Ruotsi: ”antirasistit” ja sionistit yhteistyössä sensuurin puolesta

Ruotsissa vasemmistotaustainen ”antirasistinen” Expo-julkaisu on alkanut tehdä avointa yhteistyötä äärisionistisen Simon Wiesenthal Center –lobbausjärjestön (SWC) kanssa. Tavoitteena on sensuroida ruotsalainen maahanmuuttokritiikki.

Expo ja SWC saattavat olla monen mielestä kummallinen parivaljakko, sillä edellisen poliittiset juuret ovat vasemmalla ja toisen oikealla. Niitä yhdistää kuitenkin syvä viha valkoista eurooppalaisuutta kohtaan.

”Antirasistien” ja sionistien viimeisin kohde Ruotsissa on vaihtoehtomedia Nya Tider, joka kirjoittaa muun muassa Euroopan pakolaiskriisistä, maailmanpolitiikasta sekä finanssi-, lääke- ja elintarviketeollisuuden vallasta.

Kuten julkaisun teemoista voi huomata, oli vain ajan kysymys, milloin SWC hyökkäisi Nya Tideriä vastaan. Suomessa samoista aiheista kirjoittanut Magneettimedia sai juutalaisjärjestön kimppuunsa jo 2013.

Suomessa SWC vetosi suoraan presidentti Niinistöön. Ruotsissa juutalaisjärjestö on kohdistanut paineen pääministeri Stefan Löfveniin. SWC:n mielestä Löfvenin täytyy sensuroida Nya Tider nopeasti.

Löfvenin opeilla Suomi kuntoon?
Löfven.

Ihmisoikeuksien nimissä kansallismielisyyttä vastaan

Painostus alkoi, kun juutalaisjärjestö sai tietää, että Nya Tider aikoi osallistua suosittuun kirjallisuustilaisuuteen. SWC otti Löfvenin yhteyttä ja vaati, että pääministeri estäisi lehden aikeet.

Avoimessa kirjeessään SWC:n Shimon Samuels vaati poliittista sensuuria ”ihmisoikeuksien” nimissä. SWC mustamaalasi Nya Tideriä vihjaamalla, että lehden taustahenkilöt saattavat olla ”terroristeja”.

Juutalaisjärjestön mukaan Nya Tiderin toimittajien haukkuminen ”terroristeiksi” on täysin perusteltua, koska ”terrorismi alkaa aina sanoista ja kirjoituksista”. Lisäksi sionistit uhkasivat, että mikäli Nya Tiderin toimintaan ei puututa, juutalaiset saattavat alkaa pitää Ruotsia ”vihamielisenä valtiona”.

SWC vihjasi myös, että Nya Tiderillä voi olla yhteyksiä median demonisoimaan kansallissosialistiseen Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen. Juutalaiset kertoivat, että tiedon lähde on ”arvostettu Expo-julkaisu”.

Kansallismielinen tutkivien journalistien yhteisö Granskning Sverige kiinnostui aiheesta ja otti yhteyttä Samuelsiin. Samuels myönsi haastattelussa, että juutalaislobbaajat olivat saaneet kaiken Nya Tideriin liittyvän tietonsa Expon kautta.

Toisin sanoen äärivasemmisto teki ensin kaiken aiheeseen liittyvän tutkimustyön, minkä jälkeen juutalainen painostusjärjestö luovutti tiedot (uhkauskirjeen kera) Ruotsin pääministerille.

Expon yhteistyötä SWC:n kanssa on pidetty ironisena.

Expo väittää taistelevansa kaikenlaista ”rasismia” vastaan, mutta sillä ei ole ongelmaa avustaa juutalaisjärjestöä, jonka mielestä Israel kuuluu vain ja ainoastaan etnisille juutalaisille. Upporikkaat juutalaislobbaajat käyttävät siis valkoisia antirasisteja kyynisesti pelinappuloinaan.

Aschberg.
Aschberg.

Mikä on Expo?

Expon juutalaisyhteyksistä uutisoitiin viimeksi elokuussa, jolloin paljastui, että kansainvälisesti toimiva juutalainen talousrikollinen George Soros rahoittaa järjestön toimintaa huimilla rahasummilla.

Expo on erikoistunut rikolliseen tiedonhankintaan, maahanmuuton vastustajien julkiseen painostamiseen sekä ylläpitämään laitonta rekisteriä ideologisista vastustajistaan. Expon entinen johtaja David Magnusson myönsi 1998 Ruotsin tietosuojavaltuutetulle, ettei ryhmä ole hakenut tarvittavia lupia henkilörekisterin ylläpitoon.

Virkavalta ei kuitenkaan ole estänyt sitä keräämästä koko pohjoisen Euroopan suurinta tietokantaa vastustamistaan ihmisistä.

Expon ja ja siitä innostusta ammentavan Researchgruppenin kaltaiset järjestöt saavat Ruotsissa tehdä avoimesti yksityisyyttä ja tietoturvaa loukkaavia rikoksia maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevia ihmisiä vastaan.

Sorosin ohella Expo saa rahaa muun muassa pankkiirisukuun syntyneeltä juutalaiselta Robert Aschbergiltä.

Lukemattomien muiden kaltaistensa tavoin Aschberg oli nuorena ”luokkasotaa” ja avointa marxismia lietsonut bolshevikki. Ikääntyessään hän kuitenkin ymmärsi, että Euroopan kulttuurin tuhoaminen on paljon tehokkaampaa suurpääoman avulla.

 

Lue myös: Journalistiliitto yllyttää vakoilemaan maahanmuuttovastaisia suomalaisia!

8 kommenttia

 1. Mistähän syystä kaikki juutalaiset ovat niin veemäisen näköisiä? Robert Aschberg pesäpallomaila olallaan kuvassa. Naama kuin pirulla. Siis tälläinen mies ”taistelee rasismia vastaan ja ”ihmisoikeuksien puolesta”.
  No, onha meillä arkkipiispana jumalaton kari mäkinen.

  ”Lukemattomien muiden kaltaistensa tavoin Aschberg oli nuorena ”luokkasotaa” ja avointa marxismia lietsonut bolshevikki.” No totta mooses! Näinhän sen piti ollakin. Eräillä perkeleillä on tässä maailmassa ikuinen VIP-kortti tekivät he mitä hyvänsä ja menivät he minne hyvänsä. Ja se VIP-kortti on RAHA!

  Koskaan ei saa unohtaa tai jättää sanomatta, että Venäjällä bolshevikki -juutalaiset syyllistyivät kansanmurhaan, tsaarin murhaa ja ortodoksisten kirkkojen häpäisyyn, tuhoamiseen ja pappien murhaamisiin. Siis tälläinen mies tämä ”kuulapää” on. Olen aina ollut sitä mieltä, että kunnon ”kulotus” sillointällöin ”tervehdyttää” luonnon tilaa parhaiten kuin mikään muu.
  Juutalaisten rikoksia ei pidä koskaan unohtaa. Aina kun yksi ”totuuden puhuja” on ”hiljennetty”, täytyy uuden nousta heti esille uudestaan. Kiemurtelevan käärmeen pää on murskattava kantapäällä aina kuin vain sellaisen näkee.

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
   1. No, jos tuo mies on mielestäsi komea ilmestys, se johtuu vain siitä, että kaikki ”rotuveljesi” ovat samannäköisiä. Siis komeita, sillä ”itsetuntoahan” ei ole juutalaisilta koskaan puuttunut, eivätkä he ole tehneet milloinkaan sitä ”syntiä”, että olisivat astuneet ”vaatimattomuuden paskaan”.
    Mielestäni se on tosi paha yhdistelmä, että on epärehellinen ja vielä päällepäinkin sen näköinen.
    Mitä tulee meihin SUOMALAISIIN, joita sivumennen sanottuna kunnioitan – kukaan ei pane pahakseen ”petolinnun persettä”, kun heidän edellään on kiirinyt maine kovina työmiehinä, reiluina, auttavaisina, rehellisinä, vaatimattomina, tavallista elämää ja arjen pieniä iloja arvostamana, perhearvoiltaan terveinä (juutalaiset liberaali vasemmiston kanssa pyrkivät mädättämään Länsimaiset kristityt yhteiskunnat), sisukkaina taistelijoina sodissa, estäen juutalaisen kommunismin valtaamasta maata, anteliaina apua tarvitsevalle lähimmäiselle ja etenkin ns. piruparalle, joille juutalaiset vähintäinkin pilkaten nauravat, mutta oletusarvoisesti tappavat kuin rotan.
    Juutalaisten kohdalla pirullinen ulkonäkö ja luonne kohtaavat satavarmasti.
    Pirullisen näköinen suomalainen, voi ylläriksi olla mitä mukavin kaveri ja se ainut, joka todella auttaa sinua, silloin kuin muut kääntävät selkänsä.
    Sanonpa Rosenbaum sulle sen verran, että nämä ”PETOLINNUN PERSEISET” SUOMALAISET ovat AUTTANEET viiteryhmääsi eli juutalaisia henkensä ja rahapussinsa kaupalla.
    Eli TEHNEET jotain SELLAISTA jota TE ette KANSAKUNTANA tule KOSKAAN TEKEMÄÄN Suomen kansan HYVÄKSI.
    Mutta sanoohan sen vanha sananlaskukin: ”Kiittämättömyys on maailman palkka.
    Israelin ”hyväntekeväisyysjärjestö” meille pakanoille on MOSSAD!!!
    Juutalainen ei auta kuin toista juutalaista, eikä rikoksella ole väliä.
    Lukisit vähän historiaa ja ajattelisit mitä te olette tehneet. Mutta yksikään tee niin, koska silloin hänet eristetään ja kirotaan uskontokuntansa ja viiteryhmänsä ulkopuolelle perusyksiköstä eli perheestä lähtien. Siksi juutalaisuus on tunteetonta kraniittia vailla omaatuntoa, koska sitä ei tarvita kun he ovat ”yksin” maailmassa ja vastuussa kaiketi Jumalalle, jonka ajatustenjuoksua on vaikea ymmärtää kun katsoo ”peruutuspeliin”. Hitler tuomittiin kaiken pahan ruumiillistumaksi kun hän piti arjalaisia hallitsijakansana, joita muiden kansojen tuli palvella orjina pitkin Eurooppaa ja valloittamiansa aluieta. Siinä sivussa kaiketi silppusi ”vääriä ihmisiä”, koska se on katsottu olevan hirveä rikos ”ihmisyyttä” vastaan (mitä te siitä tiedätte). Israel harjoittaa samanlaista politiikkaa ja uskontonne sekä ”tapakasvatuksenne” lähtee siitä, että juutalaiset ovat muita ”parempia”, hallitsijakansa, joita eläintenasteella olevien muiden kansojen tulee orjuudessa palvella. Aivan sitä samaa mitä Adolf Hitlerkin ”saarnasi” puheissaan. Kuinka tämä on mahdollista? Tätä jos mitä voi kutsua paradoksiksi. Mutta jo pikkupoikana kavereiden kanssa oli tapana sanoa, että: Kaikki on sallittua, kunhan sen tekee ”oikean” asian puolesta. Absoluuttista hyvyyttä ja oikeudenmukaisuutta ei ole edes olemassa missään ulottuvuudessa. Jos ottaa ihmisyksilön esimerkiksi ja hänet kasvatetaan pienestä pitäen, että olet muita viisaampi, parempi, ylempi, muut ovat tarkoitetut palvelijoiksesi, olet komeampi, olet rikkaampi, et joudu vastuuseen tekemisistäsi rikkomuksista muita kohtaan, me olemme se sisäpiiri, jonka hyväksi yksinomaan toimit ja tuot sille kaiken hyvän – otetun, ansaitun, löydetyn jne. Millainen ihminen hänestä kasvaa? Onko hän muiden mielestä mukava ihminen, johon voi luottaa, joka kohtelee sinua hyvin,, koet olevasi tasavertainen kanssakäymiisissä hänen kanssaan. Ei! Tämä tyyppi on ns. omahyväinen ylpeä paskiainen, joka käyttää sinua hyväksi ja ottaa kaiken ”hyödyn” sinusta irti. Eikä itse koskaan anna mitään vastavuoroisesti. Eli kuten täällä maalla sanotaan tälläisestä ihmisestä: ”Hän istuu toisen perseellä!”
    Olen suomalainen kristitty ja olen siitä niin ylpeä, etten kääntyisi juutalaisuuteen tai hokkuspokkus haluaisi olla juutalainen, vaikka tämä saa kaikki ne edut ilmaiseksi niin yläkerrasta kuin täällä maassa. Vastuuton sokea ihminen joka lähentelee psykopaattia EI ole terve ihmisyksilö. Jeesus saarnasi ihmisyyttä ja rakkautta. Hänet tapettiin sen takia maassa jota edustat ja puollustat. Millaiset elämänarvot ovat sellaiset, jotka puollustavat vääryyttä itsekeskeistä vihaa?

    Plusääni(3)Miinusääni(1)
  1. Onko kari mäkinen vastannut vieläkään Juhani Julinin esittämään kysymykseen kirkossa työskentelevistä
   salaseuralaisista johon ilmeisesti myös mäkinen itse kuuluu?

   Olisi kiinnostavaa kuulla mäkisen vastaus asiaan.

   Niinistöltä voisi kysyä historiasta esim. kuussa käynnistä 60-luvun tekniikalla.

   Kummallista ,että näin selkeään epäkohtaan ei puututa vaikka kyseessä selkeä

   typerä kusetus kuten holohoax,JFK.n taikaluoti ,WTC.n räjäytys,Eu ja siihen liittyvä rahahuijaus.

   Mielestäni avoin keskustelutilaisuus esim.kansanedustajien jne olisi tarpeellista ,koska

   esim.Hs.n bilderberg yhteydet ovat yleisessä tiedossa ja korruptiota ja valheellista maailmankuvaa

   ei tarvitse kuin siitä hyötyvät huijarit.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
 2. Tämä Arschloh on malliesimerkki juutalaisesta sionistista. Nyt pitää muistaa erotella sionistit ja juutalaiset. Juutalaisissakin on hyviä ihmisiä. Sionisteissa ei ole.

  Meidän länsimaalaisten ja työssäkäyvien pitää pystyä kommunoikoimaan keskenämme jos haluamme laittaa tälle eliitille jauhot suuhu. Maailmaa pyörittää raha. Ja millään muulla kuin rahalla ja heidän luomillaan säännöillä me emme voi heitä voittaa. Magneettimedian saama tuomio sekä MV-lehden Janitskinin vangitsemismääräys ovat esimerkkejä parhaasta päästä. Laki ei ole sama kaikille. Siitä seuraa se että lakia ja politikkoja saa arvostella, kska he ovat puolueellisia.

  Rahataloudessa meidän tulee lyödä ropomme yhteen ja kaataa vallitseva pankkijärjestelmä. Suomalaisten tileillä on 80 miljardia euroa rahaa !! Siis 80 miljardia !! Oman itsenäisen ja rippumattoman pankkijärjestelmän luominen tarvitsee rahaa VAIN 5 miljoonaa !! Siis 1/1600 osan siitä mikä makaa suomalaisten tileillä.Olisitko SINÄ valmis antamaan tilivaroistasi 0.625% yhteiseen perustettavaan pankkiin? Sellaiseen jolla saadaan kaadettua ja tervehdytettyä koko voimassa oleva pankkijärjestelmä.

  Jos tällaista ei saada aikaan, voimme vain syyttää itseämme. Ketään toista on turha syyttää. Vain me olemme syyllisiä.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
  1. Hyvä idea tuo pankin perustaminen. Perustetaan se yhdessä. Suomen Kansallispankki.

   Toisesta asiasta olen eri mieltä. Nimittäin että voisimme voittaa heidän luomilla säännöillä. Ehkä et tarkoitanut sitä tuolla tavalla?

   Emme ikinä voi voittaa vihollisen säännöillä koska heille ja meille säännöt ovat erilaiset.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
 3. Arvoisa Minä itse, koska Israelin valtio on jo olemassa, nykyään sionismi tarkoittaa käytännössä Israelin valtion kannattamista.

  Allekirjoittanut allekirjoittaa näin ollen itsensä siionistiksi.

  Lähde:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sionismi

  Plusääni(0)Miinusääni(15)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat