Painajainen Gazassa jatkuu – juutalaiset mässäilevät teurastusuutisilla ja vaativat lisää

Juutalaisvaltio Israel on tappanut jo noin 480 palestiinalaista saarretussa Gazassa. Sunnuntaina tapettiin noin 100 ihmistä, joista valtaosa on ollut ”naisia, lapsia ja vanhoja miehiä”.

Israelin juutalaisia uutiset palestiinalaislasten holokaustista eivät ole hätkähdyttäneet, vaan he ovat juhlineet sotatoimia avoimesti. Juutalaiset kokoontuvat iltaisin kukkuloille seuraamaan Gazan pommituksia ja ottamaan ”selfie”-kuvia itsestään kamerakännyköillä ohjusten iskeytyessä siviilien koteihin. Kansanmurha on Israelissa kansanjuhla. Länsimaisen lehdistön haastattelemat juutalaiset ovat kertoneet, etteivät he välitä palestiinalaissiviilien hengistä. Heidän mielestään räjähdykset ja tulimyrskyt ovat ”upean kaunista katseltavaa”. Gazan terveysviranomaiset ovat varoittaneet kansainvälistä yhteisöä ”inhimillisestä katastrofista”, sillä sairaalat toimivat äärirajoilla. Lääkkeet ja muut tarvikkeet ovat loppumaisillaan, ja potilaita tulee jatkuvasti lisää.

Israelilaiset hurraavat ohjusiskuille.
Israelilaiset seuraamassa ohjusiskuja.

Sosiaalisessa mediassa juutalaiset juhlivat palestiinalaislasten tappoja, sillä ”näistä olisi joka tapauksessa kasvanut terroristeja”. Juutalaiset kutsuvat palestiinalaislapsia ”epäinhimillisiksi”, ”torakoiksi”, ”paholaisen lapsiksi”, ”syöväksi” ja ”haisevaksi saastaksi”. Kun Israelin sotilaat tappoivat neljä palestiinalaislasta, juutalaiset kommentoijat surivat liian alhaista uhrilukua. Erään mukaan uhreja olisi pitänyt olla vähintään 40, kun taas toisen mukaan 400 ja kolmannen mielestä ainakin 4 000. Juutalaisten mukaan teurastus oli ”grillijuhla, josta sietääkin olla iloinen”. Juutalaiset kutsuvat palestiinalaissiviilejä ”Amalekiksi”. Amalek on heprealaisen Raamatun hahmo, joka samaistetaan Israelin viholliskansoihin. Juutalaiset ovat perimätiedon mukaan saaneet jumalaltaan käskyn ”tuhota Amalekin siemenen”, eli suorittaa viholliskansojen kansanmurhan. Juutalaisessa Purim-juhlassa iloitaan Amalekin jälkeläisen johtamien kymmenien tuhansien ”pakanoiden” joukkomurhasta, josta kerrotaan Esterin kirjassa. Nyt israelilaiset kutsuvat palestiinalaisia ”Amalekin kansaksi”, joka on pyyhittävä pois elävien kirjoista.

genocidal-jews
Täysikokoisen kuvan näet klikkaamalla!

juutalaissotilas

Myös Israelin valtiojohto on käyttänyt verenhimoista kieltä. Parlamentissa istuva Likud-puolueen jäsen Moshe Feiglin kirjoitti Israel National Newsiin artikkelin, jossa hän vaatii kovia otteita Palestiinaa vastaan. Feiglinin mukaan juutalaisarmeijan on vallattava Gaza ”täydellä voimalla”, vaikka tämä tarkoittaisi myös naisten ja lasten joukkomurhaa. Tämän jälkeen valtaosa palestiinalaisväestöstä on hänen mukaansa pakkosiirrettävä pois alueelta. Etnisen puhdistuksen jälkeen Gaza olisi rotupuhdas juutalaisalue.

Gaza ei ole suostunut taipumaan sionistien paineessa. Viimeisen vuorokauden aikana palestiinalaiset vastarintaryhmät ovat surmanneet yhteensä noin 30 sionistihyökkääjää viidessä erillisessä operaatiossa. Juutalaisvaltio on yrittänyt vähätellä kärsimiään tappioita. Hamas on iskenyt menestyksekkäästi sionisteja vastaan siitä lähtien, kun Israel päätti aloittaa maaoperaation Gazassa.

Palestiinalaiset käyttävät sissitaktiikoita Israelin armeijaa vastaan.
Palestiinalaiset käyttävät sissitaktiikoita Israelin armeijaa vastaan.

Libanonilainen vastarintajärjestö Hizbollah on tuominnut arabimaiden pelonsekaisen hiljaisuuden sekä Israelin ihmisoikeusrikokset. Arabivaltiot eivät ole uskaltaneet ottaa selkeästi kantaa Gazan kansanmurhaan. Hiljaisuus muistuttaa Hizbollahin mukaan ikävällä tavalla kesän 2006 tilannetta, kun Israel hyökkäsi Libanoniin. Israelin sotilaat Gazassa eivät ole antaneet lääkintämiesten liikkua vapaasti kriisialueilla, minkä vuoksi vakavasti haavoittuneet eivät ole saaneet ajoissa apua. Hizbollahin mukaan tämä on osoitus ”vihasta, joka kytee sionistirikollisten sydämissä”.

Maailmalla on järjestetty suuria mielenosoituksia Palestiinan puolesta ja Israelia vastaan. Kuten uutisoimme aiemmin, Ranskassa mielenosoituksia on kielletty juutalaisten vaatimuksesta. Ranskan pääministeri ja tunnettu sionisti Manuel Valls jatkoi sunnuntaina juutalaisia myötäilevällä linjalla. Hänen mukaansa Israelin vastustaminen on usein ”peiteltyä juutalaisvastaisuutta” ja siksi tuomittavaa. Toisin sanoen palestiinalaisten kansanmurhan vastustaminen on Ranskan vaikutusvaltaisimman henkilön mukaan rasismia, joka on kiellettävä. Valls antoi lausuntonsa juutalaisten lobbausjärjestöjen järjestämässä ”holokaustitapahtumassa”. Ranskan juutalaisjohtajat saivat lähes estettyä myös 16. päivän Palestiina-mielenosoitukset. 16. päivä on tärkeä osa Ranskan juutalaisten holokaustikulttia. Juutalaiset halusivat estää Israelin vastaisen mielenosoituksen, sillä palestiinalaisten ihmisoikeuksien puolustaminen ”loukkaa ’holokaustissa’ kuolleiden juutalaisten muistoa”.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat