Kelalta yli kaksi kertaa enemmän rahaa maahanmuuttajille kuin suomalaisille

”Valkoisten etuoikeudet” ja ”rakenteellinen rasismi” päättyvät kummallisesti Kelan luukulla.

Kela maksaa vuonna 2018 teettämänsä oman tutkimuksen mukaan yli kaksinkertaisesti etuuksia maahanmuuttajille suhteessa suomalaisiin.

Etuuksia maksettiin tutkimuksen mukaan keskimäärin 2 234 euroa Suomessa syntyneelle ja 4 676 euroa maahanmuuttajalle.

Kahden väestöryhmän välinen ero muodostui erityisesti työttömyysturvasta, asumistuista ja toimeentulotuista. Suomessa syntyneille näitä etuja maksettiin keskimäärin noin 900 euroa vuodessa, kun taas maahanmuuttajalle noin 3 300 euroa vuodessa.

Maahanmuuttajien työttömyysturva neljä kertaa yleisempää

34 prosenttia maahanmuuttajista sai asumistukea, kun taas muusta väestöstä osuus oli ainoastaan 17 prosenttia. Työttömyysturvaa sai maahanmuuttajista 26 prosenttia ja perutoimeentulotukea 22 prosenttia. Muun väestön kohdalla vastaavat osuudet olivat vain 7 ja 6 prosenttia.

Tutkimuksessaan Kela määritteli maahanmuuttajiksi ulkomailla syntyneet Suomeen muuttaneet, joiden äidinkieli on joku muu kuin suomi.

Luonnollisesti ulkomaalaisten ryhmään ei ole luokiteltu Suomessa syntyneitä rotumuukalaisia. Lisäksi eroa ei tehdä esimerkiksi saksalais- ja somalimaahanmuuttajien välille. Emme saakaan tarkkaa tietoa Kelan maksamista etuuksista eri rodullisten ryhmien osalta.

Partisaani

Alkuperäinen kirjoitus: Partisaani: https://www.partisaani.com/news/race/2020/12/06/kelalta-yli-kaksi-kertaa-enemman-rahaa-maahanmuuttajille-kuin-suomalaisille/

Lähde: Yle

21 kommenttia

 1. It doesn’t matter if there are no Jews in positions of power in China NOW. If you are truly woke about Judaism, then you’d realize that Jews perceive their race as God itself. In this world, when it comes to political power, there can be no competitors to Jews. There can be no alternatives or power-sharing. Jews, by virtue of their theology, MUST reign supreme. They have the DNA of God. They literally are GOD. The Jewish race is indestructible. This is the end-times theology (i.e. eschatology) of the Jewish people: all nations will eventually acknowledge the supremacy of Zion.

  If the Chinese people want to be a truly sovereign nation, they WILL come into conflict with global Jewry. You can take that to the bank. That is the lesson of history. It’s only a matter of time. It’s not a question of if but WHEN.

  Chinese commenters here can try to cope and pretend this is not the case by telling themselves that they are engaged in a racial struggle with whites and that the Jewish question is not relevant to them. They are deluding themselves. Jews will not tolerate another race of people thinking that they have a 5000 year old history and are the center of the earth (China literally means “Middle Kingdom,” meaning the world revolves around them).

  Sorry, Chinese people, but the Jewish people are God’s one and only chosen people, as far as they are concerned. There can only be one. China will be subjected to every manner of criticism, co-opting, privatization, democratization, and every other manner of subversion until it bends the knee to the Jew, spiritually, morally, and metaphysically. You can take that to the bank (no pun intended in the context of Jews).

  This will happen in a manner that is very subtle and not-so-obvious (Jews are not successful for nothing. They are not going to openly express the views that I’ve posted here). But it WILL happen. And as it happens, the Chinese won’t even be aware of it.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Olisi hyvä saada se suomen kielisenä.
   Itsekin olen päätynyt siihen että viimeinen kädenvääntö ehkä käydään kiinalaisten ja ’juutalaisten’ (geeneiltään hyvin kirjava joukko, jonka alkuperäinen hebrealaisuus on kyseenalainen) välillä. Valkoinen Länsi ei ole siinä mukana koska se on jo viety perikadon ja rappion partaalle ja on kyvytön ottamaan vastuuta isommista koko ihmiskuntaa koskevista asioista.
   Jos voittajaa ajatellaan uskonnon pohjalta, jahvelaisittain tai konfutselaisittain, niin veikkaisin voittajaksi kuitenkin Kiinaa. Ajatus että ihminen tai rotu joka nostaa itsensä jumalaksi ja petoksella (‘By deception thou shalt do war’. Zionism’s motto) käy sotaa muita vastaan voisi olla viimeinen sana tällä planeetalla tuntuu mahdottomalta.

   https://peda.net/p/Ari.Laamanen/e7lum/6-kiinan-uskonnot/kungfutselaisuus2

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
   1. Tuohon viimeiseen kädenvääntöön liittyen moni dogmaattisella tavalla uskovainen ajattelee että Jumala viime kädessä päättää kuka on lopulta voittaja ja siksi on turha sitä miettiä.
    Mutta joka ei usko sellaiseen passivoivaan ja ihmisen toimet mitätöivään auktoriteetti jumalaan ajattelee että jumala on antanut tuon asian kuten kaikki muutkin ihmisten ratkaistavaksi ja se taho joka on lähinnä jumalan tahtoa lopulta voittaa.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
    1. Saatana on tämän maailman ruler eli saatanallinen he kivalta, josta tulee illuminaty, muurarit ja kakki teoriat:evoluutio valhe.
     Eugensitinen ja nyky psykiatria valhe.
     Kommunismin valhe.
     Ja nykyisestä parlamentarismi järjestelmästä, jossa kansalle kuuluva valta jaetaan pienelle nukke teatteri eduskunnalle, joka nuken naruja vetää AY liike, illuminaty, rahanpesu Mafia ja diktaattorit.

     Muuta ensin yhteiskuntasi kansan äänestys yhtsikunnaksi, niin sinun ei tarvitse tapella minkään asian kanssa, koska valta ei jakaudu pienelle narusta vedettävälle nukke teatteri maskoteille. Esiripun takana
     Narun vetäjät ovat diktaattorit ja mafia.

     Ennen yhteiskunnan muuttumista kansan äänestys yhteiskunnaksi älä yritä poistaa vääryyksiä, sillä Edustuksellinen parlamentarismi ei tule korjaamaan vääryyksiä, eikä tule onnistumaan tekemään tai täyttämään edes alimpia ihmisoikeusksia, koska se on narussa kiinni, eikä halua päästä siitä irti, koska narun toisesta päästä sille annetaan valtaa, korkeampia paremmin palkattuja asemia jotka tulee vain sillä ehdolla että he tanssivat narun vetäjän polkkaa tasan oikeassa tahdissa.
     Sinä kansalainen et ole nuke eduskunnan narun vetäjä etkä voi lisätä nukelle valtaa ja ylempää asemaa, et voi muuttaa mitään, sukupolvi toisensa jälkeen kärsii samoista teorioista joilla ihmisiä tapetaan ja soditaan ja sinunkin lapsesi ovat tykin ruokaa jos edustuksellisessa parlamentarismissa pysytään, sillä narusta nykijät eikå nuket ole rintamalla ja sodalla saa valtaa ja mainetta siksi Edustuksellinen parlamentarismi niitä aina järjestää.

     Kansan äänestys maissa sotaan liittyminen kansan äänestetään ja kukaan ei äänestä itseään tykin ruuaksi ei Venäjällä eikä Suomessa, joten esim. Suomen ja Venäjän väliset sodat johtuu edustuksellisesta parlamentarismissa joka perustuu diktatorismiin ja aloitti talvisodan. Suomessa oli Edustuksellinen parlamentarismi joka kutsui saksalaiset panssareineen aloittamaan jatkosodan USA n ja Engalnin tukemaa venäjää vastaan jonka lopputuloksen Edustuksellinen parlamentarismi tiesi, mutta heitä kiinnosti valta ei suomen kansa tai sen henki. Joten itsenäisyys päivän loritukset että jatkosota oli välttämätön on valhe.

     Plusääni(1)Miinusääni(3)
  2. KIINA VERSUS JUUTALAISET
   Nimimerkki on aivan oikeassa. Juutalaiset haluavat vallata koko planeetan orjiksi eivätkä suvaitse mitään itsenäistä kansaa, eivät myöskään kiinalaisia. Nykyjuutalaiset polveutuvat mahtavasta valloittajakansasta kasaareista, jotka käännytettiin juutalaisuuteen vuonna 740. Kasaarit valloittivat 25 maanviljelystä harjoittavaa kansaa Etelä-Venäjällä, joten heillä on kokemusta ja perinteitä valloittamisesta. Talmudista kasaarit löysivät uskonnolliset motiivit kansojen kukistamiselle ja julmalle suhtautumiselle muita kansoja kohtaan. Tämä tosin tulee myös Vanhasta Testamentista. Kasaareista muodostui Etelä-Venäjän ja Itä- Euroopan jiddishiä puhuva juutalaisväestö, joita oli 1900-luvun alussa noin 11 miljoonaa. Näistä muodostui myöhemmin esim. USA:n juutalaisväestö, joka kasaariperinteitä hyväksikäyttäen on vallannut täysin USA:n. Koska Venäjä myös on juutalaisten kontrollissa, on Kiina ainoa varteenotettava uhka juutalaisten maailmanvallalle. Sen tähden USA:n ulkopolitiikka on tullut yhä kiinalaisvastaisemmaksi viime vuosina, ja juutalaisethan johtavat USA:n ulkopolitiikkaa. Ydinsota Kiinan ja USA:n välillä on täysin mahdollinen. USA hyökkää ennen kuin Kiina kehittyy liian mahtavaksi. Tekosyitä kyllä löytyy, esim. ”demokratian puolustaminen”. Nykyjuutalaisissa ovat yhdistyneet kasaarikansan julmat geenit julmaan Talmud-ideologiaan, joten ihmiskuntaa odottaa hirvittävä kohtalo, jos juutalaiset saavat totaalisen maailmanvallan. Ehkä juuri Kiinalla on ratkaiseva rooli maailman pelastamisessa juutalaisten maailmanvallalta. Toivottavasti kiinalaiset ymmärtävät tämän. Juutalaisen Bill Gatesin ilmoitus 7 miljardin ihmisen rokottamisesta koronaa vastaan pitää nähdä tässä valossa: juutalainen ei halua mitään pelastusta virustaudista vaan hallita planeettaa ja rokotushysteria antaa tähän mahdollisuuden. Mitä kaikkea Israelin salaisissa laboratorioissa onkaan kehitelty?
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
   1. ”USA:n Kiinan-politiikka viittaa siihen, että juutalaisten johtama USA suunnittelee Kiinan valloittamista sodan avulla. ”

    The Anger Campaign Against China
    LARRY ROMANOFF • AUGUST 6, 2020
    I would add four final points to this essay. (huono konekäännös, osin korjailtu)
    (1) Ei ole mitään keinoa välttää johtopäätöstä, että historia todellakin toistaa itseään, demonisoi toisen kansakunnan, aiheuttaa tarkoituksella riittävää vihaa ja vihaa toisen maailmansodan perustelemiseksi.
    (2) Vaikka sysäys on varmasti peräisin Yhdysvalloista, amerikkalaiset eivät ole täysin syyllisiä, koska he vain noudattavat käskyjä. Kaiken tämän juuret ovat ehdottomasti Euroopassa kansainvälisten juutalaisten ja sionistien kabalissa, ja amerikkalaiset ovat jälleen ”pankkiirien yksityisarmeija”. Uuden maailman hallitus ei voi syntyä ilman Kiinan ja Venäjän (ja Iranin) tuhoamista, mutta Kiina on ensisijainen kompastuskivi ja se on poistettava. Kolmannessa maailmansodassa Kiina ja Venäjä ovat samalla puolella, ja molemmat voivat tuhoutua hyvällä onnella yhdellä kertaa. Se on suunnitelma. Uskosi siihen ei ole olennaista sen toteuttamiseksi.
    (3) Kansainvälisillä juutalaisilla on (mielessään) jokin syy paheksua Kiinaa. Ensinnäkin Kiina oli tarkoitus pilkkoa ja muuttaa ikuiseksi ’käteis-lehmäksi’ (hyötytarvikkeeksi), jonka hankkeen Mao ja hänen vallankumouksensa estivät. Kaikki tietävät, että juutalaisia ​​oli karkotettu monista maista monta kertaa monien satojen vuosien aikana, mutta kukaan ei tunnu tietävän, että kaksi näistä häädöistä tapahtui suhteellisen äskettäin, yksi Japanista juuri ennen toista maailmansotaa ja toinen Kiinasta. Ei ”britit”, vaan kansainväliset juutalaiset pankkiperheet, Rothschildit, Sassoons, Kadoories ja muut, olivat täysin vastuussa Kiinan 150 vuotta kestäneestä oopiumikaupasta. En käsittele tässä yksityiskohtia, mutta heti toisen maailmansodan jälkeen Maon yksi ensimmäisistä teoista oli karkottaa kaikki juutalaiset Kiinasta ja takavarikoida kaikki heidän oopiumivaransa – mukaan lukien koko Shanghain kaupunki ja HSBC: n mannerosastot. He eivät ole unohtaneet, ja he haluavat rahansa takaisin.
    (4) Ottaen huomioon kolmannen maailmansodan ja Kiinan suunnitellun tuhoamisen jää pohtimaan, mitä voidaan tehdä kolmannen maailmanlaajuisen holokaustin estämiseksi. Lähteiden tietäessä on tuskin käytännöllistä julistaa sotaa korkeintaan muutamalle tuhannelle yksilölle, jotka ovat hajallaan ehkä kymmenen kansakunnan keskuudessa.
    Tiedän vain yhden keinon estää nyt lähestyvä kolmas maailmansota: saada Israel maksamaan siitä. Jos olisin viimeinen auktoriteetti kutsuisin Israelin suurlähettilään ja ilmoittaisin hänelle, että jos kansakuntani työnnetään Yhdysvaltain kanssa sotaan, ensimmäinen kostoni ei olisi Yhdysvaltoja, vaan Israelia vastaan, .. että käytän mitä tahansa osaa ydinaseistani tämän saavuttamiseksi. Teesini on, että Israel on liian tärkeä näille ihmisille uhrattavaksi, ja että tällaisessa uskottavaksi katsotussa uhassa he perääntyisivät. Kaiken mitä tiedän, en usko, että kolmas maailmansota voidaan muuten estää.
    (1) There is no way to avoid the conclusion that history is indeed repeating itself, demonising yet another nation, deliberately engendering sufficient hatred and anger to justify another world war.
    (2) While the impetus for this is surely from the US, the Americans are not entirely to blame because they are merely following orders. The root of all this absolutely resides in Europe among the cabal of International Jews and Zionists, with the Americans once again being “The Bankers’ Private Army”. Our New World Government cannot come into existence without the destruction of both China and Russia (and Iran), but China is the primary stumbling block and must be eliminated. World War Three will have China and Russia on the same side and, with luck, both will be destroyed in one swoop. That is the plan. Your belief in it is not material to its execution.
    (3) The International Jews have some reason (in their minds) to resent China. For one, China was intended to be dismembered and turned into a perpetual cash cow, a plan frustrated by Mao and his revolution. Everyone is aware that the Jews had been evicted from many countries many times over many hundreds of years, but no one seems aware that two of these evictions occurred relatively recently, one from Japan immediately prior to World War Two (the source of the huge Jewish Ghetto in Shanghai, not escapees from Hitler as the myths tell us), and the second from China. It was not “the British” but the International Jewish banking families, the Rothschilds, Sassoons, Kadoories and others that were entirely responsible for China’s 150 years-long opium travesty. I won’t go into details here, but immediately after World War Two, one of Mao’s first acts was to expel all the Jews from China and confiscate all their opium assets – including all of the city of Shanghai and the Mainland Branches of the HSBC. They haven’t forgotten, and they want their money back.
    (4) Given the source of the push for a Third World War and the planned destruction of China, one is left to consider what, if anything, can be done to prevent a third worldwide holocaust. Even knowing the sources, it is hardly practical to declare war on at most a few thousand individuals scattered among perhaps ten nations.
    I know of only one way to prevent the World War Three that is now imminent: make Israel pay for it. If in the final position of authority, I would call in the Israeli ambassador and inform him that if my nation were pushed into a war with the US, my first retaliation would be not against the US but against Israel, that I would apply whatever portion of my nuclear arsenal was necessary to achieve that. It is my thesis that Israel is too important to these people to be sacrificed, and that faced with such a threat deemed credible, they would back off. With everything I know, I do not believe a third world war can be otherwise prevented.
    https://www.unz.com/lromanoff/the-anger-campaign-against-china/
    https://www.unz.com/author/larry-romanoff/

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
  3. Niin juutalaiset teki evoluutio-psykiatria ja kommunismi valheen, koska he oikeasti uskoivat vainoharhoissaan näkevänsä toisten näkymättömiä sisimpiä Jumalan yläpuolella olevina yli olentoina he juutalaiset:Freud, Karl Marx (oikealta nimeltään Moses Mordocay levy) Darvin, kaikki Jumalan yläpuolella olevia juutalais illuminateja joita saatana ohjasi tekemään teoriat maapallon kiduttamiseksi, sitten oikea Jumala käänsi asiat päälaelleen.
   He suunnittelivat psykiatrian leimatakseen ala arvoseksi ”mielisairaaksi” ei uskottavksi hulluksi muut, että pitkän suunnitelman kaasutuskelle saadaan kansan hyväksyntä ja kaasutuksia tukemaan tehtiin evoluutio, joka valehteli että ihmiset ovat syntymästään eri älykkyys lajia kehityksen tuloksena.

   Sitten kaikki kääntyi ja teoria satu seppä, leimaaja, ihmisoikeus rikollinen Freud oli itse joutua leimattuna kaasutettavaksi käytännössä omilla itse tekemillään rotu teorialla, psykiatrialla, koska psykiatrian jatko jalostajat teki siinä mielessä oikean valheen että he sanoi että mielisairaus tulee juutalaisuudesta maapallolle, koska juutalaiset rustasi teorioita itse toisten tuhoamiseksi ja kuopan kaivuu toisille ja toisten sormilla osoittelu ja mielisairaaksi ei mistään merkkaaminen osui omaan nilkkaan ja juuri juutalaisten freudin, darvinin ja Karl Marxin tekemillä valhe opeilla tuhottiin pää asiassa heidän oma heimosna, eli he teki teorioita omien sukulaistensa tuhoamiseksi.

   Kokemuksesta tiedän että varsinkin tunteelliset ja herkät suomalaiset, jotka ei kestä suomen valtion sairasta ja sadistista simputusta jossa syöpä ja muita oireita sairas valtiomme inttää mielisairaudeksi, eli akitoi omaa kansaa leimoillaan vihaan omia kansalaisiaan vastaan ja syrjittyyn syljeksittävään asemaan,
   Heille syntyy sama viha suomea kohtaan kuin juutalaisella natsi saksaa kohtaan, että omaa arkkuaan se suomi sahaa valtion terveydessä harjoittamalla rotu vihalla kehon sairaita kohtaan ja tutkimattomien potilaiden leimaamisella, että hyvin lähellä saksan kauheuksia suomen oma kansa käy läpi, ja voisin kuvitella että heitä ei kiinnosta simputuksen ja mielivaltaisten vangitsemisen jälkeen tippaakaan suomen rajojen tai suomalaisuuden puolustus valtiona, koska ovat nähneet ja nahassa kokeneet virkakunnan mielivallan ja rikollisuuden joka tulee psykiatrian sadisti teoriasta, jonka teki juutalaiset ja se on tulen kestävä totuus.

   Plusääni(1)Miinusääni(2)
  4. https://totuusbloki.wordpress.com/2013/09/15/kiinan-juutalainen-historia/

   ”Marxilaisen filosofian perusteet”:

   »Vastakohtien ykseys ja taistelu on laki, jonka vaikutuksesta olioille, ilmiöille ja prosesseille ovat ominaisia taistelutilassa olevat sisäisesti ristiriitaiset puolet ja tendenssit; vastakohtien taistelu antaa kehitykselle sisäisen virikkeen ja kartuttaa ristiriitoja, jotka ratkeavat tietyssä vaiheessa vanhan kadotessa ja uuden ilmaantuessa.»

   »Mutta niin kovaa kuin vanhan, aikansa eläneen muodon vastarinta lieneekin, sen on sisällön kehittyessä välttämättä ja väistämättä luovutettava paikkansa uudelle muodolle. Siitä syystä on taistelu vanhan muodon ja uuden sisällön välillä kehityksen lähde. Se edistää vanhan vaihtumista uuteen sekä ikuista liikuntaa ja uudistumista.»

   »Muodon ja sisällön kehityksen dialektiikan merkityksen ilmaisi suuri venäläinen vallankumouksellinen demokraatti Nikolai G. Tšernyševski erittäin hyvin sanoessaan:

   ”Ikuinen muotojen vaihdos, tietyn sisällön tai pyrkimyksen synnyttämän muodon ikuinen hylkääminen saman pyrkimyksen voimistumisen ja saman sisällön korkeamman kehityksen seurauksena — ken on ymmärtänyt tämän suuren, ikuisen, kaikkialla vaikuttavan lain, ken on oppinut soveltamaan sitä kaikenlaisiin ilmiöihin — oi, kuinka levollisesti hän ottaakaan vastaan mahdollisuudet, jotka toisia tyrmistyttävät… Hän ei sureksi mitään mikä on aikansa elänyttä, vaan sanoo: ’tulkoon mikä on tullakseen, mutta loppujen lopuksi meidänkin kadullamme juhlitaan!'”»

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Miksi demokratia ei voi toimia käytännössä?

  Suurimmalla osalla tavallisista ihmisistä ei ole normaalin arjen ja työnteon ohessa riittävästi aikaa perehtyä talouteen ja valtionhallintoon liittyviin asioihin. Monilla ei ole edes minkäänlaista kiinnostusta näitä asioita kohtaan, vaan käyttävät ennemmin vapaa-aikansa tosi-tv viihteen ja muun hömpän ääressä. Miten voidaan silloin perustella, että nämä ihmiset ovat oikeita päättämään ja valitsemaan kansakunnalle päätöksentekijät ja ne poliittiset sekä taloudelliset linjat, joita he edustavat?

  Kuinka moni äänestäjä tietää esimerkiksi mikä on Euroopan Vakausmekanismi (EVM) tai mikä on Lissabonin sopimuksen sisältö ja mitä ne merkitsevät Suomen kannalta. Väittäisin että ei kovinkaan moni. Miksi siis tällaisten ihmisten, joilla ei ole päätöksentekoon riittävät tiedot, tulisi päättää asioista ja valita maan johto. Nythän suurimman osan äänestyspäätös ei perustu niinkään fakta-tietoihin, vaan enemmänkin äänestetään tunne- ja mielikuvien perusteella. Esimerkiksi jotain puoluetta saatetaan äänestää, kun suvussa on aina näin tehty tai jonkin puolueen kuvitellaan ajavan omaa etua tai oman sosiaaliluokan etua. Tässä kohtaan mennään jo pahasti metsään, sillä valtionjohdon pitäisi ajatella koko valtion eli siis koko kansan etua, eikä lobata jonkin tietyn ryhmän puolesta toisia vastaan. Oikeanlaisessa valtionhallinnossa ymmärretään kaikkien yhteiskunnan ryhmien tärkeys ja niiden vaikutus yhteiskunnan toimivuuteen. Sen sijaan nykyinen puoluepolitiikka johtaa vastakkainasetteluihin eri ihmisryhmien välillä. Tämä ei lopulta hyödytä ketään muuta, kuin kansainvälistä finanssieliittiä, joka rahoituksen tuoman vaikutusvallan ja hyvävelijärjestelmän ansiosta saa parhaiten edistettyä omaa agendaansa.

  Demokratiasta aiheutuva kansan hajaannukseen johtava puoluepolitiikka sopii hyvin kansainväliselle finanssieliitille. He voivat ujuttaa omia asiamiehiään eri puolueisiin sekä sponsoroida käytännössä kaikkia puolueita. Tämä siis mahdollistaa hallitun opposition, jolloin mitään oppositiota ei oikeasti ole edes koskaan olemassa muuten kuin ihmisten mielikuvissa. Kun ihmiset kyllästyvät yhteen puolueeseen ja sen harjoittamaan politiikkaan, niin sitten he äänestävät toista puoluetta seuraavaksi, joka lopulta kuitenkin jatkaa lähes samalla linjalla kuin aikaisempi vallassa ollut puolue. Tästä johtuen suuria muutoksia kansan eduksi ei koskaan juurikaan politiikassa nähdä harvoja kosmeettisia etuja lukuunottamatta, joita silloin tällöin ripotellaan joillekin kansanryhmille.

  Esimerkiksi protestipuolueena suurten joukkoon noussut Perussuomalaiset on nykyään myönteinen EU:lle ja Eurolle, eli siis palvelevat enemmän kansainvälisiä rahoittajia, kuin Suomen kansaa. Eräässä haastattelussa Timo Soini mainitsikin suoraan, että nykyistä rahajärjestelmää ei voi kyseenalaistaa, koska ne jotka sen tekevät ovat vaarassa. Perussuomalaisista ei siis ole pelastavaksi enkeliksi Suomelle, mutta kuinka moni äänestäjä on tästä tietoinen, kuinka moni äänestäjä on nähnyt tämän Timo Soinin haastattelun? Vastaus on, että ei kovinkaan moni ja jälleen kerran voidaan todeta, että näiden ihmisten ei tulisi äänestää, koska toiminnallaan he tekevät vahinkoa valtiolle ja siten lopulta myös itselleen.

  Länsimaissa opitaan lapsesta asti, että demokratia on vapautta (vaikka se on vienyt vapauden velkaorjuuden myötä). Lapsena omaksuttua doktriinia on enää vaikea lähteä muuttamaan ja kyseenalaistamaan vanhemmalla iällä ja monet ihmiset eivät kykene näkemään tilannetta laatikon ulkopuolelta, vaan pitävät nykyistä järjestelmää itsestäänselvyytenä ja parhaana mahdollisena, mitä ihmiskunta on saavuttanut. Kiteytettynä siis suurin osa ihmisistä niin Suomessa, kuin muuallakin länsimaissa elää valheessa.

  Mitä demokratian tilalle?

  Tämä vaatisi täysin läpinäkyvää yhteiskuntaa, jolloin johtoon hakevien menneisyys, rahoitustaustat ja sidosryhmät sekä hyvävelijärjestelmät tulisi selvittää viranomaisten toimesta. Läpinäkyvässä yhteiskunnassa ei muutenkaan tulisi olla sijaa hyvävelijärjestelmille ja salaseuroille tai vähintään näiden tulisi olla täysin kiellettyä niiltä, jotka osallistuvat yhteiskunnallisesti tärkeään hallinnolliseen toimintaan. Valtionhallintaan valittavien johtajien taustat tulisi olla julkisesti kaikkien tiedossa ja tarkistettavissa. Heillä ei myöskään tulisi olla liian merkittävää työhistoriaa kansainvälisen pääoman palveluksessa. Juuri nythän monet EU:n merkittävät virkamiehet ovat entisiä Goldman Sachsin työntekijöitä, eli pankin, joka oli omalla toiminnallaan edesauttamassa eurokriisin syntyä. Nyt nämä samaiset virkamiehet ovat pukkeina kaalimaan vartioina ja mahdollistamassa tukipaketteja kansainvälisille pankeille.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Pariisin rauhansopimus kieltää kaiken Hitler-mielisen ynnä kansallissosialistisen politiikan Euroopassa. Eräät uskovat ”holokausti”-myyttiin ja sitten on ”kansallismielisiä”, jotka myös uskovat siihen ja hehkuttavat uuneja. Pidän yhtä typeränä ja vahingollisena porukkana kumpaistakin.

   Harmi että koko läntisen maailman mätä moraalinen selkäranka punoutuu valheen ympärille.

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
 3. Kansainvälisen juutalaisuuden poliittinen komissaari Henry Kissinger. Mies, joka yhdessä juutalaisen kollegansa ja maailmanpankin johtajan James wolfensonin kanssa suunnitteli länsimaiden varallisuuden siirtämisen Kiinaan. Maoon liittyen: hänet valittiin nukkehallitsijaksi juutalaisen rahan avulla, joka virtasi Yalen Yliopistosta (jonka logossa on Hebreankielistä symboliikkaa) Maolle Yali High Schooliin, joka on Yalen sivuopisto Changhassa, Hunan provinssissa. Mao oli häiriintynyt nuori mies, täysin kontrolloitavissa ja kiristettävissä oleva ihanteellinen sätkynukke heidän tarkoituksiinsa.)

  Robert Lawrence Kuhn mainitsee nimeltä Kiinan uuden presidentin CNBC:n haastattelussa, ennen kuin Kiinalaiset tai edes heidän korkea-arvoiset viranomaiset edes tiesivät sitä.)

  Sidney Shapiro, politbyroon jäsen. Kiinalaisten annetaan sanoa yhä kasvavissa määrin Kommunistihallinnon korkea-arvoisissa viroissa olevia ei-kiinalaisia ulkomaalaisiksi (laowai), mutta he eivät rohkene sanoa, että kaikki nämä ulkomaalaiset ovat juutalaisia.)
  Saatuaan haltuunsa länsimaiden taloudet, hallitukset, median, koulutuksen, viihdeteollisuuden ja aivopestyään valkoiset kansakunnat itseinhoon ja etniseen
  itsemurhaan holokausti-huijauksen pohjalta, sekä täytettyään valkoiset kansakunnat kolmannen maailman maahanmuuttajilla tuhoten näin paikalliset rodut ja kulttuurit, ryöstettyään koko läntisen maailman systemaattisella juutalaisella talousrikollisuudella, nämä ihmisparasiitit, joista Mahatma Gandhi sanoi että he tulevat tuhoamaan ihmiskunnan kyltymättömällä ahneudellaan ja sodanhimollaan, ja joilla ei ole valtiota vaan koko maailma, kaskeavat nyt heidän ”Uuden Maailman” Aasiaa.

  Mao korkean tason tapaamisessa useiden juutalaisten kanssa: Frank Coe, Israel Epstein, Elsie Fairfax-Cholmely ja Solomon Adler)

  Ensin he saivat hallintansa alle länsimaiden teollisuuden pankkiirien rahan voimalla. Tämän jälkeen tuotteiden laatu ajettiin alas ylhäältä käsin samalla kun työntekijöitä riistettiin. Tämä riisto mahdollisti tilaisuuden luoda juutalaisten hallitsemia marxilaisia ammattiliittoja. Länsimainen teollisuus murskattiin täten vasaroilla, jotka muodostuivat tarkoituksellisesta epäpätevyydestä, tuotteen huonontamisesta, kaupallisesta korruptiosta, mielivaltaisesta lakkoilusta ja ammattiliittotoiminnasta. Tämän jälkeen he ryöstivät työntekijöiden eläkkeet ja pakottivat heidät orjamaisiin työehtosopimuksiin, kuljettivat laitteet ja tuotannon ulkomaille Kiinaan ja Intiaan, heidän tulevaan päätominta-alueeseen.

  Rothschildien keulahahmo Robert Lawrence Kuhn, juutalainen investointipankkiiri ja Kiinan kommunistisen puolueen konsultti.)

  SEURAAVA ASKEL

  Lontoosta käsin kansainvälisiä pankkiireja hallitsevat Rothschildit ja heidän Wall Street käskyläisensä ryöstivät länsimaiden varallisuuden, siirsivät tuotannon ja työpaikat kaukoitään, aloittaen prosessin toisen maailmansodan jälkeen raiskatusta ja alistetusta Japanista. He korruptoivat täysin länsimaiset kansat, heidän kulttuurinsa, itsetuntonsa ja -ymmärryksensä rautaisella otteellaan, jolla he hallitsevat valtamediaa, koulutusta, julkaisu- ja viihdetoimintaa, erityisesti keski-Eurooppaassa fokusoituen. Nyt tämä sama ollaan tekemässä ehkä jopa enemmässä määrin naiveille ja luottavaisille
  kiinalaisille.

  Kiinalaiset, jotka ovat omaksuneet ajattelemattomien, epäluovien, orjamentaliteetilla toimivien robottien roolin, sopivat hyvin juutalaisen hyväksikäytön kohteiksi. Kun kiinalaisen robottiaivoissa painaa juutalais-nappulaa, niin 99,99%:ssa tapauksista syntyy lämmin mielikuva hyvästä liikemiehestä, joka ymmärtää rahan päälle. Sen sijaan mitään kyseenalaistamista ei synny, ei itsesuojelureaktiota, ei mielikuvaa tuhansia vuosia vanhasta saatanallisesta suunnitelmasta maailman hallitsemiseksi rahoitustoiminnan ja vääräuskoisten (goyim) tappamisen avulla, kuten ei synny myöskään mielikuvaa Talmudista, Toorasta tai profeetta Jesajan opetuksista ja käskyistä.

  Kiinan asevoimat. Niitä rakennetaan länsimaisilla teknologiavuodoilla Yhdysvalloista, joista osa on vuodettu jopa presidentin tasolla sekä serbien onnekkaalla amerikkalaisen Stealth-pommikoneen kaappauksen seurauksena heidän myytyään pommikone myöhemmin Kiinaan. Kiina on nyt kehittänyt valtavan kokoisia Stealth pommikoneita, jotka ovat kykeneviä huomaamatta tuhoamaan koko Yhdysvallat ydinasein yhdellä ainoalla lennolla. Kuten alla oleva video osoittaa, Kiinalla on tarpeeksi aivopestyjä robotinlailla toimivia sotilasmuurahaisia, joiden avulla se voi ottaa koko läntisen maailman haltuunsa helposti etenkin, kun USA:n ja Iso-Britannian asevoimia komentavat juutalaiset petturit häviävät tarkoituksellisesti.

  vertaimevä, petollinen parasiittivaltio Israel, joka saa vuosittain miljardien avustuksen USA:lta ja jonka puolesta lukemattomat amerikkalaissotilaat ovat kuolleet Lähi-Idän sodissa: Israelin puolustusministeri Ehud Barak kävelee kiinalaisen kollegansa Liang Guanglien kanssa hänen ensimmäisen Kiinan valtiovierailun aikana kesäkuussa 2011. Kiinan ja Israelin korkean tason sotilasviranomaiset tapasivat aiemmin viikolla
  Pekingissä osoittaen merkkejä lisääntyneestä sotilaallisesta yhteistyöstä näiden kahden valtion välillä. Kiinan Chen Bingde, jonka toimenkuva vastaa USA:n aselajien päällystön yhdistettyä puheenjohtajaa, tapasi samalla viikolla maanantaina Israelin kollegansa, kenraali-luutnantti Benny Gantzin keskustellakseen sotilasyhteistyön laajentamisesta mukaan lukien kiinalaisen laskuvarjojoukon harjoittamisesta Israelissa. )

  Mahdollisesti ensimmäinen isku kiinalaisia vastaan on holokaustiopetuksen sisällyttäminen kiinalaiseen koulujärjestelmään. Tämä troijalainen hevonen ja mielenhallintakeino on johdanto kulttuurimarxismiin, jota toteutetaan ”tasa-arvon”, homoseksuaalien ja naisten oikeuksien puolustamisen nimissä sekä heikentämällä perhettä, isyyttä ja äitiyttä feminismin avulla. Tämä saattaa lopulta kiinalaiset avuttomiksi ja helposti hyväksikäytettäviksi, aivan niin kuin tapahtui länsimaissa.

  Israelin pääministeri Netanyahu vierailee Kiinassa, tarkistaa juutalais-kiinalaista teollisuutta sekä edistää holokaustiuskontoa. Pääministerin tärkein tehtävä on sekä taloudellinen että osoittaa, kuinka Israelilla on kykyä kehittää Kiinan huipputeknologiaa ja maataloutta. Kiinalainen uutistoimisto Xinhua julkaisi seitsemän artikkelin kokonaisuuden Netanyahun vierailusta maahan. Suurin osa uutisesta käsitteli Netanyahun suunniteltua vierailua Shanghain juutalaiseen pakolaismuseoon. Uutissivusto kuvaili, kuinka Shanghai tarjosi turvasataman arviolta 30 000:lle juutalaiselle pakolaiselle
  ”natsien holokaustista”.)

  Seuraava isku kiinalaiseen yhteiskuntaan tulee olemaan lisääntyvä median haltuunotto sekä aluksi pehmopornon ja myöhemmin kovan pornon levittäminen Kiinaan lehtien ja internetin välityksellä. Lopulta leviää myös mysteerisesti ympäri maata esiintyvä pedofilia.

  Tietenkin, jos tämän kaiken kertoisi jollekin korkea-arvoiselle kiinalaiselle viranomaiselle, niin vastauksena olisi tietenkin naurua, että kiinalaiset eivät ole niin hölmöjä, että mitään tälläistä koskaan tapahtuisi heille. Mutta on vain ajan kysymys, että kiinalaisen hallinnon taskut on täytetty valtavan juutalaisen talouskoneiston rahalla niin, että heidät on ostettu 99 prosenttisesti aivan kuten amerikkalaiset, brittiläiset ja eurooppalaiset poliitikot
  tänä päivänä. Samanaikaisesti vaikutusvaltaisten juutalaisten lapset on lähetetty Kiinaan opiskelemaan mandariinikieltä.

  Vanha prosessi alkaa, jossa juutalainen nainen nai ei-juutalaisen saadakseen tämän kanssa juutalaisia lapsia. Tämän jälkeen ei mene kauan, kun kiinalaiset alkavat ihmetellä miksi niin monella heidän suurmiehellään on juutalaiset äidit, mutta he näyttävät kiinalaisilta ja heillä on kiinalaiset sukunimet, mutta juutalainen ensimmäinen tai toinen nimi.

  Mistä johtaja Mao sai valtavan omaisuuden, joka oli välttämätön, jotta oli mahdollista rahoittaa maa-alueen valtaus, joka on yksi maailman suurimmista? Mistä juutalaiset Venäjällä saivat miljardit, joiden avulla tuhosivat sen sivilisaation? Mistä Ho Chi Minh sai rahoituksen Vietnamissa? Mistä juutalaisten johtamat vapaamuurarit saivat rahoituksen Ranskan vallankumouksen järjestämistä varten? Mistä Oliver Cromwell sai rahoituksen englannin sisällissotaan, jonka seurauksena kuningas murhattiin ja juutalaisten annettiin palata takaisin englantiin? Vastaus on Rothschildien suku sekä heidän marionettinsa.

  JUUTALAISET KIINASSA

  Menneisyydessä juutalaiset olivat varovaisempia piilottamaan itsensä poliittisilla areenoilla ja toimivat mielellään kulissien takana. Tänä päivänä juutalaiset poliitikot yhä enemmän täyttävät hallitusten virkoja etnisen verkostoitumisen avulla, juutalaisen mediavallan avulla ja rahan vallan avulla, joka voi vaikuttaa vaalien lopputulokseen imagon rakentamisen kautta. Juutalaisen osallisuuden laajuus Kiinan hallinnossa on huolellisesti salattu Rothschildien omistaman länsimaisen valtamedian toimesta. Yksi esimerkki Rothschildien toiminnan syvyydestä Kiinassa on se, että he hallitsevat kaikkea Kiinan säätiedotusta.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. JUUTALAISET KIINASSA
   En ole tutkinut juutalaisten osuutta Kiinan politiikkaan, mutta kun tietää juutalaisten tavoitteet eli maailmanvallan, on tietysti selvää, että Kiina on yksi heidän valloituskohteistaan. Kiinalaiset ovat kuitenkin vanha sivistyskansa, jota ei helpolla kukisteta. USA:n Kiinan-politiikka viittaa siihen, että juutalaisten johtama USA suunnittelee Kiinan valloittamista sodan avulla. Mikä muuten tekee juutalaisista niin taitavia kansainvälisessä politiikassa. Tässä ehdottomasti oikea selitys, jonka harvat tajuavat. Juutalaiset ovat, toisin kuin muut kansat, suorassa yhteydessä pahimpiin helvetteihin eli ns. takahelvetteihin. Takahelvetin pirut ovat muita ovelampia ja pystyvät pettämään etuhelvettien saatanoita mennen tullen. Länsimainen sivistys perustuu etuhelvetteihin, joten se ei pysty vastustamaan juutalaisten juonia. Kiinalaisten helvetit ovat näiden helvettien välimaastossa, joten ne voivat vastustaa sekä juutalaisia että länsimaisia helvettejä. On mahdollista, että kiinalaiset ratkaisevat tämän planeetan kohtalon tulevaisuudessa. Swedenborgin mukaan kiinalaiset ovat länsimaalaisia vastaanottavaisempia Taivaalliselle Opille. Nykyinen Kiina tosin suosii vielä ateismia. Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTETTA JA VAROITA MUITA!!!
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Viittaan ylempänä olevaan kommenttiin joka oli tarkoitettu tähän
    Kiina sionistien vihan kohteena
    15.12.2020 at 13.17
    ”USA:n Kiinan-politiikka viittaa siihen, että juutalaisten johtama USA suunnittelee Kiinan valloittamista sodan avulla. ”

    The Anger Campaign Against China
    LARRY ROMANOFF • AUGUST 6, 2020
    https://www.unz.com/lromanoff/the-anger-campaign-against-china/
    https://www.unz.com/author/larry-romanoff/

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
    1. The Anger Campaign Against China
     LARRY ROMANOFF • AUGUST 6, 2020
     Ei saisi olla salaisuus, vaikka niin näyttää edelleen olevan, että Saksa ei aloittanut (tai halunnut) kumpaakaan maailmansodista, vaan ne olivat Euroopan sionististen juutalaisten hankkeita Saksan täydelliseksi tuhoamiseksi.
     Introduction
     It shouldn’t be a secret, though it still seems to be, that neither of the two World Wars were started (or desired) by Germany, but were the creation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany.
     [1]
     https://hofs.online/david-irving-churchills-war/
     [2]
     https://www.paulcraigroberts.org/2020/01/13/germanys…-wwii/
     [3]
     https://thegreateststorynevertold.tv/the-war-crimina…chill/
     [4]
     ttps://research.calvin.edu/german-propaganda-archive/schul05.htm
     [5]
     “Germany is getting too strong. We’ve got to smash her.” – Winston Churchill speaking during a private lunch in 1936. Reminiscenses in 1961 of General Robert E. Wood. World War II. By Carl J. Schneider, Dorothy Schneider. Page 15.
     [6]
     “We will force this war upon Hitler, if he wants it or not.” – Winston Churchill (1936 broadcast). “This war is an English war and its goal is the destruction of Germany.” – Winston Churchill (Autumn 1939 broadcast)
     [7]
     “You must understand that this war is not against Hitler or National Socialism, but against the strength of the German people, which is to be smashed once and for all, regardless of whether it is in the hands of Hitler of a Jesuit priest.” – Winston Churchill [1940]; Emrys Hughes, Winston Churchill, His Career in War and Peace p. 45); This book was published in Great Britain in 1950 under the title “Winston Churchill in war and peace.” The American version titled “Winston Churchill: British bulldog : his career in war and peace”, was published in 1955 and was an edited version with selected quotations removed.

     Aivan kuten Saksasta on tehty syyllinen ww1 ja ww2:teen niin nyt Kiinaa syyllistetään samalla tavalla pyrkimyksenä aloittaa ww3 ja tuhota se. Linkin artikkelin kirjoittaja vetää tästä omat johtopäätökset miten ww3 voidaan estää.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Magneetti mediakaan ei ole tajunnut että ei ole mahdollista edustuksellisen parlamentarismi aikana minkaanlaiseen muutokseen, koska valta jaetaan pikkuruiselle ryhmälle ja silloin eduskuntaan hakeutuu
  1.mafioosit, että arvovallallaan voivat estää rikostensa tutkinnan.
  2.,lobbarit ja korruption kiskojat.
  4.hyvin kunnianhimoiset diktattori persoonat ja juuri tästä syystä maapallo on diktaattoreita täynnä koska meillä on Edustuksellinen parlamentarismi.
  Siksi maailmassa on sotia koska valta jaetaan niin pienelle edustaja ryhmälle, että sinne hakeutuu ja pääsee vain kyynärpää taktiikalla valtaa, voimaa ja sotaa ihailevet ihmiset.

  Jos siis halut muutosta vaadi ensin kansan äänestys yhteiskunta, jossa valtaa ei jaeta pienelle lobbari j, diktattori ja mafia ryhmälle jolle se aina menee edustuksellisessa parlamentarismissa. Se on aivan turha kenenkään yrittää pienimpiäkään muutoksia näissä autoritarismin järkyttävissä edustuksellisen parlamentarismi pesäkkeissä, unohtakaa muutokset ja ajakaa ensin kansan äänestys yhteiskunta, vasta sitten saadaan ne muutokset joita kansa sinä ja minä halutaan, vai oletteko niin naiveja että luulette teitä kiduttavien sortovirkamiesten kuuntelevan valituksianne ja toiveitanne.
  Eivät tule koskaan kuuntelemaan kansaa, ainoastaan heidän yläpuolella olevan Mafia maisen virkamies leegion mielipiteitä he kuuntelee ja niin päättävät.

  Jos mangneettimaedia tahtoo

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
 5. Saatana on tämän maailman ruler eli saatanallinen he kivalta, josta tulee illuminaty, muurarit ja kakki teoriat:evoluutio valhe.
  Eugensitinen ja nyky psykiatria valhe.
  Kommunismin valhe.
  Ja nykyisestä parlamentarismi järjestelmästä, jossa kansalle kuuluva valta jaetaan pienelle nukke teatteri eduskunnalle, joka nuken naruja vetää AY liike, illuminaty, rahanpesu Mafia ja diktaattorit.

  Muuta ensin yhteiskuntasi kansan äänestys yhtsikunnaksi, niin sinun ei tarvitse tapella minkään asian kanssa, koska valta ei jakaudu pienelle narusta vedettävälle nukke teatteri maskoteille. Esiripun takana
  Narun vetäjät ovat diktaattorit ja mafia.

  Ennen yhteiskunnan muuttumista kansan äänestys yhteiskunnaksi älä yritä poistaa vääryyksiä, sillä Edustuksellinen parlamentarismi ei tule korjaamaan vääryyksiä, eikä tule onnistumaan tekemään tai täyttämään edes alimpia ihmisoikeusksia, koska se on narussa kiinni, eikä halua päästä siitä irti, koska narun toisesta päästä sille annetaan valtaa, korkeampia paremmin palkattuja asemia jotka tulee vain sillä ehdolla että he tanssivat narun vetäjän polkkaa tasan oikeassa tahdissa.
  Sinä kansalainen et ole nuke eduskunnan narun vetäjä etkä voi lisätä nukelle valtaa ja ylempää asemaa, et voi muuttaa mitään, sukupolvi toisensa jälkeen kärsii samoista teorioista joilla ihmisiä tapetaan ja soditaan ja sinunkin lapsesi ovat tykin ruokaa jos edustuksellisessa parlamentarismissa pysytään, sillä narusta nykijät eikå nuket ole rintamalla ja sodalla saa valtaa ja mainetta siksi Edustuksellinen parlamentarismi niitä aina järjestää.

  Kansan äänestys maissa sotaan liittyminen kansan äänestetään ja kukaan ei äänestä itseään tykin ruuaksi ei Venäjällä eikä Suomessa, joten esim. Suomen ja Venäjän väliset sodat johtuu edustuksellisesta parlamentarismissa joka perustuu diktatorismiin ja aloitti talvisodan. Suomessa oli Edustuksellinen parlamentarismi joka kutsui saksalaiset panssareineen aloittamaan jatkosodan USA n ja Engalnin tukemaa venäjää vastaan jonka lopputuloksen Edustuksellinen parlamentarismi tiesi, jatkosotaa ei olisi koskaan aloitettu, jos suomi olisi ollut kansan äänestys yhteiskunta.
  Eikä talvisotaa olisi ollut jos venäjä olisi ollut kansan äänestys yhteiskunta.
  Talvisodan tavoite oli tehdä suomesta bolseviikki valtakunta, koska Lenin akitoima ja aseistama sisällis soita Suomessa ei onnistunut, talvisota tehtiin sitä varten nyt Staliniin, toteuttamana, mutta sekin epäonnistui suurelta osin.

  Venäjän kansa ei olisi äänestänyt talvisodan puolesta ja suomalaisia olisi enemmän jos sekä venäjä että Suomi olisi ollut kansan äänestys yhteiskuntia, sillä ei venäjän eikä suomen äiti äänestä poikiaan tykin ruuaksi.
  Ainoa tapa taata rauha on ajaa seka Suomeen että Venäjälle kansan äänestys yhteiskuntaa, se on ainoa halpa ja turvallinen, toimiva rauhan ase.
  Mutta suomen pitää ensin itsensä muuttua rauhan parlamentiksi eli kansan äänestys yhteiskunnaksi ja haastatella kansaa ja sen mielipiteitä tv ssä ja muuttaa muut maat rauhaa ulos valta hulluudesta eli edustuksellisesta palamantarismi diktatuurista.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 6. Minä lähden heti pakolaiseksi jos tykit alkaa paukkua kotinurkilla riippumatta siitä paukutellaanko tykkejå vain siksi että minut saadaan pakolaiseksi johonkin toisen etnisen ryhmän sekaan kansojen sekoittamiseksi.
  Yrittäisin löytää työtä jonka tuotteita se kansa tarvitsee.
  Sossuun menisin vain jos viimeinen riisimuru on syöty, toitä tai tuotteitani ei ole ostettu tai olen ollut sairas ja kuumeessa kyvytön tekemään hyödykkeitä.
  Toivoisin saavani normi kohtelua muilta, vaikka en osaisikaan heidän kieltä täydellisesti.

  Mutta 2015 pakolaisuus oli suunniteltu kansojen sekoitus, jos näin ei olisi, olisi muut super rikkaat arabimaat, Saudi-Arabia, Jemen jne avannaaet ensimmäisenä kotinsa ovet muslimi veljilleen kuten kristityt tekee vastaavassa tilanteessa.
  Näin ei tehty, koska oli sovittu heidän kanssa että kristittyjen maiden muslimistamiseksi tehdään muslimien pakko siirto entisiin kristittyihin maihin, koska muslimismin este Kristin usko on tapettu, tehty naurettavaksi uusilla valhe uskonnoilla kuten psykiatria ja evoluutio, jotka ei toimi esteenä muslimismille, vaan ovat raivanneet tietä muslimismille, tekemällä pilkkaa Kristin uskosta ja tuhoamalla sitä ja samalla kansan moraalia ja selkä rankaa joka Kristin uskota aikoinaan tuli ja tottakai tallaisten alaston prostituutio ja moraalittomuus yhteiskunta joka on täysin vailla juuria tyhjä ja ontto ja onton paikan täyttää kiihko muslimismi koko Euroopassa, joten kiitos psykiatria ja evoluutio valheen pakko tuputtamisen kouluissa jne ja näillä lasten aivopesu.

  Plusääni(1)Miinusääni(3)
 7. Sosialidemokraatit ja illuminaty sidos.
  Illuminaty on täynnä piilokommunisteja, kissinger, soros, rogeffers, rotshilds jotka ovat todellisuudessa kommareita esittävät kapitalistia ja sossikat siirtävät näille globaali pankkiireille rahmme, ja tällä rahalla meidät orjuuutetaan pedon merkkiin eli ottamaan kommunistien tahallaan tekemään koronaa nano hiukkasista koottu rokote. Jota ennen tehtiin 5 G verkko jolla sitten pystytään paikantamaan nanohiukkasia eli meitä ja ellemme taivu globaliin kommunismiin ja paikannukseen 24/7 meidät tullaan tappamaan silloin kun raha poistetaan ja sirua emme ihomme alle ota.
  No silloin voimme vain rukoilla että Venäjä valloittiasi pahan kommunisti valtiomme ja saisimme maksaa ruplilla ja Venäjän diktatorismi on parempi vaihtoehto kun mielivaltaisten brutaalin omien virkamiesten paikannettavissa olo 24/7,

  Tunnen suomen virkakoneiston ja nähnyt ja kärsinyt hirvittävät trauamat, sorron syrjinnän ja sadismin ja tiedän se tulee sosialidemokraattien kilepailuttomista palveluista koska kilpailuttomuudessa ikänsä työskentelevästä tulee sadisti Hitler.

  Olen kärsinyt suomen virkaa tekevien sadismista niin paljon ja tiedän että sama kommunismi ja kilpailuttomuus joka teki stalinsta diktaattorin, tekee suomalaiselle saman.. Kilpailuttomien palvelujen ylläpito on ihmisoikeus rikollisuuteen, syrjintään, sortoon, simputuksen, ja ihmisoikeus rikoksiin pakottamista, koska selleinen jokaisesta tulee jos pitkään meuhkaa asemassa jossa ei ole kilpailijaa joka asettaa rajat.

  Plusääni(2)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat