Juutalaiset raivostuivat Israel-kriittisestä musiikkivideosta

Venäläinen RT-viestintäyhtiö julkaisi hiljattain satiirisen rap-musiikkivideon, jossa Israelin ja palestiinalaisten välejä käsitellään hurtin huumorin avulla. Videolla leikitellään moniin eri kansoihin liittyvillä stereotypioilla, mutta ainoastaan juutalaiset ovat suuttuneet siitä.

Surullisen kuuluisa rahankiristysjärjestö Simon Wiesenthal Center (SWC) kutsui videota ”kahdeksaksi minuutiksi raakaa juutalaisvihaa”. SWC vaatii myös RT:ltä julkista anteeksipyyntöä Israel-kritiikin vuoksi, mikä on varsin kummallista, sillä RT tunnustaa omien sanojensa mukaan ”oikeutuksen juutalaisvaltion olemassaololle”. SWC:n vaatimuslistalle on myös kirjattu videosta ”vastuussa olevien” erottaminen tehtävistään. Mikäli RT ei suostu juutalaisjärjestön röyhkeisiin vaatimuksiin, on SWC uhannut viedä asian ”korkeammille tahoille”.

Musiikkivideolla esiintyvät muun muassa Yhdysvaltojen ulkoministeri John Kerry sekä Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu. SWC:n mukaan Israelia ja juutalaisia kuvataan videossa ”antisemitistisesti”. SWC:n jäsenet eivät ilmeisesti kovin tarkkaan videota katsoneet, sillä siinä esiintyvät myös muun muassa yksinkertainen grilliruokaan ja oluenjuontiin ihastunut australialainen sekä hampaisiin asti aseistautunut Hamas-”terroristi” kommandopipossa. Ainoastaan juutalaiset suuttuivat lopulta melko kiltin videon stereotypialeikittelystä.

Videolla esiintyy lisäksi muun muassa Israelista ja holokaustiteollisuudesta kriittisesti kirjoittanut Norman Finkelstein. Mediatutkija Danny Schechterin mukaan SWC:n strategia tähtää siihen, että avoin keskustelu Israelin ja palestiinalaisten konfliktista loppuisi. Amerikassa tiedotusvälineet ovat lähes poikkeuksetta juutalaisten omistuksessa, joten ulkomaalaismediojen sionismikriittinen materiaali on SWC:lle ja muille yhdysvaltalaisille lobbausjärjestöille kulttuurisokki. ”Ne ovat tottuneet siihen, ettei kukaan vastusta niitä, joten kritiikkiä on vaikea ottaa vastaan,” kuvailee Schechter juutalaisjärjestöjen asennetta. Videolla esiintynyttä Finkelsteiniä sionistit kutsuvat ”itseään vihaavaksi juutalaiseksi”, koska hän vastustaa avoimesti Israelin sotarikoksia.

RT
Juice Rap News

10 kommenttia

 1. Teatteririvoa ja feikkikylmää sotaa. Kylmö sotahan oli myös iso feikki. Kommunismi on juutalaisuutta ja RT on juutalaismedia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Alkuperäistä videota, joka julkaistiin 24.4.2014 on käynyt katsomassa lähes neljännesmiljoona YouTubessa, kun RT:n versiota on YouTubessa käynyt katsomassa alle 50 tuhatta. Jos RT todella näytti videon televisiokanavallaan, niin sitten sillä on luonnollisestikin ollut kymmeniä miljoonia katsojia, ehkä jopa 100 miljoonaa katsojaa? Sellainen vituttaa Kerryä ja Bibiä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Paha merkkihän se on, kun juutalaiset avoimesti määräävät, että he ovat kaikkien pilailujen yläpuolella ja kritiikin. Länsimaissa on jo Ranskassa ja Knadassa tiukat normit jopa sraelin arvostelulle ja esim. boikotit vievät vankilaan.

  Todellisuudessa juutalaiset ovat riehuneet Israewloissa ja sitä ennen Palestiinassa estottomasti koko maailman silmien edessä. Täst voisi irvailla muuta maailmaa, jos nyt maassa lojuvan lehmänpaskan aivottomuudesta ja eunukkimaisuudesta nyt voi tätä lehmänpaskaa jotenkin huvittaa. Mutt anäköjän voi. Jonkinlaisena urotekona se ilmeisesti pitää nyt jopa sitä, että uskalta oikein vikistä jotain Israelin tilanteesta. Tietenkin muita tahoja ja kansallisuuksia on tasapuolisesti taattuun lehmänpaskaatyyliin mollattava ja irvailtava. Etnkin palestiinalaisia, jotka sentään miehekkäästi puolustautuvat. Tosin kuin Euroopan goyim-karja.

  Juutalaiset eivät siis ole todellisuudessa välittäneet mitään sataan vuoteen. Onhan heillä kaikki suurvallat taskussa. Tietenkin pr-toiminta pitää olla ja sitä kautta myös paasaamalla vaikutetaan goyimeihin. Muta siis länsimaissa ei-juutalaiset jo suurimmaksi osaksi tukahduttavat arvostelun itse. Ja kylmä sota oli aikanaan huijaus, johon kuului jonkinlainen vastakkain asettelu – sionismijuutlisten ja juutalaien kommunismin välillä.

  RT on täysin juutalainen kanava. On naurettavaa esittää se jonain oppositiojuttuna. Venäjä on täysin juutalainen edelleen. Netanjahu tuskin siis hernettä nenään oikeati vetää ja en usko, että Kerrykään. USA:n terroristijohtohan tekee nykyisin avoimesti mitä vain ja on tehnyt jo vuosia. Siinä eivät lehmänpaskat paljoa paina.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Näkeehän sen suoraan sen agendasta ja siitä, että se on putinistinen. Kun avasin kerran kanavan, siellä paasattiin latvialaisten SS-miesten marssista Baltiasta ja paheksuttiiN Wiesenthal-tyyliin siis tätä. Tuo kanava on kuin Verkkomedia televisioituna.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Tottakai Venäjällä ollaan natsivastaisia propagandassa. Maa on rakentunut Suuren patrioottisen sodan perustalle. Ei tuo oikeastaan mitään todista. RT:n verkkosivuilla saa vapaasti kyseenalaistaa esim. holokaustia, tosin ei sekään todista mitään.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Olet juutalaispropagandisti. Miten niin tottakai he ovat jotain antifaa ja kommunismia? Ja muuon kiellettyä? Ja ihan tottakai? Ja sitäpaitsi olen kuullut myös omistuksista kaikenlaista myös Lännen RT:n osalta. Venäjällähän juutalaiset pyörittää kaikkea.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Esim. Zhiri huijasi aikoinaan toisenlaisella kortilla. Onhan maassa kaikenlaisia puolueita. Tietenkin Putte on ne kieltänyt ja vainoaa kaikkia aitoja antijudaisteja ja kansallisia.

      Todella surkeaa propagandan suoltamista ja aivottomuutta.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Elikkäs siis on selvää, että toimet Palestiinassa ja sittemmin Israelissa aiheuttavat arvostelua. Tietty arvostelu on siis selviö ja sitä on kuultu.Mutta siis koska arvostelijat ovat ohjauksessa yleensä ja koska riittävä ote on muutenkin, todellisuudessa juutalaiset uskovat selviävänsä siitä ja toimillaan pitävät sen aisoissa. He eivät siis koe sitä uhkaksi juurikaan, sillä onhan heidän pakko ollut sallia ja sietää sitä tiettyyn rajaan saakka. Muuten uskottavuss menisi ja ote vballanpitäjistä olisi liian aikaisin ollut selviö ja he eivät olleet riittävästi vielä vallan kahvassa eri puolilla, jotta homma olisi pysynyt kasassa tai a inakin tälllaista pelättiin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat