Juutalainen oligarkkiperhe valtaa Nordnet-sijoituspalvelun – rahat monikulttuurisuuteen?

Ruotsinjuutalaisen Dinkelspiel-oligarkkiperheen omistama Öhmangruppen on valtaamassa suomalaistenkin piensijoittajien suosimaa Nordnet-yhtiötä. Dinkelspielit aikovat vetää Nordnetin pois pörssistä.

Suomessa Arvopaperi-lehti uutisoi kaupoista neutraaliin sävyyn, mutta ruotsalaisen Nordfrontin mukaan kyse on likaisesta yritysvaltauksesta.

Dinkelspielit omistavat Nordnetistä jo nyt huomattavan osan, mutta kauppojen avulla he pyrkivät saamaan paljon lisää äänivaltaa yhtiössä.

Dinkelspielit tahtovat saada Nordnetistä noin 67,5 prosentin omistuksen tekemällä yhteistyötä riskipääomayhtiö Nordic Capitalin kanssa. ”Yhtiöt siirtävät omituksensa perustamansa NNB Intressenterin alle,” Arvopaperi kirjoittaa.

Dinkelspielit ja Nordic Capital ovat lupautuneet ostamaan Nordnetin osakkeita sijoittajilta selvästi markkinahintaa korkeammilla summilla, jotta he saavat yhtiön varmasti haltuunsa.

”Valtauksen [ja yhtiön pörssistä poistamisen] kautta Dinkelspielit voivat käyttää Nordnetiä helpommin poliittisena aseena vailla huolta siitä, että epäsuositut poliittiset päätökset johtaisivat osakekurssin laskuun,” Nordfront summaa.

Henry Kravis, LBO-yritysvaltauksien juutalainen isä.
Henry Kravis, LBO-yritysvaltauksien juutalainen isä.

Rahat pakkomonikulttuurisuuteen ja sionisteille

Nordfront-julkaisu muistuttaa, että Nordnetin omistajat ovat aiemminkin käyttäneet yhtiötä politiikan välikappaleena.

2010 Nordnet ilmoitti vastustavansa maahanmuuttokriittisiä ehdokkaita eduskuntavaaleissa. Nordnet lahjoitti suuria rahasummia muun muassa sionistiselle ja ”antirasistiselle” Expo-tiedustelujärjestölle, minkä vuoksi monet poliittisesti tiedostavat ruotsalaiset alkoivat boikotoida yhtiötä.

Tulevaisuudessa juutalaiset Dinkelspielit voivat käyttää Nordnetiä siis entistä törkeämmin esimerkiksi pakkomonikulttuurisuuden ajamiseen ilman, että muut omistajat voisivat valittaa päätösten vaikutuksista yhtiön pörssikurssiin.

Nordnetin johtajan Claes Dinkelspielin veli Ulf Dinkelspiel johti Ruotsin EU-jäsenyysneuvotteluita. Kuten uutisoimme eilen, Euroopan juutalaisyhteisö pitää Euroopan unionia elintärkeänä poliittisena kysymyksenä.

Dinkelspielit käyttävät Nordnet-valtauksessa hyväkseen niin sanottua LBO-tekniikkaa, eli kaupat tehdään velkarahalla ja lainan vakuutena käytetään valtauksen kohteena olevaa yhtiötä.

LBO-valtauksia pidetään yleisesti parasiittimaisena rikolliskapitalismina, koska valtaaja saa haluamansa käytännössä ilmaiseksi hyvien suhteiden ja velkakeinottelun avulla. Valtaajan ei tarvitse käyttää vakuutena omia varojaan, vaan panttina käytetään uhria.

Usein korkomenot katetaan LBO-kaupoissa esimerkiksi irtisanomalla työntekijöitä tai muilla yritystä tuhoavilla ”uudistuksilla”. LBO-ostot tulivat tunnetuksi 1980-luvulla, kun juutalainen Wall Street –keinottelija Henry Kravis tuhosi niillä lukemattomia yhtiöitä.

 

Lue myös: Juutalaiset, pankit, koronkiskonta

3 kommenttia

 1. Taas juutalaiset tekevät sitä mitä ”parhaiten” osaavat. Ei känsäkouraista kunniallista työtä, vaan ”nurkanvaltausta” ja pankkikeinottelua, jolla revitään taalerit pakanoiden selkänahasta ja sydänverestä.
  Ellette tiedä mitä sormenpäiden yhdessä pitäminen tarkoittaa? Se ilmentää asianosaisen juutalisen suurta tietämystä, pätevyyttä ja asiantuntemusta. Ja tietenkin sitä jo äidinmaidossa imettyä ylimielisyyttä ja paremmuutta ”ihmisenmuotoon luotuihin eläimiin” eli pakanoihin nähden. Goaya…

  Ja ne valkoiset pellet esim. kipa-stubido ”poseeraa” samaan tapaan, vaikka mies ei osaa edes prosenttilaskua.
  Tyhmät pässit, joita viedään kuin litran mittaa, eivät ymmärrä tämänkään valtauksen jujua, eikä ketkä sen tekevät ja miksi.
  Kuinka he saisivatkaan tietää aidosti asioiden laidan? Mediat omistaa juutalaiset perhekeskittymät sekä sionistiset klikit. Sorvin ääressä eli sen lattiatason työn ”hoitavat” viher-vasemmisto toimittajat (politrukit), joiden tehtävänä vaieta asia kuoliaaksi eli neutraaliksi salaten ”villakoiran ytimen”.
  Se on äkkiä tehty. Sitten toimittelijat pääsevätkin ”murhahommiinsa” tappamaan ajatusrikollisia ja niitä joiden ”monikulttuurisuus-hallusinaatiot” ovat loppuneet aikapäivää sitten.
  Shalom ja eurot jonoon.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 2. Mutta kysymys onkin. Ladatako lisää sijoituksia Nordnetin kautta vai nostaa sijoitukset muualle?
  Kuka kärsii jos sijoittajat katoaa? Valtaajajude taitaa vain hyötyä, saa vallattavan halvemmalla….

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat