Israelissa ”holokaustiselviytyjät” riitelevät rahasta

Viime vuonna Israelin valtiovarainministeri Moshe Kahlon ilmoitti, että monet toisen maailmansodan aikana Irakissa, Marokossa ja Algeriassa asuneet juutalaiset ovat ”holokaustiselviytyjiä”. Nyt päätös on synnyttänyt Israelissa lihavan rahariidan.

Times of Israelin mukaan Kahlon totesi, että Pohjois-Afrikassa sodan aikana asuneet juutalaiset ansaitsevat säännöllisiä rahamääräisiä korvauksia, ”jotta historian vääryydet voidaan korvata”. Jo aiemmin ”holokaustiselviytyjiksi” on luokiteltu Libyan ja Tunisian juutalaiset.

Kahlon teki päätöksensä sen jälkeen, kun lukuisat Irakissa asuneet juutalaiset haastoivat valtiovarainministeriön oikeuteen, koska valtio ei ollut antanut heille heidän mielestään tarpeeksi ilmaista rahaa.

2014 juutalaiset ”holokaustiselviytyjät” saivat Claims Conference –järjestön kautta 760 000 000 dollaria ilmaista rahaa Euroopan veronmaksajilta. 2015 kokonaispotti nousi Claims Conferencen arvioiden mukaan 900 000 000 dollariin. Korvaussummien kasvuun vaikuttaa muun muassa entistä ammattimaisempi lobbaus sekä se, että yhä useampi juutalainen on saanut ”holokaustiselviytyjän” statuksen – viimeisimpänä Pohjois-Afrikan juutalaiset.

Moshe Kahlon.
Moshe Kahlon.

Eurooppalaisten veronmaksajien rahaa kierrätetään juutalaisille paitsi erilaisten rahastojen niin myös Israelin valtion kautta.

Nyt Israelissa onkin syntynyt verinen rahariita, sillä valtiolta korvauksia hakeneet ”holokaustiselviytyjät” valittavat, että heidän asianajajansa ovat laskuttaneet liian kovaa palkkaa. Heidän mukaansa israelilaiset lakimiehet huijasivat heitä allekirjoittamaan kalliita sopimuksia, joiden sisältöä maallikko ei voinut ymmärtää.

Juutalaiset lakimiehet puolestaan syyttävät ”holokaustista selvinneitä” asiakkaitaan rahan pimittämisestä. Mikäli ”selviytyjät” eivät maksa asianajajilleen sovittuja palkkoja, voi valtio joutua pakkolunastamaan heidän omaisuuttaan.

 

Lue myös:

“Selviytyjien” määrä todistaa: holokaustia ei tapahtunut!
”Holokaustin uhrien” säätiö huijasi kymmeniämiljoonia dollareita Saksalta!

1 kommentti

  1. Onko jokainen koukku selviytyjä? Jo pelkästään se että näitä rottia on vain alle 20miljoonaa maailmassa ja näille maksetaan vuosittain mitä mittavimpia summia jostain jota ei edes tapahtunut kertoo kuinka alistettu voi valkoinen mies olla( Valkoiset kansat tästä eniten maksavat). Sitäpaitsi vaikka holocau$t olisikin tapahtunut( ei tapahtunut) niin entä sitten? Ketä oikeasti kiinnostaa rottien kuolema? Itseasiassa toivon että olisikin kuollut pari milliä näitä paskiaisia, muutenkin aina potkittu vittuun kaikkialta missä ovat asuneet. Oma vika. En arvosta ollenkaan näitä itsensä Jehovan Valittuja tuhkamunia.

    Plusääni(7)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat