Juutalainen finanssielitisti: Ukrainan sota nopeuttaa siirtymistä digitaaliseen keskuspankkivaluuttaan

Digivaluuttaan siirtyneessä yhteiskunnassa EU-virkamiehet voivat seurata ilman välikäsiä kaikkien kansalaisten rahaliikennettä, sillä käteisestä on luovuttu ja kaikki tilit on siirretty EKP:hen. 

Juutalainen finanssielitisti ja raskaan sarjan poliittinen lobbari Larry Fink toteaa, että Ukrainan sota edistää useita hänelle tärkeitä yhteiskunnallisia hankkeita. Fink johtaa finanssitalo BlackRockia, joka hallinnoi 10 000 miljardin dollarin pääomaa ja jota on kutsuttu ”Yhdysvaltojen neljänneksi valtiomahdiksi”. 

Fink totesi hiljattain, että Ukrainan konfliktilla on ”potentiaali vauhdittaa digitaalisten valuuttojen käyttöönottoa, sillä sota pakottaa valtiot uudelleenarvioimaan suhteensa eri valuuttoihin”. Hänen mukaansa tämä on erittäin toivottavaa, koska viranomaisten on helpompi valvoa digitaalisen valuutan käyttöä kuin perinteisen valuutan liikkeitä. 

Kannanotossaan Fink viittasi nimenomaisesti digitaalisiin keskuspankkivaluuttoihin eikä suosittuihin kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoiniin tai Moneroon. Keskuspankit ovat suhtautuneet torjuvasti Bitcoinin kaltaisiin itsenäisiin virtuaalivaluuttoihin juuri siksi, ettei valtiovalta ole kyennyt manipuloimaan niitä poliittisesti. Finkin kannattama digitaalinen keskuspankkivaluutta sen sijaan on tiukassa poliittisessa ohjauksessa. 

Myös EKP valmistelee digivaluuttaan siirtymistä 

Euroopan keskuspankin (EKP) juutalainen johtaja Christine Lagarde ilmoitti 2020, että pankki on ryhtynyt tutkimaan digitaalisen valuutan käyttöönottoa. Esimerkiksi Financial Times (FT) on kuitenkin varoittanut, että keskitetty digitaalivaluutta voi asiantuntijoiden mukaan ”luoda voimakkaita uusia työkaluja kansalaisten kontrolloimiseksi sekä taloudelliseksi painostamiseksi”. 

Digivaluuttaan siirtyneessä yhteiskunnassa EU-virkamiehet voivat seurata ilman välikäsiä kaikkien kansalaisten rahaliikennettä, sillä käteisestä on luovuttu ja kaikki tilit on siirretty EKP:hen. 

FT:n mukaan valtiollinen keskitetty digitaalivaluuttajärjestelmä voi johtaa siihen, että keskuspankki alkaa käyttää keräämäänsä dataa kansalaisten vapauksia vastaan. Malli tarjoaisi ”ennennäkemättömät edellytykset kansalaisten massavalvontaan”. 

Partisaani 

Alkuperäinen lähde: Zero Hedge 

Zero Hedge –sivuston kirjoituksen on mukailevasti suomentanut Partisaani. 

8 kommenttia

 1. `Äiitiii ,,, äitiiii ,,, se löi takaisin`!

  `Torstaina Putin esitti, että Venäjän `vihamielisiksi` (Suomi listalla mukana) luokittelemien maiden on maksettava tästä päivästä lähtien ruplissa Venäjän maakaasusta venäläispankkeihin avattavien erillisten tilien kautta. Vaatimus koskee esimerkiksi kaikkia EU-maita`
  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008724129.html

  Talouspakotteet mikäli ne pitkittyvät ja – mikäli niitä ei pureta – uhkaavat kaataa EUn valtioiden välisen ja sisäisen yhtenäisyyden. Taloudellisesti heikommat valtiot kuten Suomi romahtavat ensin ja tässä on se vaara että vahvempin valtioiden taloudet kokevat joutuvansa Unionissa maksumiehiksi johon ne eivät ole tottuneet. Kiinteissä kuluissaan he ovat tottuneet ainoastaan loisimaan periferioiden kustannuksella. Nyt EU-päättäjät ovat kahden vaiheilla!

  EU-teknokraattien suunnittelemissa on länsimaiden talouksien hallittu alasajo (Great reset). Se jäisi vaille selitystä jos Venäjälle annettaisiin nyt periksi. Yksinkertaisesti – heidän suunnitelmansa paljastuisivat ilman Venäjään kohdistuvia talouspakotteita. Ratkaisumalli tulee todellakin olemaan digitaalinen identiteetti.

  Mikäli meneillään olevan taloussodan antaa mennä liian pitkälle eivät länsimaat selviä pelkällä talouden romahduksella – vaan edessä olisi länsimaiden perikato! Nimenomaan romahdusvaiheessa tai uhassa tarjotaan d-identiteettiä. Niinpä heidän vastauksensa on keskitetty d-identiteetti jonka viimeinen vaihe on sirutus. Tämä on se Great Resetin saatanallisin päämäärä.

  Myös eri valtioiden sisäinen koheesio hajoaa koska vaikka nyt vihellettäisiin peli poikki niin elpyminen veisi kauan aikaa. Joka tapauksessa kansat ehtivät nousemaan kaduille polttoaineiden ja elintarvikkeiden hintojen noustessa merkittävästi!

  Mutta nyt tullaan heittämään lisää löylyä kiukaalle etteivät huurut pääse haihtumaan ja näkyvissä on laajaalaiset kyberhyökkäykset yhteiskuntien haavoittuvimpaan kohtaan eli infraan. Tämä tapahtuu `insidejob`-tyyliin valtioiden omista kyberosaamiskeskuksista ja syylliseksi osoitetaan ,,, kuinkas muuten; `Venäjä`!

  Edellä esitetyn takia syy meneillään olevasta ja tulevasta kurjistumisesta sekä näköpiirissä olevasta taloudellisesta romahduksesta pyritään jo ennakkoon kippaamaan Venäjän niskoille. Se mitä he pelkäävät on aiheellista heidän kannaltaan!

  Tässä hevosenleikissä Ukraina on pelkkä kuriositeetti. On hyödyllistä pitää keinotekoisesti Ukrainassa sotaa yllä ja tukea sitä ostaen näin lisäaikaa koska se oikeuttaa mm. EUn asettamat talouspakotteet Venäjälle sekä natoilun Venäjän vastaiselle rajoille muodostettaviin uhkiin eikä mossadin frontmanilla V. Zelenskyillä suinkaan ole mitään sitä vastaan koska Ukrainasta pyritään tekemään puskurivaltio arvioidulle Venäjän eteläisemmälle vaikuttamiselle.

  Nyt pyritään nostattamaan pohjoiseen Venäjää vastaan suunnattu rintama joka on Suomi. Suomessa vaaleilla valittujen edustajien päätäntävalta Nato-jäseneksi hakemiseen on todellakin demokraattinen. Demokratiassa valituiksi tulleet edustavat puolueitaan jotka eivät ole enää itsenäisiä toimijoita. Puoluepolitiikan aktiivijäsenet edustavat noin 10 % kansasta jotka sitten päättävät loppujen asioista.

  Puolueet eivät välttämättä ole yksimielisiä Nato-jäsenyydestä joten valitsijaraati kapenee entisestään. Lopulta kourallinen (1 %) päättää kansan kohtalosta ja sekin kourallinen on Deep Staten ohjailtavissa.

  Venäjällä olisi kyllä työkalupakissaan huomattavasti voimallisempia vastatoimia mutta he näyttävät aloittavan juuri näistä lievemmistä. Esimerkiksi Venäjän siirtyminen kultakantaan romuttaisi länsimaisen pyramidihuijaukseen perustuvan Fiat-finanssijärjestelmän. Siinä kolarissa menisi Fiatilta varmuudella `vinkkarit ruttuun`. Tämä on tällä hetkellä lännen suurin huolenaihe ja syy vangita väestö mitä pikimmin digitaalisen identiteettin kautta järjestelmään.

  Ottaen huomioon Suomen valtiontalouden heikkouden tilan ei voi kuin ihmetellä terveydenhuoltoalan lakkoilua. Nyt on ehdottomasti väärä aika lakkoilla. Ammattiyhdistysliikkeiden lakkauttaminen on ollut jo hyvän aikaa globalistiteknokraattien suunnitelmissa. Kannattaisiko totutella `kansalaispalkkaan`? Ei mene monta vuotta kun lakkoilu on enää muisto! Tällaiset kapinaliikkeet eivät onnistu NWOssa.

  Sairaanhoitajapulaan ja lakkoiluun olisi olemassa tehokkaitakin ratkaisumalleja. Sairaanhoitajien palkat pitää leikata 1500 e/kk tasolle ilman mitään muita lisiä ja heidän työsuhteensa on saatettava herkästi irtisanottaviksi eli määräaikaiseksi.

  Esimerkiksi Kiina tuottaa markkinoille paljonkin ei-syötäviä tuotteita mutta Filippiinit tuottavat markkinoille eläviä työntekijöitä kuten sairaanhoitajia joita on jo Suomessa. Filippiinit voisivat nopeasti tuottaa Suomeen tarvittavan määrän hyvin koulutettuja ja kielitaitoisia sairaanhoitajia. Luuleeko joku että suomalaisten sairaanhoitajien työkammo lähtee extrarahalla? Ei lähde – vaan kohta he vaativat lisää liksaa!
  Filippiiniläiset sairaanhoitajat Suomessa
  https://im.mtv.fi/image/3107054/landscape16_9/1024/576/56d94b1b6ee41ffed4b51fce0dcacd6c/Uq/deojamuut.jpg

  Aikoinaan presidentti Ronald Reagan puhui lennonjohtajien lakosta (1981). Hän totesi hyvin selvästi että jos alituisesti lakkoilevat ammattiliiton työntekijät eivät nyt ilmoittaudu töihin 48 tunnissa heidät potkitaan ulos töistään ja tilalle koulutetaan uudet.

  Plusääni(3)Miinusääni(12)
 2. JUUTALAISET FINANSSIHIRVIÖT TUOTTAVAT VALTAVAA TUHOA
  Johtava kansainvälinen talouslehti Financial Times (FT) kirjoittaa, että pahamaineinen juutalaispankki Goldman Sachs on menettämässä poliittisen ylivalta-asemansa nuoremmalle haastajalle. Juutalaiset voivat kuitenkin huokaista heti helpotuksesta — Goldmanin haastaja, finanssitalo BlackRock on myös tiukasti juutalaisissa käsissä.
  FT:n mukaan BlackRock on ”maailman uusi vampyyrimustekala”. Alun perin ”vampyyrimustekalaksi” kutsuttiin Goldman Sachsia, joka oli 2008–2009 globaalin finanssikriisin pääsyyllinen. Lempinimellä viitataan siihen, että juutalaispankki oli levittänyt lonkeronsa joka puolelle maailmaa imien samalla kansakuntien verta.

  BlackRockin toimitusjohtaja Larry Fink on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista henkilöistä. Hän kuuluu Maailman Talousfoorumin (WEF) johtajiin. Hän edustaa sitä kantaa, että on luotava keskuspankkien digiraha. Tällöin ihmisten tilit olisivat keskuspankkien kontrollissa. Tämä on vaarallinen kehitys. Silloin kansalaiset olisivat taloudellisesti sidottuja keskuspankin ja niiden, jotka keskuspankkia hallitsevat, politiikkaan. Tätä kannattavat EU, WEF ja YK ja sitä edustaa 2030 Agenda. Me suomalaiset olemme historiallisessa käännekohdassa. Meidän on hylättävä YK:n, WEF:n ja EU:n agendat ja luotava vahva isänmaa ilman EU:ta, YK:ta, WEF:ää ja NATOa. Nyt ajankohtaista on informoida suomalaisia NATOon liittymisen järjettömyydestä. On järjestettävä pian suuri NATOon liittymistä vastustava mielenosoitus. Meidän on irtisanottava isäntämaasopimus ja Venäjän pakotteet ja luotava ystävälliset suhteet Venäjään. Jokainen, joka kannattaa NATOa on isänmaanpetturi.

  Juutalaiset hallitsevat maailman finanssipolitiikkaa pankkiensa ja sijoitusyhtiöidensä avulla. Ne vievät maailmaa kohti Suurta Nollausta (Great Reset), jolloin syntyy koko maailmaa käsittävä finanssikriisi ja BlackRock ja kumppanit omistavat koko maailman varallisuuden. Milloin ihmiset heräävät siihen, että juutalaiset vievät maailman kohti ennen näkemätöntä diktatuuria. Kun Suomi eroaa EU:sta ja eurosta eikä liity NATOon ja irtisanoa isäntämaasopimuksen ja luo oman valuutan ja keskuspankin, meille koettaa valoisat ajat. Eläköön itsenäinen Suomi! LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(14)Miinusääni(14)
  1. Juutalaisilla ajattelijoilla näyttää olevan pakkomielle kommunismiin ja sitä kautta yhteiskuntien keskusjohtoisuuden lisäämiseen aina äärimmäisyyteen asti. Kommunismin keskusjohtoisuuden voi toteuttaa myös pääomien ja rahavirtojen keskittämisen kautta. Lopulta valtio ja pääomajättilaiset sulautetaan toisiinsa. Tämä voi miellyttää myös joitakin fasisteja.

   Juutalaista ja kommunistia ei voi erottaa toisistaan. Ne esiintyvät aina yhdessä tavalla tai toisella, vaikka fyysistä kontaktia ei olisikaan. Säälittävintä tietenkin on, jos ei-juutalainen lähtee tuon ideologian kannattajaksi. En kuitenkaan halua liikaa moittia niitä vielä 1970-luvulla vaikuttaneita vasemmistolaisia, joilla rinnassa sykki melko lämmin sydän. Sen sijaan nykypäivän vihervasemmistolaiset ovat toista maata ja ovat onnistuneet hyvin omaksumaan juutalaisille lajityypillisen ajatusmaailman, joka sulkee luotaan pois kaiken inhimillisen ja erityisesti henkisen eli näkymättömän maailman vaikutuksen. Juutalainen tai vihervasemmistolainen on usein äärimaterialisti vailla yksilökohtaista vastuuta Jumalalle (tai karmalle). Tämä asennoitumien voidaan johtaa teologian lainalaisuuksista. Jos juutalaisen lailla tietoisesti hylkää Jeesuksen Kristuksen, ihmisestä tulee henkisen valon maailman vihollinen ja pimeyden langenneiden henkivoimien tahdoton sätkynukke, joka kylvää ympärilleen tuhoa ja kuolemaa.

   Alla olevassa videossa esitellään Klaus Schwabin neuvonantajana tunnettu tohtori Noah Harari, joka on yksi nykyajan teknologisen kommunismin pääideologeista. Esittelyn tunnelmaa lieventää humoristinen(?) rinnastus vertaimevään vampyyriin. Miehen kasaarijuutalaiset piirteet on myös helppo erottaa:

   https://www.bitchute.com/video/JEchAu1z7iRH/

   Plusääni(10)Miinusääni(12)
 3. Hoppuhousut!

  Tutkiva journalismi on kuollut ja jäljelle on jäänyt vain poliittista journalismia joka on asenteellista. Nykyinen journalismi on yksipuolista sotapropagandaa. Mediatalojen journalistit – hoppuhousut – välittävät ensimmäisen kentältä tietoon tulleen uutisehdotuksen lukijakunnalle totuutena mikäli se sopii heidän narratiiviinsa.

  Mikäli kentältä tullut uutisointi ei miellytä heitä he väärentävät sen vastaamaan ulkopuolisten tahojen tarkoitusperiä. Nämä erinomaiset puskaradion päätoimittajat eivät vaivaudu sellaisilla pikkuseikoilla kuin faktantarkastus.

  Milloin olette nähneet sotarikoksiin syyllistyneen valtion vievän epäilyksen alaisena oman asiansa YKn turvallisuusneuvoston tutkittavaksi?

  Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zakharova sanoo että Moskova pyysi YK:n turvallisuusneuvoston kokousta keskustelemaan Kiovan yrityksistä häiritä rauhanneuvotteluja ja lisätä väkivaltaa `provokaatiolla` Buchassa.
  `Ukraina ja Venäjä vaativat Butshan tapahtumien käsittelyä YK:n turvallisuusneuvostossa`:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/sek%C3%A4-ukraina-ett%C3%A4-ven%C3%A4j%C3%A4-vaativat-butshan-tapahtumien-k%C3%A4sittely%C3%A4-yk-n-turvallisuusneuvostossa/ar-AAVOI1B?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=c888d65a90d440348e12876427903ef0
  `Ovatko Buchasta paljastuneet kauheudet sotarikoksia, Helena (`kuvia joita ei voi identifioida`) Ranta`:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/ovatko-buchasta-paljastuneet-kauheudet-sotarikoksia-helena-ranta/vi-AAVO0k6?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=c888d65a90d440348e12876427903ef0

  Tällä hetkellä rauhan aikaansaaminen Ukrainassa ei yksinkertaisesti sovi länsiliittouman eikä Ukrainan siionistipresidentti Zelenskyin suunnitelmiin – viittaan meneillään olevaan uutisointiin!

  Myös Buchanin tapaus tulee aikaa myöten päivänvaloon ja saa oikean selityksen. Seuraavassa linkissä on vain muutamia (ainoastaan 100) paljastettuja valeuutisointeja joita valtamedia on tehtaillut koko Ukrainan sisällissodan ajan.
  `100 hoaxes, fakes and misinformation about Russia and Ukraine`:
  https://maldita.es/malditobulo/20220325/hoaxes-misinformation-russia-ukraine/

  Edelliset valtamedian uutisoinnin räikeät vääristelyt herättävät kysymyksen – mihin heidän uutisoinnissaan on enää uskominen? Mitä Ukrainan sodan tiedottamiseen tulee niin me emme ole ainoastaan täydellisessä uutispimennossa vaan meille syötetään täydellisiä uutisvalheita.

  Seuraavassa vain joitakin valtamediaan äsken lisättyjä tarkistamattomia mutu-tuntumalla fabrikoituja otsikoita siitä hellittämättömästä mediarummutuksesta joita Ukrainan sisällissodan alusta lähtien on luettu.

  `Venäjän julmuudet: Ensimmäinen reaktio Saksasta – `Putinin hillitön väkivalta ei tunne rajoja, kiristämme pakotteita`.
  `Jahtaako Vladimir Putin nyt omiaan? – Huijauskampanja löytää hallinnon toisinajattelijat`.
  `Suomen entinen tiedustelupäällikkö: `Venäjän sotarikokset niin laaja-alaisia, että komentoketjun on pakko olla tietoinen ja hyväksyä`.
  `Venäjän taakseen jättämän Butshan kaduilla siviiliasuisia ruumiita: `Rujo määrä massamurhia – ne kuuluvat Venäjän tapaan sotia`.
  ` Ukraina: Venäläiset sotilaat ovat pakottaneet lapsia panssarivaunujen ihmiskilviksi`.
  `Sotilasasiantuntija: Venäjän Ukrainassa toteuttama strategia oli suomalaisille tuttu uhkamalli jo 90-luvulta`.
  `Pitkän linjan diplomaatti `ei pitäisi ihmeenä`, jos Venäjä ei reagoisi mitenkään Suomen Nato-hakemukseen: `Nopeus on nyt monesta syystä valttia`.
  `Tältä venäläisjoukkojen tuhoama maailman suurin lentokone Mriya näyttää nyt – kapteeni surun murtamana tutkimassa raunioita`.
  `Butshan kaduilla on ruumiita ja palaneita autoja, rakennukset ovat tulituksen jäljiltä reikäisiä – venäläisjoukkojen vetäytyminen paljasti kaupungin kokemat kauhut`.
  Jane. Jane. Jane. Jane. Jane. ,,,, (Poimittu vain yhdeltä aukeamalta).

  Edellisten otsikoiden perusteella voi tehdä sen johtopäätöksen että kysymyksessä on median taholta suoritettava provokatiivinen hybridisodankäynti jossa kaikki keinot ovat sallittuja. Vihanlietsonta kohdistuu Venäjää ja Suomen kansalaisia vastaan.

  Edellisen lisäksi mutta astetta pahempi sodankäynnin muoto Venäjää vastaan käytävässä sodassa on `epäsuora` osallistuminen sotatoimiin kuten tappavien ja ei-tappavien avustusten lähettäminen Ukrainaan. Todellisuudessa avustustoiminta liitettynä aseapuun on osallistumista toista rintamaosapuolta vastaan kohdistettuun sotaan.

  Valheellisilla uutisoinnilla on myös tarkoitus madaltaa kynnystä Natoon liittymiseksi joka mahdollistaa länsivaltojen sotilaalisen läsnäolon Suomessa vaikka Suomen Nato-jäsenhakemuksessa tulee käymään aivan samalla tavalla kuin Georgian ja Ukrainan tapauksissa jolloin heidät jätettiin yksin.

  Suomen EU-jäsenyys ei ole automaatio Suomen Nato-jäsenyydelle. Se ei luo lisäarvoa vaan tapahtuu juuri päinvastoin. EU-teknokraattien kannalta katsottuna Suomi on valtiosääntöoikeudellisesti liitetty laittomasti Euroopan Unioniin joten jopa sen erottaminen siitä on mahdollista. Suomen luonnollinen erottaminen EUsta toteutuisi liittämällä Suomi Naton jäseneksi tietyin ehdoin.

  Meneillään olevassa geopoliittisessa tilanteessa länsiliittoumalle on eduksi antaa katteettomia lupauksia Natoon liittymisestä Venäjän rajoilla oleville valtioille kuten Georgialle, Ukrainalle ja Suomelle koska näin menetellen saadaan luotua ns. puskuri- ja/tai turvallisuusvyöhykkeitä suojaamaan omia alueitaan.

  Nato-jäseneksi hakeva valtio saadaan leimattua Venäjälle `vihamielisten valtioiden` joukkoon jonka aikana ja jälkeen länsiliittouma aseistaa ko. valtiot. Mitään muuta puskuri- ja/tai turvavyöhykevaltioiden aikaansaamiseksi ei tarvitsekaan tehdä – viittaan Barak Obaman havaintoon Pohjoismaiden osallisuudesta länsimaiden koalitioon (`Mikäli Pohjoismaat osallistuvat, meidän ei tarvitse tehdä mitään`).

  Seuraava askel on se että kielteisen Nato-päätöksen saaneen valtion sisäinen koheesio on hajotettava jotta siitä saadaan helpommin hallittava (divide et impera). Tämä toteutuu Suomessa siten että kansallismielisyyttä lietsotaan ja se ajetaan yhteentörmäyskurssille hallituksen joukkojen kanssa jota tukee tarvittaessa länsiliittouman nopean toiminnon joukot.

  Kun valtiot ovat nielleet syötin (lupaus Nato-jäsenyydestä + aseistaminen) heitä yllytetään edelleen hybridisodankännin apukeinoin. Tämä tilanne on nyt Suomessa päällä ja se voidaan havaita selvästi valtamedian uutisoinneista. Suomen valtamedia ei suinkaan ole riippumaton, puolueeon ja itsenäinen vaan juuri päinvastoin eli ulkopuolisten keskusuutistoimistojen otteessa ja CIAn määräysvallassa.

  `Hybridisodankäynnissä käytetään esimerkiksi informaatiosodankäynnin ja epätavanomaisen sodankäynnin menetelmien yhdistelmiä strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Hybridisodankäynti on aina ollut osa sodankäyntiä. Hybridisodankäyntiä sisältäviä kriisejä ei pidä tulkita ainutlaatuisiksi. Hybridisodankäynnin käsite ei rajaa ulkopuolelleen mitään aikaisempaa sotilaallisten, poliittisten tai taloudellisten tavoitteiden saavuttamiseen käytettyä vaikutustapaa`.
  Hybridisodankäynti
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Hybridisodank%C3%A4ynti

  Kybersodankäynti omia kansalaisiaan vastaan tehostaa hybridisodankäyntiä entisestään haluttujen tavoitteiden aikaansaamiseksi. Toki Venäjää syytetään näistäkin sotatoimista vaikka taustalla vaikuttavat kotikutoiset mielenhallinnan ammattilaiset (mind control) jotka on ohjeistettu ulkopuolelta.

  `Kybersodankäynti‎‎ on digitaalisten hyökkäysten käyttöä ‎‎vihollisvaltiota‎‎ vastaan, mikä aiheuttaa vastaavaa haittaa todelliselle sodankäynnille ja / tai häiritsee elintärkeitä ‎‎tietokonejärjestelmiä‎‎. ‎Asiantuntijoiden keskuudessa käydään merkittävää keskustelua kybersodankäynnin määritelmästä, ja vaikka sellainen olisi olemassa. ‎‎Yksi näkemys on, että termi `kybersodankäynti` on harhaanjohtava, koska mitään loukkaavia kybertoimia ei voida tähän mennessä kuvata sodaksi. ‎‎Vaihtoehtoinen näkemys on, että `cyberwarfare` on sopiva etiketti ‎‎kyberhyökkäyksille‎‎, jotka aiheuttavat fyysistä vahinkoa ihmisille ja esineille todellisessa maailmassa`.
  Cyberwarfare
  https://en.wikipedia.org/wiki/Cyberwarfare
  Kybersota: Mihin se voi pahimmillaan johtaa?
  https://www.is.fi/digitoday/art-2000001789802.html

  `Ukrainan presidentin neuvonantaja: `Venäjä pommittaa vain sotilaallisia kohteita` – Pyysi poliitikkoja ja toimittajia rauhoittumaan
  https://mvlehti.net/2022/04/01/ukrainan-presidentin-neuvonantaja-venaja-pommittaa-vain-sotilaallisia-kohteita-pyysi-poliitikkoja-ja-toimittajia-rauhoittumaan/

  `Amerikkalainen eversti FOX-uutisille: `Nukke-Zelensky aiheuttaa kansalleen tarpeettomat riskit`
  https://mvlehti.net/2022/03/06/amerikkalainen-eversti-fox-uutisille-nukke-zelensky-aiheuttaa-kansalleen-tarpeettomat-riskit-video/

  Venäjää vastaan fabrikoitu uutisointi täyttää vihamielisen valtion tunnusmerkistön kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja on viharikos. Viharikoksen harjoittajat olisi syytä saattaa rikosoikeudelliseen vastuuseen (kansainvälisessä sotarikostuomioistuimessa) riippumatta siitä ovatko he median tai valtiovallan edustajia.

  Pääministeri kommentoi ei kauan sitten valtion kohua herättäneitä koronatukia: `Tämä kokonaisuus perataan huolella`. Oliko tämä `perataan` enteellinen lausahdus koska kalan perkaaminen tarkoittaa mm. sen suomustamista? Mistä ja miksi tämä taitamaton `perkaaja` ilmestyi Suomen poliittiselle kentälle.

  Alkuaan Suomi rajoittui Vakka-Suomen/Varsinais-Suomen alueelle kunnes se 1300-luvun lopulla valtiollisen ja kirkollisen fuusion myötä laajentui Pohjoiseen ja Itään. Mutta sana `suomi` jäi maan nimeksi. Sanojen alkuperätutkimusten (etymologia) mukaan Suomi-sanan sukulaisuus `suomu`-sanaan on hätkähdyttävä.

  Aikaisemmin Suomessa käytettiin yleisesti suomusta eli kalannahasta tehtyjä vaatteita. Huomioitavaa on että indoeurooppalainen sana `finne` (fena) tarkoittaa alkuperäisesti kalan `evää`.

  Tietämättään tämä ulostuloissaan taitamaton poliitikko lausui Suomen kohtaloa käsittävän ennusteen `perataan` koska nyt perataan Suomi. Perkaaminen tarkoittaa suomustamista ja kidusten poistoa, suolistamista sekä pään ja pyrstön katkaisemista. Lähialueen kansat tulevat katselemaan kauhulla kun Suomi `perataan` – se raunioituu!

  Suomen asema neuvottelupöydissä on tämä: `Heillä on kavalat hankkeet sinun kansaasi vastaan, ja he pitävät neuvoa sinun suojattejasi vastaan ,,, Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa ,,, Sillä he neuvottelevat keskenään yksimielisesti, he tekevät liiton sinua vastaan` (Psa 83).

  Plusääni(3)Miinusääni(12)
  1. Valtamedia näyttäisi olevan osa Suomen kansaa vastaan käytävää hybridrisodankäyntiä ja toimii tämän pragmaattisia intressejä vastaan suhteessa itäiseen naapuriin. Venäjää ei tarvitse rakastaa ja sitä kannattaa varoa, mutta suhteiden tarkoituksellinen huonontaminen lähes aseellisen sodankäynnin asteelle on silkkaa sabotaashia. Suomi pakotettiin puolueettomuuteen Venäjän toimesta 1940-luvulla. Suomi kävi kaksi sotaa, jotka se tosiasiallisesti hävisi ja on olemassa vain venäläisten armollisuuden ansiosta. Tämä on karulla tavalla unohtunut. Suomi olisi voinut menettää itsenäisyytensä jo vuonna 1918, jos kommunistit olisivat voittaneet sisällissodan. Suomi on aina ollut herkässä asemassa, jossa ei voi käyttäytyä kuin norsu posliinikaupassa. Media on totaalisesti kadottanut vastuunsa tässä asiassa ja on alkanut lietsoa kansan vähä-älyisintä osaa sotakiihkoon Venäjää vastaan.

   Kiihotus perustuu tunnereaktioiden luomiseen ja älyllisen tilanneanalyysin laiminlyöntiin. Järkevä tilanneanalyysi edellyttää tasapuolisen ja varmistetun tiedon saantia eli kriittistä tutkimusta ja harkintaa ennen kuin lausutaan tuomio mistään asiasta. Pitäisi tunnistaa myös omat resurssit ja oma asema, ennen kuin lähdetään rankaisuoperaatioihin. Tämä harkitseva ja maltillinen asenne, josta suomalaisia on aikoinaan jopa kehuttu, on haluttu kokonaan hylätä. Meillä on nyt kunnia-asia esiintyä suu vaahdossa tuomitsemassa esimerkiksi Ukrainan sodan toista osapuolta, vaikka pöly ei ole sotakentillä millään tavalla laskeutunut ja mustavalkoinen informaatiosota käy kiivaana. Lavastuksia ja shokkimateriaalia jaetaan puolin ja toisin.

   Kuitenkin nyt vaaditaan lännen puuttumista sotaan jopa ydinaseiden tai suurien maajoukkojen voimalla. Suomen pikaliittäminen Natoon ja sen ydinaseverhon suojiin on siis vähintä, mitä voimme tehdä. Tunnekiihko on mennyt sille asteelle, että pahimpien Nato-kiikoilijoiden puolelta voidaan odottaa jopa väkivaltaa tai ”kyydityksiä” maltillisia kohtaan. Nato-kiihkoilijoille tunnusomaista on kiusallisen matala ÄO, heikko geopolitiikan tuntemus ja puuttuva harkintakyky, joita korvataan kuitenkin mielipuolisuutta lähestyvällä vihan ja pelon tunteiden palolla. Tietenkin on myös älykkäitä ja laskelmoivia Naton kannattajia, jotka kenties hyötyvät henkilökohtaisesti jotenkin jäsenyydestä.

   Sotahurmos on raju ihmisten älyn ja moraalin heikentäjä ja se tähtää lopulta kaikkien asianosaisten perikatoon. Pakote-politiikka on markkinoitu meille kevyenä aseellisen sodan vaihtoehtona, mutta suuressa laajuudessa pakote-politiikka voi olla aivan yhtyä tuhoisaa. Se tuhoaa kaupankäynnin ikiaikaiset periaatteet, joiden mukaan raha ei haise. Kauppaa on pystyttävä käymään aina ja kaikkien kanssa. Tunteellinen ja lapsellinen hölmö voi tuhota tämänkin ihmiselämän välttämättömän osa-alueen kiukuttelullaan.

   Plusääni(5)Miinusääni(9)
 4. Yhdysvaltain todistetusti vaalivilpillä valittua presidenttiä Joe Bideniä (JB) ei tulla näkemään toisella virkakaudella. Hän ei tule ole olemaan Yhdysvaltain presidenttinä edes ensimmäistä virkakauttaan loppuun. JB poistuu vapaaehtoisella pakolla tai poistetaan tavalla tai toisella näyttämöltä. Myös hänen valtansa rajoittaminen tarkoittaa samaa.

  Illuminatus ei hyväksy JBn tulkintaa Uudesta Maailmanjärjestyksestä. Hän on tallannut aivan liian suurille varpaille. JBn tulkinta NWOsta on liian brutaali ja paljastava esiteltäväksi ennen aikojaan. Kansat kun pitää saada petettyä `Uuden Uljaan Maailman` onnellisuudella.

  Jatkossa haaksirikkoista USA-laivaa tulee luotsaamaan väliaikaisesti holhoojat ja Kamala Harris, jonka sukutausta ja luonne soveltuvat vallan mainiosti esimerkiksi ydinaseen käyttöön. Intialaiset käyttivät ydinaseita useita vuosituhansia sitten.
  Bhagavad Gita
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Bhagavad_Gita

  Manhattan projektin aikana Robert Oppenhaimer (RO) lainasi Bhagavad Gitaa ja totesi atomipommin räjäytyksen yhteydessä: Minä olen kuolema, maailmojen tuhoaja!

  Kamala Devi Harris s. 20. lokakuuta 1964 Oakland, Kalifornia, Yhdysvallat on yhdysvaltalainen juristi, demokraattipoliitikko ja Yhdysvaltain 49. varapresidentti:
  Kamala `Lootuskukka` Harris
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kamala_Harris

  Fuusioreaktiosta julisti `oppimaton` kalastaja Pietari jo 2000 vuotta sitten: `Taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet (stoicheion = alkeet, ensimmäiset elementit, perusteet, alkuaineet) kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat` (2 Pie 3:10) ja `Taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat` (2 Pie 3:12).

  Ennen Pietaria 740 – 700 ekr. Jesaja viittasi globaaliin ydinsotaan: `Kauhu ja kuoppa ja paula on edessäsi, sinä maan asukas. Joka pakenee kauhun ääntä (räjähdys), se putoaa kuoppaan (alipaine), ja joka kuopasta nousee, se puuttuu paulaan (ydinlaskeuma). Sillä korkeuden akkunat aukenevat ja maan perustukset järkkyvät.` (Jes 24:17 – 18).
  Tsar Bomba Novaya Zemlya Russia equal to about 58 megatons of TNT
  https://www.youtube.com/watch?v=30EoIh2kADk

  Myös Jirmejahu ennusti kuinka Jordania (myös nykyiset palestiinalaiset ovat jordanialaisia) tulee kokemaan ydinaseiskun: `Kauhu ja kuoppa ja paula on edessäsi, sinä Mooabin asukas, sanoo Herra` (Jer 48:43). Jordanian hävitys (Mooab) toteutuu seuraavan arabi-intervention aikana jolloin Amman (Samson-option vaikutuksesta) häviää maailmankartalta (aivan niin kuin ikivanha Damaskokin: `Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi`; joskin eri tavalla) (Jes 17:1).
  Mooabin (Jordanian) alueet
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Jordania#/media/Tiedosto:Jo-map.png

  Damaskuksen raunioituminen (Jes 17:1) on merkki ja se laukaisee toisen ennustuksen: `Sinä päivänä Jaakobin kunnia köyhtyy, ja hänen ruumiinsa lihavuus laihtuu` (Jes 17:4). Tämä ennustus toteutuu juuri silmäimme edessä jolloin juutalaisille rahamiehille (esim. oligargit) ei tule jäämään mitään muuta kuin tuulen huuhtoma perse ja Israelin taloussaarto syvenee.
  Damascus tänään
  https://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2015/12/23/14/jobar.png?quality=75&width=982&height=726&auto=webp
  Damaskus vielä muutama vuosi sitten
  https://media-cdn.sygictraveldata.com/media/800×600/612664395a40232133447d33247d3835383136343034

  Seuraava `Tippecanoen kirous` skippasi yhdysvaltain 40. ja 43. presidentin yli. Tosin Ronald Reagan haavoittui salamurhayrityksessä pahasti mutta selvisi ja G.W.Bush vältti täpärästi assassinaation.

  Ääntenlaskun vielä ollessa kesken Yhdysvaltain media kertoi 7. marraskuuta 2020 Bidenin saaneen 3. marraskuuta pidetyssä presidentinvaalissa taakseen voittoon riittävän määrän valitsijamiehiä. 14. joulukuuta 2020 valitsijamiehet vahvistivat Bidenin voittaneen vaalit äänin 306–232. Biden vannoi virkavalansa (etuajassa) 20. tammikuuta 2021 keskipäivällä Yhdysvaltain itärannikon aikaa.
  Joe Biden
  https://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Biden

  Luettelo Yhdysvaltain presidenteistä
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Yhdysvaltain_presidenteist%C3%A4

  Tippecanoen kirous
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Tippecanoen_kirous

  `Tecumseh lähetti ennen kuolemaansa kuvernööri Harrisonille viestin, jossa hän ennusti tämän nousevan Yhdysvaltain presidentiksi, ja kuolevan kesken virkakauttaan. Samalla ennustus oli osoitettu kaikille niille tulevien sukupolvien presidenteille, jotka tultaisiin valitsemaan virkaansa nollaan päättyvinä vuosina kahdenkymmenen vuoden välein`.
  Tecumseh (1768–1813)
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Tecumseh

  `Jokainen presidentti, joka on valittu vuodesta 1840 eteenpäin 0:aan päättyneissä vuosina, on joko ammuttu tai kuollut virassaan`.
  The Zero Year Presidential Curse – Might Tragedy Strike?
  https://rense.com/general37/zuu.htm

  Väitetyn kirouksen uhreiksi joutuneet presidentit jotka tulisivat kuolemaan kesken virkakauttaan ovat 9. – 43. presidentit seuraavasti. Joen Biden on 46. eli viimeisin Yhdysvaltain presidentti jonka valinta vahvistettiin 0:aan päättyvässä vuodessa:

  9. 1840 William Henry Harrison
  16. 1860 Abraham Lincoln
  20. 1880 James A. Garfield
  25. 1900 William McKinley
  29. 1920 Warren G. Harding
  32. 1940 Franklin D. Roosevelt
  35. 1960 John F. Kennedy
  40. (1980 Ronald Reagan)
  43. (2000 George W. Bush)
  46. 2020 Joe Biden

  `All the world’s a stage, and all the men and women merely players. They have their exits and their entrances; And one man in his time plays many parts` (William Shakespeare).

  Plusääni(2)Miinusääni(11)
  1. Wikipedian toinen perustaja sanoo sivuston puolueettomuuden olevan ”kuollut” vasemmistolaisen puolueellisuuden vuoksi.
   Breitbart
   Wikipedian toinen perustaja Larry Sanger julkaisi tässä kuussa blogikirjoituksen, jossa hän julisti, että verkkotietosanakirjan ”neutraalin näkökulman” politiikka on ”kuollut” sivustolla vallitsevan vasemmistolaisuuden vuoksi. Presidentti Donald Trumpia käsittelevän artikkelin huomauttaessaan Sanger vertasi sen laajaa presidentin skandaalien uutisointia entisen presidentin Barack Obaman pitkälti skandaalittomaan artikkeliin. Sanger kritisoi myös Wikipedian uskonnon ja muiden kiisteltyjen aiheiden käsittelyä … 14. toukokuuta Sanger julkaisi blogikirjoituksen otsikolla ”Wikipedia Is Badly Biased” (Wikipedia on pahasti puolueellinen) ja aloitti julistamalla Wikipedian ”neutraalin näkökulman” politiikan kuolleeksi. Koska Sanger on perustanut verkkosanakirjan yhdessä Jimmy Walesin kanssa ja ollut mukana politiikan alkuperäisessä laatimisessa, hän tarjosi erityistä näkemystä politiikan kehityksestä ja sen käytännöstä viime vuosina.
   http://www.ihr.org

   Plusääni(1)Miinusääni(7)
 5. Kerran vuosisadassa tarjoutuva tilaisuus
  Alastair Crooke
  April 4, 2022
  ”Liberaalin globalisaation aikakausi on ohi. Silmiemme edessä on muodostumassa uusi maailman talousjärjestys”

  Wow! Kuinka nopeasti onnenpyörä kääntyykään. Tuntuu kuin vasta eilen Ranskan valtiovarainministeri kehui Venäjän talouden lähestyvää romahdusta, ja presidentti Biden juhli ruplan ”romuttumista” – kollektiivinen länsi on takavarikoinut Venäjän keskuspankin valuuttavarannot, uhannut takavarikoida kaiken venäläisen kullan, jonka se voi saada käsiinsä, sekä asettanut ennennäkemättömiä pakotteita venäläisille yksityishenkilöille, yhtiöille ja instituutioille. Täydellinen fin-sota!

  No, eihän se niin mennytkään. Se pelästytti keskuspankkien johtajat ympäri maailmaa, että heidänkin varantonsa saatetaan takavarikoida, jos he poikkeavat ”linjasta”. Siitä huolimatta Bidenin ylimielistä päätöstä yrittää uudelleen romahduttaa Venäjän talous (ensimmäinen yritys oli vuonna 2014) saatetaan vielä pitää merkittävänä geopoliittisena käännekohtana.
  Tapahtui se, että fiat-järjestelmä alkoi tuhoutua, kun Venäjä-fobiset Washingtonin ”haukat” aloittivat typerästi taistelun sen ainoan maan – Venäjän – kanssa, jolla on maailman johtamiseen tarvittavat hyödykkeet ja joka käynnistää siirtymisen toisenlaiseen valuuttajärjestelmään – järjestelmään, joka on ankkuroitu johonkin muuhun kuin fiat-rahaan.

  https://www.strategic-culture.org/news/2022/04/04/once-in-century-opportunity/

  Plusääni(3)Miinusääni(6)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat