Kansallissosialistinen mielenosoitus Helsingissä itsenäisyyspäivänä

Helsingissä järjestetään 6.12. ainakin kaksi kansallismielistä tapahtumaa. 612-soihtukulkueen lisäksi Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää oman marssinsa menneisyyden ja tulevaisuuden itsenäisyystaistelijoiden kunniaksi.

Vastarintaliikkeen marssi järjestetään kello 15.30 alkaen, ja siihen osallistuvat ihmiset ehtivät hyvin myös 612-kulkueeseen, joka alkaa kello 18.30.

Siinä missä 612 on juhlakulkue itsenäisyyspäivän kunniaksi, Vastarintaliikkeen tapahtuma on sävyltään poliittisempi. Marssin esitteltekstissä todetaan:

”Vaikka Suomi julistettiin virallisesti itsenäiseksi, ei todellinen itsenäisyystaistelu ole päättynyt vielä tähänkään päivään mennessä. Maamme on vajaan sadan vuoden aikana kokenut paljon. Itsenäisyytemme on jälleen päätynyt vieraiden valtojen määräysvallan alle.

Euroopan unioni ja monikansalliset pankit ovat korruptoineet Suomen poliittisen järjestelmän siihen pisteeseen, että omista asioista päättäminen on pelkkää lumetta vailla mitään totuuspohjaa. Me haluamme saada vapautemme. Me aiomme taistella vapautemme puolesta.”

Tapahtuma on avoin kaikille kansallismielisille!

 

Lähde: Kansallinen Vastarinta

72 kommenttia

 1. VENÄJÄ ensin liike aktivisteineen pysyköön poissa. Te valeoppositiolaiset mädättäjät ette ole tervetulleita pilaamaan tunnelmaa.

  View post on imgur.com

  Plusääni(15)Miinusääni(12)
  1. Tässä vaiheessa, kun kansallismieliset ovat Suomessa alakynnessä ja Persutkin ovat meidät pahasti pettäneet, ei ole paras aika hajottaa rintamaa toissijaisilla oikeaoppisuuskysymyksillä. Kannatan itsekin lämpimästi kansalissosialistien taistelua vapaan Suomen puolesta, vaikka en ole kansallissosialisti perinteisessä mielessä. Ei olisi mitään järkeä alkaa kiukuttelemaan heidän kanssaan antisemitismistä. Näillä kysymyksillä ei ole merkitystä, jos Suomi tuhotaan. Tuota Venäjällä pelottelua harrastavat myös Nato-mieliset globalistit, homosoltut, sorokset ym. ikävät tyypit. Voinet liittyä heihin, ehkä kerkeät vielä mukaan Hodordovskin kokoukseen.

   Plusääni(9)Miinusääni(9)
    1. Voi saatana mitä touhua!

     Eikö Suomen poliisilla ole tärkeämpää tekemistä kuin ruveta Suomalaisten ajatuspoliisiksi olemattomia ”vihapuheita” tutkimaan ja samalla viemään meiltä sananvapaus.

     No siinähän ainakin yrittävät…

     Taitaa moni kentällä oleva poliisi miettiä kohta alanvaihtoa Ruotsin malliin!

     http://yle.fi/uutiset/3-9292024

     Huvittavaa sinänsä että tuntemieni poliisien kanssa olen keskustellut monesti näistä uusista ”kunniakansalaisista” ja yhdestäkään heistä ei ainakaan tämän artikkelin kaltaista suvakkipaskaa saa vaikka heidän päänsä laitettaisiin
     ruuvipenkkiin!!

     Mahtaa tulla työyhteisössä pientä ristiriitaa näiden viherpunalla koristeltujen ”ajatuspoliisien” kanssa!

     :DDD!!

     Plusääni(7)Miinusääni(1)
     1. Missä on todisteet että Marco De Wit on puoliksi romani?!

      Toiseksi eikö isänmaallisten Suomalaisten pitäisi taistella ensisijaisesti valkoisen rodun puolesta, sillä tällä menolla me ollaan pian uhanalainen rotu.

      Marco De Wit on syntynyt Suomessa ja hänellä on
      Suomalainen äiti.

      Missä vaiheessa muut eurooppalaiset valkoiset kansat ovat muuttuneet isänmaallisten ihmisten silmissä vihollisiksi.

      Kai se on yhdentekevää minkälaisen taustan omaavat meitä Suomalaisia puolustavat, jos merkittävä osa Suomalaisista on pelkkiä hiljaisia hiirulaisia ja lampaita!

      Susanna Kaukiset, Olavi Mäenpäät ja Raakkelin tapaiset ultra-kansallissosialistit osaavat vain haastaa riitaa ja hajoittaa Suomalaista/Eurooppalaista kansallismielistä liikettä/liikkeitä.

      Mene itse sinne SAATANA järjestämään niitä mielenosoituksia ja tekemään muutakin kuin räksyttämään netissä.

      Itse kunnioitan niitä jotka jaksavat ja yrittävät tehdä myös jotain kongreettista esim.järjestää mielenosoituksia, tehdä youtube-videoita ja kirjoittaa blogeja.

      Plusääni(11)Miinusääni(5)
     2. Missä on todisteet että Marco De Wit on puoliksi romani?!

      Toiseksi eikö isänmaallisten Suomalaisten pitäisi taistella ensisijaisesti valkoisen rodun puolesta, sillä tällä menolla me ollaan pian uhanalainen rotu.

      Marco De Wit on syntynyt Suomessa ja hänellä on Suomalainen äiti.
      Missä vaiheessa muut eurooppalaiset valkoiset kansat ovat muuttuneet isänmaallisten ihmisten silmissä vihollisiksi.

      Kai se on yhdentekevää minkälaisen taustan omaavat meitä Suomalaisia puolustavat, jos merkittävä osa Suomalaisista on pelkkiä hiljaisia hiirulaisia ja lampaita!

      Susanna Kaukiset, Olavi Mäenpäät ja Raakkelin tapaiset ultra-kansallissosialistit osaavat vain haastaa riitaa ja hajoittaa Suomalaista/Eurooppalaista kansallismielistä liikettä/liikkeitä.

      Mene itse sinne SAATANA järjestämään niitä mielenosoituksia ja tekemään muutakin kuin räksyttämään netissä.

      Itse kunnioitan niitä jotka jaksavat ja yrittävät tehdä myös jotain kongreettista esim.järjestää mielenosoituksia, tehdä youtube-videoita ja kirjoittaa blogeja.

      Plusääni(9)Miinusääni(11)
     3. niillä taustoilla on vaan väliä. Isänmaata puolustavaa liikettä voi edustaa vain syntyperäinen 100% puhdas AITO SUOMALAINEN eikä mikään MAAHANMUUTTANUT hollantilainen 50% SAVUNAHKA. Noi valeoppositiolaistet mädättäjät ovat myös kimpassa tunnettujen pettureiden dosentti Bäckmanin ja Janus Putkosen kanssa. YÄK!! KUVOTTAVAA PASKASAKKIA!!!

      Plusääni(9)Miinusääni(4)
     4. niillä taustoilla on vaan väliä. Isänmaata puolustavaa liikettä voi edustaa vain syntyperäinen 100% AITO SUOMALAINEN eikä mikään MAAHANMUUTTANUT hollantilainen 50% SAVUNAHKA. Noi valeoppositiolaistet mädättäjät ovat myös kimpassa tunnettujen pettureiden dosentti Bäckmanin ja Janus Putkosen kanssa. YÄK!! KUVOTTAVAA PASKASAKKIA!!!

      Plusääni(8)Miinusääni(4)
     5. Suomalainen kansanluonne, jossa toki on paljon hienoja ja jaloja piirteitä, ei juuri suosi poikkeuksellista johtajatyyppiä, jollaisia hollantilaiset näköjään lähettävät meille kuin Jumalan johdatuksesta.

      Ollaan siis kiitollisia tästä sukupolvet ja vuosisadat ylittävästä kohtalonyhteydestä kansojemme välillä, ja luotetaan siihen, että jos Luoja salli hollantilaisen Mannerheim-suvun vesan tulla johtajaksemme maamme kohtalon vuosina 1918 ja 1939-45, niin tuskinpa hollantilaisen de Wit -suvun vesan ilmaantuminen vuonna 2015 Suomen kansallismielisten johtajaksi on yhtään vähäisempi Sallimuksen teko.

      Yksilöinä kaikilla ihmisillä on puutteensa, mutta jokainen varmasti on tähän mennessä havainnut sen, että Marco de Wit on täysin pysäyttämätön. Häneen ei pysty mikään uuden maailmanjärjestyksen orwellilainen miekka. Marcolla on kohtalonaan joko myyttinen kansallissankaruus tai kaatuminen saappaat jalassa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Eihän tuo uutisen mielenosoitus liity mitenkään De Witiin, niin miksi joku trolli tulee tänne jauhamaan hänestä?

    Naurettavaa pakkomielteisyyttä sössöttää joka paikassa De Witistä. Eikä myöskään Vastarintaliike tai Magneettimedia ole ottanut koskaan kantaa De Witiin, joten tälläiset riidanlietsomiset voisitte hoitaa siellä omissa Facebook-ryhmissänne.

    Älkää ihmiset langetko trollamiseen!

    Plusääni(14)Miinusääni(4)
    1. Kukakohan se suomalaista kansallismielistä liikettä onkaan ollut hajottamassa? Te muutamat Suoli lensi liikkeen fanipoitsut olette näköjään unohtaneet sen että sehän oli juuri De Wit kuka kielsi kansallissosialisteja osallistumasta hänen tapahtumiinsa. Kansallismielisen liikkeen hajottaminen ja sen tekeminen naurunalaiseksi näillä tempauksilla lieneekin De Witin tosiasiallinen tehtävä.

     De Wit: ”Kansallissosialistit eivät tervetulleita Itis-mielenosoitukseen”

     Plusääni(4)Miinusääni(3)
  2. Magneettimedia voisi alkaa järjestämään aitoa isänmaallista liikettä. Ensin tietenkin täytyy määritellä mitä kannatetaan ja ketkä ei ole tervetulleita. Sen ei välttämättä tarvitse olla mikään kansallissosialistinen järjestö, mutta aika läheltähän se liippaa.

   Plusääni(10)Miinusääni(2)
   1. Kehotan isänmaallisia ihmisiä (= oikeita kristittyjä) poistumaan Magneettimediasta. Tämä on jumalattomien jumalaton riehuntapaikka. Juuri jumalattomuus (luopumus) on vienyt Suomen tuhoon ja hävittänyt täältä oikean isänmaallisuuden ja kaiken (täällä penätty ”isänmaallisuus” on perkeleen orjuuden palvontaa ja siten perkeleenpalvontaa). Oikea isänmaallisuus = yhteys elävään Jumalaan, turva hänessä, hänen apunsa ja varjeluksensa. Tie Isän Jumalan yhteyteen on Jeesus Kristus, juridinen syntien anteeksiantamus Jumalan edessä. Ei ole muuta isänmaallisuutta kuin Jeesus Kristus. Vain hänessä miehestä tulee mies ja naisesta nainen. Vain hänessä kansalla on Jumalan turva. Sitä on isänmaallisuus. Mutta sitä ei täällä haluta tuntea. Tämä ei ole oikeiden ihmisten (kristittyjen) paikka. Kansa jumalattomalla riehumisellaan yhä enemmän tuhoaa Suomea, mutta tuhotkoon – minun valtakuntani on Jumalan valtakunta, ei tämä Suomi-niminen käärmeenpesä. VILaurio – ja nyt hyvästit minulta VILauriolta, tällä kertaa lopullisesti.

    Plusääni(3)Miinusääni(15)
    1. Kehotan uskovaisia lopettamaan hölynpölyyn uskomisen.

     Jumala on naurettavan typerä idea ja pelkkää humpuukia.

     Alistukaa vaan ”herranne Jeesuksen” höpöhöpöön ja pysykään todellisuudesta poissa, Harhaanoppineet.

     Jesseen uskominen vain vahvistaa eliitin valtaa, koska jeesuksen jälkeläisistä koko eliitti koostuu.
     Jeesus oli buddhalainen munkki, egyptiläisestä eliitti suvusta. Hänen jälkeläisistään läntinen eliitti koostuu. Tämä läpeensä mätä eliitti riistää ja orjuuttaa koko ihmiskuntaa, koska heillä on ”maaginen” ja ”jumalallinen” OIKEUS.

     Kaikkien uskontojen täytyy tuhoutua ennenkuin ihmiskunta on vapaa riistosta.

     Lakatkaa tukemasta ihmisen vihollisia, uskovaiset ja väärinopetetut!

     Plusääni(5)Miinusääni(3)
     1. Jos merkit paikkansa pitävät, näin varmasti tulee tapahtumaankin, että muut uskonnot, kuin juutalaisten uskonto hävitetään maan päältä. Eivät he kai silloinkaan puhu itsestään juutalaisina. Sittenhän toiveesi toteutuu ja harva uskalla enää jeesustella – ainakaan julkisesti.

      Plusääni(1)Miinusääni(1)
     2. Nimimerkille ”Me” at 15.09.

      Raamattua tuntevat tietävät, että Jumala on Kaikkivaltias, joka ei salli sanansa hävitä. Kristittyjä syntyy siis sanasta maan päällä maailman loppuun asti. Kukaan ei voi hävittää kristinuskoa. Jumala on jo iankaikkisuudessa määrännyt, kenestä tulee kristitty ja milloin, ja tuo valinta tapahtuu koko ajan nykyisyydessä Kristuksessa (perustuu edeltätuntemukseen, johon sisältyy edeltämääräämys). Valinta tapahtuu siis iankaikkisuudessa tapahtuneen päätöksen mukaisesti koko ajan Kristuksessa, 2. Tess. 2:13-14; Ef. 1:3-6, 11; Room. 11:4-6; 2. Tim. 1:9-10; Ap. t. 13:48; Room. 8:28-30. Mikään ei hävitä Jumalan iankaikkista valintaa.

      ”Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa” (Matt. 24:35);

      ”Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu” (Matt. 24:14).

      Jos Jumalasta ja hänen sanastaan ja kristinuskosta halutaan tehdä julkisuudessa lausuntoja, on välttämätöntä, että Jumalan sanaan on perehdytty ja se tunnetaan.

      Uskonnollinen suunsoitto vie vain harhaan, sillä sanaan perehtymätön (ja siten oikeasta uskosta osaton) ei voi ymmärtää sitä, mikä on hengellistä:

      ”Mutta me emme ole saaneet maailman henkeä, vaan sen Hengen, joka on Jumalasta, että tietäisimme, mitä Jumala on meille lahjoittanut; ja siitä me myös puhumme, emme inhimillisen viisauden opettamilla sanoilla, vaan Hengen opettamilla, selittäen hengelliset hengellisesti. Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti” (1. Kor. 2:13-14).

      VILaurio

      Plusääni(2)Miinusääni(1)
    2. En tarkoita, että Jumalan sana mihinkään katoaisi maailmasta. Ei se pala tulessakaan. Mutta se sana ja Jeesuksen nimi yritetään hävittää, sitä minä tarkoitan. Ja uskonnon vapaus. Onhan tuo ollut nähtävissä jo pitkään, mihin suuntaan tämä maailma menee. Ja kyllä minäkin Raamattua luen ja se aukenee minulle vähitellen. En ole kaikki tietävä enkä sellaiseksi tule.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
     1. Rumaa nimimerkkiä käyttävälle naiselle.

      Ei ole kristillistä tuolla tavalla julkisesti nimimerkillä levitellä syntisyyttään täällä pakanoiden keskuudessa. Vaivu hiljaisuudessa, ”tuhkassa ja säkkiin pukeutuneena”, sydämen katumukseen Jumalan edessä ja ota uskolla Jumalan juridinen syntien anteeksiantamus (Jeesuksen Kristuksen sijaissovitus; hän sovitti sinut Jumalan edessä) vastaan. Niin syntisi syyllisyys pyyhitään Jumalan edessä pois, ja ”paskaläjää” ei enää ole. Silloin voit valita nimimerkiksesi ”Autuas uusi luomus” tai ”Olen Jumalan asunto”.

      Ei sinun varsinaisesti tarvitse muuta tietää kuin että olet (kuten kaikki muutkin) ytimiäsi myöten syntinen Jumalan edessä ja että Jeesus Kristus uhraamalla itsensä puolestasi on sovittanut sinut, hankkinut sinulle syntien anteeksianatamuksen. Synnyt uudesti Hengestä (Jumalan sanasta) ja puhdistut Hengen puhdistamana. Henki sitten valaisee sinulle kaiken. Mitään ei ole sinulta puuttuva. Elät ikuisesti. Jumala antaa sinulle, mitä ajattelet, sanot ja teet. VILaurio

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
   2. Kehotan isänmaallisia ihmisiä (= oikeita kristittyjä) poistumaan Magneettimediasta. Tämä on jumalattomien jumalaton riehuntapaikka. Juuri jumalattomuus (luopumus) on vienyt Suomen tuhoon ja hävittänyt täältä oikean isänmaallisuuden ja kaiken (täällä penätty ”isänmaallisuus” on perkeleen orjuuden palvontaa ja siten perkeleenpalvontaa). Oikea isänmaallisuus = yhteys elävään Jumalaan, turva hänessä, hänen apunsa ja varjeluksensa. Tie Isän Jumalan yhteyteen on Jeesus Kristus, juridinen syntien anteeksiantamus Jumalan edessä. Ei ole muuta isänmaallisuutta kuin Jeesus Kristus. Vain hänessä miehestä tulee mies ja naisesta nainen. Vain hänessä kansalla on Jumalan turva. Sitä on isänmaallisuus. Mutta sitä ei täällä haluta tuntea. Tämä ei ole oikeiden ihmisten (kristittyjen) paikka. Kansa jumalattomalla riehumisellaan yhä enemmän tuhoaa Suomea, mutta tuhotkoon – minun valtakuntani on Jumalan valtakunta, ei tämä Suomi-niminen käärmeenpesä. Ve-IlLaurio – ja nyt hyvästit minulta Ve-IlLauriolta, tällä kertaa lopullisesti.

    Plusääni(5)Miinusääni(15)
   3. Kehotan isänmaallisia ihmisiä (= oikeita kristittyjä) poistumaan Magneettimediasta. Tämä on jumalattomien jumalaton riehuntapaikka. Juuri jumalattomuus (luopumus) on vienyt Suomen tuhoon ja hävittänyt täältä oikean isänmaallisuuden ja kaiken (täällä penätty ”isänmaallisuus” on perkeleen orjuuden palvontaa ja siten perkeleenpalvontaa). Oikea isänmaallisuus = yhteys elävään Jumalaan, turva hänessä, hänen apunsa ja varjeluksensa. Tie Isän Jumalan yhteyteen on Jeesus Kristus, juridinen syntien anteeksiantamus Jumalan edessä. Ei ole muuta isänmaallisuutta kuin Jeesus Kristus. Vain hänessä miehestä tulee mies ja naisesta nainen. Vain hänessä kansalla on Jumalan turva. Sitä on isänmaallisuus. Mutta sitä ei täällä haluta tuntea. Tämä ei ole oikeiden ihmisten (kristittyjen) paikka. Kansa jumalattomalla riehumisellaan yhä enemmän tuhoaa Suomea, mutta tuhotkoon – minun valtakuntani on Jumalan valtakunta, ei tämä Suomi-niminen käärmeenpesä. VILaurio – ja nyt hyvästit minulta VILauriolta, tällä kertaa lopullisesti.

    Plusääni(5)Miinusääni(14)
    1. Kehotan uskovaisia lopettamaan hölynpölyyn uskomisen.

     Jumala on naurettavan typerä idea ja pelkkää humpuukia.

     Alistukaa vaan ”herranne Jeesuksen” höpöhöpöön ja pysykään todellisuudesta poissa, Harhaanoppineet.

     Jesseen uskominen vain vahvistaa eliitin valtaa, koska jeesuksen jälkeläisistä koko eliitti koostuu.
     Jeesus oli buddhalainen munkki, egyptiläisestä eliitti suvusta. Hänen jälkeläisistään läntinen eliitti koostuu. Tämä läpeensä mätä eliitti riistää ja orjuuttaa koko ihmiskuntaa, koska heillä on ”maaginen” ja ”jumalallinen” OIKEUS.

     Kaikkien uskontojen täytyy tuhoutua ennenkuin ihmiskunta on vapaa riistosta.

     Lakatkaa tukemasta ihmisen vihollisia, uskovaiset ja väärinopetetut!

     Plusääni(4)Miinusääni(5)
 2. Kaksi kulkuetta Suomen Tasavallan (eliittivallan) Itsenäisyyspäivänä 6.12.2016.

  ”Rauhan ja tasa-arvon (niskalaukaus-humanistien) leppeillä ”puollustajilla” pitää kiirettä. Vandalisoida ja häiritä kahta ”natsien” ja ”äärioikeiston” (Trumphista unta nähneiden) ISÄNMAALLISTA KULKUETTA, jolla ISÄNMAALLISET tavalliset työtä tekevät ja sillä itsensä elättävät kunnonkansalaiset haluavat kiittää menneitä sukupolvia tekemästään työstä rauhanaikana ja kahdessa verisessä sodassa sotineita miehiä ja naisia heidän tekemistään uhrauksista tälle maalle ja niille tuleville sukupolville, jotka ovat riittävän tervepäisiä ymmärtämään tälläisten uhrausten arvot.

  Hommaakohan lakupetteri-poliisi ”vahvistuksia” ruotsista tai ainakin konsultoivatko siinä suurimuotoisen ARVOKKAASSA työssä eli ”KUINKA OMAA LYÖDÄÄN kuin VIERASTA SIKAA.”

  Uskon vakaasti tuona kunnianpäivänä suomalaisen poliisin tekevän kaikkien aikojen ”rakkausrikoksen” kulttuurimarxistisia kommunisteja, maahantunkeutujia, homoja, feministejä tai muutoin vain täyttäymmärrystä vaillaolevia kohtaan.
  Jo tässä vaiheessa haluan evästää, että kovettakaa nahkanne, ensimmäiset lyönnit ovat ne pahimmat. Lopulta törkeyskin saavuttaa sen lakikorkeuden, ettei sillä ole enää välilä.
  Ehkäpä vuoden päästä jo virka-ase paukkuu. Sehän on niin killarya, niin killarya.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
  1. Kristus torjuu parannusta tekemättömän kansan (myös parannusta tekemättömän SVL:n) ja heittää sen lopulta helvettiin. Parannus = katumus + usko Kristuksen sijaissovitukseen.

   ”joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan JUMALAN VIHA PYSYY HÄNEN PÄÄLLÄNSÄ” (Joh. 3:36).

   Jos Kristuksen (syntien anteeksiantamuksen) hylkäävän kansan yllä on Jumalan viha, se tuhoutuu. Turha yrittää tehdä Jumalan Pojasta parannusta tekemättömän SVL:n apulaista! Julkea ja saatanallinen väite!

   Nykyinen katumaton ja epäuskon leimaama SVL yrittää pelastaa perkeleen valtaa Suomessa (luonnollinen, Kristuksessa pelastumaton ihminen, joista nyky-Suomi koostuu, on luonnostaan, syntiinlankeemuksen peruina, perkeleen orja). SVL on perimmiltään perkeleen palvontaa kuten juutalaisuus. SVL yrittää pelastaa liukuhihnalastenmurhat aborteissa, homouden, jumalanpilkan, kirkkojen vesittämisen, yhteiskunnan jättämisen perkeleen haltuun, naispappeuden, perheiden tuhoamisen, nykykommunismin (demokratia) – perkeleen. Jumala torjuu tuollaiset joukkiot. Olette kuolemaan, häviöön, perikatoon ja helvettiin tuomittua joukkoa, vihoviimeistä Suomen tuhoamisjoukkoa. Ja tästä olen kirjoittanut vuosia, turhaan.

   ”Yltympäri jumalattomat rehentelevät, kun kataluus pääsee valtaan ihmislasten seassa” (Ps. 12:9).

   Ehkä simoloiden olisi hyvä lukea tämäkin:

   ”Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen” (2. Kor. 11:14-15).

   Ilman Kristusta te, ja koko kansa, hukutte. Tätä totuutta ei kumoa mikään. Ei yhtään mikään.

   Lopuksi sadannen kerran tämä:

   ”Joonalle tuli toistamiseen tämä Herran sana: ’Nouse ja mene Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin, ja saarnaa sille se saarna, minkä minä sinulle puhun’. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: kolme päivänmatkaa. Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: ’Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään’. Niin Niiniven miehet uskoivat Jumalaan, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin, niin suuret kuin pienet. Ja kun tieto tästä tuli Niiniven kuninkaalle, nousi hän valtaistuimeltaan, riisui yltään vaippansa, verhoutui säkkiin ja istui tuhkaan. Ja hän huudatti Niinivessä: ’Kuninkaan ja hänen ylimystensä määräys kuuluu: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet – raavaat ja lampaat – maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko. Verhoutukoot ihmiset ja eläimet säkkeihin, huutakoot väkevästi Jumalaa ja kääntykööt itsekukin pois pahalta tieltänsä sekä väkivallasta, mikä heidän käsiänsä tahraa. Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku.’ Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä” (Joona 3. luku).

   Siinä se on sadannen kerran.

   Oikea, luja ja miehinen esivalta on sekin Jumalan takana, hänen armoaan Kristuksessa:

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat” (Room. 13:1).

   Ette te jumalattomina pysty rakentamaan oikeaa esivaltaa. Se tulee Jumalalta, ja tie Isän Jumalan yhteyteen on Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus.

   Nykyinen toimintanne yksin palvoo perkeleen valtaa ja tuhoaa. VILaurio

   Plusääni(4)Miinusääni(6)
  2. Koetan uudestaan saada tämän läpi.

   Kristus torjuu parannusta tekemättömän kansan (myös parannusta tekemättömän SVL:n) ja heittää sen lopulta helvettiin. Parannus = katumus + usko Kristuksen sijaissovitukseen.

   ”joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan JUMALAN VIHA PYSYY HÄNEN PÄÄLLÄNSÄ” (Joh. 3:36).

   Jos Kristuksen (syntien anteeksiantamuksen) hylkäävän kansan yllä on Jumalan viha, se tuhoutuu. Turha yrittää tehdä Jumalan Pojasta parannusta tekemättömän SVL:n apulaista! Julkea ja saatanallinen väite!

   Nykyinen katumaton ja epäuskon leimaama SVL yrittää pelastaa perkeleen valtaa Suomessa (luonnollinen, Kristuksessa pelastumaton ihminen, joista nyky-Suomi koostuu, on luonnostaan, syntiinlankeemuksen peruina, perkeleen orja). SVL on perimmiltään perkeleen palvontaa kuten juutalaisuus. SVL yrittää pelastaa liukuhihnalastenmurhat aborteissa, homouden, jumalanpilkan, kirkkojen vesittämisen, yhteiskunnan jättämisen perkeleen haltuun, naispappeuden, perheiden tuhoamisen, nykykommunismin (demokratia) – perkeleen. Jumala torjuu tuollaiset joukkiot. Olette kuolemaan, häviöön, perikatoon ja helvettiin tuomittua joukkoa, vihoviimeistä Suomen tuhoamisjoukkoa. Ja tästä olen kirjoittanut vuosia, turhaan.

   ”Yltympäri jumalattomat rehentelevät, kun kataluus pääsee valtaan ihmislasten seassa” (Ps. 12:9).

   Ehkä simoloiden olisi hyvä lukea tämäkin:

   ”Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen” (2. Kor. 11:14-15).

   Ilman Kristusta te, ja koko kansa, hukutte. Tätä totuutta ei kumoa mikään. Ei yhtään mikään.

   Lopuksi sadannen kerran tämä:

   ”Joonalle tuli toistamiseen tämä Herran sana: ’Nouse ja mene Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin, ja saarnaa sille se saarna, minkä minä sinulle puhun’. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: kolme päivänmatkaa. Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: ’Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään’. Niin Niiniven miehet uskoivat Jumalaan, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin, niin suuret kuin pienet. Ja kun tieto tästä tuli Niiniven kuninkaalle, nousi hän valtaistuimeltaan, riisui yltään vaippansa, verhoutui säkkiin ja istui tuhkaan. Ja hän huudatti Niinivessä: ’Kuninkaan ja hänen ylimystensä määräys kuuluu: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet – raavaat ja lampaat – maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko. Verhoutukoot ihmiset ja eläimet säkkeihin, huutakoot väkevästi Jumalaa ja kääntykööt itsekukin pois pahalta tieltänsä sekä väkivallasta, mikä heidän käsiänsä tahraa. Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku.’ Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä” (Joona 3. luku).

   Siinä se on sadannen kerran.

   Oikea, luja ja miehinen esivalta on sekin Jumalan takana, hänen armoaan Kristuksessa:

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat” (Room. 13:1).

   Ette te jumalattomina pysty rakentamaan oikeaa esivaltaa. Se tulee Jumalalta, ja tie Isän Jumalan yhteyteen on Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus.

   Nykyinen toimintanne yksin palvoo perkeleen valtaa ja tuhoaa. VILaurio

   Plusääni(7)Miinusääni(5)
 3. Suomi Ensin on yksi osa tätä valeoppositiota siinä missä Rajat Kiinni on sitten taas PS puolueen ja

  Suomen Sisun juttuja. jotka on kaveria ties kenen FDL:n ja Homman väen kanssa, mitkä on

  sionistisia paskiaisia Israel huutajia ja kulttuurimarxsisteja. Vuosaaressa porukka pelleili somalin kanssa ja

  Suomi Ensin haukkunut meitä kriminaaleiksi ja levittänyt ties mitä valheita! Viholliset on siis paljastettu!

  Plusääni(7)Miinusääni(5)
 4. Kristillinen vakaumukseni on, että rotuja ei tule sekoittaa. Onko Suomessa muita järjestöjä kuin SVL, jotka jakavat tämän käsityksen?

  Plusääni(5)Miinusääni(6)
  1. Kyllä kristityn tulisi tietää, ettei ihmisrotuja ole olemassa. Olemme kaikki yhtä ainoaa Aadamin rotua, ihmisrotua. Aadam, ensimmäinen ihminen, eli n. 6000 vuotta sitten. ”Roduista” olen kirjoittanut 3-saiseen kommenttisarjan täällä:

   Suomen historian ensimmäinen rasistinen murha: uhri valkoinen, murhaaja romani!

   Kukaan ei tähän mennessä ole ilmaisut uskovansa kommenttieni sanomaa. Syy tähän on se, että kaikki suomalaiset ovat nykyisin jumalattomia pakanoita, minun ajattelussani ”elukoita” (mitä muuta kuin elukoita suomalaiset ovat?). Raamattukin osoittaa suomalaiset elukoiksi:

   ”Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan, ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa; kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään. Heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he pettävät, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla; heidän suunsa on täynnä kirousta ja katkeruutta. Heidän jalkansa ovat nopeat vuodattamaan verta, hävitys ja kurjuus on heidän teillänsä, ja rauhan tietä he eivät tunne. Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä” (Room. 3:10-18).

   On olemassa siis vain yksi Aadamin rotu. Se on jakautunut perkeleen orjiin (elukoihin) ja Jumalan lapsiin (kristittyihin) – muuta jakoa ei ole. Keksittyä ”rotujakoa” elukat käyttävät vain tappelu- ja tappamisperusteena, toteuttaakseen vapaasti (siksi demokratia) perkelettä, murhaajaa ja valehtelijaa, Joh. 8:44.

   Todellisuudessa ei ole rotuja. VILaurio

   Plusääni(5)Miinusääni(10)
  2. Koetan uudelleen saada kommenttini läpi.

   Kyllä kristityn tulisi tietää, ettei ihmisrotuja ole olemassa. Olemme kaikki yhtä ainoaa Aadamin rotua, ihmisrotua. Aadam, ensimmäinen ihminen, eli n. 6000 vuotta sitten. ”Roduista” olen kirjoittanut 3-saiseen kommenttisarjan täällä:

   Suomen historian ensimmäinen rasistinen murha: uhri valkoinen, murhaaja romani!

   Kukaan ei tähän mennessä ole ilmaisut uskovansa kommenttieni sanomaa. Syy tähän on se, että kaikki suomalaiset ovat nykyisin jumalattomia pakanoita, minun ajattelussani ”elukoita” (mitä muuta kuin elukoita suomalaiset ovat?). Raamattukin osoittaa suomalaiset elukoiksi:

   ”Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan, ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa; kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään. Heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he pettävät, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla; heidän suunsa on täynnä kirousta ja katkeruutta. Heidän jalkansa ovat nopeat vuodattamaan verta, hävitys ja kurjuus on heidän teillänsä, ja rauhan tietä he eivät tunne. Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä” (Room. 3:10-18).

   On olemassa siis vain yksi Aadamin rotu. Se on jakautunut perkeleen orjiin (elukoihin) ja Jumalan lapsiin (kristittyihin) – muuta jakoa ei ole. Keksittyä ”rotujakoa” elukat käyttävät vain tappelu- ja tappamisperusteena, toteuttaakseen vapaasti (siksi demokratia) perkelettä, murhaajaa ja valehtelijaa, Joh. 8:44.

   Todellisuudessa ei ole rotuja. VILaurio

   Plusääni(6)Miinusääni(9)
   1. Jos todellisuudessa ei rotuja olisi, silloin näyttäisimme ja käyttäytyisimme samalla tavoin. Tarkastellaan kalloja:

    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/9f/7a/77/9f7a77ec80055af04b11622d0fa5858c.jpg

    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/38/8a/a0/388aa0de594f53ebd1efbecd3f5a131c.jpg

    Tässä alhaalla vasemmalta oikealle aboriginaali, afrikkalainen ja aasialainen:

    http://bestanimationbooks.com/wp-content/uploads/2013/06/Skull5.jpg

    Tässä vertailun vuoksi suden, sakaalin ja kojootin kallot:

    https://usercontent2.hubstatic.com/12702027_f496.jpg

    Parempia kuvia koiraeläimien kalloista löytää hakemalla yksittäin. Sudella, kojootilla, sakaalilla ja dingolla on kullakin kuitenkin 78 kromosomia, ja nämä pystyvät täten lisääntymään keskenään ja niiden jälkeläiset ovat lisääntymiskykyisiä, vaikka ovat eri lajeja. Näiden koiraeläinten kallojen erot ovat samankaltaisia kuin aboriginaalin, afrikkalaisen, aasialaisen ja eurooppalaisen kallojen väliset erot.

    Kaiken kaikkiaan eroja ihmisryhmien välillä on paljon. Meillä on erilaiset karvatkin:

    http://www.dailystormer.com/wp-content/uploads/2014/02/racial_ethnic_differences.jpg

    Plusääni(4)Miinusääni(5)
    1. rasisti lukekoon 3-osaisen kommenttisarjani, johon annoin linkin, eikä paukuttakoon päätään ja suoltako luulojaan ja käsityksiään totuuksina. Tosin pakana (Kristuksesta osaton) ei voi ymmärtää totuutta, koska yhteys Jumalaan (Pyhä Henki) puuttuu ja jäljellä on perkele järkeilyineen ja valheineen (= ihminen itse järkineen ja tahtoineen).

     Mutta muuten jatkakaa suoltamistanne, kommenttini oli vain pieni huomautus; olen poistumassa täältä elukkojen foorumilta. Kunpa ymmärtäisitte, millainen valtava perusvalhe on kaiken täällä kirjoitetun, tavoitteidenne, itsenne ja koko elämänne takana – häkeltyisitte ytimiänne myöten. Kauhistuisitte. Jos sanon, että täällä vallitsee puhdas idiotia, niin se pitää paikkansa (vaikka itse pidätte väitettä loukkauksena). Raamattu kutsuu idiotiaanne sokeudeksi (mikä on juuri Jumalan puutetta).

     Ylimielinen röyhkeys (idiotian ja jumalattomuuden liitännäinen – suomalaisuus) näkyy siinä, ettei linkillä annettuja kommentteja edes lueta vaan aletaan paukuttaa päätä. VILaurio

     Plusääni(6)Miinusääni(3)
    2. Ei mennyt kommentti rasistille läpi. Koetan uudestaan.

     rasisti lukekoon 3-osaisen kommenttisarjani, johon annoin linkin, eikä paukuttakoon päätään ja suoltako luulojaan ja käsityksiään totuuksina. Tosin pakana (Kristuksesta osaton) ei voi ymmärtää totuutta, koska yhteys Jumalaan (Pyhä Henki) puuttuu ja jäljellä on perkele järkeilyineen ja valheineen (= ihminen itse järkineen ja tahtoineen).

     Mutta muuten jatkakaa suoltamistanne, kommenttini oli vain pieni huomautus; olen poistumassa täältä elukkojen foorumilta. Kunpa ymmärtäisitte, millainen valtava perusvalhe on kaiken täällä kirjoitetun, tavoitteidenne, itsenne ja koko elämänne takana – häkeltyisitte ytimiänne myöten. Kauhistuisitte. Jos sanon, että täällä vallitsee puhdas idiotia, niin se pitää paikkansa (vaikka itse pidätte väitettä loukkauksena). Raamattu kutsuu idiotiaanne sokeudeksi (mikä on juuri Jumalan puutetta).

     Ylimielinen röyhkeys (idiotian ja jumalattomuuden liitännäinen – suomalaisuus) näkyy siinä, ettei linkillä annettuja kommentteja edes lueta vaan aletaan paukuttaa päätä. VILaurio

     Plusääni(6)Miinusääni(3)
 5. Suomen Sisun vanhassa periaateohjelmassa on mainittu ”kansan olemassaolon ja kehityksen turvaaminen” sekä ”luonnollisen monimuotoisuuden säilyttäminen”. Vanhassa ohjelmassa myös vaadittiin suoremmin kansojen sekoittamisen keskeyttämistä.

  Nyt Suomen Sisu on laatimassa uutta ohjelmaa modernin kansallismielisyyden nimissä – ”pahantahtoisten karikatyyrien vähentämiseksi” – joka julkaistaan myöhemmin. Nähtäväksi jää, mitä on tulossa. Puheenjohtaja Immonen elää itse monirotuisessa parisuhteessa.

  Se, että media ja poliitikot eivät ole ottaneet Suomen Sisua hampaisiinsa, kertoo siitä ettei järjestö ole todellisuudessa vaarallinen nykyisellä järjestykselle. Vastarintaliike on saanut täysin erilaisen kohtelun, mikä on osoitus siitä, ettei heitä pidetä hampaattomina. Vastarintaliike on myös selkeästi profiloitunut pyrkimyksissään säilyttää suomalaiset kansana. Valitsisin Vastarintaliikkeen. He ovat myös ainoita, jotka puhuvat nykyisen järjestelmän syrjäyttämisestä. Muut järjestöt pyrkivät olemaan osa status quota.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 6. Vain yksi liike on aidosti ja TINKIMÄTTÄ Suomen ja Suomen kansan puolustaja: Vastarintaliike.

  Siinä kaikki.

  Vastarintaliikettä ja Pohjoismaista Vastarintaliikettä kohtaan hyökätään ja sitä demonisoidaan, koska se on AINOA oikea oppositio.

  Ja asiaa on turha kiertää: Vastarintaliike on sekä kansallismielinen että kansallissosialistinen. Nämäkin ovat erityisesti syynä siihen, että Vastarintaliikettä pidetään uhkana.

  Jokaisen itseään kunnioittavan ISÄNMAALLISEN SUOMALAISEN pitää olla mukana tässä mielenosoituksessa.

  Voin vakuuttaa: Vastarintaliikkeestä löytyvät juuri ne HYVÄT IHMISET, jotka asettavat isänmaan ja Suomen kansan etusijalle.

  Kuka uskoo soineja? Onnettomia pellejä, jotka ovat myyneet sielunsakin sionisteille. Mitä tahansa sionisti sanoo niin soinit suutelevat joka sanaa, he myyvät kansansa ja maansa, kunhan vain kipalakki taputtaa kiitokseksi päätä. Räikeämpiä maanpettureita ei ole nähty sitten Otto-Wille Kuusisen aikoja ja hänkin sentään avoimesti tunnusti haluavansa tuhota maan. Soinit pilkkaavat kansaa.

  Kuka uskoo vasemmistoa, vihreitä, oikeistolaisia? Stubbit, sipilät, bideet ja anderssonit, niinistöistä puhumattakaan kompastuvat saappaisiinsa kiirehtiessään tuomitsemaan oman kansansa ja myymään maansa muutamasta kolikosta. YKSIKÄÄN ei ole KERTAAKAAN puolustanut Suomea hävitykseltä. EI YKSIKÄÄN, EI KERTAAKAAN.

  Entä kirkko? Sallikaa minun nauraa. Kirkon ainoa huoli on musta naama ja homo. Jos vain on musta naama ja/tai homo niin Raamatun voi unohtaa, nykyinen ”kirkkoeliitti” on mieluummin muslimi kuin isänmaallinen. Nykyinen arkkipiispa tuskin edes tietää, mitä sana isänmaallinen tarkoittaa. He huoraavat maansa ja kansansa silmää räpäyttämättä.

  Entä esivalta? He ovat myyneet sielunsa. Poliisi katsoo sivusta kun kansaa tapetaan, koska (((eliitti))) niin käskee. Ennen niin miehekkäät miehet teppuloivat homoparaateissa kilpaillen siitä, kuka on perverssein, kuka eniten halveksii perinteitä. Heissä ei ole mitään toivoa.

  ON VAIN YKSI LIIKE: VASTARINTALIIKE.

  Aito ja tinkimätön. Ja ne jotka nauravat nyt, saavat vielä kuulla sanat historiasta: ”Sie lachen nicht mehr…”.

  Siispä on vain yksi marssi: Vastarintaliikkeen marssi.

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
 7. Mutta eikös tuo vastarintaliike ole Ruotsalaisjohtoinen?

  Siis Börjen johtamaa toimintaa.

  Plusääni(5)Miinusääni(7)
  1. Ei ole.

   Pohjoismaiden vastarintaliikettä toki johdetaan Ruotsista. Jostakin sitä on johdettava.

   Kaikella kunnioituksella, mutta eihän tällä ole mitään merkitystä. Se tästä nyt vielä puuttuisi, että tällaisessa (((globaalieliitin))) pyörityksessä alettaisiin kaivella joitakin iankaikkisia suomalainen/ruotsalainen-kiistoja.

   Juuri nyt on menossa suorastaan eksistentiaalinen taistelu valkoisen ihmisen elämästä ja nyt ei ole sillä väliä, mitä kieltä tai mistä maasta mahdollinen johto tulee. Minulla ei ole mitään ongelmaa siinä, jos vahvaa Pohjoismaista kansallissosialistista liikettä johtaa ruotsalainen. Somaliako siihen haetaan?

   Ja sitä paitsi, Suomen Vastarintaliike on, tietenkin, omillaan seisova liike, mutta toki meillä on loistava esikuva vahvassa ja hyvinjohdetussa ruotsalaisessa liikkeessä.

   Pohjoismaiden Vastarintaliike on juuri tällä hetkellä ns. ”cutting edge” koko maailmassa. Voi sanoa näin, että siihen katsoo jotakuinkin koko läntinen maailma ja esim. Tukholman massiivinen menestys 12.11. oli esimerkkinä tinkimättömästä taistelusta Pohjolan ja sen kansojen puolesta. Tämä liike ei kumarra ketään, ei pelkää mitään ja on – kyllä, valmis taistelemaan loppuun asti Pohjolan ja sen kansojen puolesta.

   Juuri nyt eletään historiallisia aikoja.

   (((Vihollinen))) yrittää nyt kaikin voimin hajottaa rivejämme. Yhtenäisyys, tinkimättömyys, ehdoton lojaliteetti kaikkia kansallismielisiä kohtaan, näillä tämä (((iankaikkinen, saastainen vihollinen))) lyödään.

   Juuri nyt on oikea aika liittyä voittajiin, sillä vaikka nyt tuntuu helpolta katsoa sivusta niin todellisuus on toista. Voittajat liittyvät juuri nyt, juuri silloin, kun kansa tarvitsee oikeiden miesten ja naisten apua.

   Mitä tämä (((saasta))) tarjoaa niille, jotka jäävät kotiin:

   Lohduttoman, alati köyhtyvän isänmaan, jossa pahimmat lierot palkitaan ja nostetaan. Maan, joka tuhotaan afrikkalaisilla ja muutetaan näiden ihmisten mukana kolmanneksi maailmaksi. Maan, jossa Ruotsin tavoin, vähintään joka neljäs nainen raiskataan vähintään kerran. Kun katsot ruotsalaista koululuokkaa niin JOKA NELJÄS TYTTÖ raiskataan. Katso sitä kuvaa, ja jää kotiin. Silloin tiedät, mikä olet: selkärangaton (((limaisen eliitin))) orja, joka katsoo X-factoria, kun kansa huutaa apua, kun raakalaismaiset barbaarit raiskaavat kansaa.

   Minä valitsen Vastarintaliikkeen ja en odota sitä, kun barbaarit seisovat ovellani ja (((globaalieliitti))) tuhoaa kansani.

   Vastarinta NYT!

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Te olette jo itse hajottaneet rivinne. Jumala puuttuu, ja silloin puuttuu kaikki. Tie Jumalan mukaan ottamiseen on Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus. Oikea vastarinta on Jeesus Kristus – muu on tyhjää. VILaurio

    Plusääni(6)Miinusääni(5)
 8. Magneettimedia kyllä käsittääkseni yrittää kertoa meille totuuden, mitä maailmassa fyysisesti tapahtuu. Se kertoo meille totuutta pahuuden taustalta, niitä konkreettisia tapahtumia. Mutta väistämätöntä lienee tämän maailman meno loppuaan kohden, koska Jumala sallii tämän kaiken tapahtua. Ei me sotimalla tätä sotaa voiteta, vaan uskomalla ja rakastamalla Jeesusta yli kaiken ja lähimmäistä niin kuin itseämme. Jos pahuutta vastaan haluatte taistella, niin ei sitä sotaa voi voittaa kuin uskolla ja rakkaudella. Ja tämän toivoisin, että kansallismieliset ihmiset ottaisivat aseekseen – Raamatun sanan, ei vihaa, joka vain lisää vihaa ja pahuutta maailmassa.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 9. Vai että pohjoismainen valtuusto johtaa!?

  No missäs se teidän ”Führer” oikein on?
  Ei kai aitoa kansallissosialismia ilman Aatua voi olla?

  Nyt kun olet muuten niin sanotusti linjoilla, niin voisitko kertoa mikä tämän vastarintaliikkeen perimmäinen tarkoitus/päämäärä on?

  Siis jokin ylevämpi sellainen, eikä vain lippujen kanssa torilla mölyäminen, pystypaini vassareiden/poliisin kanssa ja Jehovan todistajilta/Mormoneilta apinoitu trakujen levitys.

  Dan Koivulaaksosta on aika paha sanoa kun ei miestä ole koskaan näkynyt mutta ehkäpä ”kansallissosialisti” osaa kertoa missä ja miten vaikuttaa!?

  Plusääni(3)Miinusääni(4)
 10. Ei kansallismieliset eikä kukaan voita tätä sotaa keskenään kinastelemalla ja vihaa lietsomalla. Ainut ase maailman pahuutta vastaan ja tie voittoon on usko Jeesukseen ja hänen kaksoiskäskynsä toteuttaminen. Emme voi tämän maailman kululle mitään, isot rattaat pyörivät siihen suuntaan, mihin ne ovat menossa, koska Jumala sallii sen tapahtua. Tietoisuus toki on hyvästä, mutta tärkein tietoisuus tulee Raamatusta ja siellä olevasta totuudesta. Sen toivoisin olevan kansallismielistenkin ihmisten ase Saatanan työtä vastaan, koska muuta asetta ei ole. Vilpittömästi tätä toivon. Vaikka V-L Laurion kirjoituksissa vissi perä on, häntä ei kuunnella hänen tyylinsä vuoksi. Ja hän saattaa sen vuoksi tehdä karhunpalveluksen julistamalleen asialle.

  Plusääni(2)Miinusääni(3)
  1. Haluat varmaan tilalle Jeesuksen (Jumalan) tyylin: ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33) – – ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (Joh. 8:44).

   Tai apostoli Paavalin tyylin: ”Jos joku ei pidä Herraa rakkaana, hän olkoon kirottu!” (1. Kor. 16:22) – – Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. Niin kuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu. Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija. Sillä minä teen teille tiettäväksi, veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista” (Gal. 1:8-11).

   Takapuolen nuolemisella (nimimerkin toive) tullaan nuolleeksi vain perkeleen takapuolta. Enkä nuole ulkokultailija-nimimerkinkään takapuolta: Nimimerkki on kommenteistaan päätellen tekopyhä ulkokultailija, joka luulee olevansa kristitty julistamalla täällä, että tulee ”uskoa ja rakastaa Jeesusta” ja tehdä ulkonaisesti hyviä tekoja (harrastaa ”rakkautta”). Kristinusko EI ole Jeesuksen uskomista ja rakastamista vaan sydämen uskon Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen (hän sovitti meidät Jumalan edessä uhraamalla henkensä meidän puolestamme). Usko EI kohdistu Jeesuksen persoonaan vaan hänen työhönsä (meidän lunastuksemme). Se usko tuo Pyhän Hengen sydämeen (Pyhä Henki tulee Jumalan sanasta, joka on hänen kirjoittamansa apostolien ja profeettojen kautta), ja vasta sitten, uskovaksi tultua, ihminen alkaa Pyhän Hengen voimasta tulla kykeneväksi tekemään todellisia (sydämestä lähteviä) hyviä tekoja (rakkautta). Kaiken tekee siis Jumala itse (ei ihminen omilla päätöksillään tai ratkaisuillaan). Ihminen, joka omilla päätöksillään ryhtyy kristityksi ja hyväksi ihmiseksi, on ulkokultailija, fariseus. Nimimerkki on fariseus, joita Jeesus esimerkiksi Matteuksen 23. luvussa puhuu.

   Mutta jatkakaa takapuolennuolenta-ihanuuttanne. Nyt poistun, enkä taakseni katso. Nuolkaa etenkin omaa takapuoltanne, niin saatte nuoltavaa aamusta aamuun, kuukaudesta toiseen, vuodesta toiseen. VILaurio

   Plusääni(5)Miinusääni(2)
   1. Tarkoitan juuri sitä mitä sanon. En ala kanssasi kinastelemaan, mutta huomaathan itsekin, että sinua kavahdetaan sinun tyylisi vuoksi ja juuri siksi itse asia, joka on tärkeä, jää varjoon. Olet myös ilkeä. Mutta pidän suoruudesta ja rehellisyydestä, en valehtelusta. Saat ajatella minusta mitä haluat. Vanhan ajan saarnat olivat varmaan sinun kirjoitustesi kaltaisia, mutta maailma on ikävä kyllä muuttunut/muutettu eikä sellaisia ymmärretä enää. Minä ymmärrän, mitä kirjoituksillasi haet takaa ja hyvä tarkoitus niillä on. En nuole kenenkään takapuolta, olen vain suora, joskus liiankin suorapuheinen.

    Asiasta toiseen.. Käykääpäs lukemassa muuten tuolta sivustolta ja kertokaa, mitä mieltä lukemastanne:

    http://educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

    Itsestä tuo oli ainakin mielenkiintoinen. Pitäisi tutkailla enempi ja eri lähteistä tuota aihetta.

    V-L, en nuole takapuoltasi, mutta olisikohan sinulla mahdollista kirjoittaa artikkelia, missä käsiteltäisiin tätä juutalaisaihetta raamatullisesta näkökulmasta ja historian eri aikoina, myös Lutheria sivuten. Onpa hyvin laaja alue, mutta jos sellaisen saisit julkaistuksi vaikka täällä, niin voisi taas avata muutaman ihmisen silmiä enemmän käsittelemästäsi aiheesta, se kai on tarkoituksesi. En uskokaan, että olet täällä omasta ilostasi vain haukkuaksesi meitä saastaisia, ”tyhmiä” ihmisiä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. P.s. Jeesustelu nyt sattuu kuulostamaan jeesustelulta koska se sitä on eli jeesuksen sanomasta kertomista. Ei sinulla liene sen suurempaa oikeutta täällä kirjoitella, kuin minullakaan.

     Mietin juur eilen, että tuollainen artikkelisarja eli se raamatullinen näkökulma vielä puuttuu, ainakaan en ole sellaiseen törmännyt. Ja käsittääkseni sinulle on tuota tietoa kertynyt aika monipuolisesti ja olet tainnut ennekin kirjoittaa artikkeleja tänne. Mikähän olisi toimituksen kanta? Voi olla, että eivät halua karkottaa lukijoita uskonnollisilla kirjoituksilla, koska aihe on monille tabu?

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Nimimerkille ”Me” at 14.49 ja 15.25

     Olet eksynyt, etkä voi eksyneessä tilassasi ymmärtää asiaa. Kyse ei ole ”tyylistä” vaan suhtautumisesta totuuteen, Jumalan sanaan (Joh. 17:17). Perkeleen joukkiot täällä (käsittääkseni myös sinä heidän joukossaan) hyökkäävät julistamaani Jumalan sanaa (ja siten Jumalaa) vastaan, eivät ”tyyliäni” vastaan. Ja tiedä, että olen kristitty ja minun kauttani puhuu ja minussa vaikuttaa Pyhä Henki, Jumala (”vanha ihminen” minussa on kuollut):

     ”Ettekö tiedä, että te (kristityt) olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä?” (1. Kor. 3:16) – – ”Vai ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, joka Henki teissä on ja jonka te olette saaneet Jumalalta, ja ettette ole itsenne omat?” (1. Kor. 6:19).

     ”sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä” (Room. 6:7) – – ”Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:19-20).

     ”Lain vanhurskaus”, siis se, mitä aiemmin totesit ”kaksoiskäskystä” ja ”rakastamisesta”, on toteutunut minussa, koska olen uudestisyntynyt kristitty, jossa asuu Pyhä Henki, ei enää ”minä itse”:

     ”että lain vanhurskaus täytettäisiin meissä, jotka emme vaella lihan mukaan, vaan Hengen. Sillä niillä, jotka elävät lihan mukaan, on lihan mieli, mutta niillä, jotka elävät Hengen mukaan, on Hengen mieli. Sillä lihan mieli on kuolema, mutta hengen mieli on elämä ja rauha; sen tähden että lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan. Jotka lihan vallassa ovat, ne eivät voi olla Jumalalle otolliset. Mutta te ette ole lihan vallassa, vaan Hengen, jos kerran Jumalan Henki teissä asuu. Mutta jolla ei ole Kristuksen Henkeä, se ei ole hänen omansa” (Room. 8:4-9);

     ”sillä Jumalan RAKKAUS on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu” (Room. 5:5).

     Koska sydämessäni asuu Pyhä Henki ja siten myös rakkaus, nuhtelen – Jumalan käskyn mukaisesti – jumalattomia, harhaoppisia, isänmaan tuhoajia, lastenmurhaajia, jumalanpilkkaajia, ulkokultailijoita, homoja ja muita julkisyntisiä jne.:

     ”saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla, nuhtele, varoita, kehoita” (2. Tim. 4:2) – – ”Veljet, jos joku tavataan jostakin rikkomuksesta, niin ojentakaa te, hengelliset, häntä” (Gal. 6:1) – – ”kehoita ja nuhtele kaikella käskyvallalla. Älköön kukaan sinua halveksiko” (Tiit. 2:15) – – ”Syntiä tekeviä nuhtele kaikkien kuullen, että muutkin pelkäisivät” (1. Tim. 5:20) – – ”nuhdelkaa kurittomia” (1. Tess. 5:14) – – ”älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä” (Ef. 5:11).

     Kutsut nuhteluani ”ilkeydeksi” ja ”vääräksi tyyliksi”, ja osoitat siten, mistä hengestä olet. Haluat, ettei perkelettä ja hänen ja hänen orjiensa (luonnollisten ihmisten) tekoja nuhdella. Haukut Jumalan lähettilästä, kristittyä.

     Nuhteluun tulisi suhtautua oikein:

     ”Lyököön minua vanhurskas: se on rakkautta; kurittakoon hän minua: se on öljyä minun päähäni, siitä minun pääni älköön kieltäytykö” (Ps. 141:5) – – ”Tietoa rakastaa, joka kuritusta rakastaa, mutta järjetön se, joka nuhdetta vihaa” (Snl. 12:1) – – ”pilkkaaja ei ota nuhdetta kuullaksensa” (Snl. 13:1) – – ”Köyhyys ja häpeä kuritusta vierovalle, kunnia nuhdetta noudattavalle!” (Snl. 13:18).

     Se on rakkautta, että nuhtelen. Se nousee Pyhän Hengen pakosta sydämessäni. Nuhtelu (lain saarna) vie, kuten Jumalan antamat elämän koettelemukset, sydämen kauhistumiseen ja omantunnon hätään, siis katumukseen, ja se vie ihmistä kohti Kristusta (syntien anteeksiantamusta uskossa) ja ikuista pelastumista. Onko siis nuhtelu ilkeyttä?

     ”Niin muodoin on laista tullut meille kasvattaja Kristukseen, että me uskosta vanhurskaiksi tulisimme” (Gal. 3:24).

     Jos olisit kristitty (nyt olet sanoistasi päätellen kristitty vain ulkonaisesti), tietäisit, että katumattomille syntisille tulee julistaa lakia (nuhdella) ja katumukseen tulleille evankeliumia. Kukaan ei tarvitse syntien anteeksiantamusta (Kristusta), ellei ole tullut ensin synnintuntoon.

     ”lain kautta tulee synnin tunto” (Room. 3:20).

     Varmaan haukut Jumalaakin ilkeäksi, kun hän heittää kaikki epäuskoiset ikuiseen helvettiin?

     ”Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa” (Ilm. 21:8).

     Onko Jumala ilkeä, kun hän panee kristittynsä nuhtelemaan syntejä? Onko hänellä ”väärä tyyli”?

     Kun sitten sanot, että ”itse asia, joka on tärkeä, jää varjoon”, niin juuri tuo tärkein asia, josta yllä puhun, on tullut ESIIN! Syytöksesi siitä, että olen ilkeä ja että käytän väärää tyyliä, todistaa sen. Juuri se tärkeä asia, nuhtelu, on osunut sinuun, ja siksi alat kiristellä hampaitasi minulle. Sinun pitäisi raamatunkohtiin perustuvien ja Pyhän Hengen vaikuttamien nuhteluideni vuoksi tulla katumukseen (omantunnon hätään syntisestä tilastasi), mutta sinä alat hyökätä vastaan, mikä osoittaa, että olet väärän hengen vallassa ja sodit sydämessäsi Jumalaa vastaan. Reaktiosi osoittaa, että sanomani on ollut juuri oikeaa asiaa, sitä ”tärkeää asiaa”. Valitset mieluummin perkeleen (luonnollisen itsesi ja luonnollisen järkesi – koko syntiinlankeemuksessa turmeltuneen itsesi) kuin Jumalan.

     On siis niin, että sinun ”tärkeä asiasi” ja minun ”tärkeä asiani” ovat eri asioita. Minä julistan Jumalan sanaa, sinä julistat ihmisen sanaa tai ihmisen sanaksi väänneltyä Jumalan sanaa. Yleinen pelkkä ”Jeesuksen rakastaminen ja uskominen” ei ole kristinuskoa. Jeesus ei ole pelkkä moraalinen esikuva, jota tulisi sitten jäljitellä omin teoin. Jeesus on Vapahtaja, Pelastaja. Sijaissovituksellaan hän sovitti meidät Jumalan edessä juridisesti, hankki meille syntien anteeksiantamuksen. Kristinuskossa uskon kohde on Jeesuksen Kristuksen sijaissovitus, syntien anteeksiantamus.

     Kun julistat tätä merkillistä ”rakastamista” (myös ns. kaksoiskäskyssä), niin tiedä, ettei luonnollisessa ihmisessä, hänen sydämessään, ole kykyä rakastaa. Kuten jae Room. 5:5 yllä osoittaa, rakkaus tulee sydämeen Pyhän Hengen myötä, siis uskoon tultaessa (perkele joutuu kaikkoamaan pois sydämestä ja Pyhä Henki astuu tilalle). Juuri Pyhä Henki vaikuttaa sydämessä uskon, 2. Kor. 4:13; Ef. 1:19-20; Joh. 1:12-13; Kol. 2:12.

     Kehotuksesi ”rakastaa” on siis tuulenpieksentää. Tahdotko kaikkien rakastavan toisiaan? Silloin todistat olevasi perkeleestä, joka ei vihaa syntiä:

     ”Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä” (1. Joh. 2:15) – – ”ettekö tiedä, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen” (Jaak. 4:4).

     Väitteesi, että olen täällä ainakin osaksi ”haukkuaksesi meitä saastaisia, ’tyhmiä’ ihmisiä”, on loukkaava. Ei synneistä, rikoksista, turmeluksesta jne. nuhteleminen ole ”haukkumista” (kuten moneen kertaan olen ilmoittanut). Enkä nuhtele ”saastaisia, tyhmiä ihmisiä” vaan jumalattomia ihmisiä, epäuskoisia ihmisiä, jotka elävät synneissään ja ovat hengellisesti kuolleet niihin. Nuhtelen, että tulisivat parannukseen (= katumus + kristillinen usko Jeesuksen sijaissovitukseen) ja pelastuisivat ja Suomi pelastuisi (kun Jumala näkee, että kansa on tehnyt parannuksen). Tästä olen puhunut tuhat kertaa.

     Peräämästäsi ”juutalaisaiheesta raamatullisesta näkökulmasta ja historian eri aikoina” olen kirjoittanut täällä noin 4-5 eri kertaan (esim. sanasta ”juutalainen”). Ei mitään vaikutusta missään.

     Nyt riittää.

     Perusta sinä tänne jeesustelukerho tai fariseus-kerho (tai aivan vain Marttakerho), en ole esteenä. Eihän tämä ole minun sivustoni. Kerhoillasi tosiaan on varmaan suurikin kysyntä. Varmasti hihhulitanssikerho saisi suuren suosion. Tai pelkkä perkele sellaisenaan, ilman koristeita.

     Olen nuhdellut täällä omillani, Pyhän Hengen varassa, Magneettimedialta kysymättä. VILaurio

     Plusääni(4)Miinusääni(1)
     1. Et tunne minua ja minun elämääni. Olen syntinen ja yksi paskaläjä, sitä en kiellä, mutta totuuden etsijä ja siksi haluaisin auttaa meitä muita Suomen paskaläjiä. Ja tiedän, että sinulla on myös tietoa asioiden taustoista, että voisit sen kautta auttaa, etkä vain sättiä meitä syntisiä. Me paskaläjät kaipaamme myös opetusta. Miten ihminen voi tietää, jos kukaan ei häntä opeta? Älä vajoa itse omaan vanhurskauteesi.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. Tähän lisään, että olen nainen. Jonka pitää vaikeneman seurakunnassa. En myöskään kannata naispappeutta, homouden ylikorostusta, valehtelua, tekopyhyyttä jne. Olen hyvinkin vanhoillinen ajatusmaailmaltani. Ja en jaksa taistella kenenkään kanssa näkemyksistäni, olen kyllästynyt taisteluun jonnin joutavia valtoja vastaan.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. Nimimerkille ”Me” at 1.44 ja 2.02

      Kyllä tunnen sinut, sillä sanoistasi olet tunnettavissa, kuten sanoin (”hedelmästä puu tunnetaan”, Matt 12:33). Ja jos tunnustat sydämessäsi olevasi ”syntinen ja paskaläjä” (kuten sanot), sinun täytyy olla suuressa omantunnon hädässä ja sydämen kauhussa syntisyytesi ja helvettiin hukkumisen uhan vuoksi, siis keskellä sydämen katumusta. Tartu siis sydämen uskolla syntien anteeksiantamukseen Jeesuksessa Kristuksessa, niin pelastut, äläkä ryhdy ”etsimään totuutta” (kuten sanot) muualta. Se on suoraan edessäsi koko ajan: Jeesus Kristus. Hänen sijaissovituksensa tulee uskoa SYDÄMESSÄ, siellä ihmisen ytimessä. Ja kuten ilmoitin, sen uskon vaikuttaa Pyhä Henki itse, joka vaikuttaa sanassaan Raamatussa. Lue ja kuule siis Raamattua. Muualta totuutta ei ole löydettävissä. Joh. 17:17 sanoo: ”sinun (so. Jumalan) sanasi on totuus”, ja Joh. 8:31,32,36 sanoo: ”Jos te pysytte minun (Jeesuksen) sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi – – Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi.”

      Miksei totuus, Jumalan sana (ja siten Jumala itse, Joh. 14:23; 1. Kor. 6:19), ole vielä sydämessäsi, vaikka puhut Jeesuksesta? Onko Jeesuksesi väärä Jeesus (pelkkä moraalinen esikuva, ulkonaisten tekojen opettaja)? Raamattu sanoo: ”Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana” (Kol. 3:16). Jumalan sana tulee Pyhän Hengen vaikutuksesta uskoa sydämessä. Ei Jumalan sana ole sitä varten, että muodostaisit omassa mielessäsi siitä ”näkemyksiä” (kuten sanot) tai mielipiteitä. Sinun (siis ”vanhan ihmisesi”, jolla vielä on omia mielipiteitä) tulee kuolla (kuten osoitin), että Jumala ja hänen sanansa eli totuus asuisi sinussa. Uskovan tuntee siitä, että hänen sydämessään asuu Jumalan sana, totuus. Itsessään kristitty on kuollut:

      ”sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä” (Room. 6:7);

      ”Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:19-20).

      Usko tappaa tehdäkseen eläväksi. Ihmisen tulee syntyä uudesti Jumalan sanasta (ja siis Pyhästä Hengestä): ”Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan” (Joh. 3:5).

      Taas haukut Pyhästä Hengestä nousevaa nuhtelutyötäni ”sättimiseksi”, mikä sekin viittaa siihen, että olet täynnä myrkkyä (siis elät vielä ”vanhassa” syntisessä minässäsi, perkele sydämessä). Minä NUHTELEN katumattomia syntisiä, myös sinua, ja minä JULISTAN ARMOA (Jeesusta Kristusta) katuville syntisille (joita eteeni on tullut hyvin vähän). Tämän ilmoitin sinulle jo aiemmassa kommentissani. Olen liki kymmenen vuotta liki lakkaamatta opettanut foorumeilla ja ajoittain myös omilla blogeillani. Varsinkin täällä olen herkeämättä opettanut vuosikausia. Olen a) nuhdellut ja b) julistanut Jeesusta Kristusta, syntien anteeksiantamusta. Olin minäkin aikoinaan ”syntinen ja paskaläjä”, mutta jouduin Jumalan lain (käskyjen) edessä suureen sisäiseen kauhuun helvetinuhan vuoksi ja tartuin uskolla syntien anteeksiantamukseen Jeesuksessa Kristuksessa. Pelastuin. Minussa asuu Jumala, ei enää ”minä itse”. Siksi tiedän, mitä opetan. Se nousee Jumalasta sydämessäni. Haukkuessasi minua tulet haukkuneeksi häntä, joka minua hallitsee ja ohjaa, Jumalaa. Itseäni en ole julistanut, joten uusi syytöksesi omavanhurskaudesta on sekin väärä ja loukkaava. Olen kristitty, ja olen ”uusi ihminen”, jossa Jumala asuu. Lihassani on jäljellä kuitenkin vielä syntiä, ja siksi tarvitsen joka hetki Jeesusta Kristusta (syntien anteeksiantamusta) ja siksi koko elämäni on pelkkää puhdistumista synnistä (pyhitystä). Jeesus puhdistaa minua koko ajan. Kuolen koko ajan yhä enemmän, ja sillä tavalla nousen koko ajan ylös haudasta (itsestäni, vanhasta syntisestä minästäni). En puhu Jeesuksesta ollakseni muita parempi. Jo se, että puhun Jeesuksesta Kristuksesta, osoittaa, että olen itsessäni syntinen ja koko ajan Jeesuksen Kristuksen tarpeessa. Minua ei synti kuitenkaan enää hallitse (vaikka sitä lihassani jäljellä vielä onkin), sillä uskon myötä sydämeeni tullut Pyhä Henki hallitsee minussa. Olen siis kristitty ja sellaisena Jumalan valtuuttama opettamaan (hänhän minun kauttani opettaa). Sitä olen tehnyt, juuri sitä.

      Valitettavasti, koska sinulla vielä on ”näkemyksiä”, ”oma ajatusmaailma” ja halu hylätä syntien nuhtelut, olet vielä irrallaan Jumalasta, syntisessä luonnollisessa itsessäsi (koko ihmiskunta turmeltui syntiinlankeemuksessa), vihan lapsi (Ef. 2:3). Se, että olet ulkonaisesti ryhtynyt esittämään kristittyä, on suuri petos muita kohtaan. Ulkokultailijoiden kohtalo on kadotus.

      ”Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen” (2. Kor. 11:14-15).

      Oikea askel on siis se, että tunnustat Jumalan lain (käskyjen) edessä itsellesi todellisesti, sydämessäsi, että olet ytimiäsi myöten syntinen Jumalan edessä ja matkalla helvettiin. Eivät siis vain jotkut tekosi ole syntiä vaan koko olemuksesi, koko oma itsesi. Sinun (kuten kaikkien muidenkin) sydämessäsi asuu luonnostaan, syntiinlankeemuksen peruina, perkele. Hän on kuin myrkkykäärme sydämessäsi, ja sieltä, ytimestäsi, tämä käärme hallitsee kaikkea sinussa. Sinun oma tahtosi on siis sen myrkkykäärmeen pää, perkeleen tahto. Ymmärryksesi on perkeleen ymmärrys. ”Näkemyksesi” ovat perkeleen näkemyksiä. ”Ajatusmaailmasi” on perkeleen ajatusmaailma. Koko ”minuutesi” on perkele sinussa. Tällaiseen tilaan koko ihmiskunta joutui syntiinlankeemuksessa (ja vaimo, Eeva, toi maailmaan synnin; siksi nainen ei saa puhua seurakunnassa eikä vallita miestä tai opettaa miestä, 1. Kor. 14:33-37; 1. Tim. 2:11-15). Siksi Jumalan Poika tuli ja kuoli, pelastaakseen meidät perkeleestä, synnistä, kuolemasta ja helvetistä:

      ”Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot” (1. Joh. 3:8).

      Se merkitsee ihmisen kuolemaa, että hän tulisi eläväksi.

      Ja vain Jeesuksessa Kristuksessa Suomen kansa voi pelastua Jumalan vihalta, jonka alla se nyt on. Vain Kristus on ase perkelettä ja Jumalan vihaa (ja Suomen tuhoutumista) vastaan. Vain evankeliumi sitoo perkeleen. Siksi opetan ja julistan. VILaurio

      Plusääni(4)Miinusääni(1)
  2. Kommenttini nimimerkille ”Me” ei mennyt läpi. Kokeilen uudestaan:

   Haluat varmaan tilalle Jeesuksen (Jumalan) tyylin: ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33) – – ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (Joh. 8:44).

   Tai apostoli Paavalin tyylin: ”Jos joku ei pidä Herraa rakkaana, hän olkoon kirottu!” (1. Kor. 16:22) – – Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. Niin kuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu. Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija. Sillä minä teen teille tiettäväksi, veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista” (Gal. 1:8-11).

   Takapuolen nuolemisella (nimimerkin toive) tullaan nuolleeksi vain perkeleen takapuolta. Enkä nuole ulkokultailija-nimimerkinkään takapuolta: Nimimerkki on kommenteistaan päätellen tekopyhä ulkokultailija, joka luulee olevansa kristitty julistamalla täällä, että tulee ”uskoa ja rakastaa Jeesusta” ja tehdä ulkonaisesti hyviä tekoja (harrastaa ”rakkautta”). Kristinusko EI ole Jeesuksen uskomista ja rakastamista vaan sydämen uskon Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen (hän sovitti meidät Jumalan edessä uhraamalla henkensä meidän puolestamme). Usko EI kohdistu Jeesuksen persoonaan vaan hänen työhönsä (meidän lunastuksemme). Se usko tuo Pyhän Hengen sydämeen (Pyhä Henki tulee Jumalan sanasta, joka on hänen kirjoittamansa apostolien ja profeettojen kautta), ja vasta sitten, uskovaksi tultua, ihminen alkaa Pyhän Hengen voimasta tulla kykeneväksi tekemään todellisia (sydämestä lähteviä) hyviä tekoja (rakkautta). Kaiken tekee siis Jumala itse (ei ihminen omilla päätöksillään tai ratkaisuillaan). Ihminen, joka omilla päätöksillään ryhtyy kristityksi ja hyväksi ihmiseksi, on ulkokultailija, fariseus. Nimimerkki on fariseus, joita Jeesus esimerkiksi Matteuksen 23. luvussa puhuu.

   Mutta jatkakaa takapuolennuolenta-ihanuuttanne. Nyt poistun, enkä taakseni katso. Nuolkaa etenkin omaa takapuoltanne, niin saatte nuoltavaa aamusta aamuun, kuukaudesta toiseen, vuodesta toiseen. VILaurio

   Plusääni(6)Miinusääni(4)
 11. Kehotan uskovaisia lopettamaan hölynpölyyn uskomisen.

  Jumala on naurettavan typerä idea ja pelkkää humpuukia.

  Alistukaa vaan ”herranne Jeesuksen” höpöhöpöön ja pysykään todellisuudesta poissa, Harhaanoppineet.

  Jesseen uskominen vain vahvistaa eliitin valtaa, koska jeesuksen jälkeläisistä koko eliitti koostuu.
  Jeesus oli buddhalainen munkki, egyptiläisestä eliitti suvusta. Hänen jälkeläisistään läntinen eliitti koostuu. Tämä läpeensä mätä eliitti riistää ja orjuuttaa koko ihmiskuntaa, koska heillä on ”maaginen” ja ”jumalallinen” OIKEUS.

  Kaikkien uskontojen täytyy tuhoutua ennenkuin ihmiskunta on vapaa riistosta.

  Lakatkaa tukemasta ihmisen vihollisia, uskovaiset ja väärinopetetut!.

  Plusääni(3)Miinusääni(8)
  1. Näin varmasti tuleekin käymään, kuten nimim. Vapahtajasi toivot (varo mitä toivot). Kaikki maailman uskonnot on tarkoitus hävittää ja jättää yksi jäljelle, nimittäin juutalaisten (tai siksi itseään nimittävien) uskonto ja jumala joka tulee olemaan yksi ihminen, heidän messiaansa. Harva uskaltaa silloin enää jeesustella. Nämä ovat vain minun olettamuksia lukemastani.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Uskon että tulee olemaan aika, jossain tulevaisuudessa vuonna x jolloin Juutalaisetkin heräävät ymmärtämään että heidät on harhautettu täysin. Illuminati valitsi Juutalaiset tehtävään ja käyttävät heitä hyväksi, tosin eri lailla kuin goymeja. Hajoita ja hallitse , Tällä hetkellä Juutalaisia käytetään aseena goymeja vastaan.

    Kun lopun aika todella pompsahtaa ”silmille” alkaa elämä näyttää todelliset karvansa, ja silloin , ainakin luulen niin , myös Juutalaiset tulevat joukolla heräämään.

    Stanley Kubrick elokuva eyes wide shut on ymmärtääkseni kuvaus siitä mitä eliitti omissa piireissään on. Kubrick muuten kuoli vain muutama päivä sen jälkeen kun oli luovuttanut lopullisen leikkauksen Werner Bros studiolle, ja sattumalta hän kuoli päivänä josta voi laskea luvun 666 liittyen hänen avaruus odysseija 2001 eluvan julkaisuun. On esitetty teorioita että Kubrick kuului niihin harvoihin valittuihin jotka saivat nähdä itse eliitin maskin taakse, voi olla että eyes wide shut oli hänen kuolemastuomionsa.

    https://www.youtube.com/watch?v=hwqG510Hnw8&t=62s

    En puolustele Juutalaisia tai heidän toimiansa, mutta olen pakotettu sanomaan mielipiteeni heistä , että myös heitä käytetään hyväksi mielestäni.” sokeus ” ei ole vain goymien heikkous, myös Juutalaiset tai he jotka kutsuvat itseään Juutalaisiksi ovat sokeita ja eksytettujä.

    Plusääni(2)Miinusääni(3)
 12. Tulevaa sotaa ei voiteta keskenään kinastelemalla ja sotaa lietsomalla. Kansallismielisten (ja kaikkien ihmisten) paras ase taistelussa pahuutta vastaan on edelleen Raamatun sana ja usko Jeesukseen Kristukseen. Juutalaiset tai joksi he itseään väittävät pyrkivät hävittämään uskon Jeesukseen kaikin mahdollisin tavoin mm. mädättämällä yhteiskuntamme jokaista sopukkaa myöten. Tätä on tapahtunut jo aikojen alusta lähtien. Nyt tulokset ovat vaan päivä päivältä selvemmin nähtävissä niille, jotka sen ymmärtävät. Kansallismielisillä on paljon tietoa vääristellystä historiasta. Magneettimedia on oivallinen lehti joka auttaa ymmärtämään asioiden taustoja ja herättää kyseenalaistamaan meille syötettyä tietoa. V-I Laurion kirjoituksissa ilmenee väkevän entisajan saarnamiehen tapa esittää asioita ja oikeassahan hän on. Hänen tyylinsä ei vaan pure enää nykymaailmassa, joka ei ymmärrä häntä ja hän saattaa tehdä asialleen jopa karhunpalveluksen.

  Plusääni(2)Miinusääni(3)
 13. Miten helvetissä tää keskustelu voi mennä näin pahasti ohi alkuperäisen jutun?! Hoitakaa noi jeesus jutut jossain muualla.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. PekkaPakkaselle 18.11.2016 at 21.43

   Ohi alkuperäisen jutun? Alkuperäisessä jutussa todetaan, että Suomen itsenäisyys on jälleen päätynyt vieraiden valtojen määräysvallan alle, että EU ja kansainväliset pankit ovat korruptoineet Suomen poliittisen järjestelmän, että kansan omista asioista päättämisestä on tullut pelkkää lumetta vailla mitään totuuspohjaa ja että kansallismieliset nyt haluavat taistella ”vapautemme puolesta” (siis nähtävästi Suomen kansan vapauden puolesta).

   Perustuslaissa (2§) puolestaan todetaan, että ”valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle.” Koska valtiovalta Suomessa on yksin Suomen kansan käsissä ja vastuulla (vailla mitään ylempää auktoriteettia), mainitut asiat (itsenäisyyden menettäminen, poliittisen järjestelmän korruptoituminen, omista asioista päättämisen tuleminen pelkäksi lumeeksi vailla totuuspohjaa) ovat yksin kansan vastuulla. On Suomen kansan omaa syytä ja aikaansaannosta, että itsenäisyys on päästetty valumaan pois, että poliittinen järjestelmä on päästetty korruptoitumaan ja että kansalla ei ole enää sananvaltaa omiin asioihinsa. Kaikki tämä on kansan oma tahto, joko aktiivinen tahto (omilla päätöksillä ja toimenpiteillä aiheutettu) tai passiivinen tahto (asioiden on annettu tapahtua puuttumatta niihin ja kontrolloimatta niitä).

   Kun nyt tahdotaan palauttaa itsenäisyys ja vapaus kansalle, jonka käsissä jo nyt on kaikki valta maassa, niin nyt tahdotaan kansan riistävän vallan itseltään itselleen.

   Jos kansa on kyvytön hoitamaan valtiovaltaansa, on väärin luovuttaa valtiovaltaa enää sen käsiin. Koska valtiovalta nyt on yksin kansan käsissä, ei ole olemassa mitään elintä, joka voisi asettaa valtiovaltaa hoitamaan jonkin muun tahon kuin kansa. Väistämätön seuraus tästä on, ettei maassa ole minkäänlaista tahoa tai voimaa, joka voisi estää maan joutumisen vieraiden valtojen käsiin tai tuhon omaksi.

   Kun kansa määrää asioista, silloin kansan tahto toteutuu. Jumalan sana kertoo, että syntiinlankeemuksessa koko ihmiskunta joutui perkeleen ja synnin orjuuteen vailla kykyä päästä omin voimin siitä irti (perkele asuu sydämessä säätäen siellä kaiken ihmisessä, niin että luonnollisen ihmisen oma tahto on juuri perkeleen tahto, joka ei mitenkään voi irtautua itsestään). Siksi tarvittiin Jumalan Poika lunastajaksi, joka ristintyöllään hankki ihmiskunnalle vapautuksen perkeleen ja synnin vallasta. Tästä Vapahtajamme työstä kertoo Raamatun evankeliumi (evankeliumi = ilosanoma). Suomen kansa on kuitenkin kaikkialla yhteiskunnassa, niin kodeissa, kouluissa, yliopistoissa kuin kirkoissa, suurella päättäväisyydellä ja perinpohjaisuudella lakkauttanut oikean evankeliumin julistamisen (jäljellä on vesitetty kristinusko, jossa Jeesus on pelkkä ihminen, jota pidetään moraalisena esikuvana, ei enää Jumalan Poika ja Vapahtaja, syntien anteeksiantamuksen hankkija).

   Seuraus tästä evankeliumin kokonaisvaltaisesta hylkäämisestä on se, että kansan tahto on nykyisin perkeleen tahto. Perustuslain 2§:n määräys kääntyy siis siten, että ”valtiovalta Suomessa kuuluu perkeleelle.” Suomen itsenäisyyttä, poliittista järjestelmää ja päätöksentekoprosessia valvoo ja hallitsee perkele. Tämä on kansan nimenomainen, suora tahto (onhan kansan tahto sama kuin perkeleen tahto – kyseessä on orjuus). Kun kansa päättää asioista, perkele päättää asioista.

   Se, että valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, pitää sisällään sen, että kansa itse on oma esivaltansa. Raamattu ilmoittaa (Room. 13:1-4), että esivallan tehtävä on rangaista pahantekijöitä ja kiittää hyväntekijöitä. Suomessa tilanne on se, että kansa kokonaisuudessaan on pahantekijä, koska se on perkeleen orjuudessa. Samalla kansa on se esivalta, jonka tehtävä on rangaista pahantekijöitä. Syntyy tilanne, jossa kansan tulisi rangaista itseään, jos pahantekijöitä maassa ylipäätään rangaistaisiin. Mutta jumalaton, perkeleen orjuudessa elävä kansa ei koskaan rankaise itseään (demokratia siis käytännössä hävittää kaiken oikean esivallan juuria myöten). Siksi Suomessa kaikki mahdolliset synnit, turmelukset ja rikokset tulevat vähitellen laillisiksi (karkeana esimerkkinä lastenmurhat aborteissa, joita estämässä ei ole mitään tahoa). Lähestyy aika, jolloin Suomessa on mahdotonta ylipäätään elää, ja siitä on oma seurauksensa.

   Se seuraus on se, että Jumala puuttuu asiaan ja rankaisee jumalatonta kansaa, että se tulisi katumukseen ja parantuisi uskossa Kristukseen, syntien anteeksiantamukseen. Ellei kansassa tapahdu parannuksentekoa, kansaa uhkaa lopullinen tuhoutuminen. Se Suomea ja sen kansaa nyt uhkaa. Jumala on puuttunut asiaan. Jumala uhkaa hävittää tämän maan ja tämän kansan. Erilaiset vieraat vallat ovat – Jumalan sallimuksesta – tulleet Suomen kansalle vitsauksiksi (esimerkiksi väkisin velkaan, velkakierteeseen, velkaorjuuteen ja kaikkeen orjuuteen sitova kansainvälisten pankkiirien velkarahajärjestelmä, joka lopulta tuhoaa kaiken). Erilaiset tapahtumat ja prosessit (esimerkiksi massamaahanmuutto, vieraiden harhauskontojen ja kulttuurien tulva maahan) koko ajan ruoskan lailla kurittavat Suomen kansaa ja samalla yrittävät ajaa kansaa katumukseen ja pelastumiseen uskossa Kristuksen lunastustekoon (hän kantoi syntimme ja astui kuolemaan, synnin rangaistukseen, puolestamme pelastaakseen meidät). Myös kaikki nuo alussa mainitut asiat – itsenäisyyden menetys, poliittisen järjestelmän korruptoituminen ja päätösvallan menettäminen omissa asioissa – ovat Jumalan rangaistuksia (hän on sallinut niiden tapahtua).

   On siis niin, ettei Suomen kansalla ole muuta tietä päästä pois Jumalan vihan alta kuin parannuksenteko (= katumus + usko). Esimerkiksi lastenmurhista, homoudesta, jumalanpilkasta, kirkkojen vesittämisestä, raamatunvastaisesta naispappeudesta, lasten ja kaikkien muidenkin hukuttamisesta helvettiin evankeliumin hävittämisen seurauksena ja yleisestä syntisestä elämästä on luovuttava. Silloin Jumala leppyy, ja hän, Kaikkivaltias, alkaa ottaa pois rangaistuksiaan ja suoda siunauksia (mm. poistaa viholliset maasta ja sallii maan ja kansan menestyä hänen siipiensä alla). Yksi siunaus on se, että Jumala suo maahan oikean, lujan ja miehisen esivallan, joka todellisesti panee kuriin pahantekijät; kaikki esivalta näet tulee Jumalalta:

   ”Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat” (Room. 13:1).

   Keskustelun meneminen Jeesukseen Kristukseen, Vapahtajaan, ei siis lainkaan mene ohi alkuperäisen jutun vaan menee itse asian ytimeen. Nimimerkin mainitsemat ”Jeesus-jutut” kuuluvat juuri tähän aihepiiriin, juuri tänne. Kaikki hyvä tulee yksin Jumalalta.

   Jos Jeesus ajetaan ulos, silloin maa ja kansa jätetään tuhon omiksi. Silloin suoritetaan maanpetos ja valtiopetos.

   Nyt tarvitaan Jumalan sanan julistajia, jotka julistavat sekä Jumalan lakia (syntyy katumus) että evankeliumia (syntyy usko). Nyt ei tarvita jumalattomia foorumeita, joilta Jeesus Kristus ajetaan ulos. VILaurio

   Plusääni(4)Miinusääni(3)
 14. Laurio, minkä puoleen voivottelet niistä alapeukuista? Eikö Kristuksen miehelle pitäisi olla jo ennalta selvää, että alapeukkua ropisee. Kristuksen Sanan mukaan, joka Hänen nimeensä vannoo, tullaan vannojaa Kristuksen nimen takia vainoamaan.

  Ainiin, sinähän olitkin YAHWEH/Paavalin miehiä ja tykkäät viljellä Roomalaiskirjeen jakeita. Niin kuin sanoit, että saksalaiset saivat ansionsa mukaan kansanmurhassaan 1945, kun olivat perkeleen pauloissa. Kristuksen kuolema tosin osoittaa täysin päinvastaista, eli maallinen valta on aina perkeleen valtaa. Ja jos joku käy vastahankaan, hänet kansanmurhataan ja vainotaan, näinhän saksalaisille juuri kävi.

  Matteuksen Evankeliumista löytyy eräs toinen tarina vastapainoksi sille, mitä esitit kyseisestä Evankeliumista. Nimittäin kun kartanonherra lähti matkalle ja ylensi rengin vt. kartanonherraksi. Ensimmäinen renki sovitti Mestarin viittaa, mutta Viitan mukanaan tuoma vastuu painoi miestä maanrakoon ja renki suuresti ilahtui kartanonherran palattua takaisin. Renki sai luovuttaa ylivoimaiseksi tuntemansa vastuun taakan harteiltaan. Oli vielä toinen renki, ja hän olikin sinut mestarin viitan kanssa. Heti kun kartanonherran silmä vältti, alkoi renki riehua kuin sika pellossa. Valta, tuomita kokonaiset kansakunnat hornan tuuttiin, tuo kiehtoi tuota toista renkiä. Mutta Mestari tulee kuin varas yöllä, silloin kun Häntä vähiten odotetaan, niin kuin kuolema, tai anteeksiantamus hänelle, joka omantunnontuskissaan tosissaan apua etsiessään Oveen koputtaa.

  Tärkein aksiooma on mielestäni tuo, kun takapenkin köyhä leskinainen laittoi kaikkensa eli ainoastaan yhden lantin kolehtiin. Silloin Mestari sanoi, tuo takarivin köyhä leskinainen on antanut kymmenen kertaa enemmin kuin te eturivin tekopyhät fariseukset, sillä hän antoi sen sisimmästään. Tuon leskinaisen ensisijainen tarkoitus oli sama kuin hänen tekonsa, nuo eturivin ökylijät taas elivät valheessa ja kaksoisstandardrissaan. Yhtä hyvin, jos joku tekee hyviä töitä taivaspaikan kiilto silmissään, kuuluu hän auttamatta fariseuksien kanssa kategoriaan Joh. 8-44. Totuutta ei voi ostaa, eikä itseään omakuva YAHWEH:lle uhraamalla, vaan etsimällä, niin kuin nimimerkki Me jo edellä mainitsi.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat