Helsingin Sanomat, väärinajattelu ja juutalainen mediavalta Pohjoismaissa

Magneettimedia on jälleen otsikoissa. Helsingin Sanomat julkaisi maanantaina kohu-uutisen: ”Magneettimedia julkaisee yhä uusnatsien* kirjoituksia”! Kamalaa! Seuraavaksi HS varmaan kauhistelee sitä, että olemme julkaisseet myös muun muassa juutalaisten ja muslimien artikkeleita. Löytyypä myös tekstejä, jotka on julkaistu alunperin vasemmistolaisissa lehdissä.

Helsingin Sanomille on muodostumassa päähänpinttymä ”uusnatsien” salaliitosta monikulttuurisen Suomen kaatamiseksi. Kuten olemme uutisoineet, on lehti päättänyt alkaa tehdä yhteistyötä rikollisten kanssa maahanmuuttovastaisen liikkeen tuhoamiseksi. Kuun alussa HS julkaisi viisi sivua (!) pitkän artikkelin Suomen ”uusnatseista”. Artikkeli sisälsi laittomasti hankittuja yksityiskeskusteluja sekä yksityisten henkilöiden nimiä, syntymäaikoja ja asuinpaikkoja. Ilmeisesti lehden tarkoituksena oli pelotella suomalaisia, jotka eivät ole vielä alkaneet toimia aktiivisesti monikulttuurisuutta vastaan: ”Valtamedia ei tule kaihtamaan likaisiakaan keinoja väärinajattelijoiden hiljentämiseksi!”

Uusin Magneettimedia-aiheinen artikkeli on jatkoa kampanjalle, jonka ytimessä vaikuttavat Helsingin Sanomien toimittajat Laura Halminen ja Tommi Nieminen sekä toimituspäällikkö Petri Korhonen. Korhonen käy sosiaalisessa mediassa omaa kummallista taisteluaan käytännössä kaikkea valtamediasta poikkeavaa tiedonvälitystä vastaan.

Nyt samaan kampanjaan on liittynyt myös kristillisdemokraattien sionistinen puoluesihteeri Asmo Maanselkä. Maanselkä on jo aiemmin hyökännyt sanallisesti Magneettimediaa vastaan, mutta hän ei ole suostunut kertomaan, miltä osin Magneettimedian juutalaisuutta käsittelevät artikkelit eivät pidä paikkaansa. Maanselkä myös valehtelee tuoreessa blogissaan, että ”Vastarintaliike Patriootti.com kotisivuilla julkaistaan samat artikkelit kuin Magneettimedian sivuilla”. Magneettimedia ja sen edeltäjä ovat olleet olemassa jo yli 10 vuotta. HS:n mukaan tänä aikana Magneettimedia on julkaissut kokonaiset kahdeksan Patriootti.com-sivujen artikkelia. Hysterian merkkejä ilmassa?

Maanselkä vaatii seuraajiaan liittymään tavarataloketju Kärkkäisen vastaiseen boikottiin Magneettimediassa julkaistujen ”väärien” mielipiteiden vuoksi. Tämä on melko huvittava kannanotto poliitikolta, jonka puolue osoittaa tukensa Lähi-idän aggressiivisimmalle terroristivaltiolle (1, 2). Israel murhaa siviilejä ja Magneettimedia kirjoittaa aiheesta. Sionistisen logiikan mukaan Israel toimii oikein ja Magneettimedia väärin. Maanselkä myös ihmettelee, miksi ”antisemitistin” tavarataloketju myy tuotteita, joita valmistavilla yrityksillä voi olla kaupallinen yhteys Israeliin.

Magneettimedia otti yhteyttä Maanselän hyökkäyksen kohteeksi joutuneeseen Juha Kärkkäiseen ja kysyi aiheesta. Syytöksistä huvittunut Kärkkäinen vastasi, ettei kaupalle ole esteitä, vaikka hän ei itse Israelin ylin ystävä olekaan. Kärkkäisen mukaan Magneettimedia tekee edelleen tärkeää työtä paljastamalla muun muassa juutalaistaustaisten ryhmien ja yksilöiden rikoksia (1, 2, 3), joista valtamedia ei tahdo puhua.

Magneettimediaa uhkailtiin tänään jälleen uusilla tutkintapyynnöillä. Klikkaa kuva suuremmaksi.
Magneettimediaa uhkailtiin tänään jälleen uusilla tutkintapyynnöillä. Klikkaa kuva suuremmaksi.

HS teki selkeän arvovalinnan julkaisemalla Halmisen artikkelin, joka oli journalistisesta näkökulmasta ala-arvoinen. Tieto Magneettimedian hovioikeudenkäynnissä olleista todistajista oli julkinen jo viime syksynä, mutta vain HS:n ja muutaman sionistin mielestä asialla on edelleen uutisarvoa. Magneettimedia on merkinnyt lähteensä (myös Kansallisen Vastarinnan) aina selkeästi julkaisujensa yhteyteen. Kansallinen Vastarinta on myös ollut vuosien ajan ainut media, joka on antanut näkyvyyttä Magneettimedia-oikeudenkäynneissä esitetyille puolustuspuheenvuoroille. Helsingin Sanomat ja muut suuret lehdet ovat sen sijaan antaneet äänen ainoastaan syyttäjälle, vaikka objektiivisuuden väitetään olevan länsimaisen tiedonvälityksen kulmakivi. HS ja kulttuurimarxilainen City-lehti hyökkäsivät alkuvuodesta myös provokatiivista Mitä Vittua!? –verkkojulkaisua vastaan, sillä se oli julkaissut esimerkiksi pedofiilien ja maahanmuuttajarikollisten nimiä. HS:n ja Cityn mukaan pedofiilien yksityisyydensuoja on pyhä – toisin kuin maahanmuuttovastaisten kansalaisten!

Miksi Helsingin Sanomat ja Asmo Maanselkä sitten ovat pillastuneet muutaman Kansallisen Vastarinnan artikkelin uudelleenjulkaisusta? Kuinka pahasti ”uusnatsit” oikein panettelevat niissä juutalaisia? Kannustavatko tekstit kansalaisia rikoksiin? Laura Halminen kertoo, että eräässä uudelleenjulkaistussa artikkelissa käsitellään… Palestiinalaiskysymystä! Muita esimerkkejä Halmisen tekstissä ei tarjota! Uutiskynnys siis rikottiin tuomitsemalla Israelin suorittama palestiinalaisten kansanmurha Gazassa viime kesänä. ”Natsia” kerrakseen.

Halmisen mukaan Magneettimedian omatkin artikkelit ovat moraalisesti vähintään arveluttavia: ”Magneettimedian verkkoversio on julkaissut useita kirjoituksia, joissa esimerkiksi kysellään, onko holokausti eli juutalaisten joukkomurha totta.” Halmisen ja kristillisdemokraattien masentamisen uhallakin meidän on muistutettava, että Suomessa on edelleen laillista epäillä liittoutuneiden sepittämää tarinaa ”holokaustista”. Samaa oikeutta ei ole esimerkiksi saksalaisilla Horst Mahlerilla (suorittaa 12 vuoden vankeustuomiota) ja Sylvia Stolzilla (suoritti yli kolmen vuoden vankeustuomion) tai ranskalaisella Vincent Reynouardilla (joutuu kahdeksi vuodeksi vankilaan), jotka ovat menettäneet vapautensa vain siksi, etteivät he pitäneet valtavirtaista tarinaa esimerkiksi kaasukammioista uskottavana.

HS:n mukaan Suomella on velvollisuus auttaa myös rikollisia maahanmuuttajia.
HS:n mukaan Suomella on velvollisuus auttaa myös rikollisia maahanmuuttajia.

Eniten Halmista, Maanselkää ja kumppaneita kuitenkin risoo se, etteivät he voi osoittaa, että Magneettimedia olisi valehdellut yhdessäkään juutalais- tai Israel-artikkelissaan. HS:n mukaan Magneettimedia on syyllistynyt poliittisesti epäkorrekteihin ajatusrikoksiin, vaikka artikkeleiden sisältö ei rikkoisikaan varsinaisesti Suomen lakeja.

Rikollisuus ei ole Laura Helmiselle kynnyskysymys. Marraskuussa hän kirjoitti ystävineen Helsingin Sanomiin ja Metro-lehteen tuntemistaan Suomessa laittomasti oleskelevista siirtolaisista. Halminen ei tietenkään paljasta rikollisten henkilötietoja lukijoille. Sen sijaan hän kannustaa suomalaisia aktiivisesti suojelemaan maahanmuuttajarikollisia: ”Jos tuttavani ei olisi saanut oleskelulupaa, olisin kannustanut häntä jäämään silti. Olisimme varmasti keksineet jotain. Tuolla jossain on aina joku suomalainen, jolla on ylimääräinen huone, sillä tilaahan meillä riittää.”

Maailmaasyleilevää maahanmuuttopoliittista ohjelmaansa Halminen suojelee listaamalla inhoamansa ”uusnatsit” Suomen suurimmassa sanomalehdessä. Kulttuurimarxilaiset joutuvat turvautumaan entistä epätoivoisempiin pelottelutapoihin, sillä viimeisen viiden vuoden aikana Suomessa on yleistynyt entistä rehellisempi maahanmuuttokriittinen puhe. HS on menettänyt mielipidemonopolinsa. Siksi vaihtoehtoisen tiedon tuottajat on yritettävä säikytellä hiljaisiksi.

Ilta-Sanomat perustettiin tukahduttamaan marxisminvastainen liike.
Ilta-Sanomat perustettiin tukahduttamaan marxisminvastainen liike.

Halmisen ja Helsingin Sanomien toiminnassa ei ole varsinaisesti mitään yllättävää. HS:n omistava juutalainen Erkon suku perusti esimerkiksi Ilta-Sanomat-lehden (joka oli alunperin Helsingin Sanomien iltapainos) helmikuussa 1932 ainoastaan tuhotakseen kommunisminvastaisen Lapuan liikkeen. Erkko oli kampanjoinut HS:n sivuilla kiivaasti liikettä vastaan jo ennen Mäntsälän kapinaa.

Lapuan liike oltiin perustettu 1929 torjumaan bolševismin leviäminen Suomessa. Liikkeen ansiosta Suomessa säädettiin esimerkiksi kommunistilait neuvostomielisten vallankaappausyritysten torjumiseksi. Tämä ei ollut kuitenkaan mediaeliitin ja Erkon suvun mieleen. 2015 Helsingin Sanomat väittää, että laittoman siirtolaisuuden vastustaminen on ”epädemokraattista”, jollei rikollista. 1930-luvulla puolestaan kommunismin ja Neuvostoliiton vastustaminen olivat ”uhaksi demokratialle”. 1930-luvulla HS asettui marxistien kannalle kansallismielisiä vastaan. 2000-luvulla kannatetaan kulttuurimarxismia. Juuri mikään ei ole muuttunut; Suomen valtamedia on edelleen maamme suurin poliittinen voima. Se pyrkii aktiivisesti pelottelemaan vihaamaansa isänmaallista oppositiota.

Selitystä Helsingin Sanomien kulttuurimarxilaiselle politikoinnille ollaan usein haettu Erkkojen juutalaisesta identiteetistä. Valtamediassa mahtisuvun juutalaistaustoista ei juuri kirjoitella, mutta muun muassa toimittajat Martti Huhtamäki ja Pertti Nyberg ovat juutalaistaustan vahvistaneet. On hieman hämmentävää, että jopa Pohjoismaissa valtamedia on kasaantunut lähes kokonaan juutalaisiin käsiin. Kyseessä siis ei ole vain amerikkalainen ilmiö, kuten usein luullaan. Kuten norjalainen rauhantutkimuksen perustaja Johan Galtung on todennut, Yhdysvalloissa kuusi juutalaista yhtiötä hallitsee 96 % valtamediasta.

Vaikka Magneettimedia käsittelee laajaa aihekirjoa aina terveydestä ja lääkinnästä talouteen, historiaan ja rotukysymyksiin, hiertää Halmista ja Helsingin Sanomia juutalais- ja Israel-aiheinen kirjoittelu. ”Uusnatseja” käsittelevään artikkeliinsa Halmisen uskottiin saaneen materiaalinsa Ruotissa asuvan juutalaisen Robert Achbergin rahoittamalta Researchgruppen-rikollisjärjestöltä. Kun juutalaisten mediavallasta Pohjoismaissa puhutaan, syntyy välittömästi soraäänten metakka. Aletaan pystyttää olkiukkoja. Väitetään, että ”antisemitistit” perustavat väitteensä Ruben Stillerin kaltaisten yksittäisten juontajien varaan. Se ei kuitenkaan ole totta. Stiller on pelkkä pisara valtameressä.

Carl Bonnier.
Carl Bonnier.

Erkkojen lisäksi Pohjoismaiden tiedotusta hallitsevat monet muutkin juutalaisdynastiat, kuten Bonnierin (oikea nimi Hirschel) ja Hjörnen (oikea nimi Kaplan) suvut. Niiden lisäksi suuria pohjoismaisia sanomalehtia omistaa Schibsted-yhtiö, jonka omistavat kansainväliset juutalaiset yksityispankit, kuten Goldman Sachs, JP Morgan ja Bank of New York Mellon.

Omistussuhteilla on luotu toimituskulttuuri, joka ryhmäpaineen avulla ohjailee yksittäisten toimittajien työtä. Ei kaikkien toimittajien tarvitse olla juutalaisia tai edes sionisteja. Riittää, että he tietävät, mitä saa kirjoittaa ja mitä ei. Tästä on tuore esimerkki. Vain muutamia päiviä sitten Sveriges Radio joutui pyytämään julkisesti anteeksi sitä, että yksi sen toimittajista oli kysynyt Israelin suurlähettiläältä Isaac Bachmanilta, voisiko Israelin ja juutalaisten toiminta olla syynä ”kasvaneeseen antisemitismiin”. Poliittisesti korrekti vastaus on tietysti jyrkkä ei: juutalaisvastaisuudella ei ole mitään tekemistä juutalaisten kanssa, vaan ”antisemitismi” on mielenvika, jonka ei-juutalaiset saavat jo äidinmaidossa. Sveriges Radion toimittaja oli kuitenkin astunut kielletyn rajan yli jo nostamalla kysymyksen julkisuuteen. Bachman itse oli hieman aiemmin syyttänyt Ruotsin valtiota siitä, että hallitus oli ruokkinut juutalaisvastaisia asenteita tunnustamalla Palestiinan valtion. Bachmanin ei tarvinnut pyytää lausuntoaan anteeksi, mutta ruotsalaiselle medialle osoitettiin tehokkaasti kaapin paikka.

Myös Jeanette Bonnierin joulukuussa antama haastattelu oli paljonpuhuva. Se olisi voinut olla suoraan Kevin MacDonaldin artikkelista: ”Tunnen kuuluvani joukkoon, kun olen toisten juutalaisten seurassa. Meillä on vahva ryhmäkoheesio ja yhteenkuuluvuuden tunne, mikä saa minut tuntemaan oloni mukavaksi. Juuri vahvan yhteishengen vuoksi olemme aina selvinneet. Kun ajamme yhteistä asiaa, selviämme. Tämä pätee koko yhtiöömme [Bonnieriin].”

Jane ja Aatos Erkon säätiön omistama Sanoma sekä Bonnier omistavat merkittävän osan Pohjoismaiden medioista. Ne myös hallitsevat mielipideilmapiiriä ja vaikuttavat näin vahvasti myös siihen, millaisia poliittisia kantoja pienempien lehtien päätoimittajat julkisesti kannattavat. Päivittäin lehtien sivuilla esiintyviä perusarvoja ovat Nato, EU, monikulttuurisuus, homoavioliitot, liberalismi, finanssikapitalismi sekä nationalismin ja ”antisemitismin” vastustaminen.

erkot

Bonnier omistaa esimerkiksi MTV:n, TV4:n, Expressenin, Tammi-kustannusyhtiön, WSOY:n Tieteen Kuvalehden, Tieteen Kuvalehti Historian, SF Filmin, Dagens Nyheterin ja hämmästyttävän suuren määrän muita lehtiä, kustannus- ja viihdeyrityksiä sekä kauppoja. Täyden listan voi lukea heidän omilta kotisivuiltaan. Sanoma puolestaan omistaa esimerkiksi Nelosen, Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Taloussanomat ja Metron. Lista on loputon. Ehkäpä hälyttävintä mielipidevallan keskittymisessä on se, että pieni eliitti hallitsee myös koulujen oppimateriaalien sisältöä. Esimerkiksi Sanoma Pro OY ja Bonnierin WSOY tuottavat suuren määrän koulukirjoista ja voivat näin vaikuttaa ratkaisevasti nuorten poliittiseen arvomaailmaan.

2011 Ruotsissa syntyi kohu, kun Bonnierin koulukirjoissa alettiin määritellä nuorille, mitä puolueita saa äänestää ja mitä ei. Jopa hyvin maltillinen maahanmuuttokriittinen Ruotsidemokraatit-puolue leimattiin Bonnierin yhteiskuntaopin Nya Millenium –oppikirjassa käytännössä rikolliseksi terroristijärjestöksi (samaa logiikkaa käytti hiljattain uuden kirjansa julkaissut marxisti Tapio Tamminen). Oppikirjassa nuorille myös väitettiin, että ”suurin osa ruotsalaisista tahtoo taistella kaikin voimin ruotsidemokraatteja vastaan”. Tämä on puhdasta poliittista aivopesua.

Jos suuri pohjoismainen sanomalehti – esimerkiksi Aftonbladet – ei kuulu Sanomalle tai Bonnierille, sitten se on osa esimerkiksi Schibstedin mediaimperiumia. Aftonbladet on myöntänyt, että juutalaispankkien vaikutus Schibsted-mediojen tiedotukseen on ”sekä suoraa että epäsuoraa”. Minusta on jo täysin sopivaa puhua kartellista ja etnisestä monopolista. Jo pohjoismaisten mediajohtajien nimilista puhuu puolestaan: Kaplanien, Hirscheleiden ja Aschbergien seurana ovat Kleinit, Schermanit, Wolodarskit, Irvingit, Ringartit ja Sommersteinit. Nämä eivät ole taustaltaan pohjoismaisia nimiä. Eikä tietenkään sovi unohtaa, että valtaosa kuluttamastamme viihteestä ja mediasisällöstä on tuotettu Yhdysvalloissa ja Hollywoodissa.

Esimerkiksi perussuomalaisille (1, 2) ja monille niin sanotuille maahanmuuttokriitikoille Erkko–Hirschel–Aschberg–Kaplan–Schibsted –kuvio on tietenkin hyvin kiusallinen. Toisaalta he osoittavat jatkuvasti tukeaan Israelille ja juutalaisille. Toisaalta he taas kiroavat valtamedian ”mokuttajia”, jotka tahtovat vaihtaa koko pohjoismaisen väestön maahanmuuttajiin. Perussuomalaiset, ”maahanmuuttokriitikot” ja ”vastajihadistit” raivostuvat, kun valtamedia ja juutalaiskysymys nostetaan yhdessä esille: ”Juutalaisethan ovat länsimaalaisen sivistyksen pelastajia!” He eivät voi kiistää juutalaisten mediavaltaa pohjoismaissa, joten heidän on turvauduttava muihin argumentteihin. He saattavat väittää, että Hirschelit ja Erkot ovat ”itseään vihaavia juutalaisia”, kun nämä vaativat lisää muslimimaahanmuuttoa Pohjoismaihin.

Magneettimedia on kuitenkin lukuisissa artikkeleissaan osoittanut, etteivät juutalaiset ole koskaan kollektiivisesti vastustaneet islamilaista maahanmuuttoa länsimaihin. Päinvastoin. Vaatimalla laitonta arabisiirtolaisuutta Suomeen esimerkiksi toimittaja Laura Halminen jatkaa työnantajiensa aloittamaa pitkää perinnettä.

700-luvulla Espanjan juutalaiset auttoivat muslimiarmeijat tunkeutumaan kotimaahansa (1, 2). Juutalaiset kokivat, että muslimit olisivat heidän kannaltaan parempi isäntäkansa kuin eurooppalaisperäiset visigootit. Jopa valtavirtahistorioitsijat myöntävät, että keskiajalla ”antisemitismiä” ruokkivat näkemykset, että juutalaiset olivat muslimien liittolaisia. On toki huvittavaa, että kun eurooppalaiset puhuvat juutalaisten ja muslimien yhteistyötä, leimataan se ”antisemitistiseksi salaliittoteoriaksi”. Kun aiheesta kirjoittaa sen sijaan juutalaissionistinen The Times of Israel, muuttuu ilmiö vakavastiotettavaksi uutiseksi. Kööpenhaminan iskun jälkeen Norjassa juutalaiset ja muslimit protestoivat yhdessä ”antisemitismiä” vastaan.

Juutalaiset johtivat Yhdysvaltojen "kansalaisoikeusliikettä", jonka etulinjassa oli Martin Luther Kingin kaltaisia mustia.
Juutalaiset johtivat Yhdysvaltojen ”kansalaisoikeusliikettä”, jonka etulinjassa oli Martin Luther Kingin kaltaisia mustia.

Yhdysvalloissa järjestäytyneet juutalaiset ovat 1900-luvun alusta lähtien ajaneet vapaata maahanmuuttopolitiikkaa. Aluksi heidän tavoitteenaan oli itäeurooppalaisten juutalaisten tuominen Yhdysvaltoihin. Myöhemmin maahanmuuttopolitiikasta tuli tapa muuttaa eurooppalaisperäistä valtakulttuuria, jota pidettiin ”ahdaskatseisena”, ”rasistisena” ja potentiaalisesti ”antisemitistisenä”. Vapaata maahanmuuttoa vaativat Yhdysvaltojen tunnetuimmat juutalaisryhmät, kuten Anti-Defamation League, American Jewish Congress, American Jewish Committee sekä juutalaisomisteiset sanomalehdet. Ruotsissa nykyisestä maahanmuuttopolitiikasta saadaan puolestaan kiittää juutalaisten David Schwarzin, Bonnier-lehdistön sekä kokoomuspoliitikko Gunnar Heckscherin yhteistyötä. Magneettimedia on viime kuukausina kirjoittanut lukuisista vastaavista esimerkeistä eri puolilta maailmaa:

 • Ruotsin Malmössä synagogan rabbi Shneur Kesselman tapasi paikallisia muslimijohtajia. Muslimien mukaan Malmö ei ole oma itsensä ilman juutalaisia. Paikallisessa ”rasisminvastaisessa” mielenosoituksessa Malmön juutalaisyhteisön presidentti Jehoshua Kaufman puolestaan vaati uusia moskeijoita rikastuttamaan Ruotsia.
 • Norjan näkyvimpiä monikulttuurisuusfanaatikkoja on rasisminvastainen aktivisti ja juutalaisyhteisön johtaja Ervin Kohn. Kohn antoi marraskuussa haastattelun, jossa hän valitti norjalaisen kansan ”etnisestä homogeenisyydestä”. Toisin sanoen norjalaisten geenit eivät ole juutalaisvaikuttajan mieleen.
 • Samassa uutisessa kerroimme The Jerusalem Postin artikkelista, jossa sanottiin, että juutalaiset ovat valmiita liittoutumaan muslimien kanssa eurooppalaisten kansallismielisyyttä vastaan. The Jerusalem Postin artikkeli käsitteli isänmaallisten puolueiden vaalimenestystä eurovaaleissa. American Jewish Committeen mukaan esimerkiksi Front Nationalin ja UKIP:n vaalimenestys oli ”merkki siitä, että viha lisää suosiotaan”. Saksan juutalaisjohtaja Dieter Graumannin mukaan maahanmuuttokielteisten puolueiden kannatuksen nousu oli merkki siitä, että demokraattiset vaalit voivat johtaa ”epädemokraattisiin” lopputuloksiin.
 • Ruotsissa asuva juutalainen aktivisti Barbara Spectre kertoi televisiohaastattelussa: ”Mielestäni antisemitismi nostaa nyt päätään, sillä Eurooppa ei ole vielä oppinut olemaan monikulttuurinen […] Eurooppa ei enää voi olla suuri yksikulttuurinen alue, kuten se oli vielä viime vuosisadalla. Juutalaiset ovat muutoksen keskiössä. Tämä on tietysti suuri muutos Euroopalle. He [Ruotsissa asuva Spectre ei ilmeisesti pidä itseään eurooppalaisena. Suom. huom.] ovat menossa kohti monikulttuurisuutta. Meitä juutalaisia tullaan inhoamaan, sillä me johdamme tätä muutosta. Mutta ilman monikulttuurisuutta Eurooppa ei voi selvitä.”
 • Australian juutalainen poliitikko Michael Danby ja israelilaispoliitikko Danny Danon keskustelivat 2011 maahanmuuttopolitiikasta World Jewish Congressin tapahtumassa, ja keskustelu vuosi julkisuuteen. Danonin mukaan maahanmuuttajat uhkasivat Israelin ”juutalaista identiteettiä”. Koska Danby ei pidä itseään australialaisena vaan juutalaisena, tarjoutui hän ottamaan maahanmuuttajat Australiaan.
 • Charlie Hebdo –iskun jälkeen tunnettu juutalainen CNN- ja Daily Beast –toimittaja Sally Kohn kommentoi tapausta ja eurooppalaista islamofobiaa. Hänen mukaansa länsimaiden ongelma ei ole muslimimaahanmuuttajat vaan ”rasistinen” kantaväestö.
 • Vuodenvaihteessa Saksaa kuohuttivat ”islamisaatiota” vastustaneet Pegida-mielenosoitukset. Järjestäytynyt juutalaisyhteisö otti kuitenkin voimakkaasti kantaa mielenosoituksia vastaan. Saksan juutalaisen keskusneuvoston johtaja Josef Schusterin mukaan Pegida on ilmiönä erittäin vaarallinen. Tämä on mielenkiintoista etenkin siksi, ettei Pegida ole kritisoinut juutalaisia sanallakaan vaan on keskittynyt ääri-islamiin, kuten ISIS-järjestöön.
 • Samassa uutisessa kerroimme, että Länsirannalla asuvan johtavan rabbi Baruch Efratin mukaan ”Euroopan islamisaatio on hyvä asia”, sillä eurooppalaisen identiteetin tuho on sopiva rangaistus vuosisatoja jatkuneesta ”antisemitismistä”. Efratin mukaan on kuitenkin tärkeä varmistaa, ettei Euroopan islamisaatiosta koidu ongelmia ”Israelin kansalle” eli juutalaisille.

Ei siis ole yllättävää, että Magneettimedia on ollut nyt jo vuosien ajan jatkuvan lokakampanjan kohteena. Yksikään sanomalehti, poliitikko tai juutalaisaktiivi ei ole kumonnut artikkeleidemme sisältöä. Siksi valtamedia on päättänyt turvautua lokaamiskampanjaan ja ”guilt by association” –taktiikkaan kirjoittamalla heppoisia uutisia Suomen ”uusnatsien” salaliitosta.

Helsingin Sanomat vihaa Magneettimediaa, koska edustamme kaikkea, mitä HS vastustaa. Magneettimediassa pahimpia eivät ole valtamedian mukaan ärhäkät maahanmuuttokielteiset rotuartikkelimme (1, 2, 3) vaan juutalaistekstit. Pahinta juutalaisteksteissä on puolestaan se, ettei niitä voi kumota. Eniten valtamedia pelkää sitä, että yhä laajempi joukko suomalaisia alkaa lukea artikkeleitamme, jotka valottavat Euroopan nykytilanteen kulttuurillisia, poliittisia ja historiallisia taustoja. Tiedostava kansa on eliitin pahin painajainen.

 

Arvi Pihkala

 

*”Natsi” on juutalaisen marxisti Konrad Heidenin kehittämä halventava nimitys kansallissosialistista.

16 kommenttia

 1. Täysosuma.

  On silti jotakin hyvääkin.

  Ensin oma kokemukseni: Tunne oloni hyväksi ja varmaksi tässä asiassa. Enää en pelkää ja epäile. Vielä viisi-kymmenen vuotta sitten epäilin, että voiko tosiaan olla näin. Nyt ei ole pienintäkään epäilystä. Ns. valtamediahan ei edes yritä kumota näitä väitteitä. Eivät kulttuurimarxistit kiistä juutalaisvaltaa, hehän elävät siitä! Kulttuurimarxisti HALUAA juutalaisten avulla tuhota valkoisen kansan. Tätä on vaikea uskoa, mutta se on juuri näin. Kevin McDonald on tätä toistanut: Me elämme vihamielisen eliitin keskellä.

  Toisaalta, en ole koskaan nähnyt näin vahvaa, yli maailman levittäytyvää vastarintaa. Vastarinta todellakin elää ja se kasvaa. Se ilmenee jo tuhansin tavoin. Ihmiset ymmärtävät jo, silmissä on jo kysymys. Ja monilla silmissä näkyy terve viha.

  Ja kaikkein parasta onkin juuri tämä. Kun nyt koko ajan rohkeammin, koko ajan räväkämmin, otan nämä asiat esille joka tilanteessa niin ihmiset kuuntelevat. He epäilevät, he eivät halua uskoa, mutta he kuuntelevat. He kuuntelevat, he miettivät.

  Ihmisille pitää puhua arkisista asioista: Millainen on lapsesi koulu? Onko lapsesi päivä turvallinen? Saako lapsesi hyvää opetusta vai kuluuko kaikki energia lukutaidottomien maahanmuuttajien kouluttamisen?

  Kuvaa heille Helsingin rautatieasema. Se on basaari, se on likainen, se on täynnä muukalaisia. Se on turvaton. Kerro heille, että heidän ei pitäisi pelätä omassa maassaan. Kerro heille, että neekerit raiskasivat julmasti naisen Viking Line-laivalla. Kyllä, mustat afrikkalaiset.

  Kerro heille, että media piilottelee tätä. Media vaikenee meidän uhristamme, mutta itkee juutalaista, vaikka kukaan Suomessa ei ole juutalaiselta hiustakaan päästä katkaissut.

  Meidän pitää pelätä. Juutalaisten pelkäämisestä kannetaan huolta, mutta kukaan ei välitä meistä.

  Juutalainen haluaa meille muslimeja, mutta ei ota omaan maahansa yhtäkään. EI YHTÄKÄÄN.

  Tämän voi kertoa joka paikassa, aamusta iltaan.

  Kerro heille, että meille vcalehdellaan. Mietä johdetaan harhaan, meidät halutaan tuhota, meidät halutaan vähemmistöksi omassa maassamme.

  Ja minä näen, että he ovat samaa mieltä. He ovat vihaisia. He ymmärtävät kyllä.

  Ei haittaa kertoa juutalaisten rikkauksista. Heillä on enemmän rahaa kuin meillä, se vain on niin. Mikä tahansa tilasto todistaa sen, se on fakta.

  Kertokaa Hollywoodista. Minä sanon kaikille: Ostan heti pullon kalleinta viskiä kenelle tahansa, joka osoittaa yhdenkin Hollywood-elokuvan, jossa on (viimeisen parinkymmenen vuoden aikana) aidosti paha juutalaishahmo. Siis paha, todella paha. Meitä, pahoja valkoisia, on joka filmi täynnä.

  Lyön tästä vetoa ja kukaan ei voita. Koska juutalainen on niin mielettömän ylimielinen, että hän uskoo voivansa tehdä meille ihan mitä vain. Hän ei enää edes viitsi yrittää näytellä, hän nauraa meille, hän pilkkaa meitä.

  Ihmiset kuuntelevat, ihmiset ymmärtävät.

  He ovat huolissaan, isiemme ja äitiemme rakentamaa maata tuhotaan, siitä halutaan tehdä basaari, ilveiljöiden valtakunta, jossa surkeimmat hallitsevat ja parhaimmat tallataan lokaan.

  On aika nousta ja sanoa: Jo riittää!

  Plusääni(53)Miinusääni(1)
  1. Suomen kansa on itse kaikella poliittisella, henkisellä ja ns. hengellisellä toiminnallaan vuosikymmenien ajan palvellut tuota ”porukkaa”, joka on maailman hirvittävin rikollisjoukkio. Kaikki politiikka Suomessa on tähdännyt juutalaisporukan ihannointiin, palvelemiseen valtaan nostamiseen – suorastaan sen valtaan asettautumiseen. Aivan kaikki on alistettu heille, rahaa, itsenäisyyttä, maan johtoa, puolueita, tiedotusvälineitä ja kirkkoa myöten, ja kaikki toiminta Suomessa kuumeisesti ajaa mainitun porukan etua.

   Luulen, että tapahtuu oikeus, kun Suomen maa ja Suomen kansa tuhotaan (kuten olen aiemminkin usein, vuosien ajan, sanonut). Luulen, että on oikein, ettei Suomesta ja sen kansasta jää mitään jäljelle.

   Soromnoo sitten.

   Lykkyä tykö.

   Plusääni(6)Miinusääni(19)
 2. Kävisikö aidosti pahaksi juutalaishahmoksi `Venetsian kauppiaan` Shylok. Kaikki muut William Shakespearen näytelmät on filmatisoitu, mutta `Venetsian kauppias` näyttää olevan viimeinen villahousu, pahnan pohjimmainen, alimmainen aidan vitas (juttua on vitkuteltu), ja vain siitä kiusallisesta syystä, että siinä joudutaan esittämään juutalainen pateettisena pahiksena.

  NWO:sta (New World Order = Uusi Maailmanjärjestys), joka pian syrjäyttää OWO:n (Old World Order = Vanhan Maailmanjärjestyksen), ei muodostu koskaan JWO:ta (Jew World Order = Juutalaista maailmanjärjestystä).

  Globalisaatio ei ole uusi ilmiö, koska sen edustama Yksi Maailmanuskonto ja Yksi Maailmanhallitus eli yhtenäiskulttuuri tunnettiin kauan sitten: `He ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä` (1 Moo 11:6). `Ensimmäinen yritys` pitää sisällään ennusteen `toisesta yrityksestä`, josta nyt uutisoidaan globalisaation nimikkeen alla.

  Globalisaation `toinen yritys` edellyttää maailman alueellista uusjakoa, jossa kaikki maailman kansat pakotetaan kymmeneen hallinnolliseen alueeseen. NWO:n päämäärästä eli `Yhdistyneistä Uskonnoista` ja yhdestä `Maailman Hallituksesta`, joka johtaa kansoja kymmenen Unionin kautta, julistetaan yhä avoimemmin.

  Monilukuisat ja voimakkaat salaisjärjestöt ajavat NWO-agendaa. Näistä `tuhannesta valopisteestä` (W.Bushin lanseeraama käsite) riittää mainita vain muutamia kuten Round Table, Rooman klubi, CFR, trilateraalinen komissio, Kommittee 300, Bilderbergarit, RIIA, Illuminaati, Vapaamuurarius, Luumiehet etc. etc. niin huomaa kuinka vahva ote heillä on kaikista kansoista.

  Kymmenen Unionia eivät ole vielä valmiit: `Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta (= Unionia), jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon (= Maailmanhallitus) kanssa` (Ilm 17:12).

  Unionit kehittyvät/ovat kehittyneet jokseenkin näin:

  Euroopan Unioni, Afrikan Unioni ja Etelä Amerikan Unioni ovat jo valmiit. Tekeillä on Euraasian Unioni (Venäjä veturina), Pohjois-Amerikan Unioni (Mexico, Pohjois-Amerikka, Kanada) ja Uusi Lähi-Idän Unioni (Clintonin hallinnon Gondoleeza Ricen paljastama), jossa Israel tulee olemaan yksi jäsenmaa.

  Todennäköisesti Euroopan Unioni ja Afrikan Unioni tulee kokemaan muutoksia. Esimerkiksi Ranskan Nikolas Sarkozy paljasti eliitin suunnitelmat Välimeren Unionin luomisesta, jossa Välimeren Unioni käsittäisi Etelä-Euroopan maat ja Pohjois-Afrikan alueet, Magrebin. Lisäksi Etelä-Amerikan ja Pohjois-Amerikan väliin saattaa muodostua Väli-Amerikan Unioni, jonka talousliittoa on puuhattu jo jonkin aikaa. Loput kaksi Unionia muodostuvat kovien ytimiensä, Kiinan ja Intian ympärille.

  Unionit kannattavat globalisaatiota, mutta vielä tässä vaiheessa omaavat unionikohtaisen uskonnon, politiikan, talouden ja valuutan (meillä Euro) integraation. Kullakin Unionilla tulee olemaan oma armeija. Enää ei puhuta kylmän sodan aikaisesta kauhun tasapainosta, jossa vaiheessa maailma oli kaksinapainen. Globalisaation seuraavassa vaiheessa maailmasta tulee kymmennapainen.

  Globalisaation itsetarkoitus ei ole kymmennapainen maailma, koska kaikki kymmenen Unionia tulevat hyväksymään yksimielisesti ensin Yhden Maailmanuskonnon ja sitten Yhden Maailmanhallituksen, jossa kehitysvaiheessa siirrytään yhteen talous- ja rahajärjestelmän.

  Aikamme NWO-agendaan kuuluu hävittää kaikenlainen OWO:n aikainen taantuma kuten patriotismi, kansallismielisyys, kuningas- ja presidenti-instituutiot, demokratiat, kansalliset talous- ja rahajärjestelmät, kansalliset puolustusvoimat, yksityisomistus etc, etc. Tilalle asetetaan kommunistinen, autoratiivinen, eksklussiivinen, monarkkinen ja absoluuttinen hallinta- ja valvontavalta.

  Kansainvälisellä siionismilla ja heidän verkostollaan, kuten bankstereilla, on merkittävä osuus NWO:n esille tuomisessa. Heidän ja heidän seuraajiensa toimeliaisuutta ja luontaista vihaa kansoja kohtaan käytetään hyväksi.

  Complete list on banks owned/controlled by the Rothschild family:
  http://humansarefree.com/2013/11/complete-list-of-banks-ownedcontrolled.html

  Kansainvälisen siionismin toiminta ` Aikakausien agendassa` on toimia astinlautana NWO:hon. Työnsä tehtyään heidät uhrataan, koska viha heitä kohtaan kasvaa kaiken aikaa: `Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa` (Ilm 17:16).

  Eri foorumit (kuten talous, poliittinen ja uskonnollinen) tulevat vuotamaan julkisuuteen paljonkin seuraavasta vaiheesta, johon nyt siirrytään:

  Shimon Peres ehdotti paaville YK:n kaltaisen `Yhdistyneitten Uskontojen` perustamista:
  Vatikaanin ulkoministeri vaati YK:n yleiskokouksessa maailmanhallituksen perustamista:
  http://maallikkoapuri.blogspot.fi/search/label/maailmanhallitus

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
  1. Todellakin, Shakespeare o elänyt maailmassa, jossa VOI OLLA fiktiivisiä juutalaishahmoja, jotka ovat pahoja.

   Se siitä ”Pimeästä keskiajasta”.

   Me kuvittelemme elävämme jotenkin liberaalia ja valaistunutta aikaa, mutta todellisuudessa meillä on vähemmän sananvapautta kuin Shakespearella.

   Juutalaiset ovat saaneet langetettua päällemme sellaisen ”Iron Domen”, että musta on valkoista ja valkoinen mustaa ja kaikkien pitää aamusta iltaan toistaa tätä. Jos et toista sitä ja kumarra synagoogan suuntaan, olet paha.

   Plusääni(15)Miinusääni(0)
  2. Tavoitteena on tuhota Jumala, siis Jeesus Kristus, joka on tie (syntien anteeksiantamus) Jumalan yhteyteen. Se on ainoa tavoite.

   Se ei onnistu, eikä voi onnistua (ihmiskunta on absoluuttisen mieletön).

   Tapahtuu Jeesuksen Kristuksen paluu maan päälle (nyt aivan pian). Tapahtuu viimeinen tuomio. Vain sydämen kristityt pelastuvat.

   Vain he.

   Soromnoo sitten.

   Lykkyä tykö.

   Plusääni(11)Miinusääni(3)
 3. Vähän kevennystä. 🙂

  Yksi suosikkikirjailijani on Aito Valkoinen Mies, Edward Abbey.

  Hänen lausumiaan:

  ”Rakkaus ilmenee vihassa. Mies, joka ei vihaa mitään, ei välitä mistään.”

  ”Patriootin pitää aina olla valmis puolustamaan maataan maansa hallitusta vastaan.” Kuinka osuvaa juutalaiskomentoisissa länsimaissa…

  ”Modernin sodan tragedia on, että nuoret miehet taistelevat toinen toisiaan vastaan sen sijaan että taistelisivat todellisia vihollisiaan vastaan kotimaassaan.”

  ”Meidän ”neokonservatiivimme” eivät ole ”uusia” eikä ”konservatiiveja”, vaan vanhoja kuin Babylon ja pahoja kuin Paholainen.”

  Tämä on Miehen Puhetta.

  Lisäksi eräässä kohdassa kirjaa ”Monkey Wrench Gang” henkilöhahmo nimeltä Seldom Seen Smith rukoilee seuraavasti:

  ”All we need here, God, is one little pre-cision earthquake…”

  Vapaasti käännettynä: ”Herra, me tarvitsemme tässä nyt vain sellaisen (Pre-cision) tarkkaan kohdennetun maanjäristyksen…”

  Muistaakseni hän puhui Tel Avivista, vai oliko se Hollywood, tai ehkä Wall Street… 🙂

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 4. Vihjataanko elokuvissa Hannibal Lechterin juutalaisuuteen?

  Eräs kommentti: `In WWII, he was an opressed jew who lived with his parents and little sister in Lithuania`.

  `Hello, Clarice.
  It’s been a while, Clarice.
  Straight to the questions, Clarice?
  Why would you think I am, Clarice?
  That makes little sense, Clarice.
  Think, Clarice. In that little head there must be a brain, Clarice.
  What languages do I speak, Clarice?
  Don’t forget Polish, Clarice. But do I speak Yiddish, Clarice?
  Where did I grow up, Clarice?
  Where in Lithuania did I grow up, Clarice?
  And would a Jew ever own a castle in Lithuania, Clarice?
  Perhaps you should read up on your European history, Clarice. They didn’t teach you well in that university, did they, Clarice?
  1944, Clarice. Where would you find a Jew in Lithuania in 1944, Clarice?
  That’s right, Clarice.
  Come back soon, Clarice`.

  Jew or not jew:
  http://www.jewornotjew.com/profile.jsp?ID=820

  Vaikka tuomiopäätös tällä sivustolla olikin; Not a Jew, niin viimeisimmästä Hannibal elokuvasta `Hannibal Rising` voi saada käsityksen Hannibalin juutalaisista juurista.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. Täytyisi ymmärtää se missä pisteessä me nyt ollaan, eli maat valloitetaan siirtolaisuudella. Kansalla ei ole oikeastaan mitään sanomista siihen, koska valta on aivan muilla todellisuudessa. Kansalaiset manipuloidaan sitten lehdillä propagandan avulla hyväksymään nämä asiat, väittämällä niiden olevan hyväksi ja suurimman osan kansaa hyväksyneen ne. Guggenheimien museohanke on oiva esimerkki, että meillä on jonkinlainen diktatuuri. Johtuuko Ukrainen sisällissotakin videolla mainituista syistä?
  https://www.youtube.com/watch?v=VD_3sUVU3FQ

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
  1. Hyvä video. John Perkins on ollut taloudellinen ammattitappaja (economic hit man), joka on on ollut rahakorporaatioiden edustajana ”neuvottelemassa” eri maita Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä velkariippuvuuteen, velkaorjuuteen ja tuhoon ja tullut sitten, tajuttuaan, mitä suurta vahinkoa hän on ollut mukana kansoille tekemässä, katumukseen ja alkanut paljastaa velkaperusteisen rahasysteemin kauhistavuutta (kirjoittanut mm. kirjoja). Olen lukenut hänen kirjansa ”Confessions of an economic hit man” (2004), ja tässä muutama sitaatti siitä:

   ”ymmärsin nyt, että olemme saavuttaneet petoksessa uuden tason, tason, joka tulee johtamaan omaan tuhoutumiseemme – ei ainoastaan moraalisesti vaan myös fyysisesti, kulttuurina – ellemme pian tee merkittäviä muutoksia” (s. 139).

   ”Me tuomitsemme orjuuden, mutta globaali imperiumimme orjuuttaa enemmän ihmisiä kuin roomalaiset ja kaikki muut siirtomaavallat ennen meitä” (s. 205).

   ”(Globaali imperiumin tarina on) velan, petoksen, orjuuttamisen, riiston ja historian röyhkeimmän kaappaamisen traaginen tarina ihmisten sydämille, mielille, sieluille ja varallisuudelle kaikkialla maailmassa” (s. 215).

   ”Todellinen tarina on, että elämme valheessa” (s. 216).

   Yllä oleva video on kaksiosainen. Ensimmäisessä osassa Perkins kuvaa toimintaansa taloudellisena ammattitappajana, ja toisessa (alkaa 20. minuutilla) hän on suomalaisen haastattelijan haastateltavana lähinnä Suomen asioista (haastattelu vuodelta 2011). Perkins kertoo antaneensa aikoinaan Islannille neuvon, etteivät maksaisi velkojaan, koska kansa ei ole velkoja ottanut vaan poliitikot (itse rikastuen), ja etteivät suostuisi yksityistämiseen (video 27. min.). 28. minuutilla Perkins sanoo, että velkaperusteinen rahajärjestelmä on kauhea, se vie totaaliseen kontrolliin. 30. minuutilla hän toteaa, että hallituksilla ei ole nykyisin paljon valtaa, valta on korporaatioilla. 32. minuutilla hän toteaa, että perustuotanto on säilytettävä (omavaraisuus turvattava). Perkins toivoo ”hyvää maailmaa”, joten hän ei ole tullut tietoiseksi, että maailma on perkeleen vallassa (ainoasta perkeleen sitovasta voimasta, evankeliumista, on käytännössä luovuttu liki kaikkialla), eikä perkele koskaa ryhdy hyväksi. Mutta se, mitä Perkins sanoo rahajärjestelmästä ja orjuudestamme, pitää paikkansa.

   Raha- ja pankkijärjestelmämme on yhteiskunnan toiminnan selkäranka. Siksi äänestäjien on ehdottomasti tunnettava se. Jos äänestäjä äänestää vaaleissa tietämättömänä raha- ja pankkijärjestelmästämme, hän suorittaa maanpetoksen, ja koska rahajärjestelmä on yhteiskunnan toiminnan selkäranka, tuo maanpetos on sataprosenttinen.

   Suomessa ei oteta vastaan totuutta raha- ja pankkijärjestelmästämme. Olen paikallislehdissä (ja aiemmin blogeillani) kirjoittanut asiasta, ja missään ei ole tapahtunut mitään reaktiota. Voitaneen tehdä johtopäätös, että suomalaiset äänestäjät haluavat pysyäkin sataprosenttisina maanpettureina ja tuhota maansa.

   Tämä nykyinen velkaperusteinen raha- ja pankkijärjestelmämme, josta suomalaiset eivät halua luopua, tuhoaa meidät väkisin. Ihmiset ovat täysin mielettömiä, tämä on kuin riivaajien tanssiaisissa olisi. Missään ei ole minkäänlaista järkeä. Joten antaa olla. Soromnoo….

   Heikunkeikun.

   Plusääni(19)Miinusääni(1)
 6. Nordfrontin sivuilla osuva pilakuva ruotsalaisesta ”bonnierjournalistista” (oma termini selkärangattomille ”journalisteille”, joilla ei ole mitään käsitystä journalismista, he vain vainoavat toisinajattelijoita”.

  Kuvassa on ”Hen” (bonnierjournalistien rakastama sukupuolineutraali termi).

  Hänellä on:
  -löysä selkäranka
  -”öppet hjärta”, joka inrinnasta irti revittynä hänen kädessään
  – naisten sukkanauhaliivit ja parta, tietenkin
  – crack-piippu (”crack for inspiration”)
  – otsassa raha-aukko (juutalaisten kolikoille)
  – antenni, jolla voidaan olla yhteydessä salaliittolaisiin
  – kaksihaarainen kieli, tottakai
  – värjätyt lasit, jotta vain yhdenlainen totuus näkyy
  – vuohennahasta tehdyt suojalaput päässä, jotta mikään muu kuin ”poliittisesti korrekti” ei pääse läpi

  Mielenkiintoinen kuva.

  Harvinaisen todellinen kuva selkärangattomasta eliitin nuolijasta.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 7. Hieno kirjoitus. Kiitos siitä.

  Meillä on totuus puolellamme. Heillä juutalaisten valheet. Me häviämme ainoastaan, jos olemme täysin passiivisia.

  Plusääni(21)Miinusääni(2)
 8. Hyvä mangneettimedia, teette arvokasta työtä! Hävetköön valehteleva media, lahjotut johtajamme sekä kansaa halveksivat poliitikot!

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 9. Eikös tämä koukkunokkajengi voisi muuttaa sinne valittuun maahansa eli painua vittuun täältä ihan minne tahansa?

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 10. myös provokatiivista Mitä Vittua!? –verkkojulkaisua vastaan, sillä se oli julkaissut esimerkiksi pedofiilien ja maahanmuuttajarikollisten nimiä. HS:n ja Cityn mukaan pedofiilien yksityisyydensuoja on pyhä – toisin kuin maahanmuuttovastaisten kansalaisten!
  ———————-
  Kerron miksi lehdet eivät julkaise raiskauksien tekijöiden nimiä.
  Joka ainoa kerran kun MV on julkaissut raiskaajan nimen ja kotipaikkakunnan on raiskatun nimi saatu nopeasti selville. raiskattuihin kohdistuu magneettimediankin tapaisten roaska ja valejulkaisujen kautta voimakas paine, heidän elämänsä tuhoutuu kahteen kertaan kun sairaat ihmiset alkavat lähestyä milloin missäkin tarkoituksessa. Hyvin usein poliisi joutuu jatkohoitamaan tilannetta kun raiskatuille ehdotetaan puhelimitse seksiä koska he ovat jo kerran ”antaneet”. Tämä johtuu siitä että heidät löydetään raiskaajien nimein kautta eri metodein.
  Näistä syistä media yrittää säästää raiskatut lisäahdistukselta. Tällaisesta ei Magneettimedia tai MV välitä, Teistä on hauskaa tuhota kärsivä ihminen uudestaan.

  2. Poimin tästä threadista muutamia sanoja..antaa kuvan millaista ihmissaastaa tässä maassa asuu.

  -”koukkunokkajengi”…minulla on koukkunokka, olen sotaevakon poika. Kirjoittajan mukaan minut pitäisi karkottaa Suomesta, koska minulla on tietyn näköinen kyömynenä! Myös suomenruotsalaisilla on kyömyneniä, samoin Pohjanmaan rannikon kalastajilla – taatusti oikeistoilaisilla patriooteilla.

  -”valehteleva media” MV perustuu materiaalinsa varastamiseen suomalaiselta medialta. MV ja Magneettimedia syyttää muuta mediaa valehtelusta. MV varastaa juttunsa suoraan ao mediasta. Löytyykö täältä lopulta joku natsi joka osaa selittää miten valhe muuttuu MV:ssä julkaistuna todeksi.

  – otsassa raha-aukko (juutalaisten kolikoille)
  Toimittajat siis ottavat tämän mukaan rahaa juutalaisilta??? Ja kirjoittavat sen mukaisia juttuja. Ällistyttävä väite.
  Journalisteja..he kaikki valvovat toistensa juttuja. Tässä maassa on mahdoton toimia journalistina — jos vääristelee materiaalia ja sen ovat huomanneet monet katkeroituneet fasistitoimittajat jotka on syrjäytetty juttujensa täydellisen paikkansapitämättömyyden takia lehdistä. Lehdet tarkistavat kaksi kertaa, suurin osa kolme kertaa juttunsa eri lähteistä Rasistimedia taas tekee jutut sellaisiksi että ne miellyttävät juttujen maksajia. Siinä se ero on. te maksatte valheista ja muualla vallitsee lehdistönvapaus.

  -suomalaiset äänestäjät haluavat pysyäkin sataprosenttisina maanpettureina ja tuhota maansa.
  Eli kun pari miljoonaa ihmistä äänestää he ovat maanpettureita ja tieten tahtoen haluavat pettää maansa.
  Tuohon ei enää voi suhtautua edes nauraen.Magneettimedia on pilannut kirjoittajan kyvyn ajatella.

  -Vain sydämen kristityt pelastuvat.
  Suomessa suurin osa papistoa uskoo predestinaatio-oppiin ja perisyntiin. Niiden mukaan on aivan sama mitä teet ja mihin uskot. Teidän jumalanne on ajat sitten päättänyt minne menette.

  -neekerit raiskasivat julmasti naisen Viking Line-laivalla. Kyllä, mustat afrikkalaiset.
  Kovin harva Teistä fasisteista ja rasisteista on halukas tässä yhteydessä keskustelemaan siitä, että noin 2300 suomalaista miestä matkustaa joka vuosi raiskaamaan 8-10 vuotiaita pikkutyttöja ja poikia Thaimaahan.

  Plusääni(0)Miinusääni(6)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat