Kommentti: Rokotteiden välittäjäaineiden vaarat

Saattamalla vieras virus tai bakteeri terveen ihmisen verenkiertoon luodaan tauteja, joilla on pitkäaikaiset vaikutukset. Rokotteissa käytetyt välittäjäaineet edistävät muun muassa syöpää.

Kuinka monet lääkärit, jotka rokottavat lapsia kurkkumätää ja jäykkäkouristusta vastaan ovat tietoisia siitä, että rokote sisältää alumiinifosfaatin ja elohopean yhdisteitä ja että nämä kaksi metallia voivat aiheuttaa parantumattoman aivovaurion? Kuitenkin tämä on selvästi merkitty rokotteen pakkaukseen. Kuinka moni lääkäri tietää, ettei koskaan ole tehty mitään tutkimusta näiden aineiden pitkäaikaisvaikutuksista?

Toiset rokotteet, kuten MPR, isorokko- ja poliorokotteet, kasvatetaan eläinten soluviljelmissä. Meitä ei rokoteta vain viruksilla, isorokko- tai poliorokotteilla vaan myös eläinproteiineilla, jotka ovat vielä vieraampia ihmiselle. Alussa rokotteet kasvatettiin ihmissoluissa. Sen vuoksi jokainen synnyttävä nainen antoi sairaalalaskun lisäksi sairaalalle kalliin istukkansa.

Mutta jokin meni pieleen 1950-luvulla. Kaikki nämä ihmissoluviljelmät ympäri maailman saastutettiin syöpäsolulla, Henriette Lacksin (HeLa) kohtusyövällä. Tämä voimakas syöpäsolu levisi koko maailmaan, jopa siperialaisiin laboratorioihin. Niinpä lääketieteilijät päättivät kasvattaa viruksia eläinsoluissa ja tehdä niillä rokotteita.

Ensin he valitsivat vihreän apinan – huonoa onnea! Yli 98 miljoonaan poliorokotteeseen oli päässyt SV40 (simian virus 40=apinan virus 40), joka on niin lähellä HIV-virusta, että professori Gallo, joka ”löysi” HI-viruksen, väitti, että AIDS tuli vihreän makakin puremasta Afrikasta Zairen viidakosta.

Vuodesta 1955 vuoteen 1984 SV40 oli siirretty miljooniin ihmisiin (yli 200.000.000). Kun se huomattiin, viallisia rokotteita ei edes vedetty pois hyllyiltä.

Nature-lehdessä on kirjoitettu, että kun kaksi ei-pahanlaatuista virusta laitetaan samaan verivirtaan, ne yhdistävät RNA:nsa ja niistä tulee tappavia. Tämän tietäen annamme samassa rokotteessa kahta, kolmea, jopa neljää erilaista virusta (esim. kolmoisrokote). Kaiken lisäksi on myös viruksia, joita emme edes havaitse.

Ajan mittaan nämä virukset, joita on pantu vereemme rokotteiden avulla, voivat siirtyä sukupolvelta toiselle. Tämä merkitsee, että nämä taudit tulevat synnynnäisiksi, perinnöllisiksi ja ihmisrotu heikkenee koko ajan.

Yli kymmenen vuoden ajan meille on kerrottu, että tiedämme vain vähän immuunisysteemistämme, mutta jo 150 vuoden ajan meitä on rokotettu ja saastutettu.  Olemme luoneet MS:n, astman, syövän, leukemian, osteoporoosin ja nyt perustetaan rahastoja tiedemiehille, jotta he parantaisivat meidät näistä uusista sairauksista. Varoja jaetaan avokätisesti, jotta löydettäisiin parannuskeino johonkin, jota ei olisi olemassa ilman nk. tieteellisiä laitoksia, jotka ovat sen luoneet.

Kirjoittaja on biologi ja tutkija sekä Rokotukset-kirjan tekijä.

9 kommenttia

 1. Tässäpä lukemisen arvoinen artikkeli jälleen näin tulevan HPV-rokotteen vaarojenkin ymmärtämiseksi. Tai sitten ei.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Tässäpä on todella järkyttävää tekstiä mitä ”törkyjä” rokotteiden välittäjäaineista voi löytyä ja löytyy. Ollanpa me ihmiset välinpitämättömiä omasta kehostamme, sinne voi ”ladata” mitä mielipuolisempia myrkkyjä ja aina vaan uusia keksittyjä syitä löytyy. että saadaan vaan mahdollisimman paljon asiakkaita / potilaita myrkkylääkkeiden käyttäjiksi kun esim rokotteista sairastutaan jos jonkinlaisiin tauteihin. Äly hoi missä luuraat? Antaa tulla vaan negatiivista palautetta sillä sehän kuuluu asiaan. Ainahan kaikilla asioilla on yleensä kaksi puolta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Kannattaa miettiä mitä vaaroja voi liittyä rokotteiden välittäjäaineisiin. Lukemisen arvoinen artikkeli.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. ” Yli kymmenen vuoden ajan meille on kerrottu, että tiedämme vain vähän immuunisysteemistämme, mutta jo 150 vuoden ajan meitä on rokotettu ja saastutettu. Olemme luoneet MS-taudin, astman, syövän, leukemian, osteoporoosin ja nyt perustetaan rahastoja tiedemiehille, jotta he parantaisivat meidät näistä sairauksista. Varoja jaetaan avokätisesti, jotta löydettäisiin parannuskeino johonkin, jota ei olisi olemassa ilman nk. tieteellisiä laitoksia, jotka ovat sen luoneet”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. ”Silloin olin töissä eräässä Saksan vanhimmista keuhkosairaaloista ja sattumalta vilkaisin papereita potilaista, jotka olivat sairastuneet Saksan ensimmäisten isorokkoepidemioiden aikaan vuonna 1947. II maailmansodan jälkeen, vuoteen 1974, Saksassa oli 11 isorokkoepidemiaa. Meille oli aina kerrottu, että rokotukset suojaisivat isorokkotartunnalta. Nyt näin suoraan papereista, että kaikki sairastuneet olivat saaneet rokotukset. Se järkytti minua suuresti…”

    Tri Buchwaldin todistajanlausunto Quebecin lääketieteen komitealle

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Joopa joo, kyllä on kummallista porukkaa kun väen väkisin pitää mennä niitä myrkkypiikkejä ottamaan tai paremminkin laitattamaan niitä esim. omiin jälkeläisiinsä. Kyllä niiden haittavaikutuksista pitäisi olla tietoa paljonkin, mutta valitettavasti ne jotka sitä tietoa kipeimmin tarvitsisivat eivät joko halua tai eivät ymmärrä sitä etsiä. Luottavat sokeasti siihen mitä nämä suuret ”viskaalit” kertovat. No kai sekin on jokaisen oma asia mihin uskoo, mutta! jne.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Jos viruksia on tarpeeksi tarjolla,rokotettukin voi sairastua, mutta tauti on huomattavasti lievempi (’modified smallpox’) ja tuskin koskaan tappava. Muuten kuolleisuus on keskimäärin tuollaista 30 %. Sanoiko Buchwald mitä kuolleisuudesta noissa 2. maailmansodan jälkeisissä tapauksissa ?

     http://en.wikipedia.org/wiki/Smallpox

     ’kulkuri’lle: Vaikkei immuunijärjestelmän toimintaa viimeistä yksityiskohtaa myöten tunnetakaan, niin jos jokin konsti – kuten rokotus – selvästi estää sairauksia niin kyllä sitä toki kuuluu käyttää.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. No Kala – Eemeli! Tottakai jos joku rokotus – selvästi estää sairauksia niin tietysti sitä kuuluu silloin käyttää. Mutta ja se suuri mutta onkin siinä ettei lääketiedekään pysty sitä varmasti todistamaan että ne rokotteet olisivat todellakin täysin turvallisia. Vai oletko sinäkin sitä mieltä että, mitä sitten jos joku saa niistä rokotteista ehkä hyvinkin vakavia seurauksia, jos joku toinen sensijaan estyy sairastumasta rokotteesta ja sen tuomasta edusta. Minä en kuitenkaan ottaisi sitä riskiä että sairastuisin loppuiäkseni jostakin rokotteen aiheuttamasta sivuvaikutuksesta. NIIN TÄMÄ NYT TAAS ON SE MINUN OMA MIELIPITEENI. Jokainen vastaa itse omista tekemisistään tai tekemättä jättämisistään. Enkä henkilökohtaisesti luota siihen mitä ”lääketiede tai muukaan tiede” pitää totuutena, sillä sehän on nähty moneen kertaan että mikä niiden mielestä tänään on totta se saattaa ollakkin huomena jo aivan päinvastaista. Tietysti olen väärässä sinun mielestäsi mutta minua se ei haittaa. Meillä jokaisella on oma totuutemme.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat