”Holokaustin uhrien” säätiö huijasi kymmeniämiljoonia dollareita Saksalta!

Claims Conference (CC) on kansainvälinen juutalaisia edustava järjestö, joka kiristää rahaa Saksalta ja Itävallalta käyttämällä tekosyynä ”holokaustia”. Nyt CC:n entinen palkoillinen syyttää järjestön johtoa kymmenienmiljoonien dollareiden petosten salailusta.

CC tunnetaan myös nimellä Conference on Jewish Material Claims Against Germany. Järjestössä aiemmin työskennelleen itsenäisen oikeusasiamies Shmuel Hollanderin mukaan CC:n johto pyrki aktiivisesti häiritsemään talousrikoksia tutkineiden viranomaisten työtä. Kolme vuotta sitten poliisi pyrki selvittämään vähintään 57 miljoonan dollarin arvoisen petosskandaalin, mikä johti lukuisiin vankilatuomioihin.

Hollander syyttää erityisesti CC:n Julius Bermania sekä Greg Schneideria. Hollanderin mukaan Berman erotti hänet siksi, että hän oli yrittänyt selvittää petosskandaalin alkuperän. Schneider puolestaan pyrki johtamaan petosta tutkinutta Hollanderia harhaan. Hollander uskoo, että todellisuudessa CC huijasi paljon enemmän kuin 57 miljoonaa dollaria, mutta Schneider ehti peittää jäljet.

Video: ”holokausti” on edelleen rahasampo miljoonille ihmisille.

Petos liittyi CC:n alaisuudessa toimineisiin ” Vaivarahastoon” (Hardship Fund) sekä Article 2 –rahastoon. Rahastot välittivät Saksan ja Itävallan veronmaksajilta kiristettyä rahaa juutalaisille, jotka väittivät ”selvinneensä holokaustista” (lue: asuivat Euroopassa toisen maailmansodan aikana).

Petokseen osallistuneet CC:n työntekijät väärensivät hakemuksia rahastoihin ja siirsivät Saksalta ja Itävallalta saadut miljoonat ”vahingonkorvausdollarit” itselleen. Saksan ja Itävallan hallitukset ovat tietysti vältelleet kiusallisen aiheen käsittelyä julkisuudessa.

Haaretzin mukaan saksalaiset ovat joutuneet itse asiassa maksamaan entistä suurempia summia juutalaisille viime vuosina CC:n kaltaisten järjestöjen aktiivisen painostuksen ansiosta. Viime vuonna juutalaiset saivat CC:n kautta 760 000 000 dollaria ilmaista rahaa Euroopan veronmaksajilta. Tänä vuonna summa nousee CC:n arvioiden mukaan 900 000 000 dollariin toistakymmentä vuotta jatkuneesta petosvyyhdistä huolimatta.

On paikallaan kysyä, onko sillä mitään väliä, ohjataanko saksalaisilta huijattu raha CC:n työntekijöiden omille pankkitileille vai Euroopassa toisen maailmansodan aikana asuneille. Lähinnä tapaus toimii muistutuksena siitä, kuinka ”eettistä” kansainvälinen holokaustibisnes todellisuudessa on.

 

Lue myös:

Juutalaiset ja järjestäytynyt rikollisuus
Video: 90 % suuren pankkikriisin yhteydessä tuomituista oli juutalaistaustaisia
Ukrainan kansanmurhan muistelu loukkaa juutalaisjärjestöä
100 000 euroa veronmaksajien rahoja Suomen juutalaisille
Ranskan veronmaksajilta kymmeniämiljoonia dollareita Amerikan juutalaisille

8 kommenttia

 1. Miksi magneettimedia ei kirjoita artikkeleita varautumisesta talous romahdukseen ja sotaan?? Juutalaiset? Anteeksi sionistit tulevat peittämään tämänkin romahduksen aloittamalla keinotekoisesti sodan! Eliitti pelkää kuollakseen? Kuinkahan moni herännyt ihminen lähtisi sotaan? Pitää olla aivokuollut jos lähtee sotimaan eliitin puolesta saa sitten pari rinta merkkiä joista voi ola ylpeä kun puolustanut ”isänmaata”! Onhan tämä nyt vittu naurettavaa!!! Millähän se suomi sotii ku venäjä lyö öljyhanat kiinni vai tuodaanko öljyä venäjältä ja samalla soditaan sitä vastaan 🙂 ;)!!!!

  https://www.youtube.com/user/ReluctantPreppers

  Lamahan tulee olemaan paljon pahempi 1930! Nekrut, romanit ym muut sekasikiöt jotka ovat eläimien tasolla tulevat olemaan aika brutaaleja! Kannattaisi varmaan kerätä hyvä porukka jonka kaa valmistua!

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
  1. NATO nimenomaan haluaa sotaa Venäjän kanssa, tai ainakin olen käsittänyt. Vaikkei asia olisikaan näin, on vähintäänkin epäilyttävää että jenkit raahaavat kalustoaan pitkin Venäjän rajoja. Tietyt suomalaiset poliitikot haluavat Suomenkin liittyvän natoon niin että suomalaiset ”pääsevät” maksamaan lisää rahaa natoa pyörittävälle USAlle. Puhe puolustusliitosta on mielestäni räikeä valhe, sillä tämän Euroopan Pohjois-Korean puolesta ei yksikään maa lähettäisi sotilaitaan tapettavaksi vaikka jäsen oltaisiinkin, natosta puhumattakaan. Kaikessa tässä on pohjimmiltaan kyse pirullisten pankkiireiden pohjattomasta ahneudesta ja halusta tuhota valtiot ja kansat.

   Kyyti tulee, ellei ihan lähivuosina niin lähivuosikymmeninä olemaan erittäin kylmää. Siinä ei auta maamme laulukaan kun ”Jumalan Valittu” pankkiiri vie ja kansa vikisee, neekereiden, ählyjen, somppujen ja muiden apinoiden raiskaillessa, ryöstellessä ja tappaessa taustalla viimeisetkin valkoiset sukupuuttoon.

   Vielä toistaiseksi on olemassa eräs radikaali keino muuttaa tilannetta, mutta emmehän me sivistyneet ihmiset sentään sellaiseet viitsi ryhtyä. Väkivalta kun ei ratkaise mitään, niinhän meille opetettiin jo päiväkodissa, vai hä?

   Plusääni(13)Miinusääni(0)
   1. Perustuslaki 2§: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle.” Myös maassa oleva raha- ja pankkijärjestelmä kuuluu kansalle. Ja on tähänkin asti kuulunut. Maan tilanne on täsmälleen kansan aikaansaannosta, sallimaa ja haluamaa. Myös maan tuho ON kansan tahto. Kaikki (etenkin miehet) odottavat, että heitä imetetään tissistä ja että äiti sanoo, kuinka asiat ovat. Turha on kenenkään valittaa yhtään mitään. Suomen kansa on elinkyvytön kansa, äärimmäisen saatanallinen ja nilkkimäinen turhakekansa, joka kaikessa a) tuhoaa itsensä ja maansa ja b) valmistelee itsensä ja maansa tuhoa.

    Vai vielä väkivaltaan/tappelemaan/sotimaan? Tietenkin! Sopii kuvaan.

    Tämä hinttiveivari-, jumalanpilkkaaja- ja lastenmurhaajakansa on ansainnut tuhonsa. Jopa se itse saa sen aikaan. Ei Suomen maan ja kansan tuhossa ole mitään ihmeteltävää. Suomen tuhoutuessa tapahtuu oikeus. Maan päällä hilluvat itsekkäät ja jumalattomat kyrpälaumat kuuluu tuhota.

    Turha repiä päätä mihinkään suuntaan.

    Plusääni(8)Miinusääni(7)
    1. Olet hyvin pitkälti oikeassa. Suurin osa suomalaisista on tosiaankin irstaita, himokkaita ja kieroja piruja. Tämä kansa on kiimaisten rienaajien kansa, joka on täysin ansainnut Jumalan vihan.

     Nyt nämä hinttarit ja marxistit ovat kirkon kimpussa, sillä he tietävät että kirkko -oikea, hengellinen kirkko- tuomitsee heidän iljettävät rietastelunsa, ja siitähän ei tämä himokkaiden huorintekijöiden kansa pidä. Kunhan homostelijat saavat tahtonsa läpi, on raiskaajien, pedofiilien ja muiden saastojen ”oikeuksien” ajamisen vuoro.

     Uskonkin, että Jumala käyttää saatanallisia eliittejä vihansa ja kostonsa välikappaleina rangaistakseen kansoja ja ihmiskuntaa synneistään. Omaa tahtoahan heillä ei ole, vaan heillä on Paholaisen tahto ja mieli, ja heitäkin odottaa ikuinen Helvetti.

     Plusääni(9)Miinusääni(5)
     1. Oikein kirjoitat. Vähän kun raaputtaa, pinnan alta suomalainen paljastuu aivan hirvittäväksi saatanaksi.

      Oikea tie: Koko kansan parannuksen teko eli katumus (sydämen syvä hätä syntisyyden ja uhkaavan helvetin vuoksi) + usko (= usko Jeesuksen Kristuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen Jumalan edessä). Siksi kansalle on julistettava Jumalan sanaa, sekä lakia (vie katumukseen) että evankeliumia (tuo syntien anteeksiantamuksen uskossa). Sanassa vaikuttaa Pyhä Henki, Jumala itse, ja sanaan liittyneenä hän vaikuttaa sydämessä uskon (ei ihminen sellaista sydämeensä itse kykene luomaan).

      Kaikki valta on Jeesuksella Kristuksella, myös valta päästää Suomi vitsauksista:

      ”Ja Jeesus tuli heidän (so. opetuslasten) tykönsä ja puhui heille ja sanoi: ’Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä'” (Matt. 28:18).

      Ks. Vanhasta testamentista Joona 3. luku.

      Jos Suomen kansa ei tee parannusta, se tuhoutuu – täysin aiheellisesti.

      Luulen, että se, mikä on edessä, on Jeesuksen paluu, viimeinen tuomio, tämän maan tuhoutuminen ja todellisten kristittyjen pääsy ruumiinkin puolesta (uskossa he ovat jo liittyneet Jumalaan sielunsa puolesta) Jumalan yhteyteen, uuteen maahan ja uusiin taivaisiin, jotka Jumala on luvannut omilleen luoda, 2. Piet. 3:10-13.

      Ne, joilla ei Jeesus ole henkilökohtaisena Vapahtajanaan, hukkuvat ikuiseen helvettiin.

      Plusääni(6)Miinusääni(4)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat