Juutalaisverkostojen valta – vainojen uhrien muistopäivän nimi lanseerataan holokaustin uhrien muistopäiväksi

Valtioneuvosto määritti eduskunnalle 31. elokuuta 2023 luovuttamassaan tiedonannossa yhdenvertaisuuden, tasa-arvon sekä syrjimättömyyden edistämisestä suomalaisessa yhteiskunnassa, että vainojen uhrien muistopäivää ryhdytään viettämään kansainvälisen käytännön mukaisesti.

Valtionneuvosto tiedottaa, että päätös nimen muuttamisesta holokaustin uhrien muistopäiväksi ottaa huomioon valtioneuvoston tiedonannon linjauksen, kansainvälisen muistopäivän nimityskäytännön ja Euroopan parlamentin sekä Yhdistyneiden kansakuntien päätöslauselmat, joita Suomi tietyistä syistä haluaa noudattaa. Vainojen uhrien muistopäivä kirjattiin suomenkielisiin kalentereihin ensimmäistä kertaa vuonna 2003.

Holokaustin uhrien muistopäivää vietetään nykyisin useissa maissa. Erityisesti läntisessä sekä keskisessä Euroopassa päivän vietto on näkyvä poliittinen tapahtuma. Euroopan parlamentti antoi vuonna 1995 päätöslauselman yleiseurooppalaisesta käytännöstä, jonka mukaisesti jokaisessa Euroopan unionin jäsenmaassa täytyy viettää 27. tammikuuta holokaustin muistopäivää. Myös Euroopan unioni käyttää päivästä nimitystä holokaustin uhrien muistopäivä.

Yhdistyneiden kansakuntien yleiskokous antoi hyväksyntänsä vuonna 2005 päätöslauselman kansainvälisen holokaustin uhrien muistopäivän (engl. International Holocaust Remembrance Day) viettämiseksi vuosittain 27. tammikuuta. Suomi äänesti päätöslauselman hyväksymisen puolesta.

Holokaustin uhrien muistopäivä on saanut sanoin kuvaamattoman kansainvälisen tunnustuksen ja sympatian. Kuitenki mantereella on tapahtunut todellisia kansanmurhia, kuten holodomor, jonka taustatekijöinä olivat Neuvosto-Venäjää hallinnoimat juutalaiset virkamiehet ja poliittiset johtajat. Unohtamatta jo johdannossa mainittua kansanmuraa, jota Israel parhaillaan toteuttaa palestiinalaisia kohtaan. Huomioitavaa on, että tuskin ketään meistä jättää kylmäksi ”juutalaisten” eli kasaarimafian hallinnoima ja johtama Neuvostoliitto, joka oli todellinen hirmuvalta, mikä Nobel-kirjailija Solženitsyn arvion mukaan murhakoneistoineen otti hengiltä ainakin 30 miljoonaa ihmistä (Solženitsyn 1974).

Holokaustin julistaminen lakisääteisesti korkeimmalle jalustalle humanitäärisen kärsimyksen vakioksi ja samalla loukkaamattomaksi kaiken arvostelun sekä tieteellisen tutkimuksen ulottumattomiin tarkoittaa kahta kansaivälisen politiikan oleellista asiantilaa.

Ensinnäkin se merkitsee sitä, että juutalaisverkostot nauttivat nykyisin estotonta maailman laajuista valtaa. Holokaustin koskemattomuuden takaaminen lakisääteisesti ei olisi mitenkään onnistunut ilman juutalaisverkostojen musertavaa poliittista, mediallista ja taloudellista valtaa.

Toisena asiantilana on, että holokausti on julistettu kansainvälisesti sekularisoituneen uskonnon asemaan. Holokausti on jo vuosikymmeniä ollut tabu ja uskonnollisesti latautunut määrite. Mutta nyt vuonna 2024 holokausti on saanut lakisääteisen sinetin – holokaustia voidaan pitää nykyisin uutena uskontontona. Holokausti uskovaiset kieltävät sisäisesti Jumalan, sillä kiihkomielisten talmudistien mukaan juutalainen kansa on saavuttanut kollektiivisen jumalan aseman, juutalaisten kokeman ”joukkotuhon” ansiosta, mielikuvituksellisessa holokaustissa.

Markku Juutinen

Lähteet

Valtioneuvosto (25.1.2024). Saatavissa:https://valtioneuvosto.fi/-/10616/vainojen-uhrien-muistopaivan-nimi-muutetaan-holokaustin-uhrien-muistopaivaksi

Hilberg, Raul (1961). Die Vernichtung der europäischen Juden.


Solsjenitsyn, Alexander (1974). Gulag-arkipelagen Fängelseindustrin. Del 1 och 2. Wahlström & Widsrand Stockholm.

9 kommenttia

 1. Hevenu Shalom Aleichem.

  On se kauniisti laulettu ja hyvin soitettu!

  Rauhan, toivon ja ystävyyden viesti toisen maailmansodan päättymisen vuosipäivän kunniaksi Euroopassa, esittäjänä Euroopan juutalaiskuorojen liiton jäsenet. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä yleiseurooppalaista juutalaisen laulun ääntämme.

  `Hevenu shalom aleichem (Hebrew: הבאנו שלום עליכם `We brought peace upon you` (tervehdyksestä: `Shalom aleichem`).

  `Me teille kaikille rauhaa`!

  Lauletaan yhdessä mukana ja katsellaan samalla seuraavia kuvia:

  https://www.islam-radio.net/gaza/massacre-juif-en-photos/index.htm

  `Sinä olet heille kuin rakkauslaulu,
  kauniisti laulettu ja hyvin soitettu:
  he sanojasi kyllä kuuntelevat,
  mutta eivät tee niitten mukaan`

  (Hes 33:32).

  Newsky

  Plusääni(2)Miinusääni(3)
 2. Totuus kestää valheen, mutta valhe ei kestä totuutta

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 3. `Umbrella or no here we go`!

  Kansainvälinen siionisti taustalla!

  Kuulemani mukaan oltiin `harmaalla alueella` ennen kuin saavutettiin Natoon-jäsenyys. Kun sitten Nato-jäsenyys saavutettiin, niin alkoi pidäkkeetön median ivailu ja ilkkuminen Venäjää kohtaan.

  Kun Naton tiedettiin hajoavan, tilalle vängättiin kiireessä DCA-sopimus. Tämä tarkoittaa sitä, että enää ei olla, jo toistamiseen, ainoastaan `harmaalla alueella`, vaan roikutaan suoranaisesti löysässä hirressä.

  `Hirressä on hyvä olla`: sanoi hirsitalon rakentajakin.
  https://www.kultahirsitalot.fi/wp-content/uploads/2022/09/hirsitalo-scaled-1-1024×768.jpg

  Ollaan niin sanotusti omillaan! Tämmöiset haista paska `Kalmarin unionit` eivät ole toimineet ennenkään, eivätkä ne tule toimimaan nytkään. Pohjoismainen yhteistyö olisi vieläkin turvattomampi skenaario kuin Nato-jäsenyys oli tai DCA on.

  Eipä taida Aleksander Stubb ehtiä aloittaa toista presidenttikauttaan ennen kuin Suomen niemellä tapahtuu.

  `Presidentin (Niinistön) kanta (ydinasekysymyksessä) on jyrkästi toinen kuin Alexander Stubbin`. Todellisuudessa heidän kannoissaan ei ole minkäänlaisia eroja. Kysymys ydinaseitten sijoittamisesta Suomeen riippuu siitä, miten asian esittää.

  `Olen joskus todennut, että Suomella ei ole mitään tarvetta avata ydinase­keskustelua` (Niinistö). Ydinase-keskustelua ei todellakaan ole tarvetta avata, koska siihen ei ole mitään tarvetta. Natoon liittymisessä oli toive päästä ydinsateenvarjon alle. Toive toteutui, pelkästään liittymällä Nato-sopimusjärjestöön.

  Suomi luopui puolueettomuudestaan ja tuottoisista kumppanuussopimuksistaan Venäjän kanssa. Vertauskuvallisesti tilannetta voisi verrata Venäjän (mies) ja Suomen (Suomi-neito) kauan kestäneeseen ja hyvään avioliittoon. Onnensa kukkuloilla ollessaan mies sitten kysyy vaimoltaan: Pyydä mitä ikinä haluat, ja minä toteutan toiveesi! Vaimo vastaa: Haluan avioeron! (??).

  Yhdysvalloissa Naton hajottamiseen varauduttiin liittämällä Itä-Euroopan, Venäjän rajamaat, kuten Suomi DCA-sopimukseen. Eivätpähän pääse ainakaan livistämään. Vaikka Nato ja DCA hajoaisivat huomenna, niin Suomelle on koitunut ja tulee koitumaan vakavia seurauksia tästä odysseijasta.

  `Toinen fakta on se, että ydinasepelote toteutuu montaa eri kautta, muun muassa sukellus­veneiden kautta ja niin edelleen. Aika ymmärtääkseni hyvin jo tällä hetkellä` (Niinistö). Juuri näin, `pelotehan` on läsnä koko ajan Norjan Atlantin puoleisella rannikolla.

  Tähän Pekka Haavisto: `Ydinaseiden varastointi Suomeen olisi vaarallista`. Haavistolta jäi mainitsematta, että Natoon liittyminen sinänsä oli Suomelle hyvin vaarallista, eikä DCA-sopimuksen allekirjoittaminen vähennä mainittua uhkaa senkään vertaa.

  Päinvastoin, DCAssa uhka sen kun täsmentyy, koska Länsi-Euroopan Nato-maat eivät olisi osallistuneet Itä-Euroopan Nato-maiden maiden konfliktiin Venäjää vastaan; Naton 5. artikla on siten tulkittavissa. Mutta Itä-Euroopan entisten Nato-valtioiden DCAn voimaannuttua, Länsi-Euroopan entiset Nato-valtiot ovat täysin vastuuvapaita.

  Risto `Ei/Jaa` Penttilä totesi haastattelussa: `Jos USA eroaa Natosta, tämä on Suomen pelastusrengas – `Erittäin viisasta`. Naton hajoaminen onkin nyt Risto `Ei/Jaa` Penttilälle, ei ainoastaan `pelastusrengas`, vaan tekona `erittäin viisasta`.

  Penttilän mielestä tilanne on nyt hiphurraa, koska Suomi voi siirtyä sujuvasti `Plan Bhen` – varasuunnitelmaan, jonka käytännön toteutuksen voisi tehdä vaikkapa `salaisesti`. Käytännössä siis Yhdysvaltojen hiipuvaa kiinnostusta paikattaisiin Suomen naapurimaiden rivejä tiivistämällä.

  `Jos USA eroaa Natosta, tämä on Suomen pelastusrengas – `Erittäin viisasta`.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0f2621b7-025a-46fe-a4cd-6d25ce732255

  Jotta kasvoja ei menetettäisi, niin on kirjoitettava, vaikkapa seuraavanlaista skeidaa:

  Asiantuntija vaatii: Suomen on aktivoitava salaa Natossa `plan B`.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/43dc41c4-7bd1-4217-8d01-b09e0a49241a

  Entäpä sitten `Plan B`, johon sisältyy Risto `Ei/Jaa` Penttilän `salaisen aktivoinnin` mukaan 1.) oman puolustuksen kunnossapitäminen, 2.) pohjoismaisen blokin rakentaminen ja 3.) Britannian vetoinen JEF-yhteistyö. Eihän tuo nyt sitten niin salaista ollutkaan, vai onko sillä vielä jokeri hihassa?

  DCA-sopimuksen 4. artiklassa sovitaan aseiden varastoinnista:

  Amerikkalaiset joukot saavat kuljettaa, varastoida ja säilyttää puolustusvälineistöä, puolustustarvikkeita ja puolustuskalustoa (ennakkovarastoitu kalusto) sovituilla laitteilla ja alueilla sekä muissa osapuolten sopimissa paikoissa. Yhdysvaltain joukkojen on ilmoitettava etukäteen puolustusvoimille esivarastoidun materiaalin tyyppi ja määrä, kerrotaan DCA-sopimuksen artiklassa 4.1.

  Muuten, amerikkalaisten asevarastojen sijainnit ja aseistuksen määrä Suomessa ovat salassa pidettäviä tietoja, joista ei vuodeta kuin pelotteen kannalta hyödyllistä dataa. Naurattaisi jos ei naurattaisi!

  Aivan samanlainen – EI, Jaa, EOS – veivaaminen kuin nyt Niinistön, Stubbin ja Haaviston tapauksessa koskien ydinaseiden sijoittelua Suomeen, oli menossa silloin, kun liityttiin Euroopan unioniin, Euroon, Isäntämaasopimukseen, Natoon ja DCA-sopimukseen.

  Vastaavaa veivaamista on käytetty esimerkiksi yrityssaneerauksissa, jolloin OY.AB `neuvottelee` jonkun aikaa 1000 työntekijän irtisanomisesta. Asiaa uutisoidaan näyttävästi. Lopulta kuullaan helpottava uutinen. Irtisanottavien määrä onkin `vain` 500 – siis sama tavoite, jonka yrityssaneeraajat olivat alun alkaenkin asettaneet.

  Ensinnäkin ydinasekeskustelu Suomessa on siinä mielessä naurettavaa, koska ydinaseita ja niiden laukaisualustoja ei edes harkittaisi sijoitettavaksi Venäjän rajamaihin kuten Suomeen. Tämän nämä `keskustelijat` tietävät vallan hyvin.

  Tässä mielessä ihmetyttää SNn, ASn ja PHn naureskelu suomalaisten kustannukselle, mitä he tästä `borisjohnsson` tyyppisestä irvailusta oikein hyötyvät?

  Ydinasetukikohtia Euroopassa.
  https://is.mediadelivery.fi/img/658/5fe68860d73a377d2d8e26a0c85e8ee6.gif

  Mitä ydinaseiden sijoitteluun Suomeen tulee, niin nykyiset Suomen lait, jos niitä ei muuteta, voi kiertää vaikkapa siten, että F-35A hävittäjät kävisivät `tankkaamassa` ydinkärjet koneisiinsa hetki ennen H-hetkeä toisessa maassa, koska niiden rakenteet ovat yhteensopivat ko. asejärjestelmien suhteen.

  Pienenä vihjeenä voisin mainita, että toisessa maassa `tankkaaminen` ei tapahtuisi ainakaan Venäjällä. Mutta se valtio, jossa `tankkaaminen` tapahtuisi olisi laillisen iskun kohde Venäjälle.

  Toisekseen kun Suomi päätti toukokuussa 2022 hakea Naton jäsenyyttä niin ydinaseet olivat yksi tärkein Suomen päätökseen vaikuttaneista tekijöistä. Vielä tässä vaiheessa Suomen rauhaa rakastavaa kansaa kohtaan tarkoitus oli pahempi kuin teko. Mutta nyt: `Onko lato palanut, kun laudat juoksentelevat`!

  Kolmanneksi, vaikka Suomi on lähestynyt ydinaseita aseriisunta- ja asevalvontakysymyksenä niin Nato-jäsenyys tekee ydinasepelotteesta silti osan Nato-yhteensopivaa Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa. DCA-sopimus tekee saman täsmennettynä.

  Naton jäsenmaana Suomen oli päätettävä omasta osallisuudestaan sotilasliiton ydinasepolitiikkaan, joka on: Ehdottomasti kyllä! Unohtuiko, että Nato kutsuu itseään ydinaseliitoksi, jossa ydinaseet yhdessä konventionaalisten asejärjestelmien ja ohjuspuolustuksen kanssa muodostavat Naton peloteyhdistelmän.

  Tässä asiassa (`ydinasekeskustelussa` = missä helvetin ydinasekeskustelussa?) ei ole neuvottelujoustoa. Vertauskuvallisesti voisi sanoa, ettei esimerkiksi kukaan nainen pysty olemaan vain `vähäsen raskaana`, vaikka väittäisikin niin, koska hän on joko raskaana tai sitten ei ole raskaana.

  `Naton ydinasepelote ja Suomen kansalliset toimet kuuluvat osana laajempaa kansainvälistä ydinasejärjestelyä ja siihen liittyvää asevalvonta-arkkitehtuuria, jotka molemmat ovat tosin merkittävässä murroksessa`. Lähettäkää edellinen lause johonkin vitsikilpailuun, niin voitatte varmasti.

  Norja, heidän omien lähteidensä mukaan, on laajentanut keskeistä arktisen sataman tehtäväänsä, saadakseen lisää Yhdysvaltain ydinaseiden alavierailuja maahansa. Vierailut alkoivat jo hyvän aikaa sitten, ensin napapiirin Pohjois-puolella, Tromsassa ja sitten ties missä pitkin Norjan/Atlantin rannikkoa. Ydinsukellusveneiden vierailut ovat jatkuneet säännöllisesti siitä asti.

  Suomen hankkimat rynnäkköhävittäjät (F-35A), otetaan Ilmavaivojen käyttöön vuonna 2025 osana Yhdysvalloissa järjestettävää suomalaisen henkilöstön koulutusta. Ensimmäiset F-35-koneet toimitetaan Suomeen vuonna 2026, jolloin uusi F-35-järjestelmä korvaa Hornet-kaluston hävittäjälennostoissa vuosina 2028 ja 2030.

  Suomi ostaa kovalla velalla (rikkaita kun ollaan) yhdysvaltalaisia F-35A -hävittäjiä. Monitoimihävittäjiä hankitaan peräti 64 kappaletta. Hankinta maksaa noin 8,4 miljardia euroa. Hävittäjien osuus tästä on 4,7 miljardia euroa. Ilmataisteluohjusten osuus on 755 miljoonaa euroa. Näin menetellen Ilmavoimien toimintakyky turvataan 2060-luvun alkuun asti. Niiden seulaksi ampumiseen menee noin kaksi tuntia.

  F-35A:n yhteensovitettu B61-12-suorituskyky on myös toinen merkittävä saavutus F-35 JPO:lle ja Lockheed Martinille, koska niistä tulee ensimmäinen ase, joka viimeistelee kehityksen ja integroinnin F-35:n modernisointivaiheessa. F-35A:lla on lopulta kriittinen rooli entisen Naton / uuden DCAn ydinpelotetehtävässä täyttäen liittouman ydinaseiden jakamista koskevan sopimuksen vaatimukset.

  Otetaanpa tuon edellisen lauseen loppu uudelleen: Täyttäen liittouman ydinaseiden jakamista koskevan sopimuksen vaatimukset! Luuleeko siellä joku, että eri maiden johtavat poliitikot, saati kansalaiset olisivat edes tietoisia Naton/Pentagonin sisäpiirin sopimuksista.

  B61-12 pommissa on matalatuottoinen ydinkärki, jossa on neljä tuottovaihtoehtoa, tiettävästi 0,3 kilotonnia, 1,5 kilotonnia, 10 kilotonnia ja 50 kilotonnia, suurempien taistelukärkien sijaan, kuten mallit, jotka se korvaa (joka voi nousta 400 kilotonniin varianteista riippuen). Vertailun vuoksi, Hiroshimassa käytetty pommi oli 13 kilotonnia.

  Lisäksi F-35 koneet on tikattu täyteen anturia, tunnistimia, kameratekniikkaa ja sovitettu yhteen Pentagonin valvontakeskuksen kanssa. Vaikka koneita on testiolosuhteissa palanut kentille, pudonnut taivaalta ja ne ruostuvat meriolosuhteissa helposti, niin ne ovat mainostetusti `erinomaisia`. Sanomatta jäi, että kuka mainostaa ja kenelle ne ovat `erinomaisia`.

  F-35 häivehävittäjistä ja niiden liikkeistä saadaan erikoisen tarkka kuva erään vieraan vallan satelliittivalvonnalla. Näkyvät kuin paljas perse lepikossa. F-35 hävittäjät ovat ns. rynnäkköhävittäjiä, tavallaan kertakäyttö tarkoitukseen soveltuvia miehitettyjä drooneja, eräänlaisia kamikazeja. Pitkän matkan pommitustehtäviin ne eivät sovellu.

  B61-12 on alle 4 m pitkä ja painaa > 800 kg.

  https://is.mediadelivery.fi/img/658/b42f70506203939e5afca64809c8a2f3.gif

  Mutta onneksi Nato/DCA ovat:

  -puolustusliitto,
  -eihän tämä (varustautuminen) mitään tarkoita,
  -eikä se ole suunnattu ketään vastaan,
  -ei tässä nyt viholliskuvia luoda,
  -nämä ovat vain simultaaniharjoituksia,
  -ja muuta vastaavaa höpöhöpöä.

  Lähteet:

  The F-35A Released B61-12 Joint Test Assemblies Completing Final Flight Test Of Nuclear Design Certification.
  https://theaviationist.com/2021/10/06/f-35-b61-12/

  Nyt se tapahtui: Naton ydinsateenvarjo levittäytyi Suomen ylle.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009483730.html

  Amerikkalaisten aseistusta Suomeen – Tällainen on kohutun DCA:n 4. artikla.
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/22956ed2-7f8b-4eec-9c13-648560e72a86

  Newsky

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 4. Zaporizhzhian ydinvoimala

  Ukrainalaiset ystäväni ovat kertoneet jotakin mustanmullan alueistaan. He ovat kaivaneet jopa kolmeen metriin mustaa multaa. Maa on hedelmällistä ja se tuottaa hyvin.

  Ukrainan ja Venäjän mustanmullan alueet tunnetaan maailman vilja-aittoina.

  Kuvassa maailman hedelmällisimpien maiden jakautuminen; musta maaperä.
  https://qph.cf2.quoracdn.net/main-qimg-151cf618607259ce048a904ec7e308c9-pjlq

  Kuvassa hedelmällistä kasvualustaa.
  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRV9ihYe-8a5ylRsoQRUN3qSZ_SoGfWZZwOow&usqp=CAU

  Kuvassa auringonkukkapalto.
  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSD_6IdEJdot36LbxHmVAfK8VsgWPsrxIB3axur2B2GvQ64fJb5JFQN3QhUY4vqaaiEQqs&usqp=CAU

  Kiovan presidentin siionisti Volodimir Zelenskyin (VZ) on annettu luvan kanssa harjoitella terrori iskuja siviilikohteisiin. Terrori iskuja on kannustettu suuresti ja tuettu avokätisesti lännestä. Radioaktiivisten ammusten käyttökään ei ole VZlle tuntematonta.

  Kiovan terrori iskut Venäjälle siviilikohtaisiin ja infraan tästä.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Attacks_in_Russia_during_the_Russian_invasion_of_Ukraine

  MV-lehdestä poimittuja otsikoita:

  `Britannian toimittamat radioaktiiviset DU-ammukset toimitettu Kiovan joukoille`.
  `NATO tietää köyhdytetyn uraanin vaarat – Venäjän puolustusministeriö kertoi DU-ammusten seurauksista`.
  `Venäjä varoittaa Länsi-Eurooppaa radioaktiivisesta laskeumasta – Britannian uraaniammukset räjähtivät Ukrainassa`.

  VZn nälkä kasvaa syödessä, koska ei ole joutunut vastuuseen aikaisemmistakaan teoista. Tämä luo illuusion ja hämärtää entisestään VZn psykedeelisten aineiden sumentamaa vinttiä. Seuraava – näyttävämpi isku – VZn suunnitelmissa ,,,

  Zaporizhzhian ydinvoimala on Euroopan suurin ja maailman 10 suurimman joukossa.

  YK: n ydinvalvontaviranomainen julkaisi raportin voimalasta 6. syyskuuta ja sanoi olevansa vakavasti huolissaan tilanteesta. Vaikka tulitus ei ole laukaissut ydinhätätilaa, vahtikoira raportoi, että tilanne on uhka ydinturvallisuudelle.

  IAEA:n pääjohtaja Rafael Mariano Grossi sanoi, että kaikkia ydinturvallisuuden periaatteita on rikottu.

  Se sijaitsee Etelä-Ukrainan aroilla Dnepr-joella, 550 km (342 mailia) kaakkoon Ukrainan pääkaupungista Kiovasta ja 525 km (325 mailia) etelään Tšornobylista, maailman pahimman ydinvoimalaonnettomuuden paikasta vuonna 1986.

  Zaporizhzhia on strategisesti tärkeä Venäjälle, koska se on vain noin 200 kilometrin (125 mailin) päässä Krimiltä, jonka Venäjä liitti itseensä vuonna 2014. Venäjän joukot valtasivat tehtaan maaliskuussa, mutta ukrainalaiset teknikot johtavat sitä edelleen.

  Ukrainan Zaporizhzhian ydinvoimalan sijainti kartalla.
  https://static.dw.com/image/60964735_7.png

  Satelliittikuvassa Zaporizhzhian ydinvoimala. Zaporizhzhian laitosta operoi ukrainalainen henkilökunta, mutta Venäjän sotilasyksiköt vartioivat laitosta.
  https://www.aljazeera.com/wp-content/uploads/2022/09/000_32HA8EZ.jpg?w=770&resize=770%2C443&quality=80

  Kansainvälinen atomienergiajärjestö IAEA on varoittanut tulituksesta Venäjän hallitseman Zaporizhzhian ydinvoimalan ympärillä Ukrainassa sanoen, että se voi johtaa ”ydinkatastrofiin”.

  Venäjä ja Ukraina ovat syyttäneet toisiaan voimalaan iskemisestä ja `ydinterrorismista`. IAEA on kehottanut `äärimmäiseen pidättyvyyteen` ja kehottanut molempia osapuolia demilitarisoimaan alueen.

  Mitä tapahtuu, jos Ukrainan Zaporizhzhian ydinvoimala räjähtää?
  https://www.aljazeera.com/news/2022/8/11/what-happens-if-ukraines-zaporizhzhia-nuclear-plant-explodes
  https://www.aljazeera.com/news/2022/9/4/infographic-ukraines-zaporizhzhia-nuclear-power-plant
  https://www.aljazeera.com/news/2022/8/11/what-happens-if-ukraines-zaporizhzhia-nuclear-plant-explodes

  Zaporizhzhian katastrofista tulee paljon pahempi kuin Tsernopylistä!

  Newsky

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 5. Dresdenin ystävänpäivän pommitusten uhrit kolmelta päivältä puoli miljoonaa

  Vuoden päästä myös Dresdenin tuho on pyöreiden vuosien takainen tapahtuma (kirjoitus on vuodelta 2014). Tässä on oikea massamurha (jossa ihmiset oikeasti paloivat poroksi), jonka mittasuhteet on pyritty salaamaan. Tässä on onistuttu, sillä lähteitä on hävitetty ja salattu onnistuneesti ja kaikki on jäänyt yleisen kaaoksen ja sekasorronja suurten tapahtumien vyöryn jalkoihin. Saksalaisiahan murhattiin muutenkin mielettömästi ja tahti vain kiihtyi sodan jälkeen. Kuvaavaa on, että itsellänikin on ollut kaikki kirjatkin luettuna varsin varovainen kuva uhrimäärästä. Se johtuu kai kirjojen kirjoittajien varovaisuudsta. Tosin viime vuonna jo nostin oman mielipiteeni lukuun 300 000. Se ei kuitenkaan riitä.

  Lähde: Der Grosse Wendig 5: Claus Nordbruch: “”Historikerkomission”: “25 000″ Opfer in Dresden”, s. 587-594

  Terrorihyökkäyksen alkaessa 13.2.1945 Dresdenissä oli n. 1,1 miljoonaa ihmistä (Axel Rodenberger: Der Tod von Dresden /Dortmund 1951, s. 14). Kulttuurin näkökulmasta merkityksellisin Saksan kaupunki oli säästynyt pitkään hyökkäyksiltä. Se oli julistettu sairaalakaupungiksi. Kaupungissa ei käytännössä ollut ilmapuolustusta, ei juuri ollenkaan ilmatorjuntatykistöä eikä hävittäjiä (harvojen yöhävittäjien pois vetämisestä ks. aiemmat bloggaukset). 600 000 asukkaan lisäksi kaupungissa oli juuri tuolloin 500 000 pakolaista Sleesiasta ym. Molempiin ryhmiin sisältyi evakuoituja Berliinistä ja Reininmaalta, lapsilähetyksiä, vierastyöläisiä, sotavankeja, Wehrmachtin ym. henkilöstöä, sairaalapotilaita ym.

  Pakolaisia oli Sleesian lisäksi Sudeettimaalta ja Itä-Preussista. Heillä oli paljon hevosia ja he aiheuttivat liikenneongelmia. He olivat asettuneet suureksi osaksi puistoihin. Kymmenettuhannet muut pakolaiset olivat yksityiskodeissa, kouluissa, halleissa ym. Bunkkereita ei ollut pakolaisille yhtään ja pommisuojia suhteellisen vähän muillekin. Nämä ihmiset olivat täysin suojattomia ja kokivat täysin avuttomina julman loppunsa angloamerikkalaisten joukkomurhaajien hyökkäyksessä.

  Museoiden ja arvorakennusten kaupunki tuhoutui täysin. Toisin kuin muissa kaupungeissa, ei tuhoutunut vain kaupunginosia, vaan koko kaupunkikuva. 28 neliökilometrin alueella ei hyökkäyksen jälkeen ollut pystyssä juuri rakennuksia. 14 km2:n laajuinen keskikaupunki tuhoutui täysin 75000 asuntoineen tuhoutui täydellisesti. 143 sairaalaa, koulut, arvorakennukset tuhoutuivat kokonaan. Rauniotuhkaa ja tomua kertyi 12 miljoonaa kuutiota (Mximilian Czesany: Nie wieder Krieg gegen Zivilbevölkerung / Graz 1964, s. 141).

  Poliittisen korrektiuden eli kulttuurimarxismin saadessa yhä lujemman otteen Saksassa uusi historioitsijoiden komissio on siis tunnetusti väittänyt uhrimäärän olevan 25 000. Komissioon kuuluivat tunnetut valehtelija ja historian väärentäjät, jotka verukkeiden turvin sivuuttivat kaikki päinvastaiseen viittaavat lähteet ja tahtoivat löytää vain tietyn määrän nimeltä tunnistettuja uhreja. Komission johtaja Rolf-Dietrich Müller on jopa Saksan mallikelpoisilta piireiltä saanut kovaa arvostelua osakseen. 26.1.2009 Der Spiegel kertoi juristi Hlemut Kramerin syyttäneen CDU/CSU:n asiakirjojen perusteella (komissiota?) väärentäjäksi. Komissiosta on kirjoittaja antanut mm. seuraavan viitteen: http://www.kommunisten-online.de/blackhandel/opfer_dresden.htm , jossa Günter Ackermann: “Geschichtsfälscher am Werk. Der wundersame Verminderung der Anzahl der Opfer – Angloamerikanische Terrorbomben auf Dresden 1945″. Kriitikot ovat sanoneet komission tuotantoa “nuoleskeluasiakirjoiksi”. Komission työ sai rahaa kaupungilta ja sillä oli ilmiselvä tehtävä valehdella uhriluku todellista pienemmäksi ja tehdä tekoa ymmärrettävämmäksi eli peitellä rikosta. Tietenkin Antifan riemun lisäksi valtamedia julisti uusien lukujen ja muiden valheiden olleen “tieteellisesti varmistettu totuus” Dresdenistä. (Näinhän oli suunniteltukin.) Komissio julisti, että enää ei tarvitsisi hyväksyä suurempia uhrilukuja, mikä viittaisi tämän lähitulevaisuudessa muuttuvan rangaistavaksi (Peter Ufer: Dresden braucht ein Denkmal der Namen” lehdessä Sächische Zeitung 18.3.2010)

  Lothar Groppe, entinen sotilaspappi ja Bundeswehrin johtajakoulun dosentti esitti vanhan kirjeen 2004 . Siinä Dresdenin kaupungin ulkomaansuhteiden (ja “Protokoll”-virasto) virasto (Karin Mitzscherlich) 31.7.1992 ilmoittaa, että Dresdenin järjestyspoliisin varmistamaksi ilmoittamat luvut 20.3.1945 ovat 202 000 kuollutta, lähinnä naisia ja lapsia, joiden ruumiit oli kaivettu raunioista tai kerätty hävitettäväksi. Vain n. 30 % näistä oli kyetty tunnistamaan ja siksi kirjoittaja arveli, että kadonneet huomioiden realistisena pidettävä uhrimäärä olisi 250 000 – 300 000. Mahdollisesti asia vaati lisää tutkimuksia. Kun Groppen tuttava, eräs ammattihistorioitsija halusi kysyä asiaa tarkemmin, tälle oli vastattu, että he eivät enää saaneet esittää mitään lukuja. Dresdenin Järjestyspoliisin päiväkäsky n:o 47 maaliskuulta oli kuitenkin aito asiakirja. Siinä ilmoitetaan, että arvioiden perusteella uhrimäärä nousisi 202041:stä n. 250 000 uhriin tulevaisuudessa ja että todellakin vain 30 % voitiin tunnistaa. (Franz Kurowski: Bomben über Dresden /Wien 2001, s. 11) Historikomissio väitti, että dokumentti ei olisi ollut aito tai se olisi ollut epäilyttävä. Esim. Günter Ackermann ei voi epäillä asiakirjan aitoutta ja sen sisällön luotettavuutta (hän on muuten vakaumuksellinen kommunisti). Se oli saksalaisella täsmällisyydellä laadittu kirjanpitäjän esitys. Identifioitukin oli siis n. 60 000. Mitään syytä ei ollut epäillä poliisikertomuksen aitoutta.

  Kuten aiemmissa kirjoituksissa on todettu, 30.4.1945 ilmoitti 1. yleisesikuntaupseeri Dresdenin puolustusalueelta majuri Eberhard Matthes Johtajan päämajaan, että siihen mennessä oli selvinnyt 253 000 ihmisen kuolleen, joista 36 000 oli täysin tunnistettu, 50 000 osittain tunnistettu sormusten ym. perusteella ja 168 000 olisi täysin tunnistamattomia. Matthesin isä oli tuolloin Dresdenin (Baupolizei?) Rakennuspoliisin päällikkö. Sodan jälkeen hän oli myös Baudezernent (Mikä se on?) Dresdenissä. Hän vahvisti poikansa esitykset. (Lothar Groppe: “Genugtuuung über die riesige Zahl von Toten geäussert” lehdessä Die Junge Freiheit 13.2.2004). Matthes päätti Wehrmacht-uransa majurina, mutta liittyi Bundeswehriin ja yleni siellä everstiluutnantiksi.

  Luvut 202 000 tai 253 000 hävitettyä ruumista eivät ole vielä sama kuin uhriluku. Suuri osa uhreista paloi täysin jäljettömiin, pieneksi määräksi tuhkaa. Muistamme myös, kuinka Neuvostoliiton armeijan saavuttua ruumiita kaivettiin raunioista yhä ja pommisuojia/kellareita tuhottiin ilman raivausta. Ruumiita ja raunioita riitti perattavaksi vuosiksi eteenpäin. Laskentaprosessikin oli välillä ylimalkainen (monta osastoa raivasi ruumiita ja poltti niitä yötä päivää ja kaikki eivät ilmoittaneet määriä ja osa jouduttiin arvioimaan) ja esim. lehden Die Welt lukijakirjeessä 20.2.1999 Eisenachista muistutetaan ylipuutarhurin sanoineen, että myöskään kellareista kaivettuja silpoutuneita ruumiita, joilta puuttui pää tai jotka olivat kappaleina, ei laskettu. Em. teoksessa Maximilian Czesany toteaa em. ruumislukujen olevan yhteensä korkeintaan 50 – 70 % kokonaisuhrimäärästä.

  Hampuriin hyökättiin vain yhdellä aallolla koneita kolmen sijaan. Siellä oli runsaasti ilmatorjuntaa ja paljon palokuntia, toisin kuin Dresdenissä. Siellä ei ollut ylikansoitusta, vaan lapsilähetyksiä oli suoritettu kaupungista poispäin. Pakolaisista vapaa Hampuri kärsi 35 000 ihmisen tappiot. Puolustamaton Dresden oli täynnä pakolaisia. Yksin 15 km2 kattavalla tulimyrskyalueella asui normaalisti 200 000 dresdeniläistä 1944. Pommisuojia ja kellareita ei ollut pakolaisille riittävästi ja heillä ei ollut turvapaikkaa. Tulimyrskyalueella lämpötila mitataan tuhansissa asteissa ja raitiokiskoista tulee virtaavaa sulaa metallia. Muistamme Saarschmidtin teoksesta, että laajoja alueita julistettiin kuolleiksi alueiksi, joita ei muutenkaan voinut päiväkausiin lähestyä. Monissa ilmasuojakellareissa olivat syttyneet polttoainevarastot. Kun kuolleille alueille päästiin, pommisuojat ja kellarit olivat kuolleiden kansoittamia. Myös muilla alueilla pommisuojat ja kellarit olivat useimmiten täynnä hiiltyneitä ruumiita / kuolleita.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 6. NATEX

  Matkalla kohti unioniarmeijaa!

  SISÄLTÖ

  JOHDANTO
  JÄSENMAKSURIKKURIT
  TRUMP
  KREML
  STOLTENBERG
  SUOMI
  EUROARMEIJA

  LOPUKSI

  JOHDANTO

  Politiikassa mikään ei tapahdu sattumalta, ei ainakaan geopolitiikassa!

  Aivokuollut Nato on terminaalivaiheessa – pian vedetään piuhat seinästä.

  Euroopan `unioniin` näyttää tulevan muutoksia. Maailman suurin Think Tank-ajatushautomo, epädemokraattinen Euroopan `unioni`, on muuttumassa demokraattiseksi Euroopan Unioniksi.

  Tämä tapahtuu siten, että uusi Euroopan Unioni rakentuu euroarmeijan ja strategisen autonomian pohjalta itsenäiseksi unioniksi. Tässä mallissa Nato ei enää vastaa Euroopan puolustuksesta, joskaan Euroopan komissio (oik. Yhdysvallat), muutoksen jälkeen, ei enää vastaa sen poliittisista suuntaviivoista.

  5. artiklaa on pidetty Naton vahvuutena, vaikka juuri se on sen heikkous – toimimattomuus.

  5. artikla ei toimi siten kuin annetaan ymmärtää: Puolustusliiton 5. artiklan mukaan hyökkäys yhteen jäsenmaahan on hyökkäys Natoon. Tällöin kaikilla jäsenvaltioilla on velvollisuus tukea hyökkäyksen kohteeksi joutunutta osapuolta. Käytännössä 5. artiklasta puuttuu keskinäinen puolustusvelvoite!

  Naton jäsenmaksurikkurit ovat se suoni, johon nyt isketään. Siihen onkin nyt hyvä puuttua. Laistetut jäsenmaksut aina vuodesta 2014 alkaen – kas siinä pulma.

  Seuraava linkki sisältää taulukko jäsenmaksurikkureista – vapaamatkustajista (huom. peliteoria).

  Anne Salminen: Lähteet: Trump kaavailee muutosta, joka osuisi ”Naton ytimeen”.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/7535bf56-2bad-446b-9f78-4993c4cd42af

  Keskustelu Naton hajoamisesta ja eurooppalaisen armeijan rakentamisesta on aloitettu, vaikka sitä ei vielä tässä vaiheessa korosteta. Seuraavassa siitä, mitä kukin on mieltä:

  TRUMP

  Donald Trump: Tylytin Nato-maan presidenttiä – ”En suojelisi teitä”.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2cfc4d9f-869b-4e49-bb4e-79bd6bf399d9

  John Bolton: Trumpin ex-neuvonantaja: Trump haluaa ihan oikeasti lähteä Natosta.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8ec45e08-05ef-44b6-a6d0-8e9d025a8851

  KREML

  Dmitri Peskov: Kreml kommentoi Trumpin Nato-uhkausta.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a23e0b3b-47be-429f-9cf3-1348737bf957

  STOLTENBERG

  Jens Stoltenberg: Naton pääsihteeri jyrähti Trumpille.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/87cb1c57-6341-47bc-805f-a4bd322c7943

  SUOMI

  Näin Stubb kommentoi Trumpin kohupuheita.
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000010222355.html

  Alexander Stubb rajusta Nato-viestistä: ”Donald Trump lähtökohtaisesti oikeassa” – Haluaa tällaista osaamista kabinettiinsa.
  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/alexander-stubb-rajusta-nato-viestista-donald-trump-lahtokohtaisesti-oikeassa-haluaa-tallaista-osaamista-kabinettiinsa/310d49af-9bfb-40cf-920e-60c6b4befb0e

  Kreeta Karvala: Trumpin puheet ovat vaarallisia – Suora viesti Euroopalle.
  https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/32265dd8-557b-48c8-9718-7633b9ef364e

  Ville Sinkkonen: Asiantuntija: Trumpin puheet iskevät Naton pyhimpään – Tätä se tarkoittaa Suomelle.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fa9cc54b-699a-4171-b29b-83d0ffeeddca

  Risto Penttilä: Jos USA eroaa Natosta, tämä on Suomen pelastusrengas – ”Erittäin viisasta”.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0f2621b7-025a-46fe-a4cd-6d25ce732255

  Asiantuntija vaatii: Suomen on aktivoitava salaa Natossa ”plan B”.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/43dc41c4-7bd1-4217-8d01-b09e0a49241a

  Onni Kari: Presidentiksi palaava Donald Trump saattaisi hylätä Naton.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/bb0bfcbc-ec23-4287-ab81-612a7b19375a

  EUROARMEIJA

  Saksassa on tosin pidetty esillä jokin aikaa ajatusta eurooppalaisesta armeijasta, mutta asia ei ole edennyt.

  Hurja ehdotus: EU:lle omat ydinaseet?
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5791bf35-a1e6-493f-a993-22ab0c646d2a

  LOPUKSI

  Euroopan armeija tai EU:n armeija ovat termejä Euroopan unionin hypoteettiselle armeijalle, joka syrjäyttäisi yhteisen turvallisuus- ja puolustuspolitiikan ja menisi ehdotettua Euroopan puolustusunionia pidemmälle. Tällä hetkellä tällaista armeijaa ei ole, ja puolustus on jäsenmaiden asia.

  Euroopan armeija.
  https://en.wikipedia.org/wiki/European_army

  Euroopan armeija voisi hyvinkin rakentua EUn taisteluosastojen ja EUn nopean toiminnan joukkojen välimaastoon:

  Naton nopean toiminnan joukot.
  https://en.wikipedia.org/wiki/NATO_Response_Force

  Sitten kun kuulemme Ursula `suuren lekan heiluttaja` von der Leyenin ottavan kantaa niin olemme viisaampia.

  Mitä eroa on kellolla ja Natolla?
  Kello sanoo: TicTac!
  Nato sanoo: TacTic!

  Newsky

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 7. Navalnyi

  Maailman nopein `murhaoikeudenkäynti`!

  `Vain kahdessa tunnissa länsimaiset poliitikot ja media pystyivät `saamaan tulokset oikeuslääketieteellisestä tutkimuksesta, jota ei ollut vielä suoritettu, suorittamaan tutkimuksen, syyttämään Moskovaa ja antamaan tuomion`, Venäjän ulkoministeriö totesi, mikä viittaa siihen, että reaktiot on täytynyt valmistella etukäteen ja `syytä Venäjää riippumatta siitä` -mallin mukaisesti`.

  Venäjän ulkoministeriö kommentoi länsimaiden reaktioita Navalnyin kuolemaan.
  https://www.rt.com/russia/592568-foreign-ministry-navalny-reactions/

  Lännen mies on hämmästyttävän nopea.

  https://image.tmdb.org/t/p/original/p5KZdmDdlQKvXiTppWiX26bbXCs.jpg

  Newsky

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
 8. KOHTI YDINSOTAA

  `Amicus meus, inimicus inimici mei`!

  `Suomen aseet ovat kyllä hyvässä rasvassa` (Niinistö)!

  `Kyllä näillä (aseilla) jälkeä tulee` (Niinistö)!

  SISÄLTÖ

  ALUKSI
  1. JOHDANTO
  2. VENÄJÄN YDINASEOPPI
  3. SUOMEN ASEMA
  4. VENÄJÄN ASEVOIMAT
  5. VENÄJÄN DROONIT
  6. VENÄJÄN OHJUKSET
  7. VENÄJÄN OHJUSPUOLUSTUSJÄRJESTELMÄT
  8. VENÄJÄN SUKELLUSVENEET
  9. VENÄJÄN SOTILASLENTOKONEET
  10. VENÄJÄN MAAVOIMIEN ASEET
  11. VENÄJÄN YDINASEET
  12. VENÄJÄN JOUKKOTUHOASEET
  13. VENÄJÄN KAIKKIEN POMMIEN ISÄ
  14. VENÄJÄN POSEIDON (SUPERTORPEDO)
  15. SERGEI KARAGANOV
  LOPUKSI

  ALUKSI

  Ensimmäisen maailmansodan aattona:

  `Koko väestö valmistautuu murhaamaan toisensa, vaikka kukaan ei halua hyökätä ja kaikki väittävät rakastavansa rauhaa ja tahtovansa sen säilyvän. Silti koko maailma tuntee, että tarvitaan vain jokin ennakoimaton tapahtuma, jokin onnettomuus, jota ei voi estää, että kipinä syttyy ja räjäyttää koko Euroopan taivaan tuuliin` (Frederick Passy vuonna 1895).

  Kolmannen maailmansodan aattona:

  `Valko-Venäjän ja Venäjän rajojen läheisyyteen on keskitetty noin 32 000 Nato-sotilasta, yli 1 000 panssariajoneuvoa, sekä 235 lentokonetta ja helikopteria. Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on seuraava vaihe sotilasliiton laajentumisessa itään. Lukašenka ennustaa, että seuraavaksi sotilasliittoon vedetään Bosnia ja Hertsegovina, Moldova, Georgia ja Serbia. Hänen mukaansa myös Valko-Venäjä halutaan vetää mukaan tähän sotaan `kaikin keinoin`.

  Lukašenka valkovenäläisille: Valmistautukaa sotaan! Aljaksandr Lukašenka puhui kolmannesta maailmansodasta ja kehotti valmistautumaan siihen!
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/10ca983b-fb77-4606-8c55-e087fdb96947

  1. JOHDANTO

  https://static.mvlehti.net/uploads/2023/11/image-23.png

  2. VENÄJÄN YDINASEOPPI

  Kolme tunnettua yhdysvaltalaista kovan luokan vaikuttajaa, varoittaa suomalaisia (1.-3.):

  1.) `Helsingissä ja Tukholmassa USAn ja Naton sitoutumisesta sotaan Suomen tai Ruotsin puolesta on ymmärrettävää. Mutta mitä hyötyä maallemme, Yhdysvalloille, on siitä, että joudumme sotimaan maailman suurinta ydinasevarastoa hallitsevaa kansakuntaa vastaan – jostain Itämeren tai Suomenlahden riidasta, joka ei koske meitä`?
  Bat Buchanan: Yhdysvaltain presidenttien Richard Nixonin, Gerald Fordin ja Ronald Reaganin neuvonantajana Valkoisessa talossa.

  2.) `Suomesta on hyvin vähän hyötyä Natolle eikä jäsenyys puolustusliittoumassa tee Suomesta turvallisempaa. Venäjä voi helposti sijoittaa ohjusjärjestelmänsä (Suomen rajalle). Toisaalta tällöin Suomi pyyhkäistään ensimmäisenä maan pinnalta, hän kommentoi`.
  Earl Rasmussen: Yhdysvaltain asevoimien everstiluutnanttia.

  3.) `Venäjä tuhoaa Suomen modernina yhteiskuntana. Naton osana Suomen armeijan yksiköistä tulee Pietarin läheisyydessä uhka, joka täytyy eliminoida. Tässä ei ole mitään keskustelemista. Mikä tahansa Suomen armeijan yksikkö, joka nähdään uhkana Kuolan niemimaalle, tullaan tuhoamaan. Venäjä ei voi sallia sellaisen uhan toteutumista`.
  Scott Ritter: sotilasasiantuntija, ex. CIA:n johtava viranomainen ja YK:n asevalvonnan tarkastaja.

  Tie on auki todella synkkiin skenaarioihin:

  Federation of American Scientists arvioi vuonna 2023 maailmassa olleen noin 12 500 ydinkärkeä. Aseet ovat yhdeksän valtion hallussa. Eniten ydinaseita oli Venäjällä: 5 889. Yhdysvalloilla taas 5 244. Kiinan ydinkärkien määräksi arvioitiin 410. Lukema on ollut suhteellisesti nopeassa kasvussa viime vuosina. Pohjois-Korealla kärkiä oli 30. Loput kärjistä olivat Ranskan, Britannian, Pakistanin, Intian ja Israelin hallussa.

  Kauppalehdessä: `Kiinan massiivinen ydinasehanke panee kauhun tasapainon uusiksi – Ennennäkemätön riski Yhdysvalloille`.

  `Perhe on paras`:

  Venäläiseen `ydinaseiden perheeseen` kuuluu, ei ainoastaan `kaikkien pommien isä` (FOAB), vaan myöskin `kaikkien pommien äiti` (MOAB). Viimeisen kahden sukupolven aikana voidaan jossain määrin hahmottaa myös venäläisen ydinaseperheen perilliset, `lapset ja lastenlapset`, joista voidaan käytännöllisesti katsoen muodostaa ydinohjuksien sukupuita.

  Suomi sotaan maailman ydinasevaltiota, Venäjää, vastaan (1.-3.):

  1.) `Olemme valmistelleet yhteiskuntaamme ja harjoitelleet tähän tilanteeseen toisesta maailmansodasta lähtien` (Tytti Tuppurainen).
  https://www.ft.com/content/c5e376f9-7351-40d3-b058-1873b2ef1924
  2.) Sota Venäjän kanssa? Suomi on tehnyt siihen suunnitelman (Irish Times).
  https://www.irishtimes.com/news/world/europe/war-with-russia-finland-has-been-making-a-plan-for-that-1.4839071
  3.) Sota Venäjän kanssa? Suomella on suunnitelma sitä varten (Financial Times).
  https://www.ft.com/content/c5e376f9-7351-40d3-b058-1873b2ef1924

  Sodat eivät ala koskaan sattumalta, siihen tarvitaan kauan aikaa jatkunut kehitys ennen kuin sota alkaa.

  Venäjän sodankäynnin strategia ydinaseista:

  `Venäjän federaation valtiopolitiikan perusteisiin ydinpelotteen alalla`, 2.6. 2020 alkaen, todetaan hyvin selvästi:

  `Venäjän federaatio pitää ydinaseita yksinomaan pelotteena, jonka käyttö on äärimmäinen ja pakottava toimenpide, ja tekee kaikki tarvittavat ponnistelut ydinuhan vähentämiseksi eikä salli valtioiden välisten suhteiden pahenemista, joka voisi aiheuttaa sotilaallisia konflikteja, mukaan lukien ydinaseet. Venäjän federaatio on valmis käyttämään ydinaseita neljässä skenaariossa tai niiden yhdistelmässä:

  a) (jos sillä on) uskottavia tietoja ballististen ohjusten laukaisemisesta Venäjän federaation ja/tai sen liittolaisten alueelle hyökkäämiseksi;
  b) vihollisen ydinaseiden tai muiden joukkotuhoaseiden käyttö Venäjän federaation ja/tai sen liittolaisten alueella;
  c) vihollisen isku Venäjän federaation kriittisiin valtion tai sotilaallisiin laitoksiin, joiden deaktivointi häiritsisi ydinaseiden vastatoimia;
  d) aggressio Venäjän federaatiota vastaan tavanomaisilla aseilla, joissa valtion olemassaolo on uhattuna`.

  Venäjän federaation ydinpelotepolitiikan perusperiaatteet (Asetus 2020).
  https://archive.mid.ru/en/web/guest/foreign_policy/international_safety/disarmament/-/asset_publisher/rp0fiUBmANaH/content/id/4152094

  Venäjän uusi oppi strategisten ydinaseiden käytöstä kuoriutui länsimaiden jatkuvan hybridivaikuttamisen hautomossa. Venäjän kansallisia etuja loukattiin tavalla, joka johti Venäjällä uudelleen arviointiin, päivitettyyn versioon, sotilaallisesta valmiudesta ja puolustuksesta. Uudistettu sotilasoppi on suoraviivainen, yksiselitteinen ja selkeä, johon ei sisälly tulkinnanvaraa.

  Moskova on valmis länsivaltojen kanssa mihin tahansa skenaarioon: `Jos joku haluaa sitä – emmekä se ole me – olemme valmiita` (Vladimir Putin).

  `Ei meillä ollut ongelmia (Suomen kanssa), mutta nyt niitä tulee, koska perustamme Leningradin sotilaspiirin ja keskitämme sinne tietyn määrän sotilasyksiköitä` (Vladimir Putin).

  Epävarmuus lisääntyy, koska strategisten hyökkäysaseiden sopimuksen voimassaolo päättyy vuonna 2026:

  Lähitulevaisuudessa ei voida kansainvälisten sopimusten puuttuessa tehdä vakavasti otettavia valtioiden välisiä sopimuksia aseiden rajoittamisesta, koska ei edes tiedetä mitä rajoittaa ja miten rajoittaa, eikä lähivuosina ole edes teknisesti mahdollista luottaa aserajoitussopimuksiin.

  Uusi aloitus.
  https://hmn.wiki/fi/New_Strategic_Arms_Reduction_Treaty

  Pyromaani huutaa: `Tuli on irti – auttakaa`! – Ukrainaan ydinaseita:

  Yhdysvallat on esittänyt hypoteettista halukkuutta siirtää F-16C/D Block 40/42 -koneita Ukrainan asevoimille, joista osa voidaan yhteensovittaa käyttämään B-61-vapaapudotusydinpommeja (1.-2.). Michael Rubin (s. 1971-), joka työskenteli aiemmin virkamiehenä Pentagonissa, on (3.) American Enterprise Instituten (AEI) vanhempi tutkija. Hän on ehdottanut mm. taktisten ydinaseiden luovuttamista Kiovan integroiduille nationalisteille (natseille).

  1.) Kuvassa: F-16C/D Block 40/42.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c9/F-16_June_2008.jpg

  2.) B61-tuoteperhe (ydinaseet).
  https://en.wikipedia.org/wiki/B61_Family#:~:text=The%20B61%20bomb%20was%20developed%20by%20Los%20Alamos,wing%20of%20a%20fighter%20or%20fighter-bomber%20type%20aircraft.

  American Enterprise Institute (AEI), on Washingtonissa sijaitseva ajatushautomo, joka tutkii hallitusta, politiikkaa, taloutta ja sosiaalista hyvinvointia:

  3.) American Enterprise Institute.
  https://en.wikipedia.org/wiki/American_Enterprise_Institute

  Länsimedian hybridivaikuttaminen Venäjän poliittiseen järjestelmään:

  Vihamielisen vaikuttamisen tarkoituksena on ollut testata ydinaseiden käyttöä koskevan päättäjän presidentti Vladimir Putinin psykologista reaktiota. Venäjällä ei ole muita henkilöitä kuin Vladimir Putin, jotka olisivat vastuussa strategisten ydinaseiden aktivoinnista. Muista päättäjistä ei säädetä Venäjän perustuslaissa, asetuksissa tai presidentin asetuksissa.

  Seuraavassa RIIA > BIIA > FIIA > UPI-instituutin eli Britannian tiedustelupalvelun mielipide aiheeseen:
  Venäjän sotilasdoktriinit vertailussa: Nykyinen versio viritettiin kriisiajan taajuudelle.
  https://www.fiia.fi/julkaisu/venajan-sotilasdoktriinit-vertailussa

  Länsi-Euroopan ja amerikkalaisten tiedotusvälineiden pitkäaikainen hybridivaikuttaminen haastoi Venäjän väitteellä, että venäläiset tulisivat käyttämään taktista ydinasekapasiteettiaan Kiovaa vastaan. Tämä sai Moskovan paljastamaan ennakoivan ydinaseiden käytön mahdollisuuden.

  Transatlanttisen tiedotuskampanjan tavoite oli saada aikaan Venäjän vastareaktio eli saattaa Venäjä moraalisesti tasa-arvoiseen asemaan Yhdysvaltojen kanssa: koska Yhdysvallat oli maailman ensimmäinen valtio, joka käytti ydinaseita Japanissa ensin 6.8.1945 Hiroshimassa ja sitten 9.8.1945 Nagasakissa.

  Toistaiseksi länsimainen informaatiosota (hybridivaikuttaminen) ei ole tehonnut, koska:

  -Venäjän ydinasevalmiuksien käyttöä ovat rajoittaneet opilliset kehykset,
  -presidentin pragmaattinen näkemys asiasta ja
  -vastuullinen asenne ko. kysymyksiin.
  – rajoitettu ja ennaltaehkäisevä ydinisku ei aiheuttaisi Yhdysvaltojen vastareaktiota.
  -ei johtaisi läntisen maailman rauhoittumiseen.
  -aktivoituisi suuren ydinkerhon ulkopuolisissa maissa, kuten Pakistanissa, Intiassa, Israelissa ja Pohjois-Koreassa.
  -siitä voisi kehittyä normi poliittis-sotilaallisessa vastakkainasettelussa.

  Venäläisissä ajatushautomoissa on ehdotettu, että ennen kuin muuttaa esimerkiksi Suomi tai Puola ydinjoutomaaksi – kuin ampuisi haulikolla satakielen – olisi ensin keskityttävä sellaisen uuden maailmanjärjestyksen luomiseen, joka tekisi kansainvälisiin sääntöihin perustuvan maailmanjärjestyksen yleisesti tuomittavaksi ja siten mahdottomaksi toimia.

  Mutta Venäjä on tehnyt vastapuolelle selväksi, että tavanomaistenkin länsimaisten joukkojen käyttäminen Venäjän joukkoja vastaan, jolloin vihamieliset joukot joutuvat avoimeen kosketukseen venäläisten joukkojen kanssa: yrittävät vallata Karjalan, miehittävät alueita Länsi-Ukrainassa, hyökkäävät Kaliningradiin tai osallistuvat sotilaallisiin toimiin Valko-Venäjää vastaan, niin he käynnistävät välittömästi Venäjän kansallisen ydinpeloteopin.

  Edelleen venäläiset Think Tank -hautomot tähdentävät, että Venäjän ydinpelotedoktriinin huolellinen kertaaminen kuuluisi jokaiselle vastuulliselle länsimaiselle poliitikoille ja sotilasasioista vastaaville sekä muille asiaan kuuluville tahoille. Venäjän virallinen strategia ydinaseiden käytöstä on laadittu selkeästi ja yksiselitteisesti, jota lukiessa ei voi erehtyä mitä kullakin aliolla tarkoitetaan.

  Länsiblokki kuten Nato-maat ja Suomi ovat nyt virhealttiissa eskalaatioon yllyttävän toiminnan tilassa. He ovat hurmioituneita itse luomansa transsin vaikutuksesta, ihastuessaan Narkissoksen tavoin omaan erinomaisuuteensa. Hybridivaikuttamisellaan länsiblokki on vain vahvistanut Moskovan aloitteellisuutta. Moskova on ottanut opiksi länsimaisten kumppaniensa virheistä ja tullut immuuniksi kiireen tuomiin virhearviointeihin.

  Venäjä ei pyri hillitsemään länsimaisten kumppaniensa `sananvapautta` tehdä kaikki mahdolliset ja mahdottomat `virheensä`, joilla pyritään tökerösti ja läpinäkyvästi ohjelmoimaan Moskovan päätöksentekoa. Ihanko totta!

  Venäjä ei ole myöskään vastannut, ihme kyllä, moraalipsykologisilla operaatioillaan sille asetettuun haasteeseen, länsimaiden siionistisen median informaatiosotaan, hybridivaikuttamiseen, vaikka se olisi heille helposti toteutettavissa. Menetelmä olisi yksinkertainen: paljastaa vihollisensa vihollinen ja siten heittää heidät `leijonille`!

  Hybridisodan voittamiseen ei tarvittaisi mitään muuta kuin kansainvälisen siionismin panoksen paljastaminen venäläisen sortokoneiston luonnissa ja ylläpitämisessä länsimaissa: siionistisen vehkeilyn saattaminen julkiseen tarkasteluun länsimaiden toimintojen taustalla ja siten heidän nostamisensa esille viemäreistään `avoimelle torille` (Talmud).

  Tarvitaan vain parikymmentä johtavaa venäläistä Think Tank-ajatushautomoa, faktantarkastaja instituutiota, valjastettuna siionistisen informaatiosodan vastaiseen iskuun. Tämä tallaisi `käärmeen pään`, josta he eivät tulisi koskaan toipumaan, ei tässä eikä tulevassa ajassa, vaan heidät asetettaisiin siihen asemaansa mikä heille kuuluu, `ettei tämä koskaan enää toistuisi`!

  3. SUOMEN ASEMA

  Venäjä on noin 17 miljoonan neliökilometrin pinta-alallaan maailman suurin valtio, ja se peittää enemmän kuin kahdeksasosan maapallon luonnonrikkaista maa-alueista. Vuonna 2011 se oli maailman yhdeksänneksi väkirikkain maa noin 139 miljoonalla asukkaallaan.

  Karkea arvio Venäjän ja Suomen voimasuhteista, verrokkina Britannian ja Saksan vastaavat:

  Valtio Pinta-ala Asukasluku

  Suomi 338 472 km² 5 616 923
  Venäjä 17 075 400 km² 145 953 240

  Vertailussa Britannia ja Saksa, alueellisesti lähes Suomen kokoiset valtiot:

  Britannia 243 610 km² 67 791 000
  Saksa 357 588 km² 84 359 000

  Vaikka Suomi kuroo `työvoimapulaansa` ja väestökatoaan umpeen 1.) väestönvaihdon ja 2.) siirtolaistulvan avulla ja se toteutuisi, se ei silti saavuttaisi puoliakaan Venäjän väestömäärästä. Vaikka EUn Suomen ns. asutussuunnitelma toteutuisikin, sen pinta-ala tai luonnonrikkaudet eivät siitä lisäänny.

  1.) Kuvassa taulukko koskien väestönvaihtoa: Miljoona oleskelulupaa 2015-2023 ulkomaalaisille viiden miljoonan asukkaan Suomeen.
  https://static.mvlehti.net/uploads/2023/12/image-113.png

  2.) Kuvassa taulukko EUn laskelmasta, jonka mukaan Suomi voidaan asuttaa 62 000 000 ihmisellä.
  https://static.mvlehti.net/uploads/2015/08/1440271363033screensave1.png

  Ydinsotaan Venäjän kanssa valmistautuva länsiliiton eturintamamaa DCA-Suomi ei tule saavuttamaan väestönvaihdon ja siirtolaisuuden avulla 62 000 000 tavoitettaan. Asiassa käy juuri päinvastoin: suomalaiset hupenevat entisestään. Jokainen itseään ja perhettään ajatteleva siirtolainen pakenee, samalla tavalla kuin investoinnit, ydinsotaan valmistautuvasta Suomesta.

  `Kuningasta, joka sijaitsee missä tahansa välittömästi valloittajan alueen kehällä, kutsutaan viholliseksi, kun taas kuningasta, joka samoin sijaitsee lähellä vihollista, mutta jonka vain vihollinen erottaa valloittajasta, kutsutaan (valloittajan) ystäväksi` (Chanakya).

  Ja niinhän siinä sitten kävikin. Suomi ajautui ajopuuna `ystäviensä viholliseksi ja vihollistensa ystäväksi`, eikä heidän poliittiset toimijansa näytä edes oivaltavan sitä! Sauli Niinistö, idioottimaisen ritarikerhon jäsen, allekirjoitti välikäsien kautta jokaisen niistä perustuslain vastaisista sopimuksista, joiden ansiosta poltettiin kaikki hedelmälliset naapuruussuhteen sillat Venäjään ja luotiin Venäjästä täysin aiheeton viholliskuva.

  Vahvistaakseen Venäjän vastaisia aggresiotaan Suomi on jo vuodesta 2022 lähtien osallistunut 22. tappavalla ja ei-tappavalla tukipaketilla Yhdysvallat vetoisen länsiliittouman proxy-sotaan (valtakirja- tai kauttasotaan) Venäjää vastaan Ukrainassa.

  Vielä Nato vaiheessa Suomen tulkittiin olevan Venäjälle epäystävällinen valtio, mutta DCA-vaiheessa, sopimuksen allekirjoitushetkestä 18.12.2023 lähtien pienvalta Suomi tulkitaan suurvalta Venäjällä sille vihamieliseksi valtioksi.

  Lyhyen ei-itsenäisen historiansa aikana Runaway Bride niminen morsian (Suomi-neito) on jättänyt jo kolme kosijaansa (Ruotsin, Saksan ja Venäjän) alttarille ja on aikeissa mennä neljättä kertaa naimisiin. Uusi sulhasehdokas (Yhdysvallat) onkin jo tulossa hänen kotimaahansa. Romanssi on syntymässä näiden kahden välille, mutta vain aika näyttää miten tämänkin äijän käy.

  Morsian karkuteillä.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Morsian_karkuteill%C3%A4

  Suomen liittyessä Natoon Jens Stoltenberg totesi sarkastisesti: `Olemme nyt Venäjän eteisessä`! Stoltenbergin lause on enteellinen, koska sekä vierailijat että talonväki pyyhkivät yleensä jalkansa eteisen kynnysmattoon. Suomen `eteisessä` olon aikana, ei oikein kunnolla sisä- eikä ulkopuolella, sen uudet `ystävät` vedättävät sitä ontoilla lupauksillaan kuin litran mittaa.

  Suomen toistuvien, tappavien ja ei-tappavien, tukipakettien lähettäminen Ukrainalle ei kuulu kahden maan väliseen keskinäiseen yhteistyöhön kuten ystävyys-, yhteistyö- tai avunantosopimuksen piiriin, koska niillä on kolmatta osapuolta tuhoava tarkoitus ja siten se on yksisuuntaista vahingoittavaa toimintaa jonkin puolesta jotakin vastaan.

  Suomi-tuen osoittaminen Kiovalle tarkoittaa Yhdysvaltain kauttasodan pitkittämistä Venäjä/Ukraina konfliktin kuolemankentillä. Rauhaan sillä ei pyritä, vaan sotaan. Taudinkuvaan kuuluu myös `Tukholma oireyhtymä` Yhdysvallat vetoiseen länsiliittoon päin sekä myötä osallistuminen Venäjän federaatioon kohdistuvaan 24/7/365 hybridivaikuttamiseen.

  22. Ukraina-tukipaketin maana Suomi toimii aktiivisena sodan katalysaattorina Venäjää vastaan ja samalla rauhan todellisena jarruna. Tämän takia Suomi kuten Sveitsin valaliittokaan, eivät enää kelpaa rauhan välittäjäksi mihinkään konfliktiin.

  Kun Suomi luopui yksipuolisesti puolueettomuudestaan (suvereeniudestaan), se menetti saman tien automaattisesti neuvotteluasemansa kansainvälisillä foorumeilla, jota seikkaa on ihmetelty laajalti ulkomailla, eikä vähiten Yhdysvalloissa.

  Suomen tappavien ja ei-tappavien tukipakettien lähettäminen Venäjä/Ukraina konfliktiin lisää konfliktin kestoa, intensiteettiä ja asteikkoa, jotka vain kasvavat sitä mukaa kun Kiovan hallinnon omiin kansalaisiinsa ja ulkopuolisiin kohdistuvia terroristisia kykyjä täydennetään ulkomaisella tuella. Tällä kaavalla Ukraina pyyhitään lopullisesti maailman kartalta olemasta muka-valtio muitten valtioitten joukossa.

  Ulkoministeriön virallisen sivuston mukaan vuoden 2022 jälkeen Suomi on osoittanut Ukrainalle lisäarvoa 2,3 miljardilla eurolla, joka rahoitetaan symmetrisesti samansuuruisilla leikkauksilla suomalaisilta pienituloisilta. Valtiovarainministeriö pitää edelleen kiinni arviostaan, jonka mukaan julkista taloutta on tasapainotettava tulevalla hallituskaudella noin kuusi miljardia euroa ja sen jälkeen vielä kolme miljardia lisää.

  Kaava: Lisää tukipaketteja Kiovalle tarkoittaa lisää leikkauksia suomalaisilta pientuloisilta.

  Suomalaisten päättäjien kädet ovat veressä kyynärpäitä myöten, koska ei ainoastaan viattomien venäläisten, vaan myöskin viattomien ukrainalaisten, sekä siviilien (naisten ja lasten) puhumattakaan sotilaiden lopullinen uhrimäärä tulee olemaan järkyttävän suuri. Liittolaisten palkkio Suomelle kaikista niistä verilöylyistä, joita se on ollut järjestämässä Ukrainassa ja Gazassa ja joissa se on ollut ja tulee olemaan osapuolena, on `juudaan palkka`:

  `Kavalsin viattoman veren`. Mutta he sanoivat: `Mitä se meihin koskee? Katso itse eteesi` (Mat 27:4).

  `Viattomien veri huutaa maasta`, mutta siihen vastataan: `Niinpä minäkään en sääli enkä armahda. Minä annan heidän vaelluksensa tulla heidän oman päänsä päälle` (Hes 9:10). Vielä tässä vaiheessa näyttää olevan jopa hauskaa heitellä pumerangeja, kunnes koittaa se päivä, jolloin syyn ja seurauksen raja tulee vastaan.

  `Lähetä leipäsi vetten yli, sillä ajan pitkään sinä saat sen jälleen` (Saa 11:1).

  Suomi on saatettu kaltevalle pinnalle. Naton toimintatapa tulee muuttumaan, mutta Suomen tuleva liukuminen sotaan Venäjää vastaan eturintaman maana on varmistettu DCA-sopimuksella, joka allekirjoitettiin 18.12.2023 Washingtonissa. Tatuoikaa tämä päivämäärä (18.12.23) sieluihinne ja kertokaa se lapsillenne ja lastenne lapsille, kun he tulevat tulevina päivinä silmät pyöreinä kysymään teiltä: Miksi meille on näin pahasti käynyt!

  Meidän tulisi elää vastuullisesti ja rakentaa, ei ainoastaan tämän päivän onnea, vaan huomisen tulevien sukupolvien hyvinvointia, koska se mitä me nyt teemme heijastuu kauas tulevaisuuteen. Mutta mitä me suomalaiset olemmekaan tehneet: me olemme tuhoamassa tulevien sukupolvien tulevaisuutta.

  Länsi-Euroopan takarintaman Nato-valtiot irtautuvat aikaisemmista olemattomista Nato velvoitteistaan, julkisiksi sodan tukijamaiksi (`Nato-veto oikeus 5. artiklaan`), mutta Itä-Euroopan eturintaman, entiset Nato-valtiot ja nykyiset DCA-valtiot kuten Suomi, muuttuvat sodan etuvartioiksi.

  Tämä on DCA-valtion tunnusmerkki, niin kuin he asian itse ilmaisevat, olla Yhdysvallat vetoisen länsiliiton: `Eteen työnnetty keihäänkärki` (1.-4.):

  1.) Trump pohtii jakavansa Naton kahteen kastiin.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010231867.html

  2.) Joint Expeditionary Force.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Joint_Expeditionary_Force#:~:text=Joint%20Expeditionary%20Force%20%E2%80%93%20Wikipedia%20Joint%20Expeditionary%20Force,kymmenen%20maan%20kansainv%C3%A4linen%20kriisinhallintaan%20keskittynyt%20nopean%20toiminnan%20joukko.

  3.) Kymmenvuotinen sopimus heijastaa puolustussopimuksia, jotka Kiova allekirjoitti äskettäin Berliinin ja Lontoon kanssa.
  https://www.rt.com/news/592577-zelensky-macron-security-deal/

  4.) Saksa ja Ukraina allekirjoittivat `pitkäaikaisen` turvallisuussopimuksen.
  https://www.rt.com/news/592570-germany-ukraine-security-deal/

  Saksan, Ranskan ja Britannian `pitkäaikaisilla MoU turvallisuus sopimuksilla` (10 vuotta) Kiovan kanssa pyritään käynnistämään Davosin Great Resetin toinen vaihe (ensimmäinen vaihe oli/on Covid pandemia), joka kielii Venäjä/Ukraina konfliktin pitkittämisestä. Sotaa pyritään laajentamaan, jolloin Itä-Euroopan eturintaman DCA-valtiot provosoidaan mukaan.

  Luhistuva Yhdysvallat vetäytyy asteittain Euroopasta ja siirtää sille Ukrainan vetovastuun. Yhdysvallat on onnistunut luoda sotaan johtava vastakkainasettelu Euroopan unionin ja Euraasian unionin välille. Yhtenä sen päämääränä on ollut saada Euroopan unioni riippuvaiseksi omasta taloudestaan.

  Tämän jälkeen Yhdysvallat voi rauhassa keskittää huomionsa Tyynimerelle ja Lähi-Itään, koska Eurooppa on saatettu onnistuneesti kykenemättömään tilaan pysäyttää tuleva konflikti Venäjän kanssa.

  Nato-maat ovat tehneet keskenään kahdenkeskeisiä (MoU) sotilaallisia ja taloudellisia avunanto sopimuksia. Seuraava vaihe on saattaa kaikki Nato-maat tekemään kahdenkeskeisiä sotilaallisia ja taloudellisia avunanto sopimuksia Kiovan kanssa kuten:

  Alankomaat‎, Albania‎, Belgia‎, Bulgaria‎, Espanja‎, Islanti‎, Italia‎, Kanada‎, Kreikka‎, Kroatia‎, Latvia‎, Liettua‎, Luxemburg‎, Montenegro‎, Norja‎, Pohjois-Makedonia‎, Portugali‎, Puola‎, Ranska‎, Romania‎, Saksa‎, Slovakia‎, Slovenia‎, Suomi‎, Tanska‎, Tšekki‎, Turkki‎, Unkari‎, Viro‎ ja Yhdistynyt kuningaskunta‎.

  Näin menetellen Yhdysvallat siirtää taloudellisen ja sotilaallisen vetovastuunsa Euroopan unionille. Quo vadis, Europe!

  Venäjä/Ukraina konfliktin pitkittäminen ja laajentaminen kuuluvat Yhdysvaltain uuteen sotilaalliseen strategiaan, jonka tarkoituksena on `ehkäisevien sotien aloittaminen` Venäjän hallinnon vaihtamiseksi ja sen alueellisen koheesion hajottamiseksi moneksi eri valtioksi.

  `Vuosikymmenten ajan ajatusta Neuvostoliiton ja Venäjän purkamisesta on jatkuvasti viljelty länsimaissa. Valitettavasti jossain vaiheessa ajatus Ukrainan käyttämisestä tämän tavoitteen saavuttamiseksi syntyi. Itse asiassa tällaisen kehityksen estämiseksi käynnistimme sotilaallisen erityisoperaation (SMO). Juuri tähän jotkut länsimaat – Yhdysvaltojen johdolla – pyrkivät; luoda Venäjän vastainen erillisalue ja sitten uhata meitä tästä suunnasta. Tämän estäminen on ensisijainen tavoitteemme` (Vladimir Putin).

  Suunnitelma Venäjän jakamiseksi tästä.
  https://www.unz.com/mwhitney/the-plan-to-carve-up-russia/

  Yhdysvaltain `ehkäisevien sotien opilla` pyritään luomaan epäjärjestystä ja kaaosta (kansannousuja) Venäjän rajojen sisäpuolella. Päämääränä on Venäjän federaation jako. Agitaatiot pyritään toteuttamaan saman aikaisesti sekä ulkoa- että sisältäpäin. Mikäli marttyyri ikoneita ei synny spontaanisti sisäpuolella, niitä `kätilöidään` ulkopuolella kuten Navalnyi.

  Venäjän federaatio näyttää valmistautuneen maansa sisäisten levottomuuksien lietsojiin asiallisesti, niin kuin mikä tahansa valtio samassa tilanteessa, tarjoten innokkaimmille kapinasieluille jopa lakritsia.

  https://www.temashop.fi/media/catalog/product/cache/cat_resized/1200/0/p/o/poliisin_pamppu_tarvikkeet_naisten_asusteet.jpg

  Yhdysvaltojen uuteen sotilaalliseen strategiaan näyttää kuuluvan myös paradigman muutos: Kun eilen sotilaallista voimaa käytettiin hallinnon lopettamiseen murtamalla kansakunta, niin tänään pyritään vapauttamaan kansakunta sen hallinnosta murtamalla `vaarallinen ja aggressiivinen` hallinto.

  `Hallinnosta vapauttaminen` toteutuu siten, että esimerkiksi Venäjän raja-alueilla kuten Naton eturintaman DCA-valtioissa käynnistetään konflikteja Venäjää vastaan. Uusien sotarintamien avaamisen päämäärä ei alun alkaenkaan ole voitto (Rumsfeldt), vaan tarkoituksena on valmistella Venäjän federaatiota sen lopulliseen iskuun. Hämäysprojekti näyttää olevan eri suunnalta (idästä ja pohjoisesta) tulevan massiivisen hyökkäyksen esivalmistelua.

  Destruktiivisten `ennalta ehkäisevien sotien` arkkitehtuurin suunnittelijoilta on unohtunut pimiöön se tosiasia, että samaa `etuosto oikeuden` strategista kaavaa voi vastapuoli toteuttaa myös käänteisesti sotatoimiin valmistautuvissa länsivaltioissa vastatarjouksella. Vaurautta, hyvinvointia ja tuottoisia kauppasuhteita sekä ydinsateenvarjon suojaa rauhan kumppanuudesta ja länsiliitosta luopumisen strategialla, jolloin uusi tarjous on houkuttelevampi kuin aikaisempi.

  Jo yhdenkin `kortin` välistä vetäminen voi romauttaa korttitalon.

  Suomen lisäksi Yhdysvalloilla on vastaava (DCA) sopimus Bulgarian, Latvian, Liettuan, Norjan, Puolan, Ruotsin, Slovakian, Tšekin, Unkarin ja Viron kesken, jotka kaikki ovat Itä-Euroopan eturintaman valtioita tai alueellisesti lähellä Venäjän rajoja. Juuri nämä valtiot pyritään provosoimaan heille vahingollisiin länsiliiton sotatoimiin Venäjää vastaan.

  Yhteinen nimittäjä Itä-Euroopan eturintaman, etupäässä DCA-valtioille, on niiden sotilaallinen kyvyttömyys suurvaltaa vastaan, mikä on johtanut siihen, että he tukeutuvat vahvempiin Länsi-Euroopan takarintaman Nato-valtioihin ja näiden veturiin Yhdysvaltoihin, jotka tosipaikan tullen jättävät heidät omilleen. Länsiliiton valtiot oivalsivat jo `vanhan Naton` aikana, että Naton 5. artikla ei olisi heitä väliin tuloon velvoittanutkaan, mutta `uuden Naton` aikana 5. artikla on vitsi vailla vertaa.

  Suomesta on kehittynyt nopealla tempolla Venäjälle vihamielinen valtio. Puolueettomuutensa ja siten neuvotteluasemansa menettänyt mitään sanomaton ja omista asioistaan päättämätön suvereeniutensa hukannut `mikä-mikä maa` on nyt uuden isänmaan palveluksessa. Suomalainen sotilas ei palvele enää omaa isänmaatansa. Mitenhän lienee motivaation laita?

  `Herra nostaa sinua vastaan kaukaisen kansan, joka tulee maan äärestä lentäen niin kuin kotka, kansan, jonka kieltä (לשון = lashown = kieltä, puhujaa) sinä et ymmärrä (שמע = shama = kuule, tottele); tuimakatseisen (פנים = paniym = kasvot. läsnäolo ja עז = az = hurjat, vahvat, rajut) kansan, joka ei armahda vanhaa eikä sääli nuorta` (5 Moo 28:49-50).

  Tuimakatseinen.
  https://cdn.pixabay.com/photo/2023/11/09/09/48/ai-generated-8376904_1280.jpg
  Yhdysvaltain sinetin toinen puoli.
  https://thumb.mp-farm.com/0557862/preview.jpg

  Venäjän sodankäynnin strategia on edellyttänyt alusta lähtien Naton rajoilleen laajentumisen olevan yhtenä pahimmista Venäjän federaation uhkakuvista ja se tulee pidättämään itsellään oikeuden käyttää esimerkiksi ydinaseita vastauksena jopa tavanomaiseen hyökkäykseen, joka vain tulkitaan vaarantavaksi sen valtiollisen olemassaolon.

  Suomen eksistentiaalisen uhkan asettaminen Venäjälle federaatiolle tarjoamalla länsiliitolle siihen mahdollisuuden (alustan) on elämän ja kuoleman valinta, hyvin vakava asia, jota he eivät näytä ymmärtävän.

  Ei kannata elätellä deluusioita siitä, että Suomen/Venäjän välinen tuleva konflikti olisi niin konventionaalinen kuin Ukrainan/Venäjän välinen konflikti, niin kauhea kuin viimemainittu onkin. Suomi sijaitsee Venäjän suhteen geopoliittisesti ja -strategisesti huomattavasti kriittisemmässä maantieteellisessä asemossa kuin Ukraina.

  Olisiko aika tarkastella edes pintapuolisesti sitä minkä tasoisen vastuksen suurvalta Venäjä voisi tarjota pienvalta Suomelle, siitäkin huolimatta, vaikka tiedetään vallan hyvin, että tuskin saamme selville venäläisten viimeisimpiä asekehityksen salaisuuksia. On arvioitu, että julkisuus on noin 20 vuotta jäljessä salaisesta aseteknologiasta.

  `Are you talking to me`?

  https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/Bcb7XCErDeoRhmJ5PgPEff-1200-80.jpg

  4. VENÄJÄN ASEVOIMAT

  Venäjän sotilaallinen voima tunnuslukuina:

  -vuodesta 2021, armeijalla on yli miljoona aktiivipalveluksessa olevaa henkilöä, mikä on maailman viidenneksi suurin,
  -noin 2 miljoonaa reserviläistä.
  -maailman suurin ydinasevarasto – yli puolet maailman ydinaseista,
  -toiseksi suurin ballististen ohjusten sukellusveneiden laivasto,
  -yksi kolmesta ainoasta maasta, jotka käyttävät strategisia pommikoneita.
  -kolmanneksi korkeimpia sotilasmenoja ja käyttää 86,4 miljardia dollaria vuonna 2022.
  -maailman toiseksi suurin aseiden viejä (2021),
  -oli suuri ja täysin kotoperäinen puolustusteollisuus,
  -tuotti suurimman osan omista sotilastarvikkeistaan
  -vuosina 2022–2025 Venäjä aikoo käyttää yhteensä 600 miljardia dollaria armeijaan ja poliisiin.

  Venäjällä on kolme ensisijaista palvelualaa: 1.) maavoimat, 2.) laivasto ja 3.) ilmailu- ja avaruusvoimat sekä kaksi itsenäistä palvelua: 4.) strategiset rakettivoimat ja 5.) erikoisjoukot.

  Venäjän asevoimat.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Armed_Forces

  1.) Maavoimat.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Ground_Forces
  2.) Laivasto.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Navy
  3.) Ilmailu- ja avaruusvoimat.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Aerospace_Forces
  4.) Strategiset rakettivoimat.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Strategic_Rocket_Forces
  5.) Erikoisjoukot.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Special_Operations_Forces_(Russia)

  Sodankäynnin taito (kiin. 孫子兵法 Sūnzǐ bīngfǎ) on kiinalaisen Sunzin kirjoittama sodankäyntiä käsittelevä oppikirja. Se on yksi seitsemästä kiinalaisesta sodankäynnin klassikosta, ja sitä on arvostettu ja luettu kaikkialla maailmassa kautta aikojen.

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2a/Bamboo_book_-_closed_-_UCR.jpg

  Nykyaikaisessa sodankäynnissä tämän kaltaisille filosofioille kuin Sunzin `Sodankäynnin taito` ei ole enää tilausta. Maailma on muuttunut ja edistyksellisimpien aseiden puhetta ymmärretään kaikilla kielillä.

  Esimerkiksi viimeisimmät `uppoamattomat` lentotukialukset, nykyaikainen jatkuvasta ammuspulasta kärsivä tykistö ja uudet 24/7 huoltoa vaativat panssaroidut telaketjuilla kulkevat moottoriajoneuvot jne. ovat toki käyttökelpoinen sotakalusto, mutta vain silloin kun vastassa on selvästi heikompi armeijakunta, eikä voimankäyttöä haluta liioitella, niin kuin Ukrainassa. Mutta suurvaltojen sotatoimissa edelliset kapineet ovat kuin suoraan sotamuseosta.

  Nykyinen sota käydään etupäässä merenpinnan alta, ilmasta ja ulkoavaruudesta käsin. Esimerkiksi avaruussodankäynnin piiriin kuuluvat:

  1.) maasta avaruuteen -sodankäynti, kuten hyökkäys satelliitteja vastaan maasta,
  2.) avaruudesta avaruuteen -sodankäynti, kuten satelliitit satelliitteja vastaan ja
  3.) avaruudesta maahan -sodankäynti, kuten satelliitit, jotka hyökkäävät maassa sijaitseviin kohteisiin (kuten kuolemansäde).

  5. VENÄJÄN DROONIT

  Miehittämättömien ilma-alusten eli droonien merkitys sodankäynnissä on kasvanut kaiken aikaa. Tavanomaiset droonit voivat lentää jopa 1 000 – 2 000 kilometriä eli niillä saadaan kaukovaikutusta kohteisiin, jonne muuten olisi haastavaa ulottua. Lisäksi tarkasti ohjattavat tulenjohto droonit välittävät korkealaatuisia kuvia ja tilannetietoja kohteistaan.

  Rintamalla pienikokoiset droonit voivat toimia etumaaston tiedustelussa varmistamalla maastoa ennen joukkojen etenemistä. Suurimmat droonit korvaavat miehitettyjä lentokoneita ja saattavat pysytellä ilmassa jopa vuorokausien ajan.

  Jatkossa droonit voivat toimia tekoälyn avulla parvina täysin autonomisesti ja lisäksi ne voivat kommunikoida keskenään. Tässä kehitysvaiheessa droonit muuttavat koko sotilasstrategista tilannetta, jolloin voidaan puhua ilman metaforaa; taistelukentän robotisaatiosta. Taistelukentällä tappaja drooni voi yllättää kenet tahansa ja missä hyvänsä.

  Seuraavassa luettelossa muutamia Venäjän miehittämättömiä ilma-aluksia:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Unmanned_aerial_vehicles_of_Russia

  Esimerkkinä tulivoimainen: Suhoi S-70 Okhotnik-B.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Sukhoi_S-70_Okhotnik-B

  Ilma-alukset, joilla on vastaava rooli kuin edellisessä luettelossa, mutta ovat huomattavasti edistyksellisempiä, tuskin saadaan julkiseen esittelyyn, koska ne kuuluvat sotilassalaisuuksiin.

  6. VENÄJÄN OHJUKSET

  Venäjällä tiedetään olevan maailman laajin ballististen ohjusten ja risteilyohjusten varasto, johon kuuluu jatkuva tuotekehittely:

  -modernisointiohjelma, joka tuottaa uusia versioita sekä ballistisista että risteilyohjuksista,
  -edistyksellisiä kykyjä, joita aikaisemmissa versioissa ei ole,
  -merkittäviä edistysaskeleita täsmällisesti ohjattujen risteilyohjusten alalla.

  Tuotekehittelyn mahdollistaa avokätinen puolustusmenoihin satsaaminen.

  Kuvassa edistyksellisiä ohjuksista, joiden kantama vyöhykkeittäin aina 16 000 km saakka.
  https://missilethreat.csis.org/wp-content/uploads/2018/06/RussianMissileMap_Jan2021-2048×1396.jpg.webp

  Venäjällä on maailman laajin ballististen ohjusten ja risteilyohjusten varasto.
  https://missilethreat.csis.org/country/russia/

  Seuraavassa luettelossa joitakin ohjuksia teknisine tietoineen:

  3M-14 Kalibr (SS-N-30A).
  https://missilethreat.csis.org/missile/ss-n-30a/
  3M-54 Kalibr/Club (SS-N-27).
  https://missilethreat.csis.org/missile/ss-n-27-sizzler/
  9K720 Iskander (SS-26).
  https://missilethreat.csis.org/missile/ss-26-2/
  Avangard.
  https://missilethreat.csis.org/missile/avangard/
  Kh-101 / Kh-102.
  https://missilethreat.csis.org/missile/kh-101-kh-102/
  Kh-47M2 Kinzhal.
  https://missilethreat.csis.org/missile/kinzhal/
  Kh-55 (AS-15).
  https://missilethreat.csis.org/missile/kh-55/
  OTR-21 Tochka (SS-21).
  https://missilethreat.csis.org/missile/ss-21/
  P-800 Oniks/Yakhont/Bastion (SS-N-26 Strobile).
  https://missilethreat.csis.org/missile/ss-n-26/
  R-27 Zyb (SS-N-6).
  https://missilethreat.csis.org/missile/ss-n-6-r-27-serb/
  R-29RM Shtil (SS-N-23).
  https://missilethreat.csis.org/missile/ss-n-23/
  R-36 (SS-18 `Satan`).
  https://missilethreat.csis.org/missile/ss-18/
  RK-55 Granat (SS-N-21).
  https://missilethreat.csis.org/missile/ss-n-21/
  RS-24 Yars (SS-27 Mod 2).
  https://missilethreat.csis.org/missile/rs-24/
  RS-26 Rubezh.
  https://missilethreat.csis.org/missile/ss-x-31-rs-26-rubezh/
  RS-28 Sarmat.
  https://missilethreat.csis.org/missile/rs-28-sarmat/
  RSD-10 Pioneer (SS-20).
  https://missilethreat.csis.org/missile/ss-20-saber-rsd-10/
  RSM-56 Bulava (SS-N-32).
  https://missilethreat.csis.org/missile/ss-n-32-bulava/
  RT-2PM Topol (SS-25).
  https://missilethreat.csis.org/missile/ss-25/
  RT-2PM2 Topol-M (SS-27 Mod 1 `Sickle B`).
  https://missilethreat.csis.org/missile/ss-27/
  SS-1 `Scud`.
  https://missilethreat.csis.org/missile/scud/
  UR-100 (SS-19).
  https://missilethreat.csis.org/missile/ss-19/

  7. VENÄJÄN OHJUSPUOLUSTUSJÄRJESTELMÄT

  Termi `ohjuspuolustusjärjestelmä` tarkoittaa laajasti järjestelmää, joka tarjoaa minkä tahansa puolustuksen mitä tahansa ohjustyyppiä (tavanomaista tai ydintä) vastaan missä tahansa maassa. Mitä tahansa mekanismia, joka voi havaita ja tuhota ohjuksen ennen kuin se voi aiheuttaa vahinkoa, kutsutaan ohjuspuolustusjärjestelmäksi (MDS).

  Seuraavassa muutamia tunnettuja Venäjän ohjuspuolustusjärjestelmiä:

  S-300-ohjusjärjestelmä (S-300P (SA-10), S-300V (SA-12A/B) ja S-300PMU-1/2 (SA-20A/B Gargoili).
  Tutkittava sukupuittain ja perheittäin.
  https://en.wikipedia.org/wiki/S-300_missile_system
  S-400-ohjusjärjestelmä.
  https://en.wikipedia.org/wiki/S-400_missile_system
  S-500-ohjusjärjestelmä.
  https://en.wikipedia.org/wiki/S-500_missile_system

  8. VENÄJÄN SUKELLUSVENEET

  Seuraavassa: Luettelo Neuvostoliiton ja Venäjän sukellusveneluokista.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Soviet_and_Russian_submarine_classes

  Uusi infografiikka näyttää Venäjän laivaston ja sen 72 sukellusveneen laivaston vedenalaisen voiman, yhden enemmän kuin Yhdysvaltain laivasto tätä kirjoitettaessa. Jaettu ydinohjussukellusveneisiin, risteilyohjussukellusveneisiin, hyökkäyssukellusveneisiin ja ainutlaatuisiin erikoistehtävä- ja testisukellusveneisiin, Venäjän laivasto ei näytä olevan laiska.

  Venäjän laivaston sukellusveneet yhdessä infografiikassa.
  https://hips.hearstapps.com/hmg-prod/images/russian-navy-subs-2018-1524159225.jpg?resize=1200:*
  Selitykset edelliselle infografiikalle (päivitetty 2019).
  https://www.navalanalyses.com/2018/04/infographics-30-russian-navy-submarines.html

  9. VENÄJÄN SOTILASLENTOKONEET

  Venäjän sotilaslentokoneiden kuvat.
  https://www.shutterstock.com/search/russian-military-aircraft

  Venäjän sotilaslentokoneiden rojaltivapaa arkistomateriaali.
  https://www.shutterstock.com/video/search/russian-military-aircraft

  Luettelo aktiivisista Venäjän ilmavoimien lentokoneista.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_active_Russian_Air_Force_aircraft

  10. VENÄJÄN MAAVOIMIEN ASEET

  Yksityiskohtaisia tietoja Venäjän aseistuksesta (2016-).
  https://archive.ph/20160506110032/http://warfare.be/

  Arvioitu luettelo Venäjän maavoimien laitteista, jotka ovat käytössä vuodesta 2022-.
  Luettelo Venäjän maavoimien laitteista.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_equipment_of_the_Russian_Ground_Forces

  11. VENÄJÄN YDINASEET

  Venäjän strateginen sotilasoppi tulkitsee Naton laajentumisen yhtenä Venäjän federaation uhista ja pidättää oikeuden käyttää ydinaseita vastauksena tavanomaiseen hyökkäykseen, joka voi vaarantaa valtion olemassaolon.

  Venäjän strategiset rakettivoimat hallitsevat maalla sijaitsevia ydinkärkiään, kun taas laivasto hallitsee sukellusvenepohjaisia ohjuksia ja ilmailu- ja avaruusvoimat ilmasta laukaistavia taistelukärkiä. Venäjän ydinkärkiä käytetään neljällä alueella (1.-5.):

  1.) Maapohjaiset liikkumattomat (siilot), kuten:

  R-36 (ohjus).
  https://en.wikipedia.org/wiki/R-36_(missile)
  RS-28 Sarmat.
  https://en.wikipedia.org/wiki/RS-28_Sarmat

  2.) Maalla sijaitsevat, kuten:

  RT-2PM2 Topol-M.
  https://en.wikipedia.org/wiki/RT-2PM2_Topol-M
  RS-24 Yars.
  https://en.wikipedia.org/wiki/RS-24_Yars

  3.) Sukellusvenepohjaiset, kuten:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Armed_Forces

  R-29RMU2 Layner.
  https://en.wikipedia.org/wiki/R-29RMU2_Layner
  RSM-56 Bulava.
  https://en.wikipedia.org/wiki/RSM-56_Bulava

  4.) Ilmailu- ja avaruusvoimien pitkän kantaman ilmailukomennon ilmasta laukaistavat ydinkärjet.
  Pitkän kantaman:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Long-Range_Aviation

  5.) `Vakava varoitus lisää huolta avaruuden konfliktista Venäjän kanssa`.
  https://www.washingtonpost.com/technology/2024/02/15/space-weapons-russia-china-starlink/

  Esimerkiksi Venäjä on kehittänyt uudet RT-2PM2 Topol-M (SS-27) -ohjukset, jotka läpäisevät minkä tahansa ohjuspuolustuksen, mukaan lukien suunnitellun Yhdysvaltain kansallisen ohjuspuolustuksen:

  RT-2PM2 Topol-M.
  https://en.wikipedia.org/wiki/RT-2PM2_Topol-M

  12. VENÄJÄN JOUKKOTUHOASEET

  Venäjällä oli erään tilaston mukaan yhteensä 5 889 ydinkärkeä jo vuonna 2023, mikä on maailman suurin ydinkärkien varasto.

  Luettelo Venäjän ydinaseista.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_nuclear_weapons

  Venäjän federaation tiedetään omistavan tai pitäneen hallussaan kolmenlaisia joukkotuhoaseita: 1.) ydinaseita, 2.) biologisia aseita ja 3.) kemiallisia aseita. Venäjä on yksi viidestä ydinasevaltiosta, jotka on tunnustettu ydinsulkusopimuksessa.

  Venäjä ja joukkotuhoaseet.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Russia_and_weapons_of_mass_destruction

  Valkoinen talo: Venäjä kehitti huolestuttavan satelliittiaseen – Media: Venäjä haluaa ydinaseita avaruuteen.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6fa8821e-8e95-4335-a22c-b945fd059e4b

  13. VENÄJÄN KAIKKIEN POMMIEN ISÄ

  Ilmailun termobaarinen pommi, jolla on lisääntynyt teho, lempinimeltään `Kaikkien pommien isä` (FOAB; Venäjäksi: ”Папа всех бомб”, Пвб), on venäläisvalmisteinen, pommikoneiden toimittama termobaarinen ase.

  Tämän aseen väitettiin olevan maailman tehokkain tavanomainen (ei-ydin) ase, tehokkaampi kuin GBU-43/B Massive Ordnance Air Blast, jota kutsutaan usein epävirallisesti `kaikkien pommien äidiksi` (MOAB).

  Termobaariset aseet eroavat perinteisistä räjähtävistä aseista siinä, että ne tuottavat pidemmän, pitkäkestoisemman räjähdysaallon korkeammilla lämpötiloilla. Näin tehdessään ne tuottavat enemmän vahinkoa suuremmalla alueella kuin tavanomainen samamassainen ase.

  14. VENÄJÄN POSEIDON (SUPERTORPEDO)

  Ydinaseistettu Poseidon-torpedo?

  Poseidon on venäläinen merenalainen ydinaseistettu drone. Se on pysäyttämätön nykyisellä puolustuksella. Poseidonia voidaan käyttää rannikkokaupunkien, lentotukialusten ja niiden taisteluosastojen tuhoamiseen.

  Poseidon koostuu halkaisijaltaan lähes 65 jalan putkesta, jota voidaan kuljettaa erityisesti mukautetuilla sukellusveneillä ja laukaista torpedon tavoin. Kun se on laukaistu, se toimii kuin drone ja se voidaan ohjata etänä kohteeseensa.

  Putken on kuitenkin tarkoitus sisältää ydinreaktori, joka teoriassa antaa dronelle rajoittamattoman kantaman, ennalta määrätyllä kurssilla kohteeseensa. Poseidonin uskotaan pystyvän kulkemaan jopa 115 mailia tunnissa, joka takaa sille mahdollisuuden ohittaa kaikki torjuntaan lähetetyt torpedot.

  Poseidon pystyy sukeltamaan 1 kilometriin, mikä myös asettaisi sen nykyisten torpedojen kantaman ulkopuolelle. Yhden Poseidonin tuhovoimasta jotakin kertoo se, että esimerkiksi Brittein saaret voitaisiin huuhtoa sen räjähdysvoiman aiheuttaman 300 metriä (985 jalkaa) korkean tsunamin vaikutuksesta.

  Poseidon, joka tunnettiin aiemmin venäläisellä koodinimellä Status-6 (ven. Статус-6), on autonominen, ydinkäyttöinen miehittämätön vedenalainen alus. Se pystyy toimittamaan sekä tavanomaisia että ydinkärkiä.

  Status-6 Oceanic Multipurpose System.

  Kuva 1. Poseidon.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/63/Status-6.jpg
  Kuva 2. Poseidon.
  https://www.navalnews.com/wp-content/uploads/2022/03/Russian-Navy-Poseidon-Nuclear-Weapon-770×410.jpg.webp

  Russia’s New ‘Poseidon’ Super-Weapon: What You Need To Know.
  https://www.navalnews.com/naval-news/2022/03/russias-new-poseidon-super-weapon-what-you-need-to-know/

  15. SERGEI KARAGANOV

  Venäjän ulko- ja puolustuspolitiikan neuvoston kunniapuheenjohtaja Sergei Karaganovin seuraava artikkeli herätti laajan, rajat ylittävän huomion:

  `Käyttämällä ydinaseitaan Venäjä voisi pelastaa ihmiskunnan maailmanlaajuiselta katastrofilta`.
  https://www.rt.com/russia/578042-russia-nuclear-weapons/

  Karaganovin kirjoitukseen reagoitiin voimakkaasti sekä maan sisä- että ulkopuolella. Reaktio johtui osittain hänen asemastaan, koska hän on ollut sekä presidentti Boris Jeltsinin että presidentti Vladimir Putinin poliittisena neuvonantajana. Reaktio voi johtua myös oletuksesta, että jotkut lähellä valtaa olevat poliitikot kuten hän saattavat mahdollisesti omata sisäpiiritietoa.

  Venäläiset asiantuntijat, mm. yli 20 venäläistä eturivin Think Tank -ajatushautomoa, julkistivat `kollektiivisen nuhteen` Karaganovin mielipiteen johdosta. Heidän mielestään olisi äärimmäisen vastuutonta ja vaarallista vaatia Venäjää tekemään ennalta ehkäisevä ydiniskua saadakseen yliotteen pattitilanteesta länsiblokin kanssa Ukrainassa.

  `Venäjän asiantuntijat antavat kollektiivisen nuhteen`.
  https://www.rt.com/russia/579773-russian-experts-rebuke-nuclear/

  Keskusteluun osallistuivat myös (seuraava linkki):

  -professori Alexey Makarkin,
  -poliittisten teknologioiden keskuksen varapuheenjohtaja, Sergei Poletaev,
  -Vatfor-projektin perustaja ja toimittaja, filosofi Alexander Dugin,
  -Elena Panina, entinen valtionduuman varajäsen ja kansainvälisten poliittisten ja taloudellisten strategioiden instituutin johtaja ja
  -politologi Ilja Grashchenkov, aluepolitiikan kehittämiskeskuksen puheenjohtaja.

  `Ydinsodan käyttäminen maailman pelastamiseksi on kuin käyttäisi giljotiinia päänsärkyyn` – Venäläiset asiantuntijat vastaavat vaatimukseen atomi-iskusta`.
  https://www.rt.com/russia/578218-experts-respond-to-call-for-atomic-strike/

  Kollektiiviseen nuhteeseen osallistui myös ulko- ja puolustuspoliittisen neuvoston jäsen ja viestintäneuvonantaja Ilja Fabrichnikov, joka kirjoitti:

  `Miksi olen eri mieltä Venäjän vaatimuksesta käyttää ydinaseitaan länttä vastaan`.
  https://www.rt.com/russia/578165-russia-shouldnt-use-nuclear-weapon/

  `Lännen on oltava vakuuttunut siitä, että sen politiikka on holtitonta ja sillä voi olla seurauksia. Venäjän tulisi tarkistaa ydinasedoktriiniaan ja madaltaa ydinasekynnystään estääkseen länttä harjoittamasta holtitonta politiikkaa`.

  `Venäjän ydinasedoktriinin on muututtava – Kremlin entinen neuvonantaja` (Sergei Karaganov).
  https://www.rt.com/russia/589818-russia-nuclear-doctrine-change/

  Ilmeisesti Karaganov viittaa tässä ennaltaehkäisevään, aktiivisen puolustukseen (ensi-iskuun), kirjoittaessaan ydinasekynnyksen madaltamisesta. Mitä muita perusteita voisi olla Venäjän ydinaseen käytön kynnyksen madaltamisella, koska Venäjän ydinaseita koskevan sodankäynnin strategia on kalibroitu niin yksiselitteisesti ja huolellisesti, ettei siihen ole jätetty tulkinnanvaraa.

  Venäjän federaatio on valmis käyttämään ydinaseita ainakin seuraavassa neljässä skenaariossa tai niiden yhdistelmässä:

  a) (jos sillä on) uskottavia tietoja ballististen ohjusten laukaisemisesta Venäjän federaation ja/tai sen liittolaisten alueelle hyökkäämiseksi;
  b) vihollisen ydinaseiden tai muiden joukkotuhoaseiden käyttö Venäjän federaation ja/tai sen liittolaisten alueella;
  c) vihollisen isku Venäjän federaation kriittisiin valtion tai sotilaallisiin laitoksiin, joiden deaktivointi häiritsisi ydinaseiden vastatoimia;
  d) aggressio Venäjän federaatiota vastaan tavanomaisilla aseilla, joissa valtion olemassaolo on uhattuna`.

  Edellä (a.-d.) on esitetty selvät ehdot Venäjän ydinaseiden käytön kynnykselle. Eikö teksti ole hämmästyttävän yksinkertaista ja selvää?

  Aktiivisen puolustuksen vaativa ennaltaehkäisevä isku on perusteltu viimeistään silloin, kun esimerkiksi kolmas maailmansota on jo aloitettu. Mutta kuka määrittää meneillään olevan kolmannen maailmansodan ensilaukauksen? Eikö Venäjän/Ukrainan konflikti ja varsinkin sen laajentuminen täyttä sinänsä jo WWIIIn starttilaukauksen ehdot.

  Ensi-isku on kummankin sotaa käyvän osapuolen sodankäynnistä ja erityisesti ydinasesodasta käyttämä termi. Ensi-iskulla tarkoitetaan vihollisen voimien tuhoamista ennen kuin se ehtii suorittaa oman ensi-iskunsa, viittaan esimerkiksi Israelin suorittamaan ensi-iskuun suuren sovituspäivän sodassa 1973, vaikka muuta väitetäänkin:

  Jom kippur -sota.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Jom_kippur_-sota

  Yhdysvaltojen sotilaalliseen strategiaan kuuluu ydinasein tehtävä ensi-isku (`pre-emptive strike` = ennaltaehkäisevä isku), joka kuuluu myös Naton strategiaan. Meneillään olevassa sotilaallisen geopolitiikan ja -strategian kriittisessä tilanteessa ensi-isku esimerkiksi Kiovassa olisi vain yksi sotatoimi muiden jo vakiintuneiden sotatoimien jatkumona.

  Ensi-isku voisi toimisi samalla testinä länsiblokille. Mikäli vastaus olisi symmetrinen niin vastataanko siihen epäsymmetrisesti?

  Yhtä aikaa ammuttu täyslaidallinen tuhoaa molemmat osapuolet.
  https://images.fineartamerica.com/images/artworkimages/medium/1/1-naval-battle-english-school.jpg

  Traagisuudessaan tämä olisi pahempi kuin `pyrhoksen voitto`, koska henkiin jäisivät ainoastaan ne piruparat, jotka sattuisivat olemaan sillä hetkellä maata kiertävällä avaruusasemalla.

  Venäjän nykyajan ulkopolitiikan huippuasiantuntija toteaa:

  `Tämä ei tarkoita, etteikö aihetta pitäisi käsitellä. Pelkkä ajatus siitä on pyhästi strutsin kaltainen lähestymistapa. Tässä mielessä Karaganovia on kiitettävä hänen asemansa suoraviivaisesta esittelystä. Sen keskustelun pitäisi olla osa uuden strategisen vakauden käsitteen kehittämistä sellaisen käsitteen tilalle, jota ei voida enää korjata`.

  `Miksi Venäjä ei voi `raitistaa länttä` käyttämällä ydinpommia` (Fjodor Lukjanov).
  https://www.rt.com/russia/578721-why-russia-cannot-sober-up-the-west/

  `Kun keskustellaan hypoteettisesta atomihyökkäyksestä Länsi-Eurooppaan, herää kysymys: miten Yhdysvallat vastaisi? Lähes kaikki asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että amerikkalaiset eivät missään olosuhteissa vastaisi ydinasehyökkäykseen liittolaisiaan vastaan tehdyllä ydinhyökkäyksellä alueellemme. Muuten, jopa (presidentti Joe) Biden on sanonut niin avoimesti` (Eric Zuesse).

  Venäjän sotilasasiantuntijat uskovat kuitenkin, että seurauksena voi olla massiivinen tavanomainen vastaisku. Voidaan huomauttaa, että tätä seuraisi vielä massiivisempia ydiniskuja. Ja he lopettaisivat Länsi-Euroopan geopoliittisena kokonaisuutena.

  Eric Zuesse jatkaa: `Olen kuitenkin sitä mieltä, että jos Venäjä edes harkitsee tätä linjaa, se olisi katastrofaalinen virhe ilman, että se olisi ensin tarjonnut jokaiselle Länsi-Euroopan maalle tietynlaista kahdenvälistä molemminpuolista hyökkäämättömyyssopimusta, joka edellyttäisi myös – soveltuvin osin – niiden vetäytymistä Yhdysvaltojen Venäjän vastaisesta sotilasliitosta Natosta. Vaikka vain yksi blokin jäsen irtautuisi, se voisi sytyttää organisaation lopun`.

  `Tarjous tulisi tehdä vain yksityisesti kullekin Yhdysvaltain liittolaiselle maalle. Jos jokin asianomainen hallitus sanoo yksityisesti ei, Venäjän pitäisi sitten tarjota sopimusta julkisesti. Yleinen mielipide saattaisi sitten pakottaa kyseisen hallituksen – jonka aiempi hylkääminen sopimuksesta ei olisi vielä julkisesti tiedossa – suostumaan siihen. Näin ollen olisi kaksi mahdollisuutta päästä sopimukseen, ja tämä lisäisi huomattavasti onnistumisen todennäköisyyttä kussakin tapauksessa`.

  Eric Zuessen mukaan sopimuksen sisältö voisi olla seuraava:

  Venäjä ilmoittaa, että sen ydinohjukset kohdistetaan VAIN Yhdysvaltoja ja sen liittolaisia vastaan, mukaan lukien kaikki Naton jäsenmaat, mutta ei puolueettomia tai liittoutumattomia maita. Toisin sanoen, mistä tahansa uudesta Naton jäsenmaasta tulee siten Venäjän tuhon kohde missä tahansa kolmannen maailmansodan skenaariossa, joka saattaa tapahtua Yhdysvaltojen ja Venäjän välillä. Mikä tahansa nykyinen Nato-maa, joka hyväksyy tarjotun sopimuksen, ei enää uhkaisi Venäjää eikä siten olisi enää Venäjän kohteena`.

  `Kun puhutaan Venäjän ennaltaehkäisevästä ydiniskusta Natoon, miksi Moskova ei yritä tätä sen sijaan` (Eric Zuesse)?
  https://www.rt.com/news/579704-eric-zuesse-response-to-karaganov/

  Käänteisellä Yhdysvaltain etuosto tarjouksella voisi hyvinkin olla kantavuutta. Tarjousta seuraavan vastatarjouksen tulisi olla niin edullinen, riskitön ja houkutteleva, että siitä ei voi kieltäytyä. Uuden tarjouksen vastaanottaja on jo valmiiksi tietoinen siitä, että asema, jota hän tänään edustaa ei ole huomenna hänen etunsa.

  Varmaa kuitenkin on, että edellä esitetty, mutta muutokseen kykenemätön tilanne johtaa megaluokan geopoliittisiin ja -strategisiin häiriöön, jossa suurin häviäjä on Euroopan unioni. Tappio näissä kisoissa Euroopan unionille tulee olemaan niin suuri, että itsensä vahingoittamisen hopeamitalia ei edes jaeta. Euroopan menestyksen salaisuus on aina ollut Venäjä ja kun se tästä luopuu, niin ,,, omapahan on asiansa:

  `Nyt uusi geostrateginen tilanne vaatii kiireesti paluuta alkuperäiseen ajatukseen – koko Venäjän kääntymistä itään koko Siperian, tietysti Uralin, ensisijaisen kehityksen kautta. Toisin sanoen puhumme koko maan `siberisaatiosta`. Länsi-Eurooppa suljetaan moneksi vuodeksi, eikä siitä pitäisi enää koskaan tulla ensiluokkaista kumppania, kun Aasia kehittyy nopeasti` (Karaganov).

  `Globaalina vallan keskuksena vanha maailma on loppu. Moskova ymmärtää tämän todellisuuden, mutta entiset kumppanimme kieltävät edelleen`.

  `Venäjän matka Eurooppaan on ohi` (S. Karaganov).
  https://www.rt.com/news/590016-sergey-karaganov-russia-west/

  Seuraavassa jakeessa (Luu 9:5) esiintyvä `Polis` (m.kreik. πόλις, monikossa poleis, πόλεις) tarkoitti antiikin Kreikassa kaupunkia, jolla viitattiin sen aikaisiin kaupunkivaltioihin. Polis oli tyypillinen tapa, jolla kreikkalaiset yhteisöt olivat antiikin aikana järjestäytyneet.

  Kukin Polis oli oma poliittinen kokonaisuutensa, jolla oli omat poliittiset instituutionsa, lakinsa ja oikeudenkäyttönsä sekä omat uskonnolliset ja yhteisölliset käytäntönsä, ja siten niitä voidaan pitää itsenäisinä valtioina.

  Antiikin kaupunkivaltioita, Poliksia, voisi verrata länsiblokin nykyisiin valtioihin. Läntiset valtiot ovat osoittaneet sanoissaan ja teoissaan, etteivät ne suostu minkäänlaiseen rakentavaan kumppanuuteen Venäjän kanssa.

  Eikö Venäjälle anneta ns. `kunniakasta perääntymistietä` eli tarjota heille kuuluvia turvatakuita? Pakotetaanko Venäjä ehdoin tahdoin toimimaan tavoilla, jotka eivät ole kenenkään etu? `Ottakaamme ketut kiinni (kansainväliset siionistit), pienet ketut, jotka viinitarhoja turmelevat, sillä viinitarhamme ovat kukassa` (Lau 2:15).

  Pahimmassa skenaariossa Kiovan tie näyttäisi olevan Hiroshiman ja Nagasagin tie! Mikäli `siperian opin`, Kiovan, varoituslaukaus ei menisi perille ja siihen vastattaisiin, niin on mahdollista, että seuraavaksi grillataan Berliini, Pariisi, Lontoo, Washington ja Helsinki! `Katso, he ovat kuin kuivat korret: tuli polttaa heidät; he eivät pelasta henkeään liekin vallasta. Se ei ole hiillos heidän lämmitelläkseen eikä valkea, jonka ääressä istutaan` (Jes 47:14).

  `Kauhu ja kuoppa ja paula on edessäsi, sinä maan asukas` (Jes 24:17).

  LOPUKSI

  https://static.mvlehti.net/uploads/2023/11/image-9.png

  `Ja missä eivät ota teitä vastaan,
  siitä kaupungista (πολις = polis) lähtekää pois,
  ja pudistakaa tomu jaloistanne,
  todistukseksi heitä vastaan`.

  (Luu 9:5).

  LÄHTEITÄ

  Moskova ei epäröi käyttää ydinaseita, jos Ukrainan vastahyökkäyspyrkimykset onnistuvat ja valtaavat takaisin `Venäjän maan`.
  https://www.breitbart.com/europe/2023/07/31/kremlin-threatens-to-use-nuclear-weapons-if-ukraine-retakes-russian-land/
  Yritykset palauttaa Venäjä vuoden 1991 rajoille johtavat vain yhteen asiaan. Maailmanlaajuiseen sotaan länsimaiden kanssa käyttäen valtiomme koko strategista arsenaalia. Kiovassa, Berliinissä, Lontoossa, Washingtonissa.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=282121
  Kremlin kovaääninen Dmitri Medvedev on tehnyt selväksi, että jokainen, joka yrittää pidättää presidentti Vladimir Putinin, voi odottaa tuntevansa ydinase-Venäjän vihan, mukaan lukien `kaikki aseemme`.
  https://www.breitbart.com/europe/2023/03/24/russia-threatens-to-nuke-everyone-over-international-criminal-court-arrest-warrant-for-putin/
  On lukuisia syitä, miksi neuvottelut Venäjän hyökkäyksen lopettamiseksi Ukrainaan eivät todennäköisesti onnistu, mutta yksi kompastuskivi on erityisen vakava ja harvoin mainittu.
  https://cepa.org/article/how-russias-new-constitution-hinders-peace-in-ukraine/

  NEWSKY

  Plusääni(4)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat