Johtava puolalainen akateemikko: ”Holokaustin syynä juutalaisten käytös”

Eräs asia on varma. Mikään ei oikeuta kansanmurhaa tai joukkomurhaa, ei mikään! Professori Krzysztof Jasiewicz selittää kuitenkin, että antisemitismiä ovat ruokkineet äärijuutalaisten uskomattomat rikokset.

1930-luvun lopulla ja 40-luvun alussa puolalaiset ja monet itäeurooppalaiset olivat tuskallisen tietoisia juutalaisbolsevikkien johtajien järjestämistä joukkomurhista Venäjällä, Ukrainassa ja muualla itäblokissa. He tiesivät kymmenien miljoonien tulleen murhatuiksi. Tiedot kommunistisen Venäjän murhista, juutalaisten kansainvälisestä kommunismimyönteisyydestä sekä gulageille lähetetyistä miljoonista aiheuttivat suunnattoman vihan juutalaisväestöjä kohtaan. Professori Jasiewicz kysyykin, miksi ainoa länsimaalaisten muistama joukkomurha on juutalaisten holokausti. Miksemme koskaan kuule kommunistijuutalaisten johtamasta holokaustista, jossa kuoli miljoonia eurooppalaisia?

”Juutalaisten käytös on syynä antisemitismiin ja heidän tekonsa ovat olleet pääsyy sille, miksi niin moni puolalainen vainosi juutalaisia toisen maailmansodan aikana,” totesi Krzysztof Jasiewicz, joka on puolalaisen tiedeakatemian professori ja tunnettu Puolan juutalaissuhteiden asiantuntija. Puolalaisen Focus-lehden mukaan hän myös sanoi: ”Juutalaisilla on ongelma, sillä he ovat vakuuttuneita siitä, että he ovat valittu kansa. He uskovat olevansa etuoikeutettuja arvostelemaan kaikkea, myös esimerkiksi katolilaisten oppeja [katolinen kirkko on Puolan suosituin kirkko. Suom. huom.]. Olen vakuuttunut, ettei dialogista juutalaisten kanssa ole mitään hyötyä, sillä se ei johda mihinkään.”

Artikkeli julkaistiin lehden erikoispainoksessa, joka keskittyi Varsovan geton kapinan 70-vuotisjuhlapäivään. ”Ovatko juutalaiset itse syyllisiä?” –otsikoidussa artikkelissa lainataan professoria, jonka mukaan juutalaiset aiheuttivat holokaustin itse. ”Useiden sukupolvien ajan juutalaiset itse, ei katolinen kirkko, työskentelivät aikaansaadakseen holokaustin. Näyttää siltä, etteivät juutalaiset ole oppineet läksyään eivätkä päätyneet vielä mihinkään johtopäätöksiin,” hän sanoi viitaten äärijuutalaisten valtaan ja sionistien rikoksiin kaikkialla maailmassa.

Hänen kommentteihinsa tartuttiin heti ja niitä vääristeltiin juutalaisomisteisessa valtamediassa, jossa hänen sanansa tulkittiin täysin väärin. Hänen jopa väitettiin sanoneen, että ”juutalaiset osallistuivat oman kansansa murhaamiseen” sodan aikana (näin valehteli mun muassa sionistinen The Times of Israel). Tietenkään Jasiewicz ei sanonut mitään sellaista, vaan hän huomautti juutalaisten oman käytöksen aiheuttaneen antisemitismiä, kuten se vaikuttaa aiheuttavan edelleen tänäkin päivänä.

 

Alkuperäinen artikkeli englanniksi David Duken sivuilla 2013.

 

Lue myös:

Katsaus 1800-luvun Venäjän juutalaisten pogromeihin
David Duke: Kommunismin salaisuus
Alexandr Solženitsyn: ”200 vuotta yhdessä: luku 19, 1930-luku”

21 kommenttia

 1. Puolalaisetkin ovat kunnostautuneet:

  http://www.danzigfreestate.org/

  http://www.danzigfreestate.org/loeser.html

  Heistä on ollut paljon apuja JWO:lle jo sata vuotta. Sen takia koko maailma salaa puolalaisten edesottamuksia, jotta kukaan ei alkaisi kysellä mitään.

  Ilmeisesti myös lämmöllä muistellaan monellakin taholla, kuinka Puola oli juutalaisen maailman yksi tärkeimmistä keskuksista monta vuosisataa ja kuinka siellä asui suuri määrä juutalaisia ja kuinka talonpojilla ja köyhillä oli kivaa juutalaisten ja aatelisten hallitessa…

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 2. Hyvä että tämäkin asia tuodaan esille aivan niin kuin kolikollakin on kaksi puolta.
  Juutalaisten hallitsemassa ja kontrolloimassa mediassa vain uutisointi on yksipuolista.
  Näkisipä senkin päivän että siionistien uhreille pystytetään muistomerkkejä eikä vain
  natsien ja fasismin uhreille joita on joka puolella ja vuosittain vain lisää tulee tuota saastaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 3. Taas Duke holohoaxereiden tavaraa levittämässä ja Puolaa ylistämässä. Outo tyyppi osaksi.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Tässäpä se onkin.

  Juutalaisilla on oikeus yleistää ja vetää johtopäätöksiä.

  Juutalainen niputtaa tuosta vaan kaikki saksalaiset natseiksi ja kaikki eri mieltä olevat antisemitisteiksi. Kukaan ei syytä heitä vihapuheesta.

  Mutta annas olla, jos joku uskaltaa TODELLA PERUSTELLUSTI kirjoittaa, että NKVD:n johdossa oli pahimpien vainojen aikaan vahva juutalaisedustus ja monet pahimmat pyövelit olivat juutalaisia niin vankilaan vain vihapuheesta.

  Tämän porukan kanssa ei todellakaan saa dialogia. Heille dialogi on monologi, jossa ydinasein varustautunut tappaja-armeija luennoi ydinaseilla varustautumattomalle kuinka paha se toinen on, jos se edes harkitseekin ydinaseita.

  Dialogia on myös se, kun juutalainen vaatii etnisen erikoislaatuisuutensa takia oikeutta valvoa rajojaan Israelissa ja toisaalta vaahtoaa minulle siitä, kuinka suomalaiset ovat vain joukko erilaisia ihmisiä.

  Juutalaisen dialogi on monologi herralta orjalle.

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 5. Näinhän se asia on. Täysin naurettava ajatus, että juutalaiset olisivat olleet aina syyttömiä. Yli sata kertaa heidät on eri paikoista karkoitettu, juuri heidän omien toimiensa takia.

  Mikään ei ole kuitenkaan muuttunut paremmaksi. He eivät ole oppineet virheistään vaan toimivat yhä agressiivisemmin. Nykyään missään päin maailmaa ei voi olla täysin turvassa juutalaisten kiristykseltä. Uhkailevat jopa pientä Ylivieskaa pienessä Suomessa.

  Voiko samaa sanoa vaikka ruotsalaisista? Ei.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
  1. Ei. Ruotsalaiset, valkoiset ruotsalaiset, ovat kuin me ja me olemme kuin he. Meidän valkoisten on aina pidettävä yhtä. Joukossamme on luopioita, kuten esim. antifaroskasakki, mutta sitä on vielä kestettävä…

   Käännänpä tähän otteen The Occidental Observer-sivuilta (juutalaistutka par excellence).

   Ote on juuri julkaistusta ”Jewish journalism: A TOO case file, Part 1.”

   Kuunnelkaa, kuinka juutalainen puhuu…

   Vapaa käännös alkaa:

   ” Jos kulta on ensimmäinen voima tässä maailmassa, media (the Press, siihen aikaan) on kieltämättä se toinen… Meidän juutalaisten tulee olla kaikkien lehtien päätoimittaja kaikissa maissa. Me omistamme kullan, meidän taitomme hyödyntää ihmisten taipumusta halpamaisuuteen ja luopiomaisuuteen, tämä tekee meistä sen, joka luo yleisen mielipiteen ja voimme hallita massoja. Me sanelemme maailmalle, mihin heidän pitää uskoa, mitä pitää kunnioittaa, ja mitä sen pitää kirota… Kun hallitsemme mediaa absoluuttisesti, voimme muokata oman tahtomme mukaan käsitystä kunniasta, ihmisen kunniallisuudesta, siitä, minkälainen on hyvä ihminen, voimme antaa iskun perheelle, ja voimme tuhota sen… Me julistamme avoimen sodan kaikkea sitä vastaan, jota ihmiset arvostavat ja kunnioittavat.”

   Juutalainen on puhunut.

   Minä kuuntelin, minä kuuntelin hyvin tarkoin.

   Ja minä ymmärrän. Minä ymmärrän hyvin tarkoin.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Tunnustan sen faktan, että erityisen moni juutalainen on onnistunut hilaamaan itsensä globaalin vallan kahvaan. On myös totta, että media on pitkälti juutalaisomisteinen, vaikken hyväksy sitä oletusta, että juuri mediaguruilla olisi yhteisesti sovittua agendaa, jolla maailman ideologiat muokataan heidän mieleisikseen. Mainitsemasi sitaatti on kuitenkin FIKTIIVISESTÄ novellista Biarritz (julkaissut Hermann Goedsche). Eli kyllä, kuvitteellinen juutalainen on puhunut.

    Plusääni(0)Miinusääni(2)
    1. Sionin viisaissa on sama asia ja myös useat juutalaiset ovat muutenkin todenneet saman. Esim.:

     ”1800-luvun suurimpia vaikuttajia olivat juutalaiset paroni Moses Montefiore (k. 1885) ja Ranskassa Isaac Adolphe Crémieaux, jotka tunnetusti saivat sulttaanin keskeyttämään isä Thomaksen rituaalimurhaoikeudenkäynnin 1840, vaikka syylliset Daouid Arari ja Aaroun Arari olivat jo tiedossa. Dokumentit tapahtumista katosivat Ranskan ulkoministeriöstä 1870 Crémieuxin ollessa pääministeri. Müncheniläinen Historisch-genealogisches Taschenbuch 23 s. 182 (1912) tietää Montefioren sanoneen Krakovassa eräässä kv. johtavien maailmanpoliitikkojen neuvonpidossa: ”Mitä jaarittelette! Niin kauan kuin meillä ei ole käsissämme koko maailman lehdistö, on kaikki puuhanne hyödytöntä.; meidän on vaikutettava koko maailman lehdistöön, petkuttaaksemme kansat ja eksyttääksemme ja huumataksemme heidät.” Montefiore kuului loosiin Mount Moriah n:o 34 Lontoossa. 1867 Unkarissa suoritettuun perustuslakiuudistukseen Montefiore onnistui vaikuttamaan veli kreivi Andrassyn kautta ja poliittinen painostus tuotti hedelmää. Unkarin juutalaiset vapaamuurarit saattoivat tämän jälkeen hallita unkarilaista politiikkaa.”

     https://revisionistit.wordpress.com/2014/02/11/karl-heise-entente-vapaamuurarit-ja-maailmansota/

     Vastaavanlaisia sitaatteja juutalaisten ylivallasta on pilvin pimein. Googleta esim. Morasen blogi. Keskenään juutalaiset puhuvat vallastaan avoimesti. Täytyy olla totaalisen päätön, jos ei tajua juutalaisten nimenomaan hankkineen maailman mediat valta-asemansa turvin (pankkimonopoli, vapaamuurarit, maailman rikkaudet) ja nimenomaan tätä muutaman mediayhtiön kautta pääasiassa hallittua imperiumia nimenomaan käytetään välineenä.

     Minusta sitaatti vaikuttaa Siionin Viisaista otetulta, joten vaikutat trollilta, jonka epätoivoinen valehtelu päin silmiä muistuttaa kaikkea juutalaispropagandaa. Se ei voisi menestyä ilman laajaa valta-asemaa ja aensuuria, sillä juutalaisvalta perustuu silkkaan valehteluun ja petkuttamiseen mammonan ja väkivallan lisäksi. Niin holohoax kuin kaikki muukin on vain kasa mielipuolisia valheita. Samoin yritykset kiistää Siionin Viisaiden aitous.

     Mutta tuo romaani, jos ja kun se taisi olla se, jossa myös kokoonnutaan Prahan hautuumaalla: Tämäkin romaanin kohta on vain uudelleen muokattu versio aineistosta, joita tsaarin poliisi keräsi juutalaisilta. Nämä löydökset itse asiassa pidettiin salassa, sillä tsaari ei halunnut antisemitismin lisääntymistä ja levottomuuksia. Samanlainen sisältö on parissa muussakin yhteydessä tullut ilmi ja esim. Achad Haamin esityksissä on paljon samaa kuin em. jutuissa. Mitä ilmeisimmin tuom romaanin kohta on peräisin ennen kirjoittamista yleisesti kiertäneistä rabbien kiertokirjeistä, jotka taas kielivät siitä, että ratkaiseva askel maailman täydelliseen herruuteen oli päätetty ottaa. Mikä ettei, kun kerran ”emansipaatiolla” oltiin päästy onnistuneesti soluttamaan yhteiskuntia ja omaisuudet olivat jo riittävästi hallussa ja vaikuttajat.

     Plusääni(0)Miinusääni(2)
     1. Vuosi sittenhän juuri amerikkalaisessa juutalaislehdessä joku juutalaisvaikuttaja avautui ja sanoi, että kyllä, koko valtamedia on täysin heidän hallussaan. Hän vaati, että tätä asemaa käytettäisiin entistä vahvemmin ja härskimmin hyväksi. Tästä lausunnostahan taisi olla juttu tässäkin lehdessä. Ainakin John Friendin blogissa (huom, hän on soluttautuja) ja monessa muussa antisemitistisessä blogissa lehtiartikkelista oli juttu. Siinä siis juutalainen antoi ymmärtää, että juutalainen media pelasi yhteen juuutalaisuuden välineenä ja että sitä olisi käytettäv vielä paljon väkevämmin juutalaisten haluamalla tavalla heidän projektiensa ja agendansa eduksi

      Plusääni(2)Miinusääni(1)
 6. Aika turha akateemikko. Rivien välistä hän ainoastaan betonoi jo ennestään vankkaa holohoax -myyttiä. No puolalaisillahan oli alussa ja lopussa aika merkittävä sivurooli kansainvälisistä juutalaispankkiireista riippumattoman natsi-Saksan tuhoamisoperaatiossa.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 7. Hitler ja slaavit 4:

  http://carolynyeager.net/heretics-hour-hitler-and-slavs-4

  Uusi podcast. Selviää pian alussa todellakin, miksi Puolan keskiajan/uuden ajan ”suvaitsevuutta” ja ”uskonnonvapautta” ylistetään. Juutalaisilla oli erioikeudet. He olivat suorastaan päällepäsmäreitä. Tosin muuallakin Euroopassa on ilmeisesti ollut samaan suuntaan erioikeuksia valtioon valtiossa. Mutta tuossa luetellut pykälät ovat aivan järkyttäviä. Aateli hallitsi näiden juutalaisten avulla ja he olivat etuoikeutettu ryhmä. Kansa eli kurjuudessa eikä heitä koskenut mikään vapaamielisyys. Aateli eli vapaudessa ja herruudessa juutalaistensa kanssa!

  Muutenkin paljastuu, kuinka lähes koko Puolan historia on keksittyä höpöä. Vuosisadat on täytetty olemattomilla dynastioilla jne.

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 8. Yksi selkeästi eliitin (vihollisen) liikkeelle laskema salaliittoteorioiden ryhmä on juuri tämä väite siitä, että sionistit olisivat murhanneet tai murhauttaneet toisia juutalaisia tai ashkenazit shepardeja jne. keskitysleireissä yhdessä sakslaisten kanssa tms. Kyseessä on holohoax-tahojen yritys pönkittää holokaustivalhetta.

  Olisikin hyvin loukkaavaa väittää tuollaista, jos olisi holokausti ollut tai yleensä joku olisi murhannut juuutalaisia. Nytkin väite on outo ja sen voisi kokea loukkaavaksikin. Miksi ihmeessä moista humpuukia? Loukkaantuneisuus ei kuitenkaan ole aitoa eikä siitä saa ainakaan minulta myötätuntoa, koska nämä tarinat ovat peräisin tutulta sylttytehtaalta. Lisäksi paljon loukkaavampaa on massamurhata eurooppalaisia ja tuhota Eurooppa ja sitten pakottaa kaikki puuko kurkulla valehtelemaan mielikuvituksellisia valheita miljoonista kasutetuista ja näännytetyistä ja idutetuista olemattomista kuolleista sieluista, vaikka juuri miljoonia ja taas miljoonia ei-juutalaisia on tuhottu.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 9. katso CCHR.. tai vain eugenism..ja sivut englanniin kielellä lertovat ettäeugenismin teki psykiatrit mittaamalla kalloja mittanauhalla..se siis syntyi koululääketieteen piirissä..rosks- teoriana..siel on tarkkaan nimet ja tämö oppi syötettiin koululääketieteestä natzeille..
  johtavat eugenistit sai nobelpalkintoja lääketieteen kehittämiseksi..
  kun leirit paljastui eugenismi kiellettiin mutta psykiatria jäi..ja sen sisään pian syntyy uusi rotuoppi koska koululääketieteessä tieteen tekemiseen tarvitaan vain teoria..jo nyt jotkut psykiatritpuhuvat kuin eugenistit ja väittävä alkoholismia esim geneettiseksi..ilman geeni logusta mikään ei ole geneettistä..
  eli rotu oppi syntyi psykiatrian parissa..eikä sillä ole mitään tekemistä juutalaisten käyttäytymisen kanssa..koska he eivät tutkineet elävia vaan kuolleiden luitamittanauhalla mittaamalla.

  Eikö nykyinen psykiatria haise samanlaiselta gettoineen ja psykolokiakin..sosiallisen geeniperimän hävittämiseksi..ja tästä syystä tulee valtava lasten huostaan otto…

  Mutta psykiatriassa on yhä kaikki eugenismin hajut..kun psykiatria ei kielletty eugenismin.lisäksi silloin..sama kaava toistuu ihan varmasti…psykolokia ja psykiatria eiole tiede vaan teoria ja teorian tekoon riittää mielipiteet…vaikka freudin mielipide..jotka julistettiin tieteeksi..
  psykiatrja olivat myös keskitysleirissä tyoskentelevät lääkärit..psykolokeja olimukana..

  Se on.ihan varma että psykiatreista se syntyy ja uusi tulee..koska psykiatriaa ei kielletty..samaa rotulajittelua ne diaknoosit jms kuvottavuidet on.psykiatriassa..mutta koululääketiede ei luovu psykiatriasta koska hermomyrkkyjä ei labraperusteosesti voimarkkinoida ihmisille ilman psykiatreja..joista lääkegeollisuus kouluttaa haitallisten aineiden markkinoijan..kosks se on tuottavin bisness.esim. syprezalla saivat 2013 38 miljoonaa kelalta ja pillereitä on satoja..mutta ennen kuin he markkinoivat

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. On tella royhkeää väittää että juutalaiset ovat syyllisiä omaan murhaansa..se tuli koululääketieteen psykiatrian opeista se murha aalto..katso koululääketieteen musta historia ja voit vakuuttua kun.käyt haistelemassa suomessa mielisairaalassa..
  samaa gettolaa se on ja samanhajuista he ovat mielistyneet kekitysleirimäiseen pakkoon..

  ja ainut tapa estää uusi kansojen appoaalto on psykiatrian.ja.teoria perusteisten tieteiden levittäminen..ne eivät ole tiede eikä niillä ole labra tai mitään faktaa toeteen perustana…paitsi mielipiteet..

  meidän psykiatriamme on yhtä sairas..leimaa kuin.juutalaisia ja käsittely on samaa..ja varmaan eliminoivat kin mutta ei massoina..

  Kikissa kansoissa on rikollisia ja vankiloita juutalaisilla ja ei juutalaisilla..mutta s oikeuta murhiin..onhan meiilläkin vankiloita..koska on pahoja..mutta se ei oikeuta koko suomen tappamiseen massana..
  joten esitys on rasistinen

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 11. Juutalaiset tiedemiehet valehtelivat, että mitään rotuja ei olisi olemassa. Ilman mitään näyttöä. Kikki uskoivat, koska juutalaiset määräsivät yliopistot ja poliitikot väittämään näin. Todellisuudessa esim. elinluovutuksissa on havaittu parhaimman tuloksen syntyvän, kun musta saa mustan ihmisen elimen ja niin pois päin. Eri rotujen sekoituksilla on paljon hankalampaa, kun elimet eivät tunnu millään toimivan tai siis onnistuu huonommin. Tuossa on vain yksi esimerkki.

  Toisaalta uusi rotuajattelu syntyi pian ja myös juutalaisten tiedemiesten keskuudessa. Nykyisin juutalaiset tieteilevät siten, että julistavat juutalaisen rodun paremmaksi kuin muut. Osaksi voidaan puhua valkoisten huonommuudesta, mutta tähän se jää. Muutoin sama juutalaisten valehtelema käsitys roduista on pakotettu edelleen ja etenkin valkoisille. Eli heitä ei olisi olemassa tai sisi valkoisten eri tyyppejä yms.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 12. Kukaan ei puhu siitä miten paljon Saksalaisia murhattiin ennen ja jälkeen sodan ):

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 13. Ortodoksien ja katolisten palvoma Maria ja Jeesus olivat juutalaisia, jotka eivät koskaan siitä uskonnosta irtisanoutuneet. Kommunistit vainosivat juutalaisia jo vanhaa Venäjän perintöä seuraten ja vaino paheni 60-luvulla, kun muslimit eivät onnistuneet juutalaisvaltion tuhoamisessa.

  Kaikki uskonnot pitävät itseään ainoana oikeana (valittu kansa), ei pelkästään juutalaiset.

  Joskus laskeskellaan kuinka paljon juutalaisverta jollain tyrannilla oli ja halutaan sillä osoittaa, että kaiken takana on juutalainen. Samat tyypit ei anna painoarvoa sille, että kuinka paljon samalla tyrannilla on kristittyä tai ateistista verta…

  Säälittävä rasismi jatkuu ja jatkuu vuosisadasta toiseen . Jotkut on edelleen pahasti juuttuneet mätään kuplaansa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat