Valtamedian ”uusi” strategia: sensuuria ja entistä törkeämpää valehtelua

Päivittäiset uutiset uusista vastaanottokeskuksista ja valtion täysin epädemokraattisesta pakolaispolitiikasta ovat – kas kummaa – saaneet suomalaiset raivon partaalle. Monikulttuurisuutta fanaattisesti kannattava valtamedia on viimein murtunut kritiikin paineessa ja kieltänyt maahanmuuttopoliittisen kansalaiskeskustelun.

Julkisuudessa esitetyt luvut siirtolaistulvan lyhyen aikavälin määrästä ovat liikkuneet välillä 40 00080 000, joista edellinen on Suomen maahanmuuttoviraston tuoretta pr-taktiikkaa ja jälkimmäinen sisäministeriön arvio viime keväältä.

Kuten uutisoimme noin viikko sitten, Euroopan komissio on julkaissut jo muutamia vuosia sitten maahanmuuttopoliittisen raportin (”Study on the Feasibility of Establishing a Mechanism for the Relocation of Beneficiaries of International Protection”), jossa Suomen väkimäärän ennustetaan kasvavan siirtolaisuuden myötä kymmenillämiljoonilla. Monikulttuurisen ihanne-Suomen väkiluvuksi komissio ennusti 62 323 045!

salovastaanmamutusEU:n, hallituksen ja Suomen Punaisen Ristin aiheuttamaa pakolaistulvaa on vastustettu paitsi kärkevin yleisönosastokirjoituksin niin myös kaduilla. Lukuisissa kaupungeissa on järjestetty mielenosoituksia, joissa vaaditaan Suomea, joka on kulttuuriltaan suomalainen ja turvallinen suomalaisille.

Suomalaisia pidetään hiljaisena ja arkana kansana, joka kärsii ja protestoi yksin. Mielenosoitukset ja kansalaisten aktiivisuus ovat yllättäneet nyt meidät kaikki: Emme me olekaan täysiä hissukoita! Monet – allekirjoittanut mukaan lukien – ovat olleet positiivisesti yllättyneitä tästä. On kuitenkin myös suomalaisia, jotka ovat kauhuissaan maahanmuuttovastaisen sanoman voimistumisesta. Liberaalipuolueet, valtamedia ja kultturimarxistit pelkäävät, että monikulttuurinen korttitalo on kaatumassa.

 

Valtamedia siirtyi uuteen sensuurin aikaan

Useat suomalaiset suurmediat ovat ilmoittaneet avoimesti sulkevansa uutisten kommentointiosiot joko kokonaan tai ainakin maahanmuuttoa koskevista uutisista. Tässä ei sinänsä ole mitään uutta, sillä kaikki tietävät, että suomalaisviestimet Iltalehdestä Kalevaan ovat jo vuosia tehneet rajua ennakkosensuuria maahanmuuttoaiheisten uutisten yhteydessä.

Tuoretta on kuitenkin sensuurin röyhkeä avoimuus. Kansalaiskeskustelun rajoittaminen on uusi musta. Sensuuri on modernia. Sillä vastataan oman aikamme järisyttävimpiin ongelmiin, vihapuheeseen ja vihatotuuksiin. Media on murroksessa lehtien romahtavan levikin ja kansalaisten itse tuottamien vaihtoehtoisten julkaisujen vuoksi. Kilpailuetua haetaan tukahduttamalla kansalaiskeskustelu.

Eniten huomiota ovat saaneet Helsingin Sanomat, Iltalehti ja MTV3. Etenkin Helsingin Sanomien uutispäällikkö Jussi Pullinen on levittänyt sensuurin ilosanomaa vakuuttavin argumentein: ”Suljemme kommenttiosiomme, koska jotainhan tässä on tehtävä”. Pullinen ja hänen hyvä veli –kerhonsa ovat huolissaan valtamedian mielipidemonopolin verisestä kuolemasta. Pullinen pelkää, että lehtien kommenttiosioiden keskustelukulttuuri ”valuu yhteiskunnallisen keskusteluun”. Toisin sanoen valtamedian mahdollisuudet vaikuttaa kansalaisten poliittisiin mielipiteisiin ovat hupenemassa, mikä ärsyttää Sanoma-konsernia.

Helsingin Sanomien julkaisemassa puolustuspuheenvuorossaan Pullinen ei halua kuitenkaan myöntää omaa poliittista agendaansa, vaan löpisee ”liskoihmisistä” ja tietokonenörttien välisistä riidoista. Paljon rehellisemmin vastaavaa sensuuripäätöstä kommentoi MTV3, joka ilmoitti lakkauttavansa nimenomaan ”maahanmuuttoa, turvapaikanhakijoita ja siirtolaiskriisiä” koskevan kansalaiskeskustelun. Sensuurin sinetiksi MTV3 julkaisi vielä radikaalin maahanmuuttopoliittisen manifestin, jonka oli allekirjoittanut itse vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila:

”Suomesta nyt välittyvä kuva kehitysavun leikkaajana, pakolaiskiintiöiden vastuunjaon vänkääjänä ja turvapaikkakeskuksia kunnistaan käännyttävänä maana on oudon kylmäkiskoinen ja nuiva. […]

’Kehotan kaikkia pysymään kaukana heistä, jotka ovat täynnä kylmyyttä ja vihaa.’ Mikä siis on sellainen ihminen ja sellainen kansakunta, joka kääntää selkänsä avuntarvitsijoille? […]

Kun hätä on suuri, on ovien sulkeminen ja turvapaikan epääminen häpeällistä.”

Turvapaikan epääminen on ”häpeällistä” MTV3:n mukaan. Kaikki kynnelle kykenevät on otettava Suomeen sisään. Joka muuta sanoo, on täynnä ”kylmyyttä ja vihaa”.

Ylä-Anttila vaatii maahanmuuttopolitiikkaa, jossa lähtökohtana on aina kaikkien muiden paitsi suomalaisten tarpeet. Niin kauan kuin Suomessa on enemmän hyvinvointia kuin jossain toisessa yhteiskunnassa, on meillä velvollisuus haalia tänne lisää elätettäviä. Ylä-Anttila ei esitä tilastoja, numeroita tai ylärajoja. Hän julistaa vain moraalisen imperatiivin, jonka kritisoijat hän hiljentää.

Spanish RC_Humanitarian Assistance

 

Sensuurin puolustelua

Tänään hyvä veli –kerho kokoontui Sanoma-konsernin isännöimään hymistelytapahtumaan, jossa puhetta johti Pullinen. Paikalla oli myös Homma-forumin perustaja Matias Turkkila, joka esiintyi vain joitain viikkoja sitten myös juutalaisen Shirley Hubaran järjestämässä Meille saa tulla –monikulttuurisuustapahtumassa. Turkkila muistuttikin katsojia, että myös hänen foorumillaan sensuroidaan vääriä mielipiteitä. Pelkkiä David Duke –videoita linkittämällä saa kengän kuvan takalistoon.

Turkkilan ja Pullisen lisäksi paikalla olivat Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi sekä MTV3:n päätoimittaja Anu Kuistiala. Yhdessä vakuuteltiin, ettei valtamedian uusi linja merkitse sensuuria, sillä sananvapaus tukahdutetaan moraalisesti jaloin aikein. Eihän monikulttuurisuuden vaaliminen voi olla sensuuria. ”Keskustelukulttuuri on mennyt hankalaan suuntaan,” joten vaihtoehtoja ei ole. Mediapomot ihmettelivät, minkä vuoksi yhä useammin kansalaisten vihapuhe kohdistuu juuri toimittajiin. Olisiko peiliin katsomisen paikka?

Huvittavinta kuitenkin oli, että HS:n tapahtumassa valiteltiin siitä, että nyt pieni vähemmistö pyörittää valtamediaa kommenttikenttien kautta! Milloin pieni vähemmistö ei olisi pyörittänyt länsimaiden valtamediaa? Asiaa ihmettelevät voivat tutustua aluksi esimerkiksi artikkeleihimme ”Helsingin Sanomat, väärinajattelu ja juutalainen mediavalta Pohjoismaissa” sekä ”Kyllä, juutalaiset hallitsevat mediaa”. Ei mediapomoja haittaa viestimien vähemmistövalta sinänsä – heitä vain pelottaa, että valta voi luisua uusiin käsiin.

Sanoma on aina ollut "pienen vähemmistön" käsissä. Kuvassa juutalaistaustainen Aatos Erkko.
Sanoma on aina ollut ”pienen vähemmistön” käsissä. Kuvassa juutalaistaustainen Aatos Erkko.

MTV3:n Kuistiala väitti, että heidän kanavallaan sensuuria aletaan harjoittaa resurssisyistä, mikä on vähintäänkin epäuskottavaa, kun sensuuri kohdistuu vain yhteen poliittiseen aiheeseen. Sitä paitsi ilmiö ei edes rajaudu Suomeen! BBC uutisoi jo pari viikkoa sitten, että trendi on sama kaikissa länsimaissa; valtamedia sulkee kommenttiosiot ”rasismin” vuoksi kaikkialla.

Kyse on politiikasta ja mielipidemonopolista – ei modernoinnin syömistä resursseista. Tämä tuli esille myös Helsingin Sanomien keskustelutuokion aikana, kun toimittajat pohtivat sensuurin hyviä ja huonoja puolia. Pinnalle nousi pelko siitä, että esimerkiksi maahanmuuttokriittinen keskustelu jatkuu ”kuitenkin tuolla jossain”. Jos valtamedia lakkauttaa pakolaispoliittisen keskustelun omilla sivuillaan, menettää se viimeisenkin kontrollin keskustelusta.

 

Jos et kannata maahanmuuttoa, olet pelokas perverssi

Vielä monin verroin karkeampi näytös esitettiin tänään kuitenkin Ylä-Anttilan ja Kuistialan omalla kanavalla, MTV3:n Huomenta Suomi –ohjelmassa. Aamun aiheena oli ”Miksi maahanmuuttajia vihataan netissä”, ja ”asiantuntijoiksi” oltiin kutsuttu kuuden mustan ruandalaisen adoptioisä, KRP:n rikosylikomisario Thomas Elfgren sekä kulttuurimarxistinen ”filosofi” Timo Airaksinen.

Jo asiantuntijavalinnat alleviivasivat äärimmäisen yksiselitteisesti MTV3:n maahanmuuttopoliittista kantaa. Airaksinen ei esittänyt ensimmäistäkään yhteiskunnallista argumenttia koko ohjelman aikana, mikä osoitti, että hänet oltiin kutsuttu mukaan vain siksi, että hän on ”hyvien puolella”.

Koko lähetyksen ajan aamutelevision töllöttäjille terotettiin yhtä ja samaa viestiä: ”Jos et halua Suomeen lisää siirtolaisuutta, podet irrationaalista pelkoa.” Sanaa ”pelko” toistettiin lähes hypnoottisesti. Keittiöpsykologia peitti alleen kaikki poliittiset ja tilastolliset kysymykset.

Thomas Elfgren ja hänen "lapsensa".
Thomas Elfgren ja hänen ”lapsensa”.

Elfgren aloitti toteamalla kuinka ”hyvällä mielellä” hän oli suomalaismediojen sensuuripäätöksestä. Airaksinen hymisteli innokkaasti vieressä ja valisti kansaa, että kaikessa on kyse siitä, että me suomalaiset tuppaamme pelkäämään kaikkia uusia asioita. Pelko ”ei kuitenkaan oikeuta” Airaksisen mukaan maahanmuuttovastaistia poliittisia mielipiteitä.

Holhoava ja ylimielinen viesti jatkui halki haastattelun. Erityisen huolestuttavana Elfgren piti sitä, että nykyteknologialla on helppo ”tuottaa erilaisia faktoja” ja hankkia tietoja erilaisita tilastoista. Kun kansalla on vapaus itse hakea tietoa ja tutkia tilastoja, voivat he vahingossa löytää vihatotuutta ja päätyä poliittisesti epäkorrekteihin johtopäätöksiin. Samaa kauhisteli keväällä Magneettimediasta meuhkannut Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila:

”Kylhän se oli semmonen äärimmäinen rasismi ja äärimmäinen fanaattisuus ja… ja… tavallaan totuuden vääristäminen… ja UUSIEN TOTUUKSIEN kaivaminen… ja sit tämmösen hämäräperäisen tutkimustiedon kautta pyritään todistamaan asioita toisiksi ku mitä ne on…”

Uudet totuudet ja uusi tutkimustieto. Ne ovat myrkkyä kulttuurimarxisteille.

MTV3 peräänkuulutti sivistynyttä keskustelukulttuuria, mutta lähetyksen loppua kohden ”filosofi” Airaksinen kävi itse yhä fanaattisemmaksi. Hän syytti maahanmuuttokriitikoita ”masokistisista fantasioista” nauttiviksi ”perversseiksi”!

 

Monikulttuurisuuden kannattaja ei argumentteja tarvi

Airaksinen ripitti maahanmuuttajien raiskaustilastoja tutkivia suomalaisia ”numerosokeudesta” mutta ei kuitenkaan kertonut, miten tilastoja sitten tulisi tulkita. Myöskään Elfgren ei suostunut toimittajan tivaamisesta huolimatta kertomaan, mikä maahanmuuttovastaisten vaihtoehtomediojen argumenteissa on virheellistä. Ongelma ei olekaan virheellisyys vaan se, että totuus ei miellytä Elfgreniä ja Airaksista. Ne ovat vihatotuuksia, jotka tulee sensuroida! Jos vastustaa maahanmuuttoa, on perverssi pelkuri!

Airaksinen kertoi avoimesti, että hänen mielestään yhteiskunnan pitäisi ehdollista kansalaiset välttämään epäkorrektia ajattelua: ”Meidän pitäisi oppia säikähtämään pahoja motivaatioitamme.” Suomalainen! Varo mitä ajattelet!

Vaikka rikosten määrä vaihtelee, rotujen suhteellinen edustus on aina sama. Lähde: Philippe Rushton.
Vaikka rikosten määrä vaihtelee, rotuerot säilyvät. Lähde: Philippe Rushton.

Keskustelun aiheeksi nousi useaan otteeseen raiskaukset ja muut väkivaltarikokset, joihin tummat rodut syyllistyvät tilastojen mukaan huomattavasti useammin kuin valkoiset. 2011 Norjan pääkaupungissa Oslossa 100 % tuntemattoman uhrin raiskanneista oli ei-valkoisia maahanmuuttajia. BBC:n mukaan maailman raiskauskeskukset ovat Etelä-Afrikka sekä maahanmuuttajatulvaan hukkuva Ruotsi. Aihetta on käsitelty Magneettimedian käännösartikkelissa ”Rodun ja psykopatian yhteydestä”, jossa rikollisuudelle tarjotaan tutkimustietoon perustuvia syitä.

Sen sijaan Elfgren ja Airaksinen eivät osanneet sanoa, mistä maahanmuuttajarikollisuus johtuu. He uskovat niin vakaasti omien motiiviensa pyhyyteen, etteivät he koe keskustelua tarpeelliseksi.

Elfgrenin mielestä esimerkiksi rotu tai kulttuuri eivät selitä mustien raiskaustilastoja. Silloin ainoaksi selittäväksi tekijäksi jää ympäristö, suomalainen yhteiskunta. Ongelma on kuitenkin se, että rikostilastot ovat ympäri maailmaa samanlaisia, vaikka ympäristö muuttuu. Aihetta on käsitelty käännösartikkelissamme ”Totuus ’rasismista’ ja roduista”.

Kansainvälisen rikospoliisijärjestön (Interpol) kokoamat tilastot osoittavat, että rikollisuudessa vallitsee joka puolella maapalloa jako kolmeen päärotuun. Afrikkalaisissa ja karibialaisissa valtioissa yksilöt syyllistyvät kaksi kertaa useammin väkivaltarikoksiin kuin ihmiset Euroopan maissa. Interpolin tilastojen mukaan Kiinan ja Japanin kaltaisissa maissa ihmiset syyllistyvät kolme kertaa harvemmin rikoksiin kuin afrikkalaiset.

Mitään uutta tässä hysteriassa ei ole. Ajatusrikollisuuden torjuminen ja poliittisesti epäkorrekteja kirjoituksia julkaisevien kansalaisten verkkovakoilu olivat kesäkuisen Kultaranta-tapahtuman pääaiheita. Verkkovakoilun tehostamista vaati tuolloin muun muassa EU:n siviilitiedustelun johtaja Ilkka Salmi, joka on tällä hetkellä virkavapaalla Suojelupoliisin päällikön tehtävästään.

”Rasismi” ja ”ääriliikkeet” ovat otsikoissa harva se päivä. Hiljattain Suomen Kuvalehti julkaisi tutkimuksen, jonka mukaan ”joka seitsemäs suomalainen on rasisti”. Kun MTV3 kirjoitti aiheesta, käytettiin uutiskuvana lavastettua tilannetta, jossa joukko valkoisia nuoria kiusaa yksinäistä tummaa käkkäräpäätä. Lavastetulla valokuvalla vaikutetaan tehokkaasti asenteisiin.

Suomen Kuvalehti ja MTV3 eivät sen sijaan kertoneet, että tutkimusten mukaan mustat hyökkäävät valkoisten kimppuun 60 kertaa useammin kuin valkoiset mustien kimppuun. Nämä ovat juuri niitä syitä, miksi kansalaisten viha purkautuu yhä useammin aggressiona toimittajia kohtaan. Toimittajat ovat kansanvihollisia!

vain valkoinen voi olla rasisti

Mihin poliittisesti korrekti sensuuri voi pahimmillaan johtaa? Noin vuosi sitten paljastui, että Englannin Birminghamissa ja Rotherhamissa poliitikot, media ja poliisi olivat suojelleet maahanmuuttajien pedofiiliverkostoa vuosikymmenten ajan.

Siirtolaiset saivat rauhassa raiskata ja ihmiskaupata valkoisia pieniä tyttöjä, koska valtamedia ja valtapuolueet olivat ehdollistaneet – ”filosofi” Airaksista lainatakseni – englantilaiset säikähtämään maahanmuuttokriittisiä ajatuksiaan. Pelon ilmapiiri mahdollisti raiskausten jatkumisen. Tällaisenko Suomen Helsingin Sanomat, Iltalehti, MTV3, Airaksinen ja Thomas Elfgren tahtovat luoda?

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös: Vasemmistoaatteen valta suomalaismediassa

15 kommenttia

 1. Ongelman kova ydin on se että valta on annettu luisua päättäjiltämme pois. Sen lisäksi demokratia Suomessa on kaapattu yhtä asiaa ajavien lobbareiden käsiin. Jää jäljelle vain raskaasti moderoitu ja sensuroitu mediahömppä jolla kansalaiset pidetään päiväkotitasolla – vailla syvempää ymmärrystä maailman ja oman maansa asioista.

  Plusääni(49)Miinusääni(1)
  1. Kansa itse on syypää:

   ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§).

   Kansa ei ole huolehtinut asoistaan vaan ryypännyt, ollut viihteellä, matkustellut, lomaillut, katsonut televisiota jne. Vastuu asioiden tilasta on kansalla. Kansa on lyönyt kokonaan laimin päättäjiensä valvonnan, kansallahan on yksinvalta (tyrannia) tässä maassa maan ylimmän lain määräyksellä.

   Ymmärtääköhän täällä enää kukaan mistään mitään.

   Kansa yksin on tämän maan itsevaltias, hirmutyranni. Vastuu ei ole, eikä voi olla, kenelläkään muulla. Yksinvaltaansa kansa tietenkin käyttää sekä aktiivisesti (lainsäädäntö, yhteiskunnan rakentaminen jne.) että passiivisesti (sallimalla, olemalla puuttumatta asioihin, suvaitsemalla, antamalla vihollisille, pervertikoille ja ketkuille tasa-arvon ja rasisminvastaisuuden nimissä vallan), ja sillä tavalla on muotoutunut nykyinen tilanne.

   Plusääni(21)Miinusääni(4)
   1. Ei yrityksissäkään päätetä asioista rahvaan demokratialla, vaan niiden johtokunta päättää lähes kaikesta diktaattorimaisesti. Jolleivat itse jotakin asiaa osaa niin kysyvät asiantuntijoilta (jopa kalliisti neuvoista maksamalla), mutta kaikkein viimeisimpänä kysyvät neuvoa väkijoukoilta. Työväki saa päättää yrityksissä vain pikkujouluista, kahvipöydän tarjoiluista ja yms. vähä-pätöisistä asioista. Menestyvien yritysten johtamiskulttuuri on kaukana demokratiasta.

    Tässä maassa taas valtion toiminnan perusasioista (kuten raha- ja pankkijärjestelmä) ymmärtämätön porukka on toistuvasti äänestänyt tunnepohjalta ketkut valtaan, ja loppukansa on sallinut näiden ketkuilun passiivisuudellaan. En tiedä kuin yhden ex-kansanedustajan joka tuntui jotain ymmärtävän nyk. raha- ja pankkijärjestelmän toiminnasta. Uusis.

    Jopa 1930 – luvulla Saksassa ymmärrettiin ainakin päättäjien taholla raha- ja pankkijärjestelmän toiminta huomattavasti paremmin kuin Suomessa ehkä koskaan. Varmasti osan kansastakin täytyi siellä olla puheiden perusteella, kärryillä asioista. Tuo hallinto kun tuntui tiedottavan toimistaan hyvin rehellisesti ja avoimesti. Ja perusteellisesti.

    Plusääni(18)Miinusääni(0)
   2. Vesa, ei tuo ihan noinkaan ole. Täällä kansa yrittää äänestämällä päättää ketä hoitaa suomen asioita mutta mitä se auttaa jos se ketä äöänestit kääntää täysin takin kun joutuu eu pyörään mukaan, smaan aikaan ent pääministerimme juoksee bildebergin kokouksissa kuuntelemassa seuraavat stepit niin valitettavasti tää kansa ei päätä mitään halusi se tai ei. ei ennen kuin kansa nousee väkivälloin ja ottaa vallan takaisin eulta suomelle ja suomi voi olla taas SUOMI

    Plusääni(11)Miinusääni(0)
    1. Maalaat kauhuskenaarion. Kuten perustuslain 2§ määrää, valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, joten kansan, yksinvaltiaan ominaisuudessaan, tulee ottaa kiinni ja heittää tyrmään kuvaamasi takinkääntäjät ja maanpetturipääministerit, ja sillä siisti. Hallintorikollisille ja maanpettureille on rikoslaeissa selvät rangaistuspykälät, ja jos ei olisikaan, kansan, yksinvaltiaan ominaisuudessaan, tulisi pikaisesti säätää sellaiset. Kansan tulee VALVOA päättäjiään, sitä vartenhan kansalla on kaikki valta. Päättäjät ovat vain kansan palvelijoita, jotka panevat toimeen kansan tahdon. Jos he eivät niin tee, kansan tulee erottaa heidät ja heittää tyrmään. Jos kansa ei niin tee, kyseessä on yhteiskunnallinen eunukkikansa, jolla ei ole itsenäisen olemassaolon edellytyksiä eikä oikeuksia.

     Esiin maalaamasi kauhuskenaario on se, että tuollainen yhteiskunnallinen eunukkijoukkio ”nousee väkivalloin ja ottaa vallan takaisin jne.” Tuo on itse asiassa kauhuskenaarioista kaikkein suurin, ja valitettavasti lähes kaikki muutkin suomalaiset suunaukaisijat ajavat samaa asia. Jos Suomen yhteiskunnallisesti täysin kyvytön kansa nousisi itse aiheuttamastaan tuhosta väkivalloin ottamaan itselleen takaisin vallan, jota käyttämään se on absoluuttisen kyvytön, siitä seuraisi täydellinen sekasorto, täydellinen anarkia, täydellinen ivanäytelmä, hirvittävä narrinäytelmä.

     Voisin tässä lopuksi esittää adjektiiveja, mutta jätän ne nyt esittämättä. Säälittää.

     Plusääni(6)Miinusääni(4)
     1. Laurio puhui itsensä pussiin.
      Ensin sanot, että kansan pitää heittää maanpetturit syrjään ja heti perään sanot, ettei kansan väkivaltainen vallankumous ole suositeltavaa. Päätä jo!
      Sinänsä epäilyttää kansaa syyllistävä asenne, eihän kansa voi ollla vastuussa johtajiensa teoista ja päätöksistä. Vai olisiko esim. Milocevicin sijaan Haagiin pitänyt laittaa koko serbian kansa?! Sitä varten johtajat on valittu, että ne JOHTAA ja PÄÄTTÄÄ! Ne voivat johtaa ja päättää myös päin helvettiä.

      Plusääni(11)Miinusääni(1)
     2. Ei ole pussiin puhumista. Tarkoitin laillista tietä (kuten tekstistäni käy ilmi), en väkivaltaista tietä.

      Mitä päättäjiksenne valitsemiinne maanpettureihin tulee, valitkaa ja jättäkää valvomatta edelleenkin ja pyyhkikää kätenne ja sanokaa Raamatun sanoin: ”En ole pahaa tehnyt” (Snl. 29:20).

      Näyttää siltä, että koko tässä ”maan puolustamisessa” kyse on vain riehumaan, tappelemaan ja verenvuodatuskiihkoon ja -orgioihin pääsemisestä, asialla rääväsuiset kakarat.

      Plusääni(5)Miinusääni(4)
 2. Eräs kommunistisen Frankfurt-koulukunnan mädätys-tekniikoista: luotu käsite ”rasistiset rikokset”. Tämän näkemistä – kanta-suomalaiset syyllisinä – kaikkialla ja sen taukoamatonta hokemista sensuroitu, läpimätä, rikollisten vallanpitäjiemme kanssa suomalaisen kansallisvaltiomme ja kansamme tuhoamiseen vihkiytynyt propaganda-mediamme on tulvillaan.

  Plusääni(21)Miinusääni(1)
 3. Jälleen Arvin teksti sulaa Fe+:aa! Näiden lukeminen on suorastaan nautinnollista!

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. Jos mainitsetkaan sanan ”liskoihminen” minun kuulteni, saat selkääsi.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Paskasäkki-Airaksisen jutut alkavat jo olla Clockwork Orange -tasoa. Tämän mielenvikaisen pervertikon on annettu kirjoittaa jopa koulukirjoja lapsillemme – mikä ei tietenkään yllätä meitä. ”Vihapuhe” on yhtä perustavanlaatuisesti erheellinen termi ja käsite kuin esimerkiksi ”holokausti” ja ”antisemitisti” (kieliä ja kirjoja lukeneet ymmärtävät). Totuus on aina totuus – se ei ole mielipide. Seikoista, jotka ovat johtaneet yksilön joko hyväksymään tai kieltämään totuuden, voidaan – ja niistä pitääkin! – väitellä.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat