan Hitlerin kansaa vastaan.” -Hitler oli tainnut jo suitsia pörssin ja uhmata muillakin talousratkaisuillaan talmudistien New World Orderin rakentamistouhuja. Mitään vainojahan ei ollut ollut. Kenties oli huomattu, että uusi Saksa ei sallisi maan luisumista juutalaiseliitin taskuun muun maailman mukana. Uudessa Saksassa ei pystynyt toimimaan kulisseissa ja lahjomaan päättäjiä. Taloussota uhkasi todellakin Saksan taloutta ja onnistuessaan e olisi aiheuttanut valtavan tuhon vähintään 1919 malliin.

  16.6.1933 johtava sionisti Vladimir Jabotinsky kertoi juutalaiselle maailmalle: “Meidän (juutalaisten) täytyy tuhota, tuhota, tuhota heidät, ei vain boikotilla, vaan poliittisesti, ohjaten kaikkia olemassa olevia voimia heitä vastaan, jotta Saksa eristettäisiin sivistyneestä maailmasta…vihollisemme Saksa on tuhottava.”

  Tammikuussa Jabotinsky jatkoi: “Taistelu Saksaa vastaan on jatkunut jo kuukausia maailman jokaisen juutalaisyhteisön, konferenssin, ammattiyhdistyksen ja yksittäisen juutalaisen kautta. On syytä olettaa, että osuutemme tässä taistelussa on ratkaisevan merkittävä. Meidän on aloitettava henkinen ja materiaalinen sota koko maailman toimesta Saksaa vastaan. Saksa haluaa tulla taas voimakkaaksi ja saada takaisin menettämänsä alueet sekä siirtomaat. Mutta meidän juutalainen intressimme on Saksan täydellinen tuhoaminen. Kollektiivina ja yksilöinä Saksan kansa on uhka meille juutalaisille.” -Millä tavalla uhka, ellei tavoitteena ole koko maailman saaminen juutalaiseen valtaan ja jos muu vaihtoehto (normaali ihmisyys muiden kansojen tapaan ja esim. rinnakkaiselo tasaveroisesti ja rauhanomaisesti) merkitsee henkistä kuolemaa.

  Saksan vastaisen kampanjan vetäjä USA:ssa David A. Brown totesi tuolloin: “Me juutalaiset saamme aikaan sodan Saksaa vastaan.” Tällaista huudettiin joka puolella joukkokokouksissa. Kesäkuussa huomattava kirjailija Emil Ludvig Cohen kirjoitti Les Annalesissa suorasukaisesti: “Hitler tulee saamaan sodan – Hän ei halua sotaa – mutta me tulemme pakottamaan hänet sotaan, emme tänä vuonna, mutta pian.” Samanlaiset äänet jatkuivat kaikki rauhan vuodet. 1937 professori A. Kulischher kirjoitti: “Saksa on judaismin vihollinen ja sitä kohtaan tulee suunnata kuolettava viha. Judaismin päämäärä tänään on säälimätön kampanja Saksan kansaa vastaan ja kansakunnan täydellinen tuhoaminen. Vaadimme kaupan täydellistä saartoa, raaka-aineiden tuonnin pysäyttämistä ja kostoa jokaiselle saksalaiselle, naiselle ja lapselle.”

  -ilmeisesti Saksa oli menestyksellä päässyt näiden koronkiskurien otteesta.

  1938 kirjailija Pierre Creange soitti osaltaan globaalia trumpettia kirjassaan Epitres aux Jutifs: “Taistelumme Saksaa vastaan on vietävä äärirajoille. Israelia vastaan on hyökätty. Puolustakaamme siis Israelia! Herännyttä Saksa vastaan asetamme heränneen Israelin. Ja koko maailma puolustaa meitä.” -Koko maailmaa siis komennettiin Israelista käsin.”

  Saksa pakotettiin Puolan sotaan. Saksa ei halunnut sotaa. Saksa ei saanut sitten rauhaa. Kv. juutalaisuus pakotti aivovammaisen tasolle aivopestyt orjakansansa Saksan kimppuun ja Italian. Nämä baraarit todellakin suorittivat hirvittävän saksalaisten kansanmurhan juutalaisten käskystä. Koko sota oli juutalaisten tuhoamissota Saksaa vastaan. Saksassa oli vapauduttu juutalaisvallasta ja koko maa pyöri kansakunnalle eikä pankkiireille. Pankkiirien ote oli katkaistu eli juutalaisten. Kansakunta halusi rakentaa maataan ja elää rauhassa ja kukoistuksessa. Sitten nämä barbaarit ja rikollslaumat hyökkäsivät Saksan kimppuun juutalaisten määräyksestä. Kuten tuosta huomaamme, nimenomaan juutalaisilla oli vahva visio koko Saksan kansakunnan tuhoamisesta absoluuttisesti maan päältä. Holohoax on siis pitkän syytösketjun osa, joka koostuu valheista, jotka juutalaiset ovat sepittäneet muista, yleensä juuri rikosten uhrien kohteista. Rikokset ovat yleensä sellaisia, että vain juutalaisuudelta irtoaa sellaisia muita kohtaan.

  Morgenthau-suunnitelmassa oli kyse vähintään 60 miljoonan saksalaisen tappamisesta. Urakka jäi toistaiseksi 20 miljoonaan. Jo I maailmansodan jälkeen Clemenceau sanoi saksalaisia olevan 20 miljoonaa liikaa ja että saksalaisten tappaminen oli vasta alkamassa. Morgenthau-suunnitelmassa saksalaiset tuhotaan osaksi juuri tuomalla vierasta väestöä muualta. Nyt Saksaa on tuhottu sodan jälkeen kiihgtyvään tahtiin juuri näin. Mamutuksessa on kyse saksalaisten murhaamisesta ja saksalaisuuden. Koko eurooppalaisuuden. Esim. ns. antisaksalaiset ovat vain yksi juutalaisjärjestö, jonka ohjelmassa ensin tuhotaan Saksan kansa, sitten muut kansakunnat sanalla tavalla. Juutalaiset viimneisenä, mutta heilt kystään ensin, haluavatko he Israelin tuhoutua…

  http://carolynyeager.net/heretics-hour-anti-germans-holocaust

  Tuolla antisaksalaisista ja myös tästä Euroopan kansakuntien tuhoamisesta.

  Siis 2. maailmansodassa saksalaiset tuhottiin miljoonia murhaamalla. Kymmeniä miljoonia. Saksalaiset eivät tehneet edes sotarikoksia. Juuri juutalaiset huusivat koko kansan murhaamista kostoksi kuolettavasta otteestaan pakenemisesta. Juutalaiset vievät nyt loppuun saksalaisten tuhoamisen. Heidät haluttiin tuhota jo ennen I maailmansotaa ja tuhoamista jatkettiin. Tämä oli silloinkin vain päänavaus valkoisten ja muidenkin kansakuntien tuhoamiselle.

  Myös juutalaiset paholaiset Venäjällä eli neuvostokommunistit uhosivat avoimesti jo valtaa ottaessaan, että he tulevat murhaamaan miljoonia. He myös halusivat levittää kommunismin kaikkialle maailmaan. Kommunsimissa on kyse kansakuntien tuhoamisesta ja väestönsiirroista. Sama taho on nyt syölsemässä nopeasti koko maailman hirvittävään kommunismiin, jossa niinikään juutalaiset saavat kaikki konkursseissa ja yksityistämisillä ja suurkonsernien suosimisella jne. Kaikki muut kansat tuhotaan ja syöstään helvettiin.

  Plusääni(22)Miinusääni(3)
  1. ”Saksa pakotettiin Puolan sotaan. Saksa ei halunnut sotaa. Saksa ei saanut sitten rauhaa. Kv. juutalaisuus pakotti aivovammaisen tasolle aivopestyt orjakansansa Saksan kimppuun ja Italian. Nämä baraarit todellakin suorittivat hirvittävän saksalaisten kansanmurhan juutalaisten käskystä. Koko sota oli juutalaisten tuhoamissota Saksaa vastaan. Saksassa oli vapauduttu juutalaisvallasta ja koko maa pyöri kansakunnalle eikä pankkiireille. Pankkiirien ote oli katkaistu eli juutalaisten. Kansakunta halusi rakentaa maataan ja elää rauhassa ja kukoistuksessa. Sitten nämä barbaarit ja rikollslaumat hyökkäsivät Saksan kimppuun juutalaisten määräyksestä.”

   Nämäapinan tasolle aivopessyt barbaarimassat tarkoittavat siis tässäkaikkia Saksan vihollisia ja oikeastaan kaikkia muita maailman kansakuntia, sillä ne olivat näitä juutalaisuuden aivopestyjä pikku villi-ihmisiä. NimenomaanLännen aivottomat nollat myös. Vain fasistit näissä maissa olivat suurin piirtein järjellisiä tai järki-ihmisiä.

   Plusääni(19)Miinusääni(3)
  2. Raakel, mitä sinä hyödyt ideologisesta rutosta ja sen levittämisestä? Miksi suljet silmäsi näkemästä miljoonien ihmisten hädältä jota sinun ideologinen saasta tuottaa ja syytät juutalaisia tuottamastasi tuhosta?

   Plusääni(1)Miinusääni(3)
 12. Ystävät, nyt löysin sellasita tietoa jota en olisi ikinä uskonut edes katsovani,,
  NatsiSaksan mustamaalaaminen alkoi toisessa maailmansodassa ja siitälähtein totuus on ollut täysin vääristynyttä! Juutalaiset ovat kääntäneet valkean mustaksi ja aivopesseet koko maailman Natsi saksaa ja Hitleriä vastaan.
  Totuus kuitenkin on se että Hitler vastusti Juutalaista maailmanvalloituspyrkimystä, ja siinä etenikin hyvin, kunnes USan ja Englannin rahat ja joukot saivat Saksalaiset vihdoin tuhottua.
  Katsokaa, hyvät ihmiset tämä video, (englanniksi tosin)
  https://www.youtube.com/watch?v=8RcySKE_P70

  Plusääni(15)Miinusääni(5)
  1. Kiitos, nimimerkki ”Totuus, vihdoinkin”, videon tiedoksi tuomisesta. En ole katsonut videota, katsoin vain pätkiä sieltä täältä; video on koottu yhteen eri aiheista, ja asialliselta video näyttää. Puhuu hirvittävyyksistä ja Hitlerin kansallissosialistisesta vastauksesta.

   Kirjoitan tämän kommentin myös todetakseni, että Hitlerin Saksa olisi helposti voittanut sodan, jos Saksan johto (ainakin osin) ja suuri osa Saksan kansasta olisi ollut oikeita sydämen kristittyjä, joiden rukouskin olisi oikea, sellainen, jonka Jumala kuulee (jumalattomien rukousta Jumala ei kuulu, Joh. 9:31). Saksassa oli paljon ulkonaista kristillistä kulttuuria ja ulkokultailua (esim. katolilaisuutta, joka ei ole kristinuskoa vaan ihmistekoja kristillisiin kaapuihin puettuna; mm. Trenton kaanonit kiroavat kristinuskon, siis uskon kautta pelastumisen), mutta uskonnollinen hurskastelu ei auta. Uskon (ja sen tuovan Pyhän Hengen, Jumalan) on oltava sydämessä, ja uskovan rukous on Pyhän Hengen työtä.

   Vaikeuksissa, esim. juuri sodassa ja taistelussa perkeleestä sikiävää juutalaisuutta vastaan, oikea kristitty vajoaa heti polville rukoukseen saadakseen Jumalalta avun ja johdatuksen, muuten taistelu jää pelkkien ihmismuskeleiden varaan ja jää epävarmaksi. En ole missään nähnyt kuvaa tai kirjallista kuvausta, että Saksan johto olisi langennut polvilleen rukoillakseen totisesti apua Jumalalta. Myös Saksan silloisesta kansasta minulla on kuva, että se oli ulkonaisesti kunnollinen, ystävällinen ja kristillinen kansa, mutta todellisia sydämen kristittyjä lienee ollut vähän. Muotokristillisyys ei ole kristinuskoa.

   Jos saksalaiset olisivat olleet oikeita kristittyjä, että olisivat varmasti helposti voittaneet sodan puolustautuessaan päälle käyvää maailmaa vastaan. Myös muista maista, esimerkiksi Suomesta, tulevat esirukoukset olisivat auttaneet. Mutta sodan lopussa Suomi soti Saksaa vastaan. Ei ollut todellista rukousta.

   Tämä lähinnä opastukseksi Suomen nykyisissä ja tulevissa kohtalonhetkissä, jotka takuuvarmasti tulevat, koska Suomi on ne karkealla ja röyhkeällä syntisyydellään ansainnut. Ei Jumalan edessä kekkuloida lasten massamurhilla, homoriettailulla, huoruudella, viinapulloilla, jumalanpilkalla ja kirkon raunioiksi vetämisellä. Se leikki loppuu LYHYEEN. Ja silloin on TOSI KYSEESSÄ. VIIMEISEN PÄÄLLE TOSI.

   Plusääni(20)Miinusääni(4)
   1. Hitler selvisi hengissä kaikista salamurha ja murha yrityksistä.

    Kukaan meistä ei voi varmasti tietää oliko se Jumala joka suojeli häntä. Joka tapauksessa vaikuttaa siltä kuin jokin suurempi voima suojeli häntä.

    Aika tekijä yhdistettynä USA:n massiiviseen materiaaliseen ylivoimaan koituivat Saksan kohtaloksi. Hitler piti myös kyytä(Englantia) povella liian kauan. Se kostautui. Englanti olisi pitänyt miehittää.

    Plusääni(5)Miinusääni(1)
    1. Hitler piti englantilaisia saksalaisten kaltaisena kansana ja pyrki välttämään vihollisuuksia Englantia vastaaan viimeiseen asti. Saksalla ei ollut maihinnousu aluksia. Lisäksi Saksan sotilastiedustelun johto(Canaris) teki myyräntyötä Hitlerin selän takana levittäen väärää tietoa englantilaisten joukkojen vahvuuksista ja sijoituksista jonka seurauksena Saksan sodanjohto lykkäsi ja lopulta hylkäsi suunnitelman maihinnoususta Englantiin.

     Onnistunut maihinnousu ja menestyksekäs Englannin miehitys olisi mahdollisesti antanut voiton avaimet Hitlerille Euroopassa.

     Plusääni(4)Miinusääni(1)
  2. PeLeX ”Juutalaiset ovat äärimmäisen etnosentrinen ryhmä ihmisiä ja he eivät tunne mitään sääliä meitä valkoisia kohtaan. He vihaavat meitä ja he aikovat tuhota meidät”

   PeLeX, eivät juutalaiset vihaa valkoisia, vain sinun kaltaiset vihaavat mielipuolisesti juutalaisia. En ole löytänyt minkäänlaista järkevää syytä siihen, muslimeilla on koraanit, hadithit etc. joitten perusteella he fanaattisella vihalla vihaavat juutalaisia ja sen jälkeen kristittyjä.

   Luulevatko vasemmisto ja Kansallissosialistit välttävänsä muslimien behead ja impalement toimenpiteet olemalla kavereita muslimien kanssa?

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
   1. Juutalaiset kutsuvat Talmudia suulliseksi Tooraksi. Talmudin sisältää runsaasti hyvin vihamielistä tekstiä ei-juutalaisia kohtaan. Me ei-juutalaiset olemme sen mukaan eläimiä, meille saa valehdella, meitä saa tappaa joutumatta vastuuseen jne.

    Tässä kohden on kuitenkin syytä mainita, että kyseinen Talmud on hyvin antikristillinen sisällöltään. Se ei edusta millään tavoin abrahamilaista juutalaisuutta ja on siten VT:n uskonsankareiden uskon vastainen. Voi hyvin sanoa, että Jeesus heilutti sanansäilää juuri talmud-juutalaisia vastaan, vaikka Talmud kirjoitettiinkin vasta myöhemmin.

    Plusääni(3)Miinusääni(3)
 13. magneettimedia on oikeassa monessakin asiassa mutta syyttää väärää puuta yleisesti rajojen avaamisessa ovat kyllä niin valkoiset juutalaiset mustat arabit kurdit aasialaiset slaavit jopa monet persut eniten keskusta ja kokoomus jotka tekevät bisnestä laittomilla elintaso siirtolaisilla

  joten kyllä noihin mahtuu joukkoon ihan valkoisiakin kuin juutalaisia erittäin typerää syyttää pelkkää yhtä ihmisryhmää ja kaiken lisäksi nuo assadid ja putinit ovat myös kokoomuslaiisia joilla valta on vielä korkeemmalla touollaiset diktaattorit haluatte myös suomeen valtaan? mutta muiden maiden uusliberalismi on parempaa? ehei ei näin.

  Plusääni(5)Miinusääni(16)
 14. kaikki olette varmaan kuulleet cabalsita, illuminaatista ym miksi sitä ihmiskunnan 1% haluaakaaan nimittää.
  Ryhmää jonka hallussa on pankit ja jotka ovat lahjoneet politikot, hallitukset ympärimaailmaa.. Jotka järjestää false flag operaatioita, kuten nyt Pariisinkin isku..
  No, 99% näistä tyypeistä on Juutalaisia.. ja minun mielestäni siinä on kyllä s riittävästi ´syytä kääntää”kriittinen” katse tähän uskontoryhmään..

  Plusääni(18)Miinusääni(4)
 15. On hienoa että Lähi-Idässä on yksi valtio joka antaa turpaan musuille aina kun musut sun muut palestiinalaisrotat rettelöivät. Suomenkin olisi otettava oppia ja kyykyttää Suomen musut kuten natsisaksa aikoinaan.

  Plusääni(5)Miinusääni(16)
  1. Persujutku perkele! Kait nyt pitäisi olla selvää, etteivät saksalaiset ketään kyykyttäneet, vaan eivät enää itse suostuneet kyykytettäviksi, niin kuin eivät suostu kaikki palestiinalaisetkaan. Olet lähtenyt heikoille jäille, onko sinulla kirjallinen sopimus tuosta ”luvatusta maasta” salmen toisella puolen?

   Plusääni(16)Miinusääni(3)
 16. Tuo teidän juutalais -ja israelilais vastaisuus on hanurista. Minäpä kerron miksi kansallismielisten ei pitäisi vastustaa Israelia. Samaan aikaan kun länsimaissa on oltu Israelia vastaan muslimiongelma on länsimaissa kasvanut se ei ole juutalaisten aiheuttama ongelma länsimaat ovat pöljäilleet sen ongelman itselleen hankkineet kirouksen ylleen olemalla juutalaisvastaisia. Kuten Raamatussa sanotaan Aabrahamille ” se joka sinua siunaa niittää siunausta joka kiroaa niittä kirousta.
  Boikotoitaisiinko seuraavia juutalaisia keksintöjä.
  Alkaliparisto, helikopteri, raskaustesti, poliorokotteet, kurkkumätä diagnostiikka, värivalokuvaus, kaasunaamari, kolera-rokote ,asperiini.
  Ne ovat menestyneet sen takia että niillä on älliä päässä enemmän kuin esim.alabaman punaniskoilla

  Plusääni(3)Miinusääni(19)
  1. Juutalaiset ovat menestyneet vain siksi, että he toimivat etnisesti itsekkäästi ja ovat varmasti, täysin varmasti, maailman vähiten altruistinen etninen ryhmä.

   Juutalaiset valtaavat aina, jos voivat, maan pankkitoiminnan, median ja ”kulttuurin”.

   Ihminen on joko täysin aivopesty tai todella tyhmä, jos ei tätä näe. Miten voit selittää sen, että jokaisessa, aivan jokaisessa, länsimaassa paikallinen juutalainen eliitti kannattaa muslimien massamaahanmuuttoa ja samaan aikaan heidän oma maansa sulkee rajansa ja tappaa muslimeja?

   Jos ihminen ei tätä näe, hän on menetetty, hän on sokea.

   Juutalaiset haluavat yksinkertaisesti tuhota valkoisen ihmisen. Tämä on täysin selvää. Aivan sataprosenttisen selvää. Se näkyy aivan kaikessa juutalaisten toiminnassa. He ovat hysteerisen aggressiivisia maahanmuuttajien puolustajia muissa kuin omissa maissaan ja hysteerisen aggressiivisia massamaahanmuuton vastustajia omassa maassaan.

   He ovat vastenmielinen, kahdella kielellä puhuva, ylimielinen, demoninen, ahne ryhmä ihmisiä, joiden pitäisi elää vain omana ryhmänään omassa maassaan. Heidän pitäisi ”dwell alone”, kuten professori Kevin MacDonald on vastaansanomattomasti todistanut tutkiessaan juutalaisten ryhmäevoluutiota.

   Juutalaiset ovat länsimaisissa maissa ns. vihamielinen eliitti (hostile elite) ja he kirjaimellisesti toteuttavat valkoisten kansanmurhaa tällä hetkellä: taloudellisesti, sosiaalisesti ja, kyllä, fyysisesti. He tuhoavat länsimaiden talouden finanssimonopolillaan, EU:lla ja globalisaatiolla. He tuhoavat länsimaisen kulttuurin kannattamalla vähälahjaisten ja aggressiivisten mustien ja arabien massamaahanmuuttoa. He tuhoavat meidät fyysisesti epäämällä meiltä oikeuden hallita omaa maatamme. Olemme alistuneet globalisaation edessä ja annamme ilmaiseksi pois kaiken, mitä edeltävät sukupolvet ovat rakentaneet vuosisatojen ajan.

   Valitettavasti kristityt, erityisesti uskovaiset, ovat kuin lampaita teuraaksi menossa, polvillaan sionistien edessä. Samojen sionistien edessä, jotka ajavat maahamme miljoonia mustia lopulta tappamaan meidät, lapsemme ja lapsenlapsemme.

   Plusääni(16)Miinusääni(2)
   1. Noi teidän kannat perustuu oikeasti joidenkin ulkomaisten antisemiittien kateudesta laadittuihin puuppa- teksteihin. Meillä ei ole Israel/juutalaisongelmaa. Jotkut yksittäiset saattavat olla ongelma. Mutta meillä länsimaissa ei ole samanlaista ongelmaa juutalaisten suhteen kuin muslimien.

    Mitä tulee maahanmuuton vastustamiseen omassa maassa niin siellä Israelissa kyllä piisaa kaikenväristä porukkaa.
    Toki jotkut huipulla olevat juutalaiset ovat innokkaampia kannattamaan muslimien maahanmuuttoa länsimaihin kuin esim. ne juutalaiset jotka jakavat niiden kanssa saman lähiön.
    Mutta Israel ei valtiona aja euroopan islamisaatiota, kommunismia eurooppaan tai homosaatiota yms.
    Se pankkitoiminta sai alkunsa kun aikoinaan se sallittiin ainoaksi sallituksi ammatiksi juutalaisille, eli eurooppalaiset siinäkin panivat itselleen kirouksen alulleen.

    Niillä on enemmän älliä kuin kuulapääskinillä tai alabaman punaniskalla , sen takia ovat menestyneet

    Ei siihen juutalaista tarvita että mahtava valkoisen rodun asiat sotketaan valkoinen rotu tekee sen ihan itse. Mitä tulee Israeliin niin se kuuluu Israelilaisille eli juutalaisille koska itse Jumala niin sanoo.
    Katsotaan 3 sotaa 1947 itsenäisyyssota 1967 ja 1973 ympäröivien arabimaiden hyökkäykset, arabeillahan oli murskaava ylivoima hommahan olisi jo ratkennut sillä että juutalaiset olisi ajettu mereen jos kyseessä olisi ollut liha lihaa vastaan.

    Plusääni(5)Miinusääni(11)
    1. Höpö höpö. Juutalaisten ”menestys” perustuu muiden alistamiseen ja kansakuntien ryöstämiseen. Kaikki kansakunnat, jotka eivät ole olleet juutalaisen velkaanperustuvan pankkitoiminnan alaisena, joutuvat hyökkäyksen kohteeksi tai tuhotaan muuten.
     Ovat myös johtoasemissa olleet kommunismin ja kansanmurhien toteuttajina. Kuten rikollisia yleensäkin, niin juutalaisa ei Euroopassa kadehdita vaan moni halveksii ja syystä.

     Saksaa vastaankin julisti maailman juutalaisyhteisö sodan jo kauan ennen toista maailmansotaa, koska Saksa todellakin MENESTYI itsenäisenä kansakuntana. Sehän ei rikolliselle juutalisyhteisölle sopinut.

     Väsynyt virsi juutalaisten puolustelijoilla tuo kateusteema…

     Plusääni(9)Miinusääni(3)
     1. nuiva, missä ja milloin juutalaiset ovat alistaneet muita valtioita ja ryöstäneet ne? Sellainen politiikka on valkoisten eurooppalaisten monopoli ollu pitkälle historiaan, näinä päivinä muslimit ovat ottaneet valloittajan manttelin ja he ovat aloittaneet Euroopasta, Pohjois Amerikasta, eikä Australia että Etelä Amerikkakaan ole jäänyt huomiotta.

      Ja teikäläiset syytätte juutalaisia muslimien jihadista, siksi koska olette kimpassa muslimien kanssa ja koetatte siksi kääntää kaiken huomion juutalaisiin ettei teidän maanpetoksellinen myyräntyönne paljastuisi ja että muslimeilla on vapaat kädet anastaa toisten maat.

      Te yhteistyössä vasemmiston kanssa olette mainostaneet kaikissa medioissa Israelia terrorivaltiona ja muslimit uhreina, valheenne saavat teidät kiinni ennenpitkää. Valheella on lyhyet jäljet sanoo suomalainen kansan viisaus. Tässä tapauksessa valheillanne olette päässeet aika pitkälle.

      Plusääni(2)Miinusääni(4)
    2. Anna yksi johtavan juutalaisen nimi Suomesta. Sellainen, joka on profiloitunut massamaahanmuuton vastustajana. Edes yksi. Ei löydy. Mutta kyllä löytyy rubenstilleriä ja karmelaliebkindiä itkemässä rasistien määrää, jos suomalainen ei heti alistu käskyn edessä.

     Ja Israel sitten?

     Muureja, aitoja, Hellfire-ohjuksia. Rajat on, jumalauta, KIINNI. Mutta meillä juutalainen syleilee muslimia, onnesta itkien, on se niin hyvä se juutalainen, kunhan ei vain omaan maahan tule yhtäkään, ei yhtäkään.

     En ole maailmassa nähnyt valheellisempaa, vastenmielisempää, kaksinaamaisempaa ihmisryhmää. Ja swidun piste.

     Plusääni(10)Miinusääni(3)
     1. Maailmalta löytyy tietenkin esim. neokonservatiiveja soinilaisten valeoppositioiden ja halla-aholaisten paimentajia. Tuetenkin on juutalaisia, jotka vöäittävät kritisoivansa muslimimaahanmuuttoa. Järjestöjä ei pahemmin löydy. Juutalaiset puuhastelevat kaikissa muissa kuppikunnissa paitsi naionalisteissa vain soluttautjina. Tai kaikkialllhan ne on vain juutalaisia

      Toiset nyrpistävät mamutukselle, mutta syyllistävät turvattomuudesta kantaväestöä ja pikemminkin vaativat lisää rahaa.

      Plusääni(9)Miinusääni(1)
     2. ”Anna yksi johtavan juutalaisen nimi Suomesta. Sellainen, joka on profiloitunut massamaahanmuuton vastustajana. Edes yksi. ”

      Tunnistat ne siitä, mistä he eivät puhu. Jotta, joku pystyy olemaan täydellisen hiljaa jostain asiasta, heidän täytyy tietää mistä ei saa puhua.

      Tietyt hahmot, jotka ovat esillä vaihtoehtomedioissa, eivät hiiskahda sanaakaan talmudistieliitin osuudesta tässä kaikessa ja näiden messianisesta agendasta, joka tähtää maailmanvaltaan ja juutalaisena itseään pitävien julistautumisesta Jumalan asemaan, muihin nähden.

      Myös iso osa kristityistä ovat valinneet juutalaiset jumalakseen ja ovat hylänneet kristinuskon tai poikenneet kristinuskon opetuksista. Tilalle on tullut maallinen jumala (juutalaiset) ja heidän kulttinsa.

      Varoituksista huolimatta:

      ”Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. ” 2. Tess. 2

      Plusääni(11)Miinusääni(3)
     3. Käsittääkseni Ben Zyskowitz on kritisoinut maahanmuuttopolitiikkaa, en ole ihan varma onko persujen Simon Elo juutalainen.
      Kristity eivät ole valinneet juutalaisia Jumalakseen ovat vain Israelin puolella siinä asetelmassa koska ymmärtävät oman sekä kansakuntansa edun. Ne kansat jotka pyrkivät jakamaan Israelin maan muille kuin juutalaisille joutuvat Josafatin laaksoon Jumalan tuomiolle.

      Plusääni(3)Miinusääni(6)
     4. Kuitenkin juutalaislähteet ovat luotettavampia kertojia Israel-Palestiina akselin tilanteesta kuin tämä saitti olen tutustunut vähän kaikkien teksteihin. Tämän sivuston tekstit siitä ovat lähes kokonaan pelkkää puppua.

      Plusääni(4)Miinusääni(8)
   2. Niin, juutallaiset ovat muslimeja ja muslimit siionisteja ja ne ovat kaapanneet kaikki pankit ja kaikkien rahat taskuihinsa. Ne tulee ja tappaa meitin justiinsa ja kaikki kantakirja valkoisen rodun. Siionistit julisti Fätwän Hitlerille joka oli valkoisen rodun päämessias ja Soros ja SachsGoldman rahoitti Kolmannen Valtakunnan sodan, joka tuki kaikin voimin muslimeja Israelissa ja tappoi miljoonia siionisteja ja jotka murhasi Saksassa paljon kantakirja suomalaisia, kun Soros niin komensi. Siionistit julistivat Jihadin Euroopalle ja muslimit hurrasivat YKoossa. Juutalaiset miehittää varmana kohta Suomen, äkkiä aseisiin suomalaiset ja yleinen liikkeellepano sekä raja Uraliin. Ja kiirettä pitäen NATOon, juutalaiset hyökkäävät Suomeen justiinsa, kun Soros komentaa Putinia.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
  2. ”The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia (Updated)
   The curtain is now being pulled back to fully expose the Khazarian Mafia and it’s evil plan to infiltrate, tyrannize the whole World and eradicate all Abrahamic Religions and allow only their Babylonian Talmudism also known as Luciferianism, Satanism or ancient Baal worship…”,
   http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

   ”Report: Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law”, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. ”Boikotoitaisiinko seuraavia juutalaisia keksintöjä…”, niin boikotoitaisiinkos kasaarijuutalaisen, johtava sionisti Rotschildin velkaponzi-rahajärjestelmää, johon hirttonuoraan hän on onnistunut ripustamaan melkein koko läntisen maailman?!

   Plusääni(5)Miinusääni(2)
  4. Lasse: ”Boikotoitaisiinko seuraavia juutalaisia keksintöjä…”, niin boikotoitaisiinkos:

   ”A Jewish Gift to Humanity: The Nuclear Nightmare

   Below is only a partial list. The total number of the Jews involved is staggering and shocking and the list below is incomplete, due to time restrictions. The list below contains the most noted Jewish scientists who worked directly on the Manhattan Project. Nearly all of the individuals on the list below were hard-core Communists; many more were spies, who gave the formula for the atom bomb to the Soviets. Upon researching, I was appalled at how the authors [mostly Jews], who wrote articles and biographies of the individuals below, portrayed these mass-murderers in a very positive light, exalting many to a hero status.

   J. Robert Oppenheimer [American Jew] – Scientific Director – Project ”Y”
   Frank Oppenheimer [American Jew] – Brother of and Assistant to J. Robert Oppenheimer
   Albert Einstein [German born Jew] – Consultant to the Project
   Niels Bohr [Danish born Jew] – Consultant to the Project
   Leó Szilárd [Hungarian born Jew] – Group Leader – Metallurgical Laboratory
   Nicholas Kürti [Hungarian born Jew] – Worked with Franz Eugen Simon [German born Jew] and developed a method of separating uranium 235 from raw uranium ore
   David Bohm [American Jew] – Performed theoretical calculations for the Calutrons at the Y-12 facility in Oak Ridge, used to electromagnetically enrich uranium for use in the bomb dropped on Hiroshima in 1945
   Rudolf Peierls [German born Jew] – British Mission
   Felix Bloch [Swiss born Jew] – Worked under Hans Albrecht Bethe, performing nuclear fission research
   Eugene [Paul] Wigner [Hungarian born Jew] – Group Leader – Metallurgical Laboratory
   James Chadwick [British born Jew] – Chief – British Mission
   James Franck [German born Jew] – Director – Chemistry Group
   Otto Frisch [German born Jew] – British Mission
   Edward Teller [Hungarian born Jew] – Thermonuclear Research
   Emilio Gino Segrè [Italian born Jew] – Group Leader
   Hans Albrecht Bethe [German born Jew] – Chief – Theoretical Division
   Klaus Fuchs [German born Jew] – Theoretical Division [Communist Spy]
   Richard Phillips Feynman [American Jew] – Group Leader – Theoretical Division
   Morris Kolodney [American Jew] – Manager – DP Site
   Louis Rosen [American Jew] – The ”Father” of the Los Alamos Neutron Science Center
   Louis Slotin [Canadian born Jew] – Critical Testing – resulted in his accidental death
   Jacob Beser [American Jew] – Weapons firing and fusing
   Theodore Alvin Hall [American Jew] – Youngest Scientist at Los Alamos
   Samuel T. Cohen [American Jew] – Worked in the Efficiency Group
   Samuel Goudsmit – [Danish born Jew] – Scientific Head of the Alsos Mission
   George Placzek – [Moravian born Jew] – British Mission
   Eugene Rabinowitch – [Russian born Jew] – Metallurgical Laboratory
   Joseph Rotblat – [Polish born Jew] – Worked with James Chadwick [Communist Spy]
   Gregory Breit – [Russian born Jew] – Predecessor of J. Robert Oppenheimer
   David Greenglass [American Jew] – Manhattan Project Infiltration [Communist Spy]
   George Abramovich Koval [American Jew] – Special Engineer Detachment [Communist Spy]
   Victor Weisskopf [Austrian born Jew] – Theoretical Division
   Alvin Martin Weinberg [American Jew] – Theoretical Physics under Eugene [Paul] Wigner
   Isidor Isaac Rabi [Polish born Jew] – Consultant to the Project
   Stan Frankel [American Jew] – Theoretical Division
   Enrico Fermi [Italian born Gentile] was married to a Jewess – Group Leader – Theoretical Division”,
   http://hailtosatansvictory666.angelfire.com/therealholocaust/the-inventors-of-the-atomic-bomb-all-jews.html

   Japanilaiset ilmoittivat halunsa antautua jo ennen pommien pudotusta; pommit pudotettiinkin vain niiden tehon toteamiseksi kokeilutarkoituksessa – saatiinhan siten tapettua kymmeniä tuhansia japanilaisia eli ei-juutalaisia, joista Talmudin mukaan parhaimmatkin pitäisi tappaa.

   Plusääni(6)Miinusääni(2)
 17. Nimimerkki ”Lasselle”:

  Ben Zyskowics on vitsi.

  Juutalaiset ovat etninen ryhmä, joka käyttäytyy äärimmäisen nationalistisesti omassa maassaan ja äärimmäisen antinationalistisesti valkoisten maissa.

  Ja nyt en voi enää pidätellä tätä, tämä on nyt pakko sanoa.

  Te uskovaiset olette näköjään kuin juutalaisten lemmikkieläimiä. Istutte heidän vieressään silmät ilosta loistaen ja odotatte, että isäntä vähän hyväilisi teitä. Ja kun käsi koskettaa niin jonkinlainen valkeus ilmeisesti laskeutuu päällenne.

  Samaan aikaan tämä isäntä huolehtii siitä, että koko teidän maailmanne tuhoutuu.

  Ettekö te näe sitä? Ettekö edes te täysipäiset uskovaiset näe sitä?

  Miten te voitte kuvitella meidän eurooppalaisten valkoisten selviävän, kun me jäämme vähemmistöön muslimeja ja mustia vastaan?

  Ymmärrän, että ihminen uskoo, mutta en voi käsittää, että ihminen on sokea.

  Juutalaiset ovat äärimmäisen etnosentrinen ryhmä ihmisiä ja he eivät tunne mitään sääliä meitä valkoisia kohtaan. He vihaavat meitä ja he aikovat tuhota meidät ja koska me olemme sokeita, he saattavat onnistua siinä. Se on jo hyvin lähellä.

  Valkoiset kansat pakenevat jo nyt. Kokonaisia kaupunkeja on jo menetetty, kaupunginosia päivittäin. Kohta kokonaisia valtioita.

  Ja ettekö Te näe, että juutalainen linnoittautuu samalla kun hän vaatii meitä avaamaan rajamme? Näettekö Israelin avaavan rajojaan? Miksi Israelilla on oikeus sulkea rajansa, kun juutalaiset vaativat meitä avaamaan rajamme?

  Miksi juutalainen on hyvä ihminen ajatellessaan oman ryhmänsä parasta ja minä olen natsi, jos haluan oman kansani parasta?

  Sanon tämän suoraan: Kun näen tällaisen valheellisuuden, tällaisen kaksinaismoralismin, minä vihaan. Minä vihaan sitä, että minun kansaani ajetaan ahdinkoon ja samalla ryhmä, joka ajaa meitä ahdinkoon, kopeasti itse tekee juuri päinvastoin kuin vaatii meille.

  Minä vihaan tätä ja jos jotakin toivon sen Jumalan tekevän, se on, että Jumala tuhoaa kansan joka minun kansaani pettää.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
  1. Eivät juutalaiset vaadi eurooppalaisia avaamaan rajojansa. Jos muutama juutalainen siellä täällä kannattaa sitä se ei tarkoita että he ryhmänä pyrkivät siihen.Eurooppalaiset ovat omaa pöljyyttään avaamassa rajoja mutta sitä ei voi myöntää, koska pitää kuvitella olevansa jotain jaloa rotua.
   Eivät he pakota meitä kannattamaan paska-arvoja europidi tekee sen itse.

   Eikä euroopan muslimi/islam ongelma ole juutalaisten hankkima vaan Israel-vastaisten tahojen.
   Keskiajalla juutalaisille sallittiin vain pankkitoiminta=pankkikriisit
   Natsi -Saksan ”kivat ulkoiluleirit”=Berliinin muuri ja Saksan jako
   Eurooppalaiset vaativat Israelia luovuttamaan alueitaan=Eurooppalaiset menettävät samanlaisille porukoille alueitaan.
   Eli täysin nähtävissä antisemitismin kirouksen seuraus

   Plusääni(4)Miinusääni(8)
   1. On totta, että Euroopan päättäjissä on paljon kulttuurimarxisteja ja maanpettureita, jotka rahaa ja virkaa vastaan hävittävät maitaan. He ovat kuitenkin vain juutalaisten juoksupoikia. Juutalainen omistaa pankit, valtamediaa jne. Eli todelliset vallan välineet.

    Ja mitä ihmettä tuo ”kuvitella olevansa jalo rotu”? Eikö saisi kuvitella olevansa jalo rotu? Eurooppalaisten saavutukset tieteessä, kulttuurissa ja taiteessa antaa aihetta enemmän kuin kuvitteluun. Esitit tuolla vain juutalaisten toivoman eurooppalaisten itseinhon.

    Plusääni(7)Miinusääni(2)
    1. Juutalaiset on yliedustettuina lukumääräänsä nobel-palkittujen joukossa jos ylirotuisuus katsottaisiin kykyjen mukaan he olisivat ylirotu. Tai eivät he kai sen takia ole menestyneet että ovat fiksuja vaan siksi että gojmit ovat tyhmiä.
     Muuten ne äo-testit mitä ne Bell-curve yms oli niissähän juutalaiset ja aasialaiset menevät valkoisia edelle, ja valkoinen rotu lienee hintein, homosaatio on vahvemmassa asemassa euroopassa kuin mitä se on mustien afrikkalaisten parissa.

     Plusääni(5)Miinusääni(6)
     1. Todellisuudessa ovat enestyneet rikollisten juoniensa avulla. Aasialaiset on älykkäämpiä kuin ne. Ovat valta-asemissa ja Nobel-komiteat on niiden nimittämät. Jakelevat palkinnot hoaxereille kuten Freud tai se ei saanu mutta muille. Sitten on holohoaxereita, jotka ei osaa kirjoittaa ja saavat rauhannobelit. Kuten myös jouikkomurhaajaraiskaajaelukat, jotka kaivavat kohduistakin lapset ja naulaavat seinään.

      Vain aivoton voi noin madella vihollisensa edessä tai sitten olet yksi mafian jäsen

      Plusääni(9)Miinusääni(3)
 18. Z om erioikeuden populistipisteisiin puolueessa. Silti puolue teee usein toisin ja se kai on tarkoituskin. Juutalainen on suosittu ja tähän juutalaiseen voidaan sitten vedota goikeskusteluissa

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 19. Tässä Lasselle hieman purtavaa. Juutalaisten itselleen varastamat keksinnöt eivät ole oikeasti heidän:

  https://www.stormfront.org/forum/t1104039/

  Ja sitä paitsi väitetty juutalaisten korkeampi älykkyys ei ole ihan yksiselitteinen asia. Heillä, lähinnä ashkenazeilla, on verbaalinen ja osin matemaattinen älykkyys keskimääräistä korkeampi johtuen geenimutaatiosta, joka lisää primäärin runtelevan lihasjänteyshäiriön (primary torsion dystonia) ilmenemistä, jonka kanssa likinäköisyyden(myopia) ja verbaalisen älykkyyden on havaittu positiivisesti korreloivan.

  Kun taas visuaalis-spatiaalisen älykkyyden osalta he jäävät keskimääräistä alemmaksi jos vertaa (pohjois)eurooppalaiseen väestöön. Avaruudellinen hahmottaminen on se älykkyyden laji jota vaaditaan keksinnöissä, tieteissä, taiteissa ja ylipäätään rakennelmien luomisessa ja ylläpitämisessä ihan asumuksesta yhteiskuntien pyörittämiseen.

  Muilla juutalaisryhmillä kuin ashkenazeilla lukemat ovat keskinkertaiset tai alle, kaikilla mittareilla mitattuna.

  Tuo tosiasia täsmää hyvin myyttiin juutalaisista innovaatioista, jotka ovat vain verbaaliakrobatialla ja sosiaalisilla suhdeverkostoilla kasattu korttitalo.

  http://www.theoccidentalobserver.net/2012/07/jewish-intelligence/
  http://en.metapedia.org/wiki/Jews_and_intelligence

  Toki yksilöllisiä poikkeamia on jokaisessa ryhmässä, juutalaisten osalta etenkin riippuen sulautumisasteesta kantaväestöön, mutta siis keskimäärin asia on noin. Ja ashkenazit on muutenkin eräänlainen ”crossbreed” ryhmä joka on jonkin alaryhmän kaukaasialaisiin sekoittunut. Siihen päälle vuosisatojen sosiaalinen eugeniikka ja sisäpiireily niin saadaan hyvin skitso kellokäyrä.

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
 20. Kysymys nimimerkki Lasselle. Ensin pohjustan kysymystä.

  Menossa on globaali massainvaasio arabimaista Eurooppaan. Eurooppaan tulee jatkuvasti miljoonia ihmisiä pakolaisina. Syyrian tilannetta pidetään täällä mediassa erityisen kauheana ja kaikkialla kerrotaan siitä kauheasta hädästä, joka Syyriassa vallitsee. Syyrialaisia pidetään ”aidoimpina” pakolaisina.

  Syyria on Israelin naapuri.

  Israel ei ota kuitenkaan yhtäkään pakolaista. Ei yhtäkään.

  Samaan aikaan juutalaiset, maassamme ja kaikkialla valkoisissa maissa, ovat etulinjassa vaatimassa meitä auttamaan näitä syyrialaisia. Jos jokin valkoinen maa on kieltäytynyt avaamasta rajojaan, tätä on pidetty´natsismina ja itsekkyytenä. Suomessa Ruben Stiller, kaksoispassijuutalainen, esiintyy itse hyvyyden äänitorvena, mutta hänen etnisen ryhmänsä kotimaa ei auta yhtäkään.

  Kysymys kuuluu:

  Kuinka voimme sietää keskuudessamme moista etnistä ryhmää, joka esiintyy hyvänä, kun uhraamme meidän kansamme edut ja meidän maamme, mutta samaan aikaan nämä ”hyvät ihmiset” eivät auta kivenheiton päässä, vain rajan toisella puolella, eläviä syyrialaisia?

  Ja lisään vielä:

  Jos Israelia kohtaisi esim. ydinsota niin vaatisin, että yksikään juutalainen ei pääsisi pois maasta. Aseilla uhaten heidät jätettäisiin sinne, sillä he ovat sulkeneet itsensä maailmasta. He ovat valittu kansa valitussa maassa. Jos heitä jokin uhkaa omassa maassaan, kuolkoon sinne, hei eivät ole auttaneet naapureitaan, heitä ei kiinnosta syyrialaisen lapsen kohtalo. Olkoon niin, juutalainen olkoon omassa maassaan, vaikka karvat perseestä olisivat uraanissa. Swidu.

  Plusääni(6)Miinusääni(3)
  1. Israelissa on yksi porukka joka lähtee katastrofin sattuessa ympäri maailmaa liikkeelle eri kolkkiin. Ja kyllä ne siinä jotenkin auttavat käy Syyrian puolelta ihmisiä Israelissa sairaalahoidossa.
   Ei niille jotka täällä vaativat rajoja aukaisemaan ole pakko sanoa kyllä, ja niitten joukossa on euroopan kantaväestöä näitten rajat auki porukoiden joukossa.
   Arabimaat pystyisivät vielä paremmin auttamaan esim.rikkaat arabimaat.

   Israel ei ole=juutalaiset täällä

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Hasbarat?

    Kielesi on jotenkin taittunut kosheristi.

    Israel ei tosiaankaan = juutalaiset täällä.

    Israelissa juutalaiset EIVÄT AUTA KETÄÄN paitsi juutalaisia. Juutalaiset täällä auttavat meidän rahoillamme kaikkia. Sehän onkin helppoa. Taskussa kaksi passia ja jos maa alkaa polttaa jalkojen alla niin suunta kohti sitä Oikeaa Kotia, juutalaisten maata, Israelia.

    Mihin minä lähden, kun sionisti on saanut tahtonsa läpi ja Soros on rahoittanut Suomeen 10 miljoonaa muslimia? Missä on minun kotimaani? Ottaako juutalaisvaltio minut vastaan pakolaisena?

    Kaikella kunnioituksella, hasbarat, ei mene läpi. Ei mene enää läpi. Nyt alkaa todellakin riittämään. Voi olla, että ne Israelin rajat suljetaan vielä TODELLA tarkasti. Siitä voi tulla mukava ulkoilmaleiri ihmisille, jotka kehittävät nopeasti, ns. evolutionäärisesti, kestävyyden radioaktiivista säteilyä vastaan. En epäile etteikö Valittu Kansa pysty siihen. Vähän oppia Talmudista, kyllä sieltä löytyy lääke vaivaan kuin vaivaan. Ja Netanyahuhan sanoi sen itse: Rajat suljetaan. No, mikäs siinä, suljetaan rajat, visusti ja tiukkaan ja kauppasaarto päälle ja merelle aluksia valvomaan ettei Israelin raja vain vuoda.

    Sitä saa, mitä tilaa, shlomo.

    Plusääni(6)Miinusääni(3)
    1. Kävin siellä monelta kysyin neuvoa eri paikan löytämisen suhteen, kyllä auttoivat. Eivät ne niin kummallisia ole kuin mitä kuvittelette. En usko että Soros 10 miljoonaa muslimia tänne saa vaikka täällä onkin suvakkeja myötävaikuttamassa asiaan. Ei niitä ole pakko ottaa.

     Plusääni(4)Miinusääni(0)
  2. Syyria on Israelin naapuri.

   Israel ei ota kuitenkaan yhtäkään pakolaista. Ei yhtäkään.

   PeLeX, miksi Saudi-Arabia, Egypti, Malesia, Afganistan, Turkmenistan etc. ei ota yhdenyhtäkään muslimi veljeä Syyriasta heidän maahansa?

   Miksi Israelin pitäisi ottaa Syyrian pakolaisia? Muslimeilla on ongelmana juutalaisten väärä uskoisuus ja Koraan ivelvoittaa jokaisen muslimin murhaamaan juutalaiset missä tahansa heitä kohtaakin.

   Miksi mielestäsi vain Israelin pitäisi ottaa ne kaulankirurgit vastaan?

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 21. Jos juutalaiset kerran käyttäytyvät kuin kunnon raakalaisnatsit, MIKSI MUIDEN MAIDEN NATSIT VIHAAVAT ISRAELIN NATSEJA???

  Raimo Kivioja

  Plusääni(4)Miinusääni(4)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat