KRP-johtajalta kummallinen purkautuminen itsenäisyyspäivänä: ”Väkivallan alibi!”

Keskusrikospoliisin kulttuurimarxistijohtaja Thomas Elfgren on kohauttanut muun muassa siteeraamalla kommunistiterroristi Nelson Mandelaa. Suomen itsenäisyyspäivänä hän julkaisi hämärän kirjoituksen ”väkivallan demokraattisesta alibista”.

Vuodatuksessaan KRP-pomo rinnasti tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa vaativat kansallismieliset Ruandan kansanmurhaajiin. Elfgrenin mukaan kansallismieliset ”fantasioivat” Suomessa ”väkivallasta ja raiskauksista”.

Elfgren ei kerro suoraan, mitä hän tarkoittaa ”väkivallan demokraattisella alibilla”. Artikkeli on kuitenkin julkaistu itsenäisyyspäivänä ja siinä kritisoidaan esimerkiksi medioja, jotka ovat ruokkineet maahanmuuttovastaisia asenteita julkaisemalla objektiivista tietoa laittomien siirtolaisten rikollisuudesta. Lukijalle välittyy mielikuva, että Elfgrenin mukaan Suomessa demokratiaa käytetään ”väärin” – avoimeen keskusteluun maahanmuuton ongelmista.

Virka-asemansa vuoksi ylikomisario ei kuitenkaan halua kertoa, mitä hän tahtoisi asettaa demokratian ja sananvapauden tilalle.

Thomas Elfgren ja hänen "lapsensa".
Thomas Elfgren ja hänen ”lapsensa”.

KRP-ylikomisariona Elfgrenillä on laajat valtuudet päästä käsiksi suomalaisten toisinajattelijoiden yksityisiin tietoihin. Suomessa ei ole käyty lainkaan julkista keskustelua siitä, onko soveliasta, että poliittisesti äärimmäisen puolueellinen mielipidevaikuttaja saa toimia KRP:n johdossa.

Elfgren on jakanut syksyllä sosiaalisessa mediassa artikkeleita, joiden otsikoita ovat esimerkiksi ”Valkoinen roskaväki” ja ”Valkoisten miesten luonneviat”. Magneettimedia otti Elfgreniin syyskuussa yhteyttä ja yritti selvittää, miksi vastuullisessa julkisessa virassa oleva mies levittää ilmiselvästi rasistista materiaalia. Elfgren ei vastannut eikä myöskään kommentoinut sitä, saisiko Suomessa julkaista artikkelin otsikolla ”Mustien miesten luonneviat”.

 

Lue myös: Maahanmuuttajajengit, media ja viranomaiset

4 kommenttia

 1. Näyttävät toimivan ’synergeettisesti’ Keskusrikospoliisin kulttuurimarxistijohtaja Thomas Elfgren ja maanpetturi-vallanpitäjiemme Yle-propagandakone:

  ”YLEN KÄYTTÄMÄT ASIANTUNTIJAT, NUO PÄIVYSTÄVÄT DESANTIT
  Viime vuoden tapaan punavihrertävälle Yleisradiolle ottaa koville isänmaallinen 612-soihtukulkue. Koska yleläisten harmiksi osallistujamäärältään (ilta-Sanomien mukaan noin 600 osallistujaa) yli kaksinkertaiseksi paisunut tapahtuma sujui omalta puolelta rauhallisesti, toimittajen on pitänyt löytää joku sopiva muttei pätevä asiantuntija kaivaamaan soihtukulkueesta jotain negatiivista. Samalla se yrittää ymmärtää loputtomasti punaisten anarkofasistien katuhuliganismia ja kauhistella sitä kuinka poliisi on käyttänyt paineilma-asetta herttaisia apurahakapinallisia vastaan.

  Tämän vuoden aikana Yle on kertonut moneen kertaan Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen erikoistutkija Erkka Railon suulla, että äärioikeisto sitä ja äärioikeisto tätä, kieltäähän se mystinen kabaali vähintään pitäisi. Yle Watchin toimitukselle ei äkkiseltään tule mieleen niin vastenmielistä hallitsevan nomenklatruuran lipojaa kuin Erkka Railo. Asian voi tarkistaa Ylen verkkosivujen uutisesta ”Tutkija: Äärioikeisto yrittää kääntää itsenäisyyteen liittyvän isänmaallisuuden nationalismiksi”. Hän on juuri sellainen omahyväisesti partaansa myhäilevä yliopistopyrkyri, jonka ”asiantuntemusta” valtamediat haluavat kuulla…”,

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2015/12/ylen-kayttamat-asiantuntijat-nuo.html

  Plusääni(10)Miinusääni(2)
 2. Olisi tärkeä saada selvyys muutamiin asioihin. 1. Saako Suomessa 50 vuotta täyttänyt, yksin elävä mies lain mukaan adoptoida aikuisia ihmisiä ulkomailta? 2. Miten varmistetaan, että adoptoijan taloudellinen tilanne riittää elättämään kuutta aikuista? 3. Miten varmistetaan, että adoptoijan motiivi ei ole seksuaalinen?

  Plusääni(9)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat