Israelin rotuhygieniaohjelma julki

Israelilainen Haaretz-lehti myönsi lopulta sen, minkä sionistit ovat kauan kiistäneet: Israelin avioliittolait perustuvat juutalaiselle rotuopille.

Artikkelissa “Who would you be allowed to marry in Israel today?” Haaretz esittelee juutalaisvaltion avioliittolainsäädäntöä:

”Siviilivihkimisiä ei käytännössä ole. Juutalaiset voivat mennä naimisiin vain uskonnollisissa seremonioissa ortodoksirabbin valvomana,” Haaretz toteaa. ”Tämä tarkoittaa sitä, että juutalaiset eivät mene naimisiin ei-juutalaisten kanssa, sillä ortodoksijuutalaisuus ei hyväksy seka-avioliittoja.”

Ne, joilla on ”vain” yksi juutalainen vanhempi tai isovanhempi, eivät saa mennä naimisiin ”puhtaiden” juutalaisten kanssa. ”Epäpuhtaat” kansalaiset siis pakotetaan menemään naimisiin ainostaan toistensa kanssa, mitä ihmisoikeusjärjestöt kutsuvat sosiaalisesti erittäin leimaavaksi.

Israelin ulkopuolella asuvat juutalaiset sen sijaan vaativat kotimaihinsa rajattomasti maahanmuuttoa kehitysmaista sekä seka-avioliittoja. Psykologian professori Kevin MacDonald kutsuu tätä juutalaisten kaksijakoiseksi poliittiseksi strategiaksi:

Diasporassa eli Israelin ulkopuolella asuvat juutalaiset kannattavat ’monikulttuurisuutta’ asuinmaassaan, mutta Israelissa juutalaiset kohtelevat palestiinalaisia erittäin huonosti ja ajavat afrikkalaiset pakolaiset pois. Diaspora-maissa juutalaiset suojelevat itseään heikentämällä isäntäkansan kansallistunnetta, kun taas Israelissa jyrkkä nationalismi on hyväksi juutalaisuuden selviytymisen kannalta.”

DavidDuke.com

3 kommenttia

 1. Juutalaisia vainottiin kauheasti satoja vuosia ja keski-Euroopan tapahtumat 1930-1940-luvuilla olivat pahinta. Joten MITEN he voivat nyt itse tehdä jotain tällaista??? En voi käsittää, kauheaa! 🙁

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Jospa heitä ”vainottiin” juuri tästä syystä jengi sai ”juutalaisten” ”touhuiluista” tarpeekseen ja antoivat samalla mitalla takaisin.

  http://christogenea.org/ Kannattaa kuunnella Martti Luther juutalaisista osa 10 jospa paikka selviäisi mitä nämä ”juutalaiset” oikein ovat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Kyse ei ole mistään ”rotuhygieniasta”, vaan eri uskonnollisten ryhmien (juutalaiset, kristityt, muslimit, druusit ja niin edelleen) käytännöistä.

  Luopumalla uskonnosta on mahdollista mennä avioliittoon haluamansa eri sukupuolta olevan kumppanin kanssa.

  Ongelma sinänsä on todellinen: Israelin valtion olisi syytä mahdollistaa maallinen avioliitto kaikille uskonnollisten yhteisöjen jäsenyyksistä riippumatta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat