Juutalaiset ja järjestäytynyt rikollisuus osa 1

Talousuutiset ovat täynnä pankkikriisejä ja niistä hyötyviä finanssihuijareita. Ajankohtaisohjelmissa puhutaan ”Itä-Euroopan oligarkeista” sekä heidän rikollisesta vaikutuksestaan Euroopan talouteen ja politiikkaan. Amerikkalaisissa elokuvissa seikkailee pahamaineinen ”venäläinen mafia”, joka murhaa vastustajiaan ja myy naisia sekä huumeita. Valtamedia ei kuitenkaan kerro yleisölle, että ilmiöillä on yhdistävä tekijä.

Juutalaiset on kautta historian yhdistetty järjestäytyneeseen rikollisuuteen – milloin koronkiskontaan ja ihmiskauppaan, milloin huumausaineisiin ja korruptioon. Aihe on jälleen hyvin ajankohtainen, sillä Yhdysvaltojen tukeman vallankaappauksen jälkeen Ukrainan presidentiksi nostettiin juutalaistaustainen ammattirikollinen Petro Porošenko.

Israel-vastaisuutta, eurooppalaisia pogromeja sekä esimerkiksi 1930-luvun juutalaisvastaista liikettä selitetään valtavirrassa usein syntipukkiteorialla. Innokkaimpia teorian tukijoita ovat tietysti rikkaat sionistiset lobbausjärjestöt kuten Anti-Defamation League. Suomessakin esimerkiksi julkisionisti Gideon Bolotowsky ja Helsingin juutalaisen seurakunnan lehti HaKehila vetoavat usein juutalaisten väitettyyn syntipukkirooliin. Teorian mukaan esimerkiksi Israelia boikotoivat ihmiset eivät perustele toimintaansa järjellä, vaan he haluavat pikkumaisesti syyttää juutalaisia maailman epäoikeudenmukaisuudesta. Juutalaiset eivät ole teorian mukaan vastuussa Israelin sotarikoksista, vaan he ovat viattomia olosuhteiden uhreja, joita muiden on helppo syyttää. Tämä vapauttaa sionistit ja järjestäytyneet juutalaiset käytännössä kaikesta vastuusta; syyllisiä esimerkiksi pogromeihin eivät olleet lakeja rikkovat juutalaiset, vaan synnynnäisesti pahat ja hieman jälkeenjääneet venäläiset.

toughjewsTotuus on, että juutalaisista koostuneita etnisiä rikollisjärjestöjä on ollut olemassa läpi historian. Niillä on ollut ja on edelleen myös paljon poliittista ja maailmantaloudellista valtaa. Juutalaisvaltio Israelia pidetään ”järjestäytyneen rikollisuuden luvattuna maana”. Juutalainen identiteetti on ollut rikollisryhmille hyvin tärkeä, eikä lainsuojattomia ole suinkaan aina suljettu varsinaisen juutalaisyhteisön ulkopuolelle. Bandiiteista on sävelletty romantisoivia kansanlauluja ja heidän elämästään on ohjattu jännittäviä sankarielokuvia. Amerikanjuutalainen Bestseller-kirjailija ja Rolling Stone -lehden toimittaja Rich Cohen kutsuu mafiamiehiä positiivisessa mielessä ”juutalaisen hengen puhtaimmiksi ilmentäjiksi”. Alkuvuodesta Suomenkin elokuvateattereissa esitettiin American Hustle -filmiä, jossa ylistetään FBI:n jahtaamia 1970- ja 1980-luvun amerikanjuutalaisia huijareita.

Juutalaisten suhdetta rikollisuuteen ja ei-juutalaisten kohteluun voidaan ymmärtää Talmudia lukemalla. Talmud sisältää erittäin rasistisia kirjoituksia, joissa ei-juutalaisten huijaaminen ja hyväksikäyttö todetaan paitsi soveliaaksi, niin monissa tapauksissa toivottavaksi teoksi. Jewish Encyclopedian mukaan arvovaltaiset juutalaiset ovat kautta historian sensuroineet julkisuudelta Talmudia ja varsinkin niitä kohtia, jotka käsittelevät ei-juutalaisia. Tämä ei ole ihme, sillä seuraavat ”pyhän kirjan” sitaatit ovat omiaan ruokkimaan juutalaisvastaisuutta:

 • Sanhedrin 78b–79a: Israelilaiset eivät ole syyllisiä murhaan, paitsi jos he tarkoituksenomaisesti tappavat israelilaisia. Jos israelilainen aikoi tappaa ei-israelilaisen, mutta tappoikin israelilaisen erehdyksessä, hän ei tällöin ole syyllinen murhaan. Mishna-laki on tässä yhteydessä yksitulkintainen.
 • Abodah Zarah 26d Tos; Kiddushin 66c; Soferim XV, sääntö 10: Eräs juutalaisuuden merkittävimmistä viisaista Simeon ben Yohai totesi; “Parhaimmatkin ei-juutalaisista tulee tappaa”
 • Baba Bathra 54b: Ei-juutalaisten omaisuus on kuin erämaa; joka tulee sinne ensin, saa sen.
 • Baba Kamma 113b; Baba Mezia 24a: Jos ei-juutalainen kadottaa jotakin, juutalainen saa pitää sen, vaikka tietäisikin omistajan.
 • Baba Kamma 38a: Ei-juutalaiset ovat Israelin lain suojan ulkopuolella. Jumala on jättänyt heidän rahansa Israelin vapaasti käytettäväksi.
 • Sanhedrin 57a: Jos ei-juutalainen ryöstää juutalaisen, hänen täytyy maksaa tälle takaisin. Mutta jos juutalainen ryöstää ei-juutalaisen, juutalainen saa pitää saaliin. Samoin jos ei-juutalainen tappaa juutalaisen, ei-juutalainen on tapettava. Mutta jos juutalainen tappaa ei-juutalaisen, juutalainen on vapaa.
 • Sanhedrin 76b: Herra ei säästä sitä joka palauttaa ei-juutalaiselle (‘Cuthean’) tämän kadottaman esineen.
 • Baba Kamma 113a: On luvallista pettää ja huijata, jos oikeutta käydään ei-juutalaista vastaan. Juutalainen saa valehdella ja vannoa väärän valan oikeudessa saadakseen ei-juutalaisen tuomituksi.

Kyseessä ei siis ole esimerkiksi pienen ääriuskonnollisen lahkon opit, vaan kaikkien juutalaisten uskonnollista ja yhteiskunnallista ajattelua merkittävästi muovaava uskonnollinen pääteos Talmud. 1200-luvulla pariisilainen juutalainen Nicholas Donin kääntyi kristityksi ja alkoi julkisesti kertoa Talmudin vihapuheesta ei-juutalaisia vastaan. Donin kävi aiheesta julkisia väittelyitä rabbien kanssa ja nämä yrittivät puolustella Talmudin selkeästi rasistisia rikoksiin oikeuttavia opetuksia. Donin puhui kovin sanoin entisestä yhteisöstään:

Juutalaiset saattoivat syyttömästi huijata ja pettää kristittyjä miten tahansa mahdollista […] Talmud, vakuutti Donin, myönsi luvan murhaan, varkauteen ja uskonnolliseen suvaitsemattomuuteen, ja se sisälsi rajoituksia ei-juutalaisia kohtaan; se kielsi luottamasta heihin, kunnioittamasta heitä tai edes palauttamasta heidän kadottamaansa omaisuutta. Kaikkein pahin kauhistus Doninille olivat juutalaisten lausumat kristittyjen ja luopioiden vastaiset rukoukset päivittäisessä jumalanpalvelusjärjestyksessään.

Talmudin synkkien tekstien julkitulo synnytti tietysti raivoa isäntäkansoissa, ja juutalaisten ”pyhää” kirjallisuutta poltettiin 1200-luvulla eri puolilla Eurooppaa. Juutalaiset ovat edelleen katkeria totuuden kertoneelle Doninille, minkä voi huomata lukuisista tätä käsittelevistä artikkeleista israelilaisissa ja länsimaisissa julkaisuissa.

Donin väittelemässä rabbin kanssa Pariisissa.
Donin väittelemässä rabbin kanssa Pariisissa.

Kevin MacDonaldin kaltaisten evoluutiopsykologisia selityksiä kannattavien ihmisten mukaan järjestäytynyt rikollisuus on voinut olla juutalaisille tehokas ase yhteiskunnallisen vallan saavuttamiseksi. Juutalaiskulttuuriin kuuluu Talmudin perusteella kaksi eri etiikkaa, sisä- ja ulkomoraali. Sisäryhmän moraali neuvoo, kuinka juutalaisten tulee kohdella toisia juutalaisia. Ulkoryhmään taas kuuluvat ei-juutalaiset, joita esimerkiksi Talmud opettaa kohtelemaan eri tavalla kuin juutalaisia. Tätä kutsutaan myös moraaliseksi partikularismiksi. 2012 Jewish Journal julkaisi kolumnin, jossa myönnettiin, että juutalainen laki halakha kieltää juutalaisia palauttamasta ei-juutalaisten hukkaamaa omaisuutta takaisin näille. Jewish Journalin mukaan suuri osa juutalaisista myös noudattaa sääntöä. Myös juutalainen järjestäytynyt rikollisuus ja esimerkiksi Israelin rasistinen politiikka osoittavat, että kaksijakoinen moraali on voimassa tänäkin päivänä. Klassinen esimerkki tästä on se, että diasporassa eli Israelin ulkopuolella asuvat juutalaiset kannattavat ”monikulttuurisuutta” asuinmaassaan, mutta Israelissa juutalaiset kohtelevat palestiinalaisia erittäin huonosti ja ajavat afrikkalaiset pakolaiset pois. Diaspora-maissa juutalaiset suojelevat itseään heikentämällä isäntäkansan kansallistunnetta, kun taas Israelissa jyrkkä nationalismi on hyväksi juutalaisuuden selviytymisen kannalta.

Juutalaisen lain mesira-periaate kieltää juutalaista ”vasikoimasta” toisen juutalaisen tekemistä rikoksista ei-juutalaiselle poliisille ja tuomioistuimelle. Mesira-käytäntö on vaikeuttanut huomattavasti esimerkiksi länsimaissa asuvien juutalaisten pedofiili– ja talousrikollisverkostojen saattamista oikeuden eteen. Viime vuonna The Times of Israel myönsi, että englannissa rabbit ovat kieltäneet juutalaisia kertomasta lasten raiskauksista poliisille. Englantilainen televisiokanava selvitti 19 juutalaista pedofiliatapausta, joista yhdestäkään ei oltu tehty rikosilmoitusta. Yhdysvalloissa rabbi Moshe Zigelman tuomittiin puolestaan vankeuteen, kun hän ei suostunut todistamaan toisia juutalaisia vastaan törkeässä rahanpesujutussa. Zigelmanin asianajaja kertoi tuomarille, ettei ”mikään maallisen tuomioistuimen esittämä uhkaus saa Zigelmania luopumaan uskonnollisista velvoitteistaan yhteisöään kohtaan”. Mesira ei siis ole jäänne menneistä ajoista, vaan täyttä todellisuutta niin Euroopan kuin Yhdysvaltojen juutalaisyhteisöissä. The Jewish Daily Forward -lehti myönsi viime vuonna, että talous- ja seksuaalirikoksissa rypevä Amerikan ortodoksijuutalaisyhteisö toimii kuin mafia.

Juutalaiset on häädetty historian aikana kymmenistä ja taas kymmenistä maista. Monista useampaan otteeseen. Onko vika isännissä vai rengeissä? Selittääkö syntipukkiteoria todella sen, että yksi kansanryhmä on herättänyt niin paljon inhoa jokaisessa maailmankolkassa, minne se on mennyt? Eikö järjestäytyneellä rikollisuudella sekä ylimielisellä suhtautumisella ei-juutalaisten oikeuksiin ja näiden säätämiin lakeihin muka ole merkitystä? Jo juutalaisillekin pyhä Vanha testamentti on täynnä kertomuksia seemiläisestä rikollisuudesta. Kevin MacDonald kirjoittaa:

Ensimmäinen Mooseksen kirja sisältää paljon kertomuksia siitä, kuinka juutalaiset patriarkat asettuivat hetkeksi asumaan ei-juutalaisten luokse. Tyypillisesti kertomusten juutalaiset petkuttavat ja käyttävät isäntiä hyväkseen. Vieraat häipyvät rikastuneina otettuaan ensin kaiken haluamansa. Esimerkiksi Abraham pakenee hedelmättömän Saara-vaimonsa kanssa nälänhätää Egyptiin. He päättävät huijata faraota luulemaan, että he ovat sisaruksia. He tekevät tämän, jotta farao ottaisi Saaran jalkavaimokseen, mikä merkitsisi Abrahamin rikastumista […] Egypti-kertomus toistaa tuttua kaavaa, joka alkaa petoksesta ja päättyy israelilaisten rikastumiseen ja lisääntymiseen.”

Samanlaisia kohtaloita löytyy loputtomasti juutalaisesta kirjallisuudesta. Jopa juutalaisten vuosittainen Purim-juhla perustuu kertomukselle petoksesta ja poliittisesta murhasta.

Rabbi Mooses?
Rabbi Mooses?

1500-luvulla julkaistiin saksankielinen Liber vagatorum -teos, jossa kuvattiin Keski-Euroopan irtolaisten, huijareiden ja rikollisten käyttämää slangia. Huomattava osa alamaailman jargonista oli peräisin heprean kielestä tai juutalaiseen elämään liittyvästä sanastosta. Saman huomion teki myös 1800-luvulla F. A. Wennmohs, joka tutki työkseen rikollisia. Moniin juutalaisperäisiin rikollistermeihin liittyy jopa paljon mustaa huumoria: esimerkiksi saksanjuutalaisten nimitys murtovarkaiden käyttämälle suurelle sorkkaraudalle oli ”Rebbmosche”, joka on johdettu suoraan ”rabbi Mooseksesta”!

Modernin ajan puhuttavimpia juutalaisilmiöitä on itäeurooppalainen ”antisemitismi”, joka nousi jälleen puheenaiheeksi Ukrainan kevättalvisten mielenosoitusten vuoksi. Länsimaisen median mukaan slaavien juutalaisvastaisuus versoo yhteiskunnallisesta pahoinvoinnista ja ikivanhoista perusteettomista stereotypioista. Tämä on tietysti ylimielinen ja historiallisesti sokea lähestymistapa. Nobel-palkittu kirjailija ja Neuvostoliiton vankileireiltä selvinnyt Aleksandr Solženitsyn kuvaa kirjassaan 200 vuotta yhdessä syitä sille, mikseivät hänen maanmiehensä ole koskaan erityisemmin pitäneet juutalaisista. Samasta aiheesta olemme kirjoittaneet Magneettimedian artikkelisarjassa ”Katsaus Venäjän juutalaisten pogromeihin”. Solženitsyn kirjoittaa:

Mitä tulee viinakauppaan venäläiskylissä […] 1870 hallituksen raportin mukaan maan länsiosan ’alkoholikauppa oli lähes kokonaan juutalaisissa käsissä, mitä nämä käyttivät myös röyhkeästi hyväkseen’. Siksi vaadittiin, että juutalaiset saisivat perustaa juottoloita ainoastaan oman kotinsa yhteyteen. G. B. Sliozberg selvitti vaatimuksen taustoja: Nykyisen Ukrainan pienissä kylissä (toisin sanoen Puolan autonomian rajojen ulkopuolella) maanomistajat eivät saaneet myydä alkoholia, mikä tarkoitti, etteivät juutalaiset voineet ostaa heiltä viinaa jälleenmyyntitarkoitukseen. Juutalaiset eivät tuolloin saaneet ostaa maata. Niinpä he vuokrasivat torppareilta asuntoja ja alkoivat käydä niissä viinakauppaa. Kun tämäkin kiellettiin, juutalaiset keksivät huijata esivaltaa käyttämällä hyväkseen kristittyjä bulvaaneja.”

Juutalaiset osoittivat Solženitsynin mukaan erityistä epäkunnioitusta isäntäkansaa kohtaan keksimällä mitä mielikuvituksellisimpia valheita välttyäkseen asevelvollisuudelta. Juutalaisten tiedettiin myös huijaavan puolustusvoimia ja myyvän tälle aina tilaisuuden tulle ala-arvoisia materiaaleja. Sodan aikana juutalaisvastaisuus levisi sotilaiden keskuudessa, mikä johtui etenkin juutalaisten majoitusmestariyritysten epärehellisestä toiminnasta. ”Huijariyritykset olivat lähes kaikki juutalaisia, esimerkiksi Horovits, Greger ja Kagan -yhtiö,” Solženitsyn kirjoittaa. Rikolliset yritykset myivät ylihinnoiteltua sekundaa, kuten pahamaineisia pahvikengänpohjia, joiden vuoksi Shipkansolassa taistelleiden sotilaiden jalat paleltuivat. Olivatko venäläissotilaidenkin antipatiat juutalaisia kohtaan vain perusteetonta vihaa mielivaltaisesti valittua syntipukkia kohtaan?

04solzhenitsyn.xlarge3

Artikkelisarjassa keskitymme juutalaiseen alamaailmaan ja järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Emme siis käsittele juurikaan valtavirtapolitiikkaa, terrorismia ja sotarikoksia, kuten uuskonservatiivien, Israelin ja juutalaisjohtoisen Neuvostoliiton hirmutekoja. Tulemme kuitenkin huomaamaan, että usein juutalainen alamaailma on toiminut symbioosissa vaikutusvaltaisten ja ”arvostettujen” poliittisten järjestöjen ja puolueiden kanssa. Rajat hämärtyvät.

 

Arvi Pihkala

14 kommenttia

 1. Täytyisi tietää se että juutalaiset ovat samoja kuin mm. turkkilaiset, kurdit, iranilaiset, mustalaiset, pataanit jne… Kaukasian arjalaiset kansat. Väitän että heillä on eräänlainen ”yhteishenki”, ovathan germaanitkin ”veljiä” enemmän keskenään kuten muutkin kansat.
  http://www.kristitynfoorumi.fi/10heimoa.htm
  http://keskustelu.suomi24.fi/node/5110694
  http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/pataanit_kaansivat_selkansa_maailmalle

  Amerikkalaiset menivät Afganistaniin sotimaan siksi koska taleban lopetti oopiuminviljelyn ja oopiumista saavat turkkilaiset valtavat tulot. Kysyä voikin että millä rahoilla turkkilaiset perustavat kebabravintoloitaan? Ympäri Eurooppaa onkin noita turkkilaisten yrityksiä noussut kuin sieniä sateella ja jotenkin ihmeellisesti rahaa heillä tuntuu olevan. Älkää aina tuijottako juutalaisiin, sillä hehän ovat vain pieni osa todellisten-arjalaisten kansojen massasta. Jos sorrutte moiseen niin teitä huijataan, kuten teki Hitlerkin aikoinaan huijaamalla germaaneita sotimaan keskenään. Toisesta-maailmansodasta saivat hyödyn Hitlerin ihailemat arjalaiset. Amerikassa on juutalaisilla(turkkilaisilla) tosiasiasiassa ”aika paljon” valtaa ja siksi Afganistanissa soditaan.
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Kasaarit
  http://novahierosolyma.fi/JUUTALAISET-ELI-KASAARIT.php

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
 2. On minulla toinenkin teoria, eli jos ihmiset ovat apinoiden jälkeläisiä, olisiko niin että jotkut ovat paviaanien, toiset gorillojen ja ehkä jotkut videonne nenäapinoiden jälkeläisiä. Kuka keidenkin? Mutta en ole keksinyt kirjoitukseni asioita omasta päästäni, lukekaahan linkit.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. magnet:?xt=urn:btih:06bef9c5b0f334fc2c63b8a3e66cf0b38e05d12e&dn=Der+ewige+Jude+-+The+Eternal+Jew+%28with+english+subs%29%281940%29&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.openbittorrent.com%3A80&tr=udp%3A%2F%2Fopen.demonii.com%3A1337&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.coppersurfer.tk%3A6969&tr=udp%3A%2F%2Fexodus.desync.com%3A6969

   Plusääni(0)Miinusääni(2)
 3. Joneksella menee taas pieleen. Jos ongelmien juurista ei puhuta, niin silloinhan kansa tulee satavarmasti höynäytetyksi. Asioista kuuluu kirjoittaa ja puhua niin kuin ne todellisuudessa ovat.

  Kasaariteoriakin on ajat sitten kumottu – se on vain teoria, ilman vakuuttavaa tieteellistä pohjaa. Yksi tutkimus ja siinäkin lukuisia virheitä. Juutalainen kommunisti Arthur Koestler kirjoitti kirjan ”The Thirteenth Tribe”, jonka mukaan juutalaiset eivät olisi seemiläistä kansaa, vaan polveutuisivat kasaareista.

  Myöhemmin Koestler kuitenkin on myöntänyt tehneensä kirjan edistääkseen juutalaisten intressejä ja tavoitteena oli poistaa antisemitismi kokonaan. Juutalaiset ovat kyllä seemiläistä polvea Lähi-idästä ja Etelä-Euroopasta. Se ei kuitenkaan poissulje sitä tosiasiaa, että Israelin valtio perustettiin valheella, terrorismilla ja entisellä puhdistamisella palestiinalaisista, joka jatkuu valitettavasti ja palestiinalaisten epäonneksi tänä päivänäkin.

  Juutalaiset ovat oma rotunsa ja kasaariteoria on vain yksi huijaus muiden joukossa. Tästä on kymmeniä maailman kattavia tieteellisiä tutkimuksia juutalaisten ja ei-juutalaisten tutkijoiden toimesta, joten salaliitosta ei voida puhua.

  Magneettimedia kirjoittaa totuutta, saa jatkaa samaan malliin! 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Totta. Ja vaikka juutalaiset olisivatkin geneettisesti kasaarien jälkeläisiä, niin entä sitten? Ei juutalaiset siitä muuksi muutu eikä näillä spekuloinneilla ole mitään käytännön virkaa. Ok, se on ihan kiinnostava teoria mutta ei siihen kannata jumittua väittelemään. Kuten kirjoititkin, ”Se ei kuitenkaan poissulje sitä tosiasiaa, että Israelin valtio perustettiin valheella, terrorismilla ja entisellä puhdistamisella palestiinalaisista, joka jatkuu valitettavasti ja palestiinalaisten epäonneksi tänä päivänäkin.” Keskitytään oleelliseen.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Tämä koko vatun juutalaisideologia on syntyjään jostain todella syvältä henkimaailmansyövereistä. Kaikista kansoista löytyy näitä valehtelijoita, ahneita, kusipäitä, itsekkäitä, vittu adjektiiveja olisi vaikka loputtomiin.

  Kenties pahuuden henkivallat ovat valinneet juuri nämä tietyt juutalaiset kätyreikseen, ja se valinta tulee myös hyväksyttää meillä ihmisillä. Ei täälllä mitään ”syyttömiä” riivattuja ole, vaan aivan tarkoituksellisesti tehty liitto jotta saisi maallista mammonaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”Kenties pahuuden henkivallat ovat valinneet juuri nämä tietyt juutalaiset kätyreikseen, ja se valinta tulee myös hyväksyttää meillä ihmisillä. Ei täälllä mitään “syyttömiä” riivattuja ole, vaan aivan tarkoituksellisesti tehty liitto jotta saisi maallista mammonaa.”

   jaa, en näköjään olekaan ainoa joka on näin ajatellut.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Tämän koko artikkelin punainen lanka katoaa, kun merkittävä osa juutalaisista on agnostikkoja tai ateisteja.

  http://www.haaretz.com/jewish-world/jewish-world-news/new-poll-shows-atheism-on-rise-with-jews-found-to-be-least-religious-1.459477

  ”Of the religions surveyed in the poll, Jews were found to be the least religious: Only 38 percent of the Jewish population worldwide considers itself religious, while 54 sees itself as non-religious and 2 percent categorizes itself as atheist. In comparison, 97 percent of Buddhists, 83 percent of Protestant Christians and 74 percent of Muslims consider themselves religious.”

  Mitä ihmettä Talmudin pronssiaikaisten oppien on tekemistä modernin yhteiskunnan kanssa. Jos melkein puolet juutalaisista vastaa olevansa ei uskovaisia/agnostikkoja/ateisteja?

  Ootteko lukenu uutta ja vanhaa testamenttia. Kamalinta mitä on ikinä kirjoitettu. Kalpenee jopa koraanille ja talmudille.

  Richard Dawkins sanoi sen parhaiten:

  “The God of the Old Testament is arguably the most unpleasant character in all fiction: jealous and proud of it; a petty, unjust, unforgiving control-freak; a vindictive, bloodthirsty ethnic cleanser; a misogynistic, homophobic, racist, infanticidal, genocidal, filicidal, pestilential, megalomaniacal, sadomasochistic, capriciously malevolent bully.”

  Miksette talmudin sijaan lainaa raamattua? Veikkaukseni että kirjoittaja on taustaltaan kristitty. Kukaan ateisti ei tällaista panettelua kohdistaisi yhteen vähemmistöryhmään, joita on suomessa 1000 kpl ja koko maailmassa 14 miljoonaa.

  Kun valtaosa juutalaisista ei tunnusta uskontoa niin Talmud on non sequitur. Ja ketä kiinnostaa. Tuntuu että tän sivuston fanit tietää enemmän talmudin lauseista kuin juutalaiset itse.

  Non sequitor (lat. ei seuraa) on argumentaatiovirhe, jossa alkuoletuksista esitetään seuraavan sellaista, mitä niistä ei loogisesti seuraa.

  Tuntuu että tällä sivustolla juutalaiset ovat syyllisiä vain yhteen asiaan: ovat syntyneet uskontoon tai kulttuuriin, jota eivät itse ole valinneet. Magneettimedia alkaa muistuttaa keskiajan inkvisitiota. Syyllisiä kunnes todistetaan toisin.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
  1. Mikä siinä UT:ssa on niin kamalaa? Kamalinta nykyaatostelun mukaan lienee se, että UT ei hyväksy homoilua. Ja luonnotontahan se on. Ihmislaji on suvullinen: mies ja nainen. Homoilusta ei ole syntynyt yhtään lasta.

   Wikipedian mukaan ”Juutalaisuus on juutalaisten uskonto ja kulttuuri.” Nykyään paino on sanalla kulttuuri, joka juutalaisen kansallisuuden sisältö. Sitä noudattavat yhtä lailla ateistit ja agnostikot kuin varsin harvat juutalaisuskovat.
   Edelleen Wikipedian mukaan nykyjuutalaisuus (eli rabbiinijuutalaisuus) perustuu fariselaisuuteen, jossa Talmud on sitova auktoriteetti, joka ohittaa mennen tullen VT:n. Ja miksi? VT:ssä on ikäviä kohtia, kuten käsky Mooseksen lain käsky ”rakastaa muukalaista niinkuin itseäsi”. Nimittäin fariselaisuus on täysin rasistinen heimouskonto, jonka vahvistaa Euroopan(kin) juutalaisten historia täysin. Gojimeilla (ei-juutalaisilla) on ollut ja on paljolti edelleenkin vain välinearvo. Yksi sattuva Talmudin vertaus gojimeista onkin aasi. Eikä suinkaan kuvaannollisesti vaan ihan kirjaimellisesti. Mikä rikos se on, jos juutalainen valehtelee aasille, hyödyntää sitä tai tarpeen mukaan tappaa sen? Ja Talmud vastaa:

   Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

   Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.

   Jne. Em ovat vain pari esimerkkiä.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Kysytkö minun mielipidettä onko Uusi Testamentti kamala. Aloita ihan lukemalla tekstiä ja katso löydätkö jotain päätöntä. Jos et löydä ni voin kertoa kappaleet. Vanha testamentti on yksi pahimmista kokoelmista kirjoituksia mitä on kirjoitettu ikinä.

    En keksi mitään muuta syytä miksi talmudilla mustamaalataan 14 miljoonaa ihmistä kuin että kolumnien kirjoittajina on kristityt. Helpointahan olis vaan lainata vanhaa testamenttia mikä on täynnä orjuutta, raiskauksia, kansanmurhia. Esim jos nainen raiskataan eikä nainen huuda apua niin uhri pitää kivittää kuoliaaksi!!

    23 ”Jos mies makaa toiselle miehelle kihlatun koskemattoman tytön ja tämä tapahtuu kaupungissa, 24 molemmat on vietävä kaupungin portille ja kivitettävä kuoliaaksi, tyttö siksi, että hän ei huutanut apua, ja mies siksi, että hän häpäisi toiselle vaimoksi luvatun tytön. Hävittäkää paha keskuudestanne.

    28 ”Jos mies kohtaa koskemattoman tytön, jota ei ole kihlattu, ja pakottaa hänet makaamaan kanssaan ja jos heidät nähdään, 29 miehen on maksettava tytön isälle viisikymmentä hopeasekeliä. Miehen tulee ottaa häpäisemänsä tyttö vaimokseen, eikä hän saa hylätä tätä koko elinaikanaan.

    http://www.evl.fi/raamattu/1992/5Moos.22.html

    Jep raiskaus on niin kauan ok kunhan tytön faijalle maksaa 50 hopeakolikkoa. Nice! Ja jos tyttö ei todistettavasti huuda apua niin vietävä kaupungin ulkopuolelle kivitettäväksi.

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
 6. Noikin vt:n kohdat tuo esiin Mitä Jumala ajattelee miehen ja naisen välisestä suhteesta. Se on selkeästi pidettävänä puhtaana. Toikin kohta tosta avun huudosta tarkoittaa sitä että nainen ilmeisesti haluaa seksiä eikä siksi pyydä apua ja näin molemmat haureudesta nauttivat tulee poistaa kansan keskuudesta.

  Toinen kohta selvästi osoittaa että kun on maannut naisen kanssa ni sen tulis sitten pysyä sen yhden miehen kanssa ja miehen tulee hyvittää jotain väärästä teosta.

  Onhan nää tiukkoja juttuja mut tuo esiin Jumalan luonteen ja ajatuksen avioliiton pyhyydestä.

  Mulle ainakin tulee vakava olo et ei tulis harrastaa seksiä ihan kenen kaa vaa heppoisin perustein, niiku nykymaailma meille opettaa.
  Avioliitto on pyhä miehen ja naisen välinen asia.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat