Juutalaispoliitikko: vasemmiston ja oikeiston yhdistyttävä isänmaallisia vastaan!

Tunnettu Saksassa asuva juutalainen vasemmistopoliitikko Gregor Gysi on kauhuissaan maahanmuuttovastaisten puolueiden suosiosta. Hän vaatii nyt marxistien ja globaalikapitalistien yhteistyötä isänmaallisia vastaan.

Gysiä harmittaa se, että maahanmuutto- ja EU-vastainen Alternativ für Deutschland (AfD) kerää nykyään vasemmiston havittelemat työläisten äänet. Gysi ei käsitä, miksi AfD:n maltillinen maahanmuuttokritiikki vetoaa työväkeen paremmin kuin juutalaispoliitikon omat rasistiset purkaukset valkoista rotua vastaan.

Gysi joutui kritiikkimyrskyn silmään vuosi sitten, kun hän mainosti kannattajilleen Parempi elämä ilman natseja – monikulttuurisuus on tulevaisuutemme –nimistä tapahtumaa. Mainosvideolla juutalainen totesi: ”Saksassa kantaväestön kuolleisuus on jo suurempaa kuin syntyvyys. Tämä on erittäin tervetullut uutinen […] Ja juuri tästä syystä olemme täysin riippuvaisia maahanmuutosta.” Nyt vasemmisto niittää epäonnistuneissa vaaleissa sitä mitä on kylvänyt.

Valkoisten kansanmurhaa avoimesti kannattava Gysi totesi tänä keväänä viimeisimmän vaalitappion jälkeen, että vasemmiston on korkea aika aloittaa yhteistyö oikeistolaisen valtapuolueen, Saksan kristillisdemokraattisen unionin kanssa (CDU).

CDU:n johtaja on liittokansleri Angela Merkel. Monet vasemmistolaiset ovat hölmistyneitä Gysin vaatimuksesta, sillä Merkel tunnetaan äärilaidan finanssikapitalistina ja pankkilobbarina. Merkel on kannattanut armotonta linjaa esimerkiksi pankkien ryöväämää Kreikkaa vastaan.

Gysille poliittiset ideologiat kuten oikeisto ja vasemmisto ovat kuitenkin pelkkiä työkaluja, joita kaikkia voi tarvittaessa käyttää valkoista alkuperäisväestöä vastaan. Hänen mukaansa koko Euroopassa tilanne on nyt samanlainen: oikeiston ja vasemmiston on lopetettava riitely ja yhdistettävä voimansa nationalisteja, maahanmuuttokriitikoita ja EU:n vastustajia vastaan.

Dramaattisessa haastattelussaan Gysi jopa julisti, että mikäli nationalisteja ei tuhota yhdessä, tekee poliittinen järjestelmä ”historiallisen virheen”.

jews-welcome-refugees-01

Vasemmisto menettänyt yhteytensä kohderyhmäänsä

Saksalainen vasemmistojohtaja Sahra Wagenkencht myönsi vaalitappion jälkeen, että ”vasemmisto on menettänyt yhteytensä kohderyhmänsä sosiaalisiin tarpeisiin”.

Sen sijaan, että vasemmisto ajaisi oikeudenmukaista palkka- ja työllisyyspolitiikkaa, tahtoo puolue nyt haudata Saksan laittomaan orjatyövoimaan. Mikäli äänestäjät eivät pidä tästä, haukkuu juutalainen Gysi nämä ”natseiksi”.

Gysin vihaama AfD-puolue on ilahduttanut monia äänestäjiä tavanomaista radikaalimmilla vaatimuksilla. Rehellisyytensä vuoksi AfD erotettiinkin äärisionistisesta ECR-europarlamenttiryhmästä, johon myös perussuomalaiset kuuluvat.

AfD potkittiin ECR:stä sen jälkeen, kun puolueen meppi Beatrix Von Storch oli vaatinut uskottavan rajavalvonnan palauttamista Eurooppaan. Hän vaati, että laiton siirtolaistulva pysäytettäisiin tarpeen tullen aseistetulla rajavalvonnalla. ECR:n mukaan ajatus oli epäinhimillinen: mikäli laittomat siirtolaiset haluavat tunkeutua Eurooppaan, ei näitä saa estää voimakeinoin.

AfD tekee myös yhteistyötä Nato-vastaisen FPÖ-puolueen kanssa, mikä raivostutti Yhdysvaltoja ja Israelia hännystelevän ECR-johdon.

Vasemmisto, perinteiset globaalikapitalistit ja sionistiset valeoppositio-oikeistolaiset vihaavat kaikki AfD-puoluetta. Tästä huolimatta sen kannatus tavallisen kansan keskuudessa kasvaa jatkuvasti.

 

Lue myös: Juutalaiset ja rasismi, osa 4: monikulttuurinen aivopesu Suomessa

8 kommenttia

 1. Kauheita uutisia taas. Jonkun pitää hävitä, että joku toinen voi voittaa. Meitä lypsetään, hyvät ystävät. Ylös ja alas, ylös ja alas… Pohjasakka se on yhteiskunnassa kun haluaa vielä alhaisempaa saastaa maahan sisään, sanon ma.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Voiko juutalainen enää selvemmin näyttää talmudisti-karvojaan?
  Talmudin mukaanhan mm. parhaimmatkin ei-juutalaiset pitäisi tappaa – koska se eurooppalaisten osalta ei vielä tässä tilanteessa käy päinsä kirjaimellisesti, täytyy käyttää hitaampaa keinoa eli valkoihoisten kansanmurha maahantunkeutuja-invaasiolla.

  Ks. myös ”Kalergi-suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi”, http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. Henkilökohtaisesti pidän Gregor Gysiä tällä hetkellä vastenmielisimpänä juutalaisena globaalisti. Hänen esiintymisensä tuossa videossa selittää syyn, ei tarvitse perustella. Toki ranking-lista elää ja esim. ”Beirutin teurastajana” tunnettu Ariel Sharon on aina hotti.

  Suomessa vastenmielisimmän tittelistä kisaavat monet, mutta Ruben Stiller vie voiton.

  Ruotsissa ehdottomasti Aschberg, jonka isän kerrotaan rikastuneen ”bolshevikkien pankkiirina” ja ”ikonien salakuljettajana”. En tiedä asian oikeellisuutta, mutta näin kerrotaan.

  Globaalisti kärkisijoilla ovat myös Sheldon ”Nuke Iran” Adelson ja George ”W2EU” Soros. Tietenkin myös Barbara Spectre.

  Voi, voi, tuosta etnisestä ryhmästä löytyy niin paljon ihmisiä, jotka ihan itse omalla toiminnallaan ansaitsevat huomion, ei tarvitse provosoida, ei hakea heinäkasasta neulaa. Silmässä on heinähanko ja se näkyy kauas.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. En ole rotuoppien kannattaja, mutta vasemmistolaisuutta olen oppinut inhoamaan, kun olen seurannut heidän ryhditöntä ja munatonta puuhasteluaan maailman parantamiseksi.

  Eurooppalainen vasemmisto on ajautunut poliittiseen umpikujaan. He eivät pysty ajamaan pienituloisten etuja (ei voimaa, eikä kykyjä), haluavat tuottaa muslimivoittoista maahanmuuttaja- ja pakolaisporukkaa Eurooppaan (kukaan ei ymmärrä miksi). Vasemmistolaiset luulevat, että voivat vaikuttaa EU:n kautta inhimillisempien yhteiskuntien aikaansaamiseksi (miten voivat vielä uskoa tähän?). Sitten se iänikuinen homojen- lesbojen, transujen yms. friikkien puolustaminen (eivät ymmärrä, että useimmat homot ovat poliittiselta suuntautuneisuudeltaan kokoomus-tyyppisiä ’winner takes it all’- oikeistolaisia).

  Vasemmistolaisuus edustaa jo mielisairaudeksi luokiteltavaa kyvyttömyyttä jäsentää todellisuutta. Samoin heidän polittinen ohjelmansa on vanhentunut (marxilaista kommunismia vai mitä se nyt edes on?). Vasurin maailmankuva on tiukasti materialistinen: ei jumalaa, ei luojaa, ei pohjaa pysyville moraalikäsityksille, sillä vasurin korkein auktoriteetti vasuri itse. Yksilön vapautta he halveksivat kaikkein eniten.

  Vasemmistolaisiin ei voi kylliksi pettyä. Jos ne ovat äärivasemmalla, ne ovat kommunisteja ja jos ne ovat demareita, niin ne eivät ole yhtään mitään – ajatusten ja henkisen ryhdin kannalta pelkkiä vihanneksia.

  Jos joku nuoruuttaan ja hölmöyttään ryhtyy vasuriksi, niin se on ihan ymmärrettävää, koska puheitten tasolla luvataan kymmenen hyvää ja yhdeksän kaunista. Mutta kovin kauan ei niissä porukoissa kannata pyöriä ellei välttämättä halua kokea ryhmäpaineen avulla suoritettavaa lobotomiaa ja kuohitsemista.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 5. Tuligan se sieltä. Kyse ninenomaan on juutalaisten ja kryptojuutalaisten valtaeliitista, joka pitää länsimaita panttivankinaan. Nykyinen vasemmisto ja oikeisto samaa eliitin korruptoitunutta mössöä, mikä näiden koukkunokkien pihdeissä. Suomi tarvitsee kipeästi uuden suunnan ja se ei löydy, vasemmistosta tai oikeistosta. Se löytyy kansallismielisistä, joita koukkunokat pelkäävät. Nämä globalistit maailmanvalloittajat pitää häätää Suomesta samaantapaan kuin Islannissa tehtiin.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 6. Ainoa tapa saada poliitikko kantamaan vastuuta kansalle on saada poliitikko pelkäämään. Jos sen jälkeen alkavatkin parantamaan turvallisuuttaan, tarkoittaa se heidän elämänsä rajoittumista neljän seinän sisälle ja siten kynnys kaikista pahimmilla kusipäillä lähteä politiikkaan mukaan nousee.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat