Kolloidihopea on tehokas ja turvallinen vaihtoehto antibiooteille

Oletko kuullut sairaudesta, joka polttaa ihosi sisältä ulospäin? Kyseessä on Stevens–Johnsonin syndrooma tai lyhennettynä SJS. Syndrooma aiheuttaa rajuja oireita. Koko vartalon alueelle ilmestyy haavaumia ja lopulta henkilöä tulee käsitellä kuin palovammapotilasta. Oireyhtymä syntyy yleensä antibiootin sivuvaikutuksena.

 

Tri Joshua Zeichner on dermatologian professori. Hän työskentelee Manhattanin Mount Sinain sairaalassa. Hän selventää, “Kyse ei ole varsinaisesti palovammasta, mutta ihon suojavaikutus häviää.” Hän kertoo, kuinka orvaskesi irtoaa verinahasta.

Mukava lieveilmiö, eikö? Zeicher toteaa että SJS-reaktiot syntyvät yleensä antibioottien seurauksena, “Valitettavasti, emme osaa ennustaa kenellä tämänkaltainen reaktio ilmenee.” hän lisää.

 

Näin vältät lääkeriskit

Milloin viimeksi kävit testeissä antibiootti-intoleranssin, tai kuten lääkärit sanovat, allergian varalta? Sinulta saatetaan kysyä pikaisesti: “onko sinulla lääkeaineallergioita?” Pitäisikö meidän muka tietää, “olemmeko allergisia” joillekin sadoista yksittäisistä lääkeaineista? Siitä huolimatta, ettet ole koskaan kuullut yhdestäkään niistä.

Varmin on vastata että “olen allerginen kaikille”. Näin vältät ikävät sivuvaikutukset. Pärjäät paremmin kolloidihopean avulla.

Antibioottien liikakäyttö –hölynpölyn tarkoituksena on saada ihmiset huolestuneeksi siitä, ettei lääkeyhtiöiden antibiootit enää tehoa, koska mikrobit kehittävät helpommin vastustuskyvyn monimutkaisille, synteettisille kemikaaleille, kuin kolloidihopean kaltaisille yksinkertaisille mikrobisideille. Ilmeisesti he ylenkatsovat kolloidihopeaa ja haluavat pitää yllä illuusiota siitä, että heidän tuotteensa ovat ainoita, jotka voivat parantaa nuhasi.

Ja miksi pitäisi kehittää koko ajan uusia antibiootteja? Lukuisat julkaisemattomat raportit puhuvat karua kieltään sivuvaikutuksista. Oireet voivat olla vakavia ja kroonisia tai oireet voivat olla vain piileviä.

Tämä pätee erityisen hyvin fluorokinolonipohjaisiin antibiootteihin. PBS:n uutislähetyksessä kerrottiin fluorokinolonien järkyttävistä sivuvaikutuksista. Kivuliaat oireet eivät olleet vain tilapäisiä. Monilla oli työn ja tuskan takana päästä kiinni normaaliin elämään, kun taas muutamien kivuliaat oireet jatkuvat yhä ja osa on tehnyt itsemurhan. Lue lisää fluorokinoliinien haittavaikutuksista täältä.

Muu media jaksaa toistaa vanhaa tarinaa “sinisestä miehestä”. Hän käytti kotitekoista kolloidihopeaa päivittäin, useiden vuosien ajan. Hänelle kehittyi harvinainen ihosairaus, jota kutsutaan nimellä argyria.

Mitä ihmiset unohtavat mainita sinisen miehen tapauksesta on se, että hänen valmistamansa kolloidihopean hopeahiukkaset olivat liian raskaita. Sairaudesta huolimatta hän oli muuten terve eikä hän kärsinyt edes kausiflunssasta vuosiin. Hän oli yli 60-vuotias kuollessaan sydänkohtaukseen.

Tämänkaltaiset tarinat saavat suurempaa huomiota Wikipediassa ja muissa lääketeollisuusmyönteisissä, luonnonmukaisia hoitoja vastustavissa medioissa, verrattuna lääkeyhtiöiden antibiooteista aiheutuneisiin negatiivisiin sivuvaikutuksiin.

EU määräykset ovat pakottaneet kolloidihopean pois myynnistä. Toistaiseksi sitä voi ostaa Yhdysvalloissa. Voit myös hankkia oman laitteen ja valmistaa kolloidihopeaa itse, mikäli FDA aikoo “yhdenmukaistaa” lainsäädäntöä Euroopan unionin kanssa. Laitteita myy https://www.utopiasilver.com

 

Lakimiehet haastavat lääkeyhtiöt oikeuteen

Greg–Jones on erikoistunut haastamaan lääkeyhtiöitä oikeuteen niiden uhrien puolesta, joille on syntynyt haittavaikutuksia lääkeaineista. Heidän sivuillaan mainitaan Stevens–Johnsonin oireyhtymä ja samankaltainen toksinen epidermaalinen nekrolyysi (TEN), mikä myös voi kehittyä lääkeaineiden tai Big Pharman antibioottien seurauksena.

Greg–Jonesin kotisivuilla mainitaan:

  • Stevens–Johnsonin oireyhtymän kuolleisuus on 5 %
  • Toksinen epidermaalinen nekrolyysi voi olla tappava jopa 50 % tapauksista.
  • Yli kahdellasadalla lääkeaineella on havaittu yhteyksiä SJS:n ja TEN:n syntyyn. Erityisesti antiepilepteillä, tulehduskipulääkkeillä, penisilliinillä ja sulfoamideilla.

 

He eivät peri maksuja palveluistaan, elleivät voita juttua. Näin ollen he valitsevat vain ne tapaukset, mitkä menevät läpi. Monet lääkärit ovat tarjoutuneet antamaan lausunnon oikeudessa, jossa kerrotaan kuinka monet kuolemantapaukset johtuvat asianmukaisesti määrätyistä reseptilääkkeistä.

Yksi heistä on tri Barbara Starfield. Hän paljasti Journal of the American Medical Association –lehdessä (26.7.2000), että Yhdysvaltain terveydenhuoltojärjestelmän puitteissa kuolee 225 000 henkilöä vuosittain, joista 106 000 on seurausta asianmukaisesti määrätyistä lääkkeistä. Myöhemmin ilmeni, että arvio on alakanttiin.

Tri Carolyn Deanin kirja Death by Modern Medicine vuodelta 2003 on vieläkin hämmästyttävämpää luettavaa. Kirjassa mainitaan, että todellinen kuolleisuus on paljon korkeampi. Viimeisimmän painoksen mukaan vuosittainen kuolleisuus liikkuu miljoonan kiepeillä, ja ne johtuvat asianmukaisesti määrätyistä lääkkeistä ja toimenpiteistä.

Lääkemafia on oikea nimitys koululääketieteen monopolille. He valehtelevat “vaihtoehtoisista” hoidoista, jotka toimivat ilman vaarallisia haittavaikutuksia.
Kolloidihopean ainoa huono puoli on, että jos nautit sitä oraalisesti, sinun tulee nauttia probiootteja muutaman tunnin kuluttua.

Asiantuntijalähteet ovat kertoneet minulle, ettei probiootteja tarvita jos ainetta nautitaan nebulisaattorin avulla tai jos ainetta käytetään sublinguaalisesti, minkä jälkeen se syljetään pois. Tosin kumpikin menetelmä ohittaa suoliston.

 

Alkuperäinen artikkeli

Lue myös:

Kolloidihopea ja miksi lääkeyhtiöt eivät pidä siitä
Kolloidihopea – unohtunut ihmehoito

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat