Juutalainen luuli sukulaistensa kuolleen ”holokaustissa” – löysi yhtäkkiä 500 sukulaistaan!

Koska valtavirtaiset historioitsijat eivät ole kyenneet todistamaan ”holokaustia” eli juutalaisten kansanmurhaa väestötilastojen avulla, joutuu holokaustiteollisuus jatkuvasti vetoamaan kuulopuheisiin ja juutalaisten ”silminnäkijäkertomuksiin”. Israelilaislehti Haaretz’n tuore artikkeli vie strategialta lopullisesti uskottavuuden.

Holokaustiuskovaisten mukaan Hitler murhautti 6 000 000 juutalaista, koska monet juutalaiset ovat väittäneet menettäneensä koko sukunsa toisen maailmansodan melskeessä.

Julkisuuteen nousee kuitenkin silloin tällöin Earnest Hollanden kaltaisia juutalaisia, jotka ovat väittäneet medialle jääräpäisesti sukunsa kuolleen holokaustissa – ja jotka ovat pian joutuneet syömään sanansa, kun kadonneet sukulaiset ovat ”maagisesti” löytyneet.

Tuoreimmasta tapauksesta uutisoi juutalainen Haaretz, joka haastatteli Alex Kafri –nimistä israelilaista isoisää. Hän kuvitteli, että Hitler oli murhauttanut hänen sukunsa. Internetin kautta Kafri löysi kuitenkin yhtäkkiä 500 kadoksissa ollutta sukulaista!

Haaretz haastatteli 71-vuotiasta Kafria, joka on luullut lähes koko elämänsä ajan, ettei hänellä ollut muita omaisia kuin vanhempansa ja siskonsa. Valtavirtainen holokaustipropaganda ja väitteet 6 000 000 murhatusta varmasti vaikuttivat siihen, ettei motivaatiota sukulaisten etsimiselle juurikaan ollut.

Auschwitzissa valtavirtaiset arviot murhatuista juutalaisista putosivat miljoonilla, mutta myyttinen luku 6 000 000 pysyi silti entisellään. Klikkaa suuremmaksi!
Auschwitzissa valtavirtaiset arviot murhatuista juutalaisista putosivat miljoonilla, mutta myyttinen kokonaisluku 6 000 000 pysyi silti entisellään. Klikkaa suuremmaksi!

Sukulaisia viidestätoista eri maasta

Kafri kertoo, että hänen elämänsä mullistui viime huhtikuussa, kun hänen tyttärensä kollega teki Facebook-päivityksen tämän ”holokaustissa murhatun suvun” muistolle.

Facebook-päivityksessä oli listattuna muun muassa sukunimi Kukla, jonka Kafri tunnisti välittömästi – hän itse kuului Kukla-sukuun! Pian tämän jälkeen juutalainen sukututkija otti Kafriin yhteyttä. Uusi tuttavuus kertoi ylläpitävänsä MyHeritage.com-sivustolla Kukla-sukupuun tietokantaa.

Kafrille selvisi, että hänen sukunsa oli sittenkin säästynyt kuin ihmeen kaupalla ”natsien kaasukammioilta”. 500 juutalaista 15 eri maasta järjesti tänä kesänä sukukokouksen, johon myös Kafri osallistui.

Vaikka tapauksen tulisi herättää skeptisyyttä vannoutuneimmissakin holokaustiuskovissa, ei asiaa tulla julkisuudessa käsittelemään ”poliittisen korrektiuden” vuoksi. Sen sijaan holokaustiteollisuus tahtoo kiristää entistä enemmän rahaa saksalaisilta väittämällä, että ”holokausti kulkee geeneissä”, minkä vuoksi sodan jälkeenkin syntyneet juutalaiset ovat Hitlerin uhreja.

 

Lue myös: ”Holokaustin” valheeksi osoittanut Ernst Zündel on menehtynyt

1 kommentti

  1. El Alin lentoturma Amsterdamissa 1992 on jotensakin ärsyttävä. Lentoturmatutkinta jättää täysin kertomatta ja käsittelemättä seikan, että sen ruumassa oli vastoin asiakirjoja muuta lastia.
    Lastin joukossa mm. kemikaaleja sariini-kaasun valmistukseen.
    Olikohan tuo turma Jumalan tuomio? Eipä ole tätäkään asiaa kukaan uskaltanut ilmaista…mutta näinhän voi olla, kun selittelemme syitä ja seurauksia.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat