Kansainvälinen mielenosoitus vapauden ja ihmisoikeuksien puolesta!

World Wide Demonstration Helsinki 22.1.22 klo 14.00 

Kansainvälinen mielenosoitus vapauden ja ihmisoikeuksien puolesta, yhtä aikaa 150 kaupungissa ympäri maailmaa! 

Pääteemat: Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan itsemääräämisoikeuden puolesta, Stop koronapassi -ja lasten koronarokotukset. 

Aika: 22.1.22 klo 14:00 

Paikka: Helsinki. Kulkue lähtee Senaatintorilta ja päätyy Rautatientorille, jossa ohjelma alkaa klo 15:00. 

Reitti: Unioninkatu – Aleksanterinkatu – Mannerheimintie – Kaivokatu 

World Wide Demonstration Helsinki 22.1.22 klo 14.00 | Koronarealistit 

_________________ 

Päätelmiä

 Magneettimedian toimitus

Mielenosoitukseen on todellakin aihetta, jopa muutenkin kuin vain Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan itsemääräämisoikeuden puolesta sekä koronapassin että lasten koronarokotuksien pysäyttämiseksi. Toki nämä ovat ajankohtaisia ja hirvittävän tärkeitä asioita, joista emme voi vaieta, emmekä niitä hyväksyä. 

Mutta Magneettimedian toimitus ei tässä yhteydessä malta olla käsittelemättä asiaa hiukan laajemmin. 

Ensinnäkin Suomi on viety ulkomaisella ohjeistuksella täydelliseen laittomuuden tilaan, missä viranhaltijat ja poliittiset valtaapitävät rikkovat tietoisesti Suomen perustuslakia sekä muitakin lakeja. Hiukan historiaan viitaten sanottakoon, että Suomi vietiin Euroopan unioniin ja Euroopan talous- ja rahaliittoon (EMU) valtiopetoksella. 1-8  

EU:n elvytyspaketin eli tulonsiirtorahaston hyväksyminen (v. 2021) rikkoo röyhkeällä tavalla Suomen valtiosääntöä, sillä siinä “elvytyspaketin”  kannattajat ovat toimineet valtiosäännön PL 73 §:n säätämää pakollista menettelyä ja 5/6-enemmistöä noudattamatta. Tässä asiassa on tietysti muitakin laittomuuteen viittaavia tekoja.   

Elpymispaketin hyväksyminen tarkoitti sitä, että Suomen viimeisimmätkin itsenäisyyden rippeet saisivat kuoliniskun, ja maa syöstiin kasvottomien kansainvälisten koron kiskontaan perustuvan velkarahajärjestelmän kynittäväksi, ja samalla ankkuroitiin EU:n liittovaltiohankkeeseen. 

Suomen eduskunta hyväksyi vuoden viimeisessä täysistunnossaan esityksen hoitohenkilöstön rokotevelvoitteesta. Äänestyksessä tartuntatautilain väliaikaista muutosta kannatti 107 edustajaa ja vastusti 32.9 Nämä hoitohenkilökunnan pakkorokotukset toimivat porttina suunnitelmille kaikkien Suomessa olevien rokottamattomien henkilöiden pakkorokotuksille. 

Pakkorokotukset ja koronapassin käyttöön otto rikkovat sekä perustuslakia että yhdenvertaisuuslakia.  

Yhdenvertaisuuslain 8 § sisältää sen, että perustuslain 6 § on pidettävä voimassa, mikä velvoittaa 6 §:n mukaan sitä, että ihmisiä ei saa asettaa eriarvoiseen asemaan terveydentilan perusteella. 

Nykyinen Suomen valtionjohto noudattaa täysin Brysselin ja Maailman Talousfoorumin (WEF) käskytystä. Suomen valtionvelka on noussut EU:n kaudella hirvittävästi ja Suomi on ottanut kahtena koronavuonna yhteensä lähes 30 miljardia euroa lisää velkaa.10 

Koronahuijauksen yhtenä tärkeimpänä tavoitteena on Suomen talouden romahduttaminen valtionvelan suunnattomalla kasvattamisella ja lainankorkojen nostamisella. Näin menetellen alistetaan kokonaiset valtiot ja kansat isänmaattomaan korko-velka-orjuuteen, jonka seurauksena valtioita valvovat sekä hallitsevat äveriäät finanssimiehet. Tämä tarkoittaisi ”valaistunutta” totalitarismia, joka syrjäyttää kansallisvaltiot ja riistää kansalaisilta oikeuden yksityisyyteen, itsenäisyyteen sekä elinkeinonvapauteen. Tässä Klaus Schwabin ihannemaailmassa (dystopia) kansalaisiin suuntautuva sähköinen valvonta, yritysten ja kuluttajien rahaliikenne, poliittinen päätöksenteko ja terveyteen sekä lääkitykseen liittyvät päätökset ovat kaikki kytkettyinä ylikansallisen harvainvallan ohjaukseen. Tälle modernille Neuvostoliiton syntyprosessille toimii tienraivaajana paljon kutsuttu ”suuri uudelleenkäynnistys”, joka on englannistettuna The Great Reset. 

Täytyy siis valmistautua vallankumoukseen eli taisteluun Suomen itsenäisyyden saavuttamiseksi. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

World Wide Demonstration Helsinki 22.1.22 klo 14.00 | Koronarealistit 

Elvytyskusetus ja tutkintapyynnöt – VirkaMafia 

 1. https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lausunto/Documents/pevl_14+1994.pdf (Sivu 4.) 
 1. HS 22.10.1995 
 1. http://www.finlex.fi/fi/viranomaiset/foka/1998/19981193 
 1. Satakunnan Kansa 21.2.1998 
 1. http://www.eurooppatiedotus.fi/doc/fi/julkaisut/EU-kronologiaSU.pdf s. 36 
 1. Hentilä 2008, s. 163–164. 
 1. Itsenäisyys on vaarassa: kamppailu Suomesta 1917 vallankumouksesta 1990-luvun eurohuumaan, 1993; Epäluottamuslause hallituksen EU-politiikalle: Raportti Suomen EU-jäsenyyden kohtalokkaista seurauksista, 1994; Mihin Suomea viedä?: Maamme nykytila ja tulevaisuus asiantuntijoiden arvioimana, 1995; EU-kaappaus: Raportti tapahtuneesta, Vapaan Suomen liitosta, Suomen tulevaisuudesta, 1995; Yrjö Leinon salattu kujajuoksu: oliko ministeri kaksoisagentti? 2001; Itsenäisyydestä on kysymys – vaiettu totuus EU:n perustuslaista (toim. Ilkka Hakalehto ja Antti Pesonen), 2005. 
 1. Rikoslaki 13. Luku. http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L13 

9.Hanna Eskonen ja Kristiina Tolkki (28.12.2021). Yle-uutiset. Eduskunta hyväksyi hoitohenkilökunnan ”pakkorokotukset” 

10. Yle uutiset (24.5.2021). Suomen valtionvelka kasvaa, mutta korkomenot sen kuin supistuvat – mitä riskejä velkaantumisessa nyt on? 

25 kommenttia

 1. Tämän päiväisissä (18.1.22) Yle:n uutisissa klo 18 kerrottiin, että koronavirusta on nyt tutkittu 2 v. ja paljon on löydetty. Voisivatko asiantuntijat vähän valistaa, mitähän he ovat mahtaneet löytää?
  Mahtaisko klo 20.30 tulla asiasta enemmänkin.
  https://areena.yle.fi/1-50924348#autoplay=true

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Seuraavakin artikkeli vahvistaa sitä, mikä korona-”rokotteiden” todellinen tarkoitus on:

  ”Nemos News Network,

  Covid-19-pistos oli osallisena 93 prosentissa kuolemantapauksista ihmisillä, joille tehtiin ruumiinavaus. Mielenkiintoisin huomioitava seikka on se, että alkuperäinen kuolinsyyntutkija tai syyttäjä väitti, että ne eivät johtuneet kansanmurhapistoksesta. Alun perin tutkittiin viisitoista ruumista, jotka olivat iältään 28-95-vuotiaita. He olivat kuolleet 7 päivän ja 6 kuukauden välillä ”rokotuksen” jälkeen. Jatkotutkimukset kuitenkin paljastivat, että hyytymisruiske oli kuolinsyy 14:llä potilaalla 15:stä. Hyökkäyksen kohteeksi joutunut elin oli sydän, mutta myös muita elimiä, kuten keuhkoja ja maksaa, oli mukana. Näiden löydösten merkitys on hämmentävä, sillä kyseessä on mahdollisesti miljoonia kuolemantapauksia.

  Tohtori Sucharit Bhakdi ja tohtori Arne Burkhardt ovat tehneet suurenmoista työtä tehdäkseen yleisön tietoiseksi näistä vaarallisista Covid-19-ruiskeista. Perheenjäsenet pyysivät, että näiden uhrien ruumiit tutkitaan perusteellisesti. Tohtori Bhakdi on omistanut koko elämänsä mikrobiologian ja tartuntatautien harjoittamiselle, opettamiselle ja tutkimiselle. Tohtori Burkhardt on maailmankuulu patologi ja virologi, joka on julkaissut yli 300 artikkelia immunologian, bakteriologian ja virologian aloilla. Molemmat työskentelevät tällä hetkellä Saksassa. Ironista kyllä, tohtori Bhakdi harkitsee maasta lähtöä, koska terveysviranomaiset haluavat hänen 4-vuotiaan lapsensa Covid-rokotuksen.

  Sekä tohtori Bhakdi että tohtori Burkhardt huomasivat, että 14:ssä 15:stä todistetusta potilaasta oli laajalti merkkejä siitä, että elimistö hyökkäsi itseään vastaan, mitä he eivät olleet koskaan aiemmin nähneet. Nämä potilaat olivat ihmisiä, jotka kuolivat kotona, urheilutapahtumissa, autossa tai työpaikalla. Tohtori Burkhardt pystyi lisäämään tutkimuksiinsa vielä 55 potilasta, jolloin kokonaismäärä nousi 70:een. Yli 90 prosentilla kuolleista tohtori Burkhardt löysi tappaja-T-lymfosyyttien tekemän autoimmuunin itsehyökkäyksen näiden elinten kudoksissa, iältään 28-90-vuotiaista. Kaikissa kuolemantapauksissa löydettiin samat patologiset löydökset. Ainoa yhteinen nimittäjä kaikilla näillä ihmisillä oli kansanmurhaa aiheuttava Covid-rokotus, geenipohjainen terapia, joka aiheutti piikkiproteiinivaurioita kudoksiin. Neljä Covid-19-rokotuksen uhreista sai vain yhden annoksen. Jokaisen Covid-pistoksen myötä immuunijärjestelmä heikkenee asteittain. Tohtori Bhakdi kuvailee pistoksia ”vuotaviksi”, jotka tuottavat piikkiproteiineja, jotka valmistavat elimiä tappajalymfosyyttien hyökkäykselle. Hän totesi myös, että nämä imusolmukesolut kuolevat. Nämä solut ovat vastuussa elimistössämme jo olevien virusten ja bakteerien, kuten tarttuvan mononukleoosin, sytomegaloviruksen, herpesviruksen, Epstein-Barr-viruksen, tuberkuloosin, toksoplasmoosin ja muiden lepotilassa olevien virusten ja bakteerien tuhoamisesta. Tohtori Bhakdi totesi myös, että rokotettujen keskuudessa on ”kasvainten ja syöpien räjähdysmäinen lisääntyminen, jota kukaan ei osaa selittää”. Lymfosyytit ovat soluja, jotka ovat vastuussa syöpien hallinnasta kehossamme.

  Tohtori Hoffe oli aiemmin tänä vuonna havainnut omassa tutkimuksessaan, että 60 prosentilla potilaista, jotka saivat kansanmurharokotteen, oli kohonnut D-dimeeriarvo, joka on pienten verisuonten seinämillä tapahtuvan hyytymisen indikaattori. Tohtori Ryan Cole, toinen patologi, on havainnut kohdun syövän ja muiden kasvainten määrän lisääntyneen kaksikymmenkertaiseksi. Tohtori Cole on todennut, että ”rokotteet” eivät saa potilaita tuottamaan riittävästi erittyvää IgA:ta. Immunoglobuliini A on ensimmäinen puolustuslinja haitallisia mikrobeja vastaan, ja samalla ylläpidetään tasapainoista immunologista vastetta. Lopuksi tohtori Cole myöntää, että pistettyjen T-solujen infiltraatiot ovat kudostuhoa aiheuttavia. Hän haluaa tehdä tutkimuksen, jossa selvitetään, miten piikkiproteiini kerrostuu infiltraattien kohdalla oleviin elimiin.

  PÄÄTELMÄ

  Bhakdin/Burkhardtin työryhmän työ on pomminvarma. Tämä on ensimmäinen tutkimus, jossa selitetään, miten kansanmurhapistokset tappavat lymfosyyttejä imusolmukkeissa, jotka vastaavat elimistön jätevedenpuhdistamoa. Tämä johtaa näin ollen siihen, että isäntään tarttuvat lepotilassa olevat taudinaiheuttajat pääsevät esiin. Tunnen henkilökohtaisesti Pennsylvaniassa asuvan sairaanhoitajan, joka sairastui vyöruusuun ja Covid-19-infektioon kolmannen tehosterokotuksensa jälkeen. Yksi kysymyksistä, joita minulla on, ja uskon, että tarvitsemme lisää tutkimusta, on tämä: Onko lymfosyyttien kuolema Covid-injektion pysyvä seuraus? Tiedämme aiemmista tutkimuksista, että jokainen pistos näyttää tuhoavan immuniteetin. Ovatko pistetyt ihmiset luomassa itselleen vasta-aineista riippuvaisen vahvistumisen, joka johtaisi läpimurtoinfektioihin?

  Bhakdin/Burkhardtin ryhmän sekä tohtori Hoffen ja tohtori Colen työ voidaan hahmotella seuraavasti. Ensinnäkin pienissä verisuonissa tapahtuville tulehdustapahtumille on ominaista T-lymfosyyttien ja kuolleiden endoteelisolujen runsaus, mikä puolestaan voi johtaa veritulppiin. Toiseksi T-lymfosyytit kerääntyvät laajasti verisuonia ympäröivään kudokseen. Kolmanneksi nämä tappajasolut tunkeutuvat massiivisesti elimiin ja kudoksiin. Kaikkien näiden tutkijoiden työstä käy ilmi, että sydän on tärkein asianomainen elin, mutta hyytymistä voi tapahtua missä tahansa näiden Covid-pistosten yhteydessä, aivoista verisuoniin. Nämä ”hyytymispistokset” on lopetettava!”

  https://prepareforchange.net/2022/01/17/93-of-autopsies-reveal-people-who-were-vaccinated-with-covid-19-jab-died-from-vaccine/

  Links:

  https://www.SteveKirsch.substack.com

  https://www.commonlawnews.com

  For Dr. Bhakdi’s bombshell video:

  https://www.bitchute.com/video/fHIT55iM4Zv9/

  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 3. TÄRKEÄ OSANOTTO
  Tähän mielenosoitukseen on erittäin tärkeätä osallistua. Hoitohenkilökunnan pakkorokotukset romahduttavat koko terveydenhoitojärjestelmän. Lasten rokottaminen myrkkypiikillä on kammottava rikos: lapsista tulee steriilejä ja monet kuolevat. Tämä on tietoista väestön vähentämistä. Koronahuijaus on siis tietoista väestön vähentämistä sekä mahdollisesti ihmisten kytkemistä tekoälyverkkoon, joka mahdollistaisi ihmisten digitaalisen ohjailun eli ihmiset muuttuisivat tahdottomiksi orjiksi. Kyseessä on Maailman Talousfoorumin (WEF) ja sitä kautta miljardöörikerhon vallankaappaus, jonka kerhon ytimessä ovat Siionin Viisaat eli juutalainen eliitti. Juutalaisten uskontoon kuuluu maailmanvaltaus, josta viime kädessä on kysymys. Nyt on vielä mahdollista levittää oikeata tietoa juutalaisista ja heidän motiiveistaan, mutta kun ihmiset on saatettu digitaalisen järjestelmän orjiksi, niin kaikki sananvapaus on poistettu. Kyseessä on maailmanhistorian suurin huijaus, jossa on kyse koko ihmiskunnan olemassaolosta. Kaitselmus ei salli tätä kumousta, vaan toimii toisinpäin eli vapahtaa kansat miljardöörikerhon orjuudesta ja luo uuden maailman, jossa velkaan perustuva talousjärjestelmä lakkaa olemasta ja kansat tulevat todella vapaiksi. Nyt tarvitaan uusi uskonto, sillä vanha kristinusko on kuollut ja ryhtynyt palvelemaan perkelettä eli juutalaisia. Emanuel Swedenborgin kautta tullut uusi Jumalallinen Ilmoitus saattaa kansat jälleen Jumalan yhteyteen ja pelastaa kristinuskon perkeleeltä. Kansojen satoja vuosia kestänyt henkinen orjuus loppuu ja kansat tulevat todella vapaiksi. Vain aito kristinusko, joka perustuu oikean Kolminaisuuden ymmärtämiseen ja Jeesuksen työn todelliseen tuntemiseen, voi pelastaa planeetan. Osallistu mielenosoitukseen 22.1. Helsingissä! Äänestä VKK:ta aluevaaleissa. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 4. Mielenosoitukset ihmisoikeuksien puolesta ovat perusteltuja!

  `WHO:n pääjohtajalta synkkä varoitus: `Pandemia ei ole lähelläkään loppua`. Maailman terveysjärjestön pääjohtaja toppuuttelee toiveita pandemian lopusta`.

  Rokotteita suosittelee WHOn pääjohtaja, todistetusti `entinen` terroristi!

  Eliitti ei lopeta `pandemiaa` ennen kuin pääsee päämääräänsä. He lopettavat `pandemian` silloin kun kansat on saatu riittävän tiukkaan kontrolliin, josta ei paluuta enää ole ja jossa toisinajattelijat voidaan diskriminoida ja siirtää leireille.

  Kiirettä pitää! Asian tiimoilta strategiaa on meuhkattu jo kaksi vuotta, joten mistä äkillinen kiire. Tosiasiassa omikron on hieman kausiflunssaa lievempi flunssa-aalto ja joka nyt on vahvistunut tavanomaiseksi kausiflunssaksi.

  Tänään Aamu-uutisista poimittua! Kohdat 1. – 9 (uutisointijärjestyksessä):

  1. `Koronapassi voi muuttua rokotepassiksi`!

  Ihan varmasti, väljä `koronapassi`-käytäntö muuttuu rokotepassi-seurannaksi, koska näin saadaan aikaan pakkorokotukset ja sitä myötä kansalaisten tiukka kontrolli. Tässä asiassa eliitti ei kysy neuvoa minkään maan hallitukselta, jotka ovat ylivelkaantuneet ja noudattavat tasan tarkkaan eliitin tahtoa.

  `Käytännössä tämä rokotepassijärjestelmä saisi aikaan sen, että ihmisiä voitaisiin kontrolloida, seurata, tarkkailla, ja mikä pahinta, kaikki ne, joita kutsutaan ns. `toisinajattelijoiksi`.
  Rokotepassi on sosiaalinen luottoluokitusjärjestelmä:
  https://rapsodia.fi/rokotepassi-on-sosiaalinen-luottoluokitusjarjestelma/

  Vielä vähän aikaa niin Israelissa kaikki se mikä liittyy covid-vouhotukseen ja sen `hoitamiseen` rokotuksineen päivineen tulee paljastumaan suuren luokan pluffiksi. Se on vain asetettu kansoille malliksi.

  2. `Miten käy testauksen jäljityksen`!

  `Testaus ja jäljitys on osa kuntien lakisääteistä tehtävää, jota sairaanhoitopiirit tukevat ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) koordinoi. Koronavirustartunnan jäljityksen tavoitteena on tunnistaa tartunnalle altistuneet rokottamattomat henkilöt mahdollisimman varhain`.

  Huoli `rokottamattomien` testauksesta, johon kuuluvat myös ne rokotetut, joiden edelliset rokotukset ovat vanhentuneet on läpinäkyvää Jäljitys poistuu rokotepassin tultua voimaan, koska kansalaiset pystytään silloin pakottamaan tehokkaammin kaikenlaisten rajoitusten ja sanktioiden uhalla piikille.

  3. `Sairaanhoidon kuormitus yhä kasvussa`!

  `Sairaanhoidon kuormitus on noussut entistä merkittävämmäksi epidemiamittariksi. Tartuntamääriä ei ole haluttu enää tarkkailla silmä kovana, sillä rokotukset ovat suojanneet useita tartunnan saaneita vakavalta koronataudilta`.

  Tartunnanjäljityksessä ei ole ruuhkaa, ja tartunnan lähteet on saatu hyvin selville. Sairaanhoito ei ole koronasta johtuen koskaan ollut kuormittunut. Ulosajetut sotelaiset ja koronaan sairastuneet piikitetyt sotelaiset saivat aikaan kuormitusilluusion. Kysykää vaikka sairaanhoitopiireiltä, mutta mieluummin niiltä joille työnsä menettämisen `pelko ei ole vielä antanut valtaa`.

  4. `Miten Suomen koronastrategia muuttuu`!

  Koronastrategian päivittäminen ei oikeasti auta tilanteeseen, josta on jo säädetty vallan lain tasolla, vaan tartuntatautilain mukaisen menettelyn noudattamatta jättämisestä. Meneillään olevassa koronastrategian päivitysvouhotuksessa ammutaan rivit suoriksi nimen omaan menettelytapojen osalta.

  5. `Omikron tartunnan saanee suurin osa suomalaisia`!

  Kausiflunssan aikana tosiaankin suurin osa suomalaisista voi saada kausiflunssan, jossa suurimmalla osalla oireet ovat niin lievät etteivät he edes huomaa `sairastuneensa`, mutta rokotettujen rokotuksista saamaa immuniteettivajetta, jotka sairastuvat nyt herkemmin ja vakavammin kuin terveinä päivinään tullaan käyttämään törkeästi hyväksi perusteltaessa covid-agendan jatkotoimenpiteitä.

  6. `Uudet koronalääkkeet kalliita`!

  Totta ihmeessä ne ovat kalliita, maksoipa kustannukset veronmaksaja tai veronmaksajia lypsävä valtio, onhan tämä lääkeyhtiöille niin erinomainen rahasampo, että siitähän ei luovuta.

  7. `Uudet lääkkeet eivät ratkaise koronaepidemiaa, mutta tuonevat lisäapua esimerkiksi immuunipuutokseen`!

  `Tuonevat` epävarmuuslauseke ei ole mitenkään uutta eikä kuulu lääketieteeseen. `Tuonevat` epävarmuus on esiintynyt eri muodoissaan hyvin tiuhaan. Se vain osoittaa, ettei uusiakaan `lääkkeitä` ole testattu asianmukaisesti, samaan tapaan kuin kokeellisia GMO-injektioita (covid-rokote?), jotka eivät vieläkään ole saaneet edes myyntilupaa ja että vastuuvapauslausekkeilla on vapautettu kaikki muut toimijat paitsi rokotetut.

  8. `Kansan luottamus demokratiaan on ennätyksellisen alhaalla`!

  No ihan varmasti! Juuri tähän pyritään! Hiljattain amerikkalaisyhtiö tutki 28 maan kansalaisten suhtautumista hallituksensa toimintaan. Lopputulema oli ennalta arvattava, ja se on: demokratia ei toimi. Mutta samassa tutkimuksessa suitsutetaan kuinka yksinvaltaisesti johdetut maat pärjäsivät demokratioita paremmin.

  9. `Autoratiiviset maat porskuttavat vapaasti`!

  Tsai, jai, jai sitä vapauden huumaa mikä on tulossa! Ette voi edes kuvitella miten onnellisia ja autuaita kohta ollaan. Autoritaariset maat ovatkin saavuttaneet sen `onnellisten` kansalaisten tilan, johon globalisaation eliitti pyrkii kaataessaan perustuslailliset demokratiat.

  Yhteenvetona edellisistä, uutiset 1. – 9, voidaan huomata, ettei koko asian tiimoilta luotu `huoli kansanterveydestä` perustukaan millään tavalla lääketieteeseen, vaan raakaan politiikkaan.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 5. Ilmatilaloukkaukset

  Jatkossa kannattaa varautua ihan oikeasti ilmatilaloukkauksiin. Ollaan sitten hyvin, hyvin hyvin vihasia kun suututaan – jookos!

  `Nyt tulee politiikkaa eikä mitään sellaista lääketiedettä`:
  Ilmatilanloukkaus:

  `Lentokoneethan vaan lentelevät` (Sale).

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 6. Kiinan malli

  `Nykyisin tiukka turvallisuuslaki kieltää Kiinasta irtautumisen puolesta puhumisen. Hongkongin itsenäisyyden ajaminen voi johtaa jopa 10 vuoden vankeustuomioon`:

  Hong Kong aikoo soveltaa uutta turvallisuuslakia:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/politiikka/nelj%c3%a4-vuotta-vankilassa-virunut-aktivisti-vapautettiin-hongkongissa-%e2%80%93-alueen-tiukan-turvallisuuslain-rikkominen-johtaa-vuosien-vankeuteen/ar-AASVaaR?ocid=msedgntp

  Islamilaisten uiguurien tilanteesta puhutaan sujuvasti ihan täyttä paskaa kaikissa valtamedioissa (suomennettu):
  https://www.youtube.com/watch?v=f45sm32wz1g

  Muistattekos kun: Suomen pääministeri Sanna Marin kommentoi kiinalaisvähemmistö uiguurien kohtelua Twitterissä:
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/paaministeri-marin-kommentoi-uiguurinaisten-jarkyttavia-kertomuksia-kauppa-tai-talous-eivat-ole-syita-kaantaa-katsetta-pois-naista-julmuuksista/8054428#gs.mb4iq3

  Ja sittemmin:

  Yle kysyi Sanna Marinin uiguuritviitistä ja Kiina lähetti viestin pääministerille ja Suomen hallitukselle: Tulkaa käymään Xinjiangissa:
  https://yle.fi/uutiset/3-11775710

  Kävikö Sanna Marin paikan päällä? Ei käynyt, mutta se ei estä meitä käymästä. Tältä se näyttää rauhaa rakastavien kiinalaisten silmin:

  Ja:

  Meille on pakkosyötetty länsimaiden median kautta valheita kuinka muslimiuiguuriparat protestoivat rauhanomaisesti poliisiväkivaltaa vastaan Kiinassa ja tästä syystä heitä pidätetään. Todellisuudessa muslimiuiguurit pyrkivät tappamaan niin paljon han-kiinalaisia kuin pystyvät. Kaduilla rehottaa täysi uiguuriväkivalta! Kiinalaisen veri virtaa vuolkaasti!

  Mikä maa ei suojelisi omia kansalaisiaan muslimifundamentalisteilta? Ai niin ,,, länsimaat! Mutta Kiina suojelee! Pitäsköhän jatkossa hakea turvapaikkaa sieltä?

  Kaikkein raflaavimmat tilannekuvaukset muslimiuiguurien väkivallasta Kiinassa onkin poistettu kaikessa hiljaisuudessa. Videoissa, jotka on poistettu muslimiuiguurit tappavat kiinalaisia avoimesti kaduilla.

  Sanna Marinin ja Li Anderssonin huolestumiset muslimiuiguureista ovat todella outoja. On suoranainen ihme, että kiinalaiset eivät ole vielä vastanneet suomalaisille tuon kummemmin, mutta he kyllä muistavat tuon verisen loukkauksen – katsokaahan vaan! Kiinalaisten tuntoja ja oikeuskäsitystä on loukattu syvästi!

  `Kiianan malli` otetaan käyttöön pikemmin kuin luulemme Euroopan Unionissa, mutta vähän muuteltuna ja kohteet tulevat olemaan yllättävät. Terroristilait voimaannutetaan ja pidetään itsellään oikeus määritellä kuka on `terroristi`.

  Jo nyt radikaalin islamilaisen terroristin synonyymiksi kelpuutetaan `äärioikeistolainen radikaali`, jonka määritelmä on olla kansallismielinen, patriootti, isänmaallinen, kansallisen perustuslain puolestapuhuja tai muuten vain maan hallituksen toimia kritisoiva kansalainen. Hallitukselle kun on annettava `työrauha` ,,, nääs (saattaa globalistien agenda päätökseen)!

  Tässä vaiheessa pääsee vielä pidätyksellä ja vähän myöhemmin linnalla, mutta jatkossa ei, viitaan Euroopan Unionin perustuslakiin, joka on `ensisijainen` ja viittaan vielä kansallisiin perustuslakeihin, jotka tullaan tekemään tyhjiksi.

  `Riot and Upheaval` tulevat ovat jo kirjattu EUn perustuslain tuomioon perustuva lauseke (alaviitteen alaviite), jolla tuomitaan kansalainen kuolemaan.

  Aktivistitoimittajia on toki pidätetty maailmalla noin puolen tuhatta käy ilmi Toimittajat ilman rajoja -järjestön (RFS) vuosiraportista. Pidätysten kärjessä komeilevat Myanmar, Valko-Venäjä ja Hong Kong. Kiina johtaa pidätettyjen toimittajien tilastoja: pitkälle toista sataa asenteellista pidätettyä.

  Reporters Without Borders (RFS) -järjestön mukaan hyvä uutinen on, että nyt toimittajia on saanut surmansa vähiten 20 vuoteen kun `vain` 46 toimittajaa menetti henkensä virantoimituksessa. Mikähän hyvä uutinen tuokin on? 46 kuollutta toimittajaa sattuu nyt vain olemaan 46 kuollutta toimittajaa liikaa, vaikka olivatkin väärässä paikassa ja väärään aikaan.

  On se sitten ihmeellistä, että aina kun lyöt, missä tahansas kohtaa, talikkosi maahan, tässä median luomassa pilttuussa, niin aina se uppoaa kahvaa myöten paskaan! Se on tuo medianlukutaito ja jonkin asteinen factchekkerin taito silti pidettävä yllä!

  On vain kaksi vaihtoehtoa selittää Suomen hallituksen jäsenten puusilmäisyys kiinalaisasiassa: Aamulääkkeet ovat jääneet joko ottamatta, tai sitten niitä on otettu liikaa!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Full Text: China: Democracy That Works
   BEIJING, Dec. 4 (Xinhua) — China’s State Council Information Office on Saturday released a white paper titled ”China: Democracy That Works.”
   Esipuhe ja päätelmä konekäännettynä pitkästä artikkelista koskien demokratiaa Kiinassa
   Taitaa maa olla demokraattisempi kuin oma maamme.
   Demokratia on ihmiskunnan yhteinen arvo ja ihanne, jota Kiinan kommunistinen puolue ja Kiinan kansa ovat aina vaalineet.
   Tänä vuonna vietetään KKK:n satavuotisjuhlavuotta. Vuonna 1921 tapahtuneesta perustamisestaan lähtien puolue on pitänyt Kiinan kansan hyvinvointia ja Kiinan kansakunnan nuorentamista pysyvinä päämäärinään, ja se on pyrkinyt jatkuvasti varmistamaan kansan aseman maan herroina. Kiina on maa, jolla on useita tuhansia vuosia vanha feodaalihistoria ja joka vuoden 1840 oopiumisodan jälkeen muuttui puoliksi feodaaliseksi ja puoliksi siirtomaayhteiskunnaksi. Viimeisten sadan vuoden aikana puolue on johtanut kansaa kansan demokratian toteuttamisessa Kiinassa. Kiinan kansalla on nyt todella käsissään oma tulevaisuutensa sekä yhteiskunnan ja maan tulevaisuus.
   Kansan asema maan herroina on kansandemokratian ydin. Vuonna 2012 pidetyn Kiinan kansantasavallan 18. kansalliskongressin jälkeen puolue on kehittänyt Kiinan demokratiakehityksen ja poliittisen järjestelmän syvemmän ymmärtämisen myötä koko prosessin kattavan kansanvaltaisuuden keskeiseksi käsitteeksi ja pyrkinyt muuttamaan sen ja asiaankuuluvat demokraattiset arvot tehokkaiksi instituutioiksi ja konkreettisiksi toimiksi.
   Kokonaisvaltaisessa kansanvaltaisessa demokratiassa yhdistyvät prosessikeskeinen demokratia ja tulossuuntautunut demokratia, menettelyihin perustuva demokratia ja sisällöllinen demokratia, suora demokratia ja epäsuora demokratia sekä kansan demokratia ja valtion tahto. Se on sosialistisen demokratian malli, joka kattaa kaikki demokraattisen prosessin osa-alueet ja kaikki yhteiskunnan sektorit. Se on todellinen demokratia, joka toimii.
   Demokratia on konkreettinen ilmiö, joka kehittyy jatkuvasti. Se on juurtunut historiaan, kulttuuriin ja perinteisiin, ja se saa erilaisia muotoja ja kehittyy eri kansojen valitsemien, niiden tutkimuksiin ja innovaatioihin perustuvien polkujen mukaisesti.
   Paras tapa arvioida, onko maan poliittinen järjestelmä demokraattinen ja tehokas, on tarkkailla, onko johtajien seuraaminen säännönmukaista ja lain mukaista, voivatko kaikki ihmiset hoitaa valtion ja yhteiskunnan asioita sekä taloudellisia ja kulttuurisia yrityksiä lain säännösten mukaisesti, voivatko kansalaiset ilmaista vaatimuksensa esteettä ja voivatko kaikki alat osallistua tehokkaasti maan poliittisiin asioihin, voidaanko kansallinen päätöksenteko toteuttaa järkevällä ja demokraattisella tavalla, voivatko kaikilla aloilla pätevät ihmiset osallistua reilun kilpailun kautta kansalliseen johto- ja hallintojärjestelmään, johtaako hallituspuolue valtion asioita perustuslain ja lain mukaisesti ja voidaanko vallankäyttöä rajoittaa ja valvoa tehokkaasti.
   Demokratia ei ole koristeellinen koriste vaan väline, jonka avulla voidaan käsitellä kansalaisia askarruttavia asioita. Se, onko maa demokraattinen, riippuu siitä, ovatko sen kansalaiset todella maan herroja, onko kansalaisilla äänioikeus ja ennen kaikkea oikeus osallistua laajasti, onko heille annettu suullisia lupauksia vaaleissa ja ennen kaikkea, kuinka monet näistä lupauksista on täytetty vaalien jälkeen; onko valtiollisissa järjestelmissä ja laeissa poliittisia menettelyjä ja sääntöjä, ja mikä vielä tärkeämpää, pannaanko näitä järjestelmiä ja lakeja todella täytäntöön; ovatko vallan käyttöä koskevat säännöt ja menettelyt demokraattisia, ja mikä vielä tärkeämpää, onko vallan käyttö aidosti julkisen valvonnan ja tarkastusten kohteena.
   Demokratia on jokaisessa maassa kansalaisten oikeus, ei niinkään harvojen kansakuntien etuoikeus. Kansalaisten pitäisi arvioida, onko jokin maa demokraattinen, eikä kourallisen ulkopuolisten sanelemana. Kansainvälisen yhteisön pitäisi tunnustaa, onko jokin maa demokraattinen, eikä muutaman itseoikeutetun tuomarin pitäisi päättää siitä mielivaltaisesti. Demokratiasta ei ole olemassa mitään kiinteää mallia, vaan se ilmenee monissa eri muodoissa. Maailman lukemattomien poliittisten järjestelmien arvioiminen yhdellä mittapuulla ja erilaisten poliittisten rakenteiden tarkastelu yksivärisenä on itsessään epädemokraattista.
   Rikkaan monimuotoisessa maailmassa demokratia esiintyy monissa eri muodoissa. Kiinan demokratia kukoistaa muiden maiden demokratian rinnalla sivilisaatioiden puutarhassa. Kiina on valmis antamaan kokemuksensa ja voimansa maailmanlaajuiseen poliittiseen edistykseen yhteistyön ja vastavuoroisen oppimisen kautta.

   Päätelmä
   Demokratiajärjestelmää voidaan aina parantaa. Ihmiskunnan pyrkimykset ja kokeilut paremman demokratian aikaansaamiseksi eivät koskaan lopu.
   Kiina on edistynyt huomattavasti demokratian kehittämisessä, mutta nykyaikaistamisen uusien vaatimusten ja kansan demokratiaan kohdistuvien uusien odotusten täyttämiseksi Kiinan on vielä tehtävä lisäparannuksia. Kansainvaltaa edustava Kiinan kansalliskomitea jatkaa kattavan sosialistisen nykyaikaistamisen tiellä kansandemokratian puolustamista, kansankeskeisen kehitysfilosofian omaksumista, koko prosessin kattavan kansandemokratian edistämistä, demokratian terveen kehityksen varmistamista ja pyrkimystä monipuoliseen inhimilliseen kehitykseen ja yhteiseen vaurauteen kaikkien hyväksi.
   Nykymaailma elää muutoksia, joita ei ole nähty vuosisataan. Se voi ennakoida toiveita ja mahdollisuuksia sekä riskejä ja haasteita. Kaikki kansojen itse valitsemat demokratian polut ansaitsevat asianmukaisen kunnioituksen. Meidän olisi pyrittävä rauhanomaiseen kehitykseen, turvattava oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, lisättävä demokratiaa ja vapautta sekä parannettava ihmisten hyvinvointia. Tämä on ainoa tapa rakentaa synergiaa kaikkien sivilisaatioiden välille pyrittäessä kohti parempaa tulevaisuutta.
   Sivilisaatiot rikastuvat vaihdon ja vastavuoroisen oppimisen kautta. Kiinan kansa on valmis tekemään yhteistyötä kaikkien muiden kansojen kanssa ympäri maailmaa edistääkseen ihmiskunnan yhteisiä arvoja – rauhaa, kehitystä, oikeudenmukaisuutta, oikeudenmukaisuutta, demokratiaa ja vapautta. Keskinäisen kunnioituksen hengessä ja noudattaen periaatetta, jonka mukaan etsitään yhteistä pohjaa ja jätetään erimielisyydet syrjään, lisäämme uusia elementtejä maailman poliittiseen rakenteeseen ja etenemme yhdessä kohti yhteisen tulevaisuuden globaalia yhteisöä.
   Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)
   http://en.people.cn/n3/2021/1204/c312369-9928374.html
   Siitä vaan lukemaan

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
   1. Xi leikkii Davosin miestä
    PEPE ESCOBAR – TAMMIKUU 19, 2022
    Presidentti Xi Jinpingin virtuaalisessa erityispuheessa Maailman talousfoorumin Davosin vuoden 2022 toimintasuunnitelmassa on kaikki palapelin sisällä olevan arvoituksen elementit.
    Puhe kuului samaan aikaan, kun ilmoitettiin Kiinan BKT:n kasvavan 8,1 prosenttia vuonna 2021 ja hyödykekaupan saavuttavan uusia huippulukemia: globaalin valmistusteollisuuden keskus on maailman suurin viejä jo kahdeksantena peräkkäisenä vuonna.

    Se, että Xi käyttää Davosia sopivana PR-foorumina, ei välttämättä tarkoita, että Kiina hyväksyy Davosin agendan. Davosilla ei loppujen lopuksi ole mitään tekemistä monenvälisyyden kanssa.
    Viime joulukuussa WEF lykkäsi Davos 2022:n tammikuusta alkukesään. Nähtäväksi jää, voiko tällä olla jotain tekemistä WEF:n sen heinäkuussa 2021 pelaaman kyberpandemian Cyber Polygonin tulon kanssa.

    WEF-erra Schwab itse määritteli sen ”kattavaksi kyberhyökkäykseksi, joka voisi pysäyttää kokonaan sähköhuollon, liikenteen, sairaalapalvelut ja koko yhteiskunnan.”. Covid-19-kriisiä pidettäisiin tässä suhteessa pienenä häiriönä verrattuna suureen kyberhyökkäykseen.”
    Nykyinen – maailmanlaajuinen – ahdinkomme saattaa siis olla vain ”pieni häiriö” verrattuna siihen, mitä seuraavaksi tulee. Ja sitä on jo pelattu.

    Kukaan, Zeuksesta Shivaan, ei tiedä, mitä seuraavaksi tulee – paitsi että Nato laajenee ulkoavaruuteen. Silti on hyvin kuvaavaa, että selvä mahdollisuus maailmanlaajuiseen talousromahdukseen – samalla kun Xi edistää Kiinan johtamaa globalisaatiota 2.0 – tapahtuu samanaikaisesti

    Nato provosoi Venäjää sotaan ja Yhdysvallat demonisoi Kiinaa.

    Sanoinkuvaamattomien keskinkertaisuuksien ”johtama” kollektiivinen länsi katsoo Venäjän ja Kiinan strategista kumppanuutta ikään kuin se olisi jonkinlainen kaksipäinen antikristus. Xi puolestaan ei näytä olevan vaikuttunut: hän on taolaisen Bob Dylanin tavoin katsellut joen virtausta ja hylännyt nämä pelkät ”vastavirtaukset” kättään heilauttamalla.
    https://www.unz.com/pescobar/mr-xi-plays-davos-man/

    Plusääni(1)Miinusääni(2)
   2. Pieni osa Kiinan demokratian mallista kertovan linkin pitkästä ja perusteellisesta artikkelista
    IV. Toimiva demokratia
    Täydellisten instituutioiden ja laajan osallistumisen ansiosta koko prosessin kattava kansandemokratia on kehittynyt ideasta hallintojärjestelmäksi ja -mekanismiksi, joka on juurtunut kiinalaisen yhteiskunnan maaperään ja tullut osaksi ihmisten elämää. Käytännössä periaate, jonka mukaan kansa on maan herra, ilmenee puolueen hallintopolitiikassa ja -toimenpiteissä, puolue- ja valtioelinten kaikessa toiminnassa kaikilla tasoilla sekä pyrkimyksissä vastata kansan odotuksiin paremmasta elämästä. Demokratian valo on valaissut koko Kiinan alueen ja antanut kansalle mahdollisuuden nauttia laajoista ja konkreettisista demokraattisista oikeuksista.
    1. Kansan laajat oikeudet
    Perustuslain mukaan kaikki valta Kiinan kansantasavallassa kuuluu kansalle, ja kansa hoitaa valtion asioita, taloudellisia ja kulttuurisia yrityksiä sekä yhteiskunnallisia asioita lain säännösten mukaisesti eri kanavia pitkin ja eri tavoin
    2. Demokraattisen osallistumisen laajentaminen
    Jos kansaa herätellään vain äänestämään, mutta sen jälkeen se horrostaa, se ei ole todellista demokratiaa. Jos kansalle tarjotaan suuria toiveita vaalikampanjan aikana, mutta sillä ei ole sananvaltaa sen jälkeen, se ei ole todellista demokratiaa. Jos kansalle tarjotaan suuria lupauksia vaalikampanjan aikana, mutta se jää sen jälkeen tyhjin käsin, se ei ole todellista demokratiaa. Kiinassa demokratian käsite on juurtunut ihmisten mieliin, ja demokratian harjoittamisesta on tullut olennainen osa jokapäiväistä elämää ja työtä, mikä on johtanut laajaan ja jatkuvaan demokraattiseen osallistumiseen. Demokratiasta on tullut normaali käytäntö, joka on tuonut suurta elinvoimaa kiinalaiseen yhteiskuntaan.
    3. Tehokas kansallinen hallinto
    Demokratia ja kansallinen hallinto toimivat rinnakkain. Demokratian edistyminen ja kansallisen hallintotavan nykyaikaistaminen ovat toisistaan riippuvaisia ja vahvistavat toisiaan. On vaikea nähdä, miten maa voi toimia hyvänä esimerkkinä muulle maailmalle, jos sen oma demokratiamalli on epäonnistunut tai tehoton kansallisessa hallinnossa. Yksi hyvän demokratiamallin olennainen piirre on, että se edistää hyvää hallintotapaa ja vauhdittaa kansallista kehitystä.
    4. Sosiaalinen vakaus ja harmonia
    Demokratia on sekä yhteiskunnallisen edistyksen tulos että merkki. Demokratia voi kukoistaa vain yhteiskunnassa, joka perustuu vapauteen, tasa-arvoon, oikeudenmukaisuuteen, sivistyneisyyteen, yhtenäisyyteen ja harmoniaan.
    5. Tehokas vallankäytön rajoittaminen ja valvonta
    Valta on kaksiteräinen miekka. Se voi edistää demokratiaa ja hyödyttää kansaa vain, jos sitä käytetään tehokkaiden rajoitusten ja valvonnan alaisena. Valvomatta se on aina omiaan karkaamaan käsistä, sabotoimaan demokratiaa ja vahingoittamaan kansaa.
    Kiinassa vallankäyttöä on alettu valvoa ja valvoa yhä enemmän. Kansan antamaa julkista valtaa käytetään ja tullaan aina käyttämään yleisen edun nimissä.

    Joukko maita käyttää demokratiaa poliittisena välineenä. Ne omaksuvat hegemonisen ajattelutavan, jonka mukaan ”kaikki, jotka ovat eri mieltä kanssani, ovat väärässä”, ja puuttuvat demokratian nimissä muiden maiden sisäisiin asioihin ja loukkaavat niiden suvereniteettia omien poliittisten etujensa ajamiseksi. Ne myös lietsovat vastakkainasettelua ja irtautumista ”demokratian tuomisen” verukkeella, mikä aiheuttaa loputonta epävakautta monissa osissa maailmaa ja pahentaa kansainvälisiä jännitteitä.
    Demokratiamallin toimivuus on testattava käytännössä, ja kansan on arvioitava se. Kiinan kansan on arvioitava, onko Kiinan demokratiamalli menestyksekäs. Kaikki kiteytyy siihen, voivatko ihmiset nauttia hyvästä elämästä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kansalaisten tyytyväisyys hallitukseen on pysynyt yli 90 prosentissa jo vuosia. Tämä on yksiselitteinen todiste demokratian tehokkuudesta ja elinvoimaisuudesta Kiinassa. Kiinan kansa jatkaa päättäväisesti valitsemallaan tiellä kohti laajempaa demokratiaa.
    Meidän olisi pyrittävä rauhanomaiseen kehitykseen, turvattava oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, lisättävä demokratiaa ja vapautta sekä parannettava ihmisten hyvinvointia. Tämä on ainoa tapa rakentaa synergiaa kaikkien sivilisaatioiden välille pyrittäessä kohti parempaa tulevaisuutta.

    Full Text: China: Democracy That Works
    BEIJING, Dec. 4 (Xinhua) — China’s State Council Information Office on Saturday released a white paper titled ”China: Democracy That Works.”
    http://en.people.cn/n3/2021/1204/c312369-9928374.html
    ——
    Miksi meidän on viisasta pysyä puolueettomana maana
    https://mvlehti.net/2022/01/18/totuuden-etsijoiden-suuri-nato-keskustelu-suomi-tarvitsee-puolueettomuuden-video/

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Suuri WWD-mielenosoitus ihmisoikeuksien puolesta Helsingissä lauantana 22.1.2022

  Sarjassaan kuudes riippumaton Worldwide Demonstration (WWD 6.0) järjestetään ympäri maailmaa lauantaina 22.1.2022. Suomessa suurmielenosoitus järjestetään Helsingissä, jossa mm. protestoidaan koronapasseja vastaan ja vaaditaan ihmisoikeuksien kunnioittamista.

  https://mvlehti.net/2022/01/17/suuri-wwd-mielenosoitus-ihmisoikeuksien-puolesta-helsingissa-lauantana-22-1-2022-klo-14/

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 8. OIKEUDENKÄYNNIT KORONASTA
  Oikeudenkäynnit koronarikollisia vastaan alkavat pian. Niitä ajaa kuuluisan juristin Reiner Fuellmichin työryhmä. Kannattaa katsoa suomeksi tekstitetty ohjelma ”Mitä on laitettu sinun piikkiin veronmaksaja?” https://blokkimedia.net/ Siinä kerrotaan, että injektiopulloihin on laitettu erilaisia määriä myrkkyjä, joita testataan, mitkä parhaiten tappaisivat. Näin toimivat rikolliset rokotefirmat, erikoisesti Pfizer. On käsittämätöntä, ettei EU eikä Suomen THL tutkituta varmuuden vuoksi näitä injektioita, vaan ostavat ne sokkona rokotevalmistajilta. Injektiot tulevat useissa erissä, jotka testaavat, minkälaisia vaikutuksia niillä on uhreihin. Sadat tuhannet ovat jo kuolleet ja miljoonat vammautuneet. Kyseessä on maapallon väestön vähentäminen. Ainoastaan Ano Turtiainen Eduskunnasta on vaatinut näiden myrkkypiikkien testaamista. VKK on kansan asialla.
  Äänestä VKK:ta aluevaaleissa. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 9. SUPER TOXIC BATCHES AND HIGH VARIABILITY IN COVID VACCINES
  https://everydayconcerned.net/2022/01/03/super-toxic-batches-and-excessive-variability-found-in-pfizer-moderna-and-janssen-vaccines-by-data-analysis-of-cdc-vaers-find-out-how-toxic-your-batch-is/
  Sama videona
  https://www.bitchute.com/video/1gYNpCZUtG5W/

  Pätkä tuolta :
  ”Pfizer has deployed 9500 batches in the US. The toxic batches are in specific series in different lettered ranges, and their clear mathematical sequencing suggests this was done completely intentionally and consciously, with experimentation intent as indicated by the clear numbering and labeling, reports Craig Paardekooper.”

  Todellakin, tuossa otannasta selviää suunnilleen se, että tietyt Jenkkeihin toimitetut k-rokote-erät ovat olleet hyvin myrkyllisiä. Tämä Pfizerin K-Rokote ei siis ole ollut ollenkaan tasalaatuista tavaraa, niinkuin voisi olettaa. Mun mielestä tämä selittää sen, miksi joillekkin rokotetuille ei tule juuri ollenkaan haittoja, ja joillekkin ovat tulleet erittäin vakavat haitat tästä k-rokotteesta. Tässä suoritetaan aivan törkeää ihmiskoetta. Kokeillaan miten mikäkin myrkkyseos vaikuttaa.

  Tuolta artikkelista selviää tarkemmat luvut, miten haittavaikutukset kohdistuvat juuri tiettyihin valmiste-eriin.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 10. Poliittinen tilanne on hermoja raastava. Välillä on hyvä ottaa asioihin toinen kuvakulma ja tarkastella tilannetta planeetan tason hengellisen kehityksen kannalta. Meneillään on selvästikin eri aikakausien siirtymävaihe, johon liittyy vanhan valtakauden rakenteiden raju eloonjäämis- ja kuolinkamppalilu. Entiset valtarakenteet ja näihin tukeutunut eliittiporras ei pysty pitämään yllä valtaansa hiljaisin ja rauhanomaisin keinoin. Kansojen sorto ja murhaaminen ei ole eliitin itsensäkään kannalta optimaalinen keino pysyä vallassa. Ne saattavat kieliä myös epätoivosta. Eliitti haluaa maksattaa oman ahdistuksensa meillä eli tavallisilla kansalaisilla. Meillä ei saa olla mukavampaa kuin eliitillä itsellään. Siksi eliitti haluaa nähdä meidän kärsivän omassa puristusotteessaan ja järjestää lopulta verikekkereitä joskin siten, että uhrit lumotaan eli aivopestään eliitin hallitsemilla välineillä. Tuo aivopesu on niin tökeröä, että fiksuimmat alamaiset huomaavat sen, mistä on kysymys. Eliitti on kuitenkin taitavasti suosinut helposti aivopestäviä typeryksiä rakentamassaan valtahierarkiassa ja nyt tuon hierarkian on aika romahtaa perusteellisesti, koska typerykset eivät voi ylläpitää toimivaa valtiota. Sen korvaajaksi on kaavailtu keskusälyn ohjaamien ihmisrobottien järjestelmää, joka on niin hullu ja mielisairas visio, ettei se voi toteutua. Se on lähinnä valtansa menetyksestä pelästyneen eliitin viimeinen keino pysyä hierarkian huipulla. Paljon vahinkoa kuitenkin tulee tapahtumaan eikä ”vanhaan normaaliin” ole enää paluuta. Typeryksiä tulee kuolemaan massoittain. Heitä ei jää kaipaamaan kukaan eikä heistä ole hyötyä kenellekään. Fiksut jäävät seuraamaan prosessia sivussa tai mahdollisesti osa heistäkin joutuu sortumisprosessin uhreiksi. Alla on erittäin tiivis esitys siitä, mikä prosessi on nyt meneillään hengellisen kehityksen näkökulmasta käsin.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 11. JUUTALAISET KORONAHUIJAUKSEN TAKANA
  Juutalaisten hallitsema media länsimaissa on syypää korona-aivopesuun, johon kansat ovat ajautuneet. Aivan samoin juutalaiset ovat aivopesseet maailman uskomaan holokaustivalhetta. Juutalaisten tavoitteena on heidän uskontonsa mukaan maailmanvaltaus. Tähän he ajattelivat pääsevänsä kolmannella maailmansodalla, mutta avuksi tulikin sotilaslaboratorioissa kehitetty menetelmä ohjata ihmisiä injektoimalla heidät. Juutalaiset ovat USA:n armeijan ja sotateollisuuden takana, ja he ovat murhanneet toisen maailmansodan jälkeen noin 30 miljoonaa ihmistä eri maissa. Maailman Talousfoorumi on täysin juutalaisten hallussa ja maailma etenee kohti Great Resetiä suurin harppauksin. Juutalaiset ovat myös koronarakotusten takana. Rothschildien Blackrock omistaa enemmistön suurimmista rokotevalmistajista. Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla on juutalainen. AstraZenecan toimitusjohtaja Pascal Soriot on juutalainen. Johnson & Johnsonin toimitusjohtaja Alex Gorsky on juutalainen. Lisäksi juutalainen Bill Gates rahoittaa Modernaa sekä WHO:ta. Juutalaiseen uskontoon kuuluu se, että he voivat murhata kokonaisia kansoja saavuttaakseen tavoitteensa. Nythän koronapiikkeihin kuolee miljoonia ihmisiä. Ns. länsimaat ovat nykyisin täysin juutalaisten ohjauksessa. He yrittävät lietsoa sotaa Venäjää ja Kiinaa vastaan. Juutalaiset määritteli Jeesus Kristus seuraavasti: ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (Joh. 8: 44), Ja: ”Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: ’Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua.’” (Matt. 4: 8-9). Tätä perkelettä juutalaiset kumartavat. Vielä: tohtori Max Mandelstammin avajaispuheessa Baselin sionistikonferenssissa 29.8.1897 (Le Temps, 3.9.1897): ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.” Juutalaiset ovat siis itse lihaksi tullut perkele. Tietenkään eivät kaikki juutalaiset, mutta valtaosa heistä kulkee Siionin Viisaiden johdattamaa tietä kohti maailmanvaltaa. Uskon kuitenkin, että juutalaiset epäonnistuvat huijauksessaan ja kansoille paljastuu heidän suunnitelmiensa koko kauheus. jonka johdosta alkavat juutalaisvainot, joihin verrattuna natsien vainot olivat hyttysen hyminää. Nyt jos paljastaa juutalaisten maailmanvaltaushankkeen, joutuu heti leimatuksi antisemitistiksi. Antisemitismi on pahin mahdollinen polttomerkki, joka on syntynyt holokaustivalheesta. Natsit vainosivat juutalaisia, mutta heillä ei ollut juutalaisten rodullista tuhoamista suunnitelmissaan. En ole kansallissosialismin kannattaja, mutta se ei ollut läheskään niin paha, mitä länsimainen propaganda yrittää väittää. Juutalaiset julistivat sodan Saksalle vuonna 1933 ja se sota jatkuu vielä tänäänkin. Saksa ei ole enää itsenäinen valtio, vaan tiukasti vapaamuurarien eli juutalaisten ohjaama. Suomen tulisi luoda paremmat välit Venäjän ja Kiinan kanssa eikä veljeillä juutalaisten johtaman USA:n kanssa. Mutta Suomen poliittinen johto on täysin mätä. Ota osaa mielenosoitukseen 22.1. Nyt tarvitaan todellisia vapauden puolustajia, muuten paha eli juutalaiset voittavat. Äänestä VKK:ta aluevaaleissa. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
  1. Juutalaisuudesta tuli kuolemankultti viimeistään siinä vaiheessa, kun juutalaiset suuressa mittakaavassa hylkäsivät Jeesuksen Kristuksen. Vanhatestamentallisen temppelikultin juutalaisuudessa eläinuhrit olivat tärkeässä osassa ja ne toimivat esikuvana Jeesuksen Kristuksen sovituskuolemalle. Uhrattu eläin luovuttaa elämänsä eli lihansa ravintona pappis-heimolle eli leeviläisille, jotka puolestaan huolehtivat kansaa synnistä puhdistavista rituaalimenoista. Mooseksen kautta annetut rituaalilait olivat Jumalan asettamia ja toimivat kansan siunaukseksi aina Jeesuksen Kristuksen ilmestymiseen asti. Eläinuhrit muuttuivat epäjumalanpalvonnaksi Jeesuksen sovituskuoleman jälkeen. Aiheen teologiaa valottaa erityisesti Heprealaiskirje Uudessa Testamentissa.

   Koska juutalaisten Temppeli tuhoutui vuonna 70 jkr. roomalaisten valloitettua kapinoivan Jerusalemin, niin juutalaiset oppineet kehittivät temppelikultin sijalle erinäisiä salamenoja, jopa ihmis- ja lapsisuhreja, koska eivät päässeet eroon pakkomielteestään uhraamiseen ja pappissäätynä olemiseen. Näin juutalaisista kehkeytyi okkultismin ja mustan magian rituaalien mestareita. Juutalaiselle peruskansalle pidettiin yllä harmittomia synagoogamenoja, koska toiminnalle tarvittiin hyväksyttävä yleisuskonnollinen ja hyviä moraaliarvoja julistava julkisivu. Koko ajan taustalla juutalaiset oppineet ja rabbit kuitenkin kehittelivät synkkää kuolemankulttiiaan, jonka päämääräksi ja motivaattoriksi otettiin juutalaisen rodun kosto muille kansoille, erityisesti ”roomalaisille” sekä nousu koko maapallon valtiaiksi Messias-kuninkaan alaisuudessa. Juutalaiset rabbit eivät epäröineet vihkiä itseään pahojen henkivoimien palvelijoiksi. Messiaan paluuta nopeuttaakseen rabbit kehittelivät mm. käänteisen moraaliopin, jossa syntiä ja saastaisuutta harjoittamalla turmellaan maailma siihen pisteeseen asti, että Messiaan on pakko ilmestyä maapallolle korjatakseen tilanteen. Juutalaiset rabbit halusivat pettää itseään ja uskoivat, että heidät synneillään ja harjoittamallaan kuolemankultilla on jalo suuri päämäärä. Tämä ajattelu muistuttaa muistuttaa nykyajan kommunismia, jossa yksittäisten ihmisten hengellä ei ole mitään arvoa ja kaikki on uhrattavissa suuremman päämäärän eteen.

   Juutalaiset ovat levittäneet jumalattomuutensa kaikkiin kansoihin ja nyt iso osa maapallon väestöstä on vailla jumalyhteyttä ja jopa kieltää Jumalan olemassaolon tai henkisyyden elävöittävän merkityksen. Näin kuolemankultti on päässyt kaikkialla helposti valtaan. Juutalaiset toimivat ikäänkuin kuolevan ihmiskunnan ruumiin matoina, jotka hanakasti kalvavat mädäntyvää ruumista pois ja kuolevat lopulta prosessissa itsekin. Prosessia avustamaan juutalaiset ovat maagisen rahakoneensa avulla nostaneet pakanakansojen johtoon parasiittisen eliittiportaan, joka tehokkaasti syö ja imee pois kansojen ruumista. Myös kansan ruumis kuolee ja välivaiheena on lauma ’golem’-hirviöitä tai zombeja, joita ”madot” liikuttavat eteenpäin hallitsemansa joukkotiedotuksen avulla. Hengellinen ihminen katselee tätä kaikkea kauhistuneena sivussa jo on koko ajan vaarassa joutua itsekin prosessin jyräämäksi.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 12. Täällä mielenkiintoisia suomennettuja videoita https://www.bitchute.com/channel/tuomiopaiva/

  Esim.
  https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/09/07/mike-adams-haastattelee-laakareita-tom-cowan-ja-andrew-kaufman/

  On nyt suomennettuna tässä https://www.bitchute.com/video/bPOlHjvTHXdF/

  ja

  Polio – Amandha Vollmer
  Videossa pureudutaan polioepidemian todellisiin syihin.

  AV käsittelee seuraavassa vuorotellen näitä kolmea artikkelia:
  1. ”POLIO not eradicated, just renamed” (”Poliota ei ole hävitetty, sille on vain annettu uusi nimi”),
  On nyt suomennettuna tässä
  https://www.bitchute.com/video/tvDmgPzgSuOD/

  ja
  Virologia on petos – soluviljelmät eivät todista sairaaksi tekevien virusten olemassaoloa. On nyt suomennettuna tässä :
  https://www.bitchute.com/video/1XU24GfzkM13/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 13. HenryMakow.com – tammikuu 20, 2022 — Jokeri paljastaa mikä on pelin henki
  Kun BBC:n haastattelussa vuonna 2014 kysyttiin, uskooko hän Jumalaan, vastasi Jokerin käsikirjoittaja-ohjaaja Todd Phillips, joka on juutalainen ja jonka oikea nimi on Bunzie:
  ”Henkilökohtaisesti en usko. Mutta uskon, että ihmisissä on korkeampi voima, kollektiivinen energia, jota voisi sanoa Jumalaksi”. Tämä on juutalainen Egregore. (Siis vain juutalainen E !, joka on nostettu Jumalaksi ja jonka palvelijaksi Vatikaanikin on kulissien takana ryhtynyt.)
  Egregore – käsite, joka edustaa erillistä ei-fyysistä kokonaisuutta, joka syntyy kollektiivisesta ihmisryhmästä.

  Gojit (ei-juutalaiset) eivät yksinkertaisesti pysty ymmärtämään, että tuon Egrigoren (järjestäytyneen juutalaisuuden) tavoitteena on sivilisaation tuhoaminen. Ajatelkaa maailmansotia, vallankumouksia, lamoja, ’transupappeja’, CRT:tä, BLM:ää, monikulttuurisuutta, siirtolaisuutta ja ”seksuaalista vapautumista”. He kutsuvat tätä ”luovaksi tuhoksi”. (Se tarkoittaa siis muiden rakentaman sivilisaation tuhoamista, eikö?)
  Miksi? Järjestäytynyt juutalainen egregore ajattelee olevansa Jumala ja ihmiskunnan pitäisi palvella sitä. Tämä on 6uild 6ack 6etterin perustelu.
  Sanomattakin on selvää, että tämä asettaa viattomat juutalaiset vaaraan. Meistä tulee syntipukkeja ja ”polttouhreja”, toteaa Juutalaisuuden hylännyt ja Kristinuskon valinnut Makow.
  Bidenin gallupluvut ovat ennätyksellisen alhaiset, mutta hän saavuttaa tarkoituksensa – tuhota Yhdysvallat.
  Rokotevaatimukset, matkustusrajoitukset ja lukitukset on kaikki suunniteltu tämän pirullisen tavoitteen saavuttamiseksi.
  ”Jokeri” on sairas ja likainen tarina miehen vajoamisesta hulluuteen, murhiin ja sekasortoon, joka juutalaisen hypen ansiosta tuotti yli miljardi dollaria. Se julkaistiin lokakuussa 2019, viisi kuukautta ennen plandemian alkua.
  Alla olevassa artikkelissa Jeffrey Tucker selittää, miten Jokeri edusti ”Tuhoamisideologiaa” ja ennakoi kommunistis-juutalaista plandemiaa.
  ””Tuhoamismielisyys” sanoo, että oman elämän toiminnan ainoana tarkoituksena tulisi olla sen tuhoaminen, mitä muut ovat luoneet, mukaan lukien muiden vapaudet ja elämä… Tuhoamismielisyyden ideologia antaa ihmiselle mahdollisuuden järkeistää, että pahuus edes jotenkin valmistelee maaperää jollekin paremmalle yhteiskunnalliselle tilalle tulevaisuudessa.”” Mutta tämä on paskapuhetta.
  Tuhoaminen on puhdasta satanismia ja ainoat ihmiset jotka hyötyvät siitä ovat kabbalisti-juutalaiset ja heidän lähipiirinsä. The Joker on lisää todisteita, jos tarvitsimme niitä, että Hollywood on nykyään satanistista (vapaamuurari) juutalaista roskaa ja likaa.
  ”Antisemitismi” on yksinkertaisesti todellisuuden kohtaamista; ihmiskunta on saatanallisesti juutalaisen kabbalismin riivaama. Mitä pikemmin keskitymme tähän, sitä pikemmin voimme pelastaa sivilisaation.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=248616

  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 14. Globalistieliitti on täysin avoimesti kertonut suunnitelmistaan ja on päättänyt ajaa läpi näitä korona-pelkokampanjan avulla. Kansallisvaltioiden hallitukset on saatu noudattamaan globaalisti yhtä ja ainoaa muutosohjelmaa, joka tähtää NWO-orjajärjestelmän luomiseen. Näin hallitukset toimivat rikollisina välikäsinä omaa kansaansa vastaan. Voidaan tietenkin kysyä, että jos joku on aivan helposti huijattavissa, niin onko hänellä oikeutta elämään? Mielestäni on, mutta ymmärrän asiaan liittyvän evoluutio-aspektin. Esimerkiksi suomalaisten joukkotuho voisi jopa palvella evoluutiota, koska iso joukko pelokkaita typeryksiä poistuu maapallolta. Kristittynä en kuitenkaan usko tämäntapaiseen evoluutioon. Koronassa ei olla edes jalostamassa ihmisrotua, koska tuho-ohjelman kovin kärki tähtää älykkäimpien ja vastuskykyisten hävittämiseen pois esim leiritysjärjestelmän ym. murhaavan sorron avulla. Korona tähtää kovaotteiseen muovailuuun ja kontrolliin geenimuuntelun ja erilaisten implanttien avulla. Tämä häpäisee ja tuhoaa ihmisrodun lopullisesti ja raamatullisessa mittakaavassa.

  Niin tai näin, kansa ei suostu uskomaan, että pahantahtoisia suunnitelmia heidän ja heidän perusoikeuksiensa tuhoamiseksi on olemassa, vaikka ohjelma lähestyy kriittistä vaihetta, jossa oikeudet on lopullisesti menetetty tai alistettu korona-tohtoreille ja korona-kommunisteille, jotka voivat riistää kenen hyvänsä oikeudet omien poliittisten mieltymyksiensä ja päivänkohtaisten tarpeidensa mukaan. Kristillinen perusoikeuskäsitys pitää näitä oikeuksia luovuttamattomina, mutta kommunistien mielestä kaikki oikeudet on alistettavissa valtiolle ja sen kulloisellekin johdolle, jota tule kunnoittaa ja palvoa eräänlaisina jumalina.

  Nykyajan koulutuksen tarkoituksena on tappaa usko kuolemanjälkeiseen elämään, jolloin ihmisiin saadaan luotua syvä psyykkinen toivottomuus ja tarkoituksettomuuden tunne. Lääkkeeksi tuohon synkkyyteen tarjotaan nurkkajumalaa (televisiota), baarielämää, irtosuhteita, urhelijoiden palvontaa … siis leipää ja sirkushuveja. Samalla ihmisiin on iskostunut luja kuolemanpelko – onhan ainokaisesta elämästä pidettävä kiinni kynsin hampain.

  Tätä kuolemankauhua sitten psykopaattiset lääkefirmojen johtajat käyttävät härskisti hyväkseen tyrkyttämällä kelvottomia litkujaan pahasti säikäytetylle lammaslaumalle, joka seuraa pääpässiä vaikka lahtauspenkille. Kätevää.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 15. Maailma on sen verran hyvin verkostoitunut, ettei kannata ottaa liian tosissaan mitään siitä mitä nyt näemme ja kuulemme, koska näille tapahtumille me emme voi mitään. Politiikassa mikään ei ole sattumaa, vaan kaikki on ennalta suunniteltua. Globaalissa politiikassa sattumia ei esiinny lainkaan.

  Pahin skenaario, jonka voimme tehdä on astua itsensä Herran varpaille. Kaikki mitä nyt näemme tapahtuvan juontuu itsestään Herrasta.

  Uskokoon ken tahtoo, mutta se on itse Herra, joka nyt on alkusyy ennen lopullista iskua hävittääkseen aluksi suuren osan ihmiskuntaa. Luuletteko todellakin, että Jeshua tulisi toisen kerran `lapasena` ratsastaen `rauhan aasilla`. Hän antaa enkeleilleen (hbr. malachi = sanansaattaja) ja `sankareilleen` Illuminaatille käskyn suorittaa ihmiskunnan teloitus. Profeettain ja todistajain veri huutaa kostoa ja se saa hyvityksen.

  Jeshuan ensimmäinen tulemus tapahtui ratsastaen `rauhan aasilla` ja se oli sovitteleva ja luonteeltaan: En minä ole tullut tuomitsemaan maailmaa vaan pelastamaan. Jeshuan toinen tulemus toteutuu `sodan hevosella` (Revelation) ja siinä sovittelut on soviteltu ja se on luonteeltaan: En minä tule pelastamaan maailmaa vaan tuomitsemaan (itse asiassa tuhoamaan).

  Sitä paitsi `Meidän yhdyskuntamme (kr politeuma = politiikka = yhteisten asioiden hoito) on taivaissa` sanotaan jo Isossa Kirjassakin. Ainut kohta koko UTssa, jossa puhutaan politiikasta. Vanha maailma on tuomittu hävimään.

  Seuraavassa mielenhallintaan (mind control) perehtynyt Fritz Springmeier tuo esille sen verkoston, joka on hallinnut maailmaa aina Nimrodin ajoista saakka. Eipä ihme, että hänet on leimattu `salaliittoteoreetikoksi`. Näitä kirjoituksia ei ole päivitetty aikoihin, mutta ne eivät ole vanhentuneet.

  Ensimmäisestä linkistä `13 bloodlines of the Illuminati` löytyy muita silmiäavaavia kirjoitelmia kuten Merovingien vaikutus Keski-Ajan Euroopassa. Verilinjat eivät ole mitään satuilua, vaan mitä totisinta totta. Onhan Yhdysvaltain presidenteistäkin peräti 44 sukua toisilleen. Sattumaako, että heidät on valittu?

  Ne, jotka ovat tutkineet esimerkiksi Suomen muinaisia kuninkaita huomaavat kuinka suuri vaikutus heillä oli eurooppalaisiin kuningashuoneisiin. Itse asiassa juuri heistä polveutuivat eurooppalaisten kuningashuoneitten vesat, myös Venäjän. Suomi olikin mahtava valtakunta tuohon aikaan.

  13 bloodlines of the Illuminati by Fritz Springmeier:
  https://dagobertobellucci.wordpress.com/2011/10/20/13-bloodlines-of-the-illuminati-by-fritz-springmeier/
  Bloodlines of the Illuminati (suomennettu):
  http://www.heinola.org/~patato/spring.html
  Syvempää tietoa illuminaateista (Friz Springmeyer & Cisco Wheeler; suomennettu):
  http://www.heinola.org/~patato/deep.html

  Mutta nyt on vanhan järjestelmän (OWO = Old World Order) kaadon aika. Uusi järjestelmä (NWO = New World Order) resetoidaan tilalle. Vanhat instituutiot hävitetään uuden tieltä niin perusteellisesti, että emme tunnistaisi saatikka uskoisi jos nyt näkisimme mikä tämän tien päässä odottaa. Ihme kyllä kaatajina toimivat juuri ne joiden ei oman etunsa mukaan näin pitäisi tehdä. Herran tuomiot tulevat kohtaamaan jumalatonta maailmaa.

  Kokeellisessa GMO-injektiossa (covid-19) on ollu alusta lähtien poliittinen päämäärä eikä lääketieteellinen. Jatkossa lyödään kaksi tarkoin ennalta suunniteltua tavoitetta läpi yhdellä iskulla. Päämääränä on siirtyä varkain kaiken kattavaan kontrolliyhteiskuntaan ja sitten EU-valtioliitosta liittovaltioon.

  Esimerkiksi EUn alueella vahvistetuista rokotepasseista siirrytään suoraan digitaaliseen lompakkoon ja samalla digitaaliseen identiteettiin, jotka kaikki ovat vain välivaiheita siirryttäessä myöhemmin kansalaisten siruttamiseen, joka jo nyt on vapaaehtoista esimerkiksi Ruotsissa. Mikäli kansat tietäisivät mihin digitaalinen identiteetti tulee lopulta johtamaan, he eivät hyväksyisi sitä.

  Diditaalinen identiteetti syventää oleellisesti integraatiokehitystä tämänhetkisessä Valtioliitossa (confederaatiossa; EU), jolla pyritään kiinalaiseen hallintomalliin. Kiinan mallissa toimivat kapitalistinen talous ja kommunistinen hallinto sulassa sovussa, johon kuuluu olennaisena osana täydellinen kontrolli.

  Kokeelliset GMO-injektiot (covid-19 rokotteet) aiheuttavat kansoissa paljon vakavia ja kuolemaan johtavia haittoja meneillään olevan ja ennen kaikkea suunnitellun seuraavan pandemian aikana.

  Rokoteohjelmien (= kontrolliohjelma) tehostamiseksi ohitetaan kansalliset perustuslait asetuksilla, jolloin samalla annetaan lupa kiertää niitä jatkossakin päämääränä lakkauttaa kansalliset perustuslait kokonaan. Väliaikaiset asetukset eivät riitä, joten aluksi kielletään perustuslaittomien menetelmien tuomiovalta ja myönnetään itselleen vastuuvapaus sekä sorvataan lait uusiksi. Tämä johtaa poliitikkojen mielivaltaan.

  Great Reset käynnistyy toden teolla ja sitä esitellään imelästi lupaamalla täysin katteettomia ja hyvältä kuulostavia utopioita. Paluu Vanhaan Normaaliin estetään ja Uusi Normaali neljänsine teollisine vallankumouksineen vahvistuu.

  Kansat saatetaan tietoisiksi rokoteyhtiöiden väärinkäytöksistä lääkäri-, tutkija ja lakimiesryhmittymien voimin ja kansat nousevatkin osoittamaan mieltään ja mellakoimaan monissa, monissa maissa.

  Rokoteyhtiöt eivät luovu vapaaehtoisesti statuksestaan ja saavuttamistaan etuisuuksista. Sairaanhoitopiireissä toteutuu henkilökunnan joukkopako ja vajaan kapasiteetin takia kansalaisten hoitoja priorisoidaan entisestään, jolloin kuolintilastot jatkavat kasvuaan, eikä niitä voida enää peitellä. Kokematonta henkilökuntaa rekrytoidaan tilalle.

  Tämän jälkeen kansoja innostetaan ryhmäkanteisiin ja oikeudenkäynteihin. Paljastukset eri kansallisten instituutioiden salailuista alkavat. Ryhmäkanteet ja oikeudenkäynnit kohdistuvat rokoteyhtiöihin ja sairaanhoitopiirien toimijoihin. Paljastukset kohdistuvat kansallisiin instoituutioihin ja niiden toimijoihin, jotka pyritään saattamaan edesvastuuseen tietoisista salailuista. Oikeudenkäynteihin menee muutama vuosi.

  Illuminaatin käsikassara, Media, aloittaa monikansallisten rokoteyhtiöiden ja kansasllisten kuningashuoneitten, presidentti-instituutioiden ja parlamenttien jatkuvan paljastamisen ja syyllistämisen pandemioiden hoidosta, niiden merkityksen mitätöimisen ja samalla alassajon.

  Monivuotisen oikeudenkäynnin tuloksena rokoteyhtiöt ja sairaanhoitopiirien toimijat todetaan syyllisiksi rokotehaittoihin. Myös kansalliset instituutiot kuten kuningashuoneet, presidentti-instituutiot ja parlamentit saavat kuoliniskun.

  Kansat vaativat em. instituutioiden lakkauttamista ja ne lakkautetaan. Ihmiset yksinkertaisesti luovuttavat valtansa uudelle NWO-systeemille, jolloin valta ei kuulu enää kansalle vaan totalitaristiselle valtiolle.

  Kun Great Reset on tullut päämääräänsä siirrytään Valtioliitosta (confederaatiosta; EU) Liittovaltiovaltioon. Nyt Suomikin olisi vain yksi Liittovaltion itsehallinnollinen osa-alue eli osavaltio, jossa lait eivät valvo viranomaistoimintaa. NWO-kontrolliyhteiskunnan aika alkaa ja kansalaiset sirutetaan rankkojen sanktioiden uhalla.

  Tulevasta maailmanvaltakunnasta on ennustettu: `Vaikka ne sekaantuvat toisiinsa ihmissiemenellä, ne eivät yhdisty toinen toiseensa` ja `Se on oleva hajanainen valtakunta` ja `Osa sitä valtakuntaa on oleva luja, osa sitä on oleva hauras`.

  Mainittu yhtäaikainen vahvuus ja heikkous ei välttämättä tarkoita ainoastaan kunkin Unionin sisällä olevia valtioita vaan myös Unioneja sinänsä. Kolme (kymmenestä) Unionista eroaa pian maailmanhallituksen noustua ja kysymyksessä on mitä ilmeisimmin `Idän Kuninkaat`. On se merkillistä, että juuri nämä poliisivaltiot eroaisivat ensimmäisinä.

  Kussakin Unionissa on muita valtioita vetävä veturi kuten esimerkiksi Euroopan Unionissa Saksa, Euraasian Unionissa Venäjä, Pohjois-Amerikan Unionissa (USA,Mexico,Kanada) USA. On selvää, että esimerkiksi Kiinan ympärille muotoutuvan clusterin muut valtiot ovat heikompia kuin emomaansa. Samoin on laita Intian ympärille kokoontuvien periferisten valtioiden tai Australian/Etelä-African jne.

  Koko maailman alueellinen uusjako tulee kattamaan kaikki kansat. Juuri tähän globalisaatiossa pyritään, eikä suurin osa tämän hetken aktivisteista edes tunne ajamaansa asiaa. Me vain ajattelemme asioista eurosentrisesti ainakin siihen asti kunnes `kansat (etnos) nousevat kansoja vastaan ja valtakunta (basileia = kuningaskunta) valtakuntaa vastaan` ja silmämme avautuvat. Vihdoin, Unionien maailmassa, kansat huomaavat mihin golobalisaatiolla alusta lähtien pyrittiin, mutta takaisin ei ole paluuta.

  Lupultahan Unionit ovat keskitettyjä monarkioita, eivät demokratioita, mutta maailmanhallituksen tullessa teokratia hallitsee Unioneita. Kansat petetään esittelemällä ne aluksi houkuttelevina parlamentti/komissio `demokratioina`, jonkinlaisina `huutokauppoina`, mitä demokatia onkin.

  Nykyisiltä kansallisvaltioilta ei tule menemään ainoastaan `prinsessa ja puoli valtakuntaa`, vaan siltä ja sen kansalaisilta menee suvereniteetti kokonaisuudessaan ja kaikki muu sen ohessa. Monet, monet nyt rikkaat puilla paljailla!
  https://www.kvaak.fi/wp-content/uploads/2007/02/24022007180236-4.jpg

  Nyt mennään vauhdilla kohti valvontayhteiskuntaa, josta esimerkiksi Geoffrey Cain kirjoittaa.

  `Kiinan valvontajärjestelmä jopa ennustaa tulevia rikoksia`:
  `Muutkin maat haluavat valvoa kansalaisiaan kiinalaisilla järjestelmillä`:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/kiinan-valvonta-kiristyy-nyt-ennakoidaan-jopa-kansalaisten-tulevia-rikoksia/vi-AAT06bP?ocid=msedgdhp&pc=U531

  Geoffrey Cain: `Los Angelesissa syntynyt ja Chicagossa kasvanut Kain asuu Istanbulissa, Turkissa ja Washingtonissa. Hän soittaa jazz pasuunaa`.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Geoffrey_Cain

  Usein Illuminaati ilmoittaa elokuvateollisuuden kautta ennakkoon suunnitelmistaan kuten tässä rikostentorjuntavirasto vangitsee rikollisia näiden vielä suunnitellessa rikoksiaan:
  Minority Report (Ensi-ilta vuonna 2002):
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Minority_Report

  Kaikki mitä nyt ja tulevaisuudessa tapahtuu johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, ettei Herran seurakunta enää toimi niin kuin sen pitäisi. Yhteys taivaan ja maan asukasten välillä on enää riekaleen varassa. Tässä ei tarkoiteta kirkkoa eikä ylipäänsä koko kristinuskoa ja sen lahkoja, kultteja ja temppeleitä, jotka kaikki ovat menettäneet tehtävänsä.

  Mikäli luottaisimme ja uskoisimme kristinuskoon tai mihinkään sen lahkoon olisi aivan sama kuin pyydystäisimme punaisen lyhtyjen kadulta huoran julistamaan meille avio-onnea.

  Näin se menee: Ensin tulevat rokotusohjelmat ja niiden aiheuttamat taudit, jotka jäävät voimaan. Sitten tulevat jatkuvat sodat suuressa mittakaavassa ja yleensä kaikenlainen väkivalta, jotka jäävät voimaan. Tämän jälkeen tulee puute kaikesta, joka jää voimaan. Yhdessä tämä kehitys: rokotusohjelmat/taudit, sodat/väkivalta, puute/immuunivaje, johtaa ennen näkemättömään lähes kahden miljardin ihmisten hivutukseen.

  Paljon pahemmat ajat seuraavat tämän jälkeen!

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 16. Eliitin esoteeriset symbolit sivustolta poimittua:

  Koronapassi Muuttumassa Rokotepassiksi. Hallituksen Sekoilu Jatkuu!:

  Kommunistista agendaa ajavat punavihreä hallitus ja Kansallinen Kokoomuspuolue. Kannattaa kuunnelle – ei pysy pitkään YTssä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 17. FALSE FLAG ON TULOSSA
  Pörssikurssit ovat laskeneet, Valko-Venäjä ja Venäjä pitävät sotaharjoituksia. Kaikki puhuvat sodan uhasta eli Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan. USA toimittaa aseita Ukrainalle ja Ukrainan naapureille. Suomessa ja Ruotsissa korostetaan Nato-optiota eli mahdollisuutta liittyä Naton jäseneksi. Venäjä haluaa vain, että sen rajoille ei tuotaisi Naton sotilasvoimia ja ohjuksia. Valtamedia puhuu täyttä häkää Venäjän mahdollisesta hyökkäyksestä Ukrainaan. Nyt lännen haukat tarvitsevat false flag -operaation eli lavastetun Venäjän hyökkäyksen. Länsi uhkaa Venäjää kovilla sanktioilla, jos Venäjä hyökkää Ukrainaan. Ennustan, että Ukraina suorittaa ”Mainilan laukaukset”. Ja Suomen Nato-piirit haluavat Suomen liittyvän Natoon heti. Saa nähdä. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 18. Juu Ukraina järjestää samaan tapaan kuin Suomi. Putinon laskenut, että Biden ja Saksan uusi kansleri antavat tilaisuuden koko Ukrainan valtaamiseen. Itse asiassa näin kv juutalaisleiitti varmasti on suunnitellutkin. Vuosia on kartoitettu ukrainalaisia Ukrainan juutalaisjohdonkin taholta ja tiedot luovutetaan Putinille. Vastaavat massamurhat tehdään kansallismielisille ja muille liian tasokkaille ihmisille, kuten itäblokissa 2. msodan jälkeen. Uusi Holodomor odottaa. Lännessä massat eivät edes ymmärrä syyttää juutalaismafiaa, koska Putin on heidän mielestään natsi

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Historia tuntee orjamaskit, rangaistusmaskit ja nyt coronamaskit. Näillä ryhmillä ei ole ollut eikä ole oikeuksia, heillä on ollut ja on ainoastaan velvollisuuksia.

  Näin `korvamerkittiin` entisinä aikoina orjia: `Ota naskali ja pistä se hänen korvansa läpi oveen; olkoon hän sitten sinun orjasi ainiaan. Samoin tee myös orjattarellesi` (5 Moo 15:17). Tämä menetelmä takasi isännälleen omistusoikeuden orjaan.

  Orjamaskit

  Orjamaskit olivat kuuliaisuuden ja omistusoikeuden merkki.
  Maski ja orja
  https://www.socialsciencespace.com/wp-content/uploads/Escrava_Anastacia.jpg
  Maski ja orja
  https://legideon.org/admin/pictures/articles/1343/0bbe252ea88021e9529bdedbae9c60fe.jpeg
  Visiiri ja orja
  https://editorial01.shutterstock.com/wm-preview-1500/7587898a/dad42fe3/Shutterstock_7587898a.jpg

  Rangaistusmaskit

  Rangaistusmaskeja käytettiin silloin kun ei haluttu ulkopuolisten tunnistavan vangittua (`rautanaamio`) tai kidutukseen.
  Rangaistusmaski
  https://i.pinimg.com/originals/90/0a/7c/900a7cfefcdb4e6ea04bb9b57ee2e932.jpg
  Rangaistusmaski
  https://image.shutterstock.com/z/stock-photo-two-torture-iron-masks-rust-134724248.jpg
  Rangaistusmaski
  https://vintagenewsdaily.com/wp-content/uploads/2019/03/2.bp_.blogspot.comscolds-bridle-1-c5f5ab8d631ba725e1f61ae7461ab83a17b876e6-640×381.jpg

  Coronamaskit

  Seuraavissa kuvissa nykyaikaisia orjatyttöjä. Heidät on valittu pitämään muita orjia herrojensa kurissa ja nuhteessa. Silti he ovat orjia hekin, mutta he eivät vielä ymmärrä olevansa muiden orjien vihaamia isäntiensä luotto-orjia, `kapoja`.
  Coronamaski ja orjatyttö
  https://images.almatalent.fi/cx165,cy0,cw2670,ch2000,400x/https://assets.almatalent.fi/image/5de0898b-ca26-5072-99f0-13d2a256784b
  Coronamaski ja orjatyttö
  https://www.ts.fi/static/content/pic_5_5532458_k5889416_651.jpg
  Coronamaski ja orjatyttö
  https://hs.mediadelivery.fi/img/468/43453aef8892be9e81b85b5240e04005.jpg

  Jeshua sanoi: `Älkää antako pyhää koirille, älkääkä heittäkö helmiänne sikojen eteen, etteivät ne tallaisi niitä jalkoihinsa ja kääntyisi ja repisi teitä` (Mat 7:6).

  `Koiran` vastaavuus on sokea uskollisuus herrallensa ja `sian` vastaavuus on kiittämättömyys ja piittamattomuus. Kumpikin ryhmä kiintyy isäntäänsä omalla luonteenomaisella tavallansa, `koiramainen` käskyttämällä ja `sikamainen` lahjomalla.

  Kun maskit ovat tehneet tehtävänsä ne poistuvat käytöstä, mutta orjuus jää.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Maskit ovat henkisessä orjuutuksessa ja poikkeustilatunnelmien ylläpitäjänä olennaisen tärkeitä, mutta tärkein työkalu on diagnostisesti merkityksetön korona-testi. RT-PCR-testit voidaan jopa kalibroida siten, että positiivia tuloksi saadaan aina riittävän paljon, jotta poikkeustilaa voidaan pitää päällä. Sama tarkoitusta palvelee kotitestien levittäminen keskellä pahinta flunssakautta. Jossain vaiheessa, ehkä jo nyt rokotehaittojen merkitseminen korona-tapauksiksi tuo tilastoihin riittävästi rankempia tapauksia, jotta kansalaiset voidaan pelotella kuriin. Tilastoja voi paisutella muutenkin. USA:ssa on havaittu, että lisääntyneistä k-sairaalakäynneistä iso osa perustui johonkin muuhun kuin koronaan, mutta ne oli silti merkitty koronasta johtuviksi. Itse en koskaan katso virallisia tilastoja, koska ne on tarkoitettu psykologiseen sodankäyntiin kansaa vastaan ja ovat siten vahingoittavia samoin kuin kaikki valtamedian uutisointi melkein mistä hyvänsä (korona, Venäjän uhka). Kansa ei kuitenkaan osaa varoa ja seuraa nurkkajumalaansa, ostaa kiltisti iltapäivälehtensä ja saa, mitä tyhmyydessään ansaitseekin eli orjuuteen johtavan aivopesun.

   Suomi rämpii nyt syvällä koronahelvetissä, jonka on itse typeryydellään itselleen kaivanut eli paljon vahingoittavaa melua tyhjästä. Juuri nyt en usko, että Suomi ja suomalaiset heräävät, vaan maastamme tehdään vaikka väkisin NWO-koelaboratorio. Aivan ilmeisesti kansan suuri osa sen ansaitsee, mutta on yhä satoja tuhansia, joissa olisi ainesta oman itsenäisen ja vakaan valtion ylläpitoon ilman kansainvälisten juutalaisten kehittämiä jatkuvia kriisejä. Suomen kokoinen pläntti on depopulaattoreille melko merkityksetön saalis, joten arvelen että meidät on varattu uuden aallon ”hard wired”-kommunismin kokeilumaaksi. Ilmeisesti täkäläisissä rokotteissa on vähennetty myrkyllisyyttä ja kenties lisätty mahdollisia nanopartikkeleita tulevia etäohjauskokeiluja varten.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat