Kuinka juutalaiset ovat kohdelleet mustia

Magneettimedia julkaisee uusintana vuonna 2014 julkaistun artikkelin ”Kuinka juutalaiset ovat kohdelleet mustia”. Vaikka juutalaiset toimijat ilmoittavat kannattavansa ”monikulttuurisuutta”, on Israelin valtio äärimmäisen rasistisen suvaitsematon väestöpolitiikassaan. Lisäksi juutalaisvaltion miehityspolitiikkaa palestiinalaisia vastaan on kuvattu kansanmurhaksi. Israelilaiset kutsuvat palestiinalaisia ”Amalekin kansaksi”, joka on pyyhittävä pois elävien kirjoista. Vuonna 2015 alkoi maahanmuuttajien invaasio poliittisen Lähi-idän alueilta Eurooppaan. Tässä värväyksessä ovat avainasemassa olleet juutalaiset järjestöt. Äärimmäisen syrjivää ja sairaaloista Talmud-ideologiaa kannattavat juutalaiset etujärjestöt pyrkivät sekoittamaan Euroopan maiden yhteiskunnat maahanmuuttajien vyörytyksellä, ja samalla säilyttää Israelin rasistisen kansallismielisenä valtiona. Monikulttuurisuus on siis sionistiselle eliitin poliittinen instrumentti länsimaisten valtioiden romuttamiseksi.

Toimitus

Kuinka juutalaiset ovat kohdelleet mustia

Ranskalaiskamerunilaisen koomikko Dieudonné M’bala M’balan kokema vaino on nostanut juutalaisten ja mustien väliset yhteiskunnalliset suhteet keskusteluun myös Euroopassa. Myös Magneettimedia on kirjoittanut usein ”Ranskan Farrakhaniksi” kutsutusta koomikosta. Mutta kuka on alkuperäinen Farrakhan?

Mustan Nation of Islam (NOI) -järjestön johtaja Louis Farrakhan on mies, jota sionistit pelkäävät. Kun mustat nousivat Yhdysvalloissa kapinaan, jakautui väestö sionisteille uskollisiin ja heitä vastustaviin. Farrakhanin liike on jatkumoa mustalle radikalismille, joka ei säästellyt sanojaan kritisoidessaan juutalaisten rasistista asennetta muita kansoja kohtaan.

NOI, Farrakhan ja Dieudonné tahtovat muistuttaa niin valkoisia kuin värillisiäkin siitä, että juutalaiset olivat erittäin tärkeässä asemassa esimerkiksi mustan orjakaupan aikaan. Vaikka juutalaiset järjestöt sanovatkin kannattavansa ”monikulttuurisuutta”, ei kyse ole kunnioituksesta muita kansoja kohtaan. Juutalaiset haluavat esimerkiksi ajaa mustat afrikkalaiset maahanmuuttajat ulos Israelista. Juutalaisvaltio on jopa pakkosteriloinut maahan tulleita etiopialaisnaisia.

Dieudonné kädessään "The Secret Relationship Between Blacks and Jews Vol. 2: How Jews Gained Control Of The Black American Economy"

Dieudonné kädessään The Secret
Relationship Between
Blacks and Jews Vol.
2: How Jews Gained
Control Of The Black
American Economy

Kirjoitimme orjakaupasta Dieudonnén elämää käsittelevässä artikkelissa ”Älä naura! Se on juutalaisvastaista!”:

Nation of Islam -järjestön tutkimusyksikkö on murskannut myytin siitä, että juutalaisilla ei olisi ollut mainittavaa roolia transatlanttisessa orjakaupassa. Samalla he nostivat esiin erään historian vaietuimmista aiheista kolmen juutalaislähteitä suoraan siteeraavan teoksen voimin…

Kirjat todistavat aukottomasti, että juutalaisilla ei ollut vain huomattava, vaan ylivoimainen asema mustien orjakaupassa. Juutalaiset olivat alalla vertaansa vailla! He hallitsivat kauppaa, he päättivät käytännöistä ja käärivät voitot. Jopa Jewish Telegraph Agency vahvisti hiljattain, että jättimäinen joukko hollantilaisia juutalaisia osallistui orjakauppaan. Jewish Daily Forward puolestaan myönsi 2013, että ’Suurin osa etelävaltioiden juutalaisista puolusti orjuutta ja monet heistä jopa vaativat orjakaupan rajua laajentamista.’

The Secret Relationship Between Blacks and Jews -kirjan voi ladata Radio Islam -verkkosivuilta. Nation of Islamin mukaan orjakauppa oli vasta mustien kokeman taloudellisen riiston alku. Hyväksikäyttö on jatkunut aina näihin päiviin asti. Juutalaiset painostusjärjestöt ovat olleet kauhuissaan kirjasta.

Juutalaisten rasismi mustia kohtaan on ehkäpä länsimaiden suurin tabu holokaustitutkimuksen ohella, sillä se rikkoo tarkoin varjellun myytin juutalaisista ”uhrikansana”. FOI, Farrakhan ja Dieudonné kutsuvat juutalaisia rikkaaksi etuoikeutetuksi luokaksi, jolle mustilla on vain välinearvoa. Niin Farrakhan kuin myös Dieudonné ovat tuominneet jyrkästi juutalaisvaltio Israelin olemassaolon ja toiminnan. Molemmat ovat esimerkiksi vierailleet Libanonissa osoittamassa solidaarisuutta paikalliselle väestölle.

Koska Farrakhan ei ole nöyristellyt Israelin edessä, ovat lukuisat länsimaiset sionistivaltiot hyökänneet häntä vastaan. 1980-luvulla hän esimerkiksi sai maahantulokiellon Englantiin mielipiteidensä vuoksi. Juutalaiset painostusjärjestöt kuten Anti-Defamation League hyökkäävät Yhdysvalloissa kaikkien järjestöjen kimppuun, jotka uskaltautuvat tekemään yhteistyötä Farrakhanin kanssa.

Farrakhan on saanut kannatusta myös yllättäviltä tahoilta. David Duken sivuilla julkaistussa Dieudonnéa käsittelevässä artikkelissa lainataan Nation of Islamin tekstiä ja kannustetaan kansojen väliseen yhteistyöhön sionismia vastaan. Farrakhan itse on kehottanut valkoisia varjelemaan omaa perintöään ja olemaan sekoittumatta mustien kanssa. Kansojen sekoittuminen tuhoaa lopulta kaikkien identiteetin.

Radio Islam on kerännyt paljon mielenkiintoisia videoita Farrakhanin puheista. Suomalaisten ja maahanmuuttajien välisen yhteisymmärryksen nimissä kehotamme levittämään niitä mahdollisimman laajalle!

Arvi Pihkala

9 kommenttia

 1. Hyvä ja tärkeä kirjoitus. ’Juutalaiset’ talmudistit ovat koko ihmiskunnan vihollisia ja yrittävät kaapata sen omaksi orjakseen.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
  1. Mitä sitten, ihmiskuntahan (myös mainitut talmudistit) ON perkeleen orja? Kuten nimimerkki, myös koko muu ihmiskunta taistelee kaikin voimin koko elämänsä ajan perkeleen orjuuden (ja siten kuoleman ja helvetin) puolesta – viimeiseen pihaukseen asti. Perkeleen orjuushan on juuri ihminen ”itse” (”oma” minuus, joka on siis perkele sydämessä), ”oma” mielipide, ”oma” tahto (sen käärmeen pää), ”oma” voima, ”oma” ymmärrys, ”OMA” VAPAUS, ”omat” oikeudet, ”oma” elämä. Kaikki ihmisen oma on perkelettä ja perkeleenpalvontaa, koska mikä on ”omaa”, se ei ole Jumalan – ja on siis perkeleen;

   ”KAIKKI (siis KAIKKI), mikä ei ole uskosta, on syntiä” (Room. 14:23);

   ”Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, EN ENÄÄ MINÄ (siis ”oma” minä EI ELÄ kristityssä, so. Jumalan lapsessa, hän on uudestisyntynyt Jumalaan, pois perkeleestä), vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:19-20).

   Syvä on sokeus näinä viimeisinä luopumuksen aikoina, äärettömän syvä. Aivan KAIKKI on nykyisin perkeleenpalvontaa (luonnollisen ihmisen ja hänen tahtonsa palvontaa) ja siten onnettomuuden, sairauden, toivottomuuden, jumalattomuuden, tuhoutumisen, lihan vallassa olemisen, kuoleman ja ikuisen helvetin palvontaa. Talo (ihmiskunta, ihminen, ihmiselämä), joka on rakennettu perkeleelle (kaikelle ”omalle”), sortuu surkeasti, kammottavasti ja ikuisesti. Yhdelläkään suomalaisella ei ole vähintäkään ymmärrystä, miksi kaikki sortuu ja tuhoutuu. Kaikki elämä Suomessa ajaa ja palvelee yksin perkelettä, tuhoutumista ja kuolemaa, kiilsi se jumalattomien silmissä vaikka kuinka. Nämäkin asiat olen tuonut esiin satoja kertoja, täysin turhaan. Suomalainen EI luovu perkeleestä (”omasta” itsestään ja tahdostaan) eikä siten myöskään Jumalan herättelevistä rangaistuksista – esim. mainituista ’juutalaisista’ talmudisteista rangaistuksenaan.

   Koska suomalainen on perkeleen orja, hän on käytännössä kaikessa itse perkele. Suomalainen = perkele. Suomalainen = orjuus.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. ’Juutalaiset’ talmudistit pakenevat vastuutaan orjakaupasta
  A War Against White People Is in Full Swing in Europe and the US
  Mike Walsh
  Anti-White racism has distressingly become an accepted cultural norm throughout the Western World. Mainstream media, education, and even science and medicine have been hijacked by brainwashed zealots who push relentless white-hating propaganda on the masses.

  There is never mention of ethnic-Europeans being enslaved, not only by their own kind and by Arab slavers.  During the Soviet Union (1917 – 1991) era, a system that was sponsored and laundered by globalists, cattle car trains filled with European slaves carried tens of millions of Europe’s Orthodox Christians to the Bolshevik Gulag camps. It is thought that as many as 40 million White people were enslaved and 40 per cent Gulag victims martyred.

  Anti-White propaganda is taught to the next generation through movies, television, and in the classroom, With little resistance from guilt-complexed Whites, many accept the propaganda that they’re evil because of the colour of their skin.
  All that Adolf Hitler sought was to give Germans equality. Now, when Whites, proud of their heritage, demand equality with non-Europeans they are demonised as ‘race haters’, xenophobes’, ‘White supremacists’. When did you ever see such accusations levelled at Jews, Asians and Blacks who respect and promote their own ethnicity?

  Schoolchildren are routinely programmed to believe Whites as being the sole racists responsible for black slavery.
  In fact, it was Blacks, Jewish bankers and merchants, and the degenerate self-loathing liberal elite who were in most cases the financiers and en-slavers of Blacks and Europeans.

  Koululaiset ohjelmoidaan rutiininomaisesti uskomaan valkoisten olevan ainoat mustien orjuudesta vastuussa olevat rasistit.
  Itse asiassa mustat, juutalaisten pankkiirien ja kauppiaiden sekä rappeutuneen liberaalin eliitin edustajat olivat useimmiten mustien ja eurooppalaisten orjuuttajien rahoittajia.
  .
  https://russia-insider.com/en/media-criticism/war-against-white-people-full-swing-europe-and-us/ri27551

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Uusin Nation of Islamin Slainen suhde (Vol. 3) juutalaisten ja afroamerikkalaisten välillä on ilmestynyt nettikuunnelmana:

  https://theamericanmercury.org/2018/04/now-an-audio-book-the-leo-frank-case-the-lynching-of-a-guilty-man-part-1/

  Se kertaa ADL-järjestön syntyyn johtaneen Leon Frankin rikostapauksen. Frank raiskasi ja murhasi teinitytön ja yritti syyttää mustaa alaistaan teosta. Samoin B’nai B’rth, joka yrittää yhä saada tuomiota kumottua. Myös osa 2 on varmaankin kiinnostava. Kertonee ilmeisesti siitä, kun sionistit ovat johtaneet värillisten järjestöjä. Yksi musta aktivisti yritti saada pystyyn myös mustien keskinäisen talouselämään keskittyneen toiminnan. Tämä olisi uhannut kuitenkin toisten ryhmien talousasioissa toisiaan tukevaa toimintaa ja muita liikemiehiä, joiden hallinnassa koko USA:n talous jo oli. Tämä mustien talousjärjestö kaadettiin näiden ”hyväntekijöiden ” toimesta ja laivat upotettiin

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Mielenkiintoinen artikkeli jälleen kerran. Ne, joiden maine on pilattu, voivat nähtävästi ajatella vapaasti ja tuloksena on uusia ja toimivia näkökulmia asioihin. Jossain vaiheessa niiden olisi päästävä myös valtavirtaan.

  Sionistit ovat jo ”pöytäkirjoissaan” tuoneet esille pyrkimyksensä lietsoa riitaa ja taistelua eri yhteiskuntaluokkien, rotujen ja uskontojen välille. Erityisen mielellään ne lietsovat kristittyjä ja islaminuskoisia toisiaan vastaan. Länsimaissa tämä ei ole ollut aina mahdollista, koska muslimiväestöä on ollut täällä vain vähän. Niinpä sitä on pitänyt tuottamalla tänne tuottaa. Sen jälkeen, kun vahinko on tapahtunut, niin aloitetaan lavastetut terroriteot ja muut kampanjat, esimerkiksi valtaväestöön kohdistettava rasismi, joilla runkoväestö ja vähemmistöt usutetaan toistensa kimppuun.

  Mustat ja muslimit ovat olleet sionistien riisto-, alistus- ja hajotustoiminnan kohteena jo pitkään. Amerikkalaisen rotuerottelun pintapuolisesti lopettanut kansalaisoikeusliike ja v. 1964 juutalaisjärjestöjen avulla läpirunnottu ’Civil Rights Act’ liittovaltiotason lakipaketti ei oikeasti taannut väestöille tasa-arvoisuutta, vaan synnytti identiteettipolitiikan, joka aikanaan hajotti ja tuhosi länsimaissa valkoisen työväestön etuja ajavan vasemmiston. Tällöin syntyi toimintamalli, jossa kansalaisten pitkän ajan saatossa omaksumaa kulttuuria pyrittiin murtamaan ja muutamaan väkivalloin lainsäädännön, oikeuslaitoksen, virkavallan, median ja ADL:n tai Suomessa Setan kaltaisten kansalaisjärjestöjen suorittaman valvonnan avulla. Tätä kautta kulttuurin subversiota suosivat sionistit tai heidän ohjaamansa pervertikot tai kiihkoilijat saivat yliotteen amerikkalaisen ja länsimaisten yhteiskuntien asioihin ja pystyivät ajamaan läpi tuhoisan kulttuurivallankumouksena. Toki hyviäkin asioita tuolloin saavutettiin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”aloitetaan lavastetut terroriteot ja usutetaan vähemmistöt toistensa kimppuun.”

   Niinpä. Mikä muu lienee de Wittien, Junes Lokan, Mv-lehtien ja persukomppareiden tarkoitus ? He ovat älykkäitä ja kykeneviä tyyppejä, mutteivat ole ”muka” perillä siitä mahdollisuudesta, että tää ns. muslimiterrorismi, ISIS ja muut iskut voisivatkin olla provokaatiota – tarkoituksellista teatteria ?

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/12/01/ole-dammegard-paljastaa-false-flag-teatterin-ovatko-muslimiterrori-iskut-lavastettuja/

   Nyt myös youtube luokittelee nää lavastus -pohdinnat vihapuheeksi. Luulisi tän kieltämisen vain vahvistavan epäilyt. Näin se on ainakin holokaustin kohdalla.

   Kyllä nää meidän kansallismieliset vähän naivia porukkaa on. Muuten ollaan kyllä mediakriittisiä – paitsi jos se tekijäksi väitetty on muslimi.

   Skitsofreenista.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat