Juutalaismies otti lapset seksiorjiksi vastineeksi vanhempien veloista

Yhdysvaltain Pennsylvanian osavaltiossa paljastui menneellä viikolla järkyttävä tapaus, jossa amissitaustaiset vanhemmat olivat luovuttaneet lapsensa paikallisen juutalaismiehen seksiorjiksi.

Amissitaustaisen pariskunnan pyörittämä metallialan yritys oli ajautunut talousvaikeuksiin, ja he olivat vaarassa menettää tilansa. Paikallinen juutalaismies, Lee Kaplan, 51, tarjoutui auttamaan heitä taloudellisesti. Amissiyhteisön vanhimpien varoitukset olivat kaikuneet kuuroille korville: he olivat varoittaneet pariskuntaa olematta tekemisissä juutalaisen Lee Kaplanin kanssa.

Lee Kaplan
Lee Kaplan,51
Daniel Stoltzfus ja Savilla Stoltzfus
Daniel Stoltzfus, 43, ja Savilla Stoltzfus, 42

Naapuruston asukkaat olivat epäilleet Kaplanissa olevan jotain omituista. Poliisit olivat käyneet paikalla aikaisemmin, mutta tutkinta ei koskaan edennyt. Karmiva hyväksikäyttö ehti kestää jopa neljä vuotta. Lopulta tapaus paljastui kun Kaplanin naapuri soitti nimettömän puhelun paikallisille lastensuojeluviranomaisille. Naisen hälytyskellot alkoivat soida nähtyään talon pihalla nuoria tyttöjä, joista kaikilla oli samanlaiset siniset mekot ja siivottomat hiukset. Lapsia näkyi ulkona vain harvoin eivätkä he käyneet koulua.

Talo oli kuin suoraan kauhuelokuvasta: pihalla poltettiin roskia, ikkunat oli naulattu umpeen, hoitamaton, pitkää ruohoa kasvava piha, pihalla vapaana juoksentelevia kanoja ja täytettävä uima-allas, jonka vesi oli eltaantunut vihreäksi liejuksi. Kaplanin kodista löytyi kaikkiaan 12 tyttöä, joista nuorin oli 6 kuukauden ja vanhin 18 vuoden ikäinen. Tytöistä kolme on Kaplanin ja vanhimman, 18-vuotiaan tytön lapsia.

Tapauksen tultua ilmi lapset otettiin huostaan. Kaplania ja Stoltzfuseja syytetään lukuisista seksuaalirikoksista. Tapauksen tutkinta on edelleen käynnissä.

Lue myös:

Israelin vastahakoinen puuttuminen seksiorjakauppaan

7 kommenttia

 1. Sisäsiittoisuusko, = sukurutsa, =insesti, tällaista pahaa teetättää, varsinkin ääriuskonnollisissa yhteisöissä, niin juutalaisissa kuin ”kristillisissäkin”, liian pienissä piireissä?!

  Viattomat lapsiparat kärsivät, toipunevatko he tasapainoisiksi, onnellisiksi ihmisiksi koskaan?!

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 2. Amissit = kristillisiä fundamentalisteja = sionistisia kristittyjä = sionistisille kristityille juutalainen on pyhä = pyhä juutalainen on sionistikristityille maallisen oikeuden tuomioiden ja moraalisen arvostelun yläpuolella = amissi on pelkästään kiitollinen ”huomiosta” jota pyhä juutalainen hänen tyttärilleen antaa = selitys sille miksi tapaus pystyi jatkumaan 4 vuotta, kunnes vasta ulkopuoleinen (siis ei juutalainen ei amissi) vihelsi tilanteen poikki. Veikkaan ettei sionistinen vapaamuurarituomari anna pyhälle juutalaiselle Lee Kaplanille edes sakkoja, mutta nakkaa ei-juutalaiset Stoltzfusit vankilaan…

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 3. Voi perkeleen perkele tätä ihmisten pahuutta. Pitäisi miettiä näille syyllisille joku kidutusmenetelmä, joka vastaisi edes jotenkin teon vakavuutta, eikä nakata pelkästään vankilaan nauttimaan täysihoidosta. Pahaa tekee.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
  1. Toivottavasti helvetti on olemassa ja nämä pedofiilit ja paholaisen sikiöt (jutkut) palavat siellä ikuisesti. Kuten kaikki muutkin pahat ihmiset, olipa nämä jutkuja tai ei.

   Ihmistä joka tietoisesti palvelee kaikkein suurinta huijaria ja valehtelijaa eli Luciferia ei voida kutsua millään muotoa älykkääksi ja tietoiseksi olennoksi. Eli jutkut ja satanistit ovat siis oikeasti äärimmäisen tyhmiä. He huomaavat vielä ettei heidän herransa piittaa heistä paskaakaan.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. Ei mitään katsottavaa täälläkään valtamedian mielestä. Move along…

  Samaten valtamedia on piehtaroinut tämän Jo Coxin murhassa, mutta tosiasiahan on, että Jo Cox oli syyllinen siihen, että hänen maahantuomansa (ja agitoimansa) muslimijengit raiskasivat HÄNEN VAALIPIIRISSÄÄN tuhansia pikkutyttöjä vuosien ajan. Tätä voitaneen pitää yhtenä rauhanajan karmeimmista rikoksista Englannissa kautta historian.

  Valtaeliitin maailmassa tämä peitetään ja se palkitaan, joka sulkee silmänsä pienten lasten avunhuudoilta ja samalla polvistuu multikultin edessä. Tämä multikulti vaatii – ja saa – pienten valkoisten lasten verta ja jos joku uskaltaa nousta tätä kulttia vastaan…

  Jocoxit ovat juuri niitä, joita tämä maailma vähiten kaipaa.

  Sivujuonteena tämänkin jocoxin mies kuuluu sionistiseen ryhmään, joka ajaa Syyrian pommittamista (siis Assadin Syyrian pommittamista). Nyt tämä lieromies kerää rahaa vaimonsa kuoleman avulla.

  Ei ole mitään rajaa siinä, kuinka alas valtaeliitti vajoaa limaisen maailmansa etujen ajamisessa.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Sionistinen ideahan järjestelmällisessä valkoisten lasten raiskaamisessa on se, että raiskatut lapset traumatisoituvat.
   Traumatisaatiolla sionistit saavuttavat ainakin kolme tavoitetta: 1) uhreista tulee joko elinikäisiä juutalaisten kallonkutistajien kokoonkeittämien psykoterapiamuotojen ja juutalaisten omistaman big pharman kalliiden psyykelääkkeiden suurkuluttajia; 2) tekevät ennemmin tai myöhemmin itsemurhan; 3) ja elleivät tapa itseään, niin alkavat inhota elämää ja seksiä niin, etteivät hanki omia lapsia ainakaan niin paljon, että edes korvaisivat itsensä (>2).
   Kyseessä on siis valkoisten kansanmurhan epäsuora menetelmä.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
 5. Juutalaiset on just tollasii. Hienoo kun ne sitten hallitsee rahamaailmaa. Maailma olisi parempi paikka ilman ahneita ja häikäilemättömäiä juutalaisia.

  Toki arabeja ja neekereitä kaivata sen enempää.

  Plusääni(3)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat