Perussuomalaisten EU-ryhmä erotti ainoan uskottavaa rajavalvontaa kannattaneen meppinsä

Perussuomalaiset kuuluvat EU-parlamentissa äärisionistiseen ECR-konservatiiviryhmään. ECR on päättänyt nyt erottaa saksalaispoliitikon siksi, että tämä vaati aseellista rajavalvontaa siirtolaistulvaa vastaan.

ECR äänesti tällä viikolla saksalaisen Alternativ für Deutchland –puolueen (AfD) ulos ryhmästä. Saksalaisen ECR-jäsen Arne Gericken mukaan päätös johtui siitä, että AfD on ”radikalisoitunut” viime kuukausien aikana.

Ryhmästä erotetut poliitikot ovat Marcus Pretzell ja Beatrix Von Storch. Heidän puolueensa tunnetaan selkeistä EU- ja maahanmuuttovastaisista lausunnoista, vaikka sitä ei voikaan verrata esimerkiksi aidosti radikaaliin Kreikan Kultaiseen Aamunkoittoon.

Perimmäisin syy AfD:n erottamiselle oli se, että puolue on hiljattain sitonut hyvät yhteydet Itävallan Vapauspuolueen (FPÖ) kanssa. FPÖ tunnetaan maailmalla erityisesti edesmenneestä puheenjohtajastaan Jörg Haiderista, joka oli ankara pankkien ja koronkiskonnan kriitikko.

Myöskään FPÖ ei kuitenkaan ole todellisuudessa lainkaan niin radikaali puolue kuin valtamedia antaa ymmärtää.

”Nato-vastainen äärijärjestö”

FPÖ ja AfD sopivat hiljattain yhteisistä tavoitteistaan: rajat on suljettava, siirtolaisuudesta on tehtävä taloudellisesti kannattamatonta ja oikeus automaattiseen turvapaikkaan on poistettava tunkeutujilta.

Juutalaisen David Cameronin johtaman Britannian konservatiivipuolueen delegaation johtaja Ashley Fox vahvisti tiistaina, että Pretzell oli erotettu ECR:n sisäisen äänestyksen päätteeksi. Foxin mukaan syy tälle oli se, että AfD:n ystäväpuolue FPÖ on ”rasismia kannattava äärijärjestö” joka vastustaa esimerkiksi sotilasliitto Natoa. Nato on julkisesti ilmoittanut, että sen tehtävä on vastustaa nationalismia ja ajaa Euroopan liittovaltiokehitystä tarpeen tullen väkivallan avulla.

Von Storch savustettiin ECR:stä siksi, että hän vaati, että laiton siirtolaistulva pysäytettäisiin tarpeen tullen aseistetulla rajavalvonnalla. Perussuomalaisten EU-ryhmän mukaan ajatus oli epäinhimillinen: mikäli laittomat siirtolaiset haluavat tunkeutua Eurooppaan, ei näitä saa estää voimakeinoin.

Von Storchin mukaan erottaminen johtuu mitä ilmeisimmin siitä, että ECR:n johtaja David Cameron on tehnyt sopimuksen Saksan sionistisen liittokansleri Angela Merkelin kanssa. Saksan hallitus on tunnettu siitä, että se pyrkii lakkauttamaan kaikki maahanmuuttovastaiset puolueet.

Von Storch epäilee, että myös Cameron piti tärkeänä, että AfD saatiin ulos ECR:stä ennen Britannian EU-jäsenyyttä koskevaa kansanäänestystä. Perussuomalaiset eivät ole tietenkään tuominneet ECR:n toimintaa.

 

Lue myös: Jussi Halla-aho haluaa EU:n päättävän Suomen maahanmuuttopolitiikasta

5 kommenttia

 1. No, vastataanpa tähänkin. Vilho Tahvanaisen (Erikoistehtävä, Mannerheimin salaisena asiamiehenä 1932-1945) mukaan 1930-luvulla Mannerheimin ja Svinhufvud pitivät Suomessa sekä kommareiden (josta tietenkin kaikki alkoi) ja Lapuan liikkeen väkivallan kurissa.

  Jos näin ei olisi toimittu, maa menee sekasortoon (vrt vapaussota tai sisällisota). Tahvanaisen mukaan K.J.Ståhlbergin muilutus lapualaisten toimesta on oikeasti tehty lapualaisiin soluttautuneiden kommareiden toimesta.

  Heti kun aseet alkaa laulaa, tätä on meno – katso Ukraina nyt.

  Tietysti Mannerheimin ja Svinhufvud saivat paskaa niskaansa sekä kommareiden että oikeistoin toimesta.

  Paskaa saavat niskaansa nyt Perussuomalaisten EU-ryhmä sekä vasureilta että oikeistolta.

  Plusääni(2)Miinusääni(3)
 2. Aatteet ,jotka ovat ”tuontitavaraa”,ovat olleet ja on pääsääntöisesti haitallisia kansakunnallemme.Esim. kommunismi,monikulttuurisuus,liberaalisuus,globalismi,feminismi jne.. joilla käytännössä murretaan meidän yhtenäiskulttuuriamme,joka on ollut tärkeä maatamme kehittänyt voima.Tässä hajoittamisessa on onnistuttu melko hyvin. Mitä sekin kertoo maastamme kun esim. jostain Harwardin yliopistosta tullaan kertomaan mitä meidän pitäisi tehdä ?

  Tämä kansakunta on maksanut kalliisti itsemääräämisoikeudesta ,josta ollaan viimeisiä rippeitä luovuttamassa pois ,jopa niiden poliitikkojen toimesta ,jotka vannoivat ,että näin ei tehdä?

  Viime sotien jälkeen meillä ei ollut mitään merkittäviä ongelmia,mutta nyt ollaan jälleen tilanteessa,mistä pahimmillaan voi seurata sota? Tämä kaikki johtuu yksityisten pankkien ylläpitämästä velkarahajärjestelmästä ,joka on varsinainen noidankehä ja koskee lähes kaikkia elämänalueita. Missä,miksi on rahanluontioikeus annettu yksityisille pankeille? Ei kai se mikään luonnonlaki ole?

  ”Suurin osa ihmisistä ei halua sotaa, mutta silti he tekevät päätöksiä ,jotka johtavat siihen.”

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
  1. Mainitsemiesi aatteiden teho-indoktrinoijia ovat olleet ja ovat rikollisten vallanpitäjien propagandakoneekseen kaappaama Yle ja muu maanpetturi-vallanpitäjien läpimätä sylikoiramedia Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan ollessa suunnannäyttäjä.

   Yhtenä johtotätähtenään tällä sensuroivalla/salailevalla,vääristelevällä ja valehtelevalla kulttuurimarxistisella rappiomedialla on sama minkä Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaiseksi operaatiosuunnitelmaksi näin:

   ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

   Kulttuurimarxistisista mädätystekniikoista kerrotaan esim. seuraavassa: ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, http://isovimma.blogspot.fi/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

   Ylen suoltamasta lähes taukomattomasta mädätys-aivopesusta on jo vuosia ansiokkaasti raportoinut http://ylewatch.blogspot.fi/

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
 3. Herätys: ”Aatteet ,jotka ovat ”tuontitavaraa”,ovat olleet ja on pääsääntöisesti haitallisia kansakunnallemme.Esim. kommunismi,monikulttuurisuus,liberaalisuus,globalismi,feminismi jne.. joilla käytännössä murretaan meidän yhtenäiskulttuuriamme,joka on ollut tärkeä maatamme kehittänyt voima.”

  Unohdit mainita: kansallissosialismi. Kyllä, pitää paljon hyvää, mutta me emme ole Saksa. Diplomaattinen versio jostain tuosta luo paljon hedelmällisemmän kulman Suomen tulevaisuudelle.

  Niin kuin loi toisessa maailmansodassa.

  Suomi säilyi, miehitys pois 1956, Saksassa ja Japanissa ulkovallan miehitys edelleen.

  Isaskarin pojat osasivat.

  Plusääni(2)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat