Israelissa juhlitaan jälleen lapsenmurhia

Gazan painajainen jatkuu, ja israelilaiset ovat juhlineet verilöylyä mitä mielikuvituksellisimmin tavoin.

Hiljattain verkossa levisi video, jossa humalaiset juutalaiset nauraen ja tanssien siunaavat kranaatteja, jotka on määrä ampua gazalaissiviilien niskaan. Israelin ”puolustusvoimat” on tappanut operaation aikana lähinnä siviileitä ja suosinut etenkin koulujen sekä sairaaloiden pommittamista.

Palestiinan tilannetta seuraava Electronic Intifada -sivusto julkaisi tuoreen videon, jolla Israelin juutalaiset pilkkaavat rasistisesti palestiinalaisia ja nauravat ivallisesti ”puolustusvoimien” tappamien pienten lasten muistolle. Samat juutalaiset vaativat muulta maailmalta loputtomasti rahaa, aseita, ymmärrystä ja poliittista tukea vetoamalla niin sanottuun ”holokaustiin”.

Juutalaiset laulavat videolla: ”Huomenna Gazan koulut ovat kiinni, sillä yhtään lasta ei ole enää jäljellä.” Davidin tähtiin kietoutuneet mielenosoittajat laulavat myös jalkapallostadioneilta tuttua laulua, jonka sanoitus on muutettu kuvaamaan lasten tappamista. Juutalaiset myös uhkaavat videolla murhata Israelin parlamentissa istuvan palestiinalaismiehen lapset.

Electronic Intifada

8 kommenttia

 1. Asian voi todellakin ilmaista täsmällisesti:

  Juutalaisvaltion juutalaiset juhlivat omaa murhanhimoaan. Juutalaisvaltion juutalaiset nauttivat siitä, että heidän armeijansa tappaa lapsia ja naisia.

  Sellaisia ovat juutalaisvaltion juutalaiset.

  Heidän veljensä täällä Euroopassa rakastavat muslimeja niin paljon, että he suorastaan vaativat innolla meitä ottamaan vastaan muslimeja, mutta jostakin syystä heidän muslimirakkautensa ei ulotu Israeliin. Muslimi on ihana ja hyvä ihminen Euroopan rajalla, mutta Israelissa hänet tapetaan. Sellainen on juutalainen. Juutalainen on sellainen. Sellainen juutalainen on. On se juutalainen sellainen. Se juutalainen. Juutalainen, juutalainen, juutalainen. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Älä puhu paskaa! Et voi yleistää joidenkin yksittäisten ääriuskovaisten näkemyksiä koskemaan koko kansakuntaa tai uskonyhteisöä.

   Israelissa ei järjestelmällisesti tapeta muslimeja uskontonsa vuoksi. Se on järjetön valhe.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Sotket tahallaan keskenään kaksi eri asiaa: Gazassa meneillään olevien sotatoimien hyväksynnän ja h.e.bolla:n väitteet siitä, että ”Juutalaisvaltion juutalaiset nauttivat siitä, että heidän armeijansa tappaa lapsia ja naisia” ja että ”Israelissa muslimi tapetaan”. Todellakaan näiden välille ei voi vetää yhtäsuuruusmerkkiä.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Ai niin, näin ihan hirveää painajaista viime yönä, tukalaa kun on helteisen päivän jälkeen.

  Kerronpa sen tässä nyt, mutta haluan korostaa sen olevan painajainen ja toivottavasti mitään sen kaltaista ei koskaan tapahtuisi.

  No, siinä unessa (painajaisessa siis) maailmanpoliittinen tilanne oli kiristynyt ja ihme kyllä, Iran oli kasvanut ydinmahdiksi vailla vertaa. Hirveä painajainen siis.

  Sitten Suur-Israelin (Israel oli siinä kauheassa painajaisessa kasvanut Iranin rajalle asti) ja Iranin välille syttyi sota (hirveääkin hirveämpi painajainen, God forbid!) ja lyhyesti: Israel sai raskaasti köniinsä. Erittäin, erittäin raskaasti (siinä kauheassa painajaisessa, jota jouduin vastentahtoisesti unessani seuraamaan).

  Kauheaksi lopuksi Martin van Creveld ja Sheldon Adelson olivat päässeet Israelin oman ydinaseen napin päälle (ja siinä kauheassa painajaisessa siis) he päättivät nokkiinotosta tyrmistyneenä tuhota Rooman, Istanbulin ja Moskovan (kristityn maailman eräänlaiset navat) ja niinhän siinä sitten kävi. Hirveä painajainen.

  Lopuksi sitten, tietenkin, painajainen kun se oli, antisemitismi lisääntyi, kun eurooppalaiset eivät heti hokanneet, että miksi juuri nämä kolme Euroopan kaupunkia piti tuhota, ihan vain piruuttaan. Unet nyt ovat sellaisia, epäloogisia ja uskomattomia, kafkamaisia. Uni päättyikin siihen hirvittävään unenomaiseen, painajaismaiseen visioon, jossa Hitler syntyi uudelleen. Hui kauheata. Tuollaiset unet pitäisi kieltää. Herran tähden, tarvitsen apua. 🙂

  No, loppu hyvin, kaikki hyvin. Hyvät voittivat lopussa. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Kafkakin unolmoi muuttamisesta Palestiinaan. Hänen kaltaisia perverssejä jutskuja sinne sitten muuttikin. Juutalaisten joukossa on ollut Kafkan ja Freudin elinaikana yli tuplasti enemmän mielisairaita kuin Euroopan kantaväestöjen keskuudessa. Yksi syy mielisairauksien yleisyyteen juutalaisten keskuudessa on sisäsiittoisuus. Nyt näitä sisäsiittoisia mielisairaita on kerääntynyt Palestiinaan luotuun Israel-nimiseen valtioon, jolla ei ole kansainvälisesti tunnustettuja rajoja. Nämä ylläolevat videot vahvistavat käsitystäni siitä, että Israeliin on muuttanut nimenomaan sairaimmat juutalaiset. Siis henkisesti sairaat.

  Terve ja normaali ihminen ei käyttäytyisi kuten juutalaissotilaat Gazassa. Ei ollut varmaankaan sattumaa, että juutalasia on verrattu historialliisesti tiettyihin tuhoeläimiin. Toisaalta tämä vertailu on väärin rottia kohtaan, sillä rotat tuntevat empatiaa ja oppivat virheistään.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Kiitos h.e.bollalle kafkamaisista visioista, ahdistavan arjen keskellä ne ovat loistavaa luettavaa 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat