Karu totuus Obaman terveydenhuollosta

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on voimallisesti ajanut terveydenhuollon uudistustaan, jossa jokainen amerikkalainen kuuluisi terveydenhuollon piiriin. Aiemmin käytettiin vapaaehtoisia terveydenhuollon vakuutuksia. Tämä pakkopulla ei oikein istu amerikkalaiseen vapaan valinnan malliin ja siksi uudistusta hiukan rukattiin. Nyt uudistus on mennyt läpi kongressissa veron muodossa (vrt. YLEn mediavero) ja kannattajat hurraavat haltioituneina. Heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä on tulossa.

On tärkeää tutustua tämän pahaenteisen suunnitelman vaikutuksiin. Kyseessä on nykyaikaisen länsimaisen lääketieteen voittokulku, joka tulee pakottamaan ihmiset yleisesti hyväksytyn mallin mukaiseen terveydenhoitoon. Tätä puolta ei lehdistö ole tutkinut.

Hyvänä esimerkkinä tulevasta terveydenhuollon mallista voidaan ottaa alkuvuodesta radio-ohjelmassa esitetty tapaus michiganilaisesta Jacob-pojasta, jonka vanhemmat oli raahattu oikeuden eteen kolmesti, jotta heidät voitaisiin pakottaa laittamaan poikansa myrkylliseen kemoterapiaan – näistä tosiasioista huolimatta:

Pojan viimeisimmissä testituloksissa ei enää näkynyt syöpää, hänelle suunnitellut lääkkeet saattavat aiheuttaa syöpää, eikä niitä ole hyväksytty lasten hoitamiseen.

Tätä on siis tulossa Obaman terveydenhuollossa, kun ”välittämisen” ulkokultainen pintakiilto kuluu pois. Sosiaali- ja terveysministeriö tulee laatimaan jokaiselle maan päällä esiintyvälle taudille oman hyväksytyn lääkkeen ja hoitomuodon. Jokaisen amerikkalaisen tulee noudattaa lääkärin ohjeita. Lisäksi hyväksymättömät hoitomuodot kielletään. Vaihtoehtoisen lääketieteen kannattajat tulevat huomaamaan olonsa tukalaksi.

Tämä ei ole vainoharhaa tai painajaiskuvia. Obaman uudistuksessa on kyseessä valta ja sitähän lääkefirmojen lobbarit, hallituksen virkamiehet ja lääkärit ovat aina toivoneet. Nyt heillä on siihen täydellinen työkalu. Miten siis toimii tämä ihmeellinen, nykyaikainen, länsimainen, sairaaloihin keskittyvä lääkehuuruinen terveydenhoito?

Vuonna 2000 tohtori Barbara Starfield Johns Hopkins –julkisen terveyden huollon koulusta julkaisi American Medical Association –lehdessä mullistavan tutkielman, joka paljasti sen, minkä monet terveydenhuollon ammattilaiset olivat tienneet jo pitkään: Joka vuosi, kellon tarkkuudella, Yhdysvaltojen terveydenhuolto tappaa ihmisiä tuhansittain. Starfieldin raportin mukaan joka vuosi:

 • 12 000 kuolee tarpeettomissa leikkauksissa
 • 7 000 kuolee sairaaloissa väärän lääkityksen vuoksi
 • 20 000 kuolee sairaaloissa muiden virheiden takia
 • 80 000 kuolee sairaalainfektioihin
 • 106 000 kuolee lääkeviraston hyväksymien lääkekuurien vuoksi

Joka vuosi kuolee siis Yhdysvaltojen terveydenhuollossa 225 000 ihmistä. Se nostaa terveydenhuollon kolmanneksi tappavimmaksi syyksi Yhdysvalloissa, sydäntautien ja syövän jälkeen.

Tämän murskaavan raportin jälkeen nousi esille muitakin mielenkiintoisia faktoja: joka vuosi Yhdysvalloissa joutuu sairaalahoitoon 2,1 miljoonaa ihmistä lääkeviraston hyväksymien lääkkeiden aiheuttamien reaktioiden johdosta ja samat lääkkeet aiheuttavat erilaisia vakavia oireita 36 miljoonalle vuosittain.

Kattava ja kaikille pakollinen terveydenhuolto tulee vielä nostamaan näitä lukuja. Obama apureineen on laajentamassa terveydenhuoltoa, joka on Yhdysvaltojen kolmanneksi tappavin syy. Uuden terveyshallituksen alaisuudessa tulee olemaan armeija puoskareita, jotka päättävät, mitä hoitoja ja lääkkeitä amerikkalaisten tulee mihinkin vaivaan käyttää.

Vain typerys voisi kuvitella vaihtoehtoisen lääketieteen säilyvän tulevissa olosuhteissa. Ajan mittaan poikkeavat luontaishoidot ajetaan ahtaalle ja ne katoavat. Vain muutama valikoitu hoitomuoto saattaa vielä toimia pienimuotoisena ja tarkkaan rajattuna, ehkä vain normaalin lääkehoidon ja leikkausten lisäksi toissijaisena hoitona. Kiropraktikot ja akupunktuurihoitajat, jotka toistaiseksi luulevat Obaman todella välittävän, joutuvat heräämään karun todellisuuteen, ei ehkä huomenna, mutta jonain päivänä. Heidän urakehityksensä ja työmahdollisuudet tulevat vähenemään merkittävästi.

Terveydenhuollon Suurta Suunnitelmaa seuraavat lääkärit kieltävät lisäravinteet hoidon aikana, joka saattaa kestää jopa vuosia. Lääkärit voivat määrätä rokotuksia, jotka tähän asti ovat olleet vapaaehtoisia, vedoten yhteiskunnan yhteiseen turvallisuuteen. Onko tulevaisuudessa ainoa hyväksytty hoito syöpään kemoterapia, säteily ja leikkaus? Mitä jos näistä hoidoista kieltäytyy? Leimataanko silloin petturiksi ja kapinalliseksi? Minkälaisen rangaistuksen siitä voi saada?

Tietenkään alkuun ei voida tehdä rajuja linjanvetoja tai pakottaa ihmisiä. Ensialkuun puhutaan vapaaehtoisuudesta, mahdollisuudesta ”ilmaiseen ja laadukkaaseen hoitoon”. Ajan myötä järjestelmä saa enemmän valtaa ja tiukentaa kontrollia. Jos ei hyväksy rokotteita, lääkkeitä ja leikkauksia, joutuu rikollisena ulos järjestelmästä. Lääkäreitä rangaistaan, jos he harhautuvat suosittelemaan järjestelmästä poikkeavia hoitoja.

Suunnitelmaan kuuluu tietysti jokaiselle oma sosiaaliturvatunnus ja sitä seuraava terveyshistoria tietokoneella. Hallituksen täytyy saada seurata jokaisen kansalaisen terveydentilaa. George Orwellin maalaamat tulevaisuuden maisemat vaanivat psykiatrisen hoidon kentällä. Uusia mielenterveyden ongelmia keksitään koko ajan lisää. Psykiatrian ”tiede” on olematonta, kuten on monissa teoksissaan osoittanut psykiatri Peter Breggin, joka on ansioitunut oman tieteenalansa ruotimisessa. Hänen mukaansa mielenterveyden häiriöitä ei todeta kemiallisilla tai biologisilla testeillä. Ratkaisevia testejä ei ole olemassa, vaan diagnoosit tehdään ”musta tuntuu”-pohjalta. Samalla tavalla niihin määrätään myös lääkkeitä, jotka ovat vaarallisia, todellisia tappajia. Pelkästään rauhoittavista aineista on Yhdysvalloissa aiheutunut yli 300 000 aivojen liikekeskuksen vauriota.

Obaman Suuren Suunnitelman mukaan tulee psykiatrinen hoito aivan varmasti olemaan pakollista. Kaikkeen keksitään lääkkeet ja niitä annetaan lapsista pienimmillekin. Psyykelääkkeiden aiheuttamat aivovauriot tulevat lisääntymään.

Uuden järjestelmän myötä tulee olemaan helpompaa julistaa sopivin välein tautien pandemioita, sillä niillä saadaan taas ajettua lampaat yhteen ja muistutettua, kuka johtaa tätä rumbaa. ”Tulkaa tänne, ottakaa rokote, menkää tuonne ja ottakaa lääkkeet, pandemia uhkaa laumaa, lähimmäisiä täytyy suojella.” Tässä kuolleisuuslukuja viimeisimmistä ”epidemioista”. Luvut eivät ole vuosittaisia, vaan kuolleet kokonaisuudessaan koko maailmassa (paitsi Länsi-Niilin virus, luku vain Yhdysvalloista):

 • SARS: 774 kuollutta
 • LÄNSI-NIILIN virus: 1159 kuollutta
 • LINTUINFLUENSSA: 262 kuollutta
 • ISOROKKO (bioterrorismi): ei kuolleita
 • SIKAINFLUENSSA: 18 500 kuollutta

Oikeisiin mittasuhteisiin nämä luvut asettaa se tosiasia, että maailmassa kuolee vuosittain tavallisiin flunssan tyyppisiin sairauksiin 250 tuhannesta 500 tuhanteen ihmistä. Näitä ei kuitenkaan juuri lasketa epidemioiksi. Valheellisia muka vaarallisia epidemioita käytetään kansan aivopesuun terveysviranomaisten toimesta, joiden mukana suuret lääkeyhtiöt tahkoavat miljardeja valmistamalla uusia rokotteita.

Kaikkea tätä Obaman uusi Suuri Suunnitelma tuo mukanaan. Mihin katoaa yksilön vapaus tässä terveydenhuollon järjestelmässä? Poliitikot ja byrokraatit ovat innoissaan, lääkeyritykset hierovat ahneina käsiään, lääkevirastot ja lehdistö julistavat ilosanomaa, jonka mukaan enemmän terveydenhuoltoa useammille ihmisille on hyvä asia. Se on kuitenkin aivopesua, suoranainen vale. Se on tappava vale.

Ja nyt amerikkalaiset ovat osa sitä, hyvässä ja pahassa.

Alkuperäinen artikkeli: http://jonrappoport.wordpress.com/2012/06/28/devastating-truth-about-obamacare/

52 kommenttia

 1. Eikös aiemmin jo välätelty, että voi menettään työnsä asiakaspalvelutehtävissä, kouluissa jne., jos ei ole otanut virallisen suosituksen mukaisia rokotteita. Tällä tavalla näitä voidaan vähitellen ajaa ja raunioittaa ihmisten oma immuunipuolustusjärjestelmä ja tehdä heistä todella järjestelmän orjia.

  Onneksi ihmiset ovat jo heränneet ja nämä uhkakuvat eivät voi enää toteutua, kun ihmiset tiedostavat itse asioita. Muutos omissa asenteissa ja poliittisessa kulttuuriassa on välttämätön. Yksittäiset tiedostavatkin lääkärit ovat järjestelmän edessä voimattomia. He tarvitsevat meidän tukeamme. Kansaa voi hallita vain jos kansa antaa siihen luvan ja alistuu.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Obaman terveydenhoitouudistukseen on myös kirjattu laki, joka velvoittaa jokaisen potilaan mikrosiruttamisen.


  Kyllä Amerikan kansaa viedään kuin pässiä narussa…

  Terveydenhuollon aiheuttamat kuolemat ovat karua luettavaa, mutta tosiasioita. Mielenkiintoisia ovat myös tapaukset maailmalla, jolloin lääkärit ovat menneet lakkoon:
  – 1983 ja 2000 lääkärit menivät lakkoon Israelissa, jonka seurauksena kuolleisuus väheni 50%
  – 1976 lääkärit lakkoilivat 1 kk:n ajan Los Angelesissa, jolloin luolleisuus väheni 18%
  – on olemassa myös viisi muuta samankaltaista tapausta eri puolilla maailmaa

  Eikö tästä voisi vetää johtopäätöksen, että lääkäriin/sairaalaan kannattaa mennä vain silloin, kun tarvitaan välitöntä ensiapua? Kroonisissa vaivoissa kannattaa turvautua luontaistuotteisiin ja niitä käyttäviin lääkäreihin.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Kuinka ihmeessä voit vetää noin pitkälle johtpäätökset noista kirjan otsikoista? Nehän voivat olla vaikka kuinka kiinnostavia. Ja jos uskot esim. jumalaan tai kannatat jotain uskontoa, etkö voi silloin puhua järkevästi mistään muusta asiasta? Eihän noin kukaan ajattele. Vain sillin, jos henkilö selvästi on hullu tai kyvytön, voitaisiin näin sanoa. Jos joku uskovainen tai uskonnollinen ihminen kirjoittaa valtavirtaa ja skepoja miellyttäen, hän kelpaa kyllä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. On otta, että voimme olla jollain alueella epärationaalisia vaikka yleensä
   yrittäisimme seurata järjen ääntä.

   Mutta henkilö, joka pitää alkemiaa tieteenä, ei voi olla uskottava lääketieteen edustaja.

   Alkemia on kemiaa edeltävä esitiede, sen opit ovat niin jyrkässä ristiriidassa nykykäsitysten kanssa.
   Se on yhteensovittamaton kemian, ja biologian ja siten lääketieteen kanssa.

   Monissa uskomushoidoissa alkemian opit ja maailmankuva ovat keskeisessä asemassa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Oletko varma, mitä modernilla alkemialla tarkoitetaan ja millaisesta teoksesta yleensä on kysymys? Siis tuohan on aivan epätoivoista paskanpuhumista ja henkilöön menemistä. Siis argumentit loppuivat varsinaisesta aiheesta.

    Siis jos joku kertoo faktaa Obaman ja Big Pharman touhista ja rokotemafian juonista ja edsottamuksista, niin eihän fakta muutu miksikään, vaikka sen olisi sanonut millainen haisunäätä hyvänsä. Ettekö pystysiis kiistämäänmiehen viestiä? Se on siis faktaa?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Monia amerikkalaisia kauhistuttaa varmasti pakollinen sairausvakuutus.
     Kuulostaa totalitarismilta, että valtio pakottaa kansalaisen johonkin.

     Todistustaakka on väitteen esittäjällä.
     Rappoport esittää kovia väitteitä eivätkä todisteet vakuuta.

     Jos muut eivät voi osoittaa hänen pökinöitään palturiksi, ei se tarkoita että ne olisivat totta.

     Jos väite ei perustu faktoihin tai se perustuu salaliittoteoriaan, sen kumoaminen faktoilla on jokseenkin mahdotonta.

     Tässä tapauksessa mielestäni henkilön alkemia- ja magiakytkökset tekevät hänet äärimmäisen epäluotettavaksi lähteeksi terveydenhoitoasioissa.

     Moderni alkemia?
     Et ole tosissasi?

     Alkemiaa harjoittava on kääntänyt selkänsä tieteelle ja palannut magian ja mystiikan maailmaan.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Väitätkö, että WHO:ssa ym. ei ole suunniteltu pakkorokotuksia? Ettei ole esitetty sanktioita rokottamattomuudelle ym? Poliisivaltiokehitys ja erinäiset tärähtäneet lait ovat faktaa. Monta muutakin myös. Jos vastapuoli ei puhu näistä, vaan koko ajan yrittää kääntää kaikkeea johonkin muuhun tuotantoon, merkitsee taktiikka sitä, että heikoilla ollaan.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Jon Rappoport

    s. 16.04.1938. Journalisti, kirjailija, taiteilija, mediapersoona.

    Jon Rappoport on työskennellyt tutkivana freelance –reportterina yli 30 vuotta. Hän on kirjoittanut artikkeleita politiikasta, mediasta, kulttuurista, taiteesta ja terveydestä mm. LA Weeklyyn, Spin Magazinelle, Village Voiceen, Nexukseen, CBS Healthwatchiin ja muihin aikakaus- ja sanomalehtiin Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Vuonna 1982 LA Weekly ehdotti häntä Pulitzer-palkinnon saajaksi haastattelustaan El Salvadorin yliopiston johtajan kanssa, kun armeija oli ottanut kampuksen haltuunsa.

    Jon on isännöinyt, tuottanut ja kirjoittanut radio-ohjelmia ja –klippejä Los Angelesin ja Las Vegasin radioasemille (KPFK, KLAV). Hän on vieraillut yli 200 radio- ja tv-ohjelmassa, mukaan lukien ABC:n Nightline, Tony Brownin Journal (PBS) ja Hard Copy.

    Vuonna 1994 Jon asettui ehdolle Yhdysvaltain kongressiin Los Angelesin vaalipiiristä. Kuuden kuukauden hyvin pienen budjetin kampanjoinnin jälkeen hän saalisti 20 prosenttia äänistä viranhaltijaa vastaan, joka oli istunut virassaan jo 20 vuotta.

    Vuonna 1996 Jon aloitti Suuren Boikotin kahdeksaa kemikaalialan jättiä vastaan: Monsanto, Dow, DuPont, Bayer, Imperial Chemical Industries, Novartis sekä Hoechst ja Rhône-Poulenc, jotka nykyään ovat yhdistyneet Sanofiksi. Boikotti jatkuu edelleen.

    Jon Rappoport on luennoinut laajalti kaikkialla Yhdysvalloissa aiheesta ”Kuka maailmaa pyörittää ja mitä me voimme asialle tehdä?” Viimeiset kymmenen vuotta Jon on operoinut enimmäkseen muualla kuin valtamediassa, sillä hänen sanoin, ”Tutkimukseni ei ole ollut suopeaa perinteistä mediaa ja niiden valtaa kohtaan.”

    Kolmenkymmenen vuoden aikana Jonin riippumaton tutkimus on kattanut laajoja aiheita, kuten politiikka pintaa syvemmältä, salaliittoteoriat, vaihtoehtoinen terveydenhoito, ihmismielen voimavarat, ajatusten hallinta, lääkealan kartelli, symbologia ja maailmanvaltaa havitteleva eliitti.

    Vuodesta 2001 Jon on pitänyt No More Fake News –nimistä sivustoa. Vuoden 2010 helmikuusta alkaen hänellä on ollut oma radio-ohjelma Progressive Radio Network –kanavalla.

    Jonin maalauksia on ollut esillä New Yorkin ja Los Angelesin gallerioissa. Hänen runojaan on julkaistu Massachusetts Review:ssä. Hänellä on filosofian kandidaatin tutkinto Amherstin yliopistosta vuodelta 1960. Nykyään hän asuu San Diegossa vaimonsa, tri Laura Thompsonin, kanssa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Koeta nyt selittää vain se mitä kysyin: Miten peryskoulufysiikan taidoilla ja teorioilla kumoat orgoonisaation huuhaaksi ? Sitten voit esittää ne luotettavat lähteesi jotka kumoavat vaikka Henfy Fordin karjassa esitetyt väitteet juutalaisista.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Minä en vaadi mitään, mutta kun itse elvistelet olleesi peruskoulun fysiikassa niin skarppi että jo sen perusteella orgonisaatio on huuhaata, niin kertoisitko meille yksinkertaisille ( olimme varmaan sillä tunnilla räkätin pesillä ) miten sovellat oppimaasi ja leimaat asian huuhaaksi ( itse en ollut aiemmin kuullutkaan asiasta joten anteeksi kun yleissivistykseni on vajavainen ) Fordin kirjoituksiin taas voi uskoa tai olla uskomatta. Jos sinulla on jotain lähteitä jotka osoittavat Fordin kirjoitukset vääriksi niin kerro nyt ihmeessä muillekin, vai pitäisikö alkaa tieteellisesti todistamaan että Ford on oikeassa tai väärässä ??

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Jon Rappoport

    s. 16.04.1938. Journalisti, kirjailija, taiteilija, mediapersoona.

    Jon Rappoport on työskennellyt tutkivana freelance –reportterina yli 30 vuotta. Hän on kirjoittanut artikkeleita politiikasta, mediasta, kulttuurista, taiteesta ja terveydestä mm. LA Weeklyyn, Spin Magazinelle, Village Voiceen, Nexukseen, CBS Healthwatchiin ja muihin aikakaus- ja sanomalehtiin Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Vuonna 1982 LA Weekly ehdotti häntä Pulitzer-palkinnon saajaksi haastattelustaan El Salvadorin yliopiston johtajan kanssa, kun armeija oli ottanut kampuksen haltuunsa.

    Jon on isännöinyt, tuottanut ja kirjoittanut radio-ohjelmia ja –klippejä Los Angelesin ja Las Vegasin radioasemille (KPFK, KLAV). Hän on vieraillut yli 200 radio- ja tv-ohjelmassa, mukaan lukien ABC:n Nightline, Tony Brownin Journal (PBS) ja Hard Copy.

    Vuonna 1994 Jon asettui ehdolle Yhdysvaltain kongressiin Los Angelesin vaalipiiristä. Kuuden kuukauden hyvin pienen budjetin kampanjoinnin jälkeen hän saalisti 20 prosenttia äänistä viranhaltijaa vastaan, joka oli istunut virassaan jo 20 vuotta.

    Vuonna 1996 Jon aloitti Suuren Boikotin kahdeksaa kemikaalialan jättiä vastaan: Monsanto, Dow, DuPont, Bayer, Imperial Chemical Industries, Novartis sekä Hoechst ja Rhône-Poulenc, jotka nykyään ovat yhdistyneet Sanofiksi. Boikotti jatkuu edelleen.

    Jon Rappoport on luennoinut laajalti kaikkialla Yhdysvalloissa aiheesta ”Kuka maailmaa pyörittää ja mitä me voimme asialle tehdä?” Viimeiset kymmenen vuotta Jon on operoinut enimmäkseen muualla kuin valtamediassa, sillä hänen sanoin, ”Tutkimukseni ei ole ollut suopeaa perinteistä mediaa ja niiden valtaa kohtaan.”

    Kolmenkymmenen vuoden aikana Jonin riippumaton tutkimus on kattanut laajoja aiheita, kuten politiikka pintaa syvemmältä, salaliittoteoriat, vaihtoehtoinen terveydenhoito, ihmismielen voimavarat, ajatusten hallinta, lääkealan kartelli, symbologia ja maailmanvaltaa havitteleva eliitti.

    Vuodesta 2001 Jon on pitänyt No More Fake News –nimistä sivustoa. Vuoden 2010 helmikuusta alkaen hänellä on ollut oma radio-ohjelma Progressive Radio Network –kanavalla.

    Jonin maalauksia on ollut esillä New Yorkin ja Los Angelesin gallerioissa. Hänen runojaan on julkaistu Massachusetts Review:ssä. Hänellä on filosofian kandidaatin tutkinto Amherstin yliopistosta vuodelta 1960. Nykyään hän asuu San Diegossa vaimonsa, tri Laura Thompsonin, kanssa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Palkattu propagandisti 123 ei yritäkään pitää mitään tasoa Ei voisikaan, sillä muutenhan valheet kaatuisivat ja koska on pyrittävä terrorisoimaan ja lokaamaan kaikki. Pitämään mahdollisimman alhaista tasoa keskusteluissa ym.

  Ja juutalaisethan ovat kaikki kaikessa tietysti hänelle.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Aika väynyttä soopaa suollat. Kyllä oikea Talmud on erittäin suojeltu. Ei muunlaisiakaan ole kyllä kirjastoissa tai kirjakaupoissa tietääkseni. Kyllä nuo Laurion jutut löytyvät esim. netistä. Mutta juutalaiset rittävät vaientaa kaiken tämän. Kaltaisesi valehtelijat on pantu kistämään ja poliitikot kieltämään jo monessa maassa Talmudin sisällön paljastamisen. Maailma on juutalaisen rautakoron alla.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Laurio:

    Magneettimedia on artikkelinsa “Karu totuus Obaman terveydenhuollosta” (linkki) alla julkaissut eilen 7.10.2012 juutalaisen kommentin, jossa mustamaalataan minua sanomalla minun levittävän valheita. Kyseistä kommenttia edelsi nimimerkin “Hmm” kommentti, joka kuului:

    Vesa-Ilkka Laurio on kääntänyt Talmudia. Hän puhuu hebreaa ja arameaa. Talmud on juutalaisten pyhä kirja. Karmeaa on sisältö, eipä sitä olla pahemmin kuulutettu;

    http://germenfi.wordpress.com/2008/01/30/juutalaisuuden-opinkappaleet/

    Tarkoittamani juutalainen kommentti, joka on vastaus yllä olevaan kommenttiin ja jonka on kirjoittanut nimimerkki “123″, kuuluu seuraavasti:

    V. I. Laurio levittää valheita. Hän väittää, että Talmudia olisi vaikea saada käsiinsä. Huvittava väite. Sen voi tilata mistä tahansa kirjakaupasta.

    Hänen kirjoituksensa lähtevät menemään pieneen heti ensimmäisestä kohdasta (tarkoitetaan yllä olevan linkin takana olevan kirjoitukseni ensimmäistä kohtaa) lähtien, joka kuuluu näin:

    1. Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

    Tuossa viitataan Hesekielin kirjan 23 luvun 20. jakeeseen, joka kuuluu seuraavasti: “19 Silti hän jatkoi entistä menoaan. Hän muisteli nuoruutensa päiviä, irstasta elämäänsä Egyptissä, 20 ja hänen mielensä paloi Egyptin himokkaisiin miehiin, joilla oli elin kuin aasilla ja jotka sinkosivat siementään kuin orhi.”

    Helsingin yliopiston teologisen tiedekunnan kirjastosta löytyy Lazarus Goldschmidtin saksantama Talmud. Kyseinen Keritoth 6b:n kohta kuuluu siinä seuraavasti:

    Die Rabbanen lehrten: Wenn jemand ein Vieh oder Geräte mit dem Salböl schmiert, so ist er frei, wenn Nichtjuden oder Tote, so ist er frei. Einleuchtend ist dies von Vieh und Geräte, denn es heisst: “es soll nicht auf den Leib eines Menschen gegossen werden” (Ex. 30:32), Vieh und Geräte aber sind keine Menschen, ebenso von Toten, dass man frei ist, denn sobald einer tot ist, ist er eine Leiche und kein Mensch, wieso ist er aber frei, wenn Nichtjuden, sie sind ja ebenfalls Menschen!? – Nicht doch, es heisst (Hes. 34:31): “Ihr aber seid meine Schafe, die Schafe meiner Weide, Menschen seid ihr”; ihr heisst Menschen, die Nichtjuden aber heissen nicht Menschen.

    Suomeksi:

    Rabbit opettivat: Kun joku voitelee voiteluöljyllä karjaa tai työkaluja, hän on vapaa, kun ei-juutalaisia tai kuolleita, hän on vapaa. Selvää tämä on karjan ja työkalujen kohdalla, sillä näin sanotaan: “Kenenkään ihmisen ruumiille älköön sitä vuodatettako” (2. Moos. 30:32), mutta karja ja työkalut eivät ole ihmisiä, samoin kuolleiden kohdalla, että ollaan vapaita, sillä heti kun joku on kuollut, hän on kuollut ruumis eikä ihminen, mutta kuinka hän on vapaa, jos ei-juutalaisia, hehän ovat myös ihmisiä!? – Eivät toki, näin sanotaan (Hes. 34:31): “Mutta te olette minun lampaani, minun laitumeni lampaat, ihmisiä te olette”; te olette ihmisiä, mutta ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

    Siis: “ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.”

    Nimimerkki “123″ kylvää tietoisesti myrkkyä, kun hän liittää tuohon kohtaan väärän raamatunkohdan. Tämä sama Talmudin kohta ja blogikirjoitukseni kohta nousi esiin jo 16.8.2008 eräällä foorumilla, ja asialla on todennäköisesti (tyylistä päätellen) sama juutalainen. Silloin väen vängällä minua pyydettiin esittämään ko. kohta internetistä, mutta Talmudin kirjaa Keritoth ei silloin ollut internetissä. Internetissä oli tutkimukseni mukaan vain osia Talmudista, ei koko Talmudia. Juutalaiset tietenkin tiesivät tämän ja pyysivät mahdotonta. Heille ei kelvannut suora sitaatti Helsingin yliopiston teologisen tiedekunnan saksankielisen Talmudin Keritoth-kirjasta!

    Korjaan tässä samalla hieman nimimerkin “Hmm” ilmoittamia tietoja. En ole kääntänyt Talmudia suoraan; olen vain tuonut esiin Talmudin “opillisia periaatteita” (tiivistelmiä tai joskus lyhyehköjä suoria sitaatteja) suomeksi esitettynä. Kirjoitan kirjoitukseni “Juutalaisuuden opinkappaleet” alussa: “Sen vuoksi on aiheellista tuoda esiin Talmudin ja siihen läheisesti liittyvän muun rabbiinisen kirjallisuuden opillisia periaatteita. Niitä löytyy kyllä internetistä riittävässä määrin, mutta ne ovat vieraskielisiä eivätkä niin ollen auta suurta osaa suomalaisia. Olen siksi kääntänyt niitä ja tuon niitä julki tässä myös suomenkielisinä.” Hepreaa ja arameaa en “puhu”; olen kyllä suorittanut Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa (erillisopintoina) Raamatun heprean (ja kreikan) kurssin, mutta varsinaisesti puhua en hepreaa osaa.

    Sääli, jos Magneettimediasta on tulossa juutalaisen valehtelun ja disinformaation kaukalo. Se herättää perustavanlaatuisia kysymyksiä yleisellä tasolla.

    http://germenfi.wordpress.com/2012/10/08/magneettimedian-juutalaista-myrkynkylvoa-vastaan/

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   3. No potkitaanhan totuudenpuhujat yliopistoista juurikin. Eli erittäin luotettavalta tuntuu, jos juutalaiset ovat vainonneet.

    Tietysti Pranaitis on kuuluisa nimi Dillingin kera. Parempi ottaa selvää kaikenlaisista oikeudenkäynneistä erittäin perusteellisesti. Irving-oikeudenkäyntikin vääristeltiin poikkeuksetta vastapuolen, median ja kannattajien taholta. Jopa tuomarin lopputulemasta /(700-sivua) saaa aivan väärän käösityksen tapahtumista.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Hoh hoijaa, juutalaiset yrittävät epätoivoisesti hävittää kaikki pöytäkirjojen painokset ja kieltää lailla siitä puhumisen ja sen julkaisun. Ja samalla tuot roskaa esille jotka eivät todista yhtään mitään. Esittämiesi kirjojen takana olevia sukunimiä: Segel, Levy, Eisner, Wolf, Cohn, Grobman, Bronner, Ben-Itto, Landers, Jacobs ja Weizman.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Juuri niin ” jos perheestäni ja suvustani levitettäisiin ” osuit asian ytimeen. Sillä juutalaiset on rotu, joka pitää itseään kaiken yläpuolella http://www.realjewnews.com/?p=207 . Lue Harold Rosenthalin haastattelu: https://magneettimedia.com/?p=8752 .
    Toisin sanoen jos asioissa on perää tai vaarallista tietoa pyrkimyksistä yrittäisin piilottaa asian.

    Lainaus :
    ”Haastattelija: Tiedättekö, ovatko juutalaiset Venäjällä todella vainottuja vai annetaanko heille minkäänlaisia oikeuksia?
    Rosenthal: “Suurin osa maailman kaikista juutalaisista, sanoisin yli 90 prosenttia, tietää miten kansamme voi ja mitä sille on tapahtumassa. Meillä on ainutlaatuinen yhteys kaikkialla. Ainoastaan typerykset, tyhmät, väärin informoidut ja degeneroituneet voivat löytää mielenrauhan teidän yhteiskunnastanne. Te kätkette syntinne pukeutumalla lampaiksi. Te olette ne tekopyhät, eivät juutalaiset, kuten sanotte ja kirjoitatte.
    Vastatakseni kysymykseenne venäjän juutalaisista: Venäjällä on kaksi erillistä hallitusta, yksi näkyvä ja toinen näkymätön. Näkyvä koostuu eri kansallisuuksista, kun taas näkymätön koostuu kokonaan juutalaisista.
    Salainen neuvostopoliisi saa käskynsä näkymättömältä hallitukselta. Neuvosto-Venäjällä on kuudesta seitsemään miljoonaa kommunistia, 50 prosenttia juutalaisia, ja 50 prosenttia ei-juutalaisia, mutta ei-juutalaisiin ei luoteta. Kommunistiset juutalaiset ovat yhdistyneet ja luottavat toisiinsa, sillä välin kun muut vakoilevat toinen toisiaan. Joka viides – kuudes vuosi salainen juutalainen lautakunta pyytää puolueen puhdistusta ja monet poistetaan.”
    Haastattelija: “miksi”?
    Rosenthal: “Koska he pääsevät perille juutalaisesta salaisesta hallituksesta. Venäläisillä kommunisteilla on Salainen Group Order, joka koostuu ainoastaan juutalaisista. He hallitsevat kaikkea näkyvässä hallituksessa. Tämä voimakas organisaatio oli vastuussa kommunismin keskuksen salaisesta muutosta Tel Aviviin, mistä kaikki määräykset nyt lähtevät.”

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Kyllä jotkut aina laulavat. Historiassa on monta juutalaista käännynnäistä tai vuotajaa tapettu. Myös tämän R:n murhasivat kai ”omat”.

    Wilhelm Reichia ei kai olisi murhattu asiasta toiseen, jos hän olisi ”vain puoskari”. Raskaita aseita oli käytössä, koska miehen kirjoista poltettiin iso osa ja häne laittensa särjettiin läpensä talmudistisen FDA:n toimesta.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Kaikki pöytisten jutut olivat jo toteutuneet niiden kirjoittamisajankohtana. Loput toteutuivat myöhemmin. Valheiden levittäjä olet sinä. Jos joku tohtoritason propagandisti yrittää väittää, että 6 isoa juutalaisten määräysvallasa olevaa mediayhtiötä eivät ole vahvoila maailman median osalta, he valehtelevat. Totuus ei tarvitse poliisivaltiota suojakseen. Holokaustivalhe tarvitsee ja myös näköjään juutalaisten valta USA:ssa ja maailmassa on seuraava kiellettävä asia, kun kerran sen toteamisesta on tehty tutkintapyyntö.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Holokausti on huijaus

    ”Holokausti” tarkoittaa väitettä, että kansallissosialistinen Saksa olisi järjestelmällisesti tuhonnut kuusi miljoonaa juutalaista pääasiassa myrkkykaasulla (Zyklon B:llä tai hiilimonoksidilla eli häkäkaasulla) keskitysleireillään toisen maailmansodan aikana. Väite on osoitettu valheeksi, pelkäksi myytiksi, ja siksi siitä tulisi luopua.

    Asiantuntijat ovat kumonneet myytin jo yli 20 vuotta sitten. Professorit Paul Rassinier (the Holocaust Story and the Lies of Ulysses), Robert Faurisson (lukuisia artikkeleita, esim. ’the Problem of the Gas Chambers’), Arthur Butz (the Hoax of the Twentieth Century) ja Wilhelm Stäglich (der Auschwitz Mythos) sekä Germar Rudolf (the Rudolf Report; Auschwitz Lies; Dissecting the Holocaust; Lectures on the Holocaust), Jürgen Graf ja Carlo Mattogno (molemmilla lukuisia kirjoja mm. eri keskitysleireistä) ovat todenneet, ettei yksikään dokumentti osoita Hitlerin tai kenenkään muunkaan antaneen määräystä kaasukammioista tai juutalaisten tuhoamisesta. Mikään dokumentti ei edes viittaa sellaiseen. Tuhoamissuunnitelmista, kaasukammioista tai kaasulla tappamisista ei ole olemassa yhtäkään saksalaista dokumenttia, eikä yhdessäkään dokumentissa puhuta kaasukammiosysteemin organisaatiosta, budjetista, hankinnoista tms. Ei myöskään ole yhtään varmennettua todistusta. Yhdenkään ihmisen ei ole osoitettu kuolleen keskitysleireissä myrkkykaasuun. Lisäksi he ovat todenneet, ettei massamurha olisi ollut teknisesti mahdollinen, ja sanovat, ettei väitettyä holokaustia ole tapahtunut.

    Amerikkalainen kaasukammioasiantuntija Fred Leuchter tutki v. 1988 Auschwitzin, Birkenaun ja Majdanekin leirit ja totesi, että kaasutusteoria on teknisesti täysin mahdoton ja ettei näissä leireissä koskaan ole ollut ihmisten surmaamiseen tarkoitettuja kaasukammioita (‘the Leuchter Report’; myöhemmin tarkennettuna ja täydennettynä ‘the Leuchter Reports’, mukana kolme muutakin Leuchterin raporttia).

    Jos kaasukammioiksi väitetyissä tiloissa (jotka paljastuivat tavallisiksi ruumishuoneiksi) kaasutusta olisi yritetty, se olisi Leuchterin mukaan ollut itsemurha: näissä ruumishuoneissa ei ollut tarvittavaa tiivistystä, joten kaasu olisi päässyt leviämään ympäristöön ja tappanut lähistöllä olijat, tai sitten yhteisen viemäriverkon kautta levitessään kaasu olisi vaarantanut koko leirin.

    Leuchter otti näytteitä väitettyjen kaasukammioiden seinämistä, ja niistä suoritetut kemialliset tutkimukset, jotka Germar Rudolfin tutkimukset (the Rudolf Report) ovat vahvistaneet, osoittavat vastaansanomattomasti, ettei ko. ”kaasukammioissa” ole lainkaan käytetty syaanivetyä (Zyklon B:n vaikuttava aine), kuten on väitetty! Jos olisi käytetty, syaanivety olisi jättänyt pysyviä ja silminkin havaittavia värillisiä syanidijäämiä seinämiin, kuten voidaan havaita niistä pienistä ”kaasukammioista”, joissa vaatteita puhdistettiin täistä. Leuchterin raportti paljasti siis, että kaasukammiot ja siten koko holokausti ovat pelkkä huijaus, jolla saksalaisia on syyllistetty, jotta liittoutuneiden ja juutalaisten järkyttävät ja vertaansa vailla olevat kauhuteot ja massamurhat (sodan jälkeen tapettiin yli 9 miljoonaa saksalaista, ehkä jopa 15 miljoonaa!) eivät tulisi valoon eivätkä juutalaiset ja liittoutuneet joutuisi vastuuseen.
    http://germenfi.wordpress.com/2008/01/25/holokausti-on-huijaus/

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Väestötilastot

    I Walter Sanningin tutkimus. Walter N. Sanning arvioi kirjassaan ”the Dissolution of Eastern European Jewry” (3. p., 1990) juutalaisten määräksi maailmassa vuonna 1939 16,035 miljoonaa (s. 185), vuonna 1941 15,967 miljoonaa (s. 197, 199), vuonna 1945 14,7 miljoonaa (s. 199, 204), vuonna 1970 16,2 miljoonaa (s. 204) ja vuonna 1979 16,3 miljoonaa (s. 204). Luvut osoittavat, ettei tapahtunut mitään kuuden miljoonan juutalaisen joukkomurhaa sodan aikana (1939-1945).

    Lähtökohtana arvioilleen Sanningilla ovat eri maiden ennen toista maailmansotaa (1920-luvun lopussa ja 1930-luvulla) suorittamat viralliset väestönlaskennat tai niiden esittämät viralliset arviot (lähde: American Jewish Year Book, 1944, vol. 46, s. 501). Laskemalla nämä yhteen saadaan maailman juutalaisten kokonaismääräksi 15 840 532. Vuoden 1939 luvuksi (luvuksi ennen sotaa) Sanning saa 16,035 miljoonaa yksinkertaisesti ottamalla huomioon noiden virallisten väestönlaskentojen ja arvioiden jälkeen tapahtuneen luonnollisen väestönkasvun. Sanning toteaa, että ennen toista maailmansotaa maailmassa ei ole voinut olla yli 16,035 juutalaista; tuo luku on enimmäismäärä. Neuvostoliitossa oli vuoden 1939 väestönlaskennan mukaan 3,02 miljoonaa juutalaista, joten vuonna 1939 Neuvostoliiton ulkopuolella oli vajaat 13 miljoonaa juutalaista.

    Niissä Euroopan osissa, jotka eivät tulleet Saksan vallan alaisuuteen, oli Sanningin lähteen mukaan 334 433 juutalaista (sodan alkaessa siis ehkä noin puoli miljoonaa, kun luonnollinen kasvu huomioidaan), Saksan myöhemmin valtaamissa Euroopan osissa 5 584 163 juutalaista (sodan alkaessa siis noin 5,8 miljoonaa, kun luonnollinen kasvu huomioidaan) ja Neuvostoliitossa (3,02 miljoonaa) ja Baltian maissa yhteensä 3 273 047 juutalaista, yhteensä Euroopassa (mukana Neuvostoliitto) 9 191 643 juutalaista (vuoden 1932 American Jewish Year Book, s. 251, antaa luvuksi 9,5 miljoonaa; luvussa mukana siis Neuvostoliitto).

    Ennen sotaa Euroopasta muutti pois noin miljoona juutalaista, ja sodan ensimmäisenä vuotena (kesään 1940 mennessä) yli kaksi miljoonaa hävisi Neuvostoliittoon Puolasta, Baltiasta ja Romaniasta, joten ennen Saksan hyökkäystä Neuvostoliittoon (kesäkuussa 1941) niillä alueilla, jotka joutuivat Saksan vallan alle, oli vain noin 2,8 miljoonaa juutalaista (5,8 milj. – 1 milj. – 2 milj.).

    Ennen Saksan hyökkäystä Neuvostoliittoon Neuvostoliitossa oli siis noin 5-5,5 miljoonaa juutalaista (3,02 milj. + 2 milj.). Näistä noin miljoona asui jo valmiiksi sen alueen ulkopuolella, joka tuli Saksan vallan alaisuuteen, toisen miljoonan Neuvostoliitto evakuoi Siperiaan jo keväällä 1940 ja jäljellä olevista 3,5 miljoonasta 80 % (= 2,8 milj.; Sanning s. 94) seurasi vapaaehtoisesti puna-armeijan vetäytymistä. Saksan hyökättyä Neuvostoliittoon Saksan vaikutuspiiriin tuli siis lisäksi 0,7 miljoonaa juutalaista, joten maksimissaan Saksan vaikutuspiirissä oli koko sodan aikana vain 3,5 miljoonaa juutalaista (2,8 milj. + 0,7 milj.). Nämä tiedot löytyvät Sanningin kirjasta sivulta 181. Tämäkin osoittaa, ettei kuuden miljoonan juutalaisen ”holokaustia” ole voinut tapahtua.

    Kaiken lisäksi sodan jälkeen Saksan vaikutusalueilta Euroopasta (Neuvostoliiton ulkopuolelta) löytyi elossa 2,408 miljoonaa juutalaista (ennen hyökkäystä NL:oon alueellahan oli 2,8 miljoonaa juutalaista), joista 1,548 miljoonaa muutti Euroopan ulkopuolelle sodan lopun ja vuoden 1970 välillä (jäljelle jäi 0,86 miljoonaa juutalaista; Sanning, s. 173-176, 181).
    http://germenfi.wordpress.com/2008/01/25/holokausti-on-huijaus/

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   3. Mitä Saksan johdon omat suunnitelmat kertovat?

    Saksan ulkoministeriö toteaa 21.8.1942:

    Nykyinen sota antaa Saksalle mahdollisuuden ja myös velvollisuuden ratkaista juutalaisongelma Euroopassa – – Ohjelma, jonka mukaan tulee edistää juutalaisten evakuointia (Euroopasta) läheisessä yhteistyössä Reichsführer SS:n (Himmlerin) alaisuudessa toimivien elinten kanssa, on edelleen voimassa – – Se juutalaisten määrä, joka tällä tavalla on siirretty itään, ei ole vielä ollut riittävä tyydyttämään työvoiman tarvetta siellä.

    Virasto lainaa sitten ulkoministeri von Ribbentropia:

    Sodan päätyttyä kaikkien juutalaisten tulee lähteä Euroopasta. Tämä on Führerin (Hitlerin) muuttumaton päätös ja ainoa keino ratkaista tämä ongelma, koska vain maailmanlaajaa ja kattavaa ratkaisua voidaan käyttää ja yksittäiset toimenpiteet eivät juurikaan hyödytä.

    Tämän jälkeen virasto jatkaa:

    Kuljetukset (itään) ovat yksi askel eteenpäin matkalla kohti lopullista ratkaisua – – Kuljetukset Puolan kuvernementtiin ovat väliaikainen ratkaisu. Juutalaiset tullaan siirtämään kauemmaksi vallatuille itäisille alueille niin pian kuin asia tulee teknisesti mahdolliseksi (Nürnberg-dokumentti 2586-J).

    Juutalaiset pyrittiin siirtämään itään Euroopan ulkopuolelle; heitä ei pyritty tuhoamaan.

    On väitetty, että Wannseessa (Berliinissä) 20.1.1942 suunniteltiin juutalaisten ”kansanmurha.” Wannsee-protokolla kuitenkin sanoo:

    Turvallisuuspoliisin ja SD:n päällikkö (Heydrich) esitti sitten lyhyen jälkikatsauksen tätä vastustajaa vastaan siihen mennessä käydystä taistelusta. Tärkeimmät kohdat ovat:

    a) juutalaisten työntäminen pois Saksan kansan yksittäisiltä elinalueilta

    b) juutalaisten työntäminen pois Saksan kansan elintilasta.

    Näissä ponnisteluissa vahvistettiin ainoaksi toistaiseksi voimassa olevaksi ratkaisumahdollisuudeksi juutalaisten maastamuuton edistäminen Saksan valtakunnan alueelta, ja sitä alettiin toteuttaa suunnitelmallisesti. [- -]

    Maastamuuton tilalle on nyt Führerin hyväksymänä tullut lisäratkaisumahdollisuutena juutalaisten evakuointi itään.

    Heydrich sanoi edelleen:

    Asiaankuuluvan johdon alaisuudessa juutalaisten täytyy nyt lopullisen ratkaisun edetessä tulla sopivalla tavalla itään työvoimaksi – – evakuoidut juutalaiset viedään ensin asteittain ns. kauttakulkughettoihin, joista heidät kuljetetaan edelleen itään – – Tarkoitus on, että yli 65-vuotiaita juutalaisia ei evakuoida vaan heidät tulee lähettää vanhusten ghettoon – joksi on suunniteltu Theresienstadtia – – myöskään sodassa haavoittuneita tai kunniamerkin saaneita juutalaisia ei evakuoida.

    Dokumentissa ei puhuta mitään tuhoamisesta.

    Wilhelm Stäglichin kirjan der Auschwitz Mythos mukaan pikakirjoittaja Henry Picker merkitsi muistiin Hitlerin yksityisiä keskusteluita (Hitlers Tischgespräche). 27.1.1942 Hitler sanoo:

    Juutalaisten täytyy pakata ja häipyä Euroopasta. Menkööt Venäjälle.

    Edelleen 24.7.1942 hän sanoo:

    Kun tämä sota on ohi, pidän tiukasti kiinni siitä, että juutalaisten on lähdettävä ja muutettava Madagaskarille tai johonkin muuhun juutalaiseen kansallisvaltioon.

    Vuosien 1942/43 vaihteen tienoilla Hitler kommentoi liittoutuneiden radiolähetyksiä, joissa väitettiin hänen tuhoavan juutalaisia keskitysleireissä:

    Todella, juutalaisten tulisi olla minulle kiitollisia, koska en vaadi heiltä muuta kuin hieman kovaa työtä (Irving: Hitler’s War, s. 362).

    Eräässä dokumentissa (Himmlerin muistio Hitlerille 25.5.1940; julkaistu VfZ 5 [1957], s. 194) Himmler oli selväsanaisesti hylännyt ”minkään kansan fyysisen tuhoamisen epäsaksalaisena ja mahdottomana” (aus innerer Überzeugung als ungermanisch und unmöglich). Hitler piti tätä lausuntoa ”erittäin hyvänä ja oikeana” (Hitlerin lausunnon Himmler oli merkinnyt omiin muistiinpanoihinsa 28.5.1940).

    http://www.ns-archiv.de/krieg/untermenschen/himmler-fremdvolk.php

    Kansallissosialistinen Saksa ei pyrkinyt tuhoamaan mitään kansaa tai kansanluokkaa fyysisesti! Sen sijaan juutalainen (eli kommunistinen) Neuvostoliitto tietoisesti pyrki tuhoamaan – tappamaan – kokonaisia kansanluokkia, ja juutalaisuus tappoikin kommunismillaan idässä (Neuvostoliitto, Kiina jne.) noin sata miljoonaa ihmistä tieten tahtoen.

    Saksan johtajat eivät tienneet ”holokaustista” mitään

    Nürnbergin oikeudenkäynnissä syytettyinä olleet saksalaiset johtajat ilmoittivat, etteivät he tienneet mistään juutalaisten tuhoamisohjelmasta sodan aikana.

    http://www.ihr.org/jhr/v12/v12p167_Weberb.html

    Göring kiivaasti kiisti tienneensä mistään sellaisesta ohjelmasta:

    Ensimmäisen kerran kuulin tällaisista kauheista tuhoamisista vasta täällä Nürnbergissä.

    Saksalaisten politiikkana oli hänen mukaansa ollut karkottaa juutalaiset, ei tappaa heitä, ja hän lisäsi, ettei hänen tietääkseen Hitlerillä ollut mitään tuhoamisohjelmaa. Göringin mukaan tuhoamisväitteet eivät ole tosia.

    Jodl, todennäköisesti Hitlerin lähin sotilaallinen neuvonantaja, antoi samanlaisen lausunnon:

    Voin sanoa vain, täysin tietoisena vastuullisuudestani, etten koskaan kuullut – viittauksena tai kirjoitettuna tai puhuttuna sanana – mistään juutalaisten tuhoamisesta – – Ei minulla koskaan ollut mitään yksityistä tietoa mistään juutalaisten tuhoamisesta. Kunniasanalla, niin varmasti kuin tässä istun, kuulin tällaisista asioista ensimmäisen kerran sodan jälkeen.

    Hans Frank, Saksan hallitseman Puolan sodanaikainen kuvernööri, kertoi kuulleensa vain huhupuheita juutalaisten joukkotuhoamisista. Hän kertoi tiedustelleensa huhujen todenperäisyyttä muilta viranomaisilta, myös Hitleriltä, ja sai aina vastaukseksi, etteivät ne olleet totta.

    Kaltenbrunner, joka oli täysin tietoinen siitä, että hänet tullaan teloittamaan, vastasi toteamukseen, että todistaja toisensa perään sanoo, että tappamiset kaasukammioissa tapahtuivat hänen käskystään:

    Näyttäkää minulle nuo henkilöt tai jokin noista käskyistä. Se on täysin mahdotonta.

    Myös Albert Speer sanoi, ettei hän ollut tietoinen mistään tuhoamisohjelmasta.

    Hans Lammers sanoi Nürnbergin ”Wilhelmstrasse”-oikeudenkäynnissä, että hän on sitä mieltä, ettei mitään ohjelmaa juutalaisten tuhoamiseksi koskaan ollut. Hän ei tiennyt mistään joukkotuhoamisista.
    http://germenfi.wordpress.com/2008/01/25/holokausti-on-huijaus/

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Tuo on totta etta hitler ei tiennyt etta eugenisti psykiatrit oli perustanu kaasuleirit ja toimivat itse kaasuttajina juutalais leiteilla.
     Hitler kielsi juutalaisten tappamisen, minka koululaaketieteen psykiatrit ohjelmoivat hitlerin kiellosta huolimatta, psykiatrit mittasi myos juutalaisten kallon ennen kaasutusta ja luut, varmistaakseen etta ainoastaan mielisairaat luut kaasutetaan, koska psykiatrit uskoivat etta psyykke asuu luissa.
     Ja mielisairaus voitiin paatella luun muodosta ja silmien varista.

     Oikeuden kaynneissa koululaaketiede teki kuolleesta hitlerista syyllisen, etta se voi edelleen jatkaa sairaita pannukakku teorioitaan ja kiduttaa niilla ihmisia.

     Plusääni(0)Miinusääni(3)
   4. Josef G. Burg

    Juutalainen rabbi Josef G. Burg (= Ginsburg) todisti 81-vuotiaana Zündel-oikeudenkäynnissä vuonna 1988 (Zündel oli syytteessä holokaustin kieltävän kirjallisuuden levittämisestä). USA:ssa ilmestyvä Christian News (CN) kertoo 7.5.1990 Burgista ja hänen todistuksestaan seuraavaa (s. 12):

    Burg oli romanianjuutalainen Talmudin tutkija. Vuonna 1941 natsit siirsivät hänet ja hänen perheensä juutalaisreservaattiin Ukrainaan. Siellä heidät ja muut juutalaiset jätettiin oman onnensa nojaan, ja monet heistä menehtyivät. Burg toteaa:

    Auschwitzissa ja muissa keskitysleireissä olleilla juutalaisilla oli paremmat oltavat, koska heille annettiin ravinto, asunto ja heistä pidettiin huolta.

    Heti sodan päätyttyä v. 1945 Burg tutki Auschwitzin ja Majdanekin leirit ja etsi erityisesti kaasukammioita, mutta ei löytänyt ainuttakaan. Burg oli vakuuttunut, että jatkuva holokaustimyytin julistaminen aiheuttaa yhä enenevässä määrin vihaa juutalaisia kohtaan. Hän sanoi:

    Tarkoitukseni on saada aikaan sovinto saksalaisten ja juutalaisten välille. Nykyisinkin on sionisteja, jotka toimivat juutalaisten etuja vastaan, mutta vain harva juutalainen tietää tätä.

    Burg oli päässyt perehtymään asiaan myös seuraamalla Nürnberg-oikeudenkäyntiä.

    Todistuksessaan Burg sanoi, että syy siihen, että hän oli tullut todistamaan, oli se, että hän tahtoo osoittaa, että juutalaisten joukossa on sellaisia, jotka eivät katso saksalaisten syyllistyneen mihinkään holokaustiin. Hän sanoi edelleen, ettei ollut olemassa suunnitelmaa eikä määräystä tuhota juutalaisia ja ettei yksikään juutalainen kuollut kaasukammiossa. Hän ilmoitti ehdottomasti kiistävänsä niiden juutalaisten valaehtoiset todistukset, jotka väittävät, että juutalaisia heitettiin palaviin uuneihin elävinä. Hän totesi, että senlaatuiset todistukset olisivat mahdottomia rabbituomioistuinten edessä, mutta normaalissa (pakana-)tuomioistuimessa sellaiset todistukset ovat mahdollisia, koska vala, joka niissä rutiininomaisesti annetaan, ei ensinkään sido juutalaisia. Burg sanoi, että sionistien asenne perustuu Ben Gurionin julistukseen:

    Koko maailma on Israelia vastaan, siksi kaikkien israelilaisten täytyy olla koko maailmaa vastaan.

    Burg oli tutkinut asioita monta vuotta, ja Zündel-oikeudenkäynnissä häneltä kysyttiin:

    Uskotteko, että saksalaiset tuhosivat kuusi miljoonaa juutalaista II maailmansodan aikana?

    Hän vastasi:

    En.

    Sitten häneltä kysyttiin:

    Oliko olemassa suunnitelma likvidoida juutalaiset vain siksi, että natsi-Saksassa oli juutalaisia 1933-1945?

    Hän vastasi jälleen:

    Ei.

    Kysymys:

    Oliko Auschwitzissa, Majdanekissa tai jossakin muussa saksalaisten “tuhoamisleirissä” kaasukammioita juutalaisten tuhoamiseksi?

    Hän vastasi:

    Ei missään. Saksan hallitsemassa Euroopassa ei ollut tuhoamisleirejä.

    Kysymys:

    Oliko Lodzin ja Varsovan ghettojen tarkoitus tuhota juutalaisia?

    Jälleen hän sanoi:

    Ei.

    Kysymys:

    Miksi ghettojen juutalaiset olivat yhteistyössä natsien kanssa?

    Burg vastasi:

    Koska heidän sielunveljensä sionistit johdattivat heitä; sionistit olivat yhteistyössä natsien kanssa.

    Kysyttäessä juutalaisten menetyksiä sodassa, Burg lainasi juutalaista Center for Contemporary Jewish Documentation -keskusta, joka oli antanut luvuksi 1 485 292 juutalaista.

    CN toteaa lopuksi:

    Mainittu sionistien ja natsien välinen yhteistyö näyttää tuottaneen hyviä tuloksia. Natsit olivat kiinnostuneita pääsemään eroon juutalaisista, ja sionistit tarvitsivat juutalaisia maahanmuuttajia Palestiinaan. Yksistään v. 1934 yli 120 000 juutalaista lähti Saksasta mukanaan paljon omaisuutta. Tämä suunnitelma sopi sionisteille, koska nämä juutalaiset menivät Palestiinaan. Mutta suunnitelmia, joiden mukaan juutalaisia siirtyisi muihin maihin, sionistit sabotoivat. Sionisteja ei kiinnostanut yksikään juutalainen, joka ei mennyt Palestiinaan.
    http://germenfi.wordpress.com/2008/01/25/holokausti-on-huijaus/

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
   5. Kommentoidessaan 31.3.1988 Zündel-oikeudenkäyntiä Toronto Star -lehti kertoi Burgista seuraavaa (lehti oli haastatellut häntä): Burgin mukaan toinen maailmansota oli sionistien salajuoni Israelin valtion synnyttämiseksi. Burg ilmoittaa itsensä sionismin vastustajaksi ja sanoo:

    Maailman sionistijohtajat olivat valmiita uhraamaan Euroopan koko juutalaisväestön sionistisen valtion hyväksi. Oli tehtävä kaikki Israelin valtion luomiseksi, ja se oli mahdollista vain maailmansodan avulla. Wall Street (“suuri rahamaailma”) ja suuret juutalaiset pankkiirit rahoittivat sodankäyntiä. Sionistit ovat myös syy siihen, että juutalaisviha kasvaa nykyisin.

    Lehti jatkaa kertomalla, että juutalaisista vanhemmista syntynyt Burg vietti sodan keskitysleirissä, vaikka hänellä oli passi liikkua vapaasti. Burg sanoo:

    Yksittäiset ulkomaiset etniset ryhmät hyökkäsivät juutalaisia vastaan, mutta natsihallinnolla ei ollut mitään organisoitua yritystä tuhota juutalaisia. Saksalaisia on väärin syytetty juutalaisten murhaamisesta.

    Burgin mukaan sionistien uhreja ovat myös juutalaisten suuri enemmistö, eivät ainoastaan palestiinalaiset. Hän kertoo sionistijohtajien ajavan omia päämääriään välittämättä siitä, että synnyttävät antisemitismiä ja jopa sotia.

    Lopuksi lehti toteaa, että poliittinen sionismi ja sen edistäjät ovat juutalaisten todellisia vihollisia. Sionistit tuhoavat juutalaisten ihmissuhteet muihin ihmisiin ja vievät myös heidän rahansa.

    The Institute for Historical Review -järjestön johtaja Mark Weber kuvaa omassa kirjoituksessaan Burgin todistusta oikeuden edessä näin:

    81-vuotias Joseph Burg todisti kiivaalla äänellä, että holokaustiväite on hirvittävä valhe, kiivaammin kuin kukaan muu (CN 6.6.1988).

    Sionistit hakkauttivat iäkkään Burgin, ja hän joutui olemaan sairaalassa 3 kuukautta.

    Lisätietoa Burgista kirjoituksessani:

    http://germenfi.wordpress.com/2008/02/12/joseph-burgin-valallinen-todistus/
    http://germenfi.wordpress.com/2008/01/25/holokausti-on-huijaus/

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. 123, viittaat tohtoritason tutkimuksiin. Eikös Laurio ole tohtori. Ja osaa kieltä, jolla Talmud on kirjoitettu. Käänsitkö itse tuon Hesekieljutun? Vai mistä tempaisit.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Ja kun näon on valehdeltu esim. netin pohjamudissa, voidaan kieltää Talmudista totuuden paljastajat. Mutta lue esim professori Israel Shakakin teoksia tai maailman klassikkoja, professoreita ym. Väitätkä heitä valheensepittäjiksi? Ei, kyllä ne ovat ne fariseukset tässäkin, valheen isät.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. http://germenfi.wordpress.com/2012/10/08/magneettimedian-juutalaista-myrkynkylvoa-vastaan/

    Eivätkö ylemmät portaat jaksa kehitellä valheita kuin tähän yteen kohtaan vastineeksi? Samalla tavalla lyhyet ovat valheen jäljet tietysti. Tällä naurettavalla koukulla on kuitenkin turha yrittää väittää mitään. Ehkäpä joku huolimattomasti nettiä lukeva vakuuttuisi kuitenkin, jos puhuisit paskaa ja selittelisit näin muitakin kohtia.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Seliseli. Talmudin rasismi ja viha on faktaa. Myös tässä. Yleensä paljastuksia ei viitsitä yrittää kumota hälisemällä tyhjää, vaan väkivallalla ja sensuurilla. Tietysti netissä joku saattaa silloin tällöin inttää vastaan ja heittää paskaa sinun laillasi. Jotenkin vain erinäiset tiedemiehet ym. ovat paljastaneet Talmudin ja juuri Laurion tavalla. Sinä olet nettitrolli.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
   3. Mitä mieltä olet Israelin entisen päärabbin näkemyksistä, joiden mukaan ei-juutalaisten ainoa tehtävä on palvella juutalaisia. Sen takia he ovat vain olemassa. Samoja Talmudin vihaoppeja toistelevat monet kuuluisat rabbit ja auktoriteetit tämän tästä.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. 123: ”Rasisteja on juutalaistenkin joukossa”

  Niin. Tuollaista päärabbin rasismia korkeammissa potensseissa, kuten Talmud on täynnä. Ja näiden käsissä on valta Israelissa, juutalaisjärjestöissä ja nämä määräävät asioista jo lähes täysin joka maassa. Koko ajan suoremmin ja enemmän. Suurvallat ja muut maat ovat taskussa ja isot asiat pyörivät heidän nuottien mukaan.

  Jos sanot tä’män, olet vaarassa, koska kaikki valtakin on saatu kautta aikojen ”petoksen kautta”. Muuten ei tietenkään voi saada kaikea valtaa jokin hihhuliryhmä. Tarvitaan laajaa ja pitkäjänteistä konspiraatiota. Tämä ei tietenkään saa paljastua, kuten ei asioiden tila liian monelle ainakaan vielä.

  1913 juutalaiset pystyivät USA:ssa vapautettua Atlantan B’nai B’rithin johtajan, joka oli murhannut ja raiskannut nuoren alaikäisen tytön. Todisteet olivat selvät. Siksi oikeuslaitos ei ole oikein luotettava välttämättä eikä tuohonkaan aikaan. Tuo tapaus johti ADL-järjestön perustamiseen julkisena järjestönä. Ensimmäinen tehtävä oli puolustaa tätä kuvottavaa rikollista. ADL:n kriminaalit määräävät siitä, mitä Suomessa saa sanoa. He ovat vihapuhelainsäädännön takana. Pykälät on muutettu hiljattain ja tulkintalinjaa aletaan pian hakea.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. En. Inhoan syvästi lynkkaushenkisiä kommentteja, joita tällaisissa tapauksissa on netti täynnä. Siksi ihmettelenkin, kuinka juutalaisuudessa eliitti pystyy puolustamaan tällaista roistoa, joita yleensä pidetään vastenmelisimpinä tapauksina. Mutta todella saatanallista on vaatia laitonta väkivaltaa, kuten julkisesti eräs julkimo kieltämättä hirvittävän 8-vuotiaan tytön kohtaloon syylliselle. Jos jotain ymmärrystä haluaa tässä tapauksessa suoda, niin lakien mukaan olisi teosta tuolloin joutunut sähkötuoliin, mutta varakkaat ja mahtavat tukijat saivat tuomarien päät käännettyä. Sitäpaitsi he uhkasivat tekijää vastaan todistaneita todistajia oikeudenkäyneillä ym. Homma ei ollut vielä ratkennut. Väkijoukko koki hirvittävän vääryyden tapahtuneeksi ja että oikeuslaitos ei enää sen mielestä toiminut.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. (No onkos tässä sivussa nyt joku vika?)

    En. Inhoan syvästi lynkkaushenkisiä kommentteja, joita tällaisissa tapauksissa on netti täynnä. Siksi ihmettelenkin, kuinka juutalaisuudessa eliitti pystyy puolustamaan tällaista roistoa, joita yleensä pidetään vastenmelisimpinä tapauksina. Mutta todella saatanallista on vaatia laitonta väkivaltaa, kuten julkisesti eräs julkimo kieltämättä hirvittävän 8-vuotiaan tytön kohtaloon syylliselle. Jos jotain ymmärrystä haluaa tässä tapauksessa suoda, niin lakien mukaan olisi teosta tuolloin joutunut sähkötuoliin, mutta varakkaat ja mahtavat tukijat saivat tuomarien päät käännettyä. Sitäpaitsi he uhkasivat tekijää vastaan todistaneita todistajia oikeudenkäyneillä ym. Homma ei ollut vielä ratkennut. Väkijoukko koki hirvittävän vääryyden tapahtuneeksi ja että oikeuslaitos ei enää sen mielestä toiminut.

    Mutta en silti ymmärrä tekoa. En hyväksy, mutta totuus on se, että inhoan tuon teoin tekijöitä väkisinkin vähemmän kuin yleensä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Meinaan että kyllähän kai Romney armahtaa Pollardinkin tai joku sen vielä tekee

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Hei Repe ja 123… Ottakaa kuppi kahvia ja todetkaa toisillenne, että toisianne vastassa on ”kovaluu” omilla näkemyksillään. Kumpikin uskoo omalla tahollaan niiden sivujen sisällön sanomaan jota kokee omakseen. Tietääkö kukaan ”oikeasti” mikä on totuus…. ja kuka näihin totuuden tietäjiin uskoo lopulta. Tämä maailma on täysin sekaisin. Kannattaa käyttää aika johonkin muuhun ku väittelyyn.

  Katsokaa lähellä olevia… niitä jotka ovat todellisesti mukana elämässä eikä internetissä… tarvisko tuo tuttava vaikka apua jossain hommassa tai vanhus yksinäisyydessä juttu seuraa. Elämässä kun on inhimillisiäkin asioita ja ihan lähellä… joihin voi oikeasti vaikuttaa positiivisesti.

  Kovaa kyytiä joka tapauksessa on tulossa.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 9. Tämä Obaman juttuhan alkaa olla meillä myös melkein todellisuutta ja saamme varautua tähän varmasti tulevaisuudessa. Meillähän on näitä susia jo ihmisten vaatteissa, todellakin. Aivan mieletöntä tekstiä luettavaksi! Tarttis varmaan ”TEHRÄ” jotain.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat