Kolloidihopea – unohtunut ihmehoito

Kolloidihopeavesi tappaa 650 bakteeria ja virusta.

Hopea, jota tavataan sähköllä tuotetuissa kolloideissa, on täysin erilaista, mutta eroa ei näe paljaalla silmällä. Koska hiukkasissa on sähkövaraus, ne ovat jatkuvassa liikkeessä nesteessä ja koska samanlaiset varaukset hylkivät toisiaan, hiukkaset eivät tartu toisiinsa eivätkä tule raskaiksi ja laskeudu astian pohjalle. Tätä ei voi ymmärtää muuten kuin perehtymällä uusimpaan tieteen alaan – mikroryppäisiin.

.Hopean käyttö on satoja vuosia vanha. Vuosisatamme alkupuoliskolla sitä käytettiin laajasti ilmeisen hyvin tuloksin. Sen poisjääminen johtui pääasiassa kahdesta seikasta; hopean kalleudesta ja siitä, että pitkällisen käytön jälkeen siitä jäi potilaan ihoon sairaalloisen harmahtava väri. Nyt tiedämme, että se johtui sen valmistustavasta. Menetelmä on uudistettu, joten näitä haittoja ei enää ole. Samalla hinta on pudonnut.

Kymmenet riippumattomat testit monilla menetelmillä kuudessa maassa ovat osoittaneet, että hopea tappaa nopeasti bakteereja vedessä ja säilyttää veden puhtaana pitkiä aikoja. Uima-altaissa suodattimien hopea pitää veden kristallinkirkkaana ja puhtaana ilman tavanomaisia desinfioimisaineita, jotka haisevat ja valkaisevat…

1992 kirjoitetussa artikkelissa kerrotaan bakteerivastaisesta hammastahnatestistä. Tässä testissä käytettiin neutraalia hammastahnan perusainetta. Puolet annoksesta jätettiin kontrollitahnaksi. Toiseen puoleen lisättiin kolloidihopeaa. Normaali kontrollitahna sisälsi 117 000 bakteeriorganismia koko testin ajan, hopealla käsitellyssä tahnassa bakteerikanta laski heti 108 000:een käytön aikana, 86 000:een 15 sekunnin jälkeen ja edelleen 37 000:een organismiin 30 sekunnin jälkeen!

Uraauurtava hopean tutkija Harry Margraf St. Louisista sanoo: ”Hopea on paras olemassa oleva bakteerien yleistuhooja.”

Kolloidihopea on yksinkertaisesti hienon hienoja hopeahiukkasia, jotka ovat suspensoituneena vedessä. Kehomme muuttaa kaikki ravinteet ja lääkkeet kolloideiksi ennen niiden käyttöä. Kaikkien muiden mineraalien tapaan hopean pitäisi kuulua päivittäiseen ruokavalioomme. Valitettavasti se on loppunut maaperästämme.

Hopea tekee tehottomaksi entsyymin, jota useimmat mikro-organismi tarvitsevat käyttäessään happea aineenvaihdunnassaan (hengittäessään), joten ne tukehtuvat ja kuolevat pian jouduttuaan alttiiksi kolloidihopealle.

Oikein valmistettuna kolloidihopea kuuluu turvallisimpiin ja hyödyllisimpiin tuotteisiin, joita voi käyttää sisäisesti ja ulkoisesti. Tässä sen ominaisuuksia:

 • ei kasaudu – poistuu rakon kautta
 • ei haittaa lääkkeiden käyttöä
 • on täysin myrkytön
 • ei aiheuta riippuvuutta
 • ei tiedetä aiheuttavan sivuvaikutuksia
 • sille ei kehity sietokykyä
 • mitään tunnettuja ”superlajeja” tai mutaatioita ei kehity.

Nämä tiedot on osoitettu tutkimuksin ja esitetty lääketieteellisissä julkaisuissa 100 viime vuoden aikana. Kolloidihopea on niin turvallinen – Saksan sairaalat käyttävät sitä yleisesti vastasyntyneiden lasten silmiin estämään infektion aiheuttaman sokeuden!

Käyttö palovammoihin

Palovammoissa kolloidihopea on estänyt infektioita ja arpeutumista samalla kun se on nopeuttanut uuden kudoksen kasvua! Glen Roundtree sai kolmannen asteen palovammoja kasvoihinsa ja käsiinsä. Hän joi kolloidihopeaa ja suihkutti sitä usein kasvoihinsa. Hän kykeni lopettamaan morfiinin nauttimisen heti. Kolmen ja puolen viikon kuluttua hän oli toipunut niin hyvin, että sairaalassa ei uskottu hänen olevan heidän palovammapotilaansa! Alle kolmessa kuukaudessa hänen kasvonsa olivat täysin parantuneet, ja niissä ei ollut lainkaan arpeutumista. Hänen sulanut nenänsä oli määrä korjata leikkauksella, mutta se peruuntui!

Glenin kädet hoidettiin perinteisellä sulfadiatsiinihoidolla. Huomaa arvet hänen käsissään vastakohtana kasvojen täydelliselle parantumiselle. Palovammat olivat saman asteisia. Eri tuotteiden käyttäminen selittää erilaiset tulokset.

Tämän kirjoittaja sai tilaisuuden todeta nämä uskomattomat tulokset tuoreeltaan. Varmistuakseni tuloksista matkustin tapaamaan Gleniä ja hänen vanhempiaan. Sain tutkia alkuperäiset negatiivit ja sairaskertomukset!

Minulla on myös oma menestystarinani kerrottava. Olkavarteni loukkaantui kaatuessani höyryputkeen. Se aiheutti 8 x 2,5 cm:n kokoisen palovamman, joka tuli karrelle hetkessä 3 mm:n syvyydeltä. Kolloidihopean ansiosta siinä ei ole nyt arpea!

Useimmat ihovaivat ovat myös systemisiä (veressä olevia). Joten parhaiden tulosten saamiseksi nauti aina myös sisäisesti ulkoisen käytön lisäksi.

 • haavat
 • naarmut
 • hankaumat
 • silsa
 • ihottumat
 • akne
 • punasilmäisyys
 • auringon polttama iho
 • syylät

Sen lisäksi, että kolloidihopeaa käytetään vaihtoehtona antibiooteille, se korvaa monet kotitaloustuotteet murto-osalla kustannuksista. Lisäksi se on myrkytön ja ei-kemiallinen ratkaisu kotisi tarpeisiin.

 • pintojen desinfioimisaine
 • kasvit
 • ruuansäilöntä
 • lemmikkien vaivat
 • ravintolisä
 • suuvesi

NASA valitsi hopean astronauttien veden puhdistamiseen avaruussukkulassa. Japanissa käytetään hopeaa ilmanpuhdistajissa. Kaikkialla Sveitsissä käytetään hopeaa vedensuodattimissa. Useimmilla lentoyhtiöillä on niitä, mm. British Airwaysilla, Lufthansalla ja Air Francella.

1940-luvulla lääkeyhtiöiden kemialliset antibiootit syrjäyttivät kolloidihopean. Nyt sen paluu tapahtuu oikeaan aikaan. Tutkimusten mukaan vuonna 1996 amerikkalaisissa sairaaloissa kuoli 70 000 ihmistä tauteihin, jotka olivat vastustuskykyisiä tavanomaisille lääkkeille.

Kahden vuosisadan ajan kolloidihopea on saanut ylistäviä arvioita kansainvälisen lääketieteellisen yhteisön arvovaltaisimmilta lääkäreiltä, tutkijoilta, laitoksilta ja julkaisuilta.

Ylistäviä lausuntoja

”En tunne yhtään mikrobia, joka ei kuole laboratoriokokeissa kuudessa minuutissa.”

— tohtori Henry Cooks: ”Kun hopeaa oli läsnä, syöpäsolun jakautuminen lakkasi ja keho palautui entiselleen,”

— tohtori Gary Smith: ”…merkittävä parantumisen edistyminen ja nopeutuminen”

— tohtori Robert O. Becker: ”…tutkimukset osoittivat, että hopeaionit vaikuttivat hyvin suureen määrään organismeja ja että vaikutus oli edullinen muihin antibiootteihin verrattuna”

— J. A. Spadaro, fil. tohtori: ”Se ei tappanut ainoastaan HIV-virusta vaan myös kaikki virukset, jotka testattiin laboratoriossa.”

— tohtori Hirschberg, John Hopkins: ”…silmiä avaavissa tutkimuksissa hopeasta on tulossa nykyaikaisen lääketieteen ihme. …kenties se pian tunnustetaan TEHOKKAIMMAKSI BAKTEERIEN TUHOOJAKSEMME”ho
— Science Digest

 

Alkuperäinen juttu: http://www.lootuskirja.fi/fi/ws/2/30/lootus-kirjat/kolloidihopea+-+unohtunut+ihmehoito.html

 

5 kommenttia

 1. Voi kertyä, mutta värjäytymiseen vaaditaan jatkuvaa yliannostusta.

  Plusääni(1)Miinusääni(3)
 2. Jess! Vihdoinkin asiallinen juttu hopeavedestä.

  Hopeaionit eivät tietenkään kerry elimistöön,tietysti jos sähläät valmistusprosessin saat aikaiseksi jotain
  näistä hopeayhdisteistä,jotka voivat kertyvät elimistöön.

  – Silver Nitrate (AgNO3) suom. -hopeanitraatti
  – Silver Bromide (AgBr) -hopeabromidi
  – Silver Sulphadiazine ”SSD” -hopea sulphadiazine
  – Silver Fluoride (AgF) -hopeafluoridi
  – Silver Sulphate (Ag2S) -hopeasulfaatti
  – Silver Carbonate (Ag2CO3) -hopeakarbonaatti

  Suomessa ei todellakaan saisi myyntilupaa tuotteelle,joka aiheuttaisi Argyriaa 😀 😀
  Smurffipapan näköinen mies valmisti päivittäin lasillisen”hopeavettä”,johon hän lisäsi teelusikallisen suolaa,
  reaktion nopeuttamiseksi.Tulokset on kaikkien nähtävillä : D Tyhmä saa olla,mutta ei idiootti,itselleni ei tullut mieleenkään alkaa valmistaa hopeavettä ennen kunnollista asiaan perehtymistä.
  Tervettä vuodenalkua vaan kaikille 🙂

  Plusääni(6)Miinusääni(5)
 3. Puhdas fyysinen 99,99% hopea kolikkojen tai harkkojen muodossa on myös erinomainen sijoituskohde.
  https://www.thesilvermountain.nl/nl/
  Hopeaa on reserveissä ja maassa jopa vähemmän kuin kultaa, mutta sen hinta on vain pienen osan kullan hinnasta. Sijoittajien lisäksi hopeaa menee yhä lisääntyvässä määrin teollisuuden käyttöön ja jatkuvasti löydetään uusia käyttötarkoituksia juuri esim. sen haitallisia patogeeneja tuhoavien ominasuuksien johdosta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat