De Wit: ”Kansallissosialistit eivät tervetulleita Itis-mielenosoitukseen”

Helsinkiläisessä kauppakeskus Itiksessä järjestetään viikon 36 viikonloppuna kaksi maahanmuuttovastaista mielenosoitusta. Toinen niistä pyrkii avoimesti sulkemaan radikaalit kansallismieliset ulos.

Lauantaina 10.9. järjestettävä mielenosoitus on avoin kaikille hallituksen nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa vastustaville ihmisille. Sen sijaan sunnuntaina 11.9. pidettävän mielenosoituksen järjestäjät ovat ilmoittaneet, ettei esimerkiksi avoimilla kansallissosialisteilla ole paikalle asiaa.

Sunnuntain mielenosoituksen takana on Marco De Wit, joka vieraili hiljattain Tiina Wiikin haastateltavana (katso video yllä). De Wit hyökkäsi haastattelun aikana toistuvasti kansallissosialisteja vastaan valheellisin väittämin.

De Wit esimerkiksi julisti haastattelussa, että kansallissosialismi johtaa aina kansanmurhiin, koska aate perustuu ”herrakansa”-ideologialle. Valhe johtaa juurensa Herrenvolk-käsitteen vääristelyyn, josta Magneettimedia on kirjoittanut:

”…saksalaisten kansallissosialistien harvakseltaan käyttämään Herrenvolk-käsitteeseen. Nürnbergin näytösoikeudenkäynnissä harvinainen Herrenvolk-käsite nostettiin arvoon arvaamattomaan ja käännettiin ’hallitsijaroduksi’ vaikka tarkka käännös on ’isäntäkansa’.

Saksassa kansalaiset tahtoivat olla oman maansa isäntiä, sillä ensimmäisen maailmansodan myötä heidät oli alistettu kansainvälisten pankkien sotakorvausorjiksi…”

On selvää, ettei alkuperäisellä isäntäkansakäsitteellä ollut mitään tekemistä esimerkiksi rotusorron kanssa.

Myös Suomessa kansallissosialistit ovat painottaneet, ettei aatteeseen kuulu ihmisten vihaaminen, sortaminen saatikka surmaaminen syntyperän vuoksi.

Mistä äkillinen linjanmuutos?

De Wit pyrkii toisen maailmansodan aikaista propagandaa sekä juutalaisen Konrad Heidenin kehittämää ”natsi”-haukkumatermiä toistelemalla nostamaan ilmeisesti oman mielenosoituksensa profiilia. Tämä on valitettavaa.

Toiveena ilmeisesti on, että mikäli De Wit toistaa sanan ”natsi” tarpeeksi monta kertaa, Ylen Hitler-dokumenttien aivopesemä mielenosoittajamassa alkaakin boikotoida lauantain mielenosoitusta, joka on avoin kaikille.

Wiikin tekemässä De Wit –haastattelussa sivutaan myös Magneettimediaa. De Witin hyökkäys kansallissosialisteja vastaan oli yllättävä, sillä esimerkiksi Magneettimedia tai Kansallinen Vastarinta eivät ole koskaan kirjoittaneet hänestä tai hänen järjestämistään tapahtumista negatiivisesti.

Itse asiassa Magneettimedia oli yksi harvoista julkaisuista, jotka kirjoittivat objektiivisesti De Witin järjestämään mielenosoitukseen viime keväänä tehdystä iskusta. Mistä äkillinen linjanmuutos johtuu? Uskooko De Wit, että valtamediasta tuttu ”natsittelu” ja maahanmuuttovastaisten ihmisten perusteeton demonisointi tekee hänen liikkeestään suositumman?

Kuten todettua, Itiksessä järjestetään lauantaina mielenosoitus, johon myös radikaalit isänmaalliset ja maahanmuuttokriittiset suomalaiset ovat tervetulleita. On tärkeää, että nykyisestä kehityksestä huolestuneet suomalaiset osoittavat eliitille, etteivät nämä nauti kansan luottamusta.

Erityisen tärkeää on, etteivät maahanmuuttopolitiikan vastustajat alennu kierrättämään valtamedian vihamielistä propagandaa.

 

Lue myös: Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille

46 kommenttia

 1. Kosher hyväksytyt feikkioppositiot pyrkii vesittämään koko touhun,

  http://kinsmanredeemer.com/RacemixingIsNotChristian.htm

  RAAMATTU KIELTÄÄ EHDOTTOMASTI SEKAROTUISUUDEN JA SEKAANTUMISEN MUIHIN ROTUIHIN TÄMÄ ON ABSOLUUTTINEN KIELTO JA EHDOTON ALKUPERÄINEN PERISYNTI.

  KAIKKI VALKOISTEN ISRAELIITTIEN VALTAKUNNAT OVAT LOPULTA TUHOUTUNEET JUUTALAISTEN AJAMAAN ROTUJEN SEKOITTAMISEEN

  http://blogit.mvlehti.net/coudenhove/2016/08/21/kylla-silla-rodulla-vaan-nyt-on-valia/

  Plusääni(38)Miinusääni(3)
 2. Silloin kun käydään Islamia vastaan. Ei ole aika ”sievistellä”. Suomi fanittaa ISIS:iä ja ääri-islamilaisuutta kirkkoa myöten. Siis, millä perusteella sitä vastustavista piireistä pitäisi joutkut sulkea pois?
  Tämä tarkoittaa vain sitä, että suvakki on päässyt ”pään sisään”.
  Haluan vielä toistaa: Islam äärimmäisen julma äärimmäinen aate, joka ei tunnusta alkeellisimpiakaan inhimillisiä periaatteita, eikä ihmisoikeuksia.
  Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki voimat on koottava Islamia vastaan. Tämä tietää sitä, että jokainen ryhmittymä tulee saamaan ”riitelyä” enemmän kuin tarpeeksi sellaisen osapuolen kanssa, joka sitä ”ansaitsee”.

  Plusääni(30)Miinusääni(0)
  1. Islam ja aito kristinusko on sisäistä hyvyyttä Jumalan avulla. Joten joka ei ole hyvä ei voi olla muslimi tai kristitty. Tämän hyvin yksinkertaisen asian tulisi olla kaikille selvä. Vai oletteko sitä mieltä, että jos esimerkiksi imbesilli ilmoittaa olevansa älykäs, niin hän todella olisi älykäs. Se on niin, että joka ei uskontoa noudata ei ole kyseisen uskonnon harjoittaja, vaan on yksinkertaisesti joko valehtelija tai harhainen. Täysin selvää on että yksikään todellinen rikollinen ei ole minkään uskonnon harjoittaja.
   Islamin vihaajat ovat rikollisia, koska vihaavat hyvyyteen pyrkivää uskontoa.

   Plusääni(2)Miinusääni(28)
   1. Kristinuskolla ja Islamilla ei ole mitään tekemistä keskenään. Näitä ei voi rinnastaa mitenkään, koska Islam ei tunnusta Jeesuksen olevan Jumalan Poika.
    Eipäpä se tunnusta ylipäätään mitään muuta uskontoa kuin oman ”uskontonsa”, joka perustuu pedofiili ”profeetta” Muhammedin omiin väännöksiin.
    Saattoipa Arkkienkeli Gabriel tuoda jotain viestiäkin, mutta sen on ”viisammat” vääristelleet sellaiseksi verisopaksi ettei pahemmasta väliä.
    Kristinuskon eli ”Vääräuskoisten” vihaajat ovat rikollisia, koska he haluavat tappaa, kiduttaa ja mestata vääräuskoiset kristityt viimeiseen sieluun.
    On turha syöttää mitään potaskaa Islamista, sillä ”sattuneista” syistä länsimaalaiset tietävät Koraanin suureista sen mitä heidän EI PITÄISI tietää.
    Puhe ”Rauhanuskonnosta” on täyttä soopaa, sillä islamistiset terristit ja ”hartaat muslimit” ovat tappaneen Euroopassa, Yhdysvalloisssa, Turkiissa ja Aasiassa ihmisiä raa’asti ”Allahu Akbaria” huutaen.
    Enkä edes kuulu kirkkoon, sillä erosin siitä maallisista syistä, koska se ei Palvele Jumalaa, eikä Hänen ainokaista Poikaansa Jeesusta.
    Mitä tulee muslimeihin ja heidän valloituspolitiikkaansa sekä veritekojen ”sakramentteihin”. Minulle on sama ketä palvovat ja mitä palvovat kunhan pysyvät hiekka-aavikoillaan harjoittamassa 1400-vuotta ajasta jälkeen jääneitä tapojaan ja kulttuuriaan takapajuisine ihmisoikeuksineen ja naisen alistamista silpomisineen, pienten lasten ”kasvattamista” pyssy kourassa.
    Ns. ”kunnon” musliimien on turha sännätä meidän kimppuumme saamamme verilöylyn jälkeen sössöttömälllä pehmojuttujaan. Me emme ole pilanneet Teidän ”uskontoanne”, vaan Teidän omat uskonveljet ja -sisaret, jotka ovat lianneet oman pesänsä ja pilanneet arabien ja Islamin maineen iäksi. Suomalainen sananparsi sanoo: ”Se joka menettää luottonsa, sitä on vaikea saada takaisin”.
    Me (kristityt) emme voi muuttaa terroristi-islamia, ettekä TE ”maltilliset” voi myöskään. Kristityillä on oikeus puollusttaa uskontoaan ja Länsimaisia arvojaan sekä maidensa turvallista arkipäivää, jossa naisset ja lapset saavat tuntea olevansa turvassa.
    Islamilaisissa valtioissa vainotaan Kristittyjä julmasti polttamalla heitä Kirkkojensa sisällä, naulitsemalla Ristille, polttamalla elävältä. En halua edes jatkaa, sillä maailma EI koskaan olisi tarvinnut kohdata ja pitää päällään ”uskontoa”, joka tekee tälläisiä tekoja.

    Plusääni(14)Miinusääni(4)
 3. Kyllähän tonne De Witin mielenosotukseen on kaikki vapaita tuleen muttei pitään puhetta ilmeisesti. Mutta eikö yhtään ihmetytä tämä kaksikko Kaukinen&Kemppainen jotka on molemmat ollu hetki sitten vielä anarkistivasemmiston äärimmäisiä hahmoja?

  Plusääni(21)Miinusääni(19)
 4. Juutalaisillahan on raju Herrenvolk-aate ja sen vuoksi kansanmurhi aon riittänyt. Talmud tuntuu johtavan aina kansanmurhaan. Nyt taidetaan viritellä valkoisten eurooppalaisten tuhoa.

  Plusääni(33)Miinusääni(1)
 5. Timo Salmi1 päivä sitten
  Jos jatkat tätä live-settiä tulevaisuudessa olisi mielenkiintoista kuulla Olavi Mäenpään, vastarintaliikkeen ja Magneettimedian jäppisten haastattelut. Hyvää viihdettä olisi myös uuninpankopoika ja anarkisti Auvinen.
  Vastaa 2
  Näytä kaikki 3 vastausta
  Apatheus Zhilovegg
  Apatheus Zhilovegg1 päivä sitten
  Seppo Lehto ruutuun!
  Vastaa 1

  Tuonen Joutsen
  Tuonen Joutsen1 tunti sitten (muokattu)
  Olen yrittänyt esim. Uuninpankkopoikaa kysellä,, mutta ei se vastaa. Ensi viikolla on kuitenkin taas tulossa kaikille tuttu vieras, tähänastisista selvästi tunnetuin. Tarjosin myös Pekka Kemppaiselle mahdollisuutta oman vastineen antoon, ja sovittiin alustavasti, että jonain päivänä tehdään videopuhelu, jonka laitan sitten tänne. Magneettimedia ja SVL on samaa porukkaa. He voivat tehdä omaa juttuaan miten tykkäävät, mutta minun linjani on, että teen yhteistyötä vain laillisuutta noudattavien kanssa.

  MISSÄ KOHTAA MAgneettimedia ja SVL ovat rikollisia?

  Plusääni(29)Miinusääni(1)
    1. No saas nähdä, Iljalla takki kääntyy päivittäin. Jossain vaiheessa kehui Odinien toimintaa ja sitten lyöttäytyy kunnon suhteeseen joidenkin dewit ja huuhtasten kanssa, jotka vihaavat natseja ja joiden mielestä odinitkin ovat vain pelkkiä natseja,
     joten vähän pelleilyähän tuo on tuo Íljankin touhu.

     Plusääni(11)Miinusääni(5)
     1. Ketä? Suomi Ensin -porukkaa?

      Olen ilokseni huomannut että koukkunokka-Tiina Wiikin sionistista naamaa ei ole näkynyt toviin MV:ssä?

      Onko Ilja lopettanut yhteistyön näiden kanssa?

      Plusääni(24)Miinusääni(0)
   1. Janitskin on ajanut aika umpikujaan liittoutumalla Suomi Ensin -porukan kanssa. En tiedä miten meinaa luovia ulos kulmastaan. Käsittääkseni SE on saanut melkoisen otteen MV:ssä sitä kautta, että on rahoittanut sen toimintaa. Ilmeisesti juuri tämän takia MV:n toimittajista keväällä siivottiin pois kaikki, jotka eivät olleet SE-mielisiä.

    Oma nujakointini sekarotukysymyksestä Iljan kanssa lienee päätynyt sille tasolle, että tuskin äkkipikainen ja pitkävihainen Ilja sitä koskaan unohtaa. Tällä kertaa en edes yritä olla tässä se viisaampi osapuoli. Ihan turhaa. En enää jaa MV:n linkkkejä.

    Iljahan on useamman kerran sanonut, että Suomeen voidaan ottaa neekereitä. En jaa näkemystä, enkä pyytele sitä anteeksi.

    Plusääni(17)Miinusääni(6)
    1. Suskin linkkien jako ei varmasti ole kynnys kysymys MV-lehdelle. Se on mitä luultavammin parempi ettei Suski jakele MV linkkejä heidän mielestään. Toki Suskihan voi aina kuvitella olevansa isokin tekijä jonka linkkien jako olisi merkityksellistä jollekkin, mutta kunhan aamu koittaa niin luultavasti Suski herää unestaan reaalimaailmaan.

     Plusääni(2)Miinusääni(12)
     1. Ainakin kova Suomi Ensin – liikkeen fanitus ja samalla esittely sivulla, joss ahe nimenomaan eivät halunneet lopettaa mamutusta, vaan väittivät Suomen tarvitsevan laatumamutusta ym.

      Muiden vastaavien ryhmien hehkutus ja Susannan juttuun liittyen monta uhojuttua siitä, kuinka hän ei ole todellinen rasisti, vaan Suski ym. Putinin fanittaminen on kommunismin fanittamista muutenkin.

      Plusääni(9)Miinusääni(1)
 6. Eikös noi oo yrittämässä saada jotain puoluetta aikaan, niin haluavat tehdä siitä ”salonkikelpoisen” omasta mielestään.
  Onneksi kertovat kantansa ja vihansa kohteet(suomalaiset) niin ei vahingossa kukaan aito isänmaallinen tai nationalisti erehdykkään olemaan tuon porukan kanssa missään tekemisissä.

  Populisteja jotka sanovat mitä tahansa minkä kuvittelevat olevan ”suosittua” tai saavan paljon kannatusta ja suosiota.

  Plusääni(21)Miinusääni(4)
 7. Surullista Marco, surullista…

  Et vissiin tiedä ketkä kaikki ”sisäpiiristäsi” ovat kansallissosialisteja. Minullekkin olet sanonut monet kerrat kiitokset avustani ja kertonut kuinka juuri kaltaisiani ihmisiä tarvitaan. Me kolme paljastamme joskus itsemme mutta siihen asti saat miettiä ketkä läheisimmistäsi ovat niitä henkilöitä joita et halua mielenosoitukseen. Toki, aikaisemmin olemme olleet tervetulleita.

  Tämä on sikäli valitettavaa että nyt Suomi Ensin alkaa pikku hiljaa pirstoutua pieniksi palasiksi ja sen kulku kohti parlamentaarista valtaa vaikeutuu koko ajan. Ensin käänsivät selkänsä IPU:sta, Persuista ja muista puolueista eronneet. Siinä meni iso kasa ääniä. Nyt vielä tämä. Valitettavaa.

  Ja minäkin kun uskoin nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuuteen ryhmän läpimenosta, joka oikeasti saisi aikaan jotain. Umpihankeen on tosi raskasta hiihtää.

  Plusääni(21)Miinusääni(2)
 8. Kuulin juuri, että Mika Ranta (Odinien johtaja) on antanut #SoldiersOfOdin -porukalle käskyn olla osallistumatta #SuomiEnsin-mielenosoituksiin.

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
   1. Mitä se iljan vasemmistoseuraaja täällä trollailee, mene vaan lukemaan niitä mv-lehden humalassa kirjoitettuja juttuja, niin saat mielenrauhan.
    Fakta on että ilja mokas pahasti lyöttäytymällä yksiin tän dewitin ja huuhtasen kanssa, jonka jutut on vasemmistolaisempia kuin monella rehellisesti kommarilla koskaan.
    Eikä se wiikkään nyt mitään kunniasulkaa tuo iljan hattuun jos aletaan puhumaan vasemmiston vastustamisesta.
    Ja on siellä aika monta muutakin.

    Plusääni(14)Miinusääni(2)
 9. Suomalaiset Ensin jengi loppui ennen kuin se oikein edes alkoikaan. Mikäli joku media, eli tässä tapauksessa MV-julkaisu lopetti heidän mainostamisensa, niin se tarkoittaa samaa, kuin sitä porukkaa ei edes ole. Media on kaikki kaikessa ja sitä heillä ei ilmeisesti enää ole, mikäli eilisen MV tiedotteen oikein ymmärsimme.

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
 10. Kyseessähän on sionistinen valeoppositio Tiina Wiikin tyyliin.
  Onko totta että Ilja ymmärsi lopettaa koukkunokka-Tiinan kanssa yhteistyön?

  Plusääni(22)Miinusääni(3)
 11. Onko totta että Tuonen Joutsen on täydessä boikotissa tätä nykyä MV-Lehdessä Israel-fanituksen takia? Jos on niin Ilja teki oikein!

  Plusääni(25)Miinusääni(5)
  1. MV-agentti osaa puhua täällä yleisön mieliksi. Mutta viesti ei ole totta. Juuri hiljattain oli Wiikin ja Kurun ja Lokan podcasti ja niitä on ollut monta. Asia tehtiin selväksi vastaavanlaisele kysyjälle keskustelupalstalla. Israelin nuoleskelu ja juutalaisjärjestöjen ei ainakaan haittaa Hirwisaaren ja kumppanien kohdalla (Vasarahammer, Jamesgonzo ym.)

   Tuossa ylempänä tarjottiin samaa selitystä SE:n dissaamiseen, jota en ole edes huomannut. Tosin MV julisti sanoutuneensa irti politiikasta kokonaan eli kaiksta ryhmistä eilen tai toissapäivänä. Tai tänään en muista.

   Lisäksi on muistettava, että kommunistijuutalaisuus on perinteisesti teeskennellyt goyimien suuntaan kriittisyyttä. Tosin en ole kriittisyyttä havainnut juurikaan, kun MV voi leimata palestiinalaisia ym. myönteisiä juttuja suhtautumisesta muslimeihin siellä. Lehti vaikenee tällöin kristittyjen osasta, joka on kova myös.

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
 12. Hän kai se saarnasi saarnaamisen vaarallisuudesta, siis saarnasi itsekkin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Itse olen osallistumatta kumpaakaan porukkaan. En mene valheellisten vihervasurien luokse jotka vielä olleet anarkistisia ja maolaiskommareita sekä koska siellä on persuja, sisulaisia, sionistiporukoita hommaa ja fdl sakkia myöten. Joten EI KIINNOSTA!

  Sitten tämä Suomi Ensin: Niin tosiaan, kun kerran alkoivat kieltää aatteen ihmisten avun ja tarpeellisuuden niin olkoon sitten niin! Eläköön De Witt päätöksen kanssa sitten siis. Suomipojat hoitaa homman sitten ihan itse!

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
 14. Kaukinen on pulissut taas videon, jossa väittää holokaustin tapahtuneen ja että se olisi kansanmurha. Ei siis paljon lämmitä, kun hän moittii de Witiä asialla polittikoimisesta ja holopopulismista. Kiintoisaa on, että de Wit on käynyt hiljattain Kaukisen mukaan Janus Putkosen kanssa Donbassissa.

  Plusääni(6)Miinusääni(3)
 15. Kuka on Marco de Wit. Joo, tiedän että hän on maahanmuuttokriittinen eräänlainen keulahahmo mutta haluaisin tietää taustat.
  Minkä toisen maan kansalaisuus hänellä on? Mitä hän tekee työkseen tai kuka häntä rahoittaa? Mistä hän on putkahtanut esiin ja julkisuuden valokeilaan?
  En taaskaan löytänyt netistä mitään. Samoin kävi Tiina Wiikin kanssa; neiti tai rouva vailla menneisyytä.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
   1. Kiitos näistä tiedoista. Menneisyys näyttää ainakin päälisinpuolin olevan ihan ok.

    Silti ihmettelen de Witin kohdalla sitä että mitenkä hänellä on aikaa rynnätä ympäri Suomen pitämässä mielenosoituksia jos kerran on yrittäjä ja toimitusjohtaja.

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Wiik on oikeastaan suurempi vaara, ainakin toistaiseksi. Hänestä ei löydy _mitään_ tietoa mistään. Mahtaakohan edes asua Suomessa? Juutalaisten marionetti Tiina on ainakin.

   Tiina käyttää häikäilemättä hyväkseen Junes Lokkaa, tietäen että niin kauan kuin Lokka on Monokulttuuri FM:ssä louskuttamassa leukojaan niin pääsee MV-Lehteen vaikka muuten siellä ei Tiinaa enää mainosteta.

   Plusääni(18)Miinusääni(0)
  1. Katselin noiden keskinäistä huomioinhakuista touhua tässä hetken, ja sitten ohessa se tulee : ”Vihdin kirkonkylällä on se legendaarinen SS-pubi, joka ei tietenkään liity mihinkään ikäviin asioihin …. ”

   https://www.youtube.com/watch?v=ER6taEJ7hDI&feature=youtu.be&t=4960

   Nyt on selvää kuin pläkki, että mikä mies tää Panu Huhtanen on ja mikä on koko SE -liike. Persut 2.0 siinä on rakenteilla. Nyt ’uusin’ houkuttelevin asein, eli puhutaan välillä jopa pankkivallasta ja rahajärjestelmä -ongelmasta. Jossa kuulemma on ’kirosana’ mukana paljon muitakin kuin juutalaisia?

   Ihanko, keitä ?

   Voisi kysyä Panu Huhtaselta, että mihin ikäviin asioihin ne SS-joukot – johon oletettavasti tuossa viittaat – oikein liittyvät ? Eikö Saksa olisi saanut puolustautua ? Miksi vääristelet historiaa tässä asiassa ? Miksi pitää jälleen kerran rakentaa yksi uusi poliittinen kansanhoukutus -liike valehtelulle ?

   Plusääni(3)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat