Jättiuudistus kansallismielisessä Kadulle.com-kaupassa

Kadulle.com-verkkokauppa on monille Magneettimedian lukijoille tuttu esimerkiksi siksi, että kaupasta on voinut hankkia Magneettimedia– ja Vastamedia-paperilehtiä. Nyt kaupan valikoimia on laajennettu radikaalisti! Julkaisemme Kansallisen Vastarinnan artikkelin asiasta.

Päivitys 24.1.2016: Iltalehti ja juutalaisen Bonnier-suvun omistama MTV3 ovat yrittäneet tänään hyökätä säälittävästi kauppaa ja sen oletettuja taustatahoja vastaan. Kadulle.comilta saamamme tiedon mukaan kohu-uutiset ovat olleet ilmaista mainosta, ja kauppa käy nyt paremmin kuin koskaan! Protestoi valehtelevaa valtamediaa vastaan ja tue Kadulle.comin toimintaa!

* * *

Kadulle.com ei ole enää pelkkä poliittinen kirja- ja mainosmateriaalikauppa. Valikoimastamme löytyy nyt myös paljon arkisiakin tuotteita, kuten retkeily-, urheilu-, terveys-, hygienia- ja ravintotuotteita. Myös vanhat tuotteet luonnollisesti pysyvät valikoimassa. Parhaan kuvan kaupan uudesta toiminta-ajatuksesta saat vierailemalla sivuilla itse: Kadulle.com!

Olemme valmistaneet runsaasti myös erilaisia Vastarintaliikkeen brändituotteita, muun muassa liikkeen logolla sekä Suomalaisapu- ja Bellum-merkeillä varustettuja laatutuotteita. Brändituotteiden valikoima yltää vaatteista aina laukkuihin, kyniin, avainnauhoihin ja esimerkiksi juomapulloihin. Näin voit helposti tunnustaa väriä!

Tukijäseneksi liittyminen siirtyi kuitenkin pois kaupalta. Nykyisin voit liittyä tukijäseneksi TÄÄLTÄ.

Miksi jättiuudistus?

Moni epäilemättä ihmettelee, miksi kansallismielisessä nettikaupassa myydään täysin arkisia tuotteita pelkkien kansallismielisten tuotteiden sijasta. Tahdomme tarjota kansallismielisen vaihtoehdon suomalaisille myös arjen askareissa. Miksi tukea ”positiivista syrjintää” ja ulkomaalaista työvoimaa kannattavia kauppoja, kun yhä suuremman osan arkisista tarpeista voi täyttää tukemalla kansallismielisiä?

Aikaisemmin vaihtoehtojen puute on pakottanut ihmiset tukemaan suomalaisvihamielisiä yhtiöitä, mutta me tahdomme tehdä muutoksen. Pyrimmekin tilanteeseen, jossa minkä tahansa arkisen tuotteen ostamisella voi tukea suomalaisystävällistä toimintaa. Tiedostamme toki valikoimamme olevan vielä toistaiseksi rajallinen verrattuna suuriin kauppaketjuihin, mutta kansallismielisen vaihtoehdon rakentaminen on nyt alkanut! Asioimalla meillä varmistat valikoiman laajentumisen!

Voit tukea kaupan toimintaa sekä asioimalla että mainostamalla. Kerro uudesta vaihtoehdosta kavereillesi. Linkitä tietoa erilaisille Internet-palstoille, joissa potentiaaliset asiakkaat voivat nähdä tiedon kaupastamme. Mainosta omilla sosiaalisen median tileilläsi.

Mikäli ylläpidät omaa blogia tai vastaavaa nettisivua, mainosta siellä tai lisää kaupan banneri sivuillesi. Voit ladata bannerin TÄSTÄ. Etsimme aktiivisesti mainospaikkoja, joten jos kiinnostuit, ota yhteyttä kauppa[at]kadulle.com! Tutustu kaupan uuteen valikoimaan TÄÄLLÄ!

Kadulle.com

9 kommenttia

 1. On muuten erittäin kannatettavaa toimintaa. Suurin osa suomalaisista yhtiöistä on tiukasti globalistien hyppysissä. Jos ei muuten, niin rahoittajatahojen kautta. Monissa yhtiöissä työntekijän vähänkään aktiivinen osallistuminen kansallishenkiseen toimintaan on käytännössä kielletty, mikä aiheuttaa ison tulpan poliittista korjausliikettä vastaan. Kansallishenkisten yrittäjien olisi syytä perustaa omia ’kauppakiltoja’, joilla käydään taisteluun kauppakamareita ym. vastaavia uusliberalistien soluttamia yrittäjien ja elinkeinoelämän järjestöjä vastaan. Näissä killoissa voitaisiin tarjota neuvontaa, henkistä, oikeudellista ja jopa taloudellista tukea (vertaislainat ym.) kansallismielisen yrittäjän vaikeaa tietä tasoittamaan.

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
  1. Hyvä idea tämäkin. Kärkkäinen (tai joku muu keskivertoa rahakkaampi taho) voisi perustaa muun toiminnan kylkeen vaikka oman rahoitusyhtiön(tyyliin Le Pen), siis eräänlaisen investointipankin, joka voisi alkaa luomaan rahaa tyhjästä siinä missä muutkin pankit niin tekevät. Mutta investointien kohteena kansallismieliset toimijat. Missään laissa ei (vielä) taida lukea, että sitä saa vain juutalaiset tehdä.

   Plusääni(23)Miinusääni(1)
 2. ”Räjähdysherkässä Saksassa vallitsee vahvimman laki. Ensimmäisen maailmansodan päättymisestä on yli 10 vuotta, mutta katkeruus ja väkivalta eivät suinkaan ole kadonneet. Politiikka on kaikkialla, mutta voidakseen argumentoida sanoin, on selusta turvattava ensin nyrkein. Keskenään taistelevat kansallismieliset ja kommunistit tekevät kaikkensa voittaakseen vallan. Vain se on varmaa, ettei Weimarin tasavallalla ole tulevaisuutta.”

  ”Horst Wesselin elämäntarina sijoittuu Euroopan historian rajuimpiin vuosiin, jolloin työ kansan puolesta vaati täydellistä omistautumista. Aktivisti irtaantui auttamatta porvarillisesta arjesta ja syöksyi alituiseen kuolemanvaaraan. Yöpimeällä koteihinsa puoluekokouksista kulkeneet kansanystävät saattoivat koska tahansa kohdata veistä tai pistoolia kantavan vihollisen. Haavoittuneiden öiset parkaisut ja poliisin jokahetkinen vaino olivat kaikkien kotimaansa kutsuun vastanneiden arkea. Kolkkouden keskellä uusi eurooppalainen sukupolvi kuitenkin lauloi ja nauroi sydämensä pohjasta säilyttäen uhmakkaan elämänilonsa. Paineessa syntyi timantteja.”

  Hanns Heinz Ewers: Horst Wessel, eräs saksalainen kohtalo
  http://www.kadulle.com/epages/kadulle.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2016112402/Products/K561952

  With love <3

  Plusääni(21)Miinusääni(2)
 3. Ei näytä muurarien harpilta. Siinähän on selvästi radiomasto.

  Plusääni(0)Miinusääni(5)
 4. Kaikki tämä aivoton törky raivostuttaa. Palkatut nettitrollit hyökkäävät ainoan oppositiovoiman kimppuun roskapuhein.

  Plusääni(9)Miinusääni(4)
  1. Hienoa, että idioottikommentit ovat poistuneet. Olisi voinut samalla tietenkin poistaa niiden kritiikin, ettei jää roikkumaan.

   Mutta asiaan. Eiköhän ruveta boikotoimaan niitä firmoja, jotka alistuvat valtamedian boikottivaatimuksiin! Miksi sellaista saastaa sietäisimme, että täällä oikeudettomasti kommunistit määräisivät, mitä ja kuka saa kaupata.

   Plusääni(17)Miinusääni(3)
 5. Miksiköhän tuonne ”kadulle.com” kauppaan ei pääse sisään ekalla kerralla kirjoittamalla hakuun tuon kadulle.com ?

  Tulee tälläinen teksti:

  ”Sivustoon ei saada yhteyttä Isäntänimen kadulle.com palvelimen DNS-osoitetta ei löytynyt.”

  Kun alkuun kirjoittaa www. niin sitten toimii. Ja sen jälkeen kun kerran käynyt pääsee tuolla kadulle.com haulla.

  Kaikki muut sivustot avautuvat kyllä aina magneettimedia.com, mvlehti.net jne hauilla ilman tuota http://www.jotakin juttua alussa.

  Ihmiset jotka hakevat pelkällä kaupan nimellä ekaa kertaa eivät pääse sisään. Kaupan Facebook sivutkin vaikuttavat hieman vanhetuneilta kun viimeisin päivitys 2014…

  https://fi-fi.facebook.com/Kadullecom-221082264700224/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat